Entropay Virtual Credit Card

Η Entropay στο στοίχημα: Καταθέσεις και αναλήψεις

H EntroPay ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί την πρώτη προπληρωμένη εικονική κάρτα που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ixaris Systems Ltd, ενός ιδρύματος ηλεκτρονικού χρήματος που έχει λάβει άδεια λειτουργίας και εποπτεύεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου (FSA), γεγονός που αποτελεί εγγύηση στις συναλλαγές σας. Η χρήση της Entropay είναι εύκολη και απλή, κάτι που την έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στις online αγορές.

Πως να δημιουργήσετε λογαριασμό στην EntroPay

Το πρώτο βήμα για να δημιουργήσετε λογαριασμό στην Entropay είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.entropay.com. Κλικάροντας την επιλογή “Sign up now” και καταχωρώντας τα απαιτούμενα προσωπικά στοιχεία ο λογαριασμός σας δημιουργείται άμεσα και είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε την προπληρωμένη εικονική κάρτα EntroPay .

entropay-sing-up

Επίπεδα και όρια συναλλαγών

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές βαθμίδες λογαριασμού EntroPay , με την καθεμιά να σας προσφέρει διαφορετικά όρια καταθέσεων και αναλήψεων. Με την εγγραφή σας ξεκινάτε στο επίπεδο «Starter», όπου δημιουργείται αυτόματα μια virtual card visa με την οποία μπορείτε να κάνετε συναλλαγές. Μέσω αυτής της εικονικής κάρτας σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε αγορές ή να καταθέσετε σε στοιχηματικές εταιρίες μέχρι το ποσό των 250€, ενώ αντίστοιχα μπορείτε να δεχτείτε χρήματα μέχρι το όριο των 250€. Όταν “πιάσετε” τα όρια αυτά, δεν μπορείτε να κάνετε επιπλέον συναλλαγές για τις οποίες θα πρέπει να μεταβείτε στο επόμενο επίπεδο, «Basic». Για να γίνει αυτό, αρκεί να πιστοποιήσετε το email σας και να καταχωρήσετε στην αντίστοιχη φόρμα τη διεύθυνση κατοικίας σας. Στο επίπεδο «Basic» τα όρια στις συναλλαγές είναι αυξημένα, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε και παραπάνω από μία εικονική κάρτα. Μπορείτε να “φορτώσετε” σε κάθε virtual card έως 2,500€ ετησίως και να δεχτείτε χρήματα έως το ίδιο όριο κάθε χρόνο, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα αναλήψεων προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα έως 800€ στο ίδιο χρονικό διάστημα. Στο τρίτο και τελευταίο επίπεδο, «Premier», έχετε όλα τα προνόμια του «Basic», με τα όρια συναλλαγών να αυξάνονται σημαντικά. Μπορείτε να τροφοδοτήσετε την εικονική σας κάρτα έως 15,000€ μηνιαίως και δέχεστε χρήματα έως το ίδιο όριο κάθε μήνα, ενώ οι αναλήψεις προς τον προσωπικό σας λογαριασμό ή την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ανέρχονται πλέον στις 45,000€ κάθε 30 ημέρες. Για να προκριθείτε σε αυτό το επίπεδο, πρέπει να ταυτοποιήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία αποστέλλοντας ηλεκτρονικά ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

EntroPay και στοίχημα

virtual-cardΗ virtual Entropay VISA card μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταθέσεις στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Η διαδικασία είναι απλή, καθώς αρκεί να επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την EntroPay και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία της εικονικής κάρτας ορίζοντας ταυτόχρονα το ποσό κατάθεσης. Η συναλλαγή είναι άμεση και τα χρήματα σας είναι διαθέσιμα προς στοιχηματισμό, εντός ολίγων δευτερολέπτων. Αντίστοιχα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε και ανάληψη με τον ίδιο τρόπο και τα χρήματα να σας σταλθούν στον Entropay λογαριασμό σας. Δυστυχώς στην χώρα μας, εκτός από την Bet365, ελάχιστοι είναι οι υπόλοιποι bookmakers που δέχονται ως τρόπο κατάθεσης την Entropay, εν αντιθέσει με το εξωτερικό, όπου οι μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων την περιλαμβάνουν στους αποδεκτούς τρόπους συναλλαγών, με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τις εταιρείες William Hill και Paddy Power. Σημειώστε, ότι τα όρια κατάθεσης και ανάληψης διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία, ενώ κατά την μεταφορά από οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα στην Entropay, υπάρχει χρέωση 1,95% από την τελευταία.

Καταθέσεις και αναλήψεις με EntroPay

Μπορείτε να «φορτώσετε» την virtual card σας μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, αλλά και μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Μόλις πιστωθεί το ποσό που επιλέξατε στον λογαριασμό σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα για online αγορές, σε εκατομμύρια εμπόρους ανά τον κόσμο όπου γίνεται αποδεκτό το σήμα της VISA. Σημειώστε, ότι στο «γέμισμα» του λογαριασμού μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, υπάρχει χρέωση 4,95%, ενώ αν στείλετε χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού, η χρέωση μειώνεται στο 3,95%. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα να στείλετε χρήματα από μια VISA Entropay Card σε μια άλλη (card2card), με την χρέωση σε αυτήν την περίπτωση να είναι ιδιαιτέρως μικρή, μόλις 0,15€.

Αντίστοιχα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη, τόσο προς τον τραπεζικό λογαριασμό σας, όσο και προς την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα σας. Στην περίπτωση των καρτών, υπάρχει χρέωση 4,50€, ενώ η χρέωση για ανάληψη προς τραπεζικό λογαριασμό κυμαίνεται από 1,99€ έως 9,99€. Αν λάβετε χρήματα από έναν έμπορο όμως, τότε υπάρχει χρέωση 1,95% επί του ποσού που είναι να μεταφερθεί στον λογαριασμό σας. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι σε περίπτωση μετατροπής συναλλάγματος υπάρχει χρέωση που ανέρχεται στο 2% του ποσού.

Σύνοψη για την EntroPay

Η Entropay είναι μία αξιόπιστη προπληρωμένη εικονική κάρτα, εύκολη στην χρήση, ενώ η πίστωση του λογαριασμού σας να είναι απλή και άμεση. Με την virtual EntroPay card μπορείτε να κάνετε αγορές σε εκατομμύρια online εμπόρους με το σήμα της Visa, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ανωνυμία στις συναλλαγές. Ωστόσο, στα αρνητικά της μεθόδου συγκαταλέγονται τα χαμηλά όρια συναλλαγών, τα οποία όμως αυξάνονται με την αναβάθμιση του λογαριασμού σας, ενώ υπάρχει και χρέωση στις αναλήψεις. Τέλος, σημαντικός ανασταλτικός παράγοντας είναι το γεγονός ότι η Entropay διατίθεται σε ελάχιστες στοιχηματικές εταιρίες στην χώρα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments

Γιατί στο Foxbet;
To Foxbet βρίσκεται στον αέρα από το 2011 και συνεχίζει ελεύθερο και ανεξάρτητο χάρη στη δική σας καθημερινή υποστήριξη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας τόσο για μένα όσο και για όλη τη Foxbet-ική ομάδα η σωστή και αξιόπιστη στοιχηματική σας ενημέρωση είναι απόλυτη προτεραιότητα. Στο νέο Foxbet δώσαμε βαρύτητα στην εύκολη πλοήγηση με λίγα κλικ, σε νέες υπηρεσίες όπως εμπλουτισμένα στατιστικά ή εργαλεία και στο mobile site μας. Σας εύχομαι καλή σεζόν με πολλά κέρδη!  
previews
Aναλύσεις αγώνων με ταμείο
Στο Foxbet θα βρείτε αναλύσεις ματς-ματς για 60+ διοργανώσεις δημοσιευμένες από το προηγούμενο βράδυ. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων, πιθανές ενδεκάδες, στατιστικά και εκτιμήσεις με ταμείο.
Live Betting με ήχο
Οι live tipsters του Foxbet δίνουν καθημερινά τις προτάσεις τους, τις οποίες βλέπετε σε πραγματικό χρόνο με αυτόματη ανανέωση στην κεντρική σελίδα. Στη σελίδα Live Betting υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για νέα προγνωστικά.
Live Chat και επικοινωνία
Το Foxbet είναι μία στοιχηματική παρέα. Με μία γρήγορη εγγραφή μπορείτε να γίνετε μέλος του site και να ανταλλάξετε απόψεις με άλλα μέλη και τους συντελεστές του Foxbet. Στη σελίδα Full Chat θα βρείτε το chat σε full page.
Δωρεάν Προγνωστικά και Tipster alert
Oι tipsters μας δίνουν τις δωρεάν καθημερινές τους προβλέψεις μέσα από την προσωπική τους στήλη. Με μία απλή καταχώρηση του email σας, μπορείτε να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τη δημοσίευση νέων προγνωστικών.
Foxbet και στο κινητό
Το ανανεωμένο mobile site του Foxbet έφτασε. Αν είστε λάτρης των smartphone και προτιμάτε το στοίχημα στο κινητό, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες του site προσαρμοσμένες για κινητό και τάμπλετ.
Licensed bookmakers
Στοιχηματικές Εταιρίες
Aν θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες, να μαθαίνετε τα τελευταία στοιχηματικά νέα και να διαβάζετε έγκυρους στοιχηματικούς οδηγούς, στο Foxbet θα βρείτε μία ενότητα αφιερωμένη στις νόμιμες εταιρίες.