Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, είναι έτοιμη να ακούσει δυνατά για άλλη μια φορά «Δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ»!
Ο κρίσιμος αγώνας με την Ισπανία (31/08) για την δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2027, έχει προξενήσει μεγάλο ενδιαφέρον στον κόσμο της «επίσημης αγαπημένης». Ήδη 9.000 Έλληνες θα γεμίσουν τις κερκίδες του «T-Center», με το ενδεχόμενο για καθολικό sold out να παραμένει ανοικτό.
Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, προτού αντιμετωπίσει την «φούρια ρόχα» στην έδρα της, θα έχει παίξει με την Ουκρανία στη Ρίγα (28/08) και φυσικά ευελπιστεί στο να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από εκεί, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερο κύμα υποστήριξης από τον κόσμο.
Υπάρχουν αποδόσεις για το Ουκρανία - Ελλάδα;
Παρακάτω σας δίνουμε τις αποδόσεις για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Ουκρανία.
| Αγώνας | Αποδόσεις |
| Ουκρανία - Ελλάδα (28/08, 19:00) |
ΔΕΣ ΕΔΩ |
Ποιο είναι το προγνωστικό μας για το Ουκρανία - Ελλάδα;
Η Ελλάδα κατάφερε να δείξει ένα καλό πρόσωπο στα φιλικά με την Πολωνία και την Κύπρο και θέλει φυσικά να συνεχίσει έτσι και στα δύο επόμενα παιχνίδια με την Ουκρανία και την Ισπανία. Παρακάτω σας δίνουμε το προγνωστικό μας για το ματς αυτό.
Ποιες είναι οι μακροχρόνιες αποδόσεις για την Εθνική μπάσκετ;
Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ, λογίζεται ως ένα από τα φαβορί για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2027, με τις αποδόσεις για αυτό να βρίσκονται στο παρακάτω κουτί για όποιον ενδιαφέρεται.