Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του δεύτερου ημιτελικού στο Μουντιάλ 2026!
Η Ισπανία έκλεισε πρώτη τη θέση της στον Μουντιάλ 2026 Τελικός, επικρατώντας με 2-0 της Γαλλίας το βράδυ της Τρίτης (14/7). Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της, απ' το παιχνίδι Αγγλία - Αργεντινή.
Η σέντρα στο «Atlanta Stadium» έχει οριστεί για τις 22:00, και βάσει των αποδόσεων τα «Τρία Λιοντάρια» έχουν τον πρώτο λόγο για την επικράτηση, μιας και ο άσος «πληρώνει» στο ικανοποιητικό 2.77 .
Δε λέμε. Καλές και οι αγορές νικητή σ' ένα τέτοιο ντέρμπι εθνικών ομάδων. Όμως, μία προσεκτική ματιά στα ειδικά στοιχήματα του αγώνα αρκεί για ν' αποσπάσει την προσοχή μας, πόσο μάλλον αυτά των παικτών.
Για την ακρίβεια, οι ηγέτες των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων θέλουν να κάνουν το... κάτι παραπάνω όταν η μπάλα «καίει», ενώ δεν είναι λίγα και τα ρεκόρ που «κυνηγούν» απ' τους παλαιότερους.
Παραδείγματος χάριν, ο αρχηγός της «Αλμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι, είναι στην κορυφή του πίνακα των all-time σκόρερ του Θεσμού με 21 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τις περισσότερες ασίστ διαχρονικά (10).
Κάτι παραπάνω απ' το 1/3 των τερμάτων του σε Παγκόσμια Κύπελλα (8) τα πέτυχε φέτος, έχοντας στο παλμαρέ τόσο το χατ-τρικ (στο 3-0 επί της Αλγερίας), όσο και ντοπιέτα (στο 2-0 με την Αυστρία).
Απ' την... ήδη πλούσια συλλογή του «La Pulga», όμως, λείπει κάτι τ' οποίο πέτυχε ο αείμνηστος Ντιέγκο Μαραντόνα στο Μουντιάλ του 1986, στον προημιτελικό της εθνικής του ομάδας απέναντι στην Αγγλία.
Παρακάτω θα βρείτε:
- Την ανάλυση & τις αποδόσεις για το Αγγλία - Αργεντινή
- Την ειδική αγορά του Λιονέλ Μέσι
- Τις κορυφαίες προτάσεις μας για σήμερα
Αξίζει να ρίξετε μια ματιά σ' όλα τα Προγνωστικά Μουντιάλ 2026
Ποια είναι η ειδική αγορά του Μέσι που έχουμε ξεχωρίσει;
Στον επεισοδιακό αγώνα, τότε, ανάμεσα σε Αργεντινή και Αγγλία, ο «D10S» έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 2-1 χάρις σε δύο προσωπικά του τέρματα, τα οποία πολλοί θυμούνται μέχρι σήμερα.
Το πρώτο είναι το περίφημο «χέρι του Θεού». Ο Μαραντόνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χρησιμοποιώντας το χέρι του, αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά. Το δεύτερο ήταν το ξακουστό «γκολ του αιώνα», καθώς ξεκίνησε μία κούρσα απ' το χώρο του κέντρου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, και σκόραρε.
Αργότερα η Αγγλία μείωσε σε 2-1, αλλά δεν ανέτρεψε την κατάσταση. Η Αργεντινή πήρε μια μεγάλη νίκη με τα γκολ του «Ντιεγκίτο», επομένως 40 χρόνια μετά έχει και ο Μέσι την ευκαιρία να κάνει κάτι αντίστοιχο.
Δείτε τις υπόλοιπες προτάσεις μας
