H δράση στα Προγνωστικά Super League συνεχίζεται απόψε στις 21:00, με το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και στο συγκεκριμένο κείμενο, η «αλεπού» του στοιχήματος θα σας παρουσιάσει τις καλύτερες ειδικές αγορές του παιχνιδιού.
Οι «πράσινοι» είναι σχεδόν αδιάφοροι βαθμολογικά, καθώς πολύ δύσκολα θα τερματίσουν πάνω από την 4η θέση, η οποία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΟΦΗ, δίνει εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
Από την άλλη η «Ένωση» ξέρει πως με διπλό, που αυτή την στιγμή προσφέρεται στο 2.28 και αποκτά επιπλέον αξία με μια 📺Αποκλειστική COSMOTE720 Προσφορά* xωρίς κατάθεση από τη Stoiximan, θα βρεθεί «αγκαλιά» με τον τίτλο, καθώς θα παραμείνει τουλάχιστον 5 πόντους από τον 2ο Ολυμπιακό με 3 ματς να απομένουν.
Τέλος, στα αγωνιστικά για τον Παναθηναϊκό εκτός μάχης είναι οι Ρενάτο Σάντσες (Μ), Σισοκό (Μ), Κάτρης (Α), Γεντβάι (Α), Ντέσερς (Ε) και Τζούρισιτς (ΜΕ), ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα παρουσιαστούν στη Λεωφόρο πλήρεις.
Παρακάτω θα βρείτε:
Ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει πολλές πιθανότητες να τερματίσει στην 3η θέση, την ώρα που η ΑΕΚ με διπλό είναι με το 1,5 πόδι πρωταθλήτρια.
Η ομάδα του Νίκολιτς είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ, αφού έχει ξεκινήσει με δύο νίκες το μίνι πρωτάθλημα, έχοντας ως σύμμαχο το γεγονός πως προηγείται στα ματς και στη συνέχεια με την πίεση που ασκεί «πνίγει» τον αντίπαλο.
Αυτό φέρνει σε πρώτο πλάνο δύο επιλογές, που τις συναντάμε σε αρκετά δελεαστικές τιμές. Η πρώτη είναι να είναι η ομάδα που θα ανοίξει το σκορ στο ματς (1.75), κάτι που έχει κάνει και στα 2 προηγούμενα ντέρμπι κόντρα στο «τριφύλλι».
Μάλιστα, επειδή καταγράφει κατά μέσο όρο 5 τελικές στον στόχο, στη λίστα μας μπαίνει το Over 3,5 στη συγκεκριμένη κατηγορία στο 1.62, που θα ποντάρουμε εκμεταλλευόμενοι μια 💎Αποκλειστική προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση και προϋποθέσεις τζίρου!🧙!
Επιλογή που δεν μάς αφήνει αδιάφορους είναι και αυτή που θέλει τους φιλοξενούμενους στο 2ο ημίχρονο να κερδίζουν 3 ή περισσότερα κόρνερ στο 2.10, διότι όσο περνά η ώρα θα γίνονται ολοένα και πιο επιθετικοί για να φτάσουν στη νίκη, που θα είναι μισό... πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα στα ειδικά παικτών στο κάδρο μπαίνει ο Λούκα Γιόβιτς. Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ φέτος με 16 γκολ. Τα 7 από αυτά κόντρα στον Παναθηναϊκό, δείγμα πως όταν βλέπει πράσινο... «σεληνιάζεται», κάτι που φέρνει σε πρώτο πλάνο το ζητούμενο και πάλι να σκοράρει σε αθηναϊκό ντέρμπι στο 3.05.
Τέλος, επειδή θα είναι βασικός απόψε και από νωρίς θα βάλει δύσκολα στην προβληματική άμυνα της ομάδας του Μπενίτεθ, έχει value να καταγράψει τελική στην εστία στο 1ο μέρος στο 1.93.
| Στοίχημα | Απόδοση |
| 1ο γκολ: ΑΕΚ | 1.75 |
| Over 3,5 τελικές στην εστία: ΑΕΚ | 1.62 |
| Over 2,5 κόρνερ 2ο ημίχρονο: ΑΕΚ | 2.10 |
| 1+ τελικές στην εστία στο 1ο ημίχρονο: Γιόβιτς (ΑΕΚ) | 1.93 |
| Γκολ: Γιόβιτς (ΑΕΚ) | 3.05 |
Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τρία προγνωστικά αυξανόμενου ρίσκου, για όλα τα γούστα, από τον αποψινό ντέρμπι στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.
Η ΑΕΚ κατά μέσο όρο φέτος καταγράφει 5 τελικές στην εστία. Σε ένα ματς, που έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο η επιλογή να έχει τουλάχιστον 4 δείχνει εξαιρετικά πιθανή.
Over 3,5 τελικές στην εστία: ΑΕΚ 1.62
Οι «κιτρινόμαυροι» όσο περνά η ώρα και βλέπουν πως το ματς δυσκολεύει θα πάρουν αρκετά ρίσκα επιθετικά και η λογική... λέει θα τους φέρει πολλά κόρνερ.
Over 2,5 κόρνερ 2ο ημίχρονο: ΑΕΚ2.10
Ο Γιόβιτς σε δύο ματς με τον Παναθηναϊκό έχει πετύχει 7 γκολ, δείγμα πως όταν βλέπει το «τριφύλλι» σεληνιάζεται. Ο Σέρβος φορ επιστρέφει από τον τραυματισμό του και θέλει πλέον με τα γκολ του να οδηγήσει την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Συνεπώς, η επιλογή να πληγώσει ξανά την ομάδα του Μπενίτεθ αξίζει το ρίσκο.
Γκολ: Γιόβιτς (ΑΕΚ) 3.05
Δείτε τις υπόλοιπες προτάσεις μας
Σε ενδιαφέρουν ΑΜΕΣΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ