foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euroleague Fantasy 2022/23: Ανάλυση Ομάδων και Betting Tips

Προγνωστικά Fantasy | 04 Οκτ 2022 15:00
3..jpg

Όπως υποσχεθήκαμε, ο John Anthony είναι εδώ και επιχειρεί μία πρώτη βουτιά στα βαθιά της διοργάνωσης. Φαντασιακά λαβράκια για την STOIXIMAN FANTASY LEAGUE, lines ομάδων, μακροχρόνια παικτών, early projections όλα σε ένα, για όλες τις ομάδες της Euroleague (με αλφαβητική σειρά), στον απόλυτο οδηγό της χρονιάς.

Do you feel devotion?

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ALBA BERLIN

Σχετικά χαλαρό double για το τους Βερολινέζους την σεζόν 2021-2022. Η μετάβαση από την εποχή Ρενέσες έγινε ομαλά και τα άλμπατρος συνδύασαν την εξέλιξη νεαρών παικτών με την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει κάτι που οι ιθύνοντες τήρησαν κατά γράμμα με την φετινή Άλμπα να είναι copy-paste της περσινή βερσιόν.

FANTASY POINT OF VIEW:

LUKE SIKMA: Ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας, τα κάνει όλα και συμφέρει. Με εκκίνηση στα 13.0M αποτελεί λύση μπετόν στα υψηλά τιμολογιακά πατώματα.

JALEEN SMITH: Άργησε να προσαρμοστεί στο επίπεδο της Euroleague, αλλά μόλις βρήκε τα πατήματα του τρομοκράτησε τις αντίπαλες backcourts. Χάρισε ένα από τα highlights του Eurobasket όταν ο Giannis του έσβησε τα φώτα πριν ένα μήνα. 11Μ για τον καλύτερο κοντό των Βερολινέζων αποτελούν solid επιλογή.

JONAS MATTISSECK: Κάτι μας λέει ότι ο πιτσιρικάς θα παίξει φέτος στο σύστημα του κόουτς Γκονζάλες. 6.5M για 20 λεπτά με πρώτο αγώνα στο Βερολίνο εναντίον της Παρτίζαν. Χμμμμμμ.

BETTING TIPS:

Στο 1.53 κυμαίνεται η αγορά του under 12.5 νικών των Γερμανών για την φετινή regular. Η απουσία μεταγραφών, η σκληροτράχηλη και φέτος Bundesliga και ενδεχόμενοι τραυματισμοί των λίγων ποιοτικών παικτών της Άλμπα μας οδηγούν στο under. Δεν αναμένουμε άμεση απόλυση του κόουτς Γκονζάλες, μετά την περσινή του επιτυχία.


ANADOLU EFES

Να’ τοι, να’ τοι, οι πρωταθλητές. Οι προπέρσινοι, οι περσινοί και γιατί όχι και οι φετινοί. Ο Μίτσιτς έμεινε, ο Λάρκιν έμεινε, ο Κλάιμπερν και ο Ζίζιτς ήρθαν και ο κόουτς Αταμάν τρίβει χέρια του με λύσεις σε όλες τις θέσεις.

FANTASY POINT OF VIEW:

VASILIE MICIC: Άλυτος γρίφος ως τώρα η αγορά του πιο ακριβού παίκτη στο παιχνίδι. Ο τραυματισμός του Λάρκιν κάνει το ποντίκι μας να πηγαίνει αυτόματα στο όνομά του, αλλά τα 16.5Μ πονάνε τον προϋπολογισμό μας, περισσότερο και από τους τελευταίους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

WILL CLYBURN: Επιστροφή στην Τουρκία για τον πολυδιάστατο Αμερικάνο. 13.5Μ χωρίς εσωτερικό ανταγωνισμό στα small forwards και χωρίς τον ball dominant Λάρκιν. Λογικά θα τον προτιμήσουμε αντί του Μίτσιτς.

BETTING TIPS:

ANADOLU EFES vs CRVENA ZVEZDA στην πρώτη αγωνιστική και βλέπουμε το σκορ να ανεβαίνει επικίνδυνα. Το over 155.5 πόντοι προσφέρεται σε τιμή 1.90 στην Stoiximan. Σπεύσατε. 


BARCELONA

“Σάρας χάσαμε” η περσινή σεζόν για την Μπάρσα. Ήττες κατά κράτος από την αιώνια αντίπαλο τόσο στο final four όσο και στους τελικούς της ACB. Άρωμα Τσεχίας με επιστροφή Σατοράνσκι και απόκτηση Βέσελι, με τον σύλλογο να ψάχνει εναγωνίως το κατάλληλο ταίριασμα με το υπερόπλο Μίροτιτς. 

FANTASY POINT OF VIEW:

Παροπλισμένος ο Νίκολα Μίροτιτς για την αρχή της σεζόν και σχεδόν όλη η ομάδα της Μπαρτσελόνα υπερκοστολογημένη για τα γούστα μας. 

JAN VESELY: Στην Βαρκελώνη πήρε τα ταλέντα του ο μπαρουτοκαπνισμένος Τσέχος. Μόνιμος θαμώνας στα υψηλά φαντασιακά πατώματα εδώ και χρόνια θα αποτελέσει για άλλη μία σεζόν μία κάτι παραπάνω από αξιόπιστη επιλογή στα 14.0Μ.

BETTING TIPS:

Ο κόουτς Σάρας αρέσκεται σε διάβασμα miss match και η απόκτηση του Νίκολα Κάλινιτς ήταν άκρως στοχευμένη. Θα αγοράσουμε σε τιμή 1.87 το over 1.80 διπόντων Μ.Ο. του Σέρβου.


BASKONIA

Ράβε ξήλωνε για άλλο ένα καλοκαίρι στην Fernando Buesa Arena. Εξαιρετικά χαμηλό το ταβάνι για την ομάδα του γάτου Κερεχέτα. Υπερβολικά πολλά τα στοιχήματα για να είναι ανταγωνιστική το φετινό σύνολο ΑΛΛΑ κατά την γνώμη μας η φετινή βερσιόν της Μπασκόνια προσφέρει πληθώρα παικτών από φαντασιακή σκοπιά. Πάρε χαρτί και σημείωσε.

FANTASY POINT OF VIEW:

DARIUS THOMPSON: 10.5M για τον μοναδικό άσσο στο ρόστερ και ίσως ποιοτικότερο παίκτη στο ρόστερ; I see it, I like it, I want it, I got it.

DAULTON HOMMES: Polonara vibes στην χώρα των Βάσκων από τον Αμερικάνο. Do it all forward θα βρει πολύ χρόνο και μπάλες. Σεβαστή επιλογή στα 9.0Μ.

VANJA MARINKOVIC: Αν δεν αποδώσει ούτε και φέτος ο Βάνια, με ελάχιστο ποσοτικά ανταγωνισμό στα γκαρντ της Μπασκόνια, τότε τελειώνει από το επίπεδο Euroleague. Θα του δώσουμε μία ευκαιρία στα 6.5Μ.

BETTING TIPS:

Συμπαθέστατος ο κόουτς Πεναρόγια αλλά το ρηχό ρόστερ και ο προπονητοφάγος Κερεχέτα κάνουν τον πενταπλασιασμό της αποπομπής του (πρώτος κόουτς που θα απολυθεί) να μας κλείνει το μάτι. Ντούσκο Ιβάνοβιτς ξαναετοίμασε βαλίτσες για Βασκονία.


BAYERN

Δεύτερη σεζόν επιτυχημένης πορείας στην Euroleague και απώλειας τίτλων στις εγχώριες διοργανώσεις για τον κόουτς Τρινκιέρι, που τα έχει βρει σκούρα από την Άλμπα αλλά με έναν μαγικό τρόπο κρατάει στον ευρωπαϊκό αφρό τους Βαυαρούς. Κατηγορηματικά εκτός playoffs φέτος, σίγουρα θα αποτελέσει κακό σπυρί για όλους με το hard nosed σύνολο που συνέθεσε.

FANTASY POINT OF VIEW:

CASSIUS WINSTON: Ο νέος κουμανταδόρος της Μπάγερν έρχεται από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και φιλοδοξεί να γίνει στα χέρια του coach Τρινκιέρι ο νέος Μπόλντουιν. Ενδιαφέρουσα επιλογή στα 10.0Μ

VLADIMIR LUCIC: Ο πολυσχιδής Σέρβος φόργουορντ θα αποτελέσει για ακόμα μία σεζόν το βασικότερο γρανάζι στην καλοκουρδισμένη μηχανή του κόουτς Τρινκίερι. Στα 12.0Μ είναι ένα από τα τριάρια που θα μας απασχολούν σε αυτή την στήλη.

BETTING TIPS:

HEAD-TO-HEAD: BAYERN – PANATHINAIKOS θα πάρουμε τους πράσινους στο 1.53. Σόρυ Αντρέα, φέτος δε θα χτυπήσεις την πόρτα της οκτάδας.


CRVENA ZVEZDA 

Με τίτλο στην Αδριατική Λίγκα και καλή παρουσία στην Euroleague αποχαιρέτησε το Βελιγράδι ο Ράντονιτς. Την αντίθετη πορεία ακολούθησε ο πολυτραυματίας παικταρας Νέντοβιτς. Πολυκοσμία στην frontcourt με Μάρτιν, Μίτροβιτς, Μπέντιλ, Πετρούσεφ, Κούζμιτς και εσχάτως Ραντούλιτσα. Προβλέπεται ήσυχη σεζόν στα χαμηλά πατώματα και προετοιμασία για τις σκληρές μάχες του Ιουνίου απέναντι στην Παρτίζαν.

FANTASY POINT OF VIEW:

JAYLEN ADAMS: Ο βασικός κουμανταδόρος της φετινής βερσιόν του Αστέρα θα δίνει σταθερά πόντους και ασίστ. Αν ο Νέντοβιτς είναι ο τυπικός Νέντοβιτς και φέτος (μισή σεζόν στην injury list) o Άνταμς θα αποτελέσει σταθερή επιλογή των 9άδων μας με starting price στα 11.5Μ.


FENERBAHCE

Βραχύβια η θητεία του Σάσα Τζόρτζεβιτς παρά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Η διοίκηση της Φενέρ έδωσε τα κλειδιά στο Δημήτρη Ιτούδη που φέρνει μαζί του το know how των ευρωπαϊκών επιτυχιών. Μαζί του καλωσορίζει στην ομάδα μία πληθώρα παικτών με σκοπό να επαναφέρει τους Τούρκους στην κορυφή της Ευρώπης.

FANTASY POINT OF VIEW:

MARKO GUDURIC: Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ρόστερ, ο «παλιός» πλέον Γκούντουριτς στα 10.0Μ κρινεται η πιο ενδιαφέρουσα και ασφαλής επιλογή από πλευράς fantasy roster. Πολύπλευρος και έτοιμος να ηγηθεί.

NIGEL HAYES - DAVIS : Ενδιαφέρουσα περίπτωση ΄βασει starting price στα 8.0Μ. Η κατάσταση του Bjelica θα καθορίσει την φαντασιακή σεζόν του.

BETTING TIPS:

Στο 2.55 η τελική θέση της Φενέρμπαχτσε στις θέσεις 5-8. Δύσκολα να μπει σφήνα στην τετράδα, ακόμα δυσκολότερα να μείνει εκτός playoffs, κόβουμε το καρπούζι στη μέση και την τοποθετούμε στο ντεζαβαντάζ έδρας στην 8άδα.


LYON – VILLEURBANNE

Το δίδυμο των αδερφών Πάρκερ σε διοίκηση και πάγκο έχει επαναφέρει την Βιλερμπάν σε κραταιά δύναμη του Γαλλικού Πρωταθλήματος και υπολογίσιμη αντίπαλο στην Euroleague. Το καλοκαίρι είχε ριζικές αλλαγές με αποχώρηση Οκόμπο και Τζόουνς και απόκτηση των έμπειρων Ντε Κολό και Λοβέρν και των ταλαντούχων Τζάκσον και Μάθιους.

FANTASY POINT OF VIEW:

NANDO DE COLO: Σολέ, Βαλένθια, NBA, ΤΣΣΚΑ, Φενέρ και επιστροφή στην Γαλλία για τον legend Nando. Στα πολύ ψηλά πατώματα και φέτος, αλλά με επιφύλαξη η επιλογή του λόγω τιμής στα 12.5Μ

DAVID LIGHTY: No brainer επιλογή στα 9.0Μ. Τα κάνει όλα σε ικανοποιητικό βαθμό.

AMINE NOUA – YVES PONS: Ένας από τους δύο νεαρούς Γάλλους θα κάνει το ξεπέταγμα έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ της Βιλερμπάν. O A. NOUA στα 8.0Μ και ο Y. Pons στα 7.5Μ

BETTING TIPS:

Στο 6,00 η επιλογή της Βιλερμπάν να τερματίσει ουραγός στον φετινό μαραθώνιο, αξίζει ένα fun bet.


MACCABI TEL AVIV

Στον Κάτας τα κλειδιά της Μακάμπι με ολικό λίφτινγκ στο ρόστερ. Ο σύλλογος προσπαθεί ανεπιτυχώς τα τελευταία χρόνια να επανέλθει σε επίπεδα final four. Θα φτάσει φέτος στην μπασκετική Γη της Επαγγελίας;

FANTASY POINT OF VIEW:

LORENZO BROWN – WADE BALDWIN: Ball dominant guards, στην ίδια σχεδόν τιμή φαντασιακά. Θα αποφύγουμε το δίλημμα προς το παρόν. Αν ένας από τους δύο απουσιάζει, ο έτερος θα οργιάσει. O L. Brown στα 13.0Μ και ο W. Baldwin στα 12.5Μ

ALEX POYTHRESS: Έτοιμος να ηγηθεί στην κίτρινη γραμμή ψηλών.  Σεβαστή επιλογή στα 9.5Μ.

BETTING TIPS:

Στο 2,70 η κατάταξη της Μακάμπι στις θέσεις 5-8. Το ταλέντο και η έδρα είναι αρκετά για να την βάλουν στα playoffs.


 

MONACO

Δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Euroleague με αρκετές αλλαγές για την ομάδα του πριγκιπάτου. Πέρσι, προχώρησε σε αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν και έφτασε να παίζει σε πέμπτο ματς τόσο την πρόκριση στο Final Four, όσο και τον τίτλο του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι κινήσεις της (Μπράουν, Οκόμπο, Λόιντ, Μοερμάν, Στραζέλ, Μπλόσομγκεϊμ, Μακουντού) δείχνουν ότι φέτος στοχεύει σε κάτι παραπάνω.

FANTASY POINT OF VIEW:

MIKE JAMES: Παρά τις προσθήκες των Οκόμπο και Λόιντ στα γκαρντ, η Μονακό παραμένει η ομάδα του και η πλειονότητα των επιθέσεων θα περνάει από τα χέρια του. Ο πιο ακριβός παίκτης στο Fantasy (μαζί με το Μίτσιτς) αναμένεται να δικαιολογήσει τα 16.5Μ που απαιτούνται για να βρεθεί στις εννιάδες μας.

JARON BLOSSOMGAME: Ο 29χρονος rookie έχει ξεκινήσει ζεστός τη σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα (15,5 πόντοι στις δύο πρώτες αγωνιστικές), ενώ και στην preseason οι αριθμοί του ήταν ικανοποιητικοί. Η περσινή παρουσία του στο Eurocup με την Ουλμ (16,2 πόντοι με 77% β., 56% 2π., 42% 3π. μαζί με 7,6 ριμπάουντ ανα αγώνα) σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή του (9.0M) μας κάνουν να θέλουμε να ρισκάρουμε στην ομαλή προσαρμογή του παιχνιδιού του στο ανώτερο επίπεδο.

BETTING TIPS:

Στο 2.50 η απόδοση να τερματίσει στις θέσεις 5-8 της regular season.


OLIMPIA MILANO

Η ομάδα του Μεσίνα ξεκινάει τη σεζόν με ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή της σε Final Four μετά από διάλειμμα ενός έτους. Προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της με κυριότερες τη φυγή των δύο βετεράνων point guards (Σέρχι, Ντιλέινι) και τις μεταγραφές των Πάνγκος, Φόιγκτμαν από την ΤΣΣΚΑ και του Ντέιβις από την Μπαρτσελόνα.

FANTASY POINT OF VIEW:

SHAVON SHIELDS: Ο Δανός forward έχει εξελιχθεί σε παίκτη τοπ επιπέδου τα τελευταία δύο χρόνια στο Μιλάνο, κάτι που καταδεικνύεται από την παρουσία του στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague σε αυτό το διάστημα. Είναι από τις πιο ακριβές επιλογές στη θέση των SF (13Μ), ωστόσο η σταθερότητα του και η έφεσή στο σκοράρισμα θα τον βοηθήσουν να αποσβέσει αυτήν την τιμή.

KEVIN PANGOS: Μετά τη σύντομη θητεία του στο Κλίβελαντ και το συμβόλαιο που υπέγραψε, αλλά δεν πρόλαβε να τιμήσει στην ΤΣΣΚΑ, επιστρέφει στη Euroleague με σκοπό να γεμίσει τα παπούτσια του Σέρχι. Ένας τραυματισμός στην προετοιμασία τον άφησε πίσω, αλλά μόλις βρει ρυθμό λογικά θα παίξει για παραπάνω από τα 12.5Μ που κοστίζει αυτήν τη στιγμή.

BETTING TIPS:

Στο 2.75 η απόδοση να προκριθεί στο Final Four η ομάδα του Μεσίνα.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

OLYMPIACOS

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν φέτος να διατηρήσουν τα κεκτημένα εντός των συνόρων και να παραμείνουν διεκδικητές μίας θέσης στο Final Four. Ο κόουτς Μπαρτζώκας στην τέταρτη σεζόν της δεύτερης θητείας του στον ερυθρόλευκο πάγκο απολαμβάνει της πλήρους στήριξης από διοίκηση και κόσμο, ενώ οι προσθήκες στο ρόστερ (Μπολομπόι, Πίτερς, Κάνααν, Μπλακ, Πάπας) έγιναν με σκοπό να καλυφθούν οι λίγες αδυναμίες που εμφάνισε την περσινή σεζόν.

FANTASY POINT OF VIEW:

SASHA VEZENKOV: Ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στο επίκεντρο σεναρίων μετακόμισης στο ΝΒΑ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο παρέμεινε στο λιμάνι για τουλάχιστον ακόμα μία σεζόν. Η τιμή του στα 14.0Μ είναι φυσιολογική, καθώς περιμένουμε να αποτελέσει υποψήφιο MVP της regular season.

KOSTAS SLOUKAS: Ο κουμανταδόρος της ομάδας του Μπαρτζώκα αναμένεται και φέτος να είναι στους κορυφαίους πασέρ της διοργάνωσης (μ.ο. ασίστ 5,1 πέρσι και 6 πρόπερσι). Με 12.5Μ αποτελεί μία επιλογή με σχετικά safe φαντασιακό πάτωμα.

ISAIAH CANAAN: Η επιλογή του έγινε για να καλύψει το κενό του Ντόρσεϊ με κοινό τους χαρακτηριστικό το καλό περιφερειακό σουτ. Η έλλειψη άλλου καθαρού SG στο ρόστερ ίσως τον βοηθήσει να επαναλάβει (ή και να ξεπεράσει) την περσινή καλή του σεζόν στο Καζάν. Στα 10.0Μ η τιμή του.

BETTING TIPS:

Στο 1.72 οι over 4,9 ασίστ στη σεζόν για τον Κώστα Σλούκα. 


PANATHINAIKOS

Νέο ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό με τον Ντέγιαν Ράντονιτς στην άκρη του πάγκου και προσπάθεια για δημιουργία ενός ρόστερ απαρτιζόμενο από παίκτες με εμπειρία στη Euroleague. Οι δύο Αμερικανοί point guards (Ουόλτερς, Λι) μαζί με τους δύο Ευρωπαίους guard-forwards με καλή παρουσία στο Eurobasket (Γκριγκόνις, Πονίτκα) προδιαθέτουν πως οι πράσινοι θα είναι πιο ανταγωνιστικοί φέτος.

FANTASY POINT OF VIEW:

GIORGOS PAPAGIANNIS: Μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης, πρώτος ριμπάουντερ και μπλοκέρ για τη σεζόν 2021-22 καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της αρχηγίας και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε πέρσι. 13.5Μ το κόστος απόκτησής του.

MARIUS GRIGONIS: Μετά από μία χλιαρή χρονιά στην ΤΣΣΚΑ, ο Λιθουανός μετακινήθηκε στον Παναθηναϊκό με σκοπό να αποτελέσει τον ηγέτη της περιφερειακής γραμμής. Την τελευταία σεζόν που βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση (Ζαλγκίρις, 2020-21) είχε εξαιρετικούς μέσους όρους (13,4 π.-2,1 ρ.-3,3 ασ. με 96-51-46 shooting splits). Αν τους προσεγγίσει, η τιμή του (11.0Μ) μπορεί να αποδειχθεί χαμηλή.

DERRICK WILLIAMS: Το νο2 του ντραφτ του 2011 ξεκινάει την πέμπτη του σεζόν στη Euroleague με πέμπτη διαφορετική ομάδα. Η (προσωρινή;) λειψανδρία στην πράσινη frontcourt μας κάνει να σκεφτόμαστε τα 10.5Μ που κοστίζει η απόκτησή του.

BETTING TIPS:

Στο 1.87 το over 1,5 μ.ο. κερδισμένων φάουλ στη σεζόν του Γιώργου Παπαγιάννη.


PARTIZAN BELGRADE

Οι grobari επιστρέφουν στη Euroleague με άγριες διαθέσεις μετά από εννιά χρόνια. Οι κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι (Άντζουσιτς, Έξουμ, Νάναλι, Παπαπέτρου), ο πολύ καλός κορμός (Πάντερ, ΛεΝτέι, Λεσόρ κλπ.), η παρουσία του Ομπράντοβιτς και η στήριξη του κόσμου τους (πάνω από 10.000 εισιτήρια διαρκείας) προμηνύουν μία ενδιαφέρουσα σεζόν.

FANTASY POINT OF VIEW:

KEVIN PUNTER: Ο “Πάντερ πάντα από παντού” έχει αποδείξει πως αποτελεί τον ηγέτη αυτής της ομάδας και έναν από τους καλύτερους σκόρερ των ευρωπαϊκών παρκέ τα τελευταία χρόνια. 11.5Μ μας φαίνεται μία λογική τιμή για έναν υποψήφιο νικητή του βραβείου Αλφόνσο Φορντ.

JAMES NUNNALLY: Ο Αμερικανός σκόρερ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με τα χρώματα της Μακάμπι και στο Βελιγράδι θα έχει σημαντικό ρόλο. Από τις καλές επιλογές στη θέση των SF με τιμή 11.0Μ στην εκκίνηση του πρωταθλήματος.

BETTING TIPS:

Στο 1.95 το over 2,2 μ.ο. εύστοχων βολών του Κέβιν Πάντερ στη σεζόν.


REAL MADRID

Η περσινή φιναλίστ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή μετά από έντεκα χρόνια με τον Τσους Ματέο να διαδέχεται τον Πάμπλο Λάσο -με κάπως άκομψο τρόπο είναι η αλήθεια. Έκανε προσεκτικές κινήσεις (Μούσα, Σέρχι, Χεζόνια, Κόρνελι) και ο προφανής στόχος είναι η κατάκτηση της Euroleague.

FANTASY POINT OF VIEW:

WALTER TAVARES: No brainer η επιλογή του πιο dominant center της Euroleague τα τελευταία χρόνια. Στα 14.0Μ η τιμή του.

GUERSCHON YABUSELE: Στην πρώτη του σεζόν στη Μαδρίτη ο “Γιάμπου” εξελίχθηκε σε έναν από τους πυλώνες του συνόλου του Λάσο. Λογικά και φέτος θα πρωταγωνιστήσει. 12.0Μ η τιμή εκκίνησης.

DZANAN MUSA: Ο περσινός MVP της ACB βρέθηκε σε οργιώδη κατάσταση με τα χρώματα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στο Eurobasket, ολοκληρώνοντάς το με 21,4 πόντους κατά μέσο όρο. Στα πρώτα του παιχνίδια με τα λευκά δείχνει να συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς (19,4 μ.ο. πόντων σε τέσσερις αγώνες). Με τιμή εκκίνησης τα 10.0Μ μπορεί να αποδειχθεί το steal της φετινής φαντασιακής σεζόν.

BETTING TIPS:

Στο 1.87 το under 7,9 μ.ο. ριμπάουντ του Βάλτερ Ταβάρες στη σεζόν.


VALENCIA

H Euroleague χορήγησε wild card στους Βαλενθιάνους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ξαναγωνιστούν στο πρωτάθλημα μετά από τη σεζόν 2020-21. Πρωτάρης στο επίπεδο ο κόουτς Μούμπρου, μετά από τέσσερα χρόνια στο Μπιλμπάο καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. Δύο πρωταθλητές Ευρώπης στο δυναμικό της (Λόπεθ-Αρόστεγκι, Πραντίγια).

FANTASY POINT OF VIEW:

CHRIS JONES: Μαζί με τον Οκόμπο αποτέλεσαν μία φοβερή φαντασιακή backcourt στην περσινή ASVEL και την βοήθησαν να κατακτήσει το γαλλικό πρωτάθλημα. Στη Βαλένθια θα είναι ο βασικός οργανωτής και ήδη έχει ξεκινήσει εκπληκτικά στην ACB με 16,5 πόντους στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τον βρίσκουμε στα 12.5Μ.

JASIEL RIVERO: Ο Κουβανός PF θα ντεμπουτάρει στα 28 του στη Euroleague και μένει να δείξει αν μπορεί να συνεχίσει την ανοδική πορεία που έδειξε σε BCL και Eurocup τις δύο τελευταίες σεζόν. Στα 9.5Μ αξίζει το ρίσκο.

BETTING TIPS:

Στο 1.70 να πετύχει τα περισσότερα τρίποντα για τη Βαλένθια στη σεζόν ο Κλέμεν Πρέπελιτς.


VIRTUS BOLOGNA

Η πρώτη πρωταθλήτρια της νέας εποχής της Euroleague επιστρέφει στη διοργάνωση μετά την περσινή κατάκτηση του Eurocup. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Σέρτζιο Σκαριόλο φιλοδοξεί να οδηγήσει τους Ιταλούς στην postseason και η μεταγραφική τους δραστηριότητα (Μίκι, Μπακό, Λούντμπεργκ, Οτζελέγιε, Μενάλο, Καμαρά) δείχνει ότι μπορούν να το διεκδικήσουν.

FANTASY POINT OF VIEW:

MAM JAITEH: MVP στο περσινό Eurocup, ο Γάλλος center έχει μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους ψηλούς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. 12.0Μ η τιμή του.

SEMI OJELEYE: Μαζί με το Γιαμπουσέλε αποτέλεσε ένα αγαπημένο ντουετάκι για τους οπαδούς των Σέλτικς τη διετία 2017-19. Πήρε και αυτός το δρόμο για την Ευρώπη και με τιμή 10.5Μ πιστεύουμε ότι το φαντασιακό του impact μπορεί να την ξεπεράσει.

BETTING TIPS:

Στο 1.72 να πετύχει πάνω από 15,5 νίκες στη σεζόν η ομάδα της Μπολόνια.


ZALGIRIS KAUNAS

Η ομάδα με το πιο πιστό κοινό της διοργάνωσης ξεκινάει τη φετινή σεζόν χωρίς τον Παούλιους Γιανκούνας που εγκατέλειψε την ενεργό δράση. Στο τιμόνι της ο Λιθουανός ομοσπονδιακός προπονητής Κάζις Μακσβίτις, που πρέπει να βρει τον τρόπο να την παρουσιάσει πιο ανταγωνιστική σε σχέση με πέρυσι.

FANTASY POINT OF VIEW:

TYLER CAVANAUGH: Ο Αμερικανός PF βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν. Στη δεύτερη σεζόν του στο Κάουνας αναμένεται να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και να είναι από τους κομβικότερους παίκτες των Λιθουανών. Μπορούμε να τον αγοράσουμε στα 10.5Μ.

IGNAS BRAZDEIKIS: Μετά από τρία χρόνια περιπλάνησης ανάμεσα σε NBA και G-League, ο 23χρονος forward αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα των γονιών του για να βάλει την καριέρα του σε μία νέα τροχιά. Στο Eurobasket έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και η έλλειψη ποιοτικού βάθους στη φετινή Ζάλγκιρις, ίσως τον κάνει να αναλάβει αρκετές ευθύνες εξαρχής. 10.0Μ η τιμή του.

BETTING TIPS:

Στο 1.80 το over 8,7 μέσος όρων πόντων στη σεζόν για τον Τάιλερ Κάβανο.

 

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ