Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να έχει μπει καλύτερα στη σεζόν 25/26 που συμπληρώνει 100 χρόνια ιστορίας και τώρα που αυτή ξεκίνησε, προσπαθεί να ενισχυθεί.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πανηγύρισε την 1η του νίκη (1-0) στη νέα αγωνιστική περίοδο απέναντι στη Λάρισα Novibet, στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League, και παρ' ότι δημιουργικά παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σύγκριση με τα ευρωπαϊκά ματς που είχαν προηγηθεί, «φώναζε» πως χρειάζεται ενίσχυση.
Δείτε το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στην εκπομπή «Grande 4»
Ποιες είναι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ 2025-26;
Λόγω των εορτασμών για τα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, ο ΠΑΟΚ έκανε ένα δώρο στον ίδιο και τον κόσμο του αποκτώντας τον Χρήστο Ζαφείρη από τη Σλάβια Πράγας, «σπάζοντας» τα ταμεία για τον διεθνή χαφ, ο οποίος θα γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή ελληνικής ομάδας.
Ο 22χρονος ήρθε στην Ελλάδα, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο του με τον «δικέφαλο του βορρά», ο οποίος θα βγάλει από τα ταμεία του, 10.5 εκατομμύρια ευρώ που είναι η βάση της συμφωνίας, και 1.500.000 ευρώ με τη μορφή μπόνους και 20% ποσοστό μεταπώλησης. Επίσης, θα «πληρώνει» τον Ζαφείρη με 1,5 εκατ. ευρώ τη χρονιά για τα επόμενα 4 χρόνια. Ο διεθνής χαφ θα ενσωματωθεί στα πλάνα του Λουτσέσκου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε πρόταση των «ασπρόμαυρων» στην Τζένοα για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, Αλεσάντρο Βολιάκο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πατρίκ Βιεϊρά, με τα ρεπορτάζ μάλιστα να την επιβεβαιώνουν και να τονίζουν πως το deal να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία θέλουν τη Σπόρτινγκ να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πάντως να τα διαψεύδει, λέγοντας πως ο παίκτης είναι χαρούμενος στην Τούμπα, ιδιαίτερα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του
Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις καλοκαιρινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ:
Παίκτης |
Ομάδα |
Κόστος |
Λ. Γκουγκεσασβίλι (Τ) |
Πανσερραϊκός |
Ελεύθερος |
Τ. Κένι (Α) |
Χέρτα Βερολίνου |
Ελεύθερος |
Σ. Μεϊτέ (Μ) |
Μπενφίκα |
1 εκατ. ευρώ |
Γκρ. Τέιλορ (Α) |
Σέλτικ |
Ελεύθερος |
Τάισον (ΜΕ) |
ΠΑΟΚ |
Ανανέωση |
Λ. Ιβάνουσετς (ΜΕ) |
Φέγενορντ |
Δανεισμός |
Γ. Γιακουμάκης (Ε) |
Κρους Αζούλ |
2 εκατ. ευρώ |
Ποιες είναι οι μακροχρόνιες αγορές που αφορούν τον ΠΑΟΚ;
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις που αφορούν το ενδεχόμενο ο «Δικέφαλος του Βορρά» να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη, τις οποίες παρουσιάζουμε στο παρακάτω box.
Σε ενδιαφέρουν ΑΜΕΣΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ