foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αυστραλία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

Mundial | 02 Δεκ 2022 15:00
Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 Αυστραλία.jpg

Έκανε την έκπληξη στον 4ο όμιλο και άφησε εκτός την ισχυρή Δανία και την Τυνησία, τερματίζοντας στη 2η θέση. Αμφότερες τις κέρδισε με 1-0, έχοντας φουλ αμυντικό προσανατολισμό και σκόραρε και στα δύο ματς έπειτα από αντεπιθέσεις σε δύο από τις ελάχιστες επιθετικές της ενέργειες. Έχασε την πρωτιά από τη Γαλλία, η οποία την κέρδισε στην πρεμιέρα με 4-1. Το αξιοπερίεργο είναι πως προηγήθηκε και σε εκείνο το ματς, όμως μετά «μίλησε» η ποιότητα της αντιπάλου. Πέρασε στους «16» για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε 6 παρουσίες, η προηγούμενη ήταν στο Μουντιάλ του 2006. Στο άρθρο θα δείτε τα εξής:

  • Πρόγραμμα
  • Αποδόσεις
  • Ρόστερ
  • Προγνωστικά

Πρόγραμμα Mundial 2022 Αυστραλία

Προκρίθηκε στους «16» ως δεύτερη από τον Δ' Όμιλο, με 6 βαθμούς .👇

Αγώνας Ημερ/νια (Αποτέλεσμα) Γήπεδο & Πόλη

Γαλλία - Αυστραλία

4-1

«Al Janoub», Αλ Ουάκρα

Τυνησία - Αυστραλία

0-1

«Al Janoub», Αλ Ουάκρα

Αυστραλία - Δανία

1-0

«Al Janoub», Αλ Ουάκρα

Αργεντινή - Αυστραλία

3/12, 21:00

«Ahmad bin Ali», Αλ Ραγιάν

Μουντιάλ 2022 Αυστραλία Αποδόσεις

Είναι το μεγαλύτερο αουτσάιντερ για να κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτό δείχνουν τα Μουντιάλ μακροχρόνια. Πιο αναλυτικά:.

Αγορά Απόδοση
Να φτάσει στα ημιτελικά 32.00
Να φτάσει στον τελικό 120.00
Να κατακτήσει το τρόπαιο 300.00

Η Αυστραλία έκανε ήδη υπέρβαση. Λογικά στους «16» έφτασε η στιγμή να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση. Το εμπόδιο της Αργεντινής μοιάζει αξεπέραστο. Μόλις στο 1.08 η απόδοση για να αποκλειστεί στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ. Δεν αδικούμε τους μπουκ, αλλά δεν την ποντάρουμε κιόλας.

Αυστραλία Μουντιάλ 2022 Ρόστερ

Σχεδόν με την ίδια ενδεκάδα έβγαλε και τα τρία ματς των ομίλων. Μονάχα στη θέση του δεξιού μπακ έγινε αλλαγή, χρησιμοποιήθηκαν τρεις διαφορετικοί παίχτες σε αυτή τη θέση (Άτκισον, Κάρασιτς, Ντέγκενεκ). Ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Χρούστιτς ήρθε στο Κατάρ με πρόβλημα τραυματισμού, στο πρώτο ματς δεν αγωνίστηκε καθόλου και στα επόμενα δύο μπήκε ως αλλαγή. Σε σαφώς καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας πλέον, ίσως αποτελέσει τον κρυφό «άσο» του κόουτς Άρνολντ.

Παίκτης (ΗΛ.) Συμ./Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Μ. Ράιαν (30) 78/0 Κοπεγχάγη
Ν. Βούκοβιτς (37) 4/0 Σέντραλ Κ. Μ.
Α. Ρεντμάιν (33) 4/0 Σίδνεϊ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Α. Μπέχιτς (32) 56/2 Νταντί Γιουν.
Μ. Ντεγκενέκ (31) 41/1 Κολόμπους
Μ. Ράιτ (30) 28/2 Σάντερλαντ
Φ. Κάρασιτς (26) 12/1 Μπρέσια
Χ. Σούταρ (24) 13/6 Στόουκ
Ν. Άτκινσον (23) 6/0 Χαρτς
Κ. Ρόουλες (24) 6/0 Χαρτς
Τ. Κινγκ (22) 4/0 Οντένσε
Τ. Ντενγκ (25) 2/0 Νιγκάτα
ΜΕΣΟΙ
Α. Μόουι (32) 56/7 Σέλτικ
Τ. Ιρβάιν (29) 52/7 Ζανκτ Πάουλι
Α. Χρούσιτς (26) 22/3 Βερόνα
Ρ. ΜακΓκρί (24) 14/1 Μίντλεσμπρο
Κ. Μπακούς (24) 4/0 Σεντ Μίρεν
Κ. Ντέβλιν (24) 1/0 Χαρτς
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μ. Λέκι (31) 76/14 Μέλμπουρν Σ.
Α. Μαμπίλ (27) 31/8 Κάντιθ
Τ. ΜακΛάρεν (29) 28/8 Μέλμπουρν Σ.
Μ. Ντιουκ (31) 24/9 Οκαγιάμα
Μ. Τίλιο (21) 5/0 Μέλμπουρν Σ.
Γ. Γκούντγουιν (30) 13/2 Αδελαΐδα Γιουν.
Τ. Κάμινγκς (27) 2/1 Σέντραλ Κ. Μ.
Γ. Κουόλ (18) 2/0 Σέντραλ Κ.Μ.
Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποιότητα του ρόστερ είναι αρκετά πεσμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του Μόουι με τον παίκτη της Σέλτικ να αποτελεί τον ποιοτικότερο μέσο που βρίσκεται στην αποστολή. Ξεχωρίζουν και ο τερματοφύλακας Ράιαν, οι αμυντικοί Ντεγκενέκ, Σούταρ, ο έμπειρος φορ Μάθιου Λέκι και ο επιθετικός ΜακΛάρεν. Μπήκε στην αποστολή ο 18χρονος ταλαντούχος επιθετικός Κουόλ με ρίζες από το Νότιο Σουδάν που πήρε μεταγραφή για τη Νιούκαστλ.

Ο Γκρέιαμ Άρνολντ είναι ιδιόρρυθμος και το απέδειξε αφήνοντας εκτός αποστολής τον γαμπρό του, Τρεντ Σένσμπουρι που αποτελεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της χώρας. Στο παρελθόν μετράει μόνο αποτυχίες στον πάγκο της εθνικής και είναι δεδομένο ότι παίζει το «κεφάλι» του. Προσωρινά σώθηκε από την υπέρβαση με το εισιτήριο για το Μουντιάλ.

Ο Ράιν θεωρείται «ακούνητος» κάτω από τα δοκάρια. Ούτως ή άλλως όμως δεν έχει και σοβαρό ανταγωνισμό μετά τον αποκλεισμό «σοκ» από την τελική 26αδα του Λάνγκερακ. Μία απόφαση που ξεσήκωσε αντιδράσεις και ο Άρνολντ τη χρέωσε στον προπονητή τερματοφυλάκων. 

Στην άμυνα ξεχωρίζουν οι Ντεγκενέκ, Σουτάρ, Ράιτς, Μπένιτς και δύσκολα θα δούμε διαφορετικά πρόσωπα, καθώς από πίσω δεν υπάρχουν αξιόπιστες επιλογές. Ίσως βοηθήσει ο μπακ Κάρασιτς που έχει χρόνο συμμετοχής με τη Μπρέσια.

Στο κέντρο θα αναγκαστεί να σηκώσει όλο το βάρος ο Μόουι και στα χαφ θα είναι ο Ιρβάιν με λίγο πιο μπροστά τον Χρούστιτς.

Στα άκρα της επίθεσης ο Μαμπίλ με τον Γκούντγουϊν και στην κορυφή της επίθεσης ο «κανονιέρης» ΜακΛάρεν. Υπάρχει ελάχιστο ποιοτικό βάθος στον πάγκο που μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Να σημειωθεί πως ο εξτρέμ της Χιμπέρνιαν, Μάρτιν Μπόιλ, έμεινε τελικά εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και την Κυριακή ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του. Ο λόγος για τον κυνηγό Μάρκο Τίλιο που αγωνίζεται στη Μέλμπουρν Σίτι.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να βρίσκεται στα τελικά του Mundial 2022 στα γήπεδα του Κατάρ. Η πρόκριση στο ρελαντί στον τρίτο και τελευταίο γύρο ήρθε πανεύκολα, όμως εκεί η εικόνα που είχε ήταν μέτρια έως κακή. Στα μπαράζ στη ζώνη της Ασίας κέρδισε 2-1 τα ΗΑΕ με το «τυχερό» γκολ του Χρούστιτς στο τέλος και κόντρα στο Περού ο Άρνολντ είχε μόνο να κερδίσει, καθώς ήδη είχαν βγει σενάρια για τον αντικαταστάτη του. Τόλμησε στη διαδικασία των πέναλτι να βγάλει τον αρχηγό Ράιαν και να περάσει στη θέση του τον Ρεντμάιν, ο οποίος δεν έκανε καλή σεζόν με το Σίδνεϊ και δεν έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας είναι «σπεσιαλίστας» στα πέναλτι και την ώρα που στα social media οι οπαδοί «έβραζαν» για την αντικατάσταση του Ράιαν, ο ίδιος έριχνε… επικούς χορούς κάτω από εστία. Στο τελευταίο από αυτά νίκησε τον Βαλέρα και έγινε ο «ήρωας» των «καγκουρό» δικαιώνοντας παράλληλα τον Άρνολντ για την επιλογή του, ο οποίος είναι αυτός που τον έβγαλε από την αφάνεια σε συλλογικό επίπεδο και παράλληλα τον έβαλε στην εθνική.

Θα θεωρηθεί «θαύμα» αν καταφέρει να αφήσει εκτός της Δανία με αυτό το ρόστερ που έχει. Στο προηγούμενο τουρνουά έχασε 2-0 από την ίδια αντίπαλο έχοντας καλύτερη ομάδα. Είναι όμως σε καλύτερη «μοίρα» από την Τυνησία και έχει ένα ισχνό προβάδισμα για την 3η θέση του ομίλου με απόδοση 2.45. Από κοντά θα πάρουμε και το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας του ο ΜακΛάρεν στο 4.50. Σκοράρει ακατάπαυστα με τη φανέλα της Μέλμπουρν Σίτι στο εγχώριο πρωτάθλημα και θα έχει φανέλα βασικού.

*Το προγνωστικό δόθηκε στις 16/11.

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ