foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ115
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιαπωνία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

Mundial | 02 Δεκ 2022 16:46
Αφιέρωμα Μουντιάλ 2022 Ιαπωνία.jpg

Ποιος να το περίμενε όταν κληρώθηκε στον 5ο όμιλο, με Γερμανία και Ισπανία, ότι θα τερμάτιζε στην πρώτη θέση! Μάλιστα κέρδισε και τις δύο ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες, με σκορ 2-1 και ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο! Παράλληλα έχασε από την πιο αδύναμη του γκρουπ, Κόστα Ρίκα, με 1-0. Απίστευτα πράγματα από τους εκλεκτούς του Μοριγιάσου, που «πέταξαν» εκτός τους Γερμανούς. Με αυτό τον απίθανο τρόπο ισοφάρισε την καλύτερή της επίδοση (δεν έχει προχωρήσει ποτέ πέρα από τους «16»), στην 7η σερί παρουσία της σε τελική φάση Μουντιάλ.

Στο άρθρο θα δείτε τα εξής:

  • Πρόγραμμα
  • Αποδόσεις
  • Ρόστερ
  • Προγνωστικά

Πρόγραμμα Mundial 2022 Ιαπωνία

Η αλλαγή στην τελική κατάταξη του ομίλου και η πρωτιά την έφερε απέναντι στην φιναλίστ του Μουντιάλ 2018, Κροατία, η οποία ολοκλήρωσε την πορεία της στη 2η θέση του έκτου ομίλου. Βέβαια όταν έχεις κερδίσει Ισπανία και Γερμανία, τίποτα δε σε φοβίζει...👇

Αγώνας Ημερ/νια (Αποτέλεσμα) Γήπεδο & Πόλη

Γερμανία - Ιαπωνία

1-2

«Khalifa», Ντόχα

Ιαπωνία - Κόστα Ρίκα

0-1

«Ahmad Bin Ali», Αλ Ραγιάν

Ιαπωνία - Ισπανία

2-1

«Khalifa», Ντόχα

Ιαπωνία - Κροατία

1-3 πεν. (1-1 κ.δ.)

«Al Janoub», Αλ Ουάκρα

Μουντιάλ 2022 Ιαπωνία Αποδόσεις

Παρά τα σπουδαία κατορθώματά τους, οι «Σαμουράι» δεν έχουν πείσει τους μπουκ, ότι μπορούν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Αυτό αποτυπώνεται στις Μουντιάλ αποδόσεις.

Αγορά Απόδοση
Να φτάσει στα προημιτελικά 2.55
Να φτάσει στα ημιτελικά 11.00
Να φτάσει στον τελικό 38.00

Εδώ που έφτασε η Ιαπωνία δεν θα προκαλέσει αίσθηση αν συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της. Καλή ομάδα η Κροατία, με πολύ έμπειρους παίκτες, αλλά στάθηκε τυχερή στην πρόκριση, αξιοποίησε την αστοχία του Βελγίου, μόνο τον Καναδά κέρδισε, τα άλλα δύο παιχνίδια της έμειναν στο 0-0. Η Ιαπωνία έδειξε πως ανταπεξέρχεται καλύτερα στα ματς που δίνει χώρο στον αντίπαλο και «χτυπάει» στην κόντρα. Συνεπώς μπορεί να συνεχίσει και να φτάσει έως τα προημιτελικά (2.55). Μετά... δυσκολεύει το πράγμα.

Ιαπωνία Μουντιάλ 2022 Ρόστερ

Πολύ καλά παιχνίδια έχει κάνει ο κεντρικός αμυντικός Ιτακούρα, ιδιαίτερα κόντρα στις ισχυρές ομάδες, που η Ιαπωνία δέχτηκε περισσότερη πίεση. Θετικός και ο Ντόαν, ο πρώτος σκόρερ ως τώρα με δύο τέρματα. Αμφιλεγόμενη η παρουσία του τερματοφύλακα Γκόντα, γενικότερα τα πρόσημο των περισσότερων είναι θετικό, με εξαίρεση στη θέση του «φουνταριστού», όπου μόνο ο Ασάνο έχει σκοράρει κι αυτός μπαίνοντας ως αλλαγή.

Παίχτης (ΗΛ.) Συμ./Γκολ Ομάδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
Ε. Καβασίμα (39) 95/0 Στρασβούργο
Σ. Γκόντα (33) 37/0 Σιμίζου
Ν. Σμιντ (30) 11/0 Σιντ Τρουίντεν
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μ. Γιαμάνε (28) 16/2 Καβασάκι
Σ. Τανιγκούτσι (31) 15/0 Καβασάκι
Γ. Ναγκατόμο (36) 141/4 Τόκυο
Τ. Τομιγιάσου (23) 31/1 Άρσεναλ
Χ. Σακάι (32) 73/1 Ουράβα
Μ. Γιοσίντα (34) 125/12 Σάλκε
Χ. Ίτο (23) 7/0 Στουτγάρδη
Κ. Ιτακούρα (25) 16/1 Γκλάντμπαχ
ΜΕΣΟΙ
Γ. Σιμπασάκι (30) 60/3 Λεγκανές
Τ. Μιναμίνο (27) 46/17 Μονακό
Χ. Μορίτα (27) 18/2 Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Τ. Κούμπο (21) 22/1 Σοσιεδάδ
Τ. Ίτο (29) 41/9 Ρεμς
Ν. Καμάντα (26) 25/6 Α. Φρανκφούρτης
Α. Τανάκα (24) 17/3 Φ. Ντίσελντορφ
Κ. Μιτόμα (25) 12/5 Μπράιτον
Ρ. Ντοάν (24) 32/5 Φράιμπουργκ
Β. Έντο (29) 46/2 Στουτγάρδη
Γ. Σόμα (25) 9/4 Ναγκόγια
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Ν. Μαέντα (24) 10/1 Σέλτικ
Α. Ουέντα (24) 12/0 Σερκλ Μπριζ
Τ. Ασάνο (22) 40/8 Μπόχουμ
Σ. Ματσίνο (23) 4/3 Σόναν
Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανέκαθεν δεν δυσκολευόταν η Ιαπωνία στο να βγάλει παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν σε καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είναι ομάδα που θα βασιστεί στην ομαδικότητα. Στην άμυνα ξεχωρίζουν οι έμπειροι Γιοσίντα, Τομιγιάσου, Σακάι και Ναγκατόμο. Στα χαφ από καλές σεζόν προέρχονται οι Έντο και Τανάκα. Στο επιθετικό κομμάτι ξεχωρίζουν ο Νταΐτσι Καμάντα που ξεκίνησε «ζεστός» με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο ταλαντούχος Κούμπο, ο Τζούνγια Ίτο και ο Μιναμίνο. Ο Καϊρού Μιτόμα δεν θα έχει φανέλα βασικού, όμως αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια. Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο επιθετικός της Βίσελ Κόμπε, Γιούγια Οσάκο.

Στον πάγκο ο 54χρονος Χατζιμέ Μοριγιάσου έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο παρελθόν κατακτώντας τρία πρωταθλήματα με τη Χιροσίμα. Στην εθνική ανέλαβε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και βρέθηκε μία ανάσα από την απόλυση μετά το τραγικό ξεκίνημα στον τρίτο προκριματικό γύρο. Είχαν φτάσει στο σημείο να βγουν ακόμη και ονόματα αντικαταστατών, όμως πλέον το κλίμα αντιστράφηκε παίρνοντας εύκολα το εισιτήριο για τα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Χατζιμέ Μοριγιάσου πήγε με 4-4-2 στο φιλικό με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε. Συνοδεύτηκε από εξαιρετική εμφάνιση και νίκη 2-0. Φέτος ίσως υπάρχει πρόβλημα στον «άσο» με τον Έιτζι Καβασίμα να έχει πατήσει τα 39. Θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει σίγουρα ο Γκόντα που υποβιβάστηκε με τη Σιμίζου στη Β’ κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος.

Στα στόπερ δείχνει «κλειδωμένο» το δίδυμο των Τομιγιάσου και Γιοσίντα, ενώ υπάρχει από πίσω και ο αρχηγός της Καβασάκι, Τανιγκούτσι που μπορεί να αποτελέσει καλή εναλλακτική επιλογή. Στα δεξιά της άμυνας θεωρείται δεδομένη η παρουσία του έμπειρου Σακάι. Στα αριστερά προέκυψε ο τραυματισμός του Νακαγιάμα και το επικρατέστερο είναι να πάρει θέση ο 36χρονος Ναγκατόμο που έκανε καλή σεζόν με την Τόκυο. Καλές λύσεις θα αποτελέσουν και ο Γιαμάνε με τον Ίτο.

Στη μεσαία γραμμή το βάρος θα σηκώσουν ο Έντο με τον Μορίτα με αμφότερους να βρίσκονται σε ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Στα εξτρέμ θα παίξουν ο Μιναμίνο με τον Τζούνγια Ίτο, ωστόσο θα βοηθήσουν σημαντικά και ο παικταράς Καϊρού Μιτόμα με τον Ρίτσου Ντοάν. Στην επίθεση μετά τον αποκλεισμό - έκπληξη των Γιούγια Οσάκο και Κγιόγκο Φουρουχάσι το βάρος θα σηκώσουν ο σούπερ φορμαρισμένος Καμάντα με τον Μαέντα. Ο φορ Ματσίνο μπήκε την τελευταία στιγμή στην αποστολή εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Νακαγιάμα.

Δεν συνάντησε καμία δυσκολία στο δεύτερο στάδιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Φιλοξένησε τον όμιλο της και πήρε εύκολα την πρωτιά. Στον τελευταίο γύρο ξεκίνησε πολύ άσχημα και ο Μοριγιάσου βρέθηκε μία ανάσα από την απόλυση, όμως απέδειξε ότι διαθέτει πολύ «βαριά» φανέλα για να «πεθάνει» από νωρίς. Με ένα σερί έξι διαδοχικών νικών έφτασε στο σημείο να ορίζει τη «μοίρα» της για την τιμητική πρώτη θέση. Την τελευταία αγωνιστική όμως παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στο Βιετνάμ και τερμάτισε πίσω από τη Σαουδική Αραβία.

Η φετινή θα είναι η έβδομη διαδοχική της παρουσία σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τρεις φορές έχει περάσει στους «16» και το 2010 ήταν η στιγμή που έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στα προημιτελικά, αλλά αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Παραγουάη.

Με την παρουσία της Γερμανίας και της Ισπανίας στον όμιλο θεωρείται πολύ δύσκολο να κάνουν την υπέρβαση οι «σαμουράι». Διαθέτουν καλύτερες μονάδες όμως από την Κόστα Ρίκα και είναι στο χέρι τους να πάρουν την 3η θέση. Το ενδεχόμενο αυτό πληρώνει στο 2.15 και θα το ποντάρουμε. Από κοντά θα κρατήσουμε και το να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας του ο Καμάντα, που κάνει εξαιρετική σεζόν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει βρει δίχτυα 12 φορές. 

*Το προγνωστικό δόθηκε στις 16/11.

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ