foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ213
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Eurobasket 2022 Α΄ Όμιλος: Ομάδες - Ρόστερ - Πρόγραμμα - Στοιχήματα

Eurobasket 2022 | 29 Αυγ 2022 09:00
Eurobasket Groups Landing Page 1200 x 600___GROUP A.jpg

Ο πρώτος όμιλος του EuroBasket 2022 θα φιλοξενηθεί στην Τιφλίδα και πέρα από τη διοργανώτρια, Γεωργία, θα πάρουν μέρος οι Ισπανία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Γεωργία και Βέλγιο.

Όπως ισχύει για κάθε έναν από τους τέσσερις ομίλους, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι και ανάλογα με τη θέση την οποία θα καταλάβουν, θα αντιμετωπίσουν μία από τις ομάδες του δεύτερου ομίλου.

Φυσικά, από το συγκεκριμένο όμιλο, ξεχωρίζουν οι Ισπανία και Τουρκία. Η Ισπανία είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ και η Τουρκία έχει φέτος βλέψεις για διάκριση:

EuroBasket 2022 | Α΄ Όμιλος – Πρόγραμμα

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του πρώτου ομίλου.

Αγωνιστική Ημερομηνία - Ώρα Παιχνίδι
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου - 14:30 Ισπανία - Βουλγαρία
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου - 17:15 Τουρκία - Μαυροβούνιο
Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου - 20:00 Βέλγιο - Γεωργία
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου - 14:30 Μαυροβούνιο - Βέλγιο
2η  Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου - 17:15 Βουλγαρία - Τουρκία
Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου - 20:00 Γεωργία - Ισπανία
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου - 14:30 Βουλγαρία - Μαυροβούνιο
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου - 17:15 Ισπανία - Βέλγιο
Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου - 20:00 Τουρκία - Γεωργία
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου - 14:30 Βέλγιο - Τουρκία
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου - 17:00 Μαυροβούνιο - Ισπανία
Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου - 20:00 Γεωργία - Βουλγαρία
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου - 14:30 Τουρκία - Ισπανία
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου - 17:15 Βουλγαρία - Βέλγιο
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου - 20:00 Γεωργία - Μαυροβούνιο
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

EuroBasket 2022 Γεωργία | Ρόστερ | Αποδόσεις | Προγνωστικό

Η Γεωργία έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια και τώρα, στο EuroBasket 2022, με το πλεονέκτημα ότι θα δώσει τους αγώνες της φάσης των ομίλων στην έδρα της, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση.

PG Τσιντσάτζε, Αντρονικασβίλι
SG ΜακΦάντεν, Μποκοϊσβίλι, Σανάτζε
SF Μπερισβίλι, Τζινχαράτζε
PF Μαμουκελασβίλι, Μπουργιανάτζε
C Μπιτάτζε, Σερμαντίνι, Μπεκάουρι

Στον πάγκο της βρίσκουμε τον δικό μας, Ηλία Ζούρο, ο οποίος είναι προπονητής της Εθνικής Γεωργίας από το 2016 και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας. Όσον αφορά το ρόστερ, τα πάντα άλλαξαν στις 24 Αυγούστου, όταν και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ολλανδία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023, τραυματίστηκε ο αστέρας της ομάδας, Τορνίκε Σενγκέλια, που θα χάσει το EuroBasket. Από εκεί και πέρα, στην περιφέρεια υπάρχει ο γνώριμός μας από το πέρασμά του από την Ελλάδα, Θαντ ΜακΦάντεν, ενώ στη θέση του σέντερ συναντάμε τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, που τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ισπανία και την Τενερίφη. Αναβαθμισμένο ρόλο θα έχουν πλέον τόσο ο Γκόγκα Μπιτάτζε των Ιντιάνα Πέισερς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ενσωματώθηκε στην αποστολή, όσο και ο Μαμουκελασβίλι, που έχει συμβόλαιο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις που αφορούν την πορεία της Γεωργίας στο EuroBasket 2022.

Γεγονός Απόδοση
1η θέση στον όμιλο 40.00
Πρόκριση από τον όμιλο 1.70
Over 2.5 νίκες στον όμιλο 3.75
Χρυσό μετάλλιο 130.00
Να κερδίσει μετάλλιο 30.00

Η Γεωργία έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει μία από τις εκπλήξεις της διοργάνωσης. Έχει την ποιότητα, με παίκτες που έχουν παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, έχει το πλεονέκτημα της έδρας (έστω στη φάση των ομίλων) που έχουμε δει στο παρελθόν ότι παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτές τις διοργανώσεις και έχει και τη δίψα για διάκριση. Μπορεί να υστερεί ποιοτικά από τις Ισπανία και Τουρκία (αν και θα τα παλέψει τα ματς), αλλά είναι σε καλύτερη μοίρα από τις άλλες τρεις ομάδες του ομίλου, οπότε θεωρώ ότι το ενδεχόμενο να πετύχει τουλάχιστον τρεις νίκες στον πρώτο όμιλο, που προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση, έχει τύχη.

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Γεωργία: Over 2.5 νίκες στον Α΄ όμιλο: 2.35

*Η πρόταση δόθηκε πριν από τον τραυματισμό του Τορνίκε Σενγκέλια

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

EuroBasket 2022 Μαυροβούνιο | Ρόστερ | Αποδόσεις | Προγνωστικό

Μπορεί η απουσία ενός παίκτη να επηρεάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό την παρουσία μιας Εθνικής ομάδας σε μια μεγάλη διοργάνωση; Αν αυτός ο παίκτης λέγεται Νικόλα Βούτσεβιτς και εκπροσωπεί μια ομάδα όπως το Μαυροβούνιο, τότε ναι η απουσία του τα αλλάζει όλα! Ο σταρ των Σικάγο Μπουλς δεν είναι στην τελική δωδεκάδα που ανακοίνωσε ο Μπόσκο Ράντοβιτς και όπως είναι λογικό οι βλέψεις του Μαυροβουνίου στο ερχόμενο EuroBasket 2022 δεν μπορεί να είναι, πλέον, τόσο ψηλές.

PG Πέρι, Παβλίσεβιτς, Ντρόμπνιακ
SG Μιχαϊλοβιτς, Πόποβιτς, Βούτσεγιτς
SF Ράντοντσιτς, Ράντοβιτς
PF Σιμόνοβιτς, Ίλιτς
C Ντούμπλιεβιτς, Νίκολιτς

Το όνομα που ξεχωρίζει από το ρόστερ, είναι αυτό του Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Βαλένθια και ένας από τους πιο σταθερούς ψηλούς των ευρωπαϊκών γηπέδων τα τελευταία χρόνια, θα ηγηθεί της προσπάθειας του Μαυροβουνίου, με τον πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι, να παίρνει πρόσφατα διαβατήριο και να έχει την ευκαιρία για το ντεμπούτο του σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις που αφορούν την πορεία του Μαυροβουνίου στο EuroBasket 2022.

Γεγονός Απόδοση
1η θέση στον όμιλο 17.00
Πρόκριση από τον όμιλο 2.35
Over 2.5 νίκες στον όμιλο 2.35
Χρυσό μετάλλιο 90.00
Να κερδίσει μετάλλιο 25.00

Όπως αναφέραμε, η απουσία του Βούτσεβιτς αλλάζει τα δεδομένα. Το Μαυροβούνιο εξακολουθεί να είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ωστόσο στα μάτια μου είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κινδυνέψει από τα αουτσάιντερ Βουλγαρία και Βέλγιο. Όποιος θέλει μπορεί να ρισκάρει στο 3.75 που βρίσκουμε το ενδεχόμενο αποκλεισμού από την επόμενη φάση, ωστόσο εγώ θα επιλέξω το ενδεχόμενο τερματίσει στην 4η θέση.

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Μαυροβούνιο: 4η θέση στον Α΄ όμιλο: 2.75

EuroBasket 2022 Βουλγαρία | Ρόστερ | Αποδόσεις | Προγνωστικό

Η Βουλγαρία επιστρέφει στην τελική φάση του EuroBasket μετά το 2013 και στοχεύει σε κάτι καλύτερο από την 13η θέση την οποία πήρε στις τρεις τελευταίες συμμετοχές της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η παρουσία της στα πρόσφατα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 ήταν θετική, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τον αποκλεισμό, οπότε τώρα στοχεύει στο να συνδυάσει τις καλές εμφανίσεις με θετικά αποτελέσματα.

PG Μποστ, Καρμφίλοφ, Μαρίνοφ
SG Π. Ιβάνοφ, Αλιπίεφ, Κοστόφ
SF Α. Ιβάνοφ, Σιμεόνοφ
PF Βεζένκοφ, Γιάνεφ
C  Στόιλοφ, Ντιμιτρόφ

Από την προεπιλογή που ανακοίνωσε ο προπονητής Ρόζεν Μπαρχόφσκι, ξεχωρίζει φυσικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ, που ολοκλήρωσε μία εξαιρετική σεζόν με τους Πειραιώτες, στη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας στην EuroLeague. Είναι προφανές ότι το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας θα είναι βασισμένο πάνω του, με τον νατουραλιζέ γκαρντ της Γαλατάσαραϊ, Ντι Μποστ, να αποτελεί τον δεύτερο πόλο στην επίθεση. Από εκεί και πέρα, υπάρχει έλλειμα ποιότητας και είναι βέβαιο ότι Βεζένκοφ και Μποστ θα παίρνουν τουλάχιστον τις μισές επιθέσεις της Βουλγαρίας στα παιχνίδια της στο EuroBasket 2022.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις που αφορούν την πορεία της Βουλγαρίας στο EuroBasket 2022.

Γεγονός Απόδοση
1η θέση στον όμιλο 130.00
Πρόκριση από τον όμιλο 3.30
Over 1.5 νίκες στον όμιλο 2.20
Χρυσό μετάλλιο 350.00
Να κερδίσει μετάλλιο 80.00

Θα το παλέψει η Βουλγαρία, όπως έκανε και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου έχασε πολλά ματς στο τέλος. Βεζένκοφ και Μποστ έχουν ποιότητα και αν πάρουν και λίγη βοήθεια από τους υπόλοιπους σίγουρα μπορούν να βάλουν δύσκολα τόσο στο Βέλγιο, όσο και στο Μαυροβούνιο. Αν ασχοληθεί κάποιος, ίσως αξίζει το ενδεχόμενο να καταλάβει την 5η θέση στον όμιλο, προσπερνώντας το Βέλγιο, αλλά είναι επιλογή με ρίσκο.

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
Βουλγαρία: 5η θέση στον Α΄ όμιλο 3.55

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

EuroBasket 2022 Βέλγιο | Ρόστερ | Αποδόσεις | Προγνωστικό

Το Βέλγιο θα δώσει το παρών για πέμπτη διαδοχική φορά στην τελική φάση του EuroBasket, γεγονός που από μόνο του είναι αξιοσημείωτο, αν σκεφτεί κανείς ότι από το 1981 ως το 2009 είχε παίξει μόνο σε ένα EuroBasket! Ταλέντο υπάρχει, όπως και ποιότητα, αλλά σίγουρα η πρόκριση από τον όμιλο δεν μοιάζει και τόσο εύκολη υπόθεση…

PG Ταμπού, Λεκόμ, Λίμπερτ
SG Ομπασοχάν
SF Μπλάιενμπεργκ, Μ'βέμα
PF Ντε Ζέου, Ζιλέ, Βανγουίν
C Μπάκο, Τούμπα, Μπρατάνοβιτς

Στην άκρη του πάγκου βρίσκεται από το 2018 ο Ντάριο Γκέργκια, ενώ παρά την απουσία του Σαμ Βαν Ρόσομ της Βαλένθια, υπάρχουν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες στην προεπιλογή που έχει ανακοινωθεί. Ο γκαρντ Ρετίν Ομπασοχάν ήταν εξαιρετικός πέρυσι στο Ισραήλ με την Χαποέλ Ιερουσαλήμ και φέτος θα τον δούμε στην EuroLeague με τη φανέλα της Βιλερμπάν. Μέσα στη ρακέτα, δεσπόζει ο Ισμαέλ Μπάκο, που μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τη Μανρέσα στην ACB, αναβαθμίστηκε και θα παίξει κι αυτός στην EuroLeague με τη Βίρτους Μπολόνια.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις που αφορούν την πορεία του Βελγίου στο EuroBasket 2022.

Γεγονός Απόδοση
1η θέση στον όμιλο 60.00
Πρόκριση από τον όμιλο 2.05
Over 1.5 νίκες στον όμιλο 1.68
Χρυσό μετάλλιο 200.00
Να κερδίσει μετάλλιο 50.00

Είναι μια μοντέρνα ομάδα, με αθλητικούς παίκτες που μπορούν να τρέξουν το γήπεδο και κάνουν ζημιές σε όποιον τους υποτιμήσει. Το να προκριθεί, βέβαια, στην επόμενη φάση φαντάζει αρκετά δύσκολη υπόθεση, εξ ου και το 2.80 που πληρώνει το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ