foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Εκουαδόρ Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα)

Mundial | 25 Νοε 2022 19:19
Εκουαδόρ Μουντιάλ 2022 Ρόστερ, Πρόγραμμα, Προγνωστικά και Αποδόσεις (Αναλυτικό Αφιέρωμα).jpg

Πρόσφατα βγήκε… από τον φούρνο η τελευταία παραγωγή ταλέντων κι αυτό είχε θετικό αντίκτυπο και στην εθνική ομάδα του Εκουαδόρ αφού πλέον υπάρχει εξαιρετικό υλικό που τον βοήθησε να επιστρέψει σε τελική φάση Μουντιάλ, μετά το διάλλειμα του 2018. Σαφώς μεγάλο μερίδιο σε όλη αυτή την κατάσταση, έχει η άκρως πετυχημένη ομάδα της Χώρας, Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, η οποία δουλεύει εξαιρετικά το επίπεδο των Ακαδημιών της και πλέον έχει τροφοδοτήσει όλα τα μεγάλα κλαμπ της χώρας, αλλά και μερικά της Ευρώπης με παίκτες από τα φυτώρια της. 

Δεν έπεισε ιδιαίτερα στο τελευταίο Κόπα Αμέρικα, πέρασε με... την ψυχή στο στόμα από τον όμιλο, τερματίζοντας στην τέταρτη θέση, χωρίς νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές (0-3-1), αλλά οι 3 ισοπαλίες ήταν αρκετές για να του χαρίσουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, όπου γνώρισε τη βαριά ήττα με 3-0 από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Αργεντινή. Έχει ανέβει στο Νο. 44 της παγκόσμιας κατάταξης, εκεί κυμαίνεται συνήθως, με το Νο. 10 να είναι η κορυφαία θέση της ιστορίας του (2013). Η συμμετοχή στο Μουντιάλ 2022 θα είναι μόλις η τέταρτη σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η πρώτη το 2002, ενώ μόλις μια φορά (2006), προκρίθηκε από τον όμιλο. Θα δείτε τα εξής:

  • Ρόστερ - Παίκτες κλειδιά
  • Πρόγραμμα
  • Ομάδες ομίλου
  • Αποδόσεις
  • Προγνωστικά

Εκουαδόρ Μουντιάλ 2022 Ρόστερ

Ανακοινώθηκε το ρόστερ που θα έχει το Εκουαδόρ στο Μουντιάλ. Αναλυτικά η αποστολή:

Παίχτης (Ηλ.) Συμ/Γκολ Ομάδα

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αλ. Ντομίνγκες (35) 67/0

Λίγκα Ντε Κίτο

Ε. Γκαλίντες (35) 12/0

Αούκας

Μ. Ραμίρες (22) 2/0

Ιντ. Ντελ Βάγε

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ρ. Αρμπολέδα (31) 33/2

Σάο Πάουλο

Π. Εστουπινιάν (24) 28/3

Μπράιτον

Ά. Πρεσιάδο (24) 25/0

Γκενκ

Π. Ινκαπιέ (20) 21/1

Λεβερκούζεν

Χ. Αρεάγα (28) 17/1

Σιάτλ

Φ. Τόρες (25) 17/2

Σ. Λαγκούνα

Ντ. Παλάσιος (23) 11/0

Λος Άντζελες

Τζ. Πορόσο (22) 5/0

Τρουά

Γ. Πάτσο (21)   0/0

Αντβέρπ

ΜΕΣΟΙ

Ά. Μένα (34) 45/7

Λεόν

Κ. Γκρουέσο (27) 45/1

Άουγκσμπουργκ

Τζ. Μέντες (25) 31/0

Λος Άντζελες

Γκ. Πλάτα (21)  29/5

Βαγιαδολίδ

Μ. Καϊσέδο (20) 25/2

Μπράιτον

Ρ. Ιμπάρα (28) 24/3

Πατσούκα

Ά. Φράνκο (24) 23/1

Ταγέρες

Χ. Σιφουέντες (23) 10/0

Λος Άντζελες

Τζ. Σαρμιέντο (20) 9/0

Μπράιτον

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Έ. Βαλένσια (32) 74/35

Φενέρμπαχτσε

Μ. Εστράδα (26) 36/8

Κρους Ασούλ

Τζ. Ριάσκο (23) 3/0

Νιούελς

Κ. Ροντρίγκες (22) 1/0

Ιμαμπούρα

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτες - κλειδιά

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αρκετά ταλαντούχο ρόστερ, γεμάτο wonderkids, συνεπώς δεν είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά αλλά το σύνολο της ομάδας. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και έτσι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ξεχωρίσουν. Αρχικά το σημείο αναφοράς στην επίθεση είναι ο φορ Ένερ Βαλένσια, πολύπειρος επιθετικός που ξέρει να παίζει πολύ καλά τη θέση και έχει περάσει από σπουδαία πρωταθλήματα. Είναι ο αρχηγός του Ισημερινού και ακόμα και όταν δεν σκοράρει μπορεί και βοηθάει την εκάστοτε ομάδα του, με σημαντικές δουλειές στο γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά στην ομάδα και με τον τρόπο παιχνιδιού που έχει επιβάλλει ο κόουτς Αλφάρο, ο 32χρονος επιθετικός επωφελείται σημαντικά και μπορεί να ξεδιπλώσει την αξία του. Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ο μόλις 20 ετών στόπερ Χινκάπιε, ο οποίος αποτελεί ένα ακόμα «διαμαντάκι» που ξετρύπωσε από τις ακαδημίες της Ντελ Βάγε, αγωνίζεται στη Λεβερκούζεν και αποτελεί τον στυλοβάτη της άμυνας των Γερμανών, ανάλογο ρόλο έχει και στον Ισημερινό, ουσιαστικά είναι ένας παίκτης που θα παρακολουθήσουν αρκετοί σκάουτερ στο Κατάρ.

Ο προπονητής

Δύο χρόνια βρίσκεται στον πάγκο του, ο 60χρονος Αργεντινός Γκουστάβο Αλφάρο, σίγουρα προπονητής με αρκετή εμπειρία και ικανότητες, ωστόσο χωρίς σπουδαίες επιτυχίες στην καριέρα του. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στη σύντομη καριέρα του, ως κεντρικός μέσος στην Ατλέτικο Ραφαέλα, ωστόσο η προπονητική τον είχε κερδίσει από νωρίς και μόλις στα 26 του χρόνια αποσύρθηκε από την ενεργό δράση (1992). Άμεσα ανέλαβε τις τύχες της Ραφαέλα ως πρώτος προπονητής, ακολούθησαν αρκετές δουλειές σε διάφορες ομάδες της χώρας του, οι μεγαλύτερες του επιτυχίες ήταν στον πάγκο της Άρσεναλ Σαραντί, κατακτώντας το  Σουνταμερικάνα (2007), πρωτάθλημα και Κύπελλο την ίδια χρονιά (2012), ενώ τίτλους κατέκτησε και με την Μπόκα (Σούπερ Καπ/2018, πρωτάθλημα/2019), πριν αναλάβει τις τύχες του Ισημερινού.

Δύσκολα μεταπηδάει από το 4-3-3 ο κόουτς Αλφάρο αφού με αυτό το σύστημα έβγαλε όλα τα προκριματικά, ανεξάρτητα εάν το ματς ήταν πιο βατό ή πιο δύσκολο. Σε περίπτωση που κυνηγάει αποτέλεσμα και θέλει να παίξει πιο επιθετικά, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το μετατρέπει σε 4-2-3-1.

Αντλεί δυναμική στο επιθετικό της παιχνίδι από τους πολύ γρήγορους μπακ Πρεσιάδο και Εστουπινιάν, οι οποίοι πέρα από τις πλαγιοκοπήσεις και τις επικίνδυνες σέντρες που μπορούν να βγάλουν, δεν είναι λίγες οι φορές που φτάνουν σε επιτυχημένες τελικές προσπάθειες. Στα στόπερ ξεχωρίζει ο νεαρός Ινκαπιέ, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και παρά το μικρό της ηλικίας του, διαθέτει σημαντική ωριμότητα και σοβαρότητα στο παιχνίδι του.

Ακόμα ένα μεγάλο ταλέντο, που πολλοί σκάουτερ θα έχουν στραμμένα τα μάτια τους πάνω του, είναι ο μέσος Καϊσέδο της Μπράιτον, που ήδη ξεχωρίζει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αποτελεί το «μηχανάκι» του Ισημερινού, αφού με τα ατελείωτα τρεξίματα του, βοηθάει σε ανασταλτικό και επιθετικό κομμάτι, ενώ αμυντικογενείς είναι και οι δύο που βρίσκονται δίπλα του, Φράνκο και Γκρουέσο.

Μπροστά ξεχωρίζουν οι φορ Βαλένσια και Εστράδα, που με τα γκολ τους οδήγησαν το Εκουαδόρ στα γήπεδα του Κατάρ. Βαριά κορμιά, που ωστόσο έχουν καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και σίγουρα μπορούν να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στην εκάστοτε άμυνα, πάντα βέβαια με την αρωγή του τεχνίτη και γρήγορου Πλάτα.

Η ζώνη προκριματικών της Λατινικής Αμερικής είναι μακράν η πιο ανταγωνιστική κι έτσι πέρα από τις παραδοσιακές δυνάμεις Βραζιλία και Αργεντινή, όλες οι υπόλοιπες πρέπει όντως να έχουν μια καλή «φουρνιά» παικτών για να τα καταφέρουν. Αυτό ίσχυσε εν πολλοίς με τον Ισημερινό κι έχοντας ως σύμμαχο το υψόμετρο του Κίτο, μάζεψε 26 βαθμούς, τερμάτισε τέταρτος και πήρε την απευθείας πρόκριση, ενώ άφησε πίσω του παραδοσιακές ομάδες της ηπείρου, όπως η Κολομβία, η Χιλή και η Παραγουάη!

Έκανε τη δουλειά του

Με δισταγμό κι έντονη αμφιβολία υποδέχτηκε ο φίλαθλος κόσμος της χώρας τον κόουτς Αλφάρο, πριν από δύο χρόνια, αφού ο Αργεντινός ουσιαστικά ήταν ένας γυρολόγος και είχε αλλάξει πολλές ομάδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του, έχοντας καλές παρουσίες μονάχα στις δύο θητείες του στην Άρσεναλ Σαραντί και -πρόσφατα- ένα θετικό πέρασμα από την Μπόκα Τζούνιορς. Ωστόσο εκείνος διέψευσε τους πάντες και αξιοποιώντας το ταλέντο των παικτών του, κατάφερε να παρουσιάσει έναν άκρως ανταγωνιστικό Ισημερινό στα προκριματικά.

Μουντιάλ 2022 Εκουαδόρ Όμιλος

Εκ πρώτης όψεως το 1ο γκρουπ που συμμετέχει του αφήνει περιθώρια πρόκρισης. Ωστόσο είναι αρκετά «ύπουλο» αφού συμμετέχει το Κατάρ, που διοργανώνει την τελική φάση, η Σενεγάλη του Μανέ αλλά και η Ολλανδία που μπορεί να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Λογικά, με τη Σενεγάλη θα κονταροχτυπηθεί για το ένα απ’ τα δύο εισιτήρια των «16».

  1. Ισημερινός
  2. Ολλανδία
  3. Σενεγάλη
  4. Κατάρ

Πρόγραμμα Mundial 2022 Εκουαδόρ

Στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει το Κατάρ, την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, ωστόσο οι Άραβες θα έχουν τρομερή στήριξη από τον κόσμο τους και θα είναι δύσκολο για τα «πιτσιρίκια» του Ισημερινού να ξεκινήσουν με το δεξί. Εάν τα καταφέρουν και η Σενεγάλη ηττηθεί από την Ολλανδία, τότε όλα μπορούν να συμβούν όσον αφορά στην πρόκριση, αφού με τους Αφρικανούς -και με βάση το Μουντιάλ πρόγραμμα- θα παίξει τελικό πρόκρισης, την τελευταία αγωνιστική.👇

Αγώνας Ημερ/νια (Αποτέλεσμα) Γήπεδο & Πόλη

Κατάρ – Εκουαδόρ

0-2

«Αλ Μπάιτ», Αλ Κορ

Ολλανδία – Εκουαδόρ

1-1

«Καλίφα Ιντερνάσιοναλ», Αλ Ραγιάν

Εκουαδόρ – Σενεγάλη

29/11, 17:00

«Καλίφα Ιντερνάσιοναλ», Αλ Ραγιάν

Εκουαδόρ Μουντιάλ 2022 Διασταυρώσεις

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει ο Ισημερινός στη φάση των νοκ-άουτ με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2η του Β' Ομίλου (Αγγλία, ΗΠΑ, Ιράν, Ουαλία)
1η του Β' Ομίλου (Αγγλία, ΗΠΑ, Ιράν, Ουαλία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.

Μουντιάλ 2022 Εκουαδόρ Αποδόσεις

Οι περισσότεροι παίκτες του ρόστερ είναι άπειροι, δεν έχουν παραστάσεις από Μουντιάλ. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά, αλλά συνάμα μπορεί να λειτουργήσει και θετικά, αφού υπάρχει ενθουσιασμός και φιλοδοξία στο μαχητικό σύνολο του Αλφάρο. Είναι απ’ τα μεγάλα ερωτηματικά του φετινού Μουντιάλ.

Αγορά Απόδοση
Να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση 1.62
Να τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου 5.25
Να φτάσει στα προημιτελικά 15.00
Να φτάσει στα ημιτελικά 15.00

Το Κατάρ μπορεί να έχει την ώθηση της έδρας αλλά και τον ενθουσιασμό του οικοδεσπότη αλλά δεν παύει να είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Έτσι Ισημερινός και Σενεγάλη αναμένεται να παλέψουν για το 2ο εισιτήριο που οδηγεί στους «16». Οι Αφρικανοί διατηρούν σημαντική ποιότητα και βάθος σε όλες τις θέσεις και φαίνεται έστω και στα σημεία να υπερισχύουν του νεανικού και άπειρου Ισημερινού, συνεπώς θεωρούμε πως σωστά προσφέρεται στο 2.60 για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

*Το προγνωστικό δόθηκε στις 16/11.

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ