foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα ΗΠΑ: Αφιέρωμα MLS 2024

Previews Πρωταθλημάτων | 20 Φεβ 2024 17:43
MLS_AFIERWMA_foxbet.jpg

Από τα μέσα της περσινής σεζόν είναι το πρωτάθλημα του Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφάσισε να συνεχίσει ή και να τελειώσει την καριέρα του στο Major League Soccer (MLS), φορώντας τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, και εκτόξευσε το ενδιαφέρον σε κάθε επίπεδο στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Η παρουσία του Μέσι δεσπόζει φυσικά και στη φετινή έκδοση του MLS που θα είναι και η 29η στην ιστορία. Δύο χρόνια πριν από τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε Η.Π.Α, Καναδά και Μεξικό οι δύο πρώτες χώρες θέλουν να αποδείξουν πως υπάρχουν ήδη οι κατάλληλες υποδομές και πως το ποδόσφαιρο αποτελεί πλέον ένα από τα πιο λαοφιλή αθλήματα και στο βόρειο τμήμα της αμερικανικής ηπείρου. Το σίγουρο είναι ότι οι οικονομικές επενδύσεις στο MLS αυξάνονται συνεχώς και όλο και περισσότεροι γνωστοί Ευρωπαίοι αλλά και Λατινοαμερικάνοι ποδοσφαιριστές αποφασίζουν να λάβουν μέρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Πέρυσι η Κολόμπους κατέκτησε τον τίτλο, επικρατώντας 2-1 στον τελικό της πρωταθλήτριας 2022, Λος Άντζελες FC.

Σύστημα διεξαγωγής

Φέτος δεν υπάρχει είσοδος κάποιας νέας ομάδας, οπότε οι συμμετέχουσες είναι 29 όπως και πέρυσι. Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ξεκινά στις 22 Φεβρουαρίου, θα ολοκληρωθεί στις 19 Οκτωβρίου και θα ακολουθήσουν τα play offs τίτλου. Κάθε ομάδα θα δώσει 34 παιχνίδια, 17 εντός και 17 εκτός έδρας. Οι 15 ομάδες της Ανατολικής Περιφέρειας θα δώσουν δύο μεταξύ τους παιχνίδια και κάθε μία θα αντιμετωπίσει έξι συλλόγους της Δυτικής Περιφέρειας. Οι 14 ομάδες της Δυτικής Περιφέρειας θα δώσουν επίσης σίγουρα δύο μεταξύ τους παιχνίδια και κάθε μία δύο ακόμα με αντιπάλους της ίδιας Περιφέρειας, ενώ επίσης κάθε σύλλογος θα αντιμετωπίσει και έξι ομάδες της Ανατολικής Περιφέρειας. Η πρωταθλήτρια Ανατολικής και η αντίστοιχη Δυτικής Περιφέρειας εξασφαλίζουν τη συμμετοχή στα ημιτελικά των play offs. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 2 έως 7 κάθε Περιφέρειας εξασφαλίζουν συμμετοχή στον πρώτο γύρο των play offs. Το τελευταίο εισιτήριο για τα play offs προκύπτει από την αναμέτρηση των ομάδων που θα βρεθούν στις 8 και 9. 

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κανονική διάρκεια τα κριτήρια έχουν ως εξής:

1) Περισσότερες νίκες
2) Διαφορά τερμάτων
3) Καλύτερη επίθεση
4) Λιγότεροι βαθμοί ποινών
5) Εκτός έδρας διαφορά τερμάτων
6) Εκτός έδρας επίθεση
7) Εντός έδρας διαφορά τερμάτων
8) Εντός έδρας επίθεση
9) Κλήρωση

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

ΑΝΑΤΟΛΗ

1. Ίντερ Μαϊάμι 2. Κολόμπους 3. Φιλαδέλφεια
4. Ορλάντο 5. Σινσινάτι 6. Ατλάντα
7. Σικάγο 8. Νάσβιλ 9. Νιου Γιορκ Σίτι
10. Νιου Ίνγκλαντ 11. Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς 12. Ουάσινγκτον
13. Μόντρεαλ 14. Σάρλοτ 15. Τορόντο

ΔΥΣΗ

1. Λος Άντζελες FC 2. Σιάτλ 3. Ντάλας
4. Χιούστον 5. Βανκούβερ 6. Όστιν
7. Σεντ Λούις 8. Κάνσας 9. Μινεσότα
10. Σολτ Λέικ 11. Σαν Χοσέ 12. Κολοράντο
13. Πόρτλαντ 14. Λος Άντζελες Γκάλαξι  
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Φόρσμπεργκ (ΜΕ) Λειψία Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
Μούσα (Μ)     Μπενφίκα Ντάλας
Κάιπερς (Ε) Γάνδη Σικάγο
Λουίς Σουάρες (Ε) Γκρέμιο Ίντερ Μαϊάμι
Γκρέσελ (Μ) Βανκούβερ Ίντερ Μαϊάμι

Τι παίζουμε

Αγορά Απόδοση

Κατάκτηση: Ίντερ Μαϊάμι

3.75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

cta_box_bg
Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες του MLS

ΑΝΑΤΟΛΗ

Σινσινάτι

Κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του το Supporters’ Shield, τον τίτλο δηλαδή της κορυφαίας ομάδας στην κανονική περίοδο του MLS. Έφτασε μέχρι και τον τελικό της Ανατολής αλλά ηττήθηκε 3-2 εντός έδρας στην παράταση από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Κολόμπους. Ο αρχιτέκτοντας της εξαιρετικής αυτής ομάδας, Πατ Νόουναν, συνεχίζει για 3η σεζόν στον πάγκο, με στόχο φυσικά μία ανάλογη πορεία. Θα είναι και φέτος δυνατό, αλλά είναι δύσκολο να επαναλάβει την περσινή εκπληκτική σεζόν.

Απέκτησε από την Ατλάντα τον στόπερ Ρόμπινσον, από το Χιούστον τον επιθετικό Μπέιρντ και από τη Βικτόρια Πλζεν τον μέσο Μπούχα. Πούλησε στην Ουντινέζε τον επιθετικό Μπρένερ και στη Μοντερέι τον φορ Βάσκεζ. Σημαντικές οι αποχωρήσεις και των Αρίας (δεξιός μπακ), Μορένο (αμυντικός μέσος) και Μπάτζι (επιθετικός). Σε φιλικά παιχνίδια ηττήθηκε 2-1 από το Όστιν και επικράτησε 5-2 της Νιου Ίνγκλαντ. Στις 23 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβαγιέρ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής&Βόρειας Αμερικής.

Ορλάντο

Πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία, κατακτώντας τη 2η θέση στην Ανατολική Περιφέρεια. Στα play offs όμως αποκλείστηκε στα ημιτελικά, χάνοντας 2-0 εκτός έδρας στην παράταση από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Κολόμπους. Ο Όσκαρ Παρέχα συνεχίζει για 5η σεζόν στον πάγκο, έχοντας διαχειριστεί με άριστο τρόπο ένα ρόστερ με πολλούς Λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές και με στόχο την κορυφή. Έχει ανέβει επίπεδο και δείχνει έτοιμο για το βήμα παραπάνω, δηλαδή την κατάκτηση του τίτλου. Έχει πιθανότητες να τα καταφέρει.

Απέκτησε από την Αταλάντα τον επιθετικό Μούριελ, από τη Βίκινγκ τον στόπερ Μπρέκαλο, από την Ιτιχάντ Κάλμπα τον αμυντικό μέσο Καρταχένα, από το Σιάτλ τον μεσοεπιθετικό Λοδέιρο και από την Παλμέιρας τον εξτρέμ Ανγκούλο. Πούλησε στη Σάμσουνσπορ τον επιθετικό Κάρα και στη Φλουμινένσε τον στόπερ Αντόνιο Κάρλος. Σημαντική η αποχώρηση του μεσοεπιθετικού Περέιρα. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 3-1 του Ρόουντ Άιλαντ, 3-1 της Νιου Ίνγκλαντ, 1-0 του Χιούστον, 3-2 του Κολοράντο και ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Φλαμένγκο. Στις 22 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει την Κάβαλρι εκτός έδρας στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής&Βόρειας Αμερικής.

Κολόμπους

Στην πρώτη σεζόν του στον πάγκο της Κολόμπους ο Νανσί οδήγησε τον σύλλογο του Οχάιο στην κατάκτηση του τίτλου! Βρέθηκε στην 3η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, προκρίθηκε στην παράταση επί των Ορλάντο και Σινσινάτι στα play offs και στον τελικό επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Λος Άντζελες FC. Ο Γάλλος προπονητής παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία με στόχο φυσικά να διατηρήσει τα σκήπτρα. Η αποστολή φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, αλλά ο Νανσί κάνει θαύματα στον πάγκο, οπότε δεν θα εκπλαγούμε.

Απέκτησε από την Πατσούκα τον εξτρέμ Χινεστρόζα, από την Όσιγιεκ τον στόπερ Τσεμπέρκο και από το Μόντρεαλ τον στόπερ Καμάτσο. Δεν υπήρχαν σημαντικές αποχωρήσεις. Στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής&Βόρειας Αμερικής θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Χιούστον - Σεντ Λούις.

Φιλαδέλφεια

Ακόμα μία δυναμική παρουσία που δεν συνδυάστηκε με τίτλο. Βρέθηκε στην 4η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, αποκλείστηκε στα ημιτελικά των play offs, χάνοντας 1-0 εκτός έδρας από το Σινσινάτι. Ο Τζιμ Κέρτιν συμπληρώνει δεκαετία στον πάγκο της Φιλαδέλφεια και είναι βασικός λόγος για να υπάρχει αισιοδοξία. Θα είναι και φέτος ανταγωνιστική στη μάχη του τίτλου. Η εντός έδρας αποτελεσματικότητα θα κρίνει και τη θέση στην τελική κατάταξη.

Απέκτησε από τη Βόλφσμπεργκερ τον επιθετικό Μπαρίμπο και από τη Στέλενμπος τον στόπερ Μακάνια. Δεν υπήρξε κάποια σημαντική αποχώρηση. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 3-1 της Νιου Γιορκ Σίτι, ήρθε ισόπαλη απέναντι σε Όστιν (1-1) και Νιου Ίνγκλαντ (0-0) και ηττήθηκε 2-0 από τη Φλαμένγκο. Για τον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής αντιμετωπίζει στις 21 Φεβρουαρίου την Ντεπορτίβο Σαπρίσα.

Νιου Ίνγκλαντ

Η απομάκρυνση του Μπρους Αρίνα για λόγους δεοντολογίας λίγο μετά τα μέσα της σεζόν είχε συνέπειες στην πορεία της. Βρέθηκε στην 5η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των play offs με δύο ήττες από τη Φιλαδέλφεια. Νέος προπονητής ο 49χρονος Αμερικανός, Κάλεμπ Πόρτερ, ο οποίος επίσης έχει δουλέψει σε Πόρτλαντ, Κολόμπους αλλά και την U23 των Η.Π.Α. Λογικά θα χρειαστεί χρόνο ώστε να είναι ανταγωνιστική απέναντι στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Θα παλέψει για μία θέση στα play offs, δίχως να είναι φαβορί.

Απέκτησε από το Όστιν τον δεξιό μπακ Λίμα και από τη Βίτζεβ Λότζ τον τερματοφύλακα Ράβας. Σημαντικές οι αποχωρήσεις των Μπόου (επιθετικός) και Μακούν (στόπερ). Σε φιλικά παιχνίδια ήρθε ισόπαλη δίχως σκορ με τη Φιλαδέλφεια και ηττήθηκε 3-0 από τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ, 3-1 από το Ορλάντο και 5-2 από το Σινσινάτι. Στις 22 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει την Ιντεπεντιέντε ντε λα Σορέρα για τον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής&Βόρειας Αμερικής.

cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στον τελικό του Europa League! Αποκλειστικά στην bwin! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατλάντα

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πραγματοποίησε εξαιρετική πρώτη σεζόν στο MLS και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει την 6η θέση στην Ανατολική Περιφέρεια. Στα play offs όμως ο σύλλογος της Τζόρτζια αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο με 2-1 στις νίκες από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Κολόμπους. Ο Γκονζάλο  Πινέδα συνεχίζει για 3η σεζόν στον πάγκο με βασικό στόχο και φέτος τη συμμετοχή στα play offs. Πάντως, το υψηλό μπάτζετ για μία ακόμα σεζόν δημιουργεί υποχρέωση για καλή πορεία. Λογικά θα τα καταφέρει να μπει στα play offs αλλά το πόσο μακριά θα φτάσει δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα.

Απέκτησε από τη Λέγκια Βαρσοβίας τον αμυντικό μέσο Σλισζ, από την Μπορντό τον στόπερ Γκρέγκερσεν και από την Γκινγκάμπ τον αμυντικό μέσο Μουγιούμπα. Πούλησε στη Φλαμένγκο τον εξτρέμ Αραούζο, δόθηκε δανεικός στη Ρασίνγκ Κλουμπ ο αμυντικός μέσος Σόσα. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε επικράτησε 4-2 της Μπέρμιχγαμ Λέτζιον και 2-0 της Τάμπα Μπέι, ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Μέμφις και ηττήθηκε 3-1 από το Κάνσας.

Νάσβιλ

Η επιστροφή του στην Ανατολική Περιφέρεια δεν ήταν αυτή που ήθελε. Βρέθηκε στην 7η θέση και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των offs με δύο ήττες από το Ορλάντο. Έφτασε μέχρι τον τελικό του Leagues Cup αλλά ηττήθηκε εντός έδρας στα πέναλτι από την Ίντερ Μαϊάμι. Ο Γκάρι Σμιθ συνεχίζει για 4η σεζόν στον πάγκο και ελάχιστος στόχος θεωρείται η συμμετοχή στα play offs. Το περιμένουμε ανταγωνιστικό και φέτος, όμως για να κάνει την υπέρβαση χρειάζεται βάθος στον πάγκο που δεν έχει.

Απέκτησε από τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλ τον μέσο Γίαργουντ και από το Λος Άντζελες Γκάλαξι τον εξτρέμ Μπόιντ. Διατήρησε τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 2-1 του Κάνσας και 3-2 της Μπέρμιγχαμ Λέτζιον, ήρθε ισόπαλο 2-2 με το  Σεντ Λούις και 1-1 με το Μέμφις. Στις 23 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει τη Μόκα για τον πρώτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής&Βόρειας Αμερικής.

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς

Με αντεπίθεση στις τελευταίες αγωνιστικές βρέθηκε στην 8η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και κέρδισε τη συμμετοχή στα play offs, επικρατώντας 5-2 εντός έδρας της Σάρλοτ σε νοκ άουτ αγώνα. Ωστόσο αποκλείστηκε στη συνέχεια με δύο ήττες από το Σινσινάτι. Νέος προπονητής είναι ο 45χρονος Γερμανός, Σάντρο Σβαρτς, με προηγούμενη θητεία σε Μάιντς, Ντινάμο Μόσχας και Χέρτα. Πάνω-κάτω αναμένεται να έχει μία πορεία ανάλογη με την περσινή. Θα διεκδικήσει μέχρι τέλους μία θέση στα play offs.

Απέκτησε από τη Λειψία τον μεσοεπιθετικό Φόρσμπεργκ, από την Οντ τον εξτρέμ Γκιένγκααρ και από τη Μάλμε τον στόπερ Έιλε. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 3-0 της Νιου Ίνγκλαντ, ήρθε ισόπαλη με Σικάγο (2-2), Σεντ Λούις (2-2) και Όστιν (3-3) ενώ ηττήθηκε 2-0 από το Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Σάρλοτ

Και η δεύτερη σεζόν στο MLS συνδυάστηκε με την 9η θέση στην  Ανατολική Περιφέρεια. Το νέο σύστημα διεξαγωγής τής έδωσε τη δυνατότητα να διεκδικήσει θέση στα play offs σε εκτός έδρας νοκ άουτ αγώνα με τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς αλλά ηττήθηκε με σκορ 5-2. Νέος προπονητής είναι ο 52χρονος Άγγλος, Ντιν Σμιθ, με προηγούμενη θητεία σε Γουόλσολ, Μπρέντφορντ, Άστον Βίλα, Νόργουιτς και Λέστερ. Θέλει να γίνει ο πρώτος που θα οδηγήσει τον σύλλογο της Βόρειας Καρολίνα στα play offs. Είναι ικανός τεχνικός, αλλά δεν έχει εμπειρία στο MLS. Αποτελεί ένα από τα ερωτηματικά της σεζόν.  Αποτελεί αουτσάιντερ για τα play offs.

Απέκτησε από την Μπρεστ τον αριστερό μπακ Ούρονεν και από την Ατλέτικο Παραναένσε τον στόπερ Ζοάο Πέντρο. Σημαντικές οι αποχωρβσεις των Σβιντέρσκι (επιθετικός), Νούνο Σάντος (μεσοεπιθετικός) και Γιόζβιακ (εξτρέμ).

Μόντρεαλ

Η μετάβαση στη μετά-Νανσί εποχή αποδείχθηκε δύσκολη. Ολοκλήρωσε τη σεζόν στη 10η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και έμεινε εκτός των play offs. Ήταν φανερό πως χρειάζεται κάτι διαφορετικό και η διοίκηση του συλλόγου στράφηκε ξανά στη γαλλική αγορά, φέρνοντας στον πάγκο τον 45χρονο Λορέν Κουρτουά, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει στις Ακαδημίες της Λυών και την τελευταία διετία ήταν στη δεύτερη ομάδα της Κολόμπους. Δεν έχει τη κατάλληλη δυναμική ώστε να πρωταγωνιστήσει. Ακόμα και η συμμετοχή στα play offs θα αποτελέσει υπέρβαση.

Απέκτησε από την Ουρακάν τον επιθετικό Κόκαρο, από την Ίντερ Μαϊάμι τον φορ Τζόζεφ Μαρτίνες και από την Ουάσινγκτον τον δεξιό μπακ Ρουάν. Αποχώρησαν ο δεξιός μπακ Μπρολ-Γκιγιάρ και ο επιθετικός Κιότο. Σε φιλικά παιχνίδια ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μινεσότα και ηττήθηκε 4-1 από την Τάμπα Μπέι.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νιου Γιορκ Σίτι

Ο Κάσινγκ δεν κατάφερε να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του Ντέιλα και ο σύλλογος της Νέας Υόρκης τερμάτισε στην 11η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας. Ο Άγγλος προπονητής πάντως συνεχίζει στον πάγκο, με στόχο φέτος τη συμμετοχή στα play offs. Πολύ καλή πορεία θα αποτελέσει θετική έκπληξη και πολύ κακή αντίστοιχα αρνητική.

Σημαντική προσθήκη ο εξτρέμ Οχέδα από τη Ρασίγνκ Κλουμπ, έχασε όμως τους εξτρέμ Γκάμπριελ Περέιρα και Πελεγκρίνι. Σε φιλικά παιχνίδια ήρθε ισόπαλη με Σαν Χοσέ (2-2), Πόρτλαντ (1-1) και Λος Άντζελες Γκάλαξι (2-2) ενώ ηττήθηκε 3-1 από τη Φιλαδέλφεια.

Ουάσινγκτον

Τερμάτισε στη 12η θέση και στο -3 από το να διεκδικήσει μία θέση στα play offs. Δεν άξιζε πάντως κάτι περισσότερο με τη συνολική παρουσία της. Φέτος όμως έφερε στον πάγκο τον 40χρονο Αμερικανό, Τρόι Λέσεσν, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν παρουσίασε σημαντικό έργο στη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς. Είναι θεωρητικά από τις αδύναμες ομάδες της Ανατολικής Περιφέρειας και δύσκολα θα μπει στα play offs.

Απέκτησε από τη Σάντος τον μεσοεπιθετικός Πιράνι και από το Σεντ Λούις τον εξτρέμ Στράουντ. Στις αποχωρήσεις σημειώνονται αυτές των Ρουάν (δεξιός μπακ), Πάινς (στόπερ) και Ντάρκιν (αμυντικός μέσος). Σε φιλικά παιχνίδια ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αλ Γουέντα και ηττήθηκε 3-1 από την Αλ Χιλάλ, 2-0 από την Αλ Ετιφάκ και επίσης 2-0 από το Ντάλας.

Σικάγο

Απογοητευτική η περσινή σεζόν. Ο σύλλογος του Ιλινόις έμεινε στη 13η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, έχοντας περισσότερα άσχημα παιχνίδια να θυμάται παρά καλά. Η διοίκηση πάντως έμεινε ικανοποιημένη με τη μικρή βελτίωση που έδειξε το Σικάγο με τον Φρανκ Κλόπας στον πάγκο και τον διατήρησε, με στόχο φυσικά μία πολύ καλύτερη πορεία φέτος. Αύξησε κατακόρυφα το μπάτζετ φέτος και περιμένουμε να φανεί αυτό και στον αγωνιστικό χώρο με την είσοδο στα play offs.

Απέκτησε από τη Γάνδη τον επιθετικό Κάιπερς (πρώην του Ολυμπιακού), από το Λος Άντζελες FC τον αμυντικό μέσο Ακόσα, από τη Λουγκάνο τον αμυντικό μέσο Ντουμπιά και από τη Σίλκεμποργκ τον στόπερ Σάλκιστ. Στις αποχωρήσεις σημειώνονται αυτές των Πρζίμπιλκο (επιθετικός), Μιγκέλ Ναβάρο (αριστερός μπακ) και Τόρες (εξτρέμ). Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 1-0 του Όστιν, 4-0 της Μινεσότα και 2-1 του Πόρτλαντ, ήρθε ισόπαλο 2-2 με τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και ηττήθηκε 3-1 από το Λος Άντζελες FC.

Ίντερ Μαϊάμι

Από τον περσινό Ιούλιο είναι μία από τις πιο διάσημες ομάδες του πλανήτη λόγω της παρουσίας του Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Φλόριντα και η επίδρασή του ήταν άμεση. Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στο Leagues Cup οδήγησε τη νέα ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου. Στο πρωτάθλημα είχε ήδη μείνει πολύ πίσω και περιορίστηκε στην προτελευταία θέση.

Η Ίντερ Μαϊάμι δημιουργεί μία νέα... Μπαρτσελόνα αφού μετά τον Μέσι ακολούθησαν οι Μπουσκέτς, Άλμπα και πλέον ο επιθετικός Λουίς Σουάρες. Με την απόκτηση επίσης του μέσου Γκρέσελ, του στόπερ Αβιλές και του μεσοεπιθετικού Φαρίας δημιουργείται ένα πολύ ισχυρό σύνολο για τα δεδομένα του MLS. Στο τιμόνι βρίσκεται από τον Ιούνιο ο Αργεντινός Χεράρδο Μαρτίνο, ο οποίος φέτος καλείται να οδηγήσει την Ίντερ Μαϊάμι στην κορυφή. Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της. Στη θεωρία είναι φαβορί για τον τίτλο, αλλά το σύστημα διεξαγωγής των play offs κρύβει πολλές παγίδες για όλες τις ισχυρές ομάδες.

Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 4-1 μίας επίλεκτης ομάδας του Χονγκ Κονγκ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Νιούελς και ηττήθηκε 1-0 από το Ντάλας, 4-3 από την Αλ Χιλάλ, 6-0 από την Αλ Νασρ και στα πέναλτι από τη Βίσελ Κόμπε. Τον  Μάρτιο θα αντιμετωπίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής&Βόρειας Αμερικής τη νικήτρια του ζευγαριού Νάσβιλ-Μόκα.

Τορόντο

Τραγική σεζόν με απολογισμό 4-10-20! Ήταν η χειρότερη ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα και φυσικά φέτος μόνο καλύτερα μπορεί να πάει. Ο 48χρονος Άγγλος προπονητής, Τζον Χέρντμαν, ήρθε τον Οκτώβριο με στόχο να πάρει μία πρώτη γεύση και φέτος θέλει να παρουσιάσει το έργο του. Λογικά θα σουλουπώσει το περσινό άναρχο σύνολο, ωστόσο δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν βρεθεί και φέτος πολύ χαμηλά στον πίνακα.

Απέκτησε από τη Νιου Ίνγκλαντ τον μεσοεπιθετικό Μπλέσινγκ, από την Ατλάντα τον μεσοεπιθετικό Ιμπάρα, από τη Μαμελόντι τον εξτρέμ Μαϊλούλα και από τη Φέχερβαρ τον αμυντικό μέσο Φλόρες. Αποχωρησαν ο μέσος Κάι, ο επιθετικός Ακινόλα, ο στόπερ Χέτζες και ο μέσος Τόμπσον. Σε φιλικά παιχνίδια ήρθε ισόπαλο 1-1 με το Σολτ Λέικ και ηττήθηκε 1-0 από το Λος Άντζελες FC.

cta_box_bg
Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΥΣΗ

Σεντ Λούις

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία αλλά και προγνωστικό στην πρώτη σεζόν του στο MLS. Ο σύλλογος του Μιζούρι κατέκτησε την πρώτη θέση στη Δυτική Περιφέρεια στην κανονική διάρκεια, σημειώνοντας 62 γκολ! Στα play offs όμως έπαιξε ρόλο η έλλειψη εμπειρίας με συνέπεια να αποκλειστεί στον πρώτο γύρο από το Κάνσας. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι ο Κάρνελ θα συνεχίσει στον πάγκο του Σεντ Λούις, επιδιώκοντας μία δεύτερη σερί καλή σεζόν. Είναι πρακτικά αδύνατο να τερματίσει και φέτος στην πρώτη θέση της Δύσης. Έχει πάντως ισχυρό κορμό για να βρεθεί στα play offs.

Απέκτησε από τη Μίντιλαντ τον αριστερό μπακ Ντιρ, από την Ουάσινγκτον τον αμυντικό μέσο Ντέρκιν, από τη Χάκεν τον δεξιό μπακ Τότλαντ και από την Μπέερσχοτ τον εξτρέμ Τόρισον. Πούλησε στην Κόμο τον επιθετικό Τζοακίνι, αποχώρησαν επίσης ο εξτρέμ Στράουντ και ο αριστερός μπακ Νέλσον. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 2-1 του Λος Άντζελες Γκάλαξι και 1-0 του Λος Άντζελες FC, ήρθε ισόπαλο 2-2 απέναντι σε Νάσβιλ και Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Σιάτλ

Ήταν αποφασισμένο να πραγματοποιήσει δυναμική σεζόν και έως έναν βαθμό το πέτυχε. Βρέθηκε στη δεύτερη θέση της Δυτικής Περιφέρειας αλλά στα play offs αποκλείστηκε στα ημιτελικά από το Λος Άντζελες FC. Η εγγύηση στον πάγκο ακούει στο όνομα Μπράιαν Σμέτσερ, ο οποίος συμπληρώνει οκτώ χρόνια στην τεχνική ηγεσία. Από τις καλές ομάδες της Δύσης και φέτος. Θεωρείται ένα από τα φαβορί της Δυτικής Περιφέρειας και μπορεί να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου.

Απέκτησε από τη Λανούς τον εξτρέμ Πέντρο ντε λα Βέγκα, από το Σαν Χοσέ τον στόπερ Νέιθαν και από το Σολτ Λέικ τον επιθετικό Μουσόβσκι. Αποχώρησαν ο μεσεπιθετικός Λοδέιρο και ο επιθετικός Έμπερ. Σε φιλικά παιχνίδια ηττήθηκε 2-1 από την Οντένσε και 1-0 από το Σακραμέντο.

Λος Άντζελες FC

Δεν κατάφερε να διατηρήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας. Βρέθηκε στην 3η θέση της Δυτικής Περιφέρειας και έδειξε τη δυναμική του στα play offs, φτάνοντας έως τον τελικό. Εκεί ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από την Κολόμπους. Επίσης ηττήθηκε στον τελικό του Campeones Cup από την Τίγκρες στα πέναλτι αλλά και στον διπλό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Κεντρικής&Βόρειας Αμερικής από τη Λεόν. Ο Στίνε Τσερούντολο συνεχίζει για 3η σεζόν στον πάγκο και με προφανή στόχο να οδηγήσει και πάλι στην κορυφή τον σύλλογο της Καλιφόρνια. Θεωρητικά αποτελεί το αντίπαλο δέος της Ίντερ Μαϊάμι. Θα έχει σίγουρα πρωταγωνιστικό ρόλο στη Δύση.

Απέκτησε από τη Σάντος Λαγκούνα τον αριστερός μπακ Κάμπος και από την Αλμέρια τον εξτρέμ Ολιβέρα. Συνεχίζουν αλλού την καριέρα τους ο μέσος Σιφουέντε, ο εξτρέμ Μπιουκ, ο αριστερός μπακ Παλάσιος, ο τερματοφύλακας Κρεπό και ο αμυντικός μέσος Ακόστα. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 3-1 του Σικάγο και 1-0 του Τορόντο, ηττήθηκε 3-1 από τη Νόρτζελαντ και 1-0 από το Σεντ Λούις.

Χιούστον

Απόλυτα επιτυχημένη η πρώτη σεζόν του Μπεν Όλσεν στον πάγκο του Χιούστον. Ο Αμερικανός προπονητής οδήγησε τον σύλλογο του Τέξας στην κατάκτηση του US Open Cup, επικρατώντας στον τελικό της Ίντερ Μαϊάμι με 2-1. Στο MLS κατέκτησε την 4η θέση στη Δυτική Περιφέρεια και έφτασε μέχρι τον τελικό της Δύσης, όπου ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από το Λος Άντζελες FC. Δεν είναι εύκολο να επαναλάβει την περσινή πολύ καλή σεζόν, όμως με τον Όλσεν στην τεχνική ηγεσία περιμένουμε να δώσει το «παρών» τουλάχιστον στα play offs.

Απέκτησε από την Πόγκον Σζτσέτσιν τον μεσοεπιθετικό Κόβαλτσικ και από τη Νιου Γιορκ Σίτι τον επιθετικό Σεγκάλ. Παραχώρησε τους επιθετικούς Φερέιρα, Μπέιρντ και τον στόπερ Χαντέμπε. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 3-1 της Τέκος, ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Γουαδαλαχάρα και ηττήθηκε 5-3 από τη Λεόνες Νέγκρος και 1-0 από το Ορλάντο.

Σόλτ Λέικ

Βάσει του μπάτζετ η πορεία του κρίνεται επιτυχημένη. Κατέκτησε την 5η θέση στη Δυτική Περιφέρεια, όντας μόλις στο -6 από την κορυφή. Στα play offs αποκλείστηκε με 2-1 στις νίκες από το Χιούστον. Η διοίκηση του συλλόγου της Γιούτα έμεινε ικανοποιημένη από το έργο του Πάμπλο Μαστροένι και ο  Αμερικανός τεχνικός συνεχίζει για 3η σεζόν με στόχο μία ανάλογη πορεία. Πάντως, με αρκετούς νέους παίκτες στη βασική ενδεκάδα θα χρειαστεί χρόνο για να δέσει. Θα παλέψει για μία θέση στα play offs.

Απέκτησε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ τον μέσο Οχέδα, από την Ατλέτικο Νασιονάλ τον χαφ Παλάσιο και από τη Μίντλεσμπρο τον μεσοεπιθετικό Κρουκς. Σημαντικές οι αποχωρήσεις των Σαβαρίνο (εξτρέμ), Ρούμπιο Ρουμπίν (επιθετικός), Λέφελσεντ (μέσος) και Μουσόβσκι (επιθετικός). Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 1-0 της Φρέντρικσταντ, 3-0 της Κλάκσβικ, ήρθε ισόπαλο 1-1 με το Τορόντο και ηττήθηκε 2-1 από την Μπρόντμπι.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βανκούβερ

Ήταν η κορυφαία ομάδα του Καναδά πέρυσι και το πιστοποίησε με την κατάκτηση της Canadian Championship, επικρατώντας 2-1 του Μόντρεαλ στον τελικό. Αξιοπρεπής η παρουσία του και στο MLS, όπου κατέκτησε την 6η θέση στη Δυτική Περιφέρεια αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των play offs από το Λος Άντζελες FC με 2-0 στις νίκες. Ο Βάνι Σαρτίνι βρίσκεται στον πάγκο του Βανκούβερ από τον Αύγουστο του 2021 και θα συνεχίσει με στόχο να διατηρήσει ψηλά τον σύλλογο της Βρετανικής Κολούμπια. Έχει τη δυναμική ώστε να είναι και φέτος ο σύλλογος του Καναδά με τη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή.

Απέκτησε από το Νάσβιλ τον εξτρέμ Πίκολτ και από το  Σολτ Λέικ τον μέσο Κρέιλαχ. Στις αποχωρήσεις σημειώνται αυτές των Γκρέσελ (μέσος), Καϊσέδο (εξτρέμ) και Κόρδοβα (επιθετικός). Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 1-0 της Ντιόσγκιερ, ήρθε ισόπαλο 1-1 με τις Χάουγκεσουντ, Τίγκρες, Σαν Χοσέ και ηττήθηκε 2-0 από την Πούσκας, 2-1 από την Μπάτσκα Τοπόλα και 3-0 από την Τίγκρες.

Ντάλας

Είχε υψηλές φιλοδοξίες αλλά όχι και την κατάλληλη διάρκεια στην απόδοσή του. Βρέθηκε στην 7η θέση της Δυτικής Περιφέρειας αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των play offs από το Σιάτλ με 2-1 στις νίκες. Ο Νίκο Εστέβεθ συνεχίζει για 3η σεζόν στον πάγκο και με στόχο πάντοτε το κάτι παραπάνω. Περιμένουμε καλή πορεία από τον σύλλογο του Τέξας. Δεν είναι για πρώτη θέση στη Δύση αλλά μπορεί να βρεθεί εντός της τετράδας.

Απέκτησε από την Μπενφίκα τον επιθετικό Μούσα, από την Κοστάντα τον εξτρέμ Σάλι και από τη Ρεάλ  Σοθιεδάδ τον αμυντικό μέσο Ιγιαραμέντι. Συνεχίζουν αλλού την καριέρα τους οι μέσοι Θερίγο, Κινιόν και ο εξτρέμ Ομπριάν. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 1-0 της Ίντερ Μαϊάμι, 3-1 της Άαλμποργκ, 4-1 της Οντ και 2-0 της Ουάσινγκτον, ήρθε ισόπαλο δίχως σκορ με την Οντένσε και ηττήθηκε 4-1 από τη Μάλμε.

Κάνσας

Πραγματοποιώντας πολύ κακό πρώτο γύρο και εξαιρετικό δεύτερο βρέθηκε στην 8η θέση και πήρε μία δεύτερη ευκαιρία για play offs, σύμφωνα με το νέο σύστημα. Επικράτησε του Σαν Χοσέ στα πέναλτι σε νοκ άουτ αγώνα, προκρίθηκε επί του πρωτοπόρου της Δύσης, Σεντ Λούις, με 2-0 στις νίκες στον πρώτο γύρο των play offs και αποκλείστηκε στα ημιτελικά από το Χιούστον. Ο Πίτερ Βερμς αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή στο MLS, ευρισκόμενος στον πάγκο του Κάνσας από τον Νοέμβριο του 2009! Στόχος να οδηγήσει και φέτος την ομάδα του στα play offs, μπορεί να επιτευχθεί αλλά σίγουρα όχι εύκολα.

Απέκτησε από το Όστιν τον μέσο Ροντρίγκεζ και από την Αλ Γουάσλ τον χαφ Γκουτιέρεζ. Έχασε τον μεσοεπιθετικό Κίντα, τον στόπερ Φορντ και τον δεξιό μπακ Ζούσι. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 3-1 της Ατλάντα, ήρθε ισόπαλο 3-3 με τη Σάρλοτ και ηττήθηκε 2-1 από το Νάσβιλ.

Σαν Χοσέ

Παρουσιάζοντας διαφορετικό πρόσωπο στους εντός και στους εκτός έδρας αγώνες, βρέθηκε στην 9η θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Δεν συμμετείχε στα play offs, αφού ηττήθηκε στο νοκ άουτ αγώνα από το Κάνσας στα πέναλτι. Ο Λούτσι Γκονσάλες θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στον πάγκο και φέτος αισιοδοξεί να πετύχει τον στόχο της συμμετοχής στα play offs. Δεν θεωρούμε πως θα τα καταφέρει, εκτός κι αν ανεβάσει θεαματικά το ποσοστό αποτελεσματικότητας στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Πήρε από το Τορόντο τον επιθετικό Ακινόλα, από την Μπόντο Γκλιμτ τον εξτρέμ Πελεγκρίνο και από την Γκρέμιο τον στόπερ Ροντρίγκες. Σημαντικές οι αποχωρήσεις των Κάουελ (εξτρέμ), Μοντέιρο (μέσος), Τράουκο (αριστερός μπακ) και Νέιθαν (στόπερ). Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 1-0 του Πόρτλαντ, ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Νιου Γιορκ Σίτι και 1-1 με το Βανκούβερ ενώ ηττήθηκε 1-0 από τη Σάρλοτ.

Πόρτλαντ

Σίγουρα η περσινή σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως αρχικά είχαν σχεδιάσει στο Όρεγκον. Έγινε μία προσπάθεια να σωθεί η χρονιά στο τέλος αλλά δεν κατάφερε να πετύχει τη συμμετοχή στα play offs, μένοντας στη 10η θέση. Νέα σελίδα στο Πόρτλαντ με την πρόσληψη στην τεχνική ηγεσία του 47χρονου Άγγλου προπονητή, Φιλ Νέβιλ, ο οποίος την προηγούμενη διετία ήταν στην Ίντερ Μαϊάμι. Εννοείται πως μη συμμετοχή στα play offs θα αποτελέσει εκ νέου μεγάλη αποτυχία. Μεταβατική σεζόν για τον σύλλογο του Όρεγκον. Ο Νέβιλ δεν έχει αποδείξει προπονητικές ικανότητες και θα έχει δυσκολίες να διαχειριστεί ρόστερ με πολλούς Λατινοαμερικανούς ποδοσφαιριστές.

Απέκτησε από την Ίντερ Μαϊάμι τον στόπερ Μίλερ, από το Λος Άντζελες FC τον τερματοφύλακα Κρεπό, από την Αρούκα τον εξτρέμ Άντονι. Τον αντίθετο δρόμο ακολούθησαν οι επιθετικοί Νιεζγκόντα, Μπολί, ο δεξιός μπακ Μπονίγια και ο μεσοεπιθετικός Μπλάνκο. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 1-0 του Φοίνιξ, ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Νιου Γιορκ Σίτι και ηττήθηκε 1-0 από το Σαν Χοσέ και 2-1 από το Σικάγο.

cta_box_bg
Απίθανη προσφορά* γνωριμίας x2 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μινεσότα

Η έβδομη σεζόν του Χιθ στον πάγκο της Μινεσότα ήταν και η τελευταία. Η πορεία της ομάδας ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών, με την κατάκτηση της 11ης θέσης. Η νέα σεζόν τη βρίσκει με υπηρεσιακό προπονητή τον 41χρονο Νεοζηλανδό, Κάμερον Νόουλς, γεγονός φυσικά που αποτελεί μεγάλο ρίσκο και θα πρέπει σύντομα να αλλάξει ώστε να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να βρεθεί η Μινεσότα στα play offs. Ερωτηματικό το πόσο καλά μπορεί να πάει στη φετινή σεζόν. Βάσει δυναμικής στο ρόστερ πάντως δεν είναι για κάτι παραπάνω από τις θέσεις 7-9. Αντίθετα πιο χαμηλά δεν θα αποτελέσει έκπληξη. 

Απέκτησε από τη Λειψία τον μεσοεπιθετικό Κλαρκ και από τη Βάρναμο τον στόπερ Έρικσον. Στις αποχωρήσεις σημειώνεται αυτή του επιθετικού Αμαρίγια. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 2-1 του Φοίνιξ, ήρθε ισόπαλη με Μόντρεαλ (1-1) και Σάρλοτ (0-0) ενώ ηττήθηκε από το Σικάγο.

Όστιν

Απότομη η πτώση για τον σύλλογο του Τέξας, αφού από τη 2η θέση του 2022 βρέθηκε στη 12η του 2023. Τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του Γουλφ αλλά ο  Αμερικανός προπονητής συνεχίζει στον πάγκο, έχοντας πλέον το «πρέπει» μίας πολύ βελτιωμένης πορείας. Περιμένουμε τον σύλλογο του Τέξας να κάνει μία πορεία πολύ καλύτερη από την περσινή και να έχει σημαντικό ρόλο στη Δύση.

Πήρε από το Κολοράντο τον επιθετικό Ρούμπιο, από το Ντάλας τον εξτρέμ Ομπριάν, από το Τορόντο τον στόπερ Χέτζες και από την Ουάσινγκτον τον κεντρικό αμυντικό Χάινς-Άικ. Έφυγαν ο εξτρέμ Φαγούντεζ, ο επιθετικός Ουρούτι, ο δεξιός μπακ Λίμα και ο φορ Τζιτέ. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 2-1 του Σινσινάτι και 3-1 του Λος Άντζελες Γκάλαξι, ήρθε ισόπαλο 1-1 με τη Φιλαδέλφεια και 3-3 με τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς ενώ ηττήθηκε 1-0 από το Σικάγο.

Λος Άντζελες Γκάλαξι

Πολύ άσχημη σεζόν για έναν ιστορικό σύλλογο του MLS. Έμεινε στην προτελευταία θέση της Δύσης με 67 γκολ παθητικό. Ο Κρεγκ Βάνεϊ πάντως παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία και με προφανή στόχο να παρουσιάσει μία πολύ βελτιωμένη έκδοση. Έχει χάσει την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος και λογικά θα μείνει εκτός play offs και φέτος.

Απέκτησε από τη Βάσκο ντα Γκάμα τον εξτρέμ Πεκ, από το Όστιν τον εξτρέμ Φαγούντεζ, από το Ντάλας τον αμυντικό μέσος Θερίγιο. Παρελθόν αποτελούν ο μέσος Ροντρίγκεζ, ο εξτρέμ Ντόουγκλας Κόστα και ο επιθετικός Τσιτσαρίτο. Σε φιλικά παιχνίδια επικράτησε 2-0 της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, ήρθε ισόπαλο 2-2 με τη Νιου Γιορκ Σίτι και ηττήθηκε 5-1 από τη Νόρντζελαντ, 2-1 από το Σεντ Λούις, 3-0 από τη Σάρλοτ και 3-1 από το Όστιν.

Κολοράντο

Η περσινή σεζόν ήταν η χειρότερη στην ιστορία του, μένοντας στην τελευταία θέση της Δύσης. Φέτος έχει νέο προπονητή τον 51χρονο Αμερικανό, Κρις Αρμάς, ο οποίος έχει δουλέψει επίσης σε Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς και Τορόντο. Θα έχει καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή από την περσινή αλλά παραμένει αουτσάιντερ για μία θέση στα play offs.

Έκλεισαν τον κύκλο τους στο Κολοράντο ο επιθετικός Ντιέγκο Ρούμπιο, ο εξτρέμ Μπάριος και ο μέσος Πράις, ήρθαν ο μεσοεπιθετικός Μιχάιλοβιτς από την Άλκμααρ, ο εξτρέμ Φερνάντεζ από τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, ο μέσος Λέφελσεντ από το Σολτ Λέικ και ο τερματοφύλακας Στέφεν από τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε φιλικά παιχνίδια ήρθε ισόπαλο 2-2 με τη Χάρτφορντ και ηττήθηκε 3-1 από την Ατλέτικο Μορέλια και 3-2 από το Ορλάντο.

Επιμέλεια: Λάμπρος Λυριτζής

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση