foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ287
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Copa Del Rey μπάσκετ: Η γιορτή του ισπανικού μπάσκετ στη Γρανάδα

Previews Πρωταθλημάτων | 17 Φεβ 2022 12:40
copadelrey.JPG

Είναι κοινή παραδοχή ότι η ACB είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη, οπότε και το Final-8 του Copa Del Rey είναι ένα από τα σπουδαιότερα ετήσια events του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Οι οχτώ καλύτερες ομάδες του πρώτου γύρου της ACB θα αναμετρηθούν από τις 17 ως τις 20 Φεβρουαρίου στη Γρανάδα. Είναι η τρίτη φορά που θα διεξαχθεί το Copa στην πόλη της Νότιας Ισπανίας, με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, να έχει καλές αναμνήσεις, καθώς το 1995 είχε αναδειχθεί MVP ως παίκτης της Ταουγκρές!

Στη διοργάνωση παίρνουν μέρος οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Τενερίφη, Μπανταλόνα, Μανρέσα, Μούρθια και Μπρεογκάν. Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 17 και 18 Φεβρουαρίου, οι ημιτελικοί στις 19 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 20 Φεβρουαρίου.

Το Foxbet.gr σάς βάζει στο κλίμα της διοργάνωσης, παρουσιάζοντας τους 8 μονομάχους, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται φέτος, τη φόρμα τους, αλλά και τα τελευταία νέα από το ιατρικό δελτίο.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Ημερομηνία-Ώρα Αγώνας
17/2 - 19:30 Μπανταλόνα - Τενερίφη
17/2 - 22:30 Ρεάλ Μαδρίτης - Μπρεογκάν
18/2 - 19:30 Βαλένθια - Μούρθια
18/2 - 22:30 Μπαρτσελόνα - Μανρέσα

TI ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι οι κορυφαίες ομάδες όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και στην Ευρώπη. Θα έχουν ανταγωνισμό, αλλά δύσκολα δεν θα δούμε άλλον έναν τελικό με clasico. Μου αρέσει το 2.10 για κατάκτηση του τροπαίου από την Μπαρτσελόνα, που έχει πάρει τον αέρα της Ρεάλ στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

*Η αγορά και η απόδοση της πρότασης ίσχυε στις 16/2 και ώρα 20:00.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final-8

Ρεάλ Μαδρίτης

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 17-4, ωστόσο αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει τα παιχνίδια που χρωστάει, θα την προσπεράσει.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Είναι ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της EuroLeague με 20-5.

Ιστορία στον θεσμό: Είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις, καθώς έχει 28 τρόπαια. Έχει πάρει μέρος στους οχτώ τελευταίους τελικούς, ενώ η πιο πρόσφατη κατάκτηση είναι το 2020.

Προπονητής: Όντας στον πάγκο της Ρεάλ από το 2011, ο Πάμπλο Λάσο μετράει έξι κατακτήσεις Κυπέλλου, ενώ το έχει πάρει και το 1995 ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Απουσίες: Ο Κάρλος Αλοσέν θα μείνει εκτός για τους επόμενους μήνες, ενώ σύμφωνα με τον Πάμπλο Λάσο μικροπροβλήματα έχουν οι Ρούντι Φερνάντεθ, Τζέφρεϊ Τέιλορ και Γκάμπριελ Ντεκ (δεν έπαιξαν στα προηγούμενα ματς), αλλά και οι Αλμπέρτο Αμπάλδε, Άνταμ Χάνγκα και Σέρχιο Γιουλ. Η λογική λέει, πάντως, ότι θα λείπει μόνο ο Αλοσέν.

Διασταυρώσεις: Αν αποκλείσει την Μπρεογκάν, θα βρει μπροστά της στον ημιτελικό την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Μπανταλόνα-Τενερίφη.

VS Μπρεογκάν: Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στις 17 Οκτωβρίου στο Λούγκο, με τη Ρεάλ να επικρατεί με 71-79, με τον Γιαμπουσέλε να έχει 14 πόντους.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 14-3, αλλά αν πάρει τα τέσσερα ματς που χρωστάει, τότε θα προσπεράσει τη Ρεάλ και θα ανέβει στην πρώτη θέση.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης, ισόβαθμη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με ρεκόρ 20-5.

Ιστορία στον θεσμό: Μετράει 26 κατακτήσεις, μόλις δύο λιγότερες από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η νικήτρια του περσινού τουρνουά, επικρατώντας στον τελικό της Ρεάλ με 88-73.

Προπονητής: Στην πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα, o Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατέκτησε το Copa Del Rey, ενώ το έχει πάρει και τρεις φορές (2001, 2003, 2013) ως παίκτης με τους «μπλαουγκράνα».

Απουσίες: O Κόρι Χίγκινς πέρασε τελικά την πόρτα του χειρουργείου και προφανώς δεν υπολογίζεται για το Copa. Εκτός παραμένει φυσικά και ο Άλεξ Αμπρίνες που δεν έχει παίξει από την αρχή της σεζόν. Επιστρέφει και ο Πιερ Οριόλα.

Διασταυρώσεις: Μετά το εμπόδιο της Μανρέσα στον προημιτελικό, θα παίξει με μία εκ των Βαλένθια και Μούρθια στα ημιτελικά.

VS Μανρέσα: Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στις 9 Ιανουαρίου, με τη Μανρέσα να σοκάρει την Μπάρτσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», νικώντας με 95-96. Πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα ήταν ο Νικόλα Μίροτιτς με 20 πόντους.

Μανρέσα

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι η ευχάριστη έκπληξη τόσο όσον αφορά τα αποτελέσματα, καθώς είναι στην τρίτη θέση με ρεκόρ 14-7 όσο και για το εξαιρετικό μπάσκετ που παίζει.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Είναι ήδη στο TOP 16 του Basketball Champions League, όπου έχει ξεκινήσει τον όμιλό της με ρεκόρ 1-1.

Ιστορία στον θεσμό: Έχει κατακτήσει το Κύπελλο το 1996, όταν και νίκησε την Μπαρτσελόνα στο Copa Del Rey της Μούρθια. Έχει άλλη μία συμμετοχή  σε τελικό το μακρινό 1980.

Προπονητής: Ο Πέδρο Μαρτίνεθ έχει πάρει μέρος στο παρελθόν στο Copa με τις Βαλένθια και Μπασκόνια και τώρα θα το κάνει για πρώτη φορά με την Μανρέσα. Δεν έχει κατακτήσει, πάντως, ποτέ το τρόπαιο.

Απουσίες: Γενικά, φέτος, δεν έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο υπάρχει ανησυχία για δύο από τα βασικά όπλα της ρακέτας. Ο Τσίμα Μονέκε δεν έχει προπονηθεί αυτήν την εβδομάδα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, ενώ ο Ίσμαελ Μπάκο προπονείται μεν, αλλά με ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι.

Διασταυρώσεις: Αν κάνει την έκπληξη και αποκλείσει την Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό, τότε θα παίξει με μία εκ των Βαλένθια-Μούρθια.

VS Μπαρτσελόνα: Στις 9 Ιανουαρίου πέρασε από το «Παλάου Μπλαουγκράνα» νικώντας  με 95-96 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση μιας θέσης στο Copa Del Rey. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Σιλβέν Φρανσίσκο με 25 πόντους, ενώ ο Τσίμε Μονέκε είχε 18 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαλένθια

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 12-7.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Τα πάει πολύ καλά στην Ευρώπη, καθώς με ρεκόρ 9-4 είναι στη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου του EuroCup.

Ιστορία στον θεσμό: Μετράει μία κατάκτηση το 1998, όταν είχε επικρατήσει της Μπανταλόνα με 89-75. Έχει ακόμα τέσσερις χαμένους τελικούς, με τελευταίο αυτόν του 2017 κόντρα στη Ρεάλ στη Βιτόρια.

Προπονητής: Ο Χοάν Πεναρόγια πήρε μέρος για πρώτη φορά πέρυσι στο Copa Del Rey με την Μπούργος και φέτος μετράει τη δεύτερη διαδοχική παρουσία του με τη Βαλένθια.

Απουσίες: Είναι η ομάδα που έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από κάθε άλλη φέτος από τραυματισμούς, ωστόσο πλέον όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το Copa Del Rey.

Διασταυρώσεις: Στον προημιτελικό παίζει με τη Μούρθια και αν προκριθεί, θα βρει μπροστά της μία εκ των Μπαρτσελόνα και Μανρέσα.

VS Μούρθια: Είχαν κοντραριστεί στην αρχή της σεζόν, στις 26/9, με τη Μούρθια να φεύγει από το «Λα Φοντέτα» με το διπλό, επικρατώντας με 86-91. Πρώτος σκόρερ για τη Βαλένθια ήταν ο Βίκτορ Κλαβέρ με 26 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τενερίφη

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 11-8.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Προκρίθηκε με δυσκολία στο TOP 16 του Basketball Champions League, αποκλείοντας την Καρσίγιακα στα playoffs. Στον όμιλο της φάσης των «16», πάντως, έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ιστορία στον θεσμό: Έχει πάρει αρκετές φορές μέρος στον θεσμό, αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει στον τελικό.

Προπονητής: Ο Τσους Βιντορέτα έχει εμπειρία από τον θεσμό, κυρίως με την Τενερίφη, αλλά δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει ως τον τελικό.

Απουσίες: Θεωρητικά, ο Μπρούνο Φιτιπάλντο δεν είναι στο 100%, ωστόσο από τη στιγμή που έπαιξε το Σάββατο, θα δώσει το «παρών». Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Διασταυρώσεις: Αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπανταλόνα, θα παίξει με μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπρεογκάν.

VS Μπανταλόνα: Στον αγώνα του πρώτου γύρου, στις 23/10, η Μπανταλόνα είχε νικήσει μέσα στην Τενερίφη με 72-79, αλλά στην τελευταία τους συνάντηση, πριν λίγες μέρες (12/2), η Τενερίφη πέρασε από τη Βαρκελώνη με το επιβλητικό 58-74 (Χουέρτας 22 πόντοι, Σερμαντίνι 20 πόντοι).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπανταλόνα

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της ACB με ρεκόρ 11-8.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Είναι στην κορυφή του ομίλου της στο EuroCup με ρεκόρ 11-2.

Ιστορία στον θεσμό: Eίναι στην τρίτη θέση όσον αφορά τον πίνακα των κατακτήσεων με 8 τρόπαια, τα περισσότερα από των οποίων πριν τα ‘80s. Τελευταίο της τρόπαιο αυτό του 2008, όταν νίκησε την Ταού Κεράμικα στον τελικό.

Προπονητής: Ο Κάρλες Ντουράν είναι πρώτος προπονητής της ομάδας από το 2018 και δεν έχει καταφέρει κάποια μεγάλη διάκριση στον θεσμό.

Απουσίες: O Βλάντιμιρ Μπροτζιάνσκι, που τραυματίστηκε πριν δύο εβδομάδες, ταξίδεψε στη Γρανάδα, αλλά δεν είναι ακόμα στο 100%.

Διασταυρώσεις: Παίζει με την Τενερίφη στον προημιτελικό και αν περάσει την περιμένει μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπρεογκάν.

VS Τενερίφη: Την είχε κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου στα Κανάρια Νησιά με 72-79, ωστόσο στον πιο πρόσφατο αγώνα τους, πριν λίγες μέρες, έχασε με το βαρύ 54-78 παρά τους 23 πόντους και τα 12 ριμπάουντ του Άντε Τόμιτς.

Μούρθια

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Είναι στην 8η θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 10-8.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Δεν συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος.

Ιστορία στον θεσμό: Είναι μόλις η δεύτερη παρουσία της στο Final-8 του Copa Del Rey, ωστόσο η πρώτη, το μακρινό 1996, είχε πάρει μέρος ως διοργανώτρια.

Προπονητής: Ο Σίτο Αλόνσο έχει πάρει μέρος στο παρελθόν σε διάφορα Copa Del Rey, ωστόσο δεν έχει φτάσει σε τελικό.

Απουσίες: Ο Τζέιμς Γουέμπ, που έχασε τα προηγούμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμού, έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα δώσει κανονικά το «παρών». Το τελευταίο της παιχνίδι στην ACB αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ωστόσο σύμφωνα με τις δηλώσεις των μελών της ομάδας, όλοι έχουν βγάλει αρνητικό τεστ.

Διασταυρώσεις: Παίζει στον προημιτελικό με τη Βαλένθια και αν περάσει θα βρει μπροστά της την Μπαρτσελόνα ή τη Μανρέσα.

VS Βαλένθια: Τον Σεπτέμβριο είχε περάσει από την έδρα της Βαλένθια επικρατώντας με 86-91 μέσα το «Λα Φοντέτα», με τον Τζέιμς Γουέμπ να έχει 17 πόντους.

Μπρεογκάν

Τι κάνει στο πρωτάθλημα: Μετά από έναν ονειρικό πρώτο γύρο, είναι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της ACB με ρεκόρ 10-9.

Τι κάνει στην Ευρώπη: Ως νεοφώτιστη, προφανώς δεν αγωνίζεται σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ιστορία στον θεσμό: Είναι μόλις η δεύτερη συμμετοχή σε Final-8 του Copa Del Rey, καθώς είχε βρεθεί στο τουρνουά του 1990 στα Κανάρια Νησιά.

Προπονητής: Ο Βέλικο Μρσιτς ανέλαβε την Μπρεογκάν πριν λίγες εβδομάδες. Είναι η πρώτη του παρουσία σε Copa Del Rey, ωστόσο έχει πάρει τρεις φορές το Κύπελλο Κροατίας.

Απουσίες: Όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι στη διάθεση του Βέλικο Μρσιτς.

Διασταυρώσεις: Αν κάνει την έκπληξη και αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον προημιτελικό, θα παίξει με την ομάδα που θα προκύψει από το ζευγάρι Μπανταλόνα-Τενερίφη.

VS Ρεάλ Μαδρίτης: Στις 17 Οκτωβρίου, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από το Λούγκο νικώντας την Μπρεογκάν με 71-79, παρά τους 17 πόντους του Τρε Μπελ-Χέινς και τους 16 πόντους του Τζάναν Μούσα.

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση