foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ198
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Ιαπωνίας: Αφιέρωμα J1-League 2024

Previews Πρωταθλημάτων | 19 Φεβ 2024 12:00
A-JAPAN_AFIERWMA_foxbet.jpg

Σέντρα στην Παρασκευή σε ένα από τα πιο απρόβλεπτα πρωταθλήματα της Ασίας. «Καθαρό» φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου δεν υπάρχει και αυτό αποτυπώνεται από τις αποδόσεις. Η πρωταθλήτρια Κόμπε θα στηριχθεί στο ίδιο ρόστερ που την οδήγησε τον Δεκέμβριο στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η Γιοκοχάμα Μαρίνος έδωσε τα «κλειδιά» στον Χάρι Κιούελ και η Καβασάκι δείχνει ότι θέλει να αφήσει την τραγική χρονιά που έκανε πανηγυρίζοντας το Σάββατο την κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Ουράβα και Κασίμα είναι «αναγκασμένες» να πρωταγωνιστήσουν με την πρώτη να είναι η λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας, αλλά διαχρονικά να τα κάνει μαντάρα εντός συνόρων. Ξεχωρίζει η επιστροφή των Τόκυο Βέρντι και Γιούμπιλο που άλλοτε πρωταγωνιστούσαν με τη δεύτερη να έχει και ένα τρόπαιο Τσάμπιονς Λιγκ στη συλλογή της. Αμφότερες όμως είναι τα «καυτά» φαβορί για να υποβιβαστούν. Για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία θα δώσει το παρών η Ματσίντα που πέρυσι κατέκτησε στο ρελαντί τον τίτλο στη Β’ κατηγορία. 

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Η Ομοσπονδία έχει σαν στόχο αναπτυχθεί το ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια. Έγινε ξανά κουβέντα για να αλλάξει το ημερολογιακό έτος και να συμβαδίζει με αυτό της Ευρώπης, αλλά το 80% των συλλόγων ήταν αντίθετοι. Μία ακόμη απόφαση ήταν να αγωνίζονται από είκοσι ομάδες στις πρώτες τρεις κατηγορίες, ενώ και οι 60 θα αγωνίζονται στο Λιγκ Καπ.

Έτσι από φέτος αλλάζει το σύστημα διεξαγωγής και θα υποβιβάζονται απευθείας οι τρεις τελευταίες. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις μαζί με τον Κυπελλούχο παίρνουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο τρίτος θα αγωνιστεί στη δεύτερη σε τάξη διεθνή διοργάνωση της Ασίας. 

Κριτήρια ισοβαθμίας:
1) Διαφορά τερμάτων,
2) Καλύτερη επίθεση
3) Μεταξύ τους ματς
4) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους
5) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους
6) Λιγότερες κάρτες

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Καβασάκι 2. Γιοκοχάμα Μαρίνος 3. Κόμπε
4. Χιροσίμα 5. Ουράβα 6. Κασίμα
7. Τσερέζο Οσάκα 8. Ναγκόγια 9. Φουκουόκα
10. Τόκυο 11. Γκάμπα Οσάκα 12. Σαπόρο
13. Ματσίντα 14. Νιιγκάτα 15. Τόσου
16. Κασίβα 17. Σόναν 18. Κιότο
19. Γιούμπιλο 20. Τόκυο Βέρντι  
cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Ερίσον (Ε) Μποταφόγκο Καβασάκι
Ουέλτον (Ε) Λέφσκι Σόφιας Γκάμπα Οσάκα
Μπουένο (ΜΕ) Ατλέτικο Παραναένσε Τσερέζο Οσάκα
Ιντεγκούτσι (Μ) Σέλτικ Κόμπε
Γκούσταφσον (Μ) Χάκεν

Ουράβα

Αγορά Απόδοση
Κατάκτηση: Καβασάκι 9.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αγώνες Α' Iαπωνίας Σήμερα (Αναλύσεις)
Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
27/04
07:00
169
-
1
2.16
X
3.46
2
3.22
U
2.04
O
1.75
169
-
1
1.59
X
4.09
2
5.34
U
1.95
O
1.82
170
-
1
2.26
X
3.25
2
3.19
U
1.70
O
2.12
171
-
1
3.03
X
3.19
2
2.40
U
1.67
O
2.15
172
-
1
2.21
X
3.41
2
3.16
U
2.05
O
1.74
179
-

Οι ομάδες της J1-League

Κόμπε

Πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη έκπληξη της τελευταίας δεκαετίας πέρυσι πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν έδειξε χαρακτήρα με μπροστάρη τον ηγέτη και MVP Γιούγια Οσάκο. Όλα αυτά ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στον πάγκο όπως είναι λογικό διατηρήθηκε ο Τακαγιούκι Γιοσίντα, ο οποίος στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Μεταγραφικά προτίμησε αναμενόμενα να στηριχθεί στο ίδιο ρόστερ και κανείς από αυτούς που αποχώρησαν δεν θα της λείψει.

Απέκτησε γηγενείς που θα δώσουν βάρος και περιμένει να βοηθήσει ο έμπειρος μέσος Ιντεγκούτσι, που δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω στη Σέλτικ. Στο σημαντικότερο φιλικό τεστ που έδωσε αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ίντερ Μαϊάμι, ενώ το Σάββατο στον τελικό του Σούπερ Καπ έχασε 1-0 από την Καβασάκι. Είναι το δεύτερο φαβορί βάσει αποδόσεων για να διατηρήσει τα κεκτημένα και με όπλο την ομοιογένεια και τη χημεία των παικτών της μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους. 

Γιοκοχάμα Μαρίνος

Η περσινή χρονιά για τη Γιοκοχάμα Μαρίνος δεν είναι πετυχημένη στον μέγιστο βαθμό, έστω και αν τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Φάνηκε στον α’ γύρο ότι έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά από κάποιο σημείο και έπειτα έμεινε από «δυνάμεις». Έπαιξε και σημαντικό ρόλο ότι στα πέντε τελευταία ματς στην έδρα της «πέταξε» εφτά βαθμούς. Ο Αυστραλός τεχνικός Κέβιν Μάσκατ προτίμησε να αποχωρήσει μετά από 2,5 χρόνια και τη θέση του πήρε ο Χάρι Κιούελ που εργαζόταν ως βοηθός στη Σέλτικ.

Θεωρητικά είναι μία αμφιλεγόμενη κίνηση και θα δείξει ο χρόνος αν θα της βγει. Μοναδική αξιοσημείωτη αποχώρηση είναι αυτή του στόπερ Τσουνόντα που συνεχίζει στην Κάρντιφ. Το κενό του θα κληθεί να καλύψει ο Γιαμαμούρα που ήρθε από την Καβασάκι και υπάρχει η επιστροφή του αρχηγού Χατανάκα που ανάρρωσε από τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε κόντρα σε αντιπάλους χαμηλότερων κατηγοριών πέτυχε ευρείες νίκες. Αν βρει χημεία ο Κιούελ, θα είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. 

cta_box_bg
Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χιροσίμα

Η κατάληψη της 3ης θέσης θεωρείται επιτυχία για τη Χιροσίμα, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα έκανε «κοιλιά». Αξιοποίησε στο έπακρο τις διαδοχικές απώλειες της Ουράβα και πήρε το εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις της Ασίας. Την τελευταία αγωνιστική ο στόπερ Αράκι με κεφαλιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη 1-0 μέσα στη Φουκουόκα. Σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ απέτυχε το σύνολο του Μίκαελ Σκίμπε και έτσι τα τρόπαια εξακολουθούν να της λείπουν.

Ο Γερμανός τεχνικός συνεχίζει και προτίμησε να εμπιστευτεί στην ουσία το ίδιο σύνολο χωρίς αλλαγές. Ο έμπειρος επιθετικός Μπεν Χαλίφα δεν έκανε καλή σεζόν και συνεχίζει στη Φουκουόκα. Κρέμασαν τα παπούτσια τους οι Χαγιάσι (Τ) και Σιμπασάκι (ΜΕ), που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τον σύλλογο. Ο επιθετικός Οχάσι προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Σόναν (23/13) και λογικά θα δώσει λύσεις. Στα δύο τελευταία φιλικά που έδωσε κέρδισε 4-1 τη Σεούλ και έχασε 2-1 από την Γκάμπα Οσάκα. Παραδόξως από τις εταιρείες στοιχημάτων ξεκινάει ως το πρώτο φαβορί για να επιστρέψει στην κορυφή της χώρας.

Ουράβα

Ακόμη μία σεζόν η Ουράβα εντός συνόρων απογοήτευσε τερματίζοντας στην 4η θέση. Μέχρι τον Μάιο φάνηκε να πηγαίνουν καλά τα πράγματα με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στους διπλούς τελικούς κόντρα στην Αλ Χιλάλ, αλλά δεν ήταν αρκετό για να της δώσει ώθηση και τα έκανε μαντάρα στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία αγωνιστική υπέστη ήττα «σοκ» 2-1 από την αδύναμη Ανόι στο Βιετνάμ. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Ο προπονητής Σκόρζα προτίμησε να αποχωρήσει και στη θέση ήρθε ο Περ Ματίας Χόγκμο που έκανε εξαιρετική δουλειά στη Χάκεν.

Ο πολύτιμος επιθετικός Καντέ προτίμησε στα 33 του να σταματήσει και το κενό που αφήνει είναι μεγάλο. Περιμένει να κάνει τη διαφορά στο κέντρο ο Σουηδός μέσος Σάμουελ Γκούσταφσον και μένει να φανεί αν θα βοηθήσει ο Όλα Σολμπάκεν που απογοήτευσε στον Ολυμπιακό. Η προετοιμασία έγινε στην Οκινάουα και τα φιλικά που έδωσε ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Στα δύο πιο πρόσφατα κέρδισε την Τόσου και αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Ναγκόγια. Για ακόμη μία σεζόν είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστήσει, όμως έχει δείξει ότι δεν αντέχει την πίεση.

cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στον τελικό του Europa League! Αποκλειστικά στην bwin! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κασίμα

Ήταν μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της περσινής σεζόν η Κασίμα. Ξεκίνησε και βάσει αποδόσεων ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά ουδέποτε δικαίωσε τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν. Φάνηκε από το ξεκίνημα ότι δεν θα πάει καλά και βασίστηκε στην έδρα για να κερδίσει ένα εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις. Στο τελευταίο 1/3 του πρωταθλήματος είχε μέτρια έως κακή εικόνα και έμεινε εκτός στόχων σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Νταΐκι Ιβαμάσα μπορεί να αποτέλεσε «σημαία» του συλλόγου ως παίκτης, αλλά στον 1,5 χρόνο που βρέθηκε στον πάγκο δεν μπόρεσε να έχει την ίδια επιτυχία. Τη θέση του πήρε ο Σέρβος Ράνκο Πόποβιτς που τα πήγε καλά στην τελευταία του δουλειά στη Βοϊβοντίνα.

Έχει την εμπειρία από τη λίγκα και αρκετά περάσματα από ασιατικούς συλλόγους, εντούτοις δεν είναι επιλογή από το πάνω ράφι. «Πλήγμα» αποτελεί η αποχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου Πιτούκα, ο οποίος ήταν ο ποιοτικότερος παίκτης της κατηγορίας στη θέση του. Περιμένει να κάνουν τη διαφορά στην επίθεση ο Σέρβος Τσάβριτς και ο Αργεντινός Παρέδε. Τα φιλικά προετοιμασίας ήταν κόντρα σε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής και στο τελευταίο κέρδισε 1-0 τη Μίτο. Είναι ερωτηματικό το πως θα παρουσιαστεί μετά την αλλαγή στον πάγκο, εντούτοις αναμένουμε να κινηθεί στα ίδια επίπεδα περίπου. 

Ναγκόγια

Η Ναγκόγια φάνηκε μέχρι και το τέλος του α’ γύρο περίπου ότι μπορεί να παλέψει για να πετύχει κάτι καλό, ωστόσο η πώληση του παικταρά Ματέους στην Αλ Ταβόν της Σαουδικής Αραβίας αποδείχθηκε καταστροφική. Από εκεί και έπειτα ήταν τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο κάτω επιθετικά. Ο Μορισίμα ήρθε από τη Χιροσίμα για να τον αντικαταστήσει αποτελώντας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου με περίπου 1.3 εκ. ευρώ, εντούτοις δεν πρόσφερε τίποτα.

Στο Λιγκ Καπ έπεσε θύμα έκπληξης μένοντας εκτός στα ημιτελικά από τη Φουκουόκα. Ακόμη και έτσι ήταν αρκετό για να δοθεί πίστωση στον έμπειρο τεχνικό Κέντα Χασεγκάβα που έκλεισε ένα χρόνο στον πάγκο. Έκανε προσεκτικές μεταγραφικές κινήσεις με τους Χα Τσανγκ – Ράε (Α), Πάτρικ (Ε), Γιαμανάκα (Α) και Γιαμαγκίσι (Ε), που δίνουν βάθος. Μοναδική αξιοσημείωτη αποχώρηση είναι αυτή του αμυντικού Νακατάνι και στο τελευταίο φιλικό που έδωσε κέρδισε 2-1 την Γκίφου που αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία. Διαθέτει έμπειρο προπονητή και παίκτες, αλλά δύσκολα θα καταφέρει κάτι καλύτερο.

Φουκουόκα

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει κάνει σταθερά βήματα προόδου την τελευταία τριετία η Φουκουόκα και πέρυσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος τερματίζοντας στην 7η θέση. Παράλληλα έκανε την υπέρβαση κατακτώντας το Λιγκ Καπ που αποτέλεσε τον πρώτο μεγάλο τίτλο της ιστορία της. Το μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται αποκλειστικά στον προπονητή Χασέμπε στην πρώτη του δουλειά σε αυτό το επίπεδο. Δημιούργησε ένα σύνολο που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στον αγωνιστικό, ξέροντας παράλληλα να παίζει άμυνα.

Όπως είναι λογικά συνεχίζει στον πάγκο με τον 52χρονο τεχνικό που θα εμπιστευτεί και φέτος τον ίδιο κορμό. Μοναδική αποχώρηση που μπορεί να θεωρηθεί απώλεια είναι αυτή του επιθετικού Γιαμαγκίσι (34/10) για τη Ναγκόγια. Το κενό του θα καλύψει ο έμπειρος Μπεν Χαλίφα που έκανε κακή σεζόν με τη Χιροσίμα. Η προετοιμασία έγινε στο Μιγιαζάκι και προτίμησε να μην ανακοινώσει τα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας. Στόχος σύμφωνα με τον Χασέμπε είναι να καταφέρει κάτι καλύτερο φέτος και θεωρούμε δεδομένο ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους. 

Καβασάκι

Πραγματοποίησε τη χειρότερη πορεία της τελευταίας δεκαετίας στο πρωτάθλημα η Καβασάκι τερματίζοντας στην 8η θέση. Φάνηκε από το ξεκίνημα ότι δεν… τραβάει και ίσως να επηρεάστηκε από τους τραυματισμούς που προέκυψαν. Τουλάχιστον έσωσε τα προσχήματα με την κατάκτηση του Κυπέλλου κερδίζοντας στον τελικό στα πέναλτι την Κασίβα (0-0 κ.δ.). Στο Τσάμπιονς Λιγκ εμφάνισε διαφορετικό «πρόσωπο» τερματίζοντας στην κορυφή του ομίλου της.

Στον πάγκο παραμένει ο Τορού Ονίκι που την έχει οδηγήσει σε τέσσερις κατακτήσεις πρωταθλημάτων και αποτελεί «εγγύηση» η παρουσία του. Αναμενόμενα έγιναν πολλές αλλαγές και αποχώρησαν παίκτες που δεν πρόσφεραν τίποτα πέρυσι. Πρώτος και καλύτερος ο άλλοτε MVP της λίγκας Λεάντρο Νταμιάο, που μπήκε στα 34. Περιμένει να βοηθήσουν οι Βραζιλιάνοι Ερίσον (Ε), Ζε Ρικάρνο (Μ) και Βερχόν (ΜΕ). Μπορεί στα φιλικά προετοιμασίας να είχε κακή εικόνα, εντούτοις τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Το Σάββατο κέρδισε 1-0 την πρωταθλήτρια Κόμπε στο Σούπερ Καπ, ωστόσο μεσοβδόμαδα την... πάτησε από τη Σαντόνγκ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να παλέψει για να επιστρέψει στην κορυφή της χώρας και θεωρούμε ότι έχει αξία το 9.00 που προσφέρεται αυτό το ενδεχόμενο. 

Τσερέζο Οσάκα

Ξεκίνησε για ακόμη μία χρονιά με βλέψεις για την κατάκτηση του τίτλου. Ο προπονητής Ακίο Κογκίκου δήλωνε συνεχώς ότι θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την πρώτη θέση, αλλά στο τέλος απογοήτευσε σε όλες τις διοργανώσεις. Τερμάτισε στην ένατη θέση που ήταν μία από τις χειρότερες επιδόσεις της τελευταίας εξαετίας. Παραδόξως ο 48χρονος τεχνικός στηρίζεται από τη διοίκηση και ανανέωσε το συμβόλαιο του.

Σημαντικότερες αποχωρήσεις ήταν αυτές των αμυντικών Τζόντζιτς, Γιαμανάκα, του επιθετικού Κάτο και του μέσου Χαρακάβα. Περιμένει να σηκώσει το βάρος στην επίθεση ο Βραζιλιάνος Βίτορ Μπουένο, που ήταν παίκτης rotation στην Ατλέτικο Παρανένσε. Θεωρητικά είναι καλές προσθήκες του μεσοεπιθετικού Φερνάντες που αγωνιζόταν στη Σαπόρο και του αμυντικού Ναμποριζάτο που ήρθε από την Καβασάκι.

Τα περισσότερα φιλικά που έδωσε στην προετοιμασία ήταν απέναντι σε αντιπάλους χαμηλού επιπέδου. Σε ένα από τα πιο «δυνατά» τεστ έχασε 3-2 από την Πατούμ Γιουνάιτεντ στην Ταϊλάνδη. Σίγουρα έχει «φανέλα» και ορισμένους ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ, εντούτοις δεν περιμένουμε να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από την έκτη θέση. 

Νιιγκάτα

Στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία μετά από μία πενταετία η Νιϊγκάτα πιστώθηκε ότι έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αντιπάλου. Βασίστηκε στον ίδιο κορμό που της είχε δώσει την πρώτη στη Β’ κατηγορία και ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Εξασφάλισε νωρίς την παραμονή που της έδωσε το δικαίωμα να παίξει χωρίς άγχος και δεν «χαρίστηκε» πουθενά. Ήταν αυτή που «γκρέμισε» τις ελπίδες για τίτλο της τέως πρωταθλήτριας Γιοκοχάμα Μαρίνος με την ισοπαλία 0-0 που απέσπασε την προτελευταία αγωνιστικής.

Ο 55χρονος τεχνικός Ρικίζο Ματσουχάσι έκανε σπουδαία δουλειά την προηγούμενη διετία και δήλωσε ικανοποιημένος από την προετοιμασία που έγινε σε Οκινάουα και Κότσι. Λογικά θα βοηθήσουν βάθος ο φορ Όνο που ήρθε από την Τόσου και ο μεσοεπιθετικός Χασεγκάβα που αγωνιζόταν στην Κόφου της Β’ κατηγορίας. Κυνήγησαν το κάτι παραπάνω στην καριέρα του ο μέσος Κο και ο εξτρέμ Μίτο που έφυγαν για Τόκυο και Σπάρτα Ρότερνταμ αντίστοιχα. Τα φιλικά ήταν προπονητικού χαρακτήρα και στα δύο τελευταία έχασε 3-2 από Εχιμέ και κέρδισε 3-0 την Τογιάμα. Μπορεί να της λείπει φέτος ο ενθουσιασμός της ανόδου, αλλά περιμένουμε να κερδίσει την παραμονή. 

cta_box_bg
Δώρο* που τα σπάει! Σε υποδεχόμαστε με promo code LEG250 και free δώρα* ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τόκυο

Η περσινή ήταν η τέταρτη διαδοχική κακή χρονιά για την Τόκυο. Η ενδέκατη θέση στη βαθμολογία είναι ενδεικτική της αστάθειας που παρουσίασε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Ούτε σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ μπόρεσε να διακριθεί για να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις. Δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε και η απόλυση του Ισπανού τεχνικού Άλμπερτ Πουίγκ, καθώς δεν είχε διάρκεια με τον Πίτερ Κλαμόφσκι. Ακόμη και έτσι ο Αυστραλός τεχνικός διατηρείται στον πάγκο στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Ήταν λογικό να υπάρξει «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ με αρκετούς παίκτες που είχαν βασικό ρόλο να αποχωρούν. Από καλή σεζόν με τη Νιϊγκάτα προέρχεται ο μέσος Κο, θα δώσουν βοήθειες ο μέσος Χαρακάβα και ο μπακ Σιράι που ήταν βασικοί στις ομάδες τους. Ξόδεψε 1.3 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ογκασίβα από τη Σαπόρο και μένει να φανεί αν θα δικαιωθεί για την επιλογή της. Στα φιλικά προετοιμασίας σημείωσε νίκες και το τελευταίο δείγμα που έδωσε ήταν θετικό κερδίζοντας 2-1 την Ουράβα το προηγούμενο Σάββατο. Δύσκολα θα παρουσιαστεί χειρότερη φέτος, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να πάρει ένα εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις. 

Σαπόρο

Η Σαπόρο είναι από τις ομάδες που προσφέρουν θέαμα στην κατηγορία, αλλά της λείπουν οι τίτλοι και ακόμη δεν έχει κάποιο μεγάλο τρόπαιο στη συλλογή της. Διαχρονικά το πλάνο της δεν αλλάζει και μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στη λίγκα, όμως παράλληλα να χάσει και από την πιο αδύναμη αντίπαλο. Στον πάγκο βρίσκεται ο Μιχαΐλο Πέτροβιτς που φέτος μπαίνει στην έκτη του σεζόν στον σύλλογο. Είναι ο πρώτος ξένος τεχνικός που έφτασε τις 200 νίκες στη λίγκα και πέρυσι έγινε ο πρώτος σε παιχνίδια ξεπερνώντας τα 525.

Αποχώρησαν ο πολύτιμος επιθετικός Ογκασίβα, ο βασικός στόπερ Τανάκα και ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Λούκας Φερνάντες. Το κενό στην επίθεση θα κληθεί να καλύψει ο άλλοτε διεθνής Σουζούκι που ήρθε ως δανεικός από την Γκάμπα Οσάκα και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία στον σύλλογο. Σημείωσε αρκετές νίκες στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε και στο πιο «δυνατό» από αυτά αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Καβασάκι. Φυσικά δεν έχει το ρόστερ για να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, εντούτοις μπορεί σίγουρα να τα πάει καλύτερα. 

Κιότο

Παρουσιάστηκε αρκετά πεσμένη η Κιότο σε σχέση με την πρώτη της σεζόν και χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές για την αποφυγή της τελευταίας θέσης ανεβάζοντας σε εκείνο το σημείο την απόδοση της. Σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ αναμενόμενα παρατάχθηκε με αναπληρωματικούς. Ο Νοτιοκορεάτης τεχνικός Τσο Κούι είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση σε κάποιο σημείο, αλλά πιστώθηκε την παραμονή και διατηρείται στον πάγκο.

Προτίμησε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του 36χρονου επιθετικού Πάτρικ παρά τα δέκα γκολ που σκόραρε στο πρωτάθλημα. Απώλειες θεωρούνται οι αμυντικοί Ινούε, Σιράι και ο συνήθως βασικός εξτρέμ Κινοσίτα. Αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Σαπόρο ο γκολκίπερ Γκου Σουνγκ και περιμένει να βοηθήσει σημαντικά ο Βραζιλιάνος εξτρέμ/φορ Τούλιο, ο οποίος ήταν ο ηγέτης των Μάρινερς στην Αυστραλία. Καλή περίπτωση για τα δεδομένα της είναι ο μεσοεπιθετικός Σουζούκι που δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στη Λωζάννη. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε πέτυχε νίκη ψυχολογίας με συνολικό σκορ 7-3 κόντρα στην αδύναμη Ναγκάνο και είναι αναγκασμένη φέτος να δώσει μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή.

Τόσου

Κάθε φορά η Τόσου ξεκινάει τη σεζόν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για να υποβιβαστεί. Έχει ένα από τα μικρότερα μπάτζετ στην κατηγορία και αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά, αλλά δεν την εμποδίζει να παλεύει μέχρι τέλους αποτελώντας μία από τις πιο δυσκολοκατάβλητες αντιπάλους. Πέρυσι η επίτευξη της παραμονής ήρθε πανεύκολα και η 14η θέση δείχνει τη χαλάρωση που είχε στο τέλος.

Ο Κέντα Καβάι μπαίνει στην 3η του χρονιά φέτος και έχει αποδείξει ότι κάνει καλή δουλειά. Σημαντικότερες αποχωρήσεις είναι αυτές των Τασίρο (Α), Χουάνγκ (Α), Ιβασάκι (ΜΕ) και Όνο (Ε). Μένει να φανεί αν θα καλυφθούν επάξια τα κενά από αυτούς που ήρθαν, καθώς δεν μπόρεσε να κάνει ανοίγματα για να αποκτηθούν ποιοτικοί παίκτες. Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε προβλημάτισε και δεν πέτυχε καμία νίκη κόντρα σε Καβασάκι (4-3), Γκάμπα Οσάκα (6-3), Ουράβα (7-1), Σαπόρο (1-1), έστω αν ήταν προπονητικού χαρακτήρα. Για ακόμη μία φορά είναι μέσα στα φαβορί για μία από τις τρεις τελευταίες θέσεις, όμως έχει δείξει ότι βρίσκει τον τρόπο να «επιβιώνει».

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σόναν

Για μεγάλο χρονικό διάστημα πέρυσι έδειχνε η Σόναν ότι είναι το φαβορί για την τελευταία θέση και τον υποβιβασμό. Στο κρισιμότερο σημείο όμως έδειξε χαρακτήρα τρέχοντας σερί 3-1-0 και της έδωσε το δικαίωμα να είναι βαθμολογικά αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική. Στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά χάνοντας 3-1 με ανατροπή στη Φουκουόκα και στο Λιγκ Καπ παρουσιάστηκε ανταγωνιστική παρότι αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.

Ο Σατόσχι Γιαμαγκούτσι έχει πιστωθεί την παραμονή τα τρία τελευταία χρόνια και δεν θα μπορούσε να είχε πετύχει κάτι καλύτερο με το υλικό που είχε. Μοναδικές σημαντικές αποχωρήσεις είναι αυτές του μπακ Ισιχάρα και του φορ μέτρησε δεκατρία σε γκολ σε 23 εμφανίσεις. Ο Λουκιάν ήρθε για να καλύψει το κενό στην επίθεση, όμως προέρχεται από μέτριες έως κακές εμφανίσεις με τη Φουκουόκα. Μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή ο Οκούνο που είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής με την Γκάμπα Οσάκα και αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Κασίμα ο στόπερ Κιμ Μιν. Δεν ανακοίνωσε τα αποτελέσματα στα φιλικά που έδωσε και περιμένουμε να κινηθεί στα ίδια επίπεδα φέτος.

Γκάμπα Οσάκα

Δεν έμαθε από τα προ διετίας λάθη της η Γκάμπα Οσάκα και έσωσε στο όριο την κατηγορία. Ίσως αν δεν υποβιβαζόταν μόλις μία ομάδα να ήταν χειρότερα τα πράγματα για την ομάδα του Ντάνι Πογιάτος. Τελείωσε τη σεζόν παραμένοντας χωρίς νίκη για 3,5 μήνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο στόχος του Κυπέλλου χάθηκε εύκολα γνωρίζοντας ήττα «σοκ» 2-1 από την ερασιτεχνική Κότσι Γιουνάιτεντ και στο Λιγκ Καπ το εμπόδιο της Ουράβα στα προημιτελικά αποδείχθηκε ανυπέρβλητο.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού πήρε «συγχωροχάρτι» στην πρώτη του σεζόν, αλλά και όταν βρισκόταν στον πάγκο της Όιτα υποβιβάστηκε στη Β’ εθνική. Μεταγραφικά δεν υπήρξαν πολλές αλλαγές, καθώς ήδη είχε ποιοτικές μονάδες στο ρόστερ της. Κανείς από αυτούς που αποχώρησαν δεν θα της λείψει και απέκτησε έμπειρους γηγενείς που μπορούν να δώσουν λύσεις. Έδωσε 3 εκ. ευρώ στη Λέφσκι Σόφιας για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Ουέλτον και σε ένα από τα σημαντικότερα φιλικά που έδωσε κέρδισε 2-1 τη Χιροσίμα. Θεωρητικά χειρότερα δεν… γίνεται να τα πάει με τους παίκτες που έχει, όμως δύσκολα θα πετύχει κάτι καλύτερο από τον τερματισμό στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. 

Κασίβα

Έδωσε μάχη μέχρι τέλους για την αποφυγή του υποβιβασμού και αν δεν υπήρχε η αδύναμη Γιοκοχάμα πολύ δύσκολα θα έσωζε την κατηγορία. Δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε ούτε η αλλαγή προπονητή με τον Μασάμι Ιχάρα να παίρνει τη θέση του πολύπειρου Νελσίνιο Μπαπτίστα και σπάνια έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του ρόστερ της. Πήγε να κλείσει ιδανικά τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά δεν ολοκλήρωσε την έκπληξη χάνοντας το τρόπαιο από την Καβασάκι στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Ιχάρα παρέμεινε στον πάγκο και μένει να φανεί αν θα μπορέσει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο έχοντας κάνει ο ίδιος την προετοιμασία. Μοναδική σημαντική αποχώρηση είναι αυτή του αναντικατάστατου μέσου Σχιχάσι για τη Ναγκόγια. Στα αρνητικά ότι δεν υπάρχει ο ξένος επιθετικός που θα κάνει τη διαφορά, όμως διατήρησε τον ελπιδοφόρο Χοσόγια. Σε «ρηχά» νερά κινήθηκε μεταγραφικά και θα στηριχθεί στους ίδιους παίκτες. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε το Σάββατο έχασε 2-1 από την Τσίμπα που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία. Στόχος σύμφωνα με τις δηλώσεις του 56χρονου τεχνικού είναι η έβδομη θέση, εντούτοις θα είναι ικανοποιημένη αν πάει σε μία παραμονή χωρίς προβλήματα.

cta_box_bg
Απίθανη προσφορά* γνωριμίας x2 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματσίντα

Ντεμπούτο για τη Ματσίντα στην Α’ κατηγορία. Πέρυσι ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής κατακτώντας στο ρελαντί τον τίτλο. Έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και ενδεικτικό της εικόνας της είναι ότι τερμάτισε στο +12 από τη δεύτερη Γιούμπιλο. Ο Γκο Κουρόντα στην πρώτη του δουλειά σε επαγγελματικό επίπεδο εντυπωσίασε και παραμένει στον πάγκο. Το ρόστερ ήταν ήδη για υψηλότερο επίπεδο με τον επιθετικό Έρικ να έχει κατακτήσει τον τίτλο στο παρελθόν με τη Γιοκοχάμα Μαρίνος. Υπάρχει και ο διεθνής Αυστραλός φορ Ντιουκ. Ο βασικός τερματοφύλακας Ποπ ίσως είναι η σημαντικότερη αποχώρηση. Το κενό κάτω από τα δοκάρια θα κληθεί να καλύψει ο Τανί που δεν έπαιξε καθόλου στη Β’ κατηγορία του Βελγίου.

Από τις προσθήκες ξεχωρίζουν οι αμυντικοί Σότζι, Ντρέσεβιτς και ο εξτρέμ Να Σανγκ – Χο, που ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της Σεούλ. Τα φιλικά που έδωσε ήταν προπονητικού χαρακτήρα και στα σημαντικότερα με Σαπόρο και Καβασάκι έμεινε αήττητη. Ειδικά  στο δεύτερο εντυπωσίασε κερδίζοντας με συνολικό σκορ 3-0. Έχει τον ενθουσιασμό της ανόδου με το μέρος της και δεν θα παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία της. Ίσως μπορεί να αποτελέσει μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις τερματίζοντας στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Γιούμπιλο

Άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία για την τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Γιούμπιλο. Μάλλον τερμάτισε δίκαια στη δεύτερη θέση που έδινε το απευθείας εισιτήριο έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Τόκυο Βέρντι. Έπαιξε ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες διατηρώντας τον κορμό που είχε όταν υποβιβάστηκε. Ο Ακινόμπου Γικούτσι στην πρώτη του σεζόν κέρδισε την άνοδο και όπως είναι λογικό συνεχίζει. Κανένας γηγενής που αποχώρησε δεν θα της λείψει και ενισχύθηκε κυρίως με ξένους.

Περιμένει να βοηθήσουν στο σκοράρισμα οι Βραζιλιάνοι Μπρούνο Ζοσέ και Ματέους Πεϊσότο, ενώ για τη μεσαία γραμμή αποκτήθηκε ο Λέο Γκόμες. Είναι κινήσεις σίγουρα που δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Από τις αποκτήσεις των γηγενών ξεχωρίζουν ο 40χρονος πλέον τερματοφύλακας Καβασίμα και ο φορ Ισίντα. Στα φιλικά έδειξε καλή εικόνα κερδίζοντας αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής. Σε αυτό που βγαίνουν σοβαρά συμπεράσματα είναι στη νίκη 3-1 κόντρα στην Νταετζέον από τη Νότια Κορέα. Θα βασιστεί στη χημεία και την ομοιογένεια των παικτών της για την αποφυγή του υποβιβασμού, εντούτοις ίσως να μην είναι αρκετή ούτε η πολύ «βαριά» φανέλα που διαθέτει για να το πετύχει. 

Τόκυο Βερντι

Η Τόκυο Βέρντι είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρας με δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων και φέτος συμπληρώνονται τριάντα χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκε στην κορυφή της χώρας. Πέρυσι δεν ήταν από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο μετά από δεκαπέντε συναπτά έτη στη Β’ κατηγορία. Έχασε το απευθείας εισιτήριο στην ισοβαθμία με τη Γιούμπιλο και στα μπαράζ «επιβίωσε» ισοφαρίζοντας 1-1 τη Σιμίζου με το εύστοχο πέναλτι του Σομένο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Χιρόσι Τζοφούκου το 2018 οδήγησε τη Χιροσίμα στη δεύτερη θέση και βρίσκεται στον πάγκο τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Θεωρητικά αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τα δεδομένα της και ήταν μία ευκαιρία για τον ίδιο να επιστρέψει στο προσκήνιο μετά την απόλυση του από τη Χιροσίμα. Λείπει το μεγάλο όνομα από το ρόστερ και θα στηριχθεί στους γηγενείς. Αποκτήθηκαν ως δανεικοί κάποιοι που γνωρίζουν τη λίγκα όπως ο εξτρέμ Γιαμάμι από την Γκάμπα Οσάκα. Στο σημαντικότερο φιλικό που έδωσε συνέτριψε 4-1 τη Ναγκόγια δείχνοντας ότι θα παλέψει μέχρι τέλους, ωστόσο ξεκάθαρα φαντάζει η πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος. 

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση