foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ75
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Νότιας Κορέας: Αφιέρωμα K League1 2024

Previews Πρωταθλημάτων | 26 Φεβ 2024 14:30
n-korea_new_af_foxbet.jpg

Σέντρα την Παρασκευή στο 42ο πρωτάθλημα της Κ-League. Η δύο σερί φορές πρωταθλήτρια Ουλσάν δείχνει και φέτος να έχει ένα ισχνό προβάδισμα για τη διατήρηση των κεκτημένων, καθώς πέρυσι είχε εξασφαλίσει διψήφια διαφορά από τους διώκτες της από τα μισά της σεζόν. Η Τζέονμπουκ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της και έκανε κινήσεις για να διεκδικήσει τον τίτλο, ενώ διατήρησε στον πάγκο τον Νταν Πετρέσκου.

Η Σεούλ έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του Λίνγκαρντ. Μαζί ήρθαν ακόμη κάποιοι ποιοτικοί παίκτες και ο προπονητής Κιμ Γκι – Ντονγκ, που έκανε σπουδαία δουλειά στην Ποχάνγκ τα προηγούμενα 4,5 χρόνια. Η Ποχάνγκ πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με τη δεύτερη θέση, όμως είναι αισθητά αποδυναμωμένη έχοντας πουλήσει πολλούς βασικούς παίκτες. Η νεοφώτιστη Γκιμτσέον είναι το πρώτο φαβορί για την τελευταία θέση.

Σύστημα διεξαγωγής

Δεν άλλαξε τίποτα στο φετινό σύστημα διεξαγωγής. Στο πρωτάθλημα παίρνουν μέρος συνολικά 12 ομάδες, όπου θα παίξουν τρεις γύρους και από εκεί και έπειτα θα υπάρξουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Εκεί μεταφέρεται η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας. Οι ομάδες χωρίζονται σε δύο γκρουπ  και παίζουν από μία φορά(1-6, 7-12).

Ο πρωταθλητής μαζί με τον κάτοχο του Κυπέλλου παίρνουν το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ o 2ος της βαθμολογίας θα παίξει στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην 3η θέση θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει διεθνή διοργάνωση της Ασίας. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση υποβιβάζεται απευθείας. Ο 10ος και ο 11ος θα παίξουν διπλούς αγώνες μπαράζ για την παραμονή τους με συλλόγους από τη Β’ κατηγορία.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια:

α) Καλύτερη επίθεση
β) Διαφορά τερμάτων
γ) Περισσότερες νίκες
δ) Μεταξύ τους ματς

cta_box_bg
Τριπλή προσφορά* γνωριμίας, με 1 μήνα δωρεάν* Cosmote TV! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Ουλσάν 2. Τζέονμπουκ 3. Σεούλ
4. Ποχάνγκ 5. Ιντσέον 6. Γκουανγκτζού
7. Νταντζέον 8. Νταεγού 9. Τζετζού Γιουν.
10. Σουγόν Σίτι 11. Γκανγκβόν 12. Γκιμτσέον
cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Λίνγκαρντ (ΜΕ) Ελεύθερος Σεούλ
Ερνάντες (Ε) Ιντσέον Τζέονμπουκ
Τζόντζιτς (Α) Τσερέζο Οσάκα Ιντσέον
Κιμ - Μιν Γιου (ΜΕ) Τσενγκντού Ουλσάν
Τιάγκο Ορόμπο (Ε) Νταντζέον Τζέονμπουκ

Αγορά Απόδοση

Κατάκτηση: Τζέονμπουκ

2.75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

cta_box_bg
Premium Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνες K League 1 Σήμερα (Αναλύσεις)

Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
1
2.77
X
3.26
2
2.49
U
1.78
O
1.97
176
-
1
2.30
X
3.11
2
3.18
U
1.69
O
2.10
182
-
1
2.24
X
3.11
2
3.32
U
1.72
O
2.07
183
-

Οι ομάδες της K League 1

Ουλσάν

Πανηγύρισε στο ρελαντί πέρυσι τη δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του τίτλου. Έπαιξε ουσιαστικά χωρίς «αντίπαλο» εκμεταλλευόμενη την τραγική σεζόν της Τζέονμπουκ και από τα μισά της σεζόν είχε αποκτήσει διψήφια διαφορά ασφαλείας. Αναμενόμενα από εκείνο το σημείο και έπειτα υπήρξε χαλάρωση. Στο Κύπελλο έπεσε θύμα «έκπληξης» στα προημιτελικά μένοντας εκτός στα πέναλτι από την Τζετζού. Στο Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει στα προημιτελικά και είναι το φαβορί για να φτάσει στους διπλούς τελικούς.

Στον πάγκο βρίσκεται ο εμβληματικός Χονγκ Μγιουνγκ – Μπο. Στηρίχθηκε στην πρώτη του δύσκολη χρονιά χάνοντας πρωτάθλημα και Κύπελλο στο τέλος, αλλά τα δύο προηγούμενα χρόνια πιστώθηκε τον τίτλο. Στο ρόστερ υπήρξαν ανακατατάξεις και αποχώρησαν ορισμένοι παίκτες που είχαν βασικό ρόλο όπως οι Καζαϊσβίλι (ΜΕ), Κιμ Τάε (Α), Σέουνγκ Τζουνγκ (Α). Ενισχύθηκε με έμπειρους γηγενείς δίνοντας ποιοτικό βάθος. Για τις θέσεις των ξένων αποκτήθηκαν οι Κέλβιν (ΜΕ) και Ματέους Σάλες (Μ). Διατήρησε τον διεθνή αριστερό μπακ Σέολ παρότι βρέθηκε μία ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα, με την προϋπόθεση να φύγει το καλοκαίρι.  

Μεταγραφικά δείχνει να είναι ενισχυμένη. Το προηγούμενο διάστημα πέτυχε δύο νίκες στα ματς με την Κόφου για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (3-0 εντός, 2-1 εκτός) επιβεβαιώνοντας ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη διατήρηση των κεκτημένων. Το 1.70 πάντως που βρίσκουμε το ενδεχόμενο αυτό δεν έχει καμία αξία.

Τζέονμπουκ

Η περσινή σεζόν ήταν «καταστροφική» για την Τζέονμπουκ. Φάνηκε από νωρίς ότι δεν θα πάει καλά έχοντας προβληματική εικόνα που έφερε την απόλυση του Κιμ Σανγκ. Με τον υπηρεσιακό Κιμ Ντο φάνηκε να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, όμως η διοίκηση έδωσε τα κλειδιά στον Νταν Πετρέσκου. Με τον Ρουμάνο τεχνικό ήταν νωχελική και μετά βίας τερμάτισε στην τέταρτη θέση, που έδωσε εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει διεθνή διοργάνωση της Ασίας. Δεν μπόρεσε να σώσει κάτι στο Κύπελλο χάνοντας στους διπλούς τελικούς από την Ποχάνγκ και η πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ήρθε στο όριο.

Ο Πετρέσκου έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και αποφάσισε να γίνει γερό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ. Αποχώρησαν ως ελεύθεροι ξένοι και γηγενείς που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Από τις μεταγραφές που έκανε ξεχωρίζουν ο εξτρέμ Βινίσους, οι επιθετικοί Τιάγκο Ορόμπο και Ερνάντες που έχουν εμπειρία από τη λίγκα και ήρθαν ακόμη ορισμένοι έμπειροι γηγενείς. Θεωρητικά δεν πρόκειται να παίξουν χειρότερα τα νέα αποκτήματα.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά το προηγούμενο διάστημα. Άφησε εκτός την Ποχάνγκ πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις (νίκη 2-0 εντός, 1-1 εκτός) και εκεί θα αντιμετωπίσει την επόμενη εβδομάδα την Ουλσάν. Στα δύο τελευταία φιλικά κέρδισε 3-1 Ουραρτού και 1-0 ΑΓΚΜΚ από το Ουζμπεκιστάν. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα πάρει τουλάχιστον τη δεύτερη και είναι στις δυνατότητες της να επιστρέψει στην κορυφή της χώρας.

Ποχάνγκ

Επέστρεψε πέρυσι στο προσκήνιο, με τη δεύτερη θέση, πραγματοποιώντας την καλύτερη της σεζόν από το 2013, όταν και κατέκτησε τον τίτλο. Θεωρείται μεγάλη επιτυχία, καθώς με αυτό το ρόστερ ήταν πολύ δύσκολο να το πετύχει. Έκλεισε ιδανικά με την κατάκτηση του Κυπέλλου που της έδωσε το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έφτασε μέχρι τους «16» παίρνοντας την πρωτιά του ομίλου της.

Ο προπονητής Κιμ Γκι – Ντονγκ αποτέλεσε παρελθόν μετά από 4,5 χρόνια αποτελώντας μεγάλο πλήγμα. Έβρισκε τον τρόπο όλο αυτό το διάστημα να καλύπτει τις αποχωρήσεις βασικών παικτών αναδεικνύοντας νέους παίκτες. Τη θέση του πήρε ο 55χρονος Παρκ Τάε – Χα που παλαιότερα είχε ένα θετικό πέρασμα από την Κινέζικη Γιανμπίαν παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Για ακόμη μία φορά αναγκάστηκε να πουλήσει βασικούς παίκτες για να επιβιώσει οικονομικά. Αποχώρησαν με μεταγραφή οι Ζέκα (Ε), Γκοχ Γιουνγκ (ΜΕ), Κιμ Γιονγκ (Α), Χα Τσανγκ (Α), αποφέροντας περίπου 4,5 εκ. ευρώ στα ταμεία. Ως ελεύθερο έχασε και τον βασικό μπακ Σιμ Σανγκ που πήγε στην Ουλσάν και όσοι ήρθαν για να καλύψουν τα κενά υστερούν σημαντικά.

Το προηγούμενο διάστημα φάνηκε η αγωνιστική αποδυνάμωση. Δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στα δύο ματς με την Τζέονμπουκ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε (ήττα 2-0 εκτός, 1-1 εντός), ενώ οι νίκες στα φιλικά ήταν κόντρα σε αντιπάλους χαμηλής δυναμικής. Δεν περιμένουμε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την 3η θέση.

Ιντσέον

Η Ιντσέον είχε βάλει τον πήχη ψηλά μετά την προ διετίας τέταρτη θέση. Προσπάθησε να πατήσει πάνω σε αυτή και να κυνηγήσει κάτι καλύτερο, αλλά τερμάτισε στην 5η θέση και έμεινε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μπορούσε τουλάχιστον να είχε σώσει ένα εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις, όμως την τελευταία αγωνιστική έχασε 2-1 από την αδιάφορη Νταεγού. Η πορεία της στο Κύπελλο σταμάτησε στα ημιτελικά χάνοντας 3-1 από την Τζέονμπουκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε την πρόκριση στους «16» σε τριπλή ισοβαθμία.

Ο 53χρονος Τζο Σουνγκ βρίσκεται στον πάγκο 3,5 χρόνια και θεωρείται ο αναμορφωτής του συλλόγου. Πριν αναλάβει έδινε σταθερά μάχη για την παραμονή σώζοντας την κατηγορία την τελευταία στιγμή με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Μεταγραφικά «πονάει» η πώληση του Βραζιλιάνου επιθετικού Ερνάντες στην Τζέονμπουκ, όμως κανένας άλλος που έφυγε δεν θα της λείψει. Δεν κινήθηκε για τον αντικαταστάτη του και προτίμησε να καλύψει τη θέση ξένου με τον Κροάτη αμυντικό Τζόντζιτς που ήρθε από την Τσερέζο Οσάκα. Θεωρητικά είναι μία κίνηση που θα την ανεβάσει επίπεδο.

Έδωσε πολλά φιλικά προετοιμασίας. Τα περισσότερα ήταν απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής και κατηγορίας. Πέτυχε νίκες, έφερε ισοπαλίες και μέτρησε μία ήττα με 3-1 από την αδύναμη Τσανγκβόν. Έχει αλλάξει επίπεδο σε σχέση με την ομάδα που βρισκόταν στην ουρά, όμως δύσκολα θα κυνηγήσει κάτι περισσότερο από την είσοδο στα πλέι οφ.

 

cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στον τελικό του Europa League! Αποκλειστικά στην bwin! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζετζού Γιουνάιτεντ

Τίποτα δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε την περσινή σεζόν για την Τζετζού. Είχε σαν αρχικό στόχο να πάρει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο συνεχόμενες θετικές χρονιές, εντούτοις λίγο κόντεψε να μπει σε μπελάδες με την παραμονή, τερματίζοντας στην ένατη θέση. Φυσικά η ποιότητα του ρόστερ της δεν ήταν για να φτάσει σε αυτό το σημείο, ενώ δεν βοήθησε ούτε η απόλυση του τεχνικού Ναμ Κι. Στο Κύπελλο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά γνωρίζοντας οδυνηρό εντός έδρας αποκλεισμό στα πέναλτι από την Ποχάνγκ.

Ο υπηρεσιακός Τζου Τζονγκ δεν συνέχισε και στη θέση του ανέλαβε ο Κιμ Χακ που στην προηγούμενη του δουλειά εργάστηκε στα μικρά κλιμάκια της εθνικής. Παλαιότερα έχει περάσει από Γκουαγκτζού, Σεογκνάμ, Γκανγκβόν, Χενάν, αλλά ποτέ δεν επανέλαβε τη μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2007 όταν βρισκόταν στη Σεονγκνάμ. Δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη αποχώρηση, ενώ είναι ερωτηματικό αν θα μπορέσουν να προσφέρουν ο εξτρέμ Τάλες και ο μέσος Ιτάλο που αγωνιζόντουσαν στη Β’ Βραζιλίας.

Ήταν από τις ομάδες που προτίμησαν να μην ανακοινώσουν τα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας. Το ρόστερ θα είναι ενισχυμένο αν της βγουν οι δύο προσθήκες των Βραζιλιάνων, καθώς δεν υπήρξαν σημαντικές ανακατατάξεις στους γηγενείς. Ο Κιμ Χαμ είναι έμπειρος τεχνικός, αλλά δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο από μία άνετη παραμονή.

Γκανγκβόν

Δεν είχε καμία σχέση πέρυσι η Γκανγκβόν με την προ διετίας ομάδα που πάλεψε μέχρι τέλους για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έδωσε μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού καταφέρνοντας αρχικά να αποφύγει την τελευταία θέση. Στα μπαράζ αντιμετώπισε την Γκίμπο της Β’ κατηγορίας και θεωρητικά είχε εύκολο έργο. Στο α’ ματς απέσπασε την ισοπαλία 0-0 και στη ρεβάνς πανηγύρισε την παραμονή επικρατώντας 2-1.

Ο Γιουν Τζονγκ αναμενόμενα συνεχίζει από την στιγμή που το έργο του για την ώρα είναι επιτυχημένο. Καμία αποχώρηση δεν την επηρεάζει με άπαντες να μην έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο μεσοεπιθετικός Καμίγια έχει την εμπειρία από Α’ και Β’ κατηγορία της Ιαπωνίας και είναι αυτός που κάλυψε τη θέση ξένου. Έδωσε πολλά φιλικά προετοιμασίας δοκιμάζοντας τις αντοχές της. Στο τελευταίο από αυτά έχασε 2-0 από τη Ρουμπίν Καζάν και νωρίτερα είχε αναδειχθεί ισόπαλη 2-2 με την Ντιναμό Μόσχας. Σε ένα ακόμη δύσκολο τεστ έχασε 3-2 από την Πολωνική Λοτζ. Στην ουσία θα δούμε την ίδια ομάδα φέτος. Πολύ δύσκολα όμως θα αλλάξει κάτι περισσότερο και περιμένουμε να κινηθεί στα ίδια επίπεδο.

Σουγόν Σίτι

Βρέθηκε μία ανάσα από το χείλος της καταστροφή πέρυσι η Σουγόν Σίτι. Ανασταλτικά «έμπαζε» από παντού δεχόμενη μ.ο. δύο γκολ ανά αγώνα και δεν μπορούσε να αξιοποιήσει την έδρα της. Απέφυγε τον απευθείας υποβιβασμό επειδή υπερτερούσε στην ισοβαθμία με τη Σουγόν λόγω καλύτερης επίθεσης. Στα μπαράζ έχασε στο α’ ματς 2-1 από την Μπουσάν και στη ρεβάνς μέχρι το 79’ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0. Κατάφερε να οδηγήσει την παραμονή στην παράταση και εκεί έχοντας το ψυχολογικό πλεονέκτημα επικράτησε 5-2.

Ο Κιμ Ντο – Κγιουν ήταν αυτός που την επανέφερε στην Α’ κατηγορία και αποχώρησε μετά από μία τετραετία. Στη θέση του ήρθε ο 44χρονος Κιμ Έουν που εργαζόταν στην εθνική ομάδα U20 και είναι μία επιλογή που θα δείξει ο χρόνος αν θα της βγει. Ήταν λογικό να αποχωρήσουν πολλοί βασικοί παίκτες. Από τις μεταγραφές που έκανε ξεχωρίζει ο στόπερ Κβον Κγιουνγκ που αγωνιζόταν στην Γκάμπα Οσάκα. Έχει την εμπειρία ο επιθετικός Τζι Ντονγκ που έχει ταλαιπωρηθεί από διαδοχικούς τραυματισμούς και έμεινε ελεύθερος από τη Σεούλ. 

Δεν ανακοίνωσε κανένα αποτέλεσμα από τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Επιθετικά δεν έχει πρόβλημα σκοράροντας με ευκολία. Κράτησε τον ηγέτη Λι Σέουνγκ – Γου και στην άμυνα περιμένει να κάνει τη διαφορά ο Κβον Κγιουνγκ. Αν βρει λύσεις ανασταλτικά θα μπορέσει να σώσει την κατηγορία.

Νταεγού

Αποτυχημένη θεωρείται η περσινή χρονιά για την Νταεγού από την στιγμή που δεν πήρε το εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις. Γενικά όμως με βάση τη συνολική της εικόνα δεν δικαιούταν κάτι περισσότερο. Ίσως να έπαιξε σημαντικό ρόλο και η πτώση του ηγέτη Σεσίνια που έχασε πολλά παιχνίδια. Ούτε στο Κύπελλο μπόρεσε να σώσει κάτι.

Ο Τσόι Βον στην πρώτη του ολοκληρωμένη σεζόν στον πάγκο δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο. Στηρίζεται μέχρι στιγμής και μένει να φανεί αν θα αλλάξει κάτι σημαντικά. Ήταν από τις ομάδες που δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα στο ρόστερ της τον χειμώνα. Ήρθαν μόνο κάποιοι γηγενείς που είναι δεύτερης διαλογής. Άφησε ελεύθερο τον Βραζιλιάνο μέσο Μάρκους Σεράτο που δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Στην Νταετζέον προτίμησε να συνεχίσει ο πολύτιμος αμυντικός Χονγκ Τζέονγκ.

Έδωσε σχεδόν διψήφιο αριθμό φιλικών στην προετοιμασία. Οι περισσότεροι αγώνες ήταν κόντρα σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και οι νίκες δεν λένε απολύτως τίποτα. Στο σημαντικότερο τεστ έχασε 2-0 από την Τζέονμπουκ και με τους παίκτες που έχει το επικρατέστερο σενάριο είναι να μείνει εκτός πλέι οφ.

 

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σεούλ

Η Σεούλ ήταν μία από τις μεγάλες απογοητεύσεις της περσινής σεζόν και δεν μπόρεσε να μπει ούτε στα πλέι οφ. Ο τεχνικός Αν Ικ στηρίχθηκε περισσότερο από όσο θα έπρεπε και ήταν ομάδα που βασίστηκε στην πρωτεύουσα για να μαζέψει βαθμούς. Ο 39χρονος Κιμ Τζιν – Κγιου σαν παίκτης αγωνίστηκε πολλά χρόνια στον σύλλογο, όμως σαν υπηρεσιακός δεν διόρθωσε πολλά πράγματα και δεν συνέχισε.

Αναμφίβολα η πρόσληψη του Κιμ Γκι την ανεβάζει επίπεδο. Τα προηγούμενα 4,5 χρόνια βρισκόταν στον πάγκο της Ποχάνγκ κάνοντας σπουδαία δουλειά και πέρυσι την οδήγησε στη δεύτερη θέση και στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Μεταγραφικά έκανε το «μπαμ» με την απόκτηση του Λίνγκαρντ που αποτελεί πολυτέλεια για τη λίγκα. Απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον εξτρέμ Γουίλιαν που παλαιότερα πέρασε από τον Παναιτωλικό. Έχει την εμπειρία να σηκώσει το βάρος στην άμυνα ο Ιρακινός στόπερ Σουλάκα που αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ταϊλάνδη στο παρελθόν. Ήρθαν και κάποιοι ακόμη γηγενείς. Μοναδική αποχώρηση που πονάει είναι αυτή του ηγέτη Να Σανγκ – Χο για την Ιαπωνική Ματσίντα. Τέλος μετά από εννιά χρόνια ο 35χρονος αμυντικός Οσμάρ που έμεινε ελεύθερος.

Η προετοιμασία έγινε στην Ιαπωνία και στο τελευταίο φιλικό κέρδισε 11-1 την ερασιτεχνική Κανόγια. Σε ένα ακόμη ματς κέρδισε 3-1 την Κουμαμότο που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, ενώ στο πιο «δυνατό» αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Χιροσίμα. Έχει «φανέλα», ίσως τον κορυφαίο προπονητή της λίγκας, απέκτησε παίκτες που αν πιάσουν θα κάνουν τη διαφορά και το λιγότερο που περιμένουμε είναι να παλέψει για την 3η θέση.

Γκιμτσέον

Επέστρεψε άμεσα στη μεγάλη κατηγορία η Γκιμτσέον. Πέρυσι ήταν από τις σταθερές  ομάδες της Β’ εθνικής. Την τελευταία αγωνιστική εκμεταλλεύτηκε την «αυτοχειρία» της  Μπουσάν στις καθυστερήσεις και σε συνδυασμό με τη νίκη 1-0 κόντρα στη Σεούλ κατέκτησε  τον τίτλο που της έδωσε την απευθείας άνοδο. O Τσουνγκ Τζουνγκ μπορεί στην προηγούμενη δουλειά στη Σεούλ να απέτυχε να πάρει την  άνοδο, αλλά ανέλαβε μεσούσης της περσινής περιόδου. Μέσα σε έξι μήνες μπόρεσε να  οδηγήσει την ομάδα του στρατού στην πρώτη θέση.

Ο σύλλογος ανήκει στο Υπουργείο  Δικαιοσύνης και το ρόστερ αποτελείται από παίκτες που υπηρετούν την στρατιωτική τους  θητεία. Υπήρξαν πολλές αλλαγές με τις παλιές σειρές να απολύονται και δεν ήρθε κάποιο  μεγάλο όνομα.  Όλα τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε ήταν με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου. Συνεπώς  δεν μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα. Παράλληλα για ακόμη μία φορά θα έχει να  διαχειριστεί και τις πολλές ανακατατάξεις που θα υπάρξουν στο ρόστερ το καλοκαίρι. Είναι  το φαβορί για την τελευταία θέση και θα πρέπει να δώσει μάχη για την παραμονή.  

Γκουανγκτζού

Στην άμεση επάνοδο της στη μεγάλη κατηγορία η Γκουανγκτζού αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της περσινής σεζόν. Πραγματοποίησε την καλύτερη πορεία της ιστορία της παίζοντας χωρίς σκοπιμότητες ανεξαρτήτως αντιπάλου και τερμάτισε στην 3η θέση. Το Κύπελλο αναμενόμενα αποτελούσε πολυτέλεια και προτίμησε να κατέβει εναλλακτική ενδεκάδα στη διοργάνωση.

Ο 48χρονος Λι Τζουνγκ – Χγιο κέρδισε τις εντυπώσεις. Πιστώθηκε την ιστορική επιτυχία και είναι αυτός που την είχε οδηγήσει στην πρώτη θέση της Β’ κατηγορίας στην πρώτη του σεζόν. Δεν υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις στο ρόστερ. Πουλήθηκαν ο αμυντικός Λετσέρτ και ο μέσος Λι Σουν, ενώ δεν διατήρησε στο ρόστερ τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Τόμας που έκανε καλές εμφανίσεις. Το θετικό είναι ότι κράτησε τον ηγέτη Ασάνι παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους. Δεν ενισχύθηκε όπως θα έπρεπε. Ερωτηματικό είναι αν θα βοηθήσουν οι επιθετικοί Τιγκράο, Ζοάο Μάγκνο, ενώ ήταν βασικός στην Αδελαΐδα ο στόπερ Πόποβιτς.

Στα έξι φιλικά προετοιμασίας που έδωσε έμεινε αήττητη με απολογισμό 2-4-0 και στο τελευταίο από αυτά κόντρα στην Τιαντζίν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1. Σίγουρα όμως δεν είναι θετικό δείγμα, καθώς μόνο οι Κινέζοι ήταν αντίπαλοι στα μέτρα της. Φέτος της λείπει ο ενθουσιασμός της ανόδου και οι αντίπαλοι της θα είναι υποψιασμένοι. Θεωρούμε ότι θα αρκεστεί να παλέψει για την είσοδο στα πλέι οφ.

Νταετζέον

Εξασφάλισε πανεύκολα τον αρχικό στόχο της παραμονής. Τα ξεκίνημα ήταν «εκρηκτικό» και την έκανε το δεύτερο φαβορί βάσει αποδόσεων για τον τίτλο, αλλά μετά το τέλος του α’ μέρους άρχισε σταδιακά να μένει από δυνάμεις. Δεν μπόρεσε τελικά να μπει ούτε στα πλέι οφ χάνοντας εύκολα τη μάχη και έμεινε με την πικρία.

Ακόμη και έτσι συνεχίζει στον πάγκο με τον Λι Μιν – Σουνγκ. Είναι αυτός που την οδήγησε στην άνοδο στην Α’ κατηγορία και ανανέωσε το συμβόλαιο του. Έχασε τον επιθετικό Τιάγκο Ορόμπο που συνεχίζει στην Τζέονμπουκ και τον βασικό στόπερ Τσο Γιου που πήγε στην Αλ Σαρτζάχ των ΗΑΕ, όμως συνολικά έβαλε 2 εκ. ευρώ στo ταμείο της. Πούλησε στη Σεούλ και τον εξτρέμ Γουίλιαν που έλειπε ως δανεικός. Αποχώρησαν ορισμένοι γηγενείς που ήταν βασικοί. Από τις μεταγραφές που έκανε ξεχωρίζει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Ρόσα που ήταν από τους κορυφαίους της Τιαντζίν στην Κίνα. Στην άμυνα ήρθε ο Αυστραλός Κάλβερ που έπαιζε στην Γκουανγκτζού και απέκτησε έμπειρους γηγενείς γεμίζοντας το ρόστερ.

Η προετοιμασία έγινε σε Βιετνάμ και Ιαπωνία. Νίκησε 1-0 Μπαλί Γιουνάιτεντ, 2-1 τη Βιετέλ τερματίζοντας στην πρώτη θέση του τουρνουά. Σε ένα από τα πιο σημαντικά φιλικά έχασε 3-1 από τη Γιούμπιλο. Υπάρχει θέληση για διάκριση, είναι από τις ομάδες που έχουν οικονομική άνεση και ίσως μπορέσει φέτος να τερματίσει στην εξάδα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση