foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ113
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα B' Νορβηγίας: Αφιέρωμα OBOS-Ligaen 2024

Previews Πρωταθλημάτων | 28 Μάρ 2024 15:00
B-NORWAY_AFIERWMA_foxbet.jpg

Επιτέλους αγωνιστική δράση στη Β' Νορβηγίας (OBOS-Ligaen) με τη φετινή σεζόν να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, από τη στιγμή που υπάρχουν έξι νέες ομάδες.

Η Βαλερένγκα φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί, θέλοντας να επανέρθει άμεσα στην κορυφαία Κατηγορία της χώρας. Οι άλλες δύο που υποβιβάστηκαν, από τα μεγάλα σαλόνια, Στάμπεκ και Όλεσουντ, αναμένεται να δώσουν μάχη για τη 2η θέση. Για την είσοδο στην εξάδα θα παλέψουν κατά κύριο λόγο η Κόνγκσβιγκερ, που βελτιώνεται σταθερά την τελευταία τριετία και η ανεβασμένη Μπρίνε καθώς και οι κλασικές υποψήφιες Σόγκνταλ, Σταρτ και Ράνχαϊμ. Μιοντάλεν, Οσάνε και Ράουφος λογικά θα έχουν μια απροβλημάτιστη χρονιά, ενώ στην ουρά οι τρεις νεοφώτιστες Λιν, Λέβανγκερ και Έγκερσουντ μαζί με τη Μος θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος για την παραμονή.  

Σύστημα διεξαγωγής

Το πρωτάθλημα της OBOS-Ligaen διεξάγεται και φέτος με 16 ομάδες, που θα αναμετρηθούν σε δύο γύρους, συμπληρώνοντας συνολικά 30 αγωνιστικές. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 9 Νοεμβρίου.

Η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια και η 2η της βαθμολογίας, εξασφαλίζουν απευθείας την άνοδο στην Eliteserien της περιόδου 2025.

Οι ομάδες που θα καταταγούν από την 3η μέχρι και την 6η θέση θα αναμετρηθούν σε μονούς αγώνες, με την 6η να ξεκινάει στην έδρα της 5ης. Η νικήτρια του εν λόγω ζευγαριού θα ταξιδέψει στην έδρα της 4ης και όποια επικρατήσει θα αναμετρηθεί, σε μονό αγώνα και πάλι, στην έδρα της 3ης.

Η ομάδα που θα βγει αλώβητη από αυτή τη διαδικασία θα αναμετρηθεί με την 14η ομάδα της Eliteserien σε διπλούς αγώνες. Όποια επικρατήσει θα αγωνίζεται στην Eliteserien της σεζόν 2025.

Στην ουρά, οι ομάδες που θα καταταγούν στη 15η και 16η θέση υποβιβάζονται απευθείας στη Γ’ Κατηγορία της Νορβηγίας (Division 2). Η 14η θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ (εντός και εκτός έδρας) με τη νικήτρια των play offs ανάμεσα στις δεύτερες των δύο Ομίλων της Γ’ Κατηγορίας.

Κριτήρια ισοβαθμίας:

  1. Διαφορά τερμάτων
  2. Καλύτερη επίθεση
  3. Μεταξύ τους ματς
  4. Μεταξύ τους διαφορά τερμάτων
  5. Μεταξύ τους καλύτερη επίθεση

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε

Όλα Καμαρά (Ε)

Χάκεν Βαλερένγκα

Όλιβερ Χίντσα (Ε)

Φάλκενμπεργκ Σόγκνταλ
Λούις Γκέρλιχ (Α) Τσβόλε

Μπρίνε

Νόα Σόλσκερ (Ε)

Σπιέλκαβικ

Άαλεσουντ

Κλαούντιο Μπράγκα (Ε)

Μος Άαλεσουντ
cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Βαλερένγκα 2. Στάμπαεκ 3. Άαλεσουντ
4. Κόνγκσβινγκερ 5. Μπρίνε 6. Σταρτ
7. Σόγκνταλ 8. Σάντνες 9. Ράνχαϊμ
10. Ράουφος 11. Μιοντάλεν 12. Οσάνε
13. Μος 14. Λέβανγκερ 15. Λιν
 16. Έγκερσουντ    
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι παίζουμε

Οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν τη Βαλερένγκα ως το μεγάλο φαβορί και δεν έχουν άδικο, καθώς ξεχωρίζει όχι μόνο λόγω ονόματος και ιστορίας, αλλά και λόγω μπάτζετ. Ωστόσο, οι Στάμπεκ και Όλεσουντ δείχνουν ικανές να τις αμφισβητήσουν, εφόσον το ευνοήσουν οι συνθήκες. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Βαλερένγκα σε αναμενόμενη απόδοση.

Αγορά Απόδοση

Κατάκτηση: Βαλερένγκα

2.20

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ομάδες της OBOS-Ligaen

Βαλερένγκα

Η νίκη στην έδρα της Χαμ Καμ την προτελευταία αγωνιστική αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην Eliteserien, καθώς βρέθηκε 1 πόντο κάτω από τη γραμμή των μπαράζ και 3 από την απευθείας σωτηρία. Στο φινάλε έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Τρόμσο και κατετάγη 14η, αν και ισοβάθμησε με τη 15 Στάμπεκ (καλύτερη διαφορά τερμάτων). Έτσι, οδηγήθηκε στη διαδικασία των μπαράζ κόντρα στην Κρίστιανσουντ (OBOS ligaen). Στο πρώτο ματς στην έδρα της αντιπάλου της πήρε δίκαιη νίκη με 2-0 με τον Γκάιρ Μπάκε (ανέλαβε στα μέσα της σεζόν) όμως να σημειώνει «Κάναμε τη μισή δουλειά. Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Η Κρίστιανσουντ δεν πρόκειται να έρθει για τουρισμό». Ωστόσο, τα λόγια του έμπειρου τεχνικού δε βρήκαν ευήκοντα ώτα και στον επαναληπτικό η ομάδα του ηττήθηκε με 0-2 και η διαδικασία πήγε στην παράταση. Μετά το άκαρπο 3ολεπτο το ματς πήγε στα πέναλτι και εκεί ηττήθηκε με 5-4. Υποβιβασμός, λοιπόν, εξέλιξη αναπάντεχη βάσει των στόχων που είχαν τεθεί στην αρχή της σεζόν.

Ο Μπάκε δεν κρίθηκε υπεύθυνος για τον υποβιβασμό και παραμένει στο πόστο του. Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε τρομερές επιθετικές αρετές, σκοράροντας κατά βούληση, έχοντας απολογισμό 5-0-3. Μέσα στο νεανικό ρόστερ (λίγο πάνω από τα 22 έτη ο μέσος όρος), ξεχωρίζει ο ερχομός του έμπειρου επιθετικού Όλα Καμαρά (Χάκεν), ο οποίος έδειξε «ζεστός» με το καλημέρα στα φιλικά. Δανεικοί από την Κέιπ Τάουν Σίτι ήρθαν οι Φασίκα Ιμπούμπα (στόπερ) και Μπρις Αμπίνα (μέσος), που εντυπωσίασαν στην προετοιμασία στη Μαρμπέλα. Την έναρξη της σεζόν χάνει ο 19χρονος Ρίσνες, που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου.

Η «Ένγκα» ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα σε αυτή την Κατηγορία και άπαντες περιμένουν να τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση της απευθείας ανόδου, έχοντας πολλαπλάσιο μπάτζετ από τις περισσότερες ομάδες της Κατηγορίας. Οτιδήποτε άλλο πλην της κατάκτησης του πρωταθλήματος θα θεωρηθεί αποτυχία.

Στάμπαεκ

Η νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σάντεφιορντ (2-1) την προτελευταία αγωνιστική την έφερε σε θέση ισχύος στη μάχη της παραμονής. Μετά από αυτό το τρίποντο βρέθηκε στη 13η θέση και στο φινάλε της σεζόν στην έδρα της Χάουγκενσουντ χρειαζόταν νίκη για την παραμονή, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα περίμενε να μην κερδίσει μια εκ των Βαλερένγκα και Σάντεφιορντ. Σε περίπτωση ήττας χρειαζόταν ταυτόχρονα ήττα μιας εκ των δύο προαναφερθέντων, μια και υστερούσε σε όλες τις ισοβαθμίες. Τελικά, γνώρισε την ήττα με 3-0 και κατετάγη 15η, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί άμεσα.

Η διοίκηση συνεχίζει να εμπιστεύεται τον Αμερικανό Μπομπ Μπράντλεϊ στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος έφερε τον γιό του ως βοηθό, καθώς παρελθόν από το προπονητικό τιμ αποτέλεσε ο βοηθός Αζάρ Καραντάς, που ανέλαβε τις τύχες της Σταρτ. Επαγγελματικά συμβόλαια υπέγραψαν οι Λούκας Μίκλεμπουστ και Γιόακιμ Νίσβεεν. Υπήρξαν αρκετές αλλαγές και προστέθηκαν ο 34χρονος φορ Κρίστιαν Όπσετ και οι 22χρονοι Αμερικανοί μέσοι Τόμας Ρόμπερτς και Κρις Χέγκαρντ. Στις 20 Μαρτίου ενεκρίθη από το Δημοτικό συμβούλιο το πρότζεκτ για το νέο γήπεδο.

Στα φιλικά είχε έφεση στο σκοράρισμα και γενικότερα έδειξε ότι μαζί με τη Βαλερένγκα ξεχωρίζουν για τη δυναμική και την εμπειρία τους. Στόχος η απευθείας άνοδος, ενώ τα 59 εκατομμύρια κορώνες από τις πωλήσεις παικτών πέρυσι, έχουν αφήσει ένα καλό κομπόδεμα στα ταμεία, οπότε αν χρειαστεί θα υπάρξει καλοκαιρινή ενίσχυση. Ουσιαστικά είναι αυτή που θα κοντράρει τη Βαλερένγκα για τον τίτλο.

Άαλεσουντ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην περσινή κάκιστη πορεία της. Έχοντας γνωρίσει μόνο ήττες στα 5 πρώτα ματς της σεζόν, χωρίς να έχει πετύχει ούτε ένα γκολ, η διοίκηση απέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες τον Λαρς Άρνε Νίλσεν. Η κίνηση αυτή έφερε εν μέρει αποτέλεσμα, καθώς την 6η αγωνιστική πήρε τον πρώτο της βαθμό επί της Χάουγκενσουντ, ενώ έπρεπε να περιμένει ως την 8η αγωνιστική για να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς εντός έδρας επί της Μόλντε (3-1). Όλα αυτά με τον Μάριους Μπούε ως υπηρεσιακό τεχνικό, ενώ τον Ιούλιο η διοίκηση έφερε τον Κρίστιαν Γιόνσεν (επί 5 έτη στη Ράουφος). Όσο κι αν προσπάθησε ο 46χρονος τεχνικός η χρονιά είχε χαθεί και ο απευθείας υποβιβασμός ήταν αναπόφευκτος. Ενδεικτικό το γεγονός ότι την 20ή αγωνιστική η ομάδα είχε μαζέψει μόλις 10 βαθμούς.

Το ρόστερ ξεκαθάρισε αρκετά, ενώ στα συν συγκαταλέγεται η απόκτηση του Πορτογάλου φορ Κλαούντιο Μπράγκα, που έδειξε εξαιρετικά στοιχεία πέρυσι με τη Μος. Αμυντικά θα βοηθήσει ο αριστερός μπακ Τόμας Γκρέγκορντ (Στρεμσγκούντσετ), ενώ ξεχωρίζει και ο ταλαντούχος Νόα Σόλσκερ (γιος του Όλε Γκούναρ), που μετρούσε ήδη 7 γκολ σε 4 φιλικά. Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε αρκετά προσεκτική στα αμυντικά της καθήκοντα και είχε απολογισμό 2-3-3. Ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από την απευθείας άνοδο και αναμένεται να κοντράρει τις Βαλερένγκα και Στάμπεκ. (2η-3η)

Κονγκσβίγκερ

Το 2022 είχε φτάσει μια ανάσα από τα μεγάλα σαλόνια, καθώς στους διπλούς τελικούς κόντρα στη Σάντεφιορντ δεν τα κατάφερε (ήττα με 4-0 εκτός και νίκη με 2-1 εντός). Πέρυσι, έκανε και πάλι αξιοζήλευτη πορεία, η οποία όμως σταμάτησε ένα βήμα πριν τους διπλούς τελικούς με την 14η της Eliteserien, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από την 3η Κρίστιανσουντ με 2-4. Η χρονιά ξεκίνησε με τον πολύπειρο Βέγκαρντ Χόνσεν στον πάγκο (17 χρόνια στη Μιοντάλεν) και έδειχνε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για μια θέση στη δυάδα. Ωστόσο, στο τέλος έπαθε καθίζηση και μετά την ήττα στην έδρα της Σταρτ με 2-1 (τρίτη σε 5 ματς) η διοίκηση απέλυσε τον Χόνσεν και πορεύτηκε ως το φινάλε με τους Γιόχαν Βένμπεργκ και Μάγκνους Έργκα.

Ο Γιόχαν Βένμπεργκ εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και συνεχίζει στον πάγκο. Συνεχίζει στα 38 του ο εμβληματικός αρχηγός και φορ Αντέμ Γκιουβέν, ο οποίος μάλιστα σκόραρε το νικητήριο τέρμα στην πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Μιοντάλεν με 1-0. Ο Νόα Γουίλιαμς (Σκιντ) είναι από τους λίγους νεοαποκτηθέντες. Στα φιλικά έδειξε έτοιμη με μόλις 1 ήττα σε 6 ματς (3-2-1). Η είσοδος στην εξάδα είναι πιθανή, αλλά η απευθείας άνοδος χρειάζεται πιο δυνατό ρόστερ. (3η-6η)

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σταρτ

Μετά το πατατράκ του 2022, όταν αποκλείστηκε με εντός έδρας ήττα από την Κόνγκσβιγκερ μόλις ένα βήμα πριν τους διπλούς τελικούς κόντρα στην 14η της Eliteserien, ξεκίνησε δυναμικά την περσινή σεζόν, επικρατώντας με 4-0 επί της πανίσχυρης Κρίστιανσουντ στη 2η αγωνιστική. Ωστόσο, σε εκείνο το ματς έχασε για 6 μήνες τον βασικότατο επιθετικό Τζακ Λάνε (δανεικός από Αμιάν). Η μετριότατη βαθμολογική συγκομιδή εκτός έδρας της στέρησαν την απευθείας άνοδο, κι έτσι συμβιβάστηκε με την 5η θέση και στα μπαράζ που ακολούθησαν υποδέχτηκε την 6η Μπρίνε. Εκεί οι άνθρωποι της ομάδας υπέπεσαν σε γκάφα ολκής καθώς απέτυχαν να έχουν πεντακάθαρο τον αγωνιστικό χώρο από χιόνια και πάγο, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη η Μπρίνε στα «χαρτιά». Ο διαιτητής έκρινε ακατάλληλο το γήπεδο και ανέβαλε τον αγώνα, με την Ομοσπονδία να τιμωρεί τη Σταρτ, που δε χρησιμοποίησε εγκαίρως το θερμαινόμενο σύστημα του γηπέδου.

Ο Σίντρε Τιέλμελαντ αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του ήρθε ο Αζάρ Καραντάς (βοηθός στη Στάμπαεκ). Ο νέος τεχνικός θα έχει πιο δύσκολο έργο, μια και το ρόστερ φαντάζει πιο φτωχό. Ενδεικτικό το γεγονός ότι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση θα στηριχτεί σε νεαρούς παίκτες. Κρέμασαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια οι αμυντικοί Ρολφ Βίκστελ και Χένρικ Ρόμπσταντ. Παρελθόν ο 19χρονος ταλαντούχος μέσος Εμίρ Νταρβίσκαντιτς (Χάουγκενσουντ) και ο φορ Σαβό (Άρης Λεμεσού), ενώ στην Αμιάν επέστρεψε ο φορ Τζακ Λάνε. Νέες προσθήκες οι μέσοι Μάριγιαν Κόζιτς (Μπρομαπόικαρνα) και Κάγια Μοκόσο (ισπανική Βελέζ).

Στα φιλικά προβλημάτισε ιδιαίτερα με την αμυντική της συμπεριφορά με συνολικό απολογισμό 3-2-2. Αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και είναι στα «κόκκινα» στη σχετική λίστα της Ομοσπονδίας, κάτι που μπορεί να σημάνει και αφαίρεση βαθμών στις 30/6. Θα πρέπει να ευνοήσουν οι συγκυρίες και να έχει σταθερότητα προκειμένου να μπει στην εξάδα. (5η-8η)

Μπρίνε

Βρίσκεται στη σκιά της Βίκινγκ, που είναι η μεγάλη ομάδα της περιοχής και κοντράρεται με τη Σάντνες για το ποια είναι η δεύτερη δύναμη στην περιοχή Ryfylke. Πέρυσι τα κατάφερε περίφημα, αφού με ένα ντεμαράζ στα τελευταία παιχνίδια «τρύπωσε» στην εξάδα, «κλέβοντας» την μπουκιά από το στόμα της Σόγκνταλ, που βρισκόταν για καιρό στην 6η προνομιούχο θέση. Στα μπαράζ που ακολούθησαν πήρε τη νίκη στα «χαρτιά» στην έδρα της Σταρτ, μετά την «αστοχία» της τελευταίας να έχει πεντακάθαρο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Ο διαιτητής έκρινε ακατάλληλο το γήπεδο και ανέβαλε τον αγώνα, με την Ομοσπονδία να τιμωρεί τη Σταρτ, που δε χρησιμοποίησε εγκαίρως το θερμαινόμενο σύστημα του γηπέδου. Στη συνέχεια ταξίδεψε στην έδρα της Κρίστιανσουντ, όπου λύγισε στα πέναλτι (4-2), μετά το 1-1 στο 90λεπτο.

Στον πάγκο συνεχίζει ο Κέβιν Κνάπεν για τρίτη σεζόν, δείχνοντας συνεχώς σημάδια βελτίωσης, με αποκορύφωμα την περσινή είσοδο στην εξάδα. Η πρόοδος στο αγωνιστικό κομμάτι φαίνεται και από την πώληση του νεαρού αμυντικού Τομπίας Γκούνταλ στην Τρόμσο, ενώ τα οικονομικά της ομάδας είναι ιδιαίτερα ανθηρά. Διατηρήθηκε ο περσινός κορμός και ξεχωρίζει η απόκτηση του Γερμανού αμυντικού Λούις Γκέρλιχ (Τσβόλε), ενώ στα συν συγκαταλέγεται η παραμονή του γκολτζή Ντουάρτε Μορέιρα.

Στα φιλικά εντυπωσίασε με μόλις 1 ήττα σε 8 ματς (4-3-1). Φέτος υπάρχει πίστη για ακόμα καλύτερη πορεία και ήδη έχουν πουληθεί 600 διαρκείας. Η υγεία στο οικονομικό, αγωνιστικό και οπαδικό κομμάτι προδιαγράφει μια πετυχημένη χρονιά, που φτάνει ως την είσοδο στην εξάδα. (4η-7η)

Σόγκνταλ

Αποδείχτηκε ιδανική αυτόχειρας, καθώς στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν βρισκόταν εντός προνομιούχου εξάδας. Ωστόσο, στο τέλος έχυσε την καρδάρα με το γάλα με απολογισμό 0-2-2 στα 4 κρίσιμα τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα, έφτασε στην τελευταία αγωνιστική να βρίσκεται στην 6η προνομιούχο θέση, μόλις 1 βαθμό περισσότερο από την 7η Μπρίνε και στην ουσία χρειαζόταν τη νίκη στο φινάλε ή να μην πάρει η Μπρίνε καλύτερο αποτέλεσμα από την ίδια. Υποδέχτηκε την αδιάφορη βαθμολογικά Μιοντάλεν και «κατάφερε» να μείνει στο 1-1, την ώρα που η Μπρίνε έπαιρνε νίκη. Έτσι, η σεζόν τελείωσε πρόωρα, αφού τερμάτισε σε μια χρονιά καρμπόν με το 2022, όταν είχε βρεθεί και πάλι 7η μετά από ήττα από την ήδη υποβιβασμένη Γκρόρουντ δύο στροφές πριν το τέλος.

Φέτος δείχνει αποδυναμωμένη, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, καθώς παρελθόν αποτελούν οι βασικότατοι μέσοι Έργισετερ, Νέσε, Ινγκιμούνταρσον και Γιόνσον, που πέτυχαν συνολικά 24 από τα 45 γκολ της ομάδας πέρυσι. Σημαντική η προσθήκη του γκολτζή φορ Όλιβερ Χίντσα από τη Φάλκενμπεργκ. Στον πάγκο συνεχίζει για τρίτη σεζόν, ο Τόρε Άντρε Φλο. Έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας με εντός έδρας ήττα από την Μπραν με 1-2 και συνολικό απολογισμό 4-2-4. Θεωρητικά ο στόχος της είναι η είσοδος στην εξάδα, αλλά θα πρέπει να πασχίσει για να τον πετύχει. (5η-8η)

Ράνχαϊμ

Μακρινή ανάμνηση αποτελεί η 4η θέση και η συμμετοχή στα play offs του 2020, καθώς ακολούθησαν οι απογοητευτικές πορείες του 2021 (12η), του 2022 (8η) και η περσινή με την 8η θέση να γίνεται πλέον κακή συνήθεια. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είχε μπει στην εξάδα, αν ήταν λίγο πιο σοβαρή στο τέλος, στην πρώτη χρονιά του Κόρε Ινγκέμπριγκτσεν στον πάγκο. Ο 57χρονος τεχνικός (Ρόζενμποργκ, Μπούντε Γκλιμτ, Οστάνδη και ΑΠΟΕΛ) στηρίζεται και φέτος από τη διοίκηση με απώτερο στόχο την είσοδο στην εξάδα, αν και πιθανότατα θα αρκεστεί σε ρόλο ρυθμιστή.

Παρελθόν ο πολύτιμος μέσος Άλτε (Κρίστιανσουντ). Νέα αποκτήματα ο αμυντικός Σιέρνταλ (Λίλεστρομ) και ο γερόλυκος μέσος Περ Σκιέλμπρεντ (Ρόζενμποργκ) με μεγάλη θητεία στη Γερμανία (Αμβούργο, Χέρτα), ενώ επέστρεψε από τραυματισμό μετά από 5 μήνες ο 32χρονος επιθετικός Έρικ Τένε. Έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στα φιλικά και κόντραρε στα ίσια μεγάλα ονόματα της χώρας, αλλά στην πρόβα τζενεράλε δέχτηκε ηχηρή σφαλιάρα από τη νεοφώτιστη Λέβανγκερ στην εντός έδρας ήττα με 0-3. Αναμένεται να έχει μια απροβλημάτιστη χρονιά και να βρεθεί εντός δεκάδας (7η-10η).

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 4X ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ράουφος

Πόσα παραπάνω να ζητήσει κανείς από μια ομάδα που εδρεύει σε μια μικρή πόλη 7.981 κατοίκων; Το 2020 που είχε «τρυπώσει» στην εξάδα είχε μαζέψει 42 βαθμούς, οπότε οι 38 που συνέλλεξε πέρυσι μπορούν να θεωρηθούν ικανοποιητικοί. Στην πρώτη του φουλ σεζόν στον πάγκο ο Γιέργκεν Βόλεμαρκ (διετέλεσε βοηθός του Κρίστιαν Γιόνσεν) κατάφερε να οδηγήσει τους κιτρινόμαυρους σε ασφαλή νερά και όπως συνηθίζει κάθε χρονιά στο τέλος, επήρθε χαλάρωση και πήγε με σβηστές μηχανές στο φινάλε, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην 9η θέση. Ενδεικτικό το γεγονός ότι πανηγύρισε μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία, έχοντας σκοράρει μόλις 1 γκολ σε αυτή την περίοδο!

Στον πάγκο συνεχίζει ο 51χρονος τεχνικός, αλλά φέτος δεν θα έχει τους δύο περσινούς της τοπ σκόρερ, τους Λόρις Μέτλερ (Σάντεφιορντ) και Αντρέας Χέλμερσεν (Έγκερσουντ). Στη θέση του τελευταίου αποκτήθηκε ο γνώστης της Κατηγορίας, Έρλεντ Χούσταντ από τη Γερβ. Συνολικά απέκτησε 9 παίκτες, με τους 4 από αυτούς να είναι εξτρέμ (Λίνιουμ, Φορς, Ρότιχαουγκ και Άγκιεμαν).

Κομμάτι της προετοιμασίας έγινε στην Αττάλεια της Τουρκίας. Στα φιλικά προετοιμασίας πήρε άνετες νίκες κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης Κατηγορίας, ενώ κόντρα στα μεγαθήρια της Eliteserien γνώρισε ήττες, αλλά κατάφερε να σκοράρει. Ο συνολικός της απολογισμός ήταν 7-2-4 με γκολ 28-18. Αναμένεται να έχει μια χρονιά καρμπόν με τις προηγούμενες, όπου θα εξασφαλίσει την παραμονή και θα «σβήσει» τις μηχανές στο τέλος. (9η-12η)

Μος

Τα κατάφερε περίφημα στην πρώτη της χρονιά στην Κατηγορία, αφού ξέφυγε από νωρίς από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έμπλεξε σε περιπέτειες και τερμάτισε στη 10η θέση. Εκμεταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό την έδρα της (8-2-5) και έδειξε να προσαρμόζεται άμεσα στα δεδομένα της Κατηγορίας. Σημαντικό πλήγμα η φυγή του τοπ σκόρερ της τις δύο τελευταίες σεζόν Κλαούντιο Μπράγκα (Άαλεσουντ) με 11 και 10 γκολ αντίστοιχα. Στη θέση του ο Νορβηγο-Ισλανδός φορ Έιτορ Μπιέργκλφσον, που εντυπωσίασε στην προετοιμασία στην Μαρμπέγια της Ισπανίας.

τον πάγκο συνεχίζει ο Τόμας Μίρε, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του μέχρι το 2027 και είδε την ομάδα του να φεύγει αήττητη από τα φιλικά με Σάντεφιορντ, Βίκινγκ και Σάρπσμπογκ. Ωστόσο, προβλημάτισε η εικόνα που έδειξε στα 4 τελευταία φιλικά, μιας και αγνόησε τη νίκη, πετυχαίνοντας μόλις 1 γκολ. Συνολικός απολογισμός στα ματς προετοιμασίας ήταν 4-3-2. Μάχη για την παραμονή, με την εμπειρία από την περσινή σεζόν να είναι σημαντική σε αυτή την προσπάθεια. (12η-15η)

Σάντνες

Η 5η θέση της σεζόν 2022 έδωσε τη θέση της στη μετριότητα και την 11η θέση του 2023 υπό την καθοδήγηση του Μπιάρνε Μπέρντσεν. Έτσι, η διοίκηση κινήθηκε τάχιστα και μετά την 26η αγωνιστική και εν μέσω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες παρουσίασε τον Τόμας Περέιρα, που θα αναλάμβανε την τεχνική ηγεσία από τη νέα σεζόν. Ο 51χρονος νέος τεχνικός βρέθηκε στο τεχνικό τιμ της Βίκινγκ τα 12 τελευταία χρόνια, με τη φανέλα της οποίας είχε αγωνιστεί 431 φορές.

Από πέρυσι το καλοκαίρι έχασε τον βασικό της επιθετικό Μάρτιν Ράμσλαντ (Άαλεσουντ). Παρελθόν και ο γκολκίπερ Φαλκ (Χάουγκενσουντ). Στα συν η παραμονή του μέσου και δεύτερου σκόρερ Μόλντσκρεντ και του τοπ σκόρερ Χέιλαντ. Σημαντικές οι προσθήκες των μέσων Χάρις Μπρκιτς (Τρέλεμποργκ) και Βαγιέμπα Σακόρ. Κομμάτι της προετοιμασίας έγινε στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας, ενώ στα φιλικά έδειξε πολλά τρωτά σημεία στην άμυνα δεχόμενη 17 γκολ σε 6 ματς με γενικό απολογισμό 1-1-4. Αυτή θα είναι η 10η συνεχόμενη σεζόν της ομάδας στην OBOS ligaen, οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα της Κατηγορίας. Τόσο η ίδια όσο και η Μπρίνε επισκιάζονται από τη Βίκινγκ, οπότε οι δυο τους κονταροχτυπιούνται για τον άτυπο τίτλο της δεύτερης δύναμης στην περιοχή Ryfylke. Σε φάση αναδιοργάνωσης η Σάντνες, έχει να καλύψει μεγάλο κενό για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι. (7η-11η)

Ασάνε

Άρχισε να ξεφουσκώνει μετά την άνοδο της το 2019, καθώς διαδοχικά βρέθηκε στην 5η θέση το 2020, και ακολούθησαν η 7η το 2021 και η 13η το 2022. Πέρυσι, δυσκολεύτηκε εξίσου να παραμείνει στην Κατηγορία, τερματίζοντας τελικά στη 12η θέση, 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Χαρακτηριστικό της περσινής κακής χρονιάς ήταν το γεγονός ότι άργησε να πάρει μπρος και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μόλις στη 12η αγωνιστική. Ωστόσο, η διοίκηση δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και το καλοκαίρι ενίσχυσε την ομάδα με παίκτες-βαρόμετρο, όπως οι Κολσκόγκεν και Μπάρμεν από την Άαλεσουντ και ο Σκόλεβικ (Σαρπσμποργκ). Η μεταμόρφωση ήταν άμεση με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 25η αγωνιστική με ένα νικηφόρο σερί 5 αγώνων. Έτσι, ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας και εξασφάλισε την παραμονή.

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια έπαιξε και ο τοπ σκόρερ Μαμέ Εντιαγέ (10 γκολ), που παραμένει και φέτος, όπως και οι Κολσκόγκεν και Μπάρμεν. Νέο πρόσωπο ο Ισλανδός κίπερ Σιέλεβολντ. Στην Κρίστιανσουντ συνεχίζει ο 21χρονος αμυντικός Χόκον Σιότιλ. Στα φιλικά προετοιμασίας είχε απολογισμό 4-1-2 και έδειξε καλό πρόσωπο ακόμα και σε ομάδες από τα μεγάλα σαλόνια, αν και είχε πολλούς τραυματισμούς. Στον πάγκο συνεχίζει ο Μόρτεν Ρέσλαντ και ο στόχος για φέτος είναι ένα καλό πλασάρισμα στη δεκάδα και η αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων. (8η-12η)

cta_box_bg
Νέα μεγάλη προσφορά* που δεν παίζεται για στοίχημα & live στοίχημα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιοντάλεν

Το φθινόπωρο του 2022 η διοίκηση είχε απολύσει τον εμβληματικό κόουτς Βέγκαρντ Χάνσεν μετά από 17 χρόνια στο σύλλογο και στη θέση του βρέθηκε ο μέχρι τότε βοηθός του, Κέβιν Νίκολ. Ο Σκωτσέζος συνέχισε στον πάγκο και πέρυσι, αλλά στην πρώτη του φουλ σεζόν δεν μπόρεσε να τη βγάλει από την αφάνεια και κινδύνεψε αρκετά. Ωστόσο, στο τέλος χαμογέλασε, αφού με ένα μίνι αήττητο σερί 5 αγώνων εξασφάλισε την παραμονή της και πήγε στην τελευταία αγωνιστική ξένοιαστη.

Η διόλου τιμητική 13η θέση της περσινής σεζόν «χτύπησε» καμπανάκια στο σύλλογο, αν και η διοίκηση φρόντισε να ανανεώσει τα συμβόλαια του προπονητικού τιμ στις αρχές Μαρτίου, δείχνοντας ξεκάθαρα τη στήριξη προς το πρόσωπο του Νίκολ. Ως επί τω πλείστον θα στηριχτεί στο περσινό ρόστερ, πλην ελαχίστων προσθηκών, όπως αυτή του επιθετικού Αλιέ Κόντε από τη Σιέρρα Λεόνε και του αριστερού μπακ Έιβιντ Χέλγκελαντ που ήρθε ως δανεικός από τη Χάουγκενσουντ. Η προετοιμασία κύλησε ομαλά, με την ομάδα να παρουσιάζει βελτίωση όσο περνούσε ο καιρός και τελικό απολογισμό 3-1-4. Τα μεγαλεπίβολα σχέδια για είσοδο στην εξάδα ανήκουν στο παρελθόν, οπότε το ταβάνι είναι μια απροβλημάτιστη σεζόν. (8η-12η)

Λέβανγκερ

Έκανε έναν υγιεινό περίπατο στον Β’ Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας και εξασφάλισε από πολύ νωρίς την απευθείας άνοδο. Ενδεικτικό το γεγονός ότι έκοψε πρώτη το νήμα με 70 βαθμούς, 20 περισσότερους από τη 2η Τρομσντάλεν. Το πλέον εντυπωσιακό στοιχείο για την ομάδα του Περ Βέρνερ Ρένινγκ (παραμένει στον πάγκο) ήταν ότι τελείωσε αήττητη το πρωτάθλημα με διαφορά τερμάτων 74-17. Ο 41χρονος τεχνικός βρίσκεται στο σύλλογο από το 2015 και από τη στιγμή που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής το 2020, παρουσιάζει διαρκώς έργο.

Άκρως θετικό το γεγονός ότι παρέμεινε ο περσινός τοπ σκόρερ Σανέλ Μπόγιαζιτς, όπως και οι εξαιρετικοί μεσοεπιθετικοί Γιο Ος και Γκάμπριελ Άντερσεν. Πολύ καλές και οι προσθήκες του γκολκίπερ Μόρτεν Σέτρα (Στρεμσγκούντσετ) και Αρνέ Γκιουνές (Μπρίνε). Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, έστω κι αν αντιμετώπισε μεγαλύτερα ονόματα. Ο συνολικός απολογισμός ήταν 2-2-2. Θεωρητικά, ο στόχος είναι η απευθείας παραμονή, αν και πιο ρεαλιστική είναι η αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και η συμμετοχή στα μπαράζ. (13η-15η)

Έγκερσουντ

Πήγαινε χέρι χέρι με τη Λιν στην κορυφή του Α’ Ομίλου της Γ’ Κατηγορίας και τα πάντα κρίθηκαν στη διαφορά τερμάτων. Αμφότερες συνέλλεξαν 62 βαθμούς, αλλά είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων (+52 έναντι +51). Την τελευταία αγωνιστική η ίδια φιλοξένησε τη Βαρντ και η νίκη με το ευρύ 5-0 της έδωσε την απευθείας άνοδο, καθώς την ίδια ώρα η Λιν επικρατούσε της Φραμ με 10-1.

Στον πάγκο συνεχίζει ο πετυχημένος Σιέλ Άντρε Του, που ανέλαβε τις τύχες της τον Γενάρη του 2023. Ενισχύθηκε κυρίως με παίκτες από πιο χαμηλές Κατηγορίες, αλλά έκανε την υπέρβαση φέρνοντας τον φορ Αντρέας Χέλμερσεν από τη Ράουφος και τον μέσο Χένρικ Έλβελοντ (Λιν). Στα φιλικά προετοιμασίας εντυπωσίασε με τη νίκη της με 7-1 επί της Σταρτ, ενώ προβλημάτισε στην ήττα από την Μπρίνε με 2-5. Στην Τουρκία, όπου έγινε κομμάτι της προετοιμασίας της, επικράτησε σε δύο φιλικά με τοπικές ομάδες. Από τα νέα αποκτήματα ξεχωρίζει ο επιτελικός μέσος Τζάστιν Σάλμον (Ντέγκερφορς), ο αμυντικός Όσκαρ Όπσαλ (δανεικός από Τρόμσο) και ο μέσος Χορένους Ταντέσε (Σάντνες). Πρώτο φαβορί για υποβιβασμό τη δίνουν οι μπουκ, κάτι που αναμένεται να φανεί και στο χορτάρι. Θα πρέπει να πασχίσει πολύ για να παραμείνει στην Κατηγορία. (13η-16η)

Λιν

Δεύτερη συνεχόμενη άνοδο ήθελε να πετύχει η Λιν, μετά από αυτή του 2022, και τελικά τα κατάφερε, έστω κι αν αυτή δεν ήρθε απευθείας. Η ομάδα του Γιαν Χάλβορ Χάλβορσεν (παραμένει) έχασε την απευθείας άνοδο στην OBOS ligaen για ένα γκολ. Η ομάδα από το Όσλο ισοβάθμησε με την Έγκερσουντ στον Α’ Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας με 62 βαθμούς, αλλά είχε χειρότερη διαφορά τερμάτων (+51 έναντι +52). Στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας της σεζόν νίκησε την Φραμ με... 10-1, αλλά το γκολ που δέχτηκε αποδείχτηκε μοιραίο. Στα μπαράζ με τη 2η του Β’ Ομίλου Τρομσντάλεν ηττήθηκε εντός με 1-2, αλλά στον επαναληπτικό έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και επικράτησε με 2-0, παίρνοντας την πρόκριση χάρη σε δύο γκολ του Άντερς Όλσεν. Έτσι, οδηγήθηκε σε διπλούς αγώνες μπαράζ με τη Χοντ (OBOS ligaen). Στο πρώτο ματς (εντός) επικράτησε με 3-0 και στον επαναληπτικό επικράτησε και πάλι (2-1) και «σφράγισε» το εισιτήριο της ανόδου.

Ο κορμός διατηρήθηκε, με την τριπλέτα των επιθετικών να παραμένει, ενώ ήρθαν ο υψηλόσωμος στόπερ Γιόνας Σκούλσταντ (Άαλμποργκ), ο μέσος Τομπίας Μίρε (Στρέμεν), ο φουλ μπακ Αλεξάντερ Ρένινγκ-Όλσεν (Νότοντεν) και ο Χένρικ Κρίστιανσεν, που αποκτήθηκε πλέον με κανονική μεταγραφή από τη Ράνχαϊμ. Η Λιν είναι πολυδιάστατη επιθετικά και δυνατή μπροστά στο κοινό της, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς για το στόχο της παραμονής. (13η-16η).

Επιμέλεια: Loki

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες για OBOS-Ligaen

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση