foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Ρωσία: Ρόστερ – Προγνωστικά – Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 16:22
Euro 2021 Ρωσία.jpg

Μπαίνει με όρεξη και ελπίδες στο Euro 2021. Η Εθνική Ρωσίας προέρχεται από την πιο επιτυχημένη της παρουσία σε τελική φάση διοργάνωσης τις τελευταίες δεκαετίας. Μιλάμε για την πορεία της μέχρι τους «8» του Μουντιάλ του 2018, το οποίο φιλοξένησε. Ήταν η πρώτη της παρουσία σε φάση ομίλων μετά το 1986, καθώς επίσης και η δεύτερη φορά που φτάνει σε προημιτελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά το Euro 2008. Το τελευταίο ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία της μετά τη διάσπαση της Σοβιετικής Ένωσης. Νωρίτερα είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό του 1960 και υπήρξε φιναλίστ στις διοργανώσεις του 1964, του 1972 και του 1988.

Σε κάθε περίπτωση, το «θέλω» απέχει από το «μπορώ» και οι Ρώσοι μπορεί να έχουν την ψυχολογία, αλλά βρίσκονται σε όμιλο που κρύβει παγίδες. Εκείνον με το Βέλγιο, τη Δανία και την Φινλανδία. Παρακάτω, η ομάδα του Foxbet.gr θα αναλύσει όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για την Euro 2020 Ρωσία. Τόσο αναφορικά με το υλικό και την αγωνιστική της κατάσταση, όσο και από στοιχηματική σκοπιά για να έχετε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Euro 2021 Ρωσία αποδόσεις

Είναι ομάδα που δεν μπορείς να την σνομπάρεις. Προέρχεται από την πιο επιτυχημένη της παρουσία σε τελική φάση εδώ και δεκαετίες. Ωστόσο είναι ουτοπικό να μιλάμε για κατάκτηση του τροπαίου. Κάτι τέτοιο είναι αποτυπωμένο και στις αποδόσεις. Το ενδεχόμενο να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει τον τίτλο πληρώνει 75 φορές το αρχικό μας ποντάρισμα. Αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Κυριότερος από όλους είναι όμως η έλλειψη εμπειρίας. Την τελευταία δεκαετία, η Ρωσία έχει προχωρήσει σε κανονικό... λίφτινγκ. Τα ονόματα «βεντέτες» έχουν αποχωρήσει και έχει «χτιστεί» πάνω σε εντελώς διαφορετική νοοτροπία.

Από εκεί και πέρα ωστόσο, φαντάζει σαφώς πιο προσιτό το σενάριο να προχωρήσει από τη φάση των ομίλων. Ο Β' Όμιλος στον οποίο συμμετέχει είναι στα μέτρα της. Αν αφήσουμε απ' έξω το 1ο της παγκόσμιας κατάταξης Βέλγιο, η λογική λέει πως θα δώσει «μάχη» με τη Δανία για τη δεύτερη θέση. Στο 1.40 προσφέρεται η πρόκριση της, ενώ αν θέλουμε να ρισκάρουμε η πρωτιά πενταπλασιάζει το ποντάρισμα μας.

Δεδομένων των παραπάνω λοιπόν και λαμβάνοντας υπόψιν τις αγορές που υπάρχουν, αν κρατάμε κάτι, αυτά είναι τα εξής:

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να τερματίσει η Ρωσία στην 1η θέση του Β' Ομίλου 5.00 Bwin
Να προκριθεί η Ρωσία μαζί με το Βέλγιο από τον Β' Όμιλο 3.65 Stoiximan
Φάση αποκλεισμού: Ημιτελικά 13.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Ρωσία πρόγραμμα

Συμμετέχει στον Β' Όμιλο, ο οποίος είναι θεωρητικά από τους πιο «ανοιχτούς» της διοργάνωσης. Με τα τωρινά δεδομένα, το Βέλγιο έχει «καπαρώσει» την πρωτιά, η Φινλανδία είναι στα μέτρα της και θα δώσει μάχη με τη Δανία για τη δεύτερη θέση. Το μειονέκτημα της σε αυτό, είναι πως παρότι με τις άλλες δύο θα δώσει τα παιχνίδια της εντός έδρας στην Αγία Πετρούπολη, τους Δανούς θα τους αντιμετωπίσει στην Κοπεγχάγη. Ακόμα κι ως τρίτη να προκριθεί πάντως, η λογική λέει πως θα πέσει πάνω σε δύσκολο αντίπαλο στους «16».

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό Euro 2020 – 2021 Ρωσία πρόγραμμα για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Βέλγιο - Ρωσία 12/6, 22:00 «Στάδιο Κρεστόφσκι», Αγία Πετρούπολη
Φινλανδία - Ρωσία 16/6, 16:00 «Στάδιο Κρεστόφσκι», Αγία Πετρούπολη
Ρωσία - Δανία 21/6, 22:00 «Πάρκεν», Κοπεγχάγη

Μπορεί η Ρωσία να προκριθεί από τον όμιλο;

Με βάση τις αποδόσεις στις οποίες προσφέρεται αυτή, αλλά και οι αντίπαλοι της, η κατάσταση στο Β' Όμιλο είναι ρευστή. Η Euro 2021 Ρωσία θα δώσει μάχη για τη δεύτερη θέση του γκρουπ και η λογική λέει πως το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στη Δανία στην Κοπεγχάγη, θα έχει χαρακτήρα τελικού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά τις αποδόσεις για όλα τα σενάρια που αφορούν τους Ρώσους.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει η Ρωσία 1η στον Β’ Όμιλο ⏩ 5.00 (Bwin)
Να προκριθεί η Ρωσία από τον Όμιλο ⏩ 1.45  (Vistabet)
Να τερματίσει η Ρωσία 2η στον Β’ Όμιλο ⏩ 3.30 (Stoiximan)

Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες τις διασταυρώσεις που θα έχει η Euro 2020 Ρωσία, εάν προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία), ή την 3η του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία), ή 3η του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία), ή 3η του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)
2η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία)
3η* 1η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία), ή 1η του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Ρωσία

Πορεία στον Όμιλο: Με μια πρώτη ματιά, τα δεδομένα στον Β' Όμιλο λένε πως θα δοθεί μάχη για τη δεύτερη θέση. Το Βέλγιο αν δεν πέσει θύμα κάποια έκπληξης θα τερματίσει στην πρώτη θέση, με το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ρωσία και Δανία στην Κοπεγχάγη να έχει χαρακτήρα τελικού. Εκεί θα κριθεί η δεύτερη θέση. Από εκεί και πέρα, είτε περάσει ως δεύτερη, είτε ως μία από τις καλύτερες τρίτες, είναι δεδομένο πως μπροστά της θα βρει ένα... βουνό που θα πρέπει να ξεπεράσει αν συνεχίσει στα νοκ-άουτ.

Πορεία στη διοργάνωση: Το μεγάλο ατού της Euro 2021 Ρωσίας είναι πως ουσιαστικά ο κορμός της ομάδας είναι μαζί από το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι παίκτες του Τσερτσέσοφ δεν «κατεβαίνουν» ως... rookies στη διοργάνωση. Είναι μαζί χρόνια και έχουν αποκτήσει ομοιογένεια. Με τα παραπάνω δεδομένα, αλλά και τη δυναμικότητα των αντιπάλων τους, η πρόκριση στη φάση των νοκ-άουτ δεν θα είναι και καμία τεράστια έκπληξη. Αν τα καταφέρει πάντως και φτάσει ως εκεί, η συνέχεια της στη διοργάνωση δεν αναμένεται να είναι μεγάλη. Η λογική λέει πως θα πέσει πάνω σε ισχυρότερο αντίπαλο και θα χαιρετήσει...

Πρώτος σκόρερ: Αυτός από τον οποίο περιμένουν τα περισσότερα οι Ρώσοι, είναι ο Άρτεμ Τζιούμπα. Στα 32 του χρόνια είναι ένας από τους πλέον έμπειρους στο ρόστερ τους. Και μπορεί η ταχύτητα να μην είναι το φόρτε του, παραμένει ωστόσο υπερπολίτιμος τόσο για την Εθνική του ομάδα, όσο και για την Ζενίτ, διαθέτοντας εμπειρία, ποιότητα και καλή σχέση με τα δίχτυα. Κάτι που μαρτυρούν τα 29 γκολ σε 50 διεθνή ματς.

Την προσοχή μας παράλληλα αξίζει και ο Αλεξάντρ Γκολόβιν. Παρά τα 24 χρόνια του, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δημιουργικό χαφ που είχε ξεχωρίσει στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο. Φέτος έχει κάνει πολύ γεμάτη σεζόν και με την γαλλική Μονακό, στην οποία αγωνίζεται από το 2018. Έχει τέσσερα γκολ και οκτώ ασίστ σε 18 παιχνίδια φέτος.

 

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Το δεδομένο στην περίπτωση της Ρωσίας είναι πως θα μπει στη διοργάνωση με στόχο την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Η 2η θέση στον Β' Όμιλο λοιπόν είναι ο πρωταρχικός της στόχος. Μπορεί να τα καταφέρει; Ναι. Όμως το γεγονός πως η πρόκριση θα κριθεί στην Κοπεγχάγη απέναντι στη Δανία, δείχνει τη δυσκολία της κατάστασης. Πάνω σε αυτή τη βάση το 2.55 (Sportingbet) του να μην προκριθεί είναι πολύ δυνατή επιλογή.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρωσία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Ρωσίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Α. Σούνιν (Τ, 34) 10/0 Ντινάμο Μ.
Α. Λουνιόφ (Τ, 29) 7/0 Ζενίτ
Μ. Σαφόνοφ (Τ, 22) 0/0 Κράσνονταρ
Γ. Ζιρκόφ (Α, 38) 102/2 Ζενίτ
Φ. Κουντριάσοφ (Α, 33) 43/1 Αντάλιασπορ
Γκ. Ντζικίγια (Α, 28) 31/1 Σπαρτάκ Μ.
Μ. Φερνάντες (Α, 30) 28/5 ΤΣΣΚΑ Μ.
Α. Σεμιόνοφ (Α, 31) 24/0 Αχμάντ Γκρόζνι
Β. Καραβάεφ (Α, 26) 11/1 Ζενίτ
Ι. Ντιβέεφ (Α, 21) 2/0 ΤΣΣΚΑ Μ.
Α. Γκολόβιν (Μ, 25) 36/5 Μονακό
Α. Ιόνοφ (Μ, 32) 34/4 Κράσνονταρ
Ρ. Ζόμπνιν (Μ, 27) 33/0 Σπαρτάκ Μ.
Ντ. Κουζιάεφ (Μ, 28) 32/2 Ζενίτ
Α. Μίραντσουκ (Μ, 25) 31/5 Αταλάντα
Ντ. Τσερίσεφ (Μ, 30) 30/12 Βαλένθια
Μ. Οζντόεφ (Μ, 28) 30/4 Ζενίτ
Α. Μοστοβόι (Μ, 23) 7/0 Ζενίτ
Ντ. Μπαρίνοφ (Μ, 24) 4/0 Λοκομοτίβ Μ.
Ντ. Φομίν (Μ, 24) 4/0 Ντινάμο Μ.
Ρ. Ζεμαλετντίνοφ (Μ, 24) 3/0 Λοκομοτίβ Μ.
Μ. Μουχίν (Μ, 19) 1/0 Λοκομοτίβ Μ.
Ντ. Μακάροφ (Μ, 23) 0/0 Ρουμπίν Καζάν
Α. Τζιούμπα (Ε, 32) 50/29 Ζενίτ
Α. Ζαμπολότνι (Ε, 29) 12/1 Σότσι
Α. Σομπόλεφ (Ε, 24) 5/2 Σπαρτάκ Μ.

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Ο Άρτεμ Τζιούμπα είναι ο παίκτης στον οποίο στηρίζει πολλά η Euro 2020 Ρωσία. Διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία για να σταθεί σε τοπ επίπεδο, έχοντας προσφέρει τα τελευταία χρόνια σημαντικά γκολ τόσο σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, όσο και στη Ζενίτ. Από εκεί και πέρα, ο Αλεξάντρ Γκολόβιν είναι η πιο αξιόπιστη λύση που διαθέτουν οι Ρώσοι στα χαφ, προερχόμενος από πολύ γεμάτη σεζόν με την Μονακό -ίσως στην πιο παραγωγική του σεζόν στη γαλλική Ligue 1.

Μπορεί να μην... τρομάζει το όνομα του, είναι γεγονός όμως πως η Ρωσία περιμένει πολλά και από τον Μάριο Φερνάντες. Ο δεξιός μπακ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έρχεται επίσης από γεμάτη σεζόν, έχοντας μεγάλο του «όπλο» την σταθερότητα που έχει στο παιχνίδι του.

Η πιθανή ενδεκάδα

Το πείραμα με την πεντάδα στην άμυνα δεν έδειξε να λειτουργεί για τον Τσερτσέσοφ και τα τελευταία χρόνια έχει καθιερώσει το 4-2-3-1. Ο Τζιούμπα είναι εκείνος που θα επιφορτιστεί το έργο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, περιμένοντας ωστόσο να πάρει σημαντικές βοήθειες από τους Γκολόβιν, Μίραντσουκ που θα βρίσκονται από πίσω του και μαζί με τον Τσερίσεφ αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στη μεταφορά της μπάλας στο αντίπαλο μισό.

Ο Φερνάντες με τον βετεράνο πρώην άσο της Τσέλσι, Γιούρι Ζιρκόφ θα είναι εκείνοι που θα δίνουν ρυθμό ανασταλτικά, με τον Τσερτσέσοφ να δουλεύει την κατοχή της μπάλας, βασιζόμενος στην ποιότητα που διαθέτουν οι χαφ του.

Το ρίσκο με τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ έχει δουλέψει μέχρι στιγμής για την Euro 2020 Ρωσία. Ανέλαβε μετά τον Σλούτσκι και την αποτυχία του στο Euro 2016, καταφέρνοντας να οδηγήσει τους Ρώσους το 2018 στη μεγαλύτερη τους επιτυχία μετά την διάσπαση της Σοβιετικής Ένωσης. Ο πήχης δυσκολίας ασφαλώς ανεβαίνει τώρα για τον 57χρονο τεχνικό σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο πριν από τρία χρόνια κι ενώ θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τη συντριβή από τη Σερβία (5-0) στο Nations League. Είναι στοίχημα η παρουσία του στον πάγκο της Ρωσίας αναμφίβολα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ