Δουνκέρκη
Λιγκ 2
Κωδικός Κουπονιού: 298
Δουνκέρκη

ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ - ΝΑΝΣΙ

Νανσί
1 - 2
Live
Τέλος Αγώνα
13/02/2021 (20:00)
field
Stade Marcel-Tribut (4.200)
weather
Καιρός: Ψυχρός
distance
378 χλμ. (απόσταση)

Δουνκέρκη - Νανσί Προγνωστικά

Λογικό και αναμενόμενο το απόλυτα ισορροπημένο το σετ αποδόσεων. Αξίζει το ποντάρισμα στον 1 DNB κόντρα στη φόρμα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, με δεδομένο το γεμάτο απουσιολόγιο των φιλοξενουμένων σε όλες τις γραμμές.
1 DNB
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δουνκέρκη

Νανσί

Κατάταξη: 12η

2 Goal/Goal 0
2 Over 1.5 0
2 Over 2.5 0
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Δουνκέρκη
?
Ι
Ι
Η
Ν
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • 7 N/G στα 8 πιο πρόσφατα στη Ligue 2
  • Έχει σκοράρει στα 12 από τα 24 ματς πρωταθλήματος
  • «8 στα 12» N/G εντός

Ανάλυση

Προέρχεται από δύο σερί «λευκές ισοπαλίες». Μετά το 0-0 εντός με τη Ροντέ ακολούθησε το ίδιο αποτέλεσμα στο εκτός με την Γκινγκάμπ σε ματς, όπου στο α'΄ημίχρονο ήταν αρκετά παθητική. «Έφαγε» φάσεις, αλλά κράτησε το μηδέν. Στην επανάληψη ήταν περισσότερο δραστήρια, προσπάθησε να κάνει κάποιες φάσεις, αλλά δεν κατάφερε κάτι το ιδιαίτερο με αποτέλεσμα να μείνει με τον βαθμό από τη στιγμή, μάλιστα, που στο 75' έμεινε με 10 παίκτες. «Τηρουμένων των αναλογιών το αποτέλεσμα είναι καλό για μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μερκαντάλ. Εκτός οι βασικοί Ντιντουί (Α, 19/1), Σισέ (Α, 19/0), Γκομίς (Α, 12/1), Χουισμάν (Α, 10/0), Μπουντό (Μ, 13/0) και Μπρουνέλ (Μ, 7/1).
Νανσί
Κατάταξη: 12η
?
Ν
Ι
Ι
Ι
Η
Ι
Φόρμα ομάδας
  • 8 σερί αήττητη
  • 3-3-1 vs Νανσί
  • 6 G/G στα 8 πιο πρόσφατα

Ανάλυση

Χτίζει σερί και πλέον είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Προέρχεται από σημαντική νίκη με 1-0 επί της Πο με γκολ του Σις στο 25'. Πιέστηκε στο τελευταίο 20λεπτο και στο τέλος κινδύνεψε, με δεδομένο ότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 80 και μετά, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη. «Έχουμε αυτοπεποίθηση και πάμε για τη νίκη το σύνθημα της», δήλωσε. Πολλές και σημαντικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους. Εκτός λόγω τιμωρίας οι Σις (Α, 17/2), Σάιντλερ (Ε, 4/0), Ρότσα (Μ, 23/4) και Χάαγκ (Ε, 21/2). Τραυματίας ο Μπασί (Μ, 11/4), ενώ έκπληξη συνιστά ο αποκλεισμός του Μποντό (Μ, 10/1) από την αποστολή. Σημαντική η επιστροφή του Μπιρόν (Ε, 20/7).
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ