foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ224
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Στεπάνοβιτς, Γιούρκας, Μαρέσκα και βραδιά για… ρίσκα

Μποζιονέλος | 12 Ιαν 2021 06:20
stepanovic-01.jpg

🦊 Από τα καλύτερα Σαββατοκύριακα της σεζόν ήταν τούτο. Φτου φτου. Αν και την κυριακάτικη μαγιά χάλασε το βράδυ η Μπενελένσες. Ας είναι.

🦊 Πλήρωσαν 3.20 το combo πρώτου γκολ με 1Χ στο Αρμίνια – Χέρτα (σ.σ. τι θα πει άσος στο 4άρι σε τέτοιο ματς, εν μέσω πανδημίας, κόπωσης και άδειων γηπέδων;), 3.10 το combo της Αϊντχοφενάρας με τον Αγιαξ, 2.37 το anytime σκορ στο Χατάισπορ – Μπεσίκτας (από το 7ο λεπτό!), 2.00 το αβάτζο της μπασκετικής ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό ενώ κασαρίστηκε στο τσακ η ιταλική δυάδα του 5.28, με το που σκόραρε η Νάπολι, ενώ η Κροτόνε έχανε. Κάτι έδωσε…

🦊 Στα χαμένα και τα δύο του σνούκερ όπως και το ρίσκο με τον Χατζηγιοβάνη – τελικά Ελληνας σκόρερ. Ο Εμμανουηλίδης!




Εχει ταλέντο ο Κινέζος


🎱 Συνεχίζεται το Masters του σνούκερ στη Μίλτον Κινς της Αγγλίας. Μετέχουν οι πρώτοι 16 του world ranking, αν και δύο αποχώρησαν ελέω covid-19 (Τζαντ Τραμπ και Τζακ Λισάουσκι).

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ματς ανά ημέρα, 15:00 και 21:00 τα ματς του 1ου γύρου, best of 11 frames τα ματς (ήτοι, όποιος πάει στα 6).

🇦🇺🇨🇳 Το μεσημέρι ο 38χρονος Αυστραλός    Νιλ Ρόμπερτσον (Νο. 2 στο ranking) παίζει με τον 20χρονο Κινέζο Γιαν Μπίνγκνταο (Νο 11). Ο Ασιάτης είναι τρομερό ταλέντο, έχει την ψυχραιμία και την υπομονή που απαιτεί το σπορ και, αργά ή γρήγορα, τον αναμένει ένας μεγάλος τίτλος. Μετέχει για πρώτη φορά σε Masters, ενώ ο Ρόμπερτσον έκανε ντεμπούτο το… 2004 (τροπαιούχος το 2012, φιναλίστ το 2015), ενώ πέρυσι έμεινε πρόωρα εκτός από τον Στίβεν Μαγκουάιρ.

Το ’19 ο τότε 18χρονος Γιαν είχε αποκλείσει με 6-1 τον Αυστραλό. Κοντολογίς, ναι μεν στο 1.25 ο άσος αλλά δεν είναι τόσο κακός ο Κινέζος, διπλασιάζει αν το παλέψει και πάρει 4 frames. Και δεν αποκλείω το διπλό (στο 4.40).

Τίποτε για το βραδινό ανάμεσα σε Μαρκ Σέλμπι και Στίβεν Μαγκουάιρ, άσος μεν… αλλά.

 

Ρίσκο 🎱

 

🇦🇺🇨🇳 21:00     Νιλ Ρόμπερτσον 🆚 Γιαν Μπίνγκνταο 2 (+2,5) 🦊 2.00. (Bet365)

Οι τρελo-Βάσκοι και το κρεσέντο

🇹🇷🇪🇸 Το πιο αμφίρροπο αποψινό, της πρώτης εκ των τεσσάρων ημερών της (έκτης) διαβολοβδομάδας, διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε (8-10) και την Μπασκόνια (9-9). Η οποία Φενέρ δεν θα φαβοριτιζόταν τόσο, θαρρώ, αν δεν είχε βάλει το buzzer beater ο Λορέντζο Μπράουν στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα. Τρίτη σερί νίκη για τους Τούρκους, που κατόπιν περιμένουν τον παραπαίοντα Παναθηναϊκό. Τους Βάσκους δεν τους πιάνεις από πουθενά: χάνουν από την αποδεκατισμένη Αλμπα στο Βερολίνο και στο… καπάκι νικούν την ΤΣΣΚΑ των 12 σερί νικών.

Στο 10-6 για τη Φενέρ η παράδοσή τους στην Πόλη, πέντε σερί άσοι, έσχατο διπλό τον Μάρτιο του 2017 με όργια του… Λάρκιν, που τότε έπαιζε στην Μπασκόνια. Με τον κίνδυνο οι τρελ0-Βάσκοι να χάσουν εύκολα, ρίσκαρα σε αβάτζο τους και στο να βάλουν τουλάχιστον 73 πόντους.

🇮🇱🇬🇷 Στο 10-6 είναι, από τα 70s που πρωτοαντάμωσαν, η παράδοση στο Τελ Αβίβ για Μακάμπι (8-10) και Ολυμπιακό (9-6) υπέρ των Ισραηλινών που μετά το… στραπάτσο από τη Ζενίτ έκαναν μεγάλο ματς στο Βερολίνο επί της Αλμπα, ενώ λείπει εκ νέου ο Χάντερ. Ο Ολυμπιακός νίκησε in extremis (και με non call…) την Μπάγερν στο ΣΕΦ, ελλείψει Παπανικολάου και ΜακΚίσικ, ο οποίος επιστρέφει, όχι όπως και ο «Παπ», ενώ χτύπησε ο Χάρισον που έμεινε εκτός και ο Μάρτιν είναι αμφίβολος. Πέντε νίκες στα τελευταία επτά έχουν οι Μακκαβαίοι, δύσκολα να μη συνεχίσουν το κρεσέντο. Σηκώνει για multicombo.

 

Μονό 🏀

 

🇹🇷🇪🇸 19:45 Φενέρμπαχτσε 🆚 Μπασκόνια 2 (+7,5) & Μπασκόνια over 72,5 🦊 2.00. (Bet365)

Multicombo 🏀

 

🇮🇱🇬🇷 21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ 🆚 Ολυμπιακός 1 (-2,5) & Μακάμπι over 75,5 & over 29,5 π. και οι δύο στο 1ο ημίχ. 🦊 2.30. (Bet365)

«Διαζύγιο» με τα… χηνάρια

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ναι μεν η Ρότσντεϊλ μετρά μονάχα δύο νίκες στα τελευταία 11 αλλά έχει (απο)δείξει ότι από έδρες δεν καταλαβαίνει: τέσσερα διπλά στα τελευταία έξι, 5-0 τη Γουίγκαν και 4-0 την Πλίμουθ στα τελευταία χρονικά, το Σάββατο γύρισε από το 0-3 του ημιώρου σε 3-3 το ματς με την Κρου. Έχει τσαγανό, έχει ψυχολογία και παίζει με μια Τσάρλτον που έχει μια νίκη στα τελευταία επτά, έχασε από την Ακρινγκτον την Παρασκευή και η μόνη της νίκη στο εν λόγω διάστημα ήταν με τη Γουίμπλεντον, όπου έχανε ως το 65’ και είχε τύχη στο τέλος.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Πλησίον του 5αριού τα διπλά, άνω του διπλασιασμού να μην ηττηθεί η Ρότσντεϊλ που, πλάκα πλάκα, έχει να φέρει εκτός έδρας ισοπαλία από τις 8 Φεβρουαρίου: με την Ντόνκαστερ τότε, η μόνη της ισοπαλία εκτός στα τελευταία 25!



Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:00 Τσάρλτον 🆚 Ρότσντεϊλ X2 🦊 2.10. (Bwin)

Δεν δικαιολογείται



🇩🇪 Λέβερκουζεν εναντίον Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην άδεια «Μπάι Αρίνα», νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι) ματς για το DfB Pokal, με παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Κύπελλο η Αϊντραχτ που με τρεις σερί νίκες στην Bundesliga διάγει την καλύτερη φετινή της φόρμα. H Μπάγερν έμεινε σε τρίτο άνευ νίκης, 1-1 με τη Βέρντερ, είχε μεν 70% κατοχή αλλά ήταν απελπιστικά φλύαρη.

Επί της στατιστικής, τρία κρατούμενα. Πρώτον, άλλη μια φορά έπαιξαν στο Κύπελλο, σε ημιτελικό τον Μάρτιο του 1993 στη Φρανκφούρτη και η Λέβερκουζεν νίκησε 3-0, δύο ο Αντρέας Τομ κι ένα ο Ουλφ Κίρστεν. Η Αϊντραχτ, που έπαιζε από το 55’ με δέκα λόγω αποβολής του Μπίντεβαλντ, είχε τεχνικό τον Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς, ο Σέρβος το 1997-99 πέρασε από την ΑΕΚ.


Δεύτερον, ο νυν τεχνικός της, Αντι Χίτερ, σε άλλα δύο ματς με την Μπάγερ στη Ρηνανία ως προπονητής της Αϊντραχτ δέχθηκε… 10 γκολ: 4-0 και 6-1. Τούτες, για να πάμε στο τρίτο, δύο από τις πέντε σερί νίκες στην «Μπάι Αρίνα», υπάρχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία έντεκα.

Τι παίζουμε; Πρόκριση Αϊντραχτ, κάπως, με κάποιον τρόπο… Δεν δικαιολογείται να είναι ο άσος τόσο κάτω.



Special bet


🇩🇪 21:45 Λέβερκουζεν 🆚 Αϊντραχτ Φρ. Πρόκριση Αϊντραχτ 🦊 2.75. (Novibet)

Κι ας το χάσω…


🇳🇱 Να τελειώσει, ομάδα πρώτης κατηγορίας, σεζόν χωρίς νίκη είναι μάλλον απίθανο. Σπάνια να τελειώσει και χωρίς εκτός έδρας νίκη. Η Εμεν είναι η μοναδική ομάδα που αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 15 αγωνιστικές (0-5-10), δεν είναι για τόσο χάλια αλλά, τι να κάνουμε, έπεσε ήδη. Και παίζει στο Αλμελο ενάντια σε μια Χέρακλες που δεν είναι και τόσο καλύτερη, σκοράρει δύσκολα, έχασε τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε εντός (αλλά στο… καπάκι έβγαζε διπλά εκτός).

Κανονικά, είναι για άσος, έστω και δύσκολα.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρισκαδόρικα όμως, σε πόσα ματς θα έχει φέτος η Εμεν τη δυνατότητα να μπει στο γήπεδο δίχως να φοβάται να κοιτάξει την αντίπαλο στα μάτια; Fun bet κι ας το χάσω.

 

Fun bet

 

🇳🇱 22:00 Χέρακλες 🆚 Εμεν 2 🦊 4.50. (Betshop)

Περί επιχειρηματολογίας

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει να σκέπτεται τη Λίβερπουλ και, δη, μετά τη χθεσινή κλήρωση του FA Cup, εις διπλούν μέσα σε μία εβδομάδα (14 στο «Ανφιλντ» και 23 ή 24/1 στο «Ολντ Τράφορντ»). Πολύ ωραία, να τα ξεκαθαρίσουμε και νωρίς νωρίς. Και το ότι έχει να σκέπτεται ενίοτε αποτελεί τροχοπέδη.

Όχι πως υπάρχουν επιχειρήματα για να την κοντράρεις (πλην ενός): η Μπέρνλι απέκλεισε στα πέναλτι την άσημη Ντονς στο Κύπελλο, δεν έχει δώσει ματς πρωταθλήματος από τις 29/12, επί του λεγόμενου Big-6 μετρά 1-4-20 στα τελευταία 25, καρέ παικτών της βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό (μόνος βασικός ο Γουέστγουντ) και στο «Τερφ Μουρ» μετρά πέντε σερί ήττες από τη Γιουνάιτεντ δίχως καν να σκοράρει – το τελευταίο της γκολ ήταν στο 1-0 του Αυγούστου 2009. Ο μόνος άσος από το 1968 και επί συνόλω 14 αγώνων. Και η Γιουνάιτεντ είναι σε φόρμα (αήττητη με 8-2-0 στα τελευταία δέκα, αήττητη στα τελευταία 14 εκτός με 11-3-0, στα τελευταία 11 έβαλε τουλάχιστον δύο γκολ). Ροντέο τα εκτός «Ολντ Τράφορντ».

Τι επιχείρημα λείπει; Μα τούτη η περίεργη σεζόν, σε άδεια γήπεδα, σπάνε φαβόρες εκεί που δεν το περιμένεις. Το κάλυψα σε ασιατικό +1 όπου, φυσικά, πληρώνεσαι σε άσο ή χηνάρι και παίρνεις πίσω τα λεφτά σου σε διπλό ως ένα γκολ διαφορά. Κράτα λίγο απόψε, μαρή Μπέρνλι…

 

Ασιατικό, fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:15 Μπέρνλι 🆚 Μάντσεστερ Γ. 1 +1 ΑΗ 🦊 2.21. (Betshop)

Αφιλόξενο το «Μόλινιου»

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Αν κάτι χαρακτηρίζει τα ματς της Γουλβς με την Εβερτον στο «Μόλινιου» είναι ότι σκοράρει μόνο μία: 9 από τα τελευταία 11 τους εκεί έληξαν με no goal. Ισως δύσκολο να επιβεβαιωθεί κι απόψε, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Στα τελευταία 18 τους στο Γούλβερχαμπτον, ήτοι από το 1970, η Εβερτον μονάχα τρεις νίκες πήρε. Ισως μπορεί άλλη μία, άλλωστε έχει κάνει 5/8 διπλά φέτος, εν μέσω της αστάθειάς της βγάζει μια… σταθερή εικόνα εκτός «Γκούντισον Παρκ», ωστόσο τέθηκε νοκ άουτ ο αρχισκόρερ Κάλβερτ-Λιούιν (11 γκολ) και παίζει με Ιγουόμπι, Χάμες, Ρισάρλισον μπροστά: not bad. Καρέ αγώνων χωρίς νίκη, δέκα σερί που δέχεται γκολ η Γουλβς.

Ζαριά: προς τα δεξιά, με κάλυψη, και έξτρα ζητούμενο τα δύο γκολ στο ματς. 

 

Combo

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:15 Γουλβς 🆚 Εβερτον X2 & over 1,5 🦊 2.37. (Stoiximan)

Από την εποχή του Γιούρκα και του Χιμένεθ


🇪🇸 Εξ’ αναβολής ματς της πρεμιέρας το Ατλέτικο – Σεβίλλη με πολύ γκρίνια. Οι Μαδριλένοι τρεις μέρες, λόγω της απίστευτης κακοκαιρίας, έκαναν προπονήσεις σε κλειστό γυμναστήριο (ενώ οι οπαδοί της σχολίαζαν σκωπτικά ότι το μόνο κακό που είχαν οι φωτογραφίες από το προπονητικό ήταν πως το χορτάρι ήταν… λευκό – λόγω Ρεάλ). Έχει 11 νίκες στα τελευταία 12, με μόνη αποτυχία την ήττα από τη Ρεάλ, 13 μήνες αήττητη εντός με απολογισμό 15-4-0, η ήττα από την Μπάρτσα τον Δεκέμβριο του 2019 είναι και η μόνη στα τελευταία 34 εντός στο πρωτάθλημα (στα τελευταία 47 μόνο από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχασε!). Κι όμως, σε αυτά τα δυόμισι χρόνια έχασε εντός στο Κύπελλο: από τη Σεβίλλη τον Ιανουάριο το ’18.

Η οποία Σεβίλλη είναι και η τελευταία που προηγήθηκε στο σκορ της Ατλέτι στη Μαδρίτη, έκτοτε σε 13 παιχνίδια καμία άλλη δεν της έβαλε πρώτη γκολ. Και έπαιξε κανονικά, με χατ-τρικ του Εν Νεσίρι νίκησε 3-2 τη Σοσιεδάδ το Σάββατο, «ναι αλλά η Ατλέτικο είναι ξεκούραστη» απάντησε στα περί μη αναβολής του αγώνα ο Χουλιέν Λοπετέγι, που ανανέωσε ως το 2023.

Όσο για την παράδοση; Τελευταίο διπλό τον Σεπτέμβριο του 2008 με 1-0 και γκολ του Λουίς Φαμπιάνο, και έκτοτε 5-6-0. Σε εκείνο το διπλό έπαιζε στην Ατλέτι ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μαζί με τον μετέπειτα «πράσινο» Λουίς Γκαρσία και στη Σεβίλλη ο μετέπειτα «ερυθρόλευκος» Εντζο Μαρέσκα, με προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ!

Ρίσκο: να προηγηθεί η Σεβίλλη (ελέω των προαναφερθέντων) και να μην ηττηθεί.

 

Combo, ρίσκο

 

🇪🇸 22:30 Ατλέτικο M. 🆚 Σεβίλλη 1ο γκολ Σεβίλλη & Χ2 τελ. 🦊 3.45. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ