foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

8.833 ημέρες χωρίς διπλό στο ΟΑΚΑ, από το 1982 χωρίς απώλεια στη Λεωφόρο!

Μποζιονέλος | 10 Ιαν 2021 13:11
1-2678804.jpg

🦊 Καλό ήταν το Σάββατο, πολύ καλό, αν και έχω παράπονο: την… ομίχλη που δεν άφησε τη Λανς να σκοράρει με το Στρασβούργο για να βγει (και) το 2.65 ή την ΚΠΡ που στην παράταση δεν άντεξε (ήμασταν κοντά στα πέναλτι, ήτοι πρόκριση – χεχε).

🦊 Πλήρωσαν λοιπόν το ωραιότατο 2.60 του multicombo στο ματς της (Αργείτισσας, ως αποδείξαμε χθες!) Μπενεβέντο με την Αταλάντα, 2.15 τα φάουλ στο Παναιτωλικός – Ολυμπιακός, 3.10 το γκολ του Γκριζμάν στο Γρανάδα – Μπαρτσελόνα (από το 12ο λεπτό μάλιστα) και 2.12 (και ουχί 4.38) η δυάδα με Καϊσερίσπορ και Ουνιόν σε draw no bets, ελέω της ισοπαλίας στο Βερολίνο ενώ γύρισε πίσω η μίζα από την ισοπαλία στο Μποαβίστα – Σάντα Κλάρα.


🦊 Να σημειώσω ότι ξένα sites και live εταιρειών, ξανά, έδιναν 34 φάουλ (16-18) στο ματς του Αγρινίου, ώσπου η επίσημη SL τα έβγαλε 16-16 (άρα πληρωθήκαμε).




Masters, covid19, ανάλυση, picks


Δύο είναι τα πολύ μεγάλα τουρνουά στο σνούκερ: το Masters κάθε Ιανουάριο όπου μετείχε το top-16 των παικτών και φυσικά, το Παγκόσμιο κάθε Μάιο που ελέω κορωνοϊού φέτος έλαβε χώρα τον Αύγουστο. Από σήμερα ξεκινά λοιπόν το Masters, όχι στο Λονδίνο αλλά στη Μίλτον Κινς, πάντα στην Αγγλία. Και με αποχώρηση – σοκ καθώς ο προπέρσινος παγκόσμιος πρωταθλητής και Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Τζαντ Τραμπ, όπως και ο Τζακ Λισάουσκι, μπήκαν σε καραντίνα και κλήθηκαν εσπευσμένα να τους αντικαταστήσουν οι αμέσως επόμενοι του ranking, Τζο Πέρι και Γκάρι Γουίλσον που είναι στο Νο. 17 και 18 αντίστοιχα!


Και ενδεχομένως να μην είναι οι μοναδικές απώλειες διότι κάθε παίκτης υποβάλλεται σε μοριακό τεστ 48 ώρες πριν από τον αγώνα του. Άρα ίσως υπάρξουν κι άλλες. Εξ ου και, προς ώρας, δεν ασχολήθηκα με μακροχρόνιο, περί κατάκτησης.

Δύο ματς ανά ημέρα, 15:00 και 21:00 τα ματς, best of 11 frames τα ματς (ήτοι, όποιος πάει στα 6). Πρώτοι, χρονικά, παίζουν οι δύο… Γουίλσον (απλή συνεπωνυμία), ο 29χρονος Κάιρεν (Νο. 5 στο world ranking) και ο 35χρονος Γκάρι (Νο. 20) ο οποίος μετέχει για πρώτη φορά σε Masters, δεν είχε πάντως ανάλογη πορεία την τελευταία διετία, μετά την παρουσία του ως τα ημιτελικά του Παγκοσμίου το ’19. Πλην όμως, μιας και δεν έχει κάτι να χάσει αφού μπήκε από το… παράθυρο σήμερα, σε ματς όπου να ηττηθεί πληρώνει 1.20, ίσως το παλέψει.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο βραδινό παίζουν ο 46χρονος Τζο Πέρι (Νο. 19) με τον 39χρονο Ντέιβιντ Γκίλμπερτ (Νο. 13) σε ένα, ως δείχνουν και οι αποδόσεις, αμφίρροπο ματς. Σε άλλα 16 ματς που έδωσαν, πήραν από 8 νίκες, ο Γκίλμπερτ στην παρθενική του παρουσία σε Masters έφτασε ως τον ημιτελικό, πέρυσι, ο Πέρι εδώ και χρόνια παίζει για το ονόρε και την υστεροφημία του δίχως να κατορθώσει να γίνει ποτέ top class. Επιλογή, να πάει (υπέρ οποιουδήποτε) από 6-4 και πάνω…

 

Μονό 🎱

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 15:00 Κάιρεν Γουίλσον 🆚 Γκάρι Γουίλσον 2 (+2,5) 🦊 1.92. (Bet365)

Μονό 🎱

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:00 Τζο Πέρι 🆚 Ντέιβιντ Γκίλμπερτ Over 9,5 🦊 1.95. (Stoiximan)

8.833 ημέρες χωρίς διπλό!

🇬🇷 Ο Παναθηναϊκός δεν βλέπεται, ο Οντετ Κάτας είναι υπό… υπογραφή και ανακοίνωση και ο Γιώργος Βόβορας άφησε πίσω του μια ομάδα μπάχαλ0 – χωρίς 100% δική του ευθύνη. Τις προάλλες με τη Ζενίτ οι «πράσινοι» ήταν εκ νέου χωρίς αρχή και τέλος. Και απόψε υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι, με την «Ενωση» να μην έχει νικήσει τον ΠΑΟ ως φιλοξενούμενη από τις… 3 Νοεμβρίου 1996! 25 χρόνια και δύο μήνες ή, αν θέλετε, 8.833 ημέρες… και σήμερα (;).

Η ΑΕΚ μετρά 31 σερί ήττες, ίσως απόψε έχει την ευκαιρία της ασχέτως αν δεν είναι σε φουλ φόρμα, μεσοβδόμαδα ηττήθηκε ξανά από τη Χάποελ Χολόν στο BCL, ενώ παραμένουν εκτός Ζήσης και Σλότερ.

For the record, τότε η ΑΕΚ είχε νικήσει με 94-77 σε ματς που είχε… λάμψει το άστρο του Βίκτορ Αλεξάντερ με 23 πόντους, ενώ ο Έντουαρντς είχε προσθέσει 21, από πλευράς «τριφυλλιού» ο Νίκος Οικονόμου είχε 22 πόντους και ο Μπάιρον Ντίνκινς 16. Με Γιάννη Ιωαννίδη στον πάγκο η ΑΕΚ, με Μπόζινταρ Μάλκοβιτς ο Παναθηναϊκός που είχε και Μαρτίνεθ, Κοχ, Σκονοκίνι, Αμίτσι, Αλβέρτη και η «Ενωση» έπαιζε με Κολντεμπέλα, Ατρούια, Κακιούζη, Χατζή, Ποδαρά! Τη χρονιά εκείνη (1996-97) η ΑΕΚ έφτασε μέχρι τον τελικό των play offs και ηττήθηκε 1-3 από τον Ολυμπιακό εξασφαλίζοντας συμμετοχή για τη Euroleague για πρώτη φορά έπειτα από το 1971 (!), ενώ έφτασε μέχρι και τον τελικό του 1998!

Ο, δε, Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στην β’ φάση των play offs από τον ΠΑΟΚ (1-2) κι έχασε το «εισιτήριο» (που ίσχυε τότε) για τη Euroleague της επόμενης περιόδου. Ο Μάλκοβιτς είχε απολυθεί νωρίτερα, κακήν κακώς, κι η σεζόν τελείωσε με προπονητή τον Μιχάλη Κυρίτση.

Και ξερό διπλό παίζεται, βοηθά το timing για την ΑΕΚ, το κάλυψα πάντως με αβάτζο πόντων ώστε να βγει κάτι πέριξ του δίφραγκου…

 

Μονό 🏀

 

🇬🇷 20:00 Παναθηναϊκός 🆚 ΑΕΚ 2 (+7,5) 🦊 2.00. (Bet365)

Η μόνη φορά που δεν τη νίκησε στη Λεωφόρο

🇬🇷 Ο Παναθηναϊκός μετρά συνολικά 40-14-9 ενάντια στην ΑΕΛ και 25-4-2 ως γηπεδούχος. Κι αν οι Λαρισαίοι του έχουν κάνει… ζημιές στην έδρα του τελευταία χρόνια, αυτές ήταν στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λεωφόρο, όπου διεξάγεται και το σημερινό.

Στο «Απόστολος Νικολαϊδης» η ΑΕΛ δεν έχει νικήσει ποτέ τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει να πάρει αποτέλεσμα από του Αγίου Βαλεντίνου του 1982, όταν πήρε 1-1: η μοναδική μη ήττα της στην ιστορική, «πράσινη» έδρα! Τότε οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με τον Βαλαώρα και ισοφάρισε στο τέλος ο Χαραλαμπίδης. Πέρασαν… 14.210 ημέρες!

Ιντριγκαδόρικο επίσης ότι και στα 12 τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας, σκόραραν μόνο ξένοι παίκτες: ο τελευταίος Έλληνας ήταν ο Κατσουράνης σε ένα ΠΑΟ – ΑΕΛ 4-0 το 2009, ημέρα Δευτέρα και την επομένη τις εκλογές του Γιώργου Παπανδρέου στην πρωθυπουργία (έλα μωρή ΠΑΣΟΚάρα…). Ο, δε, τελευταίος Έλληνας σκόρερ της ΑΕΛ στα μεταξύ τους ήταν το 1991 ο Τσουκάλης στο ΠΑΟ – ΑΕΛ 3-3!

ΟΚ, τρομερός ο Πινακάς φέτος αλλά καλά καλά η Λάρισα δεν φτιάχνει φάσεις. Τώρα, αν ο ΠΑΟ δεν νικήσει και στο σημερινό, ας το κλείσουν το μαγαζί. Για (Έλληνας) σκόρερ από τους «πράσινους» αξίζει ο Ιωαννίδης, αλλά ίσως δεν ξεκινήσει, και ο Χατζηγιοβάνης – ο Αλεξανδρόπουλος δεν σουτάρει πολύ. 

Σκόρερ


🇬🇷 19:30 Παναθηναϊκός 🆚 ΑΕΛ Γκολ Χατζηγιοβάνης 🦊 3.60. (Novibet)

Η πρωτάρα, το ντέρμπι και το ερώτημα

🇹🇷 Σε public bet έχει εξελιχθεί σήμερα η φορμαρισμένη (με 8 νίκες στα τελευταία 9) Μπεσίκτας στο ματς ενάντια στη Χατάισπορ στην Αντάλια, πόλη που βρίσκεται στη θέση της αρχαίας Αντιόχειας (σ.σ. υπόσχομαι, με την πρώτη ευκαιρία, σχετικό στόρι). Οι νεοφώτιστοι, και πρωτάρηδες στην κατηγορία, τα πάνε παραπάνω από εξαιρετικά, σκοράρουν εύκολα, δεν αποκλείω να «σπάσει». Η αξία πάντως είναι στα γκολ, χαμηλά πληρώνει το αμφίτερμα, πολύ καλύτερα να είναι σε κάποια φάση 1-1 (ποντάρισμα ενστίκτου).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇮🇹 Ιταλική η ζώνη των 16:00. Δεν είναι τόσο φαβορί η Βερόνα στην υποδοχή της Κροτόνε η οποία συχνά κάνει… ροντέο τα παιχνίδια της και δεν έχει και τόσο καλή παράδοση (2-4-1), συν ότι θα λείψει ο ηγέτης μέσος Βελόσο ενώ Λάζοβιτς, Νταβίντοβιτς είναι αμφίβολοι. Σε τιμή παραπάνω από όσο περίμενα το combo over 2,5 με αμφίτερμα. Και μπαίνει σε παρολί με το goalbetting από το ματς της συχνά αφελούς αμυντικά Ουντινέζε με μια Νάπολι που κακώς φαβοριτίζεται τόσο χαμηλά στο «Φρίουλι», ούσα ακόμη χειρότερη στα μετόπισθεν. Αλλά μπροστά κεντάει – όταν δεν είναι άστοχη, όπως στο 2-1 από τη Σπέτσια.

🇵🇹 Η Μπελενένσες μετρά φέτος 6/12 ισοπαλίες, η Πάσος Φερέιρα έχει 5-4-2, γενικώς δύσκολα ηττώνται, σκληράδα εναντίον ποιότητας απόψε στο «Ζαμόρ» αλλά δεν είναι για τόσο ψηλά ο άσος: με τη Σπόρτινγκ το πάλεψε στα ίσα, με τη Μαρίτιμο έπαιζε για ώρα με δέκα και λύγισε στο τέλος. Άσος μεν, με κάλυψη δε.


🇳🇱 «De Topper» στην Eredivisie, Αγιαξ εναντίον PSV Αϊντχόφεν σε ματς που κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο, πάντως ο «Αίαντας» απώλεσε τη διαφορά που είχε λάβει, η PSV τη ροκάνισε, δείχνει σε καλύτερο momentum αλλά στο Αμστερνταμ σπάνια της βγαίνει καλό ματς. Ενδεικτικό ότι προηγήθηκε μόλις μια φορά στα τελευταία 12, στο 8-2-2 υπέρ του Αγιαξ ο απολογισμός στο εν λόγω διάστημα. Αμφίτερμα ναι, σηκώνει, και προς τα δεξιά με κάλυψη.

🇩🇪 Προσπαθώ να φανταστώ πώς η Αρμίνια δεν θα ηττηθεί από τη Χέρτα –απίθανο δεν είναι. Δεν την πάει φέτος, δεν κάνει φάσεις επειδή το ρόστερ της είναι λειψό, οι (μονάχα) τρεις νίκες της φέτος ήταν επί Μάιντζ, Σάλκε, Κολωνίας ήτοι επί πάνω κάτω ισοδύναμων. Και στο τελευταίο καρέ που υποδέχθηκε τους Βερολινέζους, δύο εκ των οποίων στο Κύπελλο, δεν τους νίκησε (από το 2007 έχει), ενώ στα 10/14 δέχθηκε πρώτη γκολ. Αν τούτο αλλάξει σήμερα, και μόνο, έχει τύχη ενάντια σε μια Χέρτα που δεν είναι σταθερή, δεν παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και χάνει σε δυναμική εκτός. Combo του στυλ «προηγούμαι, δεν χάνω» κι αν βγει, βγήκε.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Εν κρατούσα μονάχα ένα από τα κάτωθι, καθότι όλα εμπεριέχουν ρίσκο, θα ήταν η Μπελενένσες…

 

Δυάδα (απόδοσης 5.28)

 

🇮🇹 16:00 Βερόνα 🆚 Κροτόνε X2 & over 1,5 🦊 2.35. (Novibet)

🇮🇹 16:00 Ουντινέζε 🆚 Νάπολι Over 2,5 & goal/goal 🦊 2.25. (Novibet) 

Combo

 

🇳🇱 17:45 Αγιαξ 🆚 PSV Αϊντχόφεν X2 & goal/goal 🦊 3.10. (Bet365) 

Scorebetting

 

🇹🇷 18:00 Χατάισπορ 🆚 Μπεσίκτας Anytime score 1-1 🦊 2.37. (Stoiximan) 

Combo

 

🇩🇪 19:00 Αρμίνια Μπ. 🆚 Χέρτα Βερ. 1ο γκολ Αρμίνια & 1Χ τελ. 🦊 3.20. (Stoiximan)

Μονό

 

🇵🇹 22:00 Μπελενένσες 🆚 Πάσος Φερέιρα 1 dnb 🦊 2.09. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ