foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Από τον Βόκολο και τον Ζεσουάλδο στην… Αργείτισσα Μπενεβέντο

Μποζιονέλος | 09 Ιαν 2021 12:55
φδ.jpg

🦊 Βάρεσε 6.25 χθες η στήλη, με το combo (αυτή τη φορά να το βάλει πρώτη αλλά να μη νικήσει) της Μπάγερν στο Μένχενγκλαντμπαχ, 3-2 η Μπορούσια (από 0-2), να’ ναι καλά τα κορίτσια. Πέρασε εύκολα και το ασιατικό, στο 2.00, της Βιγιαρεάλ με την αποδεκατισμένη Θέλτα, πέρασε και το 2.08 του ημιχρόνου στο Ζάλγκιρις – Χίμκι ενώ το ότι το line των πόντων στο ΣΕΦ ανέβηκε πολύ, χάλασε δύο παρολάκια. Ας είναι.

Τι Μπενεβέντο, τι… Άργος


🏛️⏳📜 Το Μπενεβέντο είναι πρωτεύουσα της επαρχίας της Καμπανίας, 50 χλμ. βόρεια της Νάπολης. Και βρίσκεται στη θέση της αρχαίας πόλης Beneventum, ως Βενεβεντό την αποκαλούσαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.


Και μάλιστα μπήκε ακόμη περισσότερο στην καρδιά μου, ως πόλη και ως ομάδα καθώς πιστεύεται ότι είχε ιδρυθεί από τον Διομήδη. Ναι, τον μόνο Διομήδη που ξέρετε είναι την ομάδα χάντμπολ του Αργους, σωστό καθότι ο υπήρξε βασιλιάς της.

Ο «Διό», θεωρείται ως ο δεύτερος καλύτερος πολεμιστής των Αχαιών μαζί με τον Αίαντα στην Τροία, ανιψιός του Ηρακλή, φίλος του Οδυσσέα και ήταν μέσα στον Δούρειο Ίππο, στον αγώνα Ελλάδας – Τροίας που, ως γνωστόν, έληξε διπλό ημίχρονο, άσο τελικό. Κι επειδή ο Διομήδης, καθότι Αργείτης, υπήρξε μέγας κάγκουρας, διαβάζω ότι ήταν ένας εκ των μνηστήρων της Ωραίας Ελένης την οποία, χολιγουντιανά, έχουμε συνδυάσει με την Νταϊάν Κρούγκερ. Σύμφωνα με τον Όμηρο, ο Διομήδης συμμετείχε στον πόλεμο με 80 καράβια (αλλά τον πέρασε ο Μένιος, καθότι ο Αγαμέμνονος είχε στόλο με 100 πλοία).


Ο Διομήδης επέστρεψε, μετά τον πόλεμο, στο Αργος αλλά η σύζυγος του έχει ξαναπαντρευτεί (δεν ήταν Πηνελόπη, να κάθεται με τα χρόνια να περιμένει τον καλό της). Κι αντί να τους καθαρίσει με τη σπαθάρα του, ο βασιλιάς του Αργους έφυγε και σάλπαρε με τους συντρόφους του για την Ιταλία, όπου ίδρυσε μερικές πόλεις, μια εκ των οποίων το Μπενεβέντο.

Φυσικά η Μπενεβέντο δεν είναι η μόνη ιταλική ομάδα, ή πόλη, με ελληνικές ρίζες. Υπάρχει και η Ελλάς Βερόνα, που ιδρύθηκε το 1903 από μαθητές με τη βοήθεια του Ντέτσιο Κορούμπολο. Ο καθηγητής ελληνικών επέλεξε το Hellas λόγω της αγάπης του για την Ελλάδα, την γλώσσα της οποίας δίδασκε, με την ονομασία να αλλάζει το 1929, όταν το πρωτάθλημα ενώθηκε, σε A.C. Verona, για να επανέλθει το Hellas με την μετονομασία σε Ελλάς Βερόνα το 1958.

Η Κροτόνε, σύλλογος της Καλαβρίας και όπου ίδρυσε τη σχολή του ο Πυθαγόρας το 530 π.Χ., έχει παρατσούκλι «pitagorici», προς τιμήν του σπουδαίου Έλληνα φιλόσοφου και μαθηματικού, ενώ οι οπαδοί της είναι γνωστοί για την… περηφάνια που τρέφουν στην αρχαιοελληνική καταγωγή τους.


Εξ ου και η «Magna Grecia» (σ.σ. μεγάλη Ελλάδα) σε πανό και συνθήματα: «Salutate la magna Grecia» («υποκλιθείτε στη μεγάλη Ελλάδα») και «Noi siamo la Magna Grecia» («είμαστε η Μεγάλη Ελλάδα»).

Και υπάρχει και η Λάτσιο, που ιδρύθηκε το 1900 ως Societa Podistica επιλέγοντας τα γαλανόλευκα χρώματα της σημαίας της Ελλάδας, πατρίδας των Ολυμπιακών Αγώνων και του αθλητισμού! Σύμβολό της είναι ο αετός, που επέλεξε ο εκ των ιδρυτών της Λουίτζι Μπιτζιαρέλι επειδή ήταν (μεταξύ άλλων και) έμβλημα του Δία.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🇮🇹 Στα… του σήμερα, η Μπενεβέντο του Πίπο Ιντζάγκι παίζει με την Αταλάντα, της οποίας τη φανέλα φόρεσε ο Ιταλός φορ το 1996-97, ως ελάχιστοι θυμούνται. Ανεβασμένες και οι δύο, γκολ βρίσκουν (οι «μπεργκαμάσκι» πιο εύκολα), μια ζαριά σε bet builder: να σκοράρουν και οι δύο, να βάλει τουλάχιστον δύο η Αταλάντα και να βάλει τουλάχιστον ένα ως την ανάπαυλα.




Multicombo


🇮🇹 16:00 Μπενεβέντο 🆚 Αταλάντα Goal/goal & Αταλάντα over 0,5 στο 1ο ημίχ. & Αταλάντα over 1,5 🦊 2.60. (Novibet)

Υπό πίεση


🇹🇷 Με υπηρεσιακό στον πάγκο η Καϊσερίσπορ νίκησε στο Ντενιζλί, με υπηρεσιακό και σήμερα με την ντεφορμέ Μαλάτιασπορ καθώς από Δευτέρα αναλαμβάνει ο Ρουμάνος Νταν Πετρέσκου, στην αναζήτηση της πρώτης νίκης εντός Καισάρειας από την πρεμιέρα (0-2-5 έκτοτε). Υπό πίεση ο Χαμζά Χαμζάογλου στην ομάδα από τη Μελιτίνη που μετρά 1-3-4 στις τελευταίες οκτώ εξορμήσεις της, αλλά γκολ βρίσκει – εξ ου θέλει και κάλυψη ο άσος.

Γιατί αουτσάιντερ;


🇩🇪 Οργανωμένη και, κυρίως, με αυτοπεποίθηση τύπου… Λειψίας, η Ουνιόν πέρασε με 2-0 από τη Βρέμη καθαρίζοντας το ματς ως το 28’, είναι σε εξαιρετικό momentum έχοντας κοντράρει, και μη ηττηθεί, τις Μπάγερν και Ντόρτμουντ φέτος, μετά την πρεμιέρα μόνο από τη Χέρτα στο ντέρμπι λύγισε σε 13 ματς κι εκεί παίζοντας με δέκα από πολύ νωρίς. Γιατί, λοιπόν, αουτσάιντερ οι Βερολινέζοι στην υποδοχή μιας Βόλφσμπουργκ που έχει απολέσει μέρος από τη μενταλιτέ που τη διέκρινε ως τις αρχές Δεκεμβρίου;


Βέβαια και η Ουνιόν ρέντα έχει, 11/14 φετινά της σκόραρε πρώτη, σκόραρε βέβαια σε όλα ενώ οι «λύκοι» σε επτά εξορμήσεις νίκησαν φέτος μόνο την παραπαίουσα Σάλκε στο Γκέλζενκιρχεν, ενώ δεν έχουν ηττηθεί ποτέ (3-1-0, μικρό το δείγμα) από την Ουνιόν.



Δυάδα (απόδοσης 4.38)


🇹🇷 15:00 Καϊσερίσπορ 🆚 Μαλάτιασπορ 1 dnb 🦊 2.12. (Betshop)

🇩🇪 16:30 Ουνιόν Βερ. 🆚 Βόλφσμπουργκ 1 dnb 🦊 2.07. (Betshop)

Νοκ άουτ ντερμπάκι με παρασκήνιο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Αλλαγμένο από φέτος το FA Cup, χωρίς επαναληπτικούς σε ισοπαλία αλλά με παράταση και πέναλτι. Νοκ άουτ… κανονικά λοιπόν. Ναι, ο θεσμός των εκπλήξεων, και τη Χάντερσφιλντ ψιλοκοίταξα, και τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, κάτι δεν μου κάθισε καλά όμως. Και κράτησα μόνο κάτι από το λονδρέζικο ντερμπάκι, με αντιπαλότητα στους (απόντες ελέω κορωνοϊού) οπαδούς: ΚΠΡΦούλαμ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Πιο ξεκούραση η ΚΠΡ μετά την αναβολή του αγώνα με τη Λούτον, δεν έχει νίκη στα τελευταία εννέα, ο Τιμ Σέργουντ ακούγεται για τον πάγκο, γενικώς το κλίμα είναι υπό πίεση και η Φούλαμ έρχεται από… δύο αναβολές, έχοντας η ίδια κρούσματα. Δεν ανακοινώθηκαν ποιοι, δεδομένο το rotation πάντως. Συν ότι αφενός η ΚΠΡ δεν έχει νικήσει ποτέ τους «κότατζερς» στο Κύπελλο (0-1-3, ισόπαλο το μόνο ως γηπεδούχος εν έτει… 1972), αφετέρου την έχει νικήσει εντός μόνο μια φορά στα τελευταία επτά και από το… 1983.



Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 ΚΠΡ 🆚 Φούλαμ Πρόκριση ΚΠΡ 🦊 2.55. (Stoiximan)

Ποτέ, από τον Παναιτωλικό


🇬🇷 Πελατειακή σχέση έχει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό, ενάντια στον οποίο αφενός μετρά 12 σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας, με έσχατη απώλεια στις 30 Αυγούστου 2014 (1-1), αφετέρου δεν έχει ηττηθεί ποτέ. 18-3-0 σε όλα, επιμέρους 7-3-0 στο Αγρίνιο όπου είθισται να σκοράρει πολύ, περισσότερο από ό,τι στα ματς της έδρας του. Με 40-5 γκολ οι νταμπλούχοι φέτος καθαρίζουν, συχνά, εύκολα τα ματς και στα επτά από τα τελευταία οκτώ σκόραραν στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν έκαναν στα πρώτα έξι της σεζόν (αλλά στο β’ ημίχρονο έχουν βάλει τα 29/40 φετινά τους). Και με τη νίκη στην Τρίπολη έφτασαν τα 29 παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς ήττα, σερί 23 μηνών μετά από τις 10 Φεβρουαρίου 2019, όταν ηττήθηκαν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, στο 21-8-0 έκτοτε. Και μεσοβδόμαδα… παίζουν στην Τούμπα.


Rotation από τον Πέδρο Μαρτίνς (λείπουν Σα, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Ραφίνια, πιθανώς στον πάγκο ο Ελ Αραμπί). Ο Μασούρας σκόραρε φέτος και στο Ηράκλειο και στη Λαμία, του… πάει η επαρχία.

Επίσης, ο Ολυμπιακός παραχωρεί κατά μέσο όρο 16,14 φάουλ (ευλόγως τα λιγότερα στην κατηγορία) και κερδίζει 13,14, αντίστοιχα ο Παναιτωλικός παραχωρεί 17,06 και κερδίζει… 20! Δεν το βλέπω τόσο σκληρό πάντως το ματς σήμερα.



Φάουλ


🇬🇷 19:30 Παναιτωλικός 🆚 Ολυμπιακός Under 33,5 φάουλ 🦊 2.15. (Stoiximan)

Σκόρερ


🇬🇷 19:30 Παναιτωλικός 🆚 Ολυμπιακός Γκολ Μασούρας 🦊 2.50. (Novibet)

Εχει καιρό να (το) βάλει


🇪🇸 Φιλόξενη γενικά η έδρα της Γρανάδα για την Μπαρτσελόνα, 14-4-6 μετράει εκεί αλλά πέρυσι ηττήθηκε 1-0.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεσοβδόμαδα ο Μέσι έκανε ίσως το καλύτερό του φετινό ματς, στο 3-2 του Μπιλμπάο, από την απόδοσή του εξαρτάται όλη η ομάδα φέτος. Ζητούμενο και η διαχείριση (ρόστερ και δυνάμεων) αφού την Τετάρτη δίνει ημιτελικό Σούπερ Καπ με τη Σοσιεδάδ. Πάγια έξω Κοουτίνιο, Πικέ, Φάτι, Σέρζι Ρομπέρτο, φρέσκος απόντας ο άμπαλος στόπερ Λανγκλέ, με Γκριζμάν, Μέσι, Ντεμπελέ μπροστά η Μπάρτσα. Από τον Νοέμβριο έχει να σκοράρει ο Γάλλος, αλλού τον βρίσκεις 1.72 και 2.00 και αλλού… 3.10. Ε, υπάρχει αξία.

Στη φωτό η προπόνηση της Ρεάλ στην Παμπλόνα για το ματς με την Οσασούνα απόψε, ενδεικτικό της δριμείας κακοκαιρίας που επικρατεί από χθες στην Ισπανία, στη Γρανάδα πάντως προς ώρας δεν επηρεάστηκαν ενώ αναβλήθηκε το Ατλέτικο – Αθλέτικ Μπιλμπάο.

 

Σκόρερ

 

🇪🇸 19:30 Γρανάδα 🆚 Μπαρτσελόνα Γκολ Γκριζμάν 🦊 3.10. (Bwin)

Θυμάσαι τον… Βόκολο;


🇫🇷 Στα 90s ο τίτλος στη Γαλλία άλλαζε διαρκώς χέρια, δεν είχε εκκινήσει ακόμη η αυτοκρατορία της Λιόν. Ως και η Λανς είχε πάρει τίτλο. Έχω δει ματς Champions League στο ΟΑΚΑ, Παναθηναϊκός – Λανς, 1-0 με κεφαλιά Βόκολου (θα σέβεστε). Η Λανς το πάλεψε στη Λιόν, έχασε 3-2 και στο τέλος παραλίγο να ισοφαρίσει, το Στρασβούργο διέλυσε με 5-0 τη Νιμ αποδεικνύοντας πόσο αδικεί εαυτό φέτος, σε ματς που ευλόγως περιμένεις γκολ κι από τις δύο, διαφωνώ με τον φαβοριτισμό της γηπεδούχου.

Εξ ου και ένα καλοπληρωμένο combo. 

 

Μονό

 

🇫🇷 22:00 Λανς 🆚 Στρασβούργο X2 & goal/goal🦊 2.65. (Bet365)

Τι κι αν έφερε τον Ζεσουάλδο…


🇵🇹 1-7-4 το φετινό ρεκόρ της Μποαβίστα στην Primeira Liga, νομοτελειακά εκ των ουραγών, απογοητευτική στο 0-0 με τη Μαρίτιμο καθώς απείλησε ελάχιστα, 0-4-2 στα τελευταία έξι. Στα 74 του ο γνωστός μας, από το παλιότερο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν κατόρθωσε να αλλάξει κάτι, ενώ λείπει ο καλός μέσος Ρεϊνόσο. Υποδέχεται τη Σάντα Κλάρα που σε ματς… δύο ημερών έκοψε βαθμούς από την Μπενφίκα (1-1).

Στο 9-1-2 η παράδοση υπέρ της Μποαβίστα, που έχει 6/6 άσους εντός, αγωνιστικά ή ελέω Φερέιρα, δεν βγαίνει για φαβοριτισμό.

 

Μονό

 

🇵🇹 22:30 Μποαβίστα 🆚 Σάντα Κλάρα 2 dnb 🦊 2.31. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ