foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

La rivalità calcistica στο Μιλάνο, 45 χρόνια στη Λάρισα

Μποζιονέλος | 06 Ιαν 2021 06:02
Gullit.jpg

Εχω βρεθεί κι άλλες, όχι λίγες φορές, σε θέση να ψάχνομαι για το αν το αποτέλεσμα ενός πονταρίσματος ήταν σε συμφωνία… με τον μπουκ. Οι εποχές έχουν αλλάξει: τα πάντα υπάρχουν. Ή έστω, σχεδόν τα πάντα. Δεν μπόρεσα ποτέ να προσάψω κάτι την άνοιξη, τότε που εν μέσω του πρώτου λόκνταουν από info γνώστη της λευκορώσικης λίγκας (όχι Ελληνα) είχαμε ποντάρει κόρνερ ημιχρόνου στο μόνο ματς της αγωνιστικής που δεν μεταδιδόταν από κανένα στρίμινγκ. Ως και το φύλλο αγώνα έλαβα, κατόπιν request, μερικές ημέρες μετά, επίσημα, από τη λίγκα αλλά αρνούνταν να μου δώσουν κόρνερ ημιχρόνου, παρά μόνο τη σούμα. Τι διάολο, μάλλον το είχαν ποντάρει κι εκεί.

Άλλαξαν οι εποχές. Θυμάμαι κάποτε, τέλη 00s, Παρασκευή βράδυ, που τρέχαμε να βρούμε πρακτορείο ανοιχτό επειδή στο κουπόνι ματς Αργεντινής προσφερόταν Σαββατόβραδο στις 05:00 και είχε ξεκινήσει 21:00 ώρα Ελλάδος, άρα ό,τι είχε λήξει. Και πληρωθήκαμε, κανονικά και με τον νόμο. Αδρά. Από εκείνο Σαββατόβραδο η φωτό, στο VIP (για γνώστες…).

Πλέον, δεν νοείται λάθος. Ως δε νοείται, όταν αναλύεις, να χάσεις απουσία παίκτη, δεν είναι αποδεκτό να υπάρχει στατιστικό λάθος.

Την Κυριακή η ΑΕΚ, σύμφωνα με το live που έβλεπα (από το flashscore) η ΑΕΚ είχε 18 φάουλ, ο Ολυμπιακός 11 και γίνεται στο 92’ η ανατροπή του Βαλμπουενά από τον Λόπες, πληρωνόμαστε το πέναλτι και τα φάουλ της «Ενωσης» με over 18,5. Πανηγυρίζω, διπλά! Φευ…


Το «18» δεν αλλάζει ποτέ. Τι διάολο, λέω. Δεν το μέτρησαν; Μπαίνω στο επίσημο σάιτ της λίγκας, το slgr, κενό. Λίγα λεπτά μετά, συμπληρώνονται οι καρτέλες: 11-18, ως και στο flashscore. ΟΚ, το χάσαμε, θα είχαν κάνει λάθος στην καταμέτρηση, σκέφτομαι, αν και τέτοια λάθη δεν γίνονται – πολλώ δε μάλλον σε ντέρμπι. Ώσπου, ανοίγω κινητό και βλέπω καμιά 20αριά μηνύματα, ότι το live που βλέπατε από ορισμένες στοιχηματικές, έδιναν άλλες 15-19 φάουλ, άλλες 14-19, άλλες 12-18, αριθμοί που σβήνονται βέβαια με το κλείσιμο του live. Τρέχα γύρευε.

Ψάχνοντάς το, μίλησα με τον καλό φίλο Κώστα Γαλάνη της Galanis Sports Data, η οποία συνεργάζεται απευθείας με τη Super League και, από φιλοσοφία (και προς τιμή του), με καμία στοιχηματική. Ο Κώστας μου επιβεβαίωσε ότι χρεώθηκε κανονικά, στη στατιστική, ως φάουλ η ανατροπή του Λόπες και ήταν όντως 18, άρα το «φύλλο αγώνα» που εμφανίζεται στο slgr είναι σωστό.

Αυτά…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Πλήρωσαν, λοιπόν, προχθές το πέναλτι στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ (2.40), η δυάδα του 3.01 με Τορίνο σε κάλυψη και γκολ στο ΠΑΣ – Απόλλων σε ασιατικό και το combo της Εϊμπάρ στο 2.10. Χάθηκαν σουτ, φάουλ, όλα στο πρόγραμμα…

Εξι μήνες χωρίς… άσο, δυάδα με γκολ


🇹🇷 Αναγεννημένη η Τράμπζονσπορ επί ημερών Αμπντουλάχ Αβτσί, σε οκτώ αγώνες μόνο από τη Γαλατασαράι έχασε, άλωσε έδρες ομάδων που δεν είχαν ήττα εντός, όπως η Χατάισπορ και η Φατίχ Καραγιουμρούκ, στην Τραπεζούντα όμως στα τελευταία 14 δεν δέχθηκε γκολ μόνο από την Ερζουρούμσπορ. Και η Γκιέζτεπε σκόραρε στα τελευταία 8/10 εκτός Σμύρνης, δεν είναι δύσκολο να σκοράρει και ενάντια στους «μπορντομαβιλέρ».



🇮🇹 Η άνοδος της Τορίνο φάνηκε, εύκολο το 3-0 στην Πάρμα, ξέφυγε από την τελευταία θέση αλλά δεν έχει νίκη εντός φέτος και στα τελευταία εννέα μαζί με τα περσινά (0-4-5, ήτοι από τον Ιούλιο), έξτρα το άγχος. Και έχει να νικήσει τη Βερόνα στο Πιεμόντε από τον Νοέμβριο του 2005, στη Serie B τότε (και έκτοτε 0-4-2) και για τη Serie A από τον Νοέμβριο του 2001, εποχή που από τη μια έπαιζε ο Λουκαρέλι και από την άλλη ο Μούτου. Αήττητη στο τελευταίο καρέ εξορμήσεών της (3-1-0) και σκοράροντας επί επτά σερί η Βερόνα, έχει και ρέντα πάντως. Επιλογή το αμφίτερμα, ως βγήκαν τα τελευταία 10/12 μεταξύ τους (ανεξαρτήτως διοργάνωσης).


Δυάδα (απόδοσης 3.14)


🇹🇷 15:00 Τράμπζονσπορ 🆚 Γκιέζτεπε Goal/goal 🦊 1.74. (Novibet)

🇮🇹 16:00 Τορίνο 🆚 Βερόνα Goal/goal 🦊 1.81. (Novibet)

Δοκιμάζουν τα πόδια


🇮🇹 Η Αταλάντα έχει βρει ρυθμό, με το 5-1 επί της Σασουόλο έφτασε τα πέντε αήττητη με 3-2-0, οι νίκες στο Μπέργκαμο με γκολ 12-2, υπ’ ατμόν μετά την τριάρα από την Τορίνο ο Φάμπιο Λιβεράνι στην Πάρμα, η οποία μετά τον μέσο Γκράσι και τον φορ Ζερβινιό στερείται τον μπακ Ιακοπόνι, τον στόπερ Οσόριο και τον χαφ Κούτσκα.


Οι «μπεργκαμάσκι» σουτάρουν πολύ, σχεδόν 7 shots on target έχουν ανά αγώνα και, εσχάτως, πιο πάνω (ελέω φόρμας), οι «παρμέντζι» είναι μεν στο 3,47 φέτος αλλά ανεβασμένοι, με περισσότερα σουτ (τουλάχιστον 5) στο τελευταίο καρέ αγώνων. Ητοι, δείχνει μικρό το line στα 10,5.


Σουτ


🇮🇹 16:00 Αταλάντα 🆚 Πάρμα Over 10,5 σουτ στην εστία 🦊 1.87. (Stoiximan)

Κατέβηκε χωρίς... προπονητή


🇬🇷 9 Μαρτίου 1975, «Αλκαζάρ», ΑΕΛ – ΠΑΣ το ματς, Αργεντίνοι στο τερέν. Από τη μια Ντάνιελ Χιλ και Ενρίκε Καβόλι και από την άλλη Εδουάρντο Λίσα, Όσκαρ Αλβαρες, Αλφρέδο Γκλασμάν και Χουάν Μόντες. Οι Λαρισαίοι παρατάσσονται χωρίς προπονητή, μετά την απόλυση του Νταν Γεωργιάδης και είναι το μόνο ματς στην ιστορία της μεγάλης κατηγορίας όπου στο φύλλο αγώνα δεν αναγράφεται προπονητής σε ομάδα (!), λέγεται ότι οι ίδιοι οι παίκτες συμφώνησαν για την ενδεκάδα.


Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε περίπατο με 3-0, στην παρθενική του αναμέτρηση στη Λάρισα και έκτοτε… δεν νίκησε ξανά. Εκτοτε σε 13 επισκέψεις μέτρησε 0-5-8 σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας. Συνολικά με γηπεδούχο την ΑΕΛ είναι 14-5-2 με τελευταίο διπλό στις 25/4/1999 (και έκτοτε 4-3-0).

Η ΑΕΛ δεν έχει νίκη ακόμη, με τον ΠΑΟΚ ισοφαρίστηκε στο τέλος, δεν έχει νίκη στα τελευταία 16 για τη Super League ενώ ο ΠΑΣ έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία οκτώ.

Οπου τιμάται ως αουτσάιντερ η ΑΕΛ, ποντάρεται - αλλά με κάλυψη.



🇮🇹 Τέταρτη σερί ισοπαλία μέτρηση η Μπολόνια, αδικείται όμως από το 0-0 με τη Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» ούσα εμφανώς καλύτερη, αλλά άτυχη στην τελική προσπάθεια. Στις έξι οι αγωνιστικές χωρίς νίκη για τους «ροσομπλού» του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που εμφανώς βελτιώνονται. Ερώτημα η Ουντινέζε μετά την 4άρα από τη Γιουβέντους, τα μόλις 15 γκολ σε 14 ματς δείχνουν τη δυστοκία μπροστά, 3 εξ αυτών έβαλε ο εξτρέμ Πουσέτο που χτύπησε και θα λείψει για καιρό. Και ξερός άσος ποντάρεται, το κάλυψα σε draw no bet.



Δυάδα (απόδοσης 3.72)


🇮🇹 16:00 Μπολόνια 🆚 Ουντινέζε 1 dnb 🦊 1.93. (Betshop)

🇬🇷 17:15 ΑΕΛ 🆚 ΠΑΣ Γιάννινα 1 dnb 🦊 1.93. (Betshop)

Ξεκουράζεται ο Λουκάκου


🇮🇹 Τις οκτώ σερί νίκες έφτασε, με το 6-2 επί της Κροτόνε, η Ιντερ που παραμένει πάντα πίσω από τη Μίλαν περιμένοντας γκέλα της (σ.σ. έλα μωρή Γιούβε απόψε, κάνε την καλή για εμάς της Interistas) και μετρά έξι σερί νίκες, μέσα έξω, επί της Σαμπντόρια, σήμερα στη Γένοβα ανταμώνει με τον άλλοτε τεχνικό της (2011-12) Κλαούντιο Ρανιέρι. Κομβική η απουσία του τιμωρημένου χαφ Εκνταλ για τους Γενοβέζους, στον πάγκο ο Λουκάκου για την Ιντερ μιας και έπονται Ρόμα και Γιουβέντους.


Ο Λαουτάρο δεν πληρώνει και κάτι, αντίθετα ο Ακράφ Χακίμι με 5 γκολ φέτος ισοφάρισε την περσινή του, season high, επίδοση (με την Ντόρτμουντ), δοκιμάζει συχνά το πόδι του, γιατί όχι;



Σκόρερ


🇮🇹 16:00 Σαμπντόρια 🆚 Ιντερ Γκολ Χακίμι 🦊 4.75. (Bet365)

Με παράδοση 43 ετών


Το Στρασβούργο έκλεισε άσχημα το 2020, με δύο ήττες, 4άρα από την Παρί στο τελευταίο αλλά ήταν, φυσικά, εντός προγράμματος, πασχίζει για την παραμονή. Ο Τιερί Λορέ παραδέχθηκε ότι μεταγραφές… γιοκ, εκτός αν πωληθεί ο φορ Σιμάκαν.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιμ κατέρρευσε στο τέλος στην υποδοχή της Ντιζόν, ο Ζερόμ Αρπινιόν είναι υπ’ ατμόν και δεν έχει διπλό στην Αλσατία από το… 1978, συνολικά 8-5-1 για το Στρασβούργο η παράδοση. Combάκι η επιλογή: άσος αλλά με τουλάχιστον δύο γκολ από τους Αλσατούς, συν ένα γκολ ως την ανάπαυλα. Εφικτό, ελπίζω.

 

Ρίσκο

 

🇫🇷 20:00 Στρασβούργο 🆚 Νιμ 1 & Στρασβούργο over 1,5 & over 0,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 2.24. (Stoiximan)

La rivalità calcistica...

Στην Ιταλία υπάρχουν πολλά ντέρμπι… ντέλα κάτι. Από το Derby della Lanterna της Γένοβας, το Τζένοα – Σαμπντόρια, και το Derby della Madonnina του Μιλάνου (Μίλαν – Ιντερ) μέχρι το Derby della Capitale (Ρόμα – Λάτσιο) και το -κορυφαίο της χώρας- Derby d'Italia ανάμεσα σε Ιντερ και Γιουβέντους. Δεν υπάρχει κάτι όμως σε «della» για το Μίλαν – Γιουβέντους, ένα ντέρμπι… χωρίς όνομα. «La rivalità calcistica», ήτοι «η αντιπαλότητα» αναφέρεται από τους Ιταλούς, καίτοι μιλάμε για το μεγαλύτερο κατά τεκμήριο ματς του Campionato ετησίως, με την αντιπαλότητα να συντηρείται από τη διαφορετικότητα των δύο συλλόγων.

Η Γιουβέντους είναι γενικότερης αποδοχής δείχνοντας ότι στοχεύει στο κοινό ολόκληρης της χερσονήσου, ενώ η Μίλαν περιχαρακώνεται στα στενά όρια της Λομβαρδίας. Οι ιδρυτές των «μπιανκονέρι» ήταν βέροι Τορινέζοι (τα αδέρφια Κανφάρι), ενώ της Μίλαν ο Αγγλος Αλφρεντ Εντουαρντς που έδωσε τη σφραγίδα του στην ομάδα, της οποίας η πρώτη επίσημη ονομασία την ορίζει ως «ποδοσφαιρικό και κρίκετ κλαμπ». Αν και από το 1909 ως το 1951 δεν κέρδισε πρωτάθλημα ωστόσο πάντα κράτησε ανοικτή την πόρτα προς την Εσπερία και έμεινε πιστή στις ρίζες της που την ήθελαν σταθερά προσανατολισμένη προς το εξωτερικό.

Η Γιουβέντους δεν αντιπροσωπεύει το Τορίνο (για τον λόγο αυτό υπάρχει εξάλλου η «γκρανάτα») αλλά την εταιρία της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι (FIAT). Από τα γεννοφάσκια της έψαξε για ζωτικό χώρο στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, αλλά τα αποτελέσματα ξεπέρασαν και τις ίδιες τις προσδοκίες των ανθρώπων της, αφού είναι ο λαοφιλέστερος σύλλογος της Ιταλίας. Είναι ένα κράτος εν κράτει, για τη δυναστεία των Ανιέλι.

…και το γκολ-φάντασμα του Μουντάρι

Το turning point game διεξήχθη, για τις δυο τους, το βράδυ της 25ης Φεβρουαρίου 2012, 1-1 στο «Σαν Σίρο». Η τότε πρωταθλήτρια Μίλαν παρέμεινε μεν ένα βαθμό μπροστά από τη Γιούβε αλλά στο τέλος ο τίτλος κατέληξε στο Τορίνο και έκτοτε δεν ξανάφυγε από εκεί.

Ναι, είναι η βραδιά του γκολ του Μουντάρι που δεν μέτρησε ποτέ αν και η μπάλα ήταν… ενάμισι μέτρο μέσα αλλά, ως γνωστόν, VAR δεν υπήρχε τότε και ο Πάολο Ταλιαβέντο έκλεισε τα μάτια, θα γινόταν το 2-0 (είχε ανοίξει το σκορ ο Νοτσερίνο στο 14’). Στο 83’ ο Μάτρι ισοφάρισε, το ματς έληξε με Αμπροζίνι και Κιελίνι να πιάνονται στα χέρια, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έφυγε αλώβητη από το Μιλάνο και, στο τέλος, πήρε το πρωτάθλημα με 4 βαθμούς διαφορά…


Εκτοτε το «sapete solo rubare» (σ.σ. μόνο να κλέβετε ξέρετε) προς τους οπαδούς της Γιούβε, έγινε μόδα. Και το Μίλαν – Γιουβέντους έγινε, ξανά, ντέρμπι, απόψε, ήτοι 3.239 ημέρες μετά!

Ο «μπιανκονέρο» Πιόλι και ο «ροσονέρο» Πίρλο

Εκ των κοινών παρονομαστών ότι οι δύο προπονητές έπαιξαν στις αποψινές αντιπάλους: ο Αντρέα Πίρλο φόρεσε τα «ροσονέρο» τη δεκαετία 2001-11 και ο Στέφανο Πιόλι τα «μπιανκονέρο» την τριετία 1984-87. Ο οποίος Πιόλι έχει μεταμορφώσει τη Μίλαν, με το 2-0 στο Μπενεβέντο έκανε ένατο διπλό στα τελευταία δέκα και επέκτεινε το αήττητο σερί της στη Serie Α στους 27 αγώνες! Τονάλι, Γκάμπια, Μπενασέρ, Σαλεμάκερς και (μάλλον...) Ιμπραχίμοβιτς  οι απόντες της. Η Γιουβέντους έμεινε 10 βαθμούς πίσω, έχοντας και ματς λιγότερο, πρωτόγνωρο για την επί 9 σερί σεζόν πρωταθλήτρια, απόντες οι Μοράτα, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο.

Νομοτελειακά, κάποια στιγμή η αήττητη από τις 8 Μαρτίου, Μίλαν, θα λυγίσει αλλά θα πρέπει κάποια να την περιορίσει: επί 18 σερί ματς σημειώνει 2+ γκολ. Ιντριγκαδόρικο ότι έχουν να φέρουν ισοπαλία στο Μιλάνο από… εκείνο το 1-1 με το γκολ του Μουντάρι (έκτοτε 3-0-5). Γενικώς δείχνει να γυροφέρνει αρκετά γύρω από το… χινάρι, εναλλακτική (σε καλή τιμή) να μην νικά η Μίλαν ως την ανάπαυλα, αλλά να μην ηττηθεί στο τέλος - αμφότερες πάντως είναι πρώτες στη λίστα των late goals στην κατηγορία. Εναλλακτική ότι ο άρμπιτρο Μασιμιλιάνο Ιράτι των 8 πέναλτι σε 16 περσινά ματς της Serie A, δεν έχει καταλογίσει ακόμη κανένα σε τέσσερα φετινά. Ώρα του είναι…

 

Combo

 

🇮🇹 21:45 Μίλαν 🆚 Γιουβέντους Χ2 ημίχ. / 1Χ τελ. 🦊 2.55. (Stoiximan)

Special bet

 

🇮🇹 21:45 Μίλαν 🆚 Γιουβέντους Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.35. (Novibet)

Τεχνικός ψυχολογίας

🇪🇸 Μαρθελίνο αντί Γκαΐθκα Γκαριτάνο στην Αθλέτικ, ντεμπούτο απόψε στο Μπιλμπάο στην υποδοχή της Μπαρτσελόνα, στην οποία βάζει δύσκολα μεν στο «Σαν Μαμές» στα τελευταία χρόνια, αλλά στο Copa del Rey (2-3-5 στα τελευταία 10 στο πρωτάθλημα). Τεχνικός ψυχολογίας, άνεργος από τον Σεπτέμβριο του 2019 μετά τη Βαλένθια, ερώτημα τί θα αλλάξει στους Βάσκους, οι οποίοι πάντως έχαναν μόνο σε 2 από τα τελευταία 15 εντός έδρας… ημίχρονα.

Αξίζει, θαρρώ, μια ψιλή (με κάλυψη) ως την ανάπαυλα.

 

Ρίσκο

 

🇪🇸 22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο 🆚 Μπαρτσελόνα 1 dnb στο 1ο ημίχ. 🦊 3.04. (Betshop)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Νίκος Μποζιονέλος

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ