foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ110
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η Χίμκι που σταμάτησε το blitzkrieg του Χίτλερ και τα 40 χρόνια των «λύκων»

Μποζιονέλος | 29 Δεκ 2020 13:56
soldiers-and-actors-wearing-soviet-army-51833602-2b9f2ff7c9fb4fe98d2a82b4f575284b.jpg

Το φθινόπωρο του 1941 ο πλανήτης κρατούσε την ανάσα του με αγωνία. Οι μέχρι πρότινος σύμμαχοι, η (ναζιστική) Γερμανία και η (σταλινική) Σοβιετική Ενωση, βρίσκονταν σε πόλεμο από τις 22 Ιουνίου, όταν ο Αδόλφος Χίτλερ έδωσε εντολή για εισβολή στην ΕΣΣΔ. Μια εισβολή που, ως έγινε γνωστό με τα χρόνια, την περίμεναν οι περισσότεροι στη σημερινή Ρωσία, όχι όμως και ο Γιόζεφ Στάλιν που αγνοούσε τις προειδοποιήσεις.

Το περιβόητο Blitzkrieg, o «πόλεμος-αστραπή» των ναζί απέδωσε εκ νέου, όπως στην Πολωνία το ’39 και στη Γαλλία το ’40, χάρη και στην υπεροπλία τους σε στρατιωτικό εξοπλισμό, ενώ οι Σοβιετικοί διέθεταν παλαιάς τεχνολογίας άρματα μάχης, με ανεπαρκή θωράκιση και οπλισμό. Το χιτλερικό πλάνο έδειχνε ευφυές καθότι είχε επιλύσει ένα μεγάλο πρόβλημα: εισβολή σε μια αχανή, μια τεράστια χώρα. Και μοίρασε τον στρατό του σε τρεις άξονες: προς Λένινγκραντ στον βορρά, προς Μόσχα στα ανατολικά και προς Κίεβο στον νότο, ώστε να καθηλωθεί ο σοβιετικός στρατός αλλά και να καταληφθούν οι σημαντικοί πόροι της Ουκρανίας και τα πετρέλαια του Καυκάσου.

Οι Γερμανοί στρατηγοί υπόσχονταν νίκη μέσα σε… δέκα εβδομάδες, ήτοι πριν από την έναρξη του (κλασικά βαρύ) ρωσικού χειμώνα, αλλά είχαν ήδη καθυστέρηση τριών εβδομάδων λόγω της εκστρατείας στα Βαλκάνια και την αντίσταση που συνάντησαν σε Σερβία αλλά και Ελλάδα.


Ακάθεκτος ο γερμανικός στρατός στον βορρά έφτασε ως το Λένινγκραντ, σημερινή Αγία Πετρούπολη (την οποία πολιόρκησε για 900 ημέρες!), στον νότο έφτασε ως τον Καύκασο (για να ηττηθεί τον Ιανουάριο του 1943 στο Στάλινγκραντ), ενώ στο κέντρο προήλαυνε ως τη Μόσχα. Ωστόσο καθηλώθηκε 19 χλμ. πριν από το Κρεμλίνο δεχόμενος την αντεπίθεση του «κόκκινου στρατού» κι ενώ οι στρατηγοί του Χίτλερ πρότειναν να υποχωρήσουν για να φτιάξουν άμυνες (και να οργανώσουν νέα επίθεση την άνοιξη). Ωστόσο ο σχιζοφρενής Φύρερ διέταξε να κρατήσουν τις θέσεις τους και να αμυνθούν επί τόπου (το γνωστό «haltbefehl»). Για τον Χίτλερ, υποχώρηση σήμαινε προδοσία, άρα και εκτέλεση.

Στις 2 Οκτωβρίου 1941, η ομάδα στρατιών κέντρου υπό τη διοίκηση του Φέντορ φον Μποκ εξαπέλυσε την τελική της επίθεση κατά της Μόσχας με την κωδική ονομασία «επιχείρηση Τυφώνας» έχοντας ένα εκατομμύριο άνδρες, 1.700 άρματα και 14.000 πυροβόλα αλλά μόνο 549 αεροσκάφη - μιας και οι γερμανικές απώλειες στον αέρα ήταν μεγάλες. Ωστόσο η επίθεση, από δύο πλευρές, δεν απέδωσε, άλλωστε πολλά άρματα είχαν φθαρεί, αρκετά πυροβόλα ήταν προβληματικά, ενώ το κρύο είχε εξουθενώσει τους Γερμανούς που στερούνταν βασικά είδη, όπως χοντρά ρούχα και τρόφιμα. Εννοείται ότι στη Μόσχα επικρατούσε πανικός και όλο το ανθρώπινο δυναμικό ήταν στο μέτωπο: στη φωτό, Μοσχοβίτισσες σκάβουν αντιαρματικές τάφρους γύρω από την πόλη.


Οι Γερμανοί μέσα σε ενάμισι μήνα έκαναν αρκετές επιθέσεις, κερδίζοντας ελάχιστο έδαφος αλλά πληγώθηκαν από τη σοβιετική αποφασιστικότητα, ενώ τα πρώτα χιόνια άρχισαν να λιώνουν, μετατρέποντας τους δρόμους σε λασπότοπους, φαινόμενο γνωστό και ως «rasputitsa» (σ.σ. «εποχή χωρίς δρόμους»). Οι μηχανοκίνητες γερμανικές ομάδες επιβραδύνθηκαν, τα νέα σοβιετικά T-34 άρματα, που είχαν κατασκευαστεί άρον άρον, έδειχναν άτρωτα και ο ευφυής στρατηγός Χάιντς Γκουντέριαν έφτασε στα περίχωρα της Τούλα στις 29 Οκτωβρίου έχοντας στο οπτικό του πεδίο τη Μόσχα. Καθηλώθηκε όμως, από σοβιετικό στρατό και εθελοντές πολίτες, σε μία απελπισμένη μάχη. Η οποία επαναλήφθηκε αρκετές φορές.

Οι ναζί έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στη Μόσχα στις 29 Νοεμβρίου: μόλις 19 χλμ., στη σημερινή Χίμκι. Οι Γερμανοί αξιωματικοί μπορούσαν να διακρίνουν με κιάλια μερικά από τα κύρια κτίρια της πόλης. Ωστόσο οι δυνάμεις τους είχαν εξαντληθεί σημαντικά, ενώ η θερμοκρασία έπεσε ως και 45 βαθμούς υπό του μηδενός, παγώνοντας τα γερμανικά στρατεύματα (που ακόμη δεν είχαν χειμερινό ιματισμό) αλλά και τα άρματα. Η χειμερινή αντεπίθεση του κόκκινου στρατού απομάκρυνε τη Βέρμαχτ από τη Μόσχα και, τελικώς, αρκετούς μήνες μετά, απομακρύνθηκε τελείως.


Η μάχη της Μόσχας, που επισήμως διήρκεσε από τις 30 Σεπτεμβρίου 1941 έως τις 20 Απριλίου 1942, σηματοδοτεί την πρώτη φορά όπου οι στρατιές του Χίτλερ δεν μπόρεσαν να θριαμβεύσουν με την τακτική του «blitzkrieg», ενώ κατέρρευσε ο μύθος του αήττητου γερμανικού στρατού. Ήταν η αρχή του τέλους: ενεπλάκησαν 7 εκατ. στρατιώτες κι από τις δύο πλευρές, σκοτώθηκαν 2,5 εκατ. εξ αυτών και οι Γερμανοί ουδέποτε πλησίασαν πέρα αυτών των 19 χλμ. Στη Χίμκι τελείωσαν (για τους Γερμανούς) και άρχισαν (για τους Σοβιετικούς) όλα και το μνημείο έμεινε για να το θυμίζει: στοπ.

Nonpaperάδες, ελλείψεις, παράδοση


Εκεί λοιπόν, στο πλησιέστερο (στη Μόσχα) σημείο όπου καθηλώθηκαν πριν από 79 χρόνια οι γερμανικές στρατιές, δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός (7-8), ενάντια σε μια Χίμκι (2-14) που συνεχίζει να απογοητεύει φέτος και έφτασε τις οκτώ σερί ήττες με το 88-82 από τη Βαλένθια. Στις τρεις σερί είναι ο Ολυμπιακός μετά το 84-77 από τη Φενέρμπαχτσε, όπου έχασε τον Παπανικολάου για ένα μήνα (έχει απολογισμό 1-8 άνευ «Παπ» από τότε που επέστρεψε στην ομάδα), αλλά τουλάχιστον γυρίζει ο Πρίντεζης. Ομάδα που δέχεται 89 πόντους κατά μέσο όρο εντός (!) δεν μπορείς να τη λάβεις στα σοβαρά, βέβαια έχει δεχθεί και δύο «100άρες», αλλά το κλίμα στον Ολυμπιακό και η εσωτερική κόντρα Σπανούλη και Σλούκα, όσο κι αν την κρύβουν οι nonpaperάδες ρεπόρτερ, επηρεάζει.


Τούτο πάντως που εντυπωσιάζει είναι τα 44-40, 51-58, 47-54 και 43-52, ήτοι σκορ ημιχρόνων στα τελευταία τέσσερα εντός της Χίμκι, επιπέδου… ΝΒΑ το σύνολο πόντων, όπως και τα αντίστοιχα τελευταία τρία του Ολυμπιακού εκτός ΣΕΦ: 46-51, 45-37 και 45-41. Εξ ου και τo line πόντων της ανάπαυλας, στο νορμάλ (για ευρωλιγκίστικο ματς) 80,5 είναι μόλις στο 1.66 για over. Ε, όχι, το πήρα ανάποδα και στο line του διπλασιασμού, αναμένοντας τον Ολυμπιακό να δώσει βάρος στην άμυνα.

Κατά τα λοιπά, η Αλμπα (6-9) μετά τη συντριβή από τη Ρεάλ (91-62) κατεβαίνει με ελλείψεις απόψε μιας οι Σίβα, Έρικσον, Λάμερς απουσιάζουν εκ νέου, όπως και ο γερόλυκος κόουτς Αΐτο Ρενέσες που προσβλήθηκε από κορωνοϊό. Υποδέχεται τη Ζάλγκιρις (9-7) η οποία με το buzzer beater του Γκριγκόνις υπέταξε την Μπάγερν, εκτός Κάουνας μόνο σε Τελ Αβίβ και Μιλάνο ηττήθηκε φέτος (5-2) και στο Βερολίνο έχει 4/4 ήττες από την Αλμπα. Ευκαιρία να σπάσει το σερί αλλά δεν πληρώνει και κάτι, εναλλακτικά οι πόντοι της Αλμπα που δύσκολα θα ξεπεράσουν τους 80.

Και η πιθανή έκπληξη της βραδιάς, έρχεται από το Τελ Αβίβ όπου η ανεβασμένη, με καρέ νικών στα τελευταία πέντε, Μακάμπι (7-9) υποδέχεται τη Ζενίτ (9-5) των έξι διπλών σε οκτώ εξόδους. Βέβαια έχασε στις τελευταίες, αλλά ήταν σε Μαδρίτη και Μόσχα, στο πιο πρόσφατο διέλυσε τον Αστέρα. Δεν είναι για τέτοια απόκλιση οι τιμές, ειδικά με τη φετινή πορεία της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Και κλείσιμο με την ισπανική μονομαχία ανάμεσα σε Μπασκόνια (7-8) και Βαλένθια (10-6). Τέτοιοι «εμφύλιοι» έχουν τους δικούς τους κανόνες, γνωστό. Οι Βάσκοι πήραν στο Μιλάνο ερχόμενοι από τρεις σερί ήττες και μέτριες εμφανίσεις αλλά νίκησαν με έμφαση, οι Λεβαντίνοι είναι εσχάτως ασταθείς, δύσκολα θα ανέβει πολύ το line πόντων.



Μονό 🏀


🇷🇺🇬🇷 19:00 Χίμκι 🆚 Ολυμπιακός Under 82,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 2.00. (Stoiximan)

Δυάδα (απόδοσης 2.56) 🏀


🇩🇪🇱🇹 21:00 Αλμπα 🆚 Ζάλγκιρις Αλμπα under 79,5 🦊 1.60. (Stoiximan)

🇪🇸🇪🇸 22:00 Μπασκόνια 🆚 Βαλένθια Under 162,5 🦊 1.60. (Stoiximan)

Ρίσκο 🏀


🇮🇱🇷🇺 21:05 Mακάμπι Τελ Αβίβ 🆚 Ζενίτ 2 🦊 2.79. (Bet365)

Από το 1981…


Αγώνας… απαντήσεων απόψε για την Αρσεναλ στο Μπράιτον, θα δώσει συνέχεια στην 3άρα επί της Τσέλσι ή απλά ήταν φωτοβολίδα; Η Μπράιτον δεν είναι η περσινή ομάδα, έχει περισσότερη κατοχή μπάλας, ενδεικτικό ότι 7/15 φετινά της ήταν combos over 2,5 με goal/goal αλλά, από τα «χαμένα», 4 ήταν στο 1-1. Και εντός δεν έχει νίκη από τις 20 Ιουνίου, με 0-5-6 έκτοτε όταν και νίκησε… την Αρσεναλ. Οι, δε, Λονδρέζοι δεν έχουν νίκη, για το πρωτάθλημα, στο Μπράιτον από τον Απρίλιο του 1981, με 0-1-4 έκτοτε εκεί.

Όλα μαζί, ένα triple combo, κάλυψης.



Multicombo


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 20:00 Μπράιτον 🆚 Αρσεναλ X2 & over 2,5 & G/G 🦊 3.30. (Bet365)

Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές τους


Το μεγαλύτερο ερώτημα της σεζόν στην Premiership είναι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ομάδα που τον Ιούνιο έμενε οριακά εκτός Ευρώπης, πληρώνοντας το ντεφορμάρισμα απόρροια του lockdown, και πλέον είναι στον… πάτο, χωρίς νίκη στη σεζόν και επί 18 σερί αγωνιστικές (0-2-16) με τα περσινά. Δεν ξέχασαν την μπάλα που ήξερα στο Σέφιλντ, κανένα στατιστικό δεν τους… σώζει αλλά θα πέσουν με ψηλά το κεφάλι. Η Μπέρνλι δεν είναι απροσπέλαστο εμπόδιο, στην ήττα από τη Λιντς έβγαλε κούραση, ενώ προ τριών μηνών στο ίδιο γήπεδο, για το Λιγκ Καπ, η SUFC αποκλείστηκε στα πέναλτι.


Το ενισχύει κάπως η παράδοση; Από τον Απρίλιο του 2008 έχει να κάνει διπλό εκεί (3-1-0 η Μπέρνλι έκτοτε, σε όλα), σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας είχαν να ανταμώσουν από τα μέσα των 70s, τότε το τελευταίο διπλό (Ιανουάριος του 1974). Αλλά μιλάμε για τις χειρότερες επιθέσεις της λίγκας, από 8 γκολ έχουν βάλει μόνο. Δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές τους, εξ ου και το διπλό δεν είναι στο 5άρι αλλά πολύ πιο κάτω. Ας είναι. Σηκώνει για ρίσκο.



Ρίσκο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 20:00 Μπέρνλι 🆚 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2 🦊 3.20. (Bwin)

Παραπάνω από ό,τι αναμενόταν


Μπερδεμένο το ματς της Σαουθάμπτον με τη Γουέστ Χαμ, με συζητήσιμο φαβοριτισμό. Το 0-0 με τη Φούλαμ προβλημάτισε εκ νέου για τους «άγιους» που συμπλήρωσαν τρία χωρίς νίκη, ενώ ο Ινγκς παραμένει εκτός, οι die hard «χάμερς» ισοφάρισαν δις στο Μπράιτον αποσπώντας 2-2. Δεν θα έμπλεκα αλλά παρατήρησα ότι πληρώνει παραπάνω από όσο περίμενα το να μπει γκολ στο τέλος, μάλιστα τα 14 από τα 44 γκολ σε αγώνες της Γουέστ Χαμ (και αντίστοιχα 9/22 εκτός) σημειώθηκαν μετά το 75’.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Αφήστε, δε, που αμφότερες είναι πρώτες σε χαμένους βαθμούς το τελευταίο έτος, ενώ προηγήθηκαν στο σκορ. Μια ζαριά είναι.



Late goal


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 20:00 Σαουθάμπτον 🆚 Γουέστ Χαμ Over 0,5 από 75:00 ως λήξη 🦊 2.05. (Netbet)

Αδεια πίσω η Λιντς


Το ματς που θα δω περισσότερο, απόψε, είναι αυτό στο «Χόθορνς» ανάμεσα σε Γουέστ Μπρόμιτς και Λιντς, με την περιέργεια αν το κυριακάτικο 1-1 στο «Ανφιλντ» ήταν τυχαίο ή όχι για την WBA, στο δεύτερο ματς με τον Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο. Με 22% κατοχή και 213 πάσες επί συνόλω σχεδόν… χιλίων, είναι εμφανής η λογική της, που προσπαθεί να καταστρέψει το παιχνίδι και όχι να κάνει η ίδια. Κι αν έχει ξανά τύχη, έχει και μια ελπίδα παραπάνω απόψε, στην υποδοχή της Λιντς, η οποία έχει σφίξει αμυντικά και συντηρεί δυνάμεις, ως έγινε στο 1-0 με την Μπέρνλι με γκολ από το 5’.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τους στόπερ Κούπερ, Κοχ, Γιορέντε να λείπουν από τα παγόνια, θα παίξουν ο Βέλγος Στράους και ο γκαφατζής Έιλινγκ πίσω. Κοντολογίς, pick κάλυψης, άλλωστε η Λιντς έχει σχεδόν 20 χρόνια να νικήσει στο «Χόθορνς»: 3-1 τον Αύγουστο του 2002 (με Κιούελ, Βίντουκα, Μπόιερ), έκτοτε 3-1-0 σε όλα η WBA. Ασιατική επιλογή το +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία, σε ματς που έχει, μεταξύ μας, πολύ ισοπαλία.

 

Ασιατικό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 20:00 Γουέστ Μπρομ 🆚 Λιντς 1 +0,25 ΑΗ 🦊 2.16. (Betshop)

Τα 40 χρόνια και οι γκαφατζήδες


Ένας Μπρούνο Φερνάντες δεν αρκεί πάντα, 2-2 η Γιουνάιτεντ στο Λέστερ το Σάββατο, πλήρωσε εκ νέου τις αμυντικές της αδράνειες με κακές τοποθετήσεις, υπερασπίστηκε πάντως το αήττητο που έφτασε τα οκτώ σερί ματς γενικά (6-2-0) και τα 16 εκτός «Ολντ Τράφορντ». Καρέ αμυντικών δεν περιόρισε τον Μπαρνς για την ισοφάριση στο 85’, ως φαίνεται στο στιγμιότυπο. Αμφίβολοι Ράσφορντ, Λίντελοφ, Τζέιμς, στο 50-50 και οι τρεις.

Σχεδόν 30 ώρες αργότερα έπαιξε η Γουλβς με την Τότεναμ, από το 59ο δευτερόλεπτο κυνηγούσε στο σκορ, ισοφάρισε στο 86’ κι έχασε τεράστια ευκαιρία στο 95’ για την ανατροπή. Εμφανώς λείπει ο γκολτζής Χιμένες, «ιδρώνει» για να σκοράρει αλλά παραμένει μια ομάδα που βάζει κάτω το τόπι. Με Τραορέ, Ποντένσε, Νέτο μπροστά, αποτελεί πάντως κίνδυνο για κάθε αντίπαλο.

Συν ότι, ιντριγκαδόρικο, η Γουλβς έχει 40 χρόνια να νικήσει στο «Ολντ Τράφορντ» ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ήτοι από το 1-0 του Φεβρουαρίου 1980 με γκολ του Μελ Εβς. Εκτοτε; 6-3-0 στο πρωτάθλημα και 9-3-0 σε όλα, εκ αυτών στα 8/12 δεν σκόραραν οι «λύκοι».

Η Γουλβς έχει δύο νίκες στα τελευταία οκτώ, νικώντας Αρσεναλ και Τσέλσι και γκελάροντας με υποδεέστερες, η Γιουνάιτεντ έχει αφελή άμυνα, τα 40 χρόνια με κάνουν να κοιτάω προς τα δεξιά αλλά οι «λύκοι» θα δώσουν δεύτερο ματς μέσα σε 48 ώρες. Τέσπα (sic): μια επιλογή να σκοράρει ο Ποντένσε, που θα βρει χώρους να κάνει τα δικά του ενάντια στα αστεία μπακ της Γιουνάιτεντ, έτερη το ασιατικό +0,25 της Γουλβς ως την ανάπαυλα, με μισή πληρωμή σε ισόπαλο ημίχρονο. 

 

Σκόρερ

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:00 Μάντσεστερ Γ. 🆚 Γουλβς Γκολ Ποντένσε 🦊 5.50. (Stoiximan)

Ασιατικό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:00 Μάντσεστερ Γ. 🆚 Γουλβς 2 +0,25 ΑΗ στο 1ο ημίχ. 🦊 2.11. (Bet365)

 

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ