foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ218
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

All time classic στο Τελ Αβίβ, 48 χρόνια η Γαλατά, από το 1948 η Νιούκαστλ

Μποζιονέλος | 22 Δεκ 2020 12:48
DMR.jpg

All time classic ντέρμπι: 41 ματς, τρεις τελικοί! Νταλαβέρι έχουν ανοίξει εδώ και 49 χρόνια ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι, σε ένα από τα κλασικά ντέρμπι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το 1971-72 όταν αντάμωσαν στο Πρωταθλητριών, με τον ΠΑΟ να νικά 81-73 στον «Τάφο του Ινδού», σε ένα από τα τελευταία ματς της καριέρας του Γιώργου Κολοκυθά που τραυματίσθηκε σοβαρά λίγες μέρες μετά, και ηττήθηκε με 81-80 σε ένα… διπλά ιστορικό ματς. Αφενός διότι ήταν το πρώτο στο ανακαινισμένο «Γιάντ Ελιάου», που ήταν κλειστό επί δύο χρόνια, αφετέρου διότι… άλλαξε τον κανονισμό.

Τρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Κέφαλος αστόχησε επίτηδες στις βολές, παρουσία στο γήπεδο του τότε γενικού γραμματέα της FIBA, Γουίλιαμ Τζόουνς. Ο οποίος συνεχάρη τον Κώστα Μουρούζη για την πονηριά της ομάδας και, από την επόμενη σεζόν, καταργήθηκε η παράταση σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος (σε διπλά ματς).

Εκτοτε; Πολλά ιστορικά, μεταξύ τους, παιχνίδια. Αλλά πέρασαν 25 χρόνια για να γευτεί ο Παναθηναϊκός την πρώτη… άλωση του γηπέδου-ταμπού καθώς στις 15 Φεβρουαρίου 1996 νίκησε στο «Γιαντ Ελιάου» με 86-79 με 35 πόντους του Νίκου Οικονόμου (είχε 6/7 τρίποντα) κι άλλους 28 του Ντόμινικ Γουίλκινς. Το 2000 αντάμωσαν στον τελικό της 20ής Απριλίου στο νεότευκτο γήπεδο της Πυλαίας, με τον άλλοτε «Μακκαβαίο» Οντέτ Κάτας να οδηγεί τον Παναθηναϊκό στο 73-67 και να αποθεώνεται εν μέσω δακρύων. Μια χρονιά αργότερα, στο Παρίσι, οι Ισραηλινοί του Πίνι Γκέρσον πήραν το τρόπαιο με 81-67 σε ματς όπου ο Ισπανός Σάντσα και ο Γάλλος Ντοριζόν έπαιξαν… Μακάμπι.

Μετά τους «back to back» τελικούς, ξαναβρέθηκαν αντιμέτωπες στον ημιτελικό του Final 4 του 2002 στην Μπολόνια, που εξελίχθηκε σε μια ραψωδία του Ντέγιαν Μποντιρόγκα (26 π.), αλλά κυρίως σε ένα ρεσιτάλ επιλογών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον εαυτό του στον τελικό με την οικοδέσποινα Κίντερ. Η Μακάμπι πήρε το αίμα της πίσω στον ημιτελικό του 2004 στη Μόσχα (91-82) και το 2011, στη Βαρκελώνη, ο «εξάστερος» κατέκτησε το τελευταίo του, ως σήμερα, τρόπαιο με 78-70 ενώ η Μακάμπι έφτασε, κι αυτή, τα έξι το ’14 ενάντια στη Ρεάλ.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Κακή η Κυριακή, πρακτικά μόνο το να σκοράρει η Ρόμα πρώτη (κι από το 3ο λεπτό) πλήρωσε pre game, στο 2.06. Τι με ρίσκο τους πας, τι με έμπνευση, τι με ειδικά, τούτη η σεζόν είναι τόσο περίεργη και απρόβλεπτη που ορισμένες φορές σηκώνεις τα χέρια ψηλά, παραδίνεσαι. Τέσπα, συνεχίζουμε τούτες τις άγιες, καραντινιασμένες ημέρες.

Περί αστάθειας και χάντικαπ


Πεντάδα αγώνων στην Euroleague απόψε, κι άλλα τέσσερα αύριο και μετά… κουραμπιέδες.


Η Εφές (7-8) με πέντε χαμένα ματς σε επτά φετινά στην Κωνσταντινούπολη, εμφανώς δεν είναι στα περσινά της, εκπληκτικά στάνταρ, το έδειξε και με το ράπισμα από την Αρμάνι όπου ο Λάρκιν ήταν εκ νέου ωσεί παρόντας. Προφανώς δεν γίνεται να ηττάται συνέχεια και κακώς είναι τόσο, στις τιμές, αουτσάιντερ υποδεχόμενη την Μπαρτσελόνα (11-4) η οποία σε καρέ σερί αγώνων στη Βαρκελώνη, ηττήθηκε από Ολυμπιακό και Μακάμπι, στο τελευταίο μάλιστα έκανε αρνητικό ρεκόρ στη σεζόν με μόλις 67 πόντους. Χαμηλά το line των πόντων, κινείται στους 151, το κατέβασα κι άλλο μαζί με αβάτζο 6,5 πόντων για τους Τούρκους.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στο Τελ Αβίβ ενάντια στη Μακάμπι (6-8) δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός (5-9). Στο 21-20 η μεταξύ τους παράδοση με οριακή, «πράσινη» υπεροχή, επιμέρους είναι 13-12 στην εποχή της Euroleague. Τρεις νίκες στις τελευταίες επτά επισκέψεις για τον «εξάστερο» στο Τελ Αβίβ, 7-4 για τους Μακκαβαίους το home record στην Euroleague era που μετά το… στραπάτσο στη Λυών, θριάμβευσαν 68-67 στη Βαρκελώνη, «ρήγμα» τους φέτος τα εντός (στο 3-3). Ο «εξάστερος», αφού έχασε από τη Ρεάλ στη δεύτερη παράταση, νίκησε άνετα την Αλμπα στο ΟΑΚΑ. Μπερδεμένο, ασταθείς και οι δύο, ο Παναθηναϊκός στα 4/6 φετινά του εκτός ΟΑΚΑ πλησίασε την 100άρα σε παθητικό, έστω κι ένα στην παράταση (στη Βαρκελώνη), οι Ισραηλινοί σφίγγουν σταδιακά την άμυνά τους. Combo επιλογή, να μείνει κάτω από τους 79 ο Παναθηναϊκός αλλά να μην ηττηθεί με διαφορά άνω των 10 πόντων.



Μονό 🏀


🇹🇷🇪🇸 19:30 Εφές 🆚 Μπαρτσελόνα 1 (+6,5) & over 145,5 🦊 2.02. (Bet365)

Combo 🏀


🇮🇱🇬🇷 21:15 Μακάμπι Τελ Αβίβ 🆚 Παναθηναϊκός 2 (+10,5) & ΠΑΟ under 78,5 🦊 2.70. (Bet365)

48 χρόνια


Η Γαλατασαράι έκανε… νερά την Παρασκευή χάνοντας από τη νεοφώτιστη Καραγκουμρούκ, έχασε αήττητο έξι αγωνιστικών και την ευκαιρία να γυρίσει στην κορυφή. Υποδέχεται την Γκιέζτεπε με την οποία έχει 20-9-3 παράδοση στην Κωνσταντινούπολη, αλλά με τελευταία ήττα τον Οκτώβριο του 1972 και έκτοτε 11-2-0, εκ των οποίων στα επτά σκόραραν οι Σμυρνιοί. Η Γκιέζτεπε έκανε μίνι άσχημο σερί εσχάτως αλλά γενικώς φέτος η εικόνα της έχει θετικό πρόσημο.

Επέλεξα να προηγηθεί στο σκορ αλλά να μην ηττηθεί, πιο κάτω είναι το μην ηττάται στο ημίχρονο αλλά να μη φύγει με το διπλό (στο 2.50). Ενστικτωδώς…



Fun bet


🇹🇷 18:00 Γαλατασαράι 🆚 Γκιέζτεπε 1o γκολ Γκιέζτεπε & 1Χ τελικό 🦊 4.75. (Stoiximan)

Μπερδεμένο


Κομβικό ματς, και για την Ελτσε και για την Οσασούνα, στην… ουρά της βαθμολογίας, το ερώτημα είναι γιατί το διπλό, για την ουραγό, κινείται σε τιμές φαβοριτισμού πέριξ του 2.35. Και δεν τυγχάνει εξήγησης. Η Ελτσε ήταν ανταγωνιστική με την Ατλέτικο, πάνω που πίεζε για την ισοφάριση δέχθηκε τρίτο από τραβηγμένο πέναλτι και έφτασε τα επτά χωρίς νίκη (0-5-2), οι Βάσκοι έφτασαν τις τέσσερις σερί ήττες με το 3-1 από τη Βιγιαρεάλ, παίζοντας από το 18’ με παίκτη λιγότερο βέβαια, αλλά και τα επτά χωρίς νίκη (0-1-6). Μπερδεμένο. Μια σκέψη τα φάουλ, η Ελτσε κάνει 13,25 ανά αγώνα (και κερδίζει 13,75) και η Οσασούνα παραχωρεί 16 (και κερδίζει 13), στο 28άρι βγαίνει το line και, οποία έκπληξις, στο 27,5 – άρα δεν λέει κάτι.

Ετερη, τα σουτ: μόλις 69 σε 12 ματς μετρά η Ελτσε και εξ αυτών μονάχα 24 on target, ήτοι 2 ανά αγώνα, η Οσασούνα σε 13 παιχνίδια έχει σχεδόν διπλάσια (129 σουτ) και 44 στην εστία, ήτοι 3,38 κατά μέσο όρο. Να γίνουν πάνω από 6 σε τέτοιο κρίσιμο ματς, θα είναι υπέρβαση…



Σουτ


🇪🇸 18:30 Ελτσε 🆚 Οσασούνα Under 6,5 σουτ στην εστία 🦊 1.95. (Netbet)

Τα πέναλτι του 2001


Αήττητη στα τελευταία 13 ματς της Championship (6-7-0) ερχόμενη από το άνετο 3-1 επί της Ρέντινγκ, εν αναμονή… ανόδου, κακά τα ψέματα, η Μπρέντφορντ δίνει το δικό της στοίχημα στον προημιτελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στη Νιούκαστλ (με απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας), έχοντας ήδη αποκλείσει φέτος τις Σαουθάμπτον (2-0 εκτός), Γουέστ Μπρομ (στα πέναλτι, εκτός), Φούλαμ (3-0, εντός) από την Premier League. Δεν είναι σε φουλ φόρμα η ομάδα του Στιβ Μπρους αλλά δεν παύει να διαθέτει πιο έμπειρο ρόστερ.


Στο 8-0-3 η παράδοσή τους, σε όλα, υπέρ της Νιούκαστλ με τελευταία ήττα της τον Ιανουάριο του… 1948 και 5-1-0 έκτοτε. Η ισοπαλία ήταν στο μοναδικό τους άλλο σε Λιγκ Καπ, τον Σεπτέμβριο του 2001, με τη Νιούκαστλ να περνάει με 4-1 στην παράταση με χατ-τρικ του Σόλα Αμεόμπι. Η οποία Μπρέντφορντ μετρά 7/8 αποκλεισμούς στους «8» του Λιγκ Καπ με μόνη επιτυχία το 1976 επί της Νοτς Κάουντι.

Αν τυχόν προηγηθεί η Νιούκαστλ, ο ούτως ή άλλως αμφιλεγόμενος φαβοριτισμός της Μπρέντφορντ θα πάει κι επί του πρακτέου περίπατο. Ναι, καλή ομάδα, τα επόμενα χρόνια θα κοσμεί την πρώτη κατηγορία αλλά ας πάρει τον χρόνο της.



Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Μπρέντφορντ 🆚 Νιούκαστλ 2 dnb 🦊 2.21. (Betshop)

Περίεργο στατιστικό


Χορεύουν οι αποδόσεις στο Κροτόνε – Πάρμα, τσίμπησε λίγο το διπλό από χθες. Ερχονται αμφότερες από εύκολες ήττες, από Σαμπντόρια και Γιουβέντους αντίστοιχα. Εχω… κυκλώσει εδώ και δύο εβδομάδες την Κροτόνε για ένα περίεργο στατιστικό: δεν προηγούνταν στο σκορ σε κανένα ημίχρονο των φετινών 13 της αγώνων. Η Πάρμα είναι απρόβλεπτη, παίζει αλέγρο ποδόσφαιρο και η άμυνά της είναι αφερέγγυα, ίσως ήρθε η ώρα να πονταριστεί το… κροτονέζε ημίχρονο.

Ετσι, για το ονόρε. Τα 7/11 φετινά της γκολ τα έβαλε άλλωστε ως την ανάπαυλα αλλά μόλις σε 2/6 προηγήθηκε (και δεν το κράτησε). 



Ημιχρόνου


🇮🇹 19:30 Κροτόνε 🆚 Πάρμα 1 ημίχ. 🦊 3.37. (Betshop)

Από την εποχή του… Κοβάσεβιτς


Εφτιαξε κάπως το ρεπορτάζ της ελλιπούς Σοσιεδάδ, ενόψει του αποψινού με την Ατλέτικο, καθώς είναι εντέλει διαθέσιμοι ο στόπερ Ελουστόνδο, ο σταρ μέσος Νταβίδ Σίλβα και ο φορ Οϊαρθάμπαλ ενώ ο μπακ Γκοροσάμπελ μπήκε επίσης στην αποστολή ενώ ήταν αμφίβολος. Πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη οι Βάσκοι, οκτώ επίσημα μαζί με τα ευρωπαϊκά, κακό το timing στην υποδοχή της πρωτοπόρου, η οποία πάντως «ίδρωσε» στο 3-1 με την Ελτσε. Δεν λυγίζει όμως εύκολα, στα τελευταία 30 ματς πρωταθλήματος έχει ηττηθεί δις, κι οι δύο από τη Ρεάλ. Στο 38-18-21 η παράδοσή τους σε όλα στο Σαν Σεμπαστιάν και υπάρχει κι ένα εκπληκτικό σερί που κρατά εδώ και 23 χρόνια: δεν υπάρχει ισοπαλία μεταξύ τους με γηπεδούχο τη Σοσιεδάδ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με 12-0-7 έκτοτε.


Σερί που άρχισε μετά το 0-0 τον Νοέμβριο του 1997, εποχή που τους Βάσκους προπονούσε ο Αυστριακός Μπερντ Κράους και έπαιζαν με, μεταξύ άλλων, τον νυν τεχνικό της Βαλένθια, Χαβι Γράθια, και τον γνωστό ματς Ντάρκο Κοβάσεβιτς ενώ οι «ροχιμπλάνκος» του Ράντομιρ Αντιτς είχαν Κίκο, Λαρδίν, Μπέιμπλ, Πρόνταν, Χοσέ Μάρι αλλά και τον… Νεοσμυρνιώτη Μίλινκο Πάντιτς.

Ευλόγως, μια ζαριά (με το προφανές ρίσκο) στη μοιρασιά, μια άλλη στα γκολ, στο ίδιο σερί μόλις 2/19 φορές μπήκαν κάτω από δύο γκολ: επιλογή το over 2 με μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ – για να μπει σε δυάδα καλύψεων.



Ρίσκο


🇪🇸 20:45 Σοσιεδάδ 🆚 Ατλέτικο Μ. Χ 🦊 3.38. (Pamestoixima.gr)

Με αντάξιο ρόστερ


Νοκ άουτ, με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία, αγώνας για τον 2ο γύρο του DfB Pokal στη Δρέσδη, Ντινάμο εναντίον Ντάρμσταντ, πρώτη φορά ανταμώνουν στον θεσμό, 1-2-3 η μικρή τους παράδοση, όλα στην Zweite. Πρωτοπόρος στην 3. Liga η Ντινάμο, ερχόμενη από διπλό 4-2 επί της Βικτόρια, εμφανές ότι το ρόστερ της είναι αντάξιο ομάδας β’ κατηγορίας, όπου παίζει η Ντάρμσταντ, ερχόμενη κι αυτή από νίκη, 2-0 τους (αποδεκατισμένους) Βίρτσμπουργκ Κίκερς.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αμφιλεγόμενος ο φαβοριτισμός της φιλοξενούμενης – αλλά θέλει και κάλυψη (στο +0,25 με μισή πληρωμή σε ισοπαλία).

 

Δυάδα (απόδοσης 3.37)

 

🇪🇸 20:45 Σοσιεδάδ 🆚 Ατλέτικο Μ. Over 2 🦊 1.74. (Betshop)

🇩🇪 21:45 Ντινάμο Δρέσδης 🆚 Ντάρμσταντ  1 +0,25 ΑΗ 🦊 1.94. (Betshop)

Ως την ανάπαυλα

Η Τβέντε συνεχίζει να εκπλήσσει, νίκησε 2-1 εκτός τη Φένλο σε ματς που μπορούσε μεγαλύτερο σκορ ενώ ο goleador Ντανίλο έφτασε τα 11 τέρματα σε 13 εμφανίσεις. Πέραν της δυναμικής της βέβαια, παίζει ρόλο ότι άνοιξε το σκορ στα 10/13 φετινά της. Υποδέχεται μια Σπάρτα που ερχόταν από καλό σερί νικών και λύγισε 3-2 υποδεχόμενη στο Ρότερνταμ τη Χρόνινχεν, ματς που άνετα πήγαινε με… διπλάσιο σκορ και υστέρησε, απλά, στην ευστοχία. Σχεδόν τα μισά της γκολ (6/13) ως γηπεδούχος, η Τβέντε τα έβαλε ως την ανάπαυλα.

 

Goallbetting

 

🇳🇱 22:00 Τβέντε 🆚 Σπάρτα Ρότερνταμ Τβέντε over 0,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 1.78. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ