foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα άπιαστα 849, ο Τραπατόνι, ο Πόλεμος των Ρόδων και ο Big Sam

Μποζιονέλος | 20 Δεκ 2020 13:46
sam-allardyce.jpg

Ενώ η Μπαρτσελόνα προκαλεί τον γέλωτα φέτος εντός γηπέδου, ο Λιονέλ Μέσι φροντίζει να καταρρίπτει ρεκόρ στην, ίσως, τελευταία του σεζόν στη Βαρκελώνη. Όχι κάτι σπουδαίο, αλλά για τα πρωτοσέλιδα και τα κλικ, έστω.

Ο Πελέ αγωνίστηκε επί 18 χρόνια στη Σάντος και σημείωσε 643 γκολ με μέσο όρο 35,72 τέρματα ανά αγωνιστική περίοδο. Ο Μέσι τον… ισοφάρισε χθες, στο 2-2 με τη Βαλένθια, έχοντας… αφαιρέσει άλλο ένα ρεκόρ από τον σπουδαίο Βραζιλιάνο, αυτό με τα περισσότερα γκολ σε ένα έτος: τα 73 που έβαλε (σε 60 ματς) το 2012 ενώ το «μαύρο διαμάντι» είχε σταματήσει στα 66, αλλά σε 46 συμμετοχές, το 1957.

Συνολικά βεβαίως, σε όλα τα (καταγεγραμμένα) γκολ, ο Μέσι φέτος ξεπέρασε τα 735 του Γκερντ Μίλερ όντας στα 741, με συλλόγους και εθνικές ομάδες, όντας στην 6η θέση και απέχει ελάχιστα από τα 746 του Φέρεντς Πούσκας για να μπει στην πεντάδα. Εκεί όπου ο Πελέ είναι στα 767. Ο μεγαλύτερος σκόρερ στην ιστορία είναι ο Τσεχοσλοβάκος Γιόζεφ Μπίτσαν με 849 γκολ (το 1931-55) ωστόσο λέγεται ότι είχε ξεπεράσει τα… 1.500 στην καριέρα του, ωστόσο δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία. Απίθανο να τον προλάβει ο, παρά δύο μήνες, 36 ετών Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι στα 774 γκολ και την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Ρομάριο με 772.

Πλην των δύο, Ρονάλντο και Μέσι, από τους ενεργούς top σκόρερ ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι στα 565 γκολ, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στα 521, ο Λουίς Σουάρες στα 493 και ένας απίθανος ονόματι Αλί Ασφάκ, διεθνείς με τις… Μαλδίβες, στα 464. Και ιδιαίτερη μνεία γίνεται για τον Σεμπάστιαν Αμπρέου των 432 γκολ, 44 ετών σήμερα, πέρασε κι από τον Αρη το 2009-10 και έχει φορέσει τη φανέλα, ως τώρα, 26 διαφορετικών ομάδων σε 11 χώρες (!).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Απολογισμός


🦊 Κάτι πέρασε χθες, δεν είμαι όμως ικανοποιημένος και η αλητεία με τον VAR στο Παναιτωλικός – Απόλλωνας χάλασε τη δυάδα, και μόνο με τη Μετς θα έφερνε κάτι. Επίσης, να ευχηθώ εγκάρδια καλό ΟΑΕΔ στον Μικέλ Αρτέτα διότι η Αρσεναλ παίζει καλύτερα μόνο από τη Λαμία φέτος.

🦊 Πλήρωσαν 1.90 τα φάουλ της Βαλένθια στο «Καμπ Νου», 2.25 το late goal στο Γκαζιαντέπ – Φενέρ (πιο… late δεν γινόταν), 1.85 το under των sot (σ.σ. σουτ εντός εστίας, shots on target) το ΟΦΗ – Αρης όπου έγιναν, μονάχα, 4 και το ωραιότατο 2.05 του anytime score 1-1 στο Λέβερκουζεν – Μπάγερν.

Ενάντια στον μέντορά του


Το ντουέτο του λιμανιού, Λίβερπουλ και Εβερτον, αρχίζει να ξεφεύγει στη βαθμολογία, έξτρα κρίσιμο το σημερινό Τότεναμ – Λέστερ, ματς – ταμάμ για τακτική από τους πάγκους, τα μεταξύ τους βγάζουν γκολ (31 στα τελευταία επτά!) αλλά δεν είχαν Ζοσέ Μουρίνιο και Μπρένταν Ρότζερς, ειρήσθω εν παρόδω ο Πορτογάλος δεν έχει ηττηθεί ποτέ εναντίον του (6-1-0, 5/5 άσοι) ενώ με 16 γκολ σε 14 ματς οι «αλεπούδες» αποτελούν τους καλύτερους… πελάτες του Χαρίλαου του Κέιν που μετρά 29 γκολ και 14 ασίστ επί ημερών Special One στον πάγκο. Κι αν ακόμη υπάρχει αμφισβήτηση, σε 13 αγωνιστικές φέτος η Τότεναμ βρέθηκε να κυνηγά το σκορ μόλις για 65 λεπτά. Μιας και ο λόγος για λεπτά, 11 από τα 37 γκολ των φετινών αγώνων της Τότεναμ και 13 από τα, αντίστοιχα, 41 της Λέστερ μπήκαν στο τελευταίο 15λεπτο, βέβαια στα άλλα ντέρμπι (με Αρσεναλ και Σίτι) η Τότεναμ είχε κλείσει το σκορ πριν την πρώτη ώρα. Ωστόσο, βάση στατιστικής και του πώς παίζουν, «σηκώνει» για late goal.


Στο ενσταντανέ, Μουρίνιο και Ρότζερς το 2004 στην Τσέλσι: όταν ο Πορτογάλος την ανέλαβε, προσκάλεσε τον τότε τεχνικό ακαδημιών της Ρέντινγκ να αναλάβει τον αντίστοιχο ρόλο στους «μπλε», όπου και έμεινε για μια 4ετία, ο Βορειοϊρλανδός θεωρεί μέντορά του τον Πορτογάλο. Και το 2014 με το αλήστου μνήμης… γλίστρημα του Τζέραρντ, του στέρησε την ελπίδα να πάρει τίτλο με τη Λίβερπουλ.



Late goal


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:15 Τότεναμ 🆚 Λέστερ Over 0,5 από 75:00 ως λήξη 🦊 2.00. (Netbet)

Ο Πόλεμος των Ρόδων


Rivalry, aka αντιπαλότητα, υπάρχει εδώ και δεκαετίες στα ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιντς, αποκαλείται ως Pennines derby και αφορά, πρακτικά, την αντιπαλότητα του Λάνκασαϊρ και του Γιόρκσαϊρ με ρίζες στον Πόλεμο των Ρόδων τον 15ο αιώνα. Εμφύλιος ήταν για τη διαδοχή στο θρόνο, κράτησε 32 χρόνια (1455- 87) και πήρε το όνομά του από τα εμβλήματα των δυο αντιμαχόμενων Οίκων, το λευκό ρόδο του Οίκου της Υόρκης και το κόκκινο ρόδο του Οίκου των Λάνκαστερ. Νικητής αναδείχθηκε ο Ερρίκος και εγκαινίασε τη δυναστεία των Τυδώρ που βασίλευσε για 116 χρόνια.


Η Γιουνάιτεντ έκανε, την Πέμπτη το… 6/6 εκτός Μάντσεστερ όχι μόνο σε νίκες, αλλά νίκες έχοντας δεχθεί πρώτη γκολ (!), ως πότε θα παίζει με τη φωτιά όμως; Και μόνο άλλους 4/23 φετινούς της βαθμούς ήρθαν εντός, ως και μόνο 3/22 γκολ της. Η Λιντς έρχεται από την πεντάρα επί της Νιούκαστλ, έδειξε κεφάτη, γκολ βρίσκει εύκολα αλλά έχει να πάρει νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» από τον Φεβρουάριο του 1981, έκτοτε 9-6-0 η Γιουνάιτεντ.

Η Λιντς παραχωρεί 11,38 φάουλ κατά μέσο όρο φέτος και κερδίζει 9,85 και η Γιουνάιτεντ 11,50 και 12,42 αντίστοιχα, επίφοβο το line στα 23,5, όχι τόσο όμως το αντίστοιχο των «παγωνιών» στα 12,5.



Φάουλ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Μάντσεστερ Γ. 🆚 Λιντς Λιντς over 12,5 φουλ 🦊 2.00. (Stoiximan)

Ο Γκόμες και το πρώτο γκολ


Αταλάντα και Ρόμα είθισται να προσφέρουν γκολ και θέαμα (στα τελευταία 11/13 σκόραραν και οι δύο και βγήκε και over 2,5). Η Αταλάντα δεν είναι σε φουλ φόρμα αλλά, και πάλι, παρά το χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο θα μπορούσε να νικήσει μετά από 31 χρόνια στο Τορίνο τη Γιουβέντους (1-1) έχοντας φάσεις στο τέλος. Ο Τζιαμπιέρο Γκασπερίνι πέταξε εκτός αποστολής τον ηγέτη Παπού Γκόμες επειδή τραγουδούσε τον ύμνο της… Γιούβε, ακολουθεί σήμερα η Ρόμα που έβαλε 8 γκολ στα τελευταία δύο αλλά με την Τορίνο είχε και διαιτησία υπέρ.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Βέβαια, μια ομάδα που έχει μόνο μια ήττα στα τελευταία 20, δεν την υποτιμάς. Τέσπα (sic), και ελέω ενστίκτου και ελέω στατιστικής (προηγήθηκε στα 7/12 φετινά της και στα 3/6 εκτός Ρώμης ενώ η Αταλάντα μόνο στα 2/5 του Μπέργκαμο και 4/11 φετινά της), κράτησα το να προηγηθούν οι «τζιαλορόσι». Αλλωστε σκόραραν και στα 10 τελευταία τους στο Μπέργκαμο και στα τελευταία πέντε, σκόραραν πρώτοι!



Scorebetting


🇮🇹 19:00 Αταλάντα 🆚 Ρόμα 1o γκολ Ρόμα 🦊 2.06. (Novibet)

Ενάντια σε 15ετή παράδοση


Σηκώνει για ρίσκο σήμερα στο Βόλφσμπουργκ; Θαρρώ πως ναι – και όχι μόνο. Οι «λύκοι» προηγήθηκαν στο Μόναχο την Τετάρτη, κοίταξαν στα μάτια την Μπάγερν, προηγήθηκαν, ηττήθηκαν (και για πρώτη φορά στη σεζόν), δεν έχουν τόσο βάθος στο ρόστερ και βγάζουν κούραση στα τελευταία λεπτά. Και υποδέχονται μια Στουτγκάρδη που παίζει όμορφο ποδόσφαιρο φέτος, στα τελευταία 11 έχει 4-6-1 χάνοντας μόνο από την Μπάγερν και παραμένει αήττητη εκτός Σουηβίας με 4-2-0, προηγούμενη μάλιστα στο σκορ στα μισά εξ αυτών.


Η παράδοση είναι με τη Βόλσμπουργκ, 10-2-0 μετά το τελευταίο διπλό, 1-0 τον Δεκέμβριο του 2005 με τεχνικό τότε τον Τζιοβάνι Τραπατόνι. Επιλογή; Διπλή. Μια προς τα δεξιά, με κάλυψη και τουλάχιστον δύο γκολ. Και μια άλλη, με το ποιος προηγείται: πρώτο γκολ της VfB κράτησα, παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα εκτός και παίζει ενάντια σε μια Βόλφσμπουργκ που ίσως έπιασε ταβάνι φέτος.


Combo


🇩🇪 19:00 Βόλφσμπουργκ 🆚 Στουτγκάρδη X2 & over 1,5 🦊 2.12. (Stoiximan)

Scorebetting


🇩🇪 19:00 Βόλφσμπουργκ 🆚 Στουτγκάρδη Anytime score 0-1 🦊 2.20. (Bet365)

Σφυρίχτρα και γκολ στο τέλος


Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύο φορές σε επτά μέρες τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο στα προημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος μεταξύ τους, 3/4 ήταν ισόπαλα ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει στα τελευταία τέσσερα επίσημα κι έχει σκοράρει μόνο σε δύο από τα τελευταία 10 επίσημα ενάντια στον ΠΑΟΚ.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ, όχι και τόσο έμπειρος, μόνο Europa League έχει σφυρίξει και, μάλιστα με 5 πέναλτι σε 16 ματς ομίλων και νοκ άουτ. Με 60 πέναλτι καριέρας σε 203 ματς στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, ήτοι ένα ανά τέσσερα ματς (και τρία σε τέσσερα φετινά), έχει την τάση να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. O ΠΑΟΚ έχει τέσσερα κερδισμένα σε 11 ματς, ο ΠΑΟ μόλις δύο σε 12. Ισως έχει τύχη απόψε για τον γηπεδούχο, άλλωστε η άμυνα της βελτιωμένης ομάδας του Λάζλο Μπόλονι δεν έχει αποκτήσει φερεγγυότητα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ετερη επιλογή, το late. Από τα 18 φετινά του γκολ ο ΠΑΟΚ έβαλε τα 8 στο τελευταίο 15λεπτο, από τα 10 που δέχθηκε φέτος ο Παναθηναϊκός τα 6 μπήκαν στο ίδιο διάστημα! Βέβαια τούτο εξαρτάται κι από τη διακύμανση του τυχόν σκορ αλλά σε τέτοια τιμή που κυκλοφορεί, δε λες «όχι».



Fun bet


🇬🇷 19:30 ΠΑΟΚ 🆚 Παναθηναϊκός Γκολ ΠΑΟΚ με πέναλτι 🦊 4.05. (Stoiximan)

Late goal


🇬🇷 19:30 ΠΑΟΚ 🆚 Παναθηναϊκός Over 0,5 από 75:00 ως λήξη 🦊 2.40. (Netbet)

Big Sam is back


Δυόμισι χρόνια έμεινε μακριά από τους πάγκους μια από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες των αγγλικών πάγκων, ο Σαμ Αλαρντάις, διαδεχόμενος τον Σλάβεν Μπίλιτς στη Γουέστ Μπρόμιτς Αλμπιον. Αν το θέμα της WBA είναι ψυχολογίας ή όχι, θα φανεί αφού ο Big Sam είναι μετρ στο να μεταμορφώνει ομάδες. Πόσο άμεσα;


Κριτήριο και το αποψινό, με την Αστον Βίλα στο ντέρμπι των Μίντλαντς, αγώνες με αντιπαλότητα ετησίως. Ερχεται πάντως από βαθμό με τη Σίτι στο Μάντσεστερ ενώ ο Αλαρντάις χαρακτηρίζεται ως ξεπερασμένος προπονητής, στηριζόμενος σε σκληρό παιχνίδι, στις σέντρες και στα νεύρα.

Η Βίλα αδικήθηκε (είχε δύο δοκάρια) στο 0-0 με την Μπέρνλι και μετρά 4/5 διπλά φέτος. Και παίζει στο… αφιλόξενο «Χόθορνς» όπου έχει να νικήσει από το 2008, με 0-5-3 έκτοτε.


Αξία βρίσκω στα σουτ: η WBA έχει κάνει 122 σε 13 ματς εκ των οποίων μόλις 38 στην εστία, ήτοι 2,92 κατά μέσο όρο, ενώ επιτρέπει αντίστοιχα 6,23. Η Βίλα μετρά 5,55 sot και επιτρέπει 4,36. Δύσκολα θα έχει παραπάνω από 8 απόψε. Και, με ρίσκο, προς τα… αριστερά: σε draw no bet, με το εύλογο ρίσκο.



Σουτ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:15 Γουέστ Μπρομ 🆚 Αστον Βίλα Under 8,5 σουτ στην εστία 🦊 2.15. (Stoiximan)

Ρίσκο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:15 Γουέστ Μπρομ 🆚 Αστον Βίλα 1 dnb 🦊 3.34. (Betshop)

Περνάει καλά στη Λίλλη


Ωραίο ματς απόψε το Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν, crucial και για τις δύο, ειδικά με τις ελλείψεις των Παριζιάνων, από τη μία, κι από την άλλη με την καλή τους παράδοση ενάντια στους «λιλουά» γενικά. Ενδεικτικά στη Λίλλη έχουν επτά νίκες στα τελευταία εννέα επίσημα. Ωστόσο μετά τους Νεϊμάρ, Ικάρντι, Σαράμπια, χτύπησε και ο Ντανίλο ενώ ο Εμπαπέ δεν προπονήθηκε φουλ χθες και ίσως δεν ξεκινήσει, άρα να κατέβει με Ντι Μαρία και Κεν μπροστά η Παρί.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις κάρτες στράφηκα, λίγες κερδίζουν, λίγες δέχονται: 2,33 και 1,73 κατά μέσο όρο η Λιλ, 1,8 και 2,4 η Παρί. Οριακά πάνω από το 4, αν τυχόν έχει δύσκολη βραδιά η Παρί συχνά βγάζει εκνευρισμό, άρα το 5άρι σε κάρτες δεν είναι τόσο ανέφικτο.

 

Κάρτες

 

🇫🇷 21:15 Λιλ 🆚 Παρί Σεν Ζερμέν Over 4,5 κίτρινες 🦊 1.99. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ