foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ123
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα 31 χρόνια της Γιούβε, ένας αVARής Λετονός και Ζοσέ VS… «Ανφιλντ»

Μποζιονέλος | 16 Δεκ 2020 14:34
jose-mourinho-jurgen-klopp.jpg

Ένα από τα βρετανικά ανέκδοτα είναι πως το μεγαλύτερο ντέρμπι της Premier League των τελευταίων ετών είναι, ετησίως, όποτε ο Ζοσέ Μουρίνιο συναντά τη Λίβερπουλ. Και όντως, είναι μια αντιπαράθεση με τη δική της ιστορία, η οποία εξελίσσεται συν το χρόνω: επόμενο… κεφάλαιο απόψε, στην υποδοχή της πρωταθλήτριας Αγγλίας από την Τότεναμ. Την τρίτη διαφορετική ομάδα που προπονεί στο Νησί ο Special One, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο, ενόσω μεγαλουργούσε στην Πόρτο, είχε αποκαλύψει πως ένα από τα μεγάλα του όνειρα ήταν να εργαστεί ως τεχνικός στο «Ανφιλντ». Πλέον όμως, τούτο δείχνει απίθανο (αν και ποτέ δεν ξέρεις…), ειδικά με τις σχέσεις… οργής που έχει ο ίδιος δημιουργήσει με τους οπαδούς των «reds». Λέγεται ωστόσο ότι το 2004, μετά την Πόρτο, η Λίβερπουλ ήταν αυτή που απέρριψε τον Ζοσέ και ο Μουρίνιο αποδέχθηκε τα ρούβλια του Ρομάν Αμπραμόβιτς.

Εκτοτε, ο Πορτογάλος και οι «κόκκινοι» αντάμωσαν 29 φορές. Απολογισμός; 12-9-8 για τον Μουρίνιο σε όλα, επιμέρους είναι 9-5-4 στο πρωτάθλημα και 1-3-2 στο Champions League, όπου κι εκεί έγραψαν τη δική τους ιστορία στην εν λόγω αντιπαράθεση.

Στην ιστορία γράφτηκε επίσης ότι η Λίβερπουλ, μετά από 30 χρόνια, πήρε το πρωτάθλημα 2019-20. Και η ιστορία έγραψε ότι 27 Απριλίου 2014 η Τσέλσι του Μουρίνιο, μαζί με το αλήστου μνήμης… γλίστρημα του Στίβεν Τζέραρντ στο μέσον του γηπέδου, στέρησαν από τη Λίβερπουλ ένα μάλλον βέβαιο τίτλο, χάρη στα γκολ των Ντεμπά Μπα και Βίλιαν, καίτοι ο Μουρίνιο είχε αφήσει Αζάρ, Τσεχ και Τέρι εκτός (ενόψει της ρεβάνς με την Ατλέτικο) και βασικός ξεκινούσε για πρώτη φορά ο 21χρονος… Μοχάμεντ Σαλάχ.


Ο Μουρίνιο έχει μπει στο «Ανφιλντ» ως φιλοξενούμενος άλλες 13 φορές, πρώτη φορά θα το πράξει απόψε ως τεχνικός της Τότεναμ και μετρά από 4 νίκες και ήττες, καθώς και 5 ισοπαλίες, σε κάθε διοργάνωση. Και οι τέσσερις νίκες του στο λιμάνι ήταν με την Τσέλσι, και οι τέσσερις στο πρωτάθλημα (με κορυφαία το 4-1 της 2ας Οκτωβρίου 2005 με Λάμπαρντ, Κόουλ, Νταφ και Γκέρεμι) και με τελευταία τον Νοέμβριο του 2014 με το 2-1 της Τσέλσι με Κέιχιλ και Ντιέγο Κόστα. Σε 13 ματς οι ομάδες του, η Τσέλσι και η Γιουνάιτεντ δηλαδή, σκόραραν στα 7 εξ αυτών.

Ενδιαφέρον έχει και η… μονομαχία του προπονητή της Τότεναμ με τον Γιούργκεν Κλοπ. Απόψε θα είναι η 11η φορά που… ανταμώνουν στο τερέν. Στο 5-4-2 υπέρ του Γερμανού ο απολογισμός συνολικά σε Αγγλία και Ευρώπη, επιμέρους 3-3-1 στο Νησί, όλα στην Premier League, και 2-1-1 στο Champions League. O Special One δεν έχει νικήσει ποτέ εκτός έδρας τον Κλοπ (0-2-3), δις με την Ντόρτμουντ και τρεις φορές με τη Γιουνάιτεντ.

Κορυφαία βέβαια ήταν, μεταξύ τους, τα ημιτελικά του Champions League το 2013: η Μπορούσια διέλυσε με 4-1 τη Ρεάλ στη Βεστφαλία με καρέ γκολ του Λεβαντόφσκι, το γκολ του Ρονάλντο στο 43’ όμως λίγο έλειψε να αποδειχθεί καθοριστικό. Κι αυτό διότι στη ρεβάνς οι Μπενζεμά στο 82’ και Ράμος στο 88’ έφτασαν τη «βασίλισσα» μια… ανάσα από την ανατροπή, με τους Ρονάλντο, Κακά και Μπενζεμά να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες πριν από τη λήξη. Η Ντόρτμουντ πέρασε, πήγε στον τελικό αλλά ηττήθηκε με γκολ στο τέλος από την Μπάγερν.


Πάντως, ως φαίνεται κι από αρκετά ενσταντανέ, Ζοσέ και Γιούργκεν έχουν άψογες σχέσεις και εκτιμούν πολύ ο ένας τον άλλο, δημόσια μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος στήριξε τις θέσεις του Γερμανού, σε θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου, και τούμπαλιν.



Απολογισμός


🦊 Ποντένσαρος στο 5.50 (εμπνεύσεις είναι αυτές), φάουλ (της Γουλβς, με την Τσέλσι) στο 1.80, καλά πήγε αυτό.

🦊 Ούτε η Μπενεβέντο σκόραρε πρώτη, ούτε η Ουνιόν, κρίμα διότι τα ματς κύλησαν όπως πάνω κάτω τα έγραφα. Στα κόρνερ του Ρεάλ – Αθλέτικ κάσαρα από νωρίς, όταν βλέπεις ομάδα να μένει με δέκα εννοείται ότι θα γύρει (όχι πως έδωσε και κάτι, δεν χάσαμε πάντως…), ενώ στα της Euroleague, από εκεί που επί δέκα σερί μπασκετοβραδιές κλείναμε με κέρδος, ήρθε τέταρτη με χασούρα. Δεν τις πιάνεις από πουθενά…

Σημείο αναφοράς


Ιντριγκάρει λίγο το ματς του «Πράιντ Παρκ» ανάμεσα σε Ντέρμπι Κάουντι και Σουόνσι. Τα «κριάρια» παραμένουν μεν χαμηλά αλλά δεν έχουν ήττα (1-4-0) επί ημερών Γουέιν Ρούνεϊ ως επικεφαλής του προπονητικού τιμ, χωρίς άσο από τα τέλη Ιουνίου και 0-4-5 έκτοτε. Ίσως κακό το σταύρωμα απόψε με τους Ουαλούς που έρχονται από μεγάλο διπλό στο ντέρμπι με την Κάρντιφ, εκ νέου δεν δέχθηκαν γκολ αλλά η Κάουντι είναι σαφώς πιο μαχητική εσχάτως και αναζητά μια νίκη – σημείο αναφοράς. Πιθανώς να έλθει απόψε, δεν είναι τόσο αουτσάιντερ.



Μονό


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Ντέρμπι Κάουντι 🆚 Σουόνσι 1 dnb 🦊 2.13. (Betshop)

Ενας Λετονός, ένας γκαφατζής και τα πέναλτι


Ντέρμπι στο άδειο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Η «Ενωση» μετρά μεν πέντε νίκες στα τελευταία έξι πρωταθλήματος αλλά, ελέω αποτυχιών σε Ευρώπη και ντέρμπι με Παναθηναϊκό, βγάζει προβληματισμό ενώ μετρά πέντε σερί ματς δεχόμενη γκολ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της μετρά τρεις σερί ήττες εντός σε επίσημα (Ζόρια, Μπράγκα, Παναθηναϊκός)! Ο Ολυμπιακός είναι πλέον η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας παραμένει αήττητος επί 27 αγώνες πρωταθλήματος, ήτοι από τις 10 Φεβρουαρίου 2019, όταν ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Σημαντικό ότι, μέσα στο 2020, μόνο μια ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό: ο ΟΦΗ στα play offs (χάνοντας εντέλει με 2-1)!


Στα της παράδοσης ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στα τελευταία επτά επίσημα με την ΑΕΚ και στις δύο έδρες αλλά, εκτός, έχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία έξι, αυτό του Ιουνίου. Συνάμα έχουν να παίξουν Δεκέμβριο από το 2007, τότε 1-0 στο Καραϊσκάκη με κεφαλιά του Κοβάσεβιτς, στο ΟΑΚΑ ξανά τον 12ο μήνα του έτους αναμετρώνται για πρώτη φορά από τις 30 Δεκεμβρίου 1984 και, μάλιστα, τότε με τον Ολυμπιακό γηπεδούχο, 1-0 η ΑΕΚ με γκολ του Μαύρου. Δεν έτυχε ξανά, Δεκέμβρη μήνα στο Μαρούσι, ως φέτος, με την ΑΕΚ γηπεδούχο έχουν να παίξουν μήνα Δεκέμβριο από το 1993, στο «Νίκος Γκούμας» τότε και με «ερυθρόλευκη» νίκη με 2-1 με γκολ από Προτάσοφ, Κρίστενσεν, είχε μειώσει στο τέλος ο Αγορογιάννης.

Με τον Τσιγκρίνσκι άρον άρον βασικό, δίπλα στον γκαφατζή Νεντελτσιάρου η ΑΕΚ, χωρίς Βαλμπουενά, Χασάν, Μπρούνο, Ντρέγκερ, Λοβέρα ο Ολυμπιακός. Διαιτητής ο Λετονός Αντρις Τρεϊμάνις, σημειωτέον ότι στη χώρα του δεν… έχουν VAR, εξ ου και varίστας ορίστηκε ο Πορτογάλος Μπρούνο Εστέβες. Ο Τρεϊμάνις μαζί με τους Γκουντερμάνις και Σπασιονίκοφς ήταν στο αλήστου μνήμης PSV Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 3-2 με πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ να καλύπτουν τον Μάλεν αλλά ακυρώθηκε ως… οφσάιντ.


Μία σκέψη εδώ: πέναλτι, που… καθυστερεί μεταξύ τους σε πρωτάθλημα πέντε χρόνια και συνολικά 11 αγώνες, από το 4-0 του Καραϊσκάκη τον Οκτώβριο του 2015, καταλογίστηκε ένα προ τριών μηνών στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά το έχασε ο Ελ Αραμπί.

Η έτερη: η ΑΕΚ κάνει 17,8 φάουλ ανά αγώνα και κερδίζει 14,8, ενώ ο Ολυμπιακός αντίστοιχα έχει 16,7 και 12,5. Ψηλά το line του αγώνα (στα 35,5), όπως και το αντίστοιχο του Ολυμπιακού (17,5), αντίθετα της ΑΕΚ φαίνεται ρεαλιστικό και δύναται να κάνει τουλάχιστον 18.



Φάουλ


🇬🇷 19:30 ΑΕΚ 🆚 Ολυμπιακός ΑΕΚ over 18,5 φάουλ 🦊 1.87. (Stoiximan)

Special bet


🇬🇷 19:30 ΑΕΚ 🆚 Ολυμπιακός Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.50. (Novibet)

31 χρόνια χωρίς διπλό, 34 ματς χωρίς νίκη


Τρομερή η παράδοση της Γιουβέντους με την Αταλάντα, που απόψε αναμετρώνται στο Τορίνο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, η «βέκια σινιόρα» έχει 34 σερί ματς πρωταθλήματος (27-7-0) να ηττηθεί από την Αταλάντα! Ήτοι, από τον Ιανουάριο το 2002 στο Μπέργκαμο, 2-1 τότε με τέρματα των Ρονάλντο Μπιάνκι και Ινάσιο Πιά, για την ομάδα του Τζιοβάνι Βαβασόρι, είχε ανοίξει το σκορ για τη Γιούβε του Μαρτσέλο Λίπι ο Μαρσέλο Σαλαγέτα.


Για… γνώστες, ο Πιά πέρασε για λίγο από τη Λάρισα το 2013-14, βασικός για τους «μπιανκονέρι» ήταν ο μετέπειτα «ερυθρόλευκος» Εντσο Μαρέσκα, μαζί με Τιράμ, Τζαμπρότα, Ντάβιντς, Νίκολα Αμορούζο και το νυν τεχνικό της Ιντερ, Αντόνιο Κόντε!

Στο, δε, Τορίνο για να βρει κάποιος την τελευταία νίκη της Αταλάντα (με παράδοση 39-15-4 για τη Γιούβε) πρέπει να ανατρέξει στον Νοέμβριο του… 1989, τότε 1-0 και με γκολ του Αργεντινού σταρ της εποχής (και του Μουντιάλ που ακολούθησε, στην Ιταλία), Κλαούδιο Κανίχια! Έκτοτε, σε Serie A και Coppa Italia, 22-6-0, ως το περσινό 1-1 η Γιουβέντους μετρούσε δέκα σερί νίκες κι ακολούθησε το 2-2 του Ιουλίου, με τον Ρονάλντο να σκοράρει δις, με πέναλτι, το δεύτερο στο 91’.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τότε, 11 Ιουλίου, είχα ποντάρει την Αταλάντα στο 3.50, σήμερα είναι σχεδόν μια μονάδα παραπάνω. Και οι «μπεργκαμάσκι» έχουν προηγηθεί στο σκορ της Γιούβε και στα τέσσερα τελευταία τους επίσημα (ένα στο Coppa Italia), ενώ η Αταλάντα έχει προηγηθεί στα μισά της (5/10) φετινά. Είχε κέφια στο 3-0 επί της Φιορεντίνα. Ας μου επιτραπεί, μια funbetιά στο διπλό (μου το… χρωστάει από το καλοκαίρι) και μια έτερη, απλά, να προηγηθεί.



Goalbetting


🇮🇹 19:30 Γιουβέντους 🆚 Αταλάντα 1ο γκολ Αταλάντα 🦊 2.52. (Pamestoixima.gr) 

Fun bet


🇮🇹 19:30 Γιουβέντους 🆚 Αταλάντα 2 🦊 4.40. (Novibet)

Γαλλική δυάδα καλύψεων


Το σετ στο Νιμ – Νις έχει βγει με βάση την περσινή εικόνα των Νικαιωτών, δεν εξηγείται διαφορετικά. Ούτε επειδή η Νιμ, όποτε ηττάται (και συμβαίνει συχνά), χάνει εύκολα, πάντως το 3-0 στη Λοριάν ήταν πλασματικό. Χωρίς αντίκρισμα ως τώρα η αλλαγή προπονητή στη Νις, τέθηκε νοκ άουτ και ο γκολτζής Ντόλμπεργκ, λείπουν επίσης ο μέσος Μπουνταουΐ και ο χαφ Ντανίλο, ελλείψεις και στη γηπεδούχο (κυρίως ο στόπερ Μπριανσό, ο μέσος Ντο και, εσχάτως, ο μέσος Μπερνό. Τρία σερί διπλά έχει εκεί η Νις, δεν θα έχει εύκολο βράδυ, ασιατική επιλογή το +1 (με μονάδα σε διπλό ως ένα γκολ), επιλογή για να… δυαδιστεί.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Δύσκολο πρόγραμμα βγάζει η Μπορντό, παίζοντας εσχάτως απανωτά με τις top ομάδες, στη Λίλλη ήταν ανταγωνιστική για αρκετή ώρα. Αντιμέτωπος με την πρώην Σεντ Ετιέν ο Ζαν Λουί Γκασί, αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που είναι μεν επί δέκα σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη αλλά στα τελευταία τρία δε λύγισε. Βελτιώθηκαν κάπως οι «στεφανουά» του Κλοντ Πιέλ, ειδικά ανασταλτικά, ως έδειξαν στο 0-0 με την Ανζέ. Ένα ματς με… τύχη θέλουν και η Μπορντό δεν δείχνει απροσπέλαστο εμπόδιο. 



Δυάδα (απόδοσης 2.38)


🇫🇷 20:00 Νιμ 🆚 Νις 1 +1 AH 🦊 1.56. (Bet365)

🇫🇷 22:00 Μπορντό 🆚 Σεντ Ετιέν Χ2 🦊 1.53. (Bet365)

Δύσκολα σουτάρουν


Αντιεμπορικό το Αρμίνια – Αουγκσμπουργκ στο Μπίλεφελντ. Και λογικό. Ανύπαρκτη επιθετικά στο τελευταίο η Αρμίνια ηττήθηκε δίκαια 2-0 στο Φράιμπουργκ, στερείται ικανότητας να φτιάξει παιχνίδι (έχει μόλις 8,18 τελικές ανά αγώνα, τις λιγότερες στην κατηγορία) και κατεβαίνει εκ νέου με ελλείψεις. Στα πέντε ματς (0-3-2) δίχως νίκη η Αουγκσμπουργκ, ισοφάρισε στο 94’ την παραπαίουσα Σάλκε δεχόμενη εκ νέου φθηνά γκολ, ενώ με 9,27 τελικές κατά μέσο όρο είναι… προτελευταία στη λίστα, με μόνο την Αρμίνια από κάτω.

Η μία σαφώς και μπορεί να κοιτάξει την άλλη στα μάτια, σε ματς αμφίρροπο. Επιλογή, τα σουτ, η Αουγκσμπουργκ έχει παίκτες (Βάργκας, Γκρέγκοριτς, Ρίχτερ) για να απειλήσει με περισσότερα σουτ εντός εστίας από ό,τι η αντίπαλός της.



1Χ2 εύστοχα σουτ


🇩🇪 21:30 Αρμίνια Μπ. 🆚 Αουγκσμπουργκ Αουγκσμπουργκ 🦊 1.95. (Netbet)

Καλό το timing



Πρώτο φετινό παιχνίδι για τη Σπέτσια στη φυσική της έδρα, το «Αλμπέρτο Πίκο», έρχεται από συντριβή 4-1 από την Κροτόνε όπου αγωνίστηκε υπερφίαλα και παράτησε το ματς στο β’ ημίχρονο. Από 5άρα από τη Ρόμα έρχεται η Μπολόνια, ως το 15λεπτο ήταν με τρία γκολ πίσω και το πλέον αρνητικό για τους «ροσομπλού» είναι ότι αποδεκατίστηκαν ενόψει του αποψινού: απόντες ο πορτιέρε Σκορούπσκι, ο μπακ Μπαγέ, οι μέσοι Ολσεν, Σχούτεν, Ορσολίνι, Σανσόνε, ο φορ Σανταντέρ και με κορωνοϊό ο μπακ Χίκι.

Η αλήθεια είναι ότι η Σπέτσια είχε δύσκολο πρόγραμμα, χρησιμοποιώντας το γήπεδο της Τσεζένα, στο ξεκίνημα: Σασουόλο (1-4), Φιορεντίνα (2-2), Γιουβέντους (1-4), Αταλάντα (0-0) και Λάτσιο (1-2), σε κανένα εξ αυτών δεν προηγήθηκε! Ευκαιρία σήμερα, συνδυαζόμενο με το τελικό.



Combo


🇮🇹 21:45 Σπέτσια 🆚 Μπολόνια 1ο γκολ Σπέτσια & 1Χ τελικό 🦊 2.70. (Novibet)

Ισοπαλία; Ποτέ!


Γιατί αουτσάιντερ; Ο λόγος για τη Φούλαμ, υποδεχόμενη την Μπράιτον. Έβγαλε ανταγωνιστικότητα στο 1-1 με τη Λίβερπουλ, κέρδισε σε ψυχολογία, στάνταρ εσχάτως η ενδεκάδα της με 3-4-3 και δίχως αλλαγές αποκτώντας ομοιογένεια, ενώ οι «γλάροι» έφυγαν με τρίμπαλο από το Λέστερ δίχως να… ιδρώσουν τη φανέλα. Έχουν βελτιωθεί πολύ οι «κότατζερς», δεν πήγα σε… ξερό άσο και το κάλυψα, σε draw no bet, παρατηρώντας ότι δεν έχουν φέρει ποτέ ισοπαλία στα μεταξύ στο Λονδίνο, στο πρωτάθλημα (11-0-6) από το 1929!



Αξία


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:00 Φούλαμ 🆚 Μπράιτον 1 dnb 🦊 2.15. (Pamestoixima.gr)

Result machine


Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στις ισόβαθμες Λίβερπουλ και Τότεναμ. Από γκέλα 1-1 με την ψυχωμένη Φούλαμ έρχεται η πρωταθλήτρια, περί… μηχανής αποτελεσμάτων (result machine, για στους Λονδρέζους) έκανε λόγο ο Κλοπ απονέμοντας τα εύσημα στον Μουρίνιο. «Η ομάδα του Κλοπ είναι αποτέλεσμα δουλειάς 1.894 ημερών και η δική μας 390 ημερών, αν και πλασματικό το νούμερο λόγω καραντίνας» είπε ο Πορτογάλος. Η Τότεναμ επίσης γκέλαρε, 1-1 με την Πάλας, έχοντας δοκάρι και ευκαιρία στο τέλος. Αμφίβολος ο Κεϊτά, δύο μήνες έξω ο Ζότα, ξεμένει από λύσεις η Λίβερπουλ που είναι η μόνη στην κατηγορία που έχει σκοράρει σε όλα φέτος, από την άλλη μάλλον δεν προλαβαίνει ο ανέτοιμος Μπέιλ.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο 5-4-0 το εκτός έδρας σερί της Τότεναμ, στα 65 ματς (!) με 54-11-0 το αήττητο εντός «Ανφιλντ» σερί της Λίβερπουλ, ήτοι από την Πάλας τον Απρίλιο του 2017. Μόνο διπλό στα τελευταία 26 μεταξύ τους στο λιμάνι (17-6-1) κι αυτό το 2011 με γκολ από Φαν ντερ Φάαρτ και Μόντριτς (2-0).

Ματς τακτικής περιμένω, προσεκτικό κι από τις δύο, μεγαλύτερη φρεσκάδα βγάζει η Τότεναμ ενώ η Λίβερπουλ έχει αρκετά κενά διαστήματα και το timing είναι με την Τότεναμ, σε μια έδρα όπου… κακοπερνά. Αν είναι να τερματιστεί το τρομερό αήττητο σερί των «κόκκινων», σε τέτοιο ματς θα γίνει και όχι… ανύποπτο.

 

Ρίσκο

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:00 Λίβερπουλ 🆚 Τότεναμ 2 🦊 4.15. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ