foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ντέρμπι 114 ετών, αουτσάιντερ με αξία, Λεωφόρος και (φυσικά) σκόρερ…

Μποζιονέλος | 12 Δεκ 2020 13:56
1919.jpg

El Derbi Madrileño το αποκαλούν στην Ισπανία, ήτοι το clasico της Μαδρίτης και από τα τοπικά ντέρμπι που η μια πλευρά υπερέχει παρασάγγας (σε τίτλους, βάρος φανέλας, δυναμική) της άλλης. Και από τις αθλητικές, ποδοσφαιρικές κυρίως, αντιπαλότητες που γεννά η κοινωνία της περιοχής. Άλλωστε… φαίνεται κι από τις έδρες τους: το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» βρίσκεται δίπλα στο... χρήμα (σε εταιρείες, τράπεζες, κολοσσιαίους ομίλους) ενώ το «Βιθέντε Καλδερόν», παλιά, όπως και το «Μετροπολιτάνο» έχει παραπλήσια επιχειρήσεις όπως ένα εργοστάσιο ζυθοποιίας.

Ναι, σύμφωνοι, στις μέρες μας το πολιτικοινωνικό έχει πάει... περίπατο όταν αναφέρεσαι στο ποδόσφαιρο των ευρώ, και το μάρκετινγκ. Αλλά στο dna τους είναι διακριτό: από τη μια το μεγαλοαστικό, δεξιό προφίλ της Ρεάλ κι από την άλλη το εργατικό, αριστερό εν γένει αντίστοιχο της Ατλέτικο. Έναν, και βάλε, αιώνα μετά, στους οπαδούς αν τους συνυπάρχουν σήμερα, με αδιόρατες ποσοστιαίες διαφορές, από πλούσιοι και φτωχοί, από μεγαλοαστοί ως κεντρώοι και αριστεροί, από φασίστες ως μετανάστες κ.ο.κ.

Οι δύο σύλλογοι πρωτοαντάμωσαν τέτοιες ημέρες πριν από 114 χρόνια, στις 2 Δεκεμβρίου 1906, όταν η Ατλέτικο ονομαζόταν ακόμη Αθλέτικ Κλουμπ Σουκουρσάλ, την οποία είχαν ιδρύσει σπουδαστές από την Βασκωνία και η Μαδρίδ Φούτμπολ Κλουμπ, και ουχί Ρεάλ ακόμη. Ήταν φιλικό, νίκησε η νυν Ρεάλ με 2-1 ενώ σε επίσημο έδωσαν πρώτη φορά ματς το 1929, με τη Ρεάλ να κερδίζει πάλι με 2-1.


Το χάσμα στο γήπεδο ανάμεσά τους γιγαντώθηκε από το 1999 ως το 2013, όταν η Ατλέτικο μέτρησε 14 σερί σεζόν δίχως νίκη, και στις δύο έδρες, ενάντια στην αιώνια αντίπαλό της.

Σύμφωνα, δε, με τους ιστορικούς όλα θα ήταν διαφορετικά (και άδικο δεν έχουν) αν το 1959 ίσχυε ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Τον Μάιο εκείνης της χρονιάς συναντήθηκαν στο (παλιό) στάδιο «Μετροπολιτάνο» και στη ρεβάνς της νίκης της Ρεάλ με 2-1 στο «Μπερναμπέου», στα ημιτελικά του -τότε- Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Το γκολ του στράικερ Ενρίκε Κογιάρ έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Ατλέτι αλλά, βάσει του τότε κανονισμού, ακολούθησε τρίτο ματς σε ουδέτερο. Επιλέχθηκε η Σαραγόσα, ο Κογιάρ έβαλε μπροστά τους «ροχιμπλάνκος» αλλά οι παγκόσμιο σταρ της εποχής, Ντι Στέφανο και Πούσκας, διαμόρφωσαν το 2-1. Η «βασίλισσα» πέρασε στον τελικό της Στουτγκάρδης, νίκησε τη Ρεμς, κατέκτησε το τέταρτο, από τα πέντε συνεχόμενα, τρόπαια στο Πρωταθλητριών και έγραψε τα πρώτα κεφάλαια του μύθου της.

Όσο για τη… βασιλική τους χροιά; Ο Χουάν Κάρλος, βασιλιάς της χώρας μετά τον θάνατο του Φρανσίσκο Φράνκο το 1975, ήταν οπαδός της Ρεάλ και την υποστήριζε, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν αφού ο Φελίπε, που βασιλεύει από το 2014, υποστηρίζει ένθερμα την Ατλέτικο. Αμφότερες ευνοήθηκαν, όπως και σχεδόν όλοι οι σύλλογοι, την εποχή της στυγνής δικτατορίας του Φράνκο (ακόμη και η… Μπαρτσελόνα, παρά τα αντιθέτου μυθεύματα). Άλλωστε η Ατλέτικο κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα αμέσως μετά τον εμφύλιο, το 1940, έχοντας στον πάγκο της τον μυθικό προπολεμικό γκολκίπερ Ρικάρδο Θαμόρα, ο οποίος στη διάρκεια του Εμφυλίου είχε ταχθεί στο πλευρό των Εθνικιστών του μετέπειτα δικτάτορα της Ισπανίας. Έκτοτε, πανηγύρισε τον τίτλο άλλες τρεις φορές, ενώ η Ρεάλ… Μαδρίδ καμία ως και το 1954.


Δεν είναι τυχαίο που η γενικότερη αίσθηση ήταν ότι ο Φράνκο κατά βάση υποστήριζε την Ατλέτικο, την οποία, με το που άρπαξε τη διακυβέρνηση, έσπευσε να συνδέσει με τις ένοπλες δυνάμεις, μετονομάζοντάς τη από Αθλέτικ Κλουμπ ντε Μαδρίδ σε Αθλέτικ Αβιαθιόν (σ.σ. Αεροπορία), συγχωνεύοντας το μαδριλένικο κλαμπ με μια νεοϊδρυθείσα ομάδα αεροπόρων από τη Σαραγόσα ενώ το καθεστώς συνέβαλλε στην ανέγερση του νέου γηπέδου «Τσαμαρτί» της Ρεάλ, το 1947. Σύμβολο «ανάπτυξης» της εποχής, το φαραωνικό γήπεδο των 120.000 θέσεων υψώθηκε ως σύμβολο του Φράνκο και ακολούθησαν η συμβολή του στην έλευση του Αλφρέδο ντι Στέφανο από τη Μιγιονάριος. Ρεάλ και Ατλέτικο εξυπηρέτησαν, ηθελημένα ή όχι, τις φρανκικές επιδιώξεις της πιο μακρόβιας δυτικής δικτατορίας του 20ού αιώνα.

Και, τα τελευταία χρόνια, μετά τη κακή περίοδο του Χέσους Χιλ παράλληλα με τη γιγάντωση της Ρεάλ επί Φλορεντίνο Πέρεθ, η Ατλέτικο αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, που τη βρήκαν στη Segunda, κατέκτησε το πρωτάθλημα σπάζοντας το δίπολο το clasico κι έφτασε δις σε τελικό Champions League, μάλιστα ο Ντιέγο Σιμεόνε εμμένει ότι τα τελευταία χρόνια «η Μαδρίτη είναι πια ερυθρόλευκη».

Το καθεστώς χρησιμοποίησε τόσο τη Ρεάλ όσο και την Ατλέτικο. Ο πλούσιος βορράς και ο φτωχός νότος ήταν χρήσιμοι για τον εκάστοτε Βασιλιά αλλά και, τότε, στον Φράνκο. Πλούσιοι και φτωχοί ήταν πάντα αναγκαίοι αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν…

Απολογισμός


🦊 Σας έχει τύχη να πιστεύετε πολύ σε ένα, όχι και τόσο πιθανό, σημείο και εντέλει η εικόνα του αγώνα να σας διαψεύδει; Ιδού πώς την πάτησα χθες με την κόντρα της (εξαιρετικής) Βόλφσμπουργκ στην υποδοχή της Αϊντραχτ, βέβαια από συγκυρία αν είχε γίνει νωρίτερα το 1-2, ίσως κάτι (ή μονάδα) έδιναν το μονό αλλά και η δυάδα (συνδυαζόμενη με τη Γουέστ Χαμ σε κάλυψη, τζάμπα η έμπνευση).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Κι ενώ στην Euroleague εκ νέου έπεσα έξω (σ.σ. αν λέει κάτι, από 65% μέσο όρο νικών γηπεδούχων φέτος έχει πέσει στο 50, και κάτι, τοις εκατό) ήρθαν στο τέλος το δοκάρι της Γουέστ Χαμ (στο 1.90) και τα φάουλ στο Βαγιαδολίδ – Οσασούνα (στο 1.85)…

Πουλέν


Η Γκλάντμπαχ έχει καλή παράδοση, με έξι νίκες στα τελευταία επτά, υποδεχόμενη τη Χέρτα, έχει εξαιρετικό ρόστερ, βγάζει όμως κούραση, ήταν κάκιστη μεσοβδόμαδα στη Μαδρίτη αλλά πέρασε στους «16» χάρη στην ανικανότητα της Ιντερ. Συν ότι δυσκολεύεται όταν αντιμετωπίζει κλειστές άμυνες, από την άλλη όμως έχει και ρέντα, στα 9/10 φετινά της, προηγήθηκε. Οι Βερολινέζοι φρέναραν την Ουνιόν παίζοντας από το 20λεπτο με παίκτη παραπάνω όμως, επιτέλους βρήκε γκολ (και, δη, δύο) ο Πιόντεκ, με τον Πολωνό να ξεκινά βασικός ελλείψει Κόρδοβα. Σε ματς που ψιλοβλέπω προς τα δεξιά, κράτησα απλά να σκοράρει το πουλέν. 



Σκόρερ


🇩🇪 16:30 Γκλάντμπαχ 🆚 Χέρτα Γκολ Πιόντεκ 🦊 3.00. (Netbet)

Goalbetting δυάδα


Τζούρες από Championship με μια δυάδα goalbetting. Εν πρώτοις από το ματς της Μπόρνμουθ με τη Χάντερσφιλντ η οποία διακρίνεται για την άγνοια κινδύνου σε ματς όπου είναι προφανές αουτσάιντερ, όπως σήμερα. Και βοηθά η απουσία του αμυντικού Ρίκο από τη γηπεδούχο.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Και έπεται, κόντρα στα δεδομένα, αυτό ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Μίλγουολ: αμφότερες σε κακή φόρμα, γκολ η «Μπόρο» θα βρει, το ερώτημα είναι αν δεχθεί από μια ομάδα που έρχεται από εννέα σερί ματς χωρίς νίκη. Εκτιμώ πως ναι, η μια θα κοιτά την άλλη διαφορετικά από ό,τι σε πιο δύσκολα ματς, εξ ου και κράτησα το ασιατικό over 2: μονάδα σε δύο γκολ, πληρωμή σε 3+.



Δυάδα (απόδοσης 3.84)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Μπόρνμουθ 🆚 Χάντερσφιλντ Goal/goal 🦊 1.94. (Betshop)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Μίντλεσμπρο 🆚 Μίλγουολ Over 2 🦊 1.98. (Betshop)

Αουτσάιντερ με αξία


Στο πρόγραμμα υπάρχουν κι αρκετά αουτσάιντερ που ίσως, εντέλει, δεν είναι, εξ ου και τα έριξα σε παρολί καλύψεων, αν βγουν όλα ισόπαλα παίρνεις πίσω το ποντάρισμά σου. Εν εξ αυτών από την Αγκυρα, η ουραγός Ανκαραγκιουτσού δεν έχει νίκη ακόμη και υποδέχεται μια Κόνιασπορ που νικά με ρέντα, όποτε νικά αλλά κατεβαίνει δίχως 4-5 βασικούς σήμερα.

Η Τορίνο παραλίγο να κάνει το… μπαμ με τη Γιουβέντους στο ντέρμπι χάνοντας άδικα με 2-1 κι ενώ είχε φάσεις για να βάλει και δεύτερο, ενώ είχε προηγηθεί. Παίζει σαφώς βελτιωμένα και υποδέχεται μια ξεκούραστη (μετά την αναβολή του ματς με την Αταλάντα) μεν, ερχόμενη από… φόρα δύο νικών, δε, Ουντινέζε που στερείται τον κομβικό χαφ Αρσλάν. Από τις 16 Ιουλίου, με την Τζένοα, έχει να κάνει νίκη στο Τορίνο η «γκρανάτα» (0-3-4), από τις 4 Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα… ξανά με την Τζένοα (η μόνη της φέτος) και 0-2-2 έκτοτε. Πάντως είναι ακατανόητο να φαβοριτίζονται τόσο οι «φριουλάνι».


Στο Νησί, επικαλούμενη το ιατρικό απόρρητο (και έχοντας κάθε δικαίωμα επί τούτου) η Νιούκαστλ δεν γνωστοποίησε ποιοι παίκτες της είναι θετικοί στον κορωνοϊό, εξ ου και αναβλήθηκε το ματς με την Αστον Βίλα, μετέτρεψε σε… φούσκα το προπονητικό της κέντρο. Και ήταν σε καλό momentum προ όλων αυτών. Ελάχιστα βγήκαν προς τα έξω από ονόματα, όπως του μέσου Χέιντεν, ερώτημα η ενδεκάδα για το σημερινό με μια Γουέστ Μπρόμιτς που αδικεί εαυτόν ως τώρα και ο χρόνος του Σλάβεν Μπίλιτς τελειώνει (λογικό, με 6 βαθμούς σε 11 αγώνες και μόλις 0-1-4 στα εκτός). Και στο Νιούκαστλ έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία 15 επίσημα αλλά ίσως το όσα λαμβάνουν χώρα στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ», τη βοηθήσουν. Το πήρα το ρίσκο.



Trixie (απόδοση τριάδας: 10.48)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Νιούκαστλ 🆚 Γουέστ Μπρόμιτς 2 dnb 🦊 2.36. (Betshop)

🇹🇷 18:00 Ανκαραγκιουτσού 🆚 Κόνιασπορ 1 dnb 🦊 2.20. (Betshop)

🇮🇹 19:00 Τορίνο 🆚 Ουντινέζε 1 dnb 🦊 2.02. (Betshop)

Ένα αστείο σερί


Η ΑΕΛ δεν έχει νίκη ακόμη στη Λάρισα, (φέτος 0-2-2, έξι με τα περσινά), είναι προτελευταία και δεν σκόραρε καν στα πρώτα 45λεπτά της εκεί – η μόνη στην κατηγορία και συνολικά στα τελευταία 14 ημίχρονα (!), ήτοι από το 3-0 επί του Βόλου το Σάββατο της… Αποκριάς (1/3)! Υποδέχεται τον ΟΦΗ, με τον οποίο έχει καλή παράδοση τελευταία: αήττητη και στα οκτώ τους (4-4-0), από το 2007 όταν ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 στον κάμπο με γκολ από Ουέλινγκτον και Ντρούλιτς). Και οι τέσσερις ισοπαλίες ήταν μάλιστα με 0-0 ενώ οι νίκες ήταν… γκολ και θέμα, όπως το περσινό 3-2 στη Λάρισα (με σκορ 1-2 από το 14’ και ανατροπή, φυσικά…).

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν θεωρώ χαμένο από χέρι τον ΟΦΗ αλλά ομάδα που δέχεται γκολ επί 17 σερί αγωνιστικές (αλλά και επί 23 σερί εκτός Ηρακλείου), δύσκολα την εμπιστεύεσαι. Ρισκαδόρικα κράτησα να σκοράρει η ΑΕΛ ως την ανάπαυλα, μπας και τερματιστεί το αστείο αυτό σερί της.

 

Goallbetting

 

🇬🇷 17:15 ΑΕΛ 🆚 ΟΦΗ ΑΕΛ over 0,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 2.41. (Bet365)

Όχι και τόσο χαμηλά

Με μπερδεύει πολύ το Ουέσκα – Αλαβές, βάσει τιμών το κοντράρεις αλλά οι Βάσκοι κατεβαίνουν με σημαντικές ελλείψεις στο «Αλκοράθ» (διαβάστε αναλυτικά εδώ). Καλά τα γράφει ο Γιώργης ο Ραπτάκης: «ρε μάστορα, τόσο χαμηλά ο άσος για ομάδα που δεν έχει νίκη;», αναφερόμενος στο τώρα (με την Αλαβές αήττητη στα τελευταία έξι, 2-4-0), ενώ δεν την έχει νικήσει από το 2009 σε επίσημο και στις δύο έδρες. Από την άλλη, κακή ομάδα δεν είναι η Ουέσκα. Όχι τόσο κακή, εντός έχει 0-3-2 και δεν προηγήθηκε σε κανένα, θετικό ότι λείπει ο φορ Ραμίρες και θα παίξει ο ταχύς Οκαζάκι μπροστά. Μπλέκεις;

Στα 14 και 16,17 οι μέσοι όροι τους, αντίστοιχα, στα φάουλ αλλά το line είναι στο 29,5 οριακό. Εξ ου και κράτησα, μόνο, να προηγηθεί και να μην ηττηθεί η Ουέσκα: διπλασιάζει.

 

Combo

 

🇪🇸 19:30 Ουέσκα 🆚 Αλαβές 1ο γκολ Ουέσκα & 1Χ τελικό 🦊 2.03. (Stoiximan)

Επιστροφή Νο. 5…

…για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, έστω και προσωρινά. Και στις άλλες τέσσερις, όλες την τελευταία 20ετία, έμεινε αήττητος: 2-1 την Ξάνθη τον Μάιο του ’18, 2-0 τον Παναιτωλικό το 2013-14, 0-0 με τον Ολυμπιακό το 2007-08 και, συμπτωματικά, με τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2000-01, επικρατώντας 2-1 με γκολ του Λυμπερόπουλου και αυτογκόλ του Τζούμπα. Πέτυχε σημαντική νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετρά τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι (σε όλες προηγούνταν στο ημίχρονο) αλλά δέχθηκε γκολ στα 4/5 εντός (πλην Απόλλωνα).

Ο ΠΑΣ έκανε… σεφτέ εντός, με τη Λαμία, έχει προηγηθεί στα 8/11 φετινά του (αλλά δεν νίκησε στα πέντε). Στο 31-8-9 η παράδοση συνολικά, στο 21-2-1 με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό με μόνο διπλό το 3-2 τον Απρίλιο του 1978, ναι, στη Λεωφόρο… Εσχατο ματς που δε νίκησε υποδεχόμενος τον ΠΑΣ, το 1-1 στις 31 Οκτωβρίου 2012 στο ΟΑΚΑ. Αν ήταν… φωτοβολίδα, ή όχι, η εμφάνιση του «τριφυλλιού» με την ΑΕΚ, θα φανεί συν τω χρόνω, πάντως… κατόρθωσε να δεχθεί γκολ ακόμη κι από αυτή την «Ενωση».

Ματς πιο δύσκολο από ό,τι δείχνει, ειδικά αν ο ΠΑΣ προηγηθεί εκ νέου, καθαρά από έμπνευση (και απόδοση) έριξα να σκοράρει ο Λούκας Βιγιαφάνες που δεν έχει βάλει γκολ ακόμη στη σεζόν, μα ούτε και σε καρέ αγώνων ενάντια στον ΠΑΣ (ακόμη και με τον Παναιτωλικό).

 

Σκόρερ

 

🇬🇷 19:30 Παναθηναϊκός 🆚 ΠΑΣ Γιάννινα Γκολ Βιγιαφάνες 🦊 3.75. (Bet365)

Εχει βάλει κι άλλα εκεί

Το… κεφάλι του Καρίμ Μπενζεμά, μεσοβδόμαδα στο 2-0 επί της Γκλάντμπαχ, έσωσε αυτό του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ, η οποία πάντως φέτος δεν έχει κάνει δύο κολλητά καλά, πιεστικά ματς. Μετά την επάνοδο του Σέρχιο Ράμος γύρισε και ο κομβικός χαφ Βαλβέρδε, λείπουν Αζάρ, Οντεγκααρντ, Μαριάνο, Γιόβιτς. Με το ίδιο σκορ νίκησε η Ατλέτικο στο Σάλτσμπουργκ, επίσης προκρίθηκε, εκ νέου έξω Χιμένες και Ντιέγο Κόστα, δένει μπροστά το δίδυμο Ζοάο Φέλιξ, Σουάρες για μια ομάδα που παραμένει αήττητη στην Primera Division από τον Φεβρουάριο και σε 26 σερί ματς (19-7-0).

Ο Λουίς Σουάρες έχει αναμετρηθεί 16 φορές με τη Ρεάλ, της έχει βάλει 11 γκολ σκοράροντας σε επτά εξ αυτών ενώ τα 5 γκολ τα έβαλε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όλα με την Μπαρτσελόνα. Ο Σιμεόνε τον άλλαξε νωρίς μεσοβδόμαδα χαλώντας μου το στοίχημα, κάτι μου χρωστούν οι κύριοι… 

 

Σκόρερ

 

🇪🇸 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης 🆚 Ατλέτικο Γκολ Σουάρες 🦊 3.00. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ