foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η «πελάτισσα» Πόρτο, το κίνητρο, η κλάση και το… 5.28

Μποζιονέλος | 09 Δεκ 2020 14:10
οσφπ-πορτο.jpg

Ούτε κρύο ούτε ζέστη χθες.

🦊 Ειδικά όταν κυνηγάς μεγάλες αποδόσεις, η βραδιά έκλεισε με μικρή χασούρα κυρίως επειδή η αγγλική δυάδα, με ασιατικό σε γκολ, ούτε που ακούμπησε ενώ αυτή τη φορά ούτε οι ευρωλιγκίστικες εμπνεύσεις απέδωσαν.

🦊 Πλήρωσαν όμως κάποια – και γερά. 5.00 το να σκοράρει η Λάτσιο με πέναλτι επί της Μπριζ (και ουδέποτε απαντήθηκε το request μου για γκολ Ιμόμπιλε με πέναλτι…), 2.30 να προηγηθεί η Λειψία της Γιουνάιτεντ και να μην ηττηθεί ενώ γύρω στο 65’ κάσαρα το 3.85 του να σκοράρουν και ο Μέσι και ο Ρονάλντο στο Μπάρτσα – Γιούβε, με ωραιότατη πληρωμή.

🦊 Κι απόψε κάπως έτσι θα πάει. Τουφεκιές...

GOATs μεν, αλλά...



Στο ενσταντανέ βλέπετε 11 Χρυσές Μπάλες, 9 τρόπαια Champions League και 1.464 γκολ. Μαζί! «Χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη εναντίον μιας μεγάλης ομάδας όπως η Μπαρτσελόνα» είπε πανευτυχής, μετά το 3-0 στη Βαρκελώνη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ρωτήθηκε και για τον έτερο GOAT: «Ποτέ δεν είδα τον Μέσι ως αντίπαλο. Κάνει το καλύτερο για την ομάδα του, όπως και εγώ. Είχαμε πάντα μια πολύ καλή σχέση και τίποτε δεν μας χωρίζει».

Βέβαια, επειδή συχνά μένει να θυμάσαι η γεύση που αφήνει κάτι στο τέλος, ας πούμε ενός φαγητού ή μιας σχέσης, τα τελευταία χρόνια η πορεία τους έχει αυξήσει τη διαφορά. Οσο περνάει ο καιρός ο Λιονέλ Μέσι μένει σταθερός, και… προς τα κάτω ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από την ασφάλεια της Ρεάλ για τη Γιουβέντους και, μεγαλώνοντας (ήδη 35) βελτιώνεται, γίνεται καλύτερος. Η γυμναστική που έχει ρίξει αυτό το παιδί, μόνο με του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συγκρίνεται. Και υπάρχει κι αυτό, χθες, στο 80ό λεπτό όπου ο Πορτογάλος γύρισε στην άμυνα και μάρκαρε τον Μέσι. Ο οποίος Μέσι ουδέποτε περνάει το άλλο μισό του γηπέδου – γνωστό.


https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1336598423580123136

Ειρήσθω εν παρόδω μετά το 2-0 του Τορίνο είχε αναρτηθεί στο Twitter της Μπαρτσελόνα μία φωτογραφία του Μέσι με λεζάντα «Είμαστε χαρούμενοι που ήσασταν ικανοί να δείτε τον GOAT στο γήπεδο σας, Γιουβέντους». Τότε βέβαια ο Κριστιάνο έλειπε ελέω κορωνοϊού. Οι της Γιουβέντους είχαν απαντήσει τότε: «Μάλλον κοιτάτε σε λάθος λεξικό. Θα φέρουμε τον κανονικό στο “Καμπ Νου”». Και το… συνέχισαν χθες: μετά τα δύο γκολ του Πορτογάλου άσου, έγραψαν: «Κρατήσαμε τον λόγο μας, τον φέραμε!».

Τι Τρίπολη, τι... Αργος


Οι εντυπώσεις από το ματς του Σαββάτου στο «Καραϊσκάκης» ήταν δυνατές. Το χατ τρικ του Γιουσέφ ελ Αραμπί, με το οποίο ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το 1-1 σε θρίαμβο με 4-1 επί του Βόλου, ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους νταμπλούχος όμως δεν έλαμψε μόνο ο Μαροκινός, και ο Τάσος Δουβίκας. Ο νεαρός επιθετικός του Βόλου, γιος άλλοτε εμβληματικού παίκτης του Παναργειακού, δεν σκόραρε, κέρδισε όμως το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του προηγήθηκε και ταλαιπώρησε και σε άλλες περιπτώσεις την άμυνα του Ολυμπιακού.

Στη φωτό, 1990-91, ο Παναργειακός, το καμάρι μας τότε. Αριστερά πάνω ο (μπαμπάς) Δουβίκας, δεξιά κάτω δύο παίκτες που έκαναν καριέρα στη μεγάλη κατηγορία, ο Δημήτρης Καπετανόπουλος και ο Μπλένταρ Κόλα!


Βασικός ο (γιος) Δουβίκας από την αρχή της σεζόν στη θεσσαλική ομάδα, δείχνοντας ότι αδικήθηκε από την ομάδα που τον ανέδειξε, τον Αστέρα, όπου τα τελευταία δύο χρόνια πήρε ελάχιστες ευκαιρίες και τελικά έφυγε ως ελεύθερος. Σήμερα ο Αργείτης επιθετικός, αρχισκόρερ της ομάδας με 5 γκολ (ο Μπαριέντος έχει 3) επιστρέφει στην Τρίπολη ως αντίπαλος και θα βγουν ωραίες ιστορίες αν σκοράρει εναντίον της πρώην ομάδας του – όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Κατά τα λοιπά, ο Αστέρας απέτυχε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ χάνοντας 2-0 καίτοι έπαιζε ενάντια σε δέκα από το 37’, δεύτερη φορά επί ημερών Ράσταβατς στον πάγκο γνώρισε δεύτερη σερί ήττα (η αμέσως προηγούμενη ακριβώς έναν χρόνο πριν), μένοντας για πέμπτη αγωνιστική χωρίς νίκη, σημαντικό ότι γυρίζει από τιμωρία ο εξαιρετικός φορ Μπαράλες. Νοκ-άουτ στον Βόλο, που επίσης δεν έχει νίκη στα τελευταία πέντε, οι Μπαριέντος, Δημόπουλος, Γέντρισεκ, Τσοκάνης και Τέκιο, με Ουάρντα, Μαρτίνες, Περέα πίσω από τον Δουβίκα οι Θεσσαλοί.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βόλος δεν έχει νίκη και δεν έχει σκοράρει στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει μεταξύ τους, όλα πέρυσι: 0-0 στην Τρίπολη και 0-1 στον Βόλο στη regular season, 4-0 ο Αστέρας στην Τρίπολη στα play out. Και δεν είχε ήττα φέτος εκτός Βόλου, στα πρώτα τέσσερα ματς, ως και το «Καραϊσκάκης», όπου για πρώτη φορά σκόραρε πρώτος, αλλά δεν κέρδισε.

Μια επιλογή, ασιατική το over 2,25 με μισή μίζα χαμένη σε ακριβώς δύο γκολ και πληρωμή σε 3+, και μια άλλη να σκοράρει το πατριωτάκι μου. Με 5 γκολ φέτος και πληρώνει… τόσο; Ε, αξίζει.

 

Ασιατικό

 

🇬🇷 17:15 Αστέρας Τρίπολης 🆚 Βόλος Over 2,25 🦊 2.07. (Betshop)

Σκόρερ

 

🇬🇷 17:15 Αστέρας Τρίπολης 🆚 Βόλος Γκολ Δουβίκας🦊 5.00. (Bet365)

Μόνο νίκες εντός με την Πόρτο

Ολυμπιακός και Πόρτο αντάμωσαν, εκτός από φέτος, άλλες τρεις φορές, και δη σε συνεχόμενες σεζόν: 1997-00, σε ομίλους. Πλέον ο απολογισμός είναι 3-1-3»: 3/3 νίκες στην Αθήνα, 0-1-3 στο Πόρτο. Και στα έξι ματς, τότε, καθόταν στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και στα τέσσερα της Πόρτο ο Φερνάντο Σάντος.

Στο 8-2-8 (με γκολ 21-23) ο απολογισμός του Ολυμπιακού με Πορτογάλους, σε 90λεπτο έχει να νικήσει από το διπλό επί της Αρούκα τον Αύγουστο του ’16, έκτοτε τέσσερις σερί ήττες (μια από Αρούκα, δύο από Σπόρτινγκ και μια από Πόρτο). Ως γηπεδούχος είναι στο 6-0-3: υποδεχόμενος Ιβηρες ηττήθηκε το 1973 από την Μπενφίκα, το 2016 από την Αρούκα (αλλά πέρασε στην παράταση) και το 2017 από τη Σπόρτινγκ.

Η Πόρτο μετρά 6-3-6 ενάντια σε ελληνικές ομάδες, ως φιλοξενούμενη όμως είναι στο 1-2-4. Μόνο. Μόνη της νίκη στο αξέχαστο βράδυ της 19ης Μαρτίου 2003, στον επαναληπτικό προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στη ρεβάνς του 1-0 με το γκολ του Ολισαντέμπε. Ελλείψει Μπασινά και με χαφ τον… Παντελή Κωνσταντινίδη (σ.σ. θεούλη Σέρχιο Μαρκαριάν, μόνο εσύ…) οι «δράκοι» σκόραραν στο 15’, αλλά και στην παράταση, με τον Ντερλέι. Η συνέχεια γνωστή: η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προχώρησε, κατέκτησε το UEFA στον τελικό με τη Σέλτικ και, ένα χρόνο μετά, το Champions League. Ο μύθος του Special One είχε ξεκινήσει από εκείνο το βράδυ στους Αμπελοκήπους…

Οσο για τα άλλα τρία ματς Ολυμπιακού – Πόρτο στην Αττική;


  • 1-0 στις 3 Νοεμβρίου 1997 στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, που χρησιμοποιούσε εκείνα τα χρόνια ως έδρα ενόψει της παραλαβής του νέου «Γ. Καραϊσκάκης», με το αξέχαστο γκολ (ένα από τα κορυφαία στην ιστορία του CHL) του Στέλιου Γιαννακόπουλου από το 6’.

  • 2-1 στις 24 Νοεμβρίου 1998 στο ΟΑΚΑ χάρη σε γκολ των Γκόγκιτς και Τζόρτζεβιτς, είχε μειώσει σε 2-1 στο 76’ ο Ζάχοβιτς που μια σεζόν μετά αγοράστηκε από τον ΟΣΦΠ αλλά εξελίχθηκε σε παλτουδιά ολκής.

  • 1-0 στις 2 Νοεμβρίου 1999 με γκολ του Γιαννακόπουλου στο 56’. Βασικός εκείνο το βράδυ ο Κάρλος Σαΐνιο που το 2002-03 πήρε μαζί του ο Σάντος, αναλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό. Μεγάλο παλτό…


  •  

Για το πρώτο

Η Μπάγερν δεν είναι ομάδα που κάνει… χάρες, απίθανο να βγάλει διπλό στο Μόναχο η Λοκομοτίβ, εξ ου και το Σάλτσμπουργκ – Ατλέτικο κρίνει τη δεύτερη θέση. Οι Αυστριακοί δεν είναι η περσινή και προπέρσινη, εξαιρετική ομάδα αλλά δεν παύουν να είναι ανταγωνιστικοί, η Ατλέτι είναι η κλασική, σφιχτή Ατλέτι που παίζει χωρίς Χιμένες και Ντιέγκο Κόστα απόψε, με τριάδα πίσω και Ζοάο Φέλιξ, Σουάρες μπροστά. Ευκαιρία για το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ του… δαγκωνιάρη με τη «ροχιμπλάνκο» φανέλα.

 

Σκόρερ

 

🇦🇹🇪🇸 22:00 Σάλτσμπουργκ 🆚 Ατλέτικο Μ. Γκολ Σουάρες 🦊 2.40. (Netbet)

Σενάρια, θρίλερ, καλύψεις

8 βαθμούς έχει η Γκλάντμπαχ, από 7 Ρεάλ και Σαχτάρ, 5 η Ιντερ, χαμός στο ίσιωμα! Θεωρητικά η Γκλάντμπαχ, νυν πρώτη στον όμιλο, μπορεί να μείνει τρίτη και η Ιντερ, από τελευταία, δεύτερη. Δείτε αναλυτικά τα σενάρια. Ενδιαφέρον ότι η Μπορούσια έχει 4-5-8 ενάντια σε Ισπανούς γενικά και 1-2-5 επί ισπανικού εδάφους, μόνη της νίκη στην πρώτη της επίσκεψη, το 1974, 4-2 τη Σαραγόσα! Η Ρεάλ, υποδεχόμενη Γερμανούς, είναι στο 25-6-3, δύο από τις ήττες τα τελευταία 19 χρόνια, και ισάριθμα ματς, από την Μπάγερν στον ημιτελικό του 2001 κι από τη Σάλκε στον προημιτελικό του 2015, στα 14/19 αυτά όμως δέχθηκε γκολ. Δεν πείθει, δεν εμπνέει, η Γκλάντμπαχ μεσοεπιθετικά με Στιλντ, Πλεά, Τιράμ λάμπει, κράτησα αφενός να προηγηθεί αφετέρου προς τα… δεξιά (αλλά με κάλυψη).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ιντερ παίζει χωρίς Βιδάλ (σ.σ. καλύτερα), Ναϊνγκολάν, Βεσίνο στο κέντρο. Πρώτη δεν προλαβαίνει να βγει, θέλει μόνο νίκη με τη Σαχτάρ για πάει στους «16» και να μη λήξει ισόπαλο το Ρεάλ – Γκλάντμπαχ, σε αυτή την περίπτωση τερματίζει στην 3η θέση. Οι Ουκρανοί περνούν μόνο με νίκη, αν δεν ηττηθούν περιμένουν τα νέα από το άλλο ματς ενώ έχουν δεχθεί γκολ και στα 12 ματς που έδωσαν επί ιταλικού εδάφους (2-2-8) την ώρα που η Ιντερ δέχθηκε γκολ στο Μιλάνο και στα επτά επίσημά της φέτος. Με τη σκέψη ότι οι Ουκρανοί θέλουν γκολ, και (εμείς) η Ιντερ πίσω… μπάζουμε, με δύο γκολ ως την ανάπαυλα, καλά είμαστε.

 

Special bet

 

🇪🇸🇩🇪 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης 🆚 Γκλάντμπαχ 1ο γκολ Γκλάντμπαχ 🦊 2.75. (Stoiximan)

Ημιχρόνου

 

🇮🇹🇺🇦 22:00 Ιντερ 🆚 Σαχτάρ Ντόνετσκ Οver 1,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 2.15. (Novibet)

Περί κλάσης

Ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Πόρτο ή αν φέρει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με της Μαρσέιγ στο Μάντσεστερ με τη Σίτι, τερματίζει 3ος στον όμιλο. Ανευ βαθμολογικού κινήτρου οι Πορτογάλοι και με αλλαγές στην ενδεκάδα, κεφάτος γύρισε μετά τον κορωνοϊό ο Ελ Αραμπί, βγαίνει ένα ωραίo combάκι για απόψε. Αλλωστε ο Μαροκινός δεν έχει κάνει… σεφτέ ακόμη στο Champions League, too much για την κλάση του.

 

Combo

 

🇬🇷🇵🇹 22:00 Ολυμπιακός 🆚 Πόρτο 1 & γκολ Ελ Αραμπί 🦊 3.15. (Stoiximan)

Από την εποχή του Ζλάταν

Η άλλη ματσάρα απόψε, πλην Μαδρίτης, διεξάγεται στο Αμστερνταμ: μόνο νίκη θέλει ο Αγιαξ, για δύο αποτελέσματα ταξίδεψε στην Ολλανδία η Αταλάντα. Πρωτοπόρος στην Eredivisie ο «Αίαντας», ξεκούραστοι μετά την αναβολή (ελέω βροχής) του αγώνα στο Ούντινε οι «μπεργκαμάσκι» που έχουν μονάχα μια νίκη στα τελευταία έξι στη Serie A. Ο Αγιαξ μετρά 6-10-5 υποδεχόμενος ιταλικές ομάδες, αήττητος στα τελευταία τρία (όλα 1-1, δις με Μίλαν κι ένα με Γιούβε), έσχατη ήττα το 2-1 από τη Γιουβέντους τον Φεβρουάριο του 2010 και δεν έχει νίκη από τον Δεκέμβριο του 2002, 2-1 τη Ρόμα τότε σε όμιλο!

Με γκολ μάλιστα από Λίτμανεν και Ιμπραχίβοβιτς, είχε μειώσει ο Μπατιστούτα στο τέλος ενώ ο Δέλλας είχε… πλειστάκις εκτεθεί από Ζλάταν και Μίντο. Εκτοτε 0-6-3 για τον Αγιαξ υποδεχόμενους Ιταλούς! ΟΚ, οι παραδόσεις είναι για σπάνε αλλά

 

Μονό

 

🇳🇱🇮🇹 19:55 Αγιαξ 🆚 Αταλάντα Χ2 & over 1,5 🦊 2.20. (Stoiximan) 

Δυάδα ρίσκου (απόδοσης 5.28)

 

🇳🇱🇮🇹 19:55 Αγιαξ 🆚 Αταλάντα 2 dnb 🦊 2.33. (Betshop)

🇪🇸🇩🇪 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης 🆚 Γκλάντμπαχ Χ2 🦊 2.31. (Betshop)


Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ