foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Μέσι VS Ρονάλντο, βραδιά για σκόρερ και… πόντους

Μποζιονέλος | 08 Δεκ 2020 13:45
EjQSzvQWoAIM0VM.jpg

Η Τσιάρα Φεράνι και ο Φέντεζ είναι δύο πασίγνωστοι influencers στην Ιταλία. Εν Ελλάδι, όπου influencer, σημαίνει ότι α) κάνεις Instagram ή είσαι τηλεοπτικό νούμερο και ήδη έχεις και, β), προμοτάρεις (επί πληρωμή) προϊόντα όπως ρούχα, τσάντες, καλλυντικά κλπ.

For the record, η Ελένη Μενεγάκη του 1,8 εκατ. ευρώ τον χρόνο, τόσα λάμβανε από τον Alpha, βγάζει άλλα τόσα μόνο από τα social media. Και η κάθε Μενεγάκη και το κάθε καλλίπυγο πλάσμα, τα τσεπώνει και καλά κάνει – τι μας κόφτει;

Η Ιταλίδα blogger Τσιάρα και ο καλλιτέχνης Φέντεζ όμως κατόρθωσαν, ενόσω η Ιταλία βίωνε μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της, μέσα από την πλατφόρμα GoFundMe Fundraising να συγκεντρώσουν χρήματα, πολλά για να αγοραστούν νέα κρεβάτια και εξοπλισμό για το πανεπιστημιακό νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.

Πόσα; 4,5 εκατ. ευρώ! Κι όμως. Και τα κατάφεραν μέσω από τα social media τους. Εξ ου και τιμήθηκαν με το «Ambrogino d’Oro», τον ύψιστο τίτλο τιμής που μπορεί να δοθεί σε έναν κάτοικο του Μιλάνου (από το όνομα του προστάτη του). Δημιούργησαν 30 υπερσύγχρονα κρεβάτια που φιλοξένησαν εκατοντάδες ασθενείς και όλα αυτά τα κατάφεραν από… το σαλόνι τους.


Μιλήστε μου για Ελληνες influencers λοιπόν. Μιλήστε μου για Ελληνες επιχειρηματίες που χαρίζουν ελάχιστες ΜΕΘ και τώρα που είναι πολύ αργά.

🦊 Την Κυριακή απείχα, από όλα, και με τόσα απανωτά τηλέφωνα επί σειρά ωρών ένιωσα πραγματικά… ΠΑΣΟΚ (χεχε). Και χθες, η μέρα εν μέσω εργασίας αναλώθηκε σε απαντήσεις στα (πάμπολλα) social media, αναλογιστείτε ότι κάθισα ως τις 6 ξημερώματα να κάνω ένα review του διημέρου ώστε να ενημερωθώ…


🦊 Η σεζόν δεν είναι απλά περίεργη. Οι παίκτες έχουν σκάσει. Είχα, με αφορμή τη γιορτή, κουβέντα με συνάδελφο που εντρυφεί στα του ισπανικού ποδοσφαίρου. «Γιατί δεν έδωσες Κάντιθ (σ.σ. με Μπάρτσα, σε 1Χ) αφού με ρωτούσες προχθές;». Μα, απαντώ, «με τι επιχειρήματα, επειδή εγώ το βλέπω;». Κι όμως, θα φτάσουμε κι εκεί, με τα αποτελέσματα που βλέπουμε πλέον. Ειδικά ο Δεκέμβριος, σημειώστε το, θα βγάζει πολλές τέτοιες αποδόσεις… μαμούθ.

🦊 Μια εξ αυτών το 5άρι που πλήρωσε τη στήλη η ισοπαλία με αμφίτερμα το Σάββατο στο Αϊντραχτ – Ντόρτμουντ, κατά τα λοιπά, μηδέν, αλλά εκ νέου οριακά. Δεν ξέρω αν ήταν πιο εκνευριστικό που δεν μπήκε δεύτερο ως την ανάπαυλα στο Γιούβε – Τορίνο ή που η Γιουνάιτεντ ξανά δέχθηκε πρώτη γκολ εκτός έδρας και ξανά… νίκησε. Τρομερό.

Σκοράρουν πολύ ως την ανάπαυλα


Καρέ (εξ αναβολής) αγώνων απόψε για την Euroleague. Κι άντε να βγάλεις άκρη με την Αρμάνι (6-4) των 10/10 νικών στο πρωτάθλημα, που μετά τον θρίαμβο στο Τελ Αβίβ ηττήθηκε στο Μιλάνο από τον Παναθηναϊκό αν και είχε πάρει μέχρι και 15 πόντους διαφορά. Δεν πιάνεται από πουθενά η ομάδα του Ετορε Μεσίνα, αλλά παίζει στην έδρα της άκρως απογοητευτικής, και ουραγού, Χίμκι (2-9).

Οι Λομβαρδοί στα τελευταία επτά έβαλαν τουλάχιστον 42 πόντους ως την ανάπαυλα, σερί παραπάνω από τα data της. Μακρινό ταξίδι, απανωτά ματς, ίσως διακοπεί σήμερα, pick άνω του διπλασιασμού. 



Μονό 🏀


🇷🇺🇮🇹 17:30 Χίμκι 🆚 Αρμάνι Μιλάνο Αρμάνι under 40,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 2.08. (Stoiximan)

Δύσκολο απόψε


Στο 9-3 η παράδοση, στην Euroleague, στα ματς της Μπαρτσελόνα (9-2) με τον Ολυμπιακό (5-5), τα διπλά την τελευταία πενταετία και στα τρία κράτησε την Μπάρτσα κάτω από τους 70 πόντους. Οι Καταλανοί νίκησαν άνετα στο Κάουνας τη Ζάλγκιρις κρατώντας τη στους 62 πόντους, έχουν το απόλυτο εντός (5/5 με 80,5 πόντους κατά μέσο όρο στην επίθεση και μόλις 66,6 παθητικό) και αντιμετωπίζουν έναν Ολυμπιακό που έχασε με 19 πόντους στη Μόσχα βγάζοντας εκνευρισμό.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Για να έχουν τύχη απόψε, θέλουν μεγάλο σκορ από πλευράς τους και καλή άμυνα. Δύσκολο, όχι ανέφικτο αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκτός έδρας, πλην των 78 π. στο ΟΑΚΑ, δεν έβαλε πάνω από 75 – κι αυτούς στη Ζενίτ. Triple combo: νίκη Μπάρτσα από 6 και πάνω, να βάλει συνολικά πάνω από 77 και να βάλουν και οι δύο τουλάχιστον 30 ως την ανάπαυλα – το τελευταίο είναι και το πιο δύσκολο.



Multicombo 🏀


🇪🇸🇬🇷 20:00 Μπαρτσελόνα 🆚 Ολυμπιακός 1 (-5,5) & Μπάρτσα over 76,5 & και οι δύο τουλάχιστον 30 π. στο 1ο ημίχ. 🦊 2.19. (Bet365)

Ο παραλίγο… κόκκινος Σάρας


Κυριαρχεί, βεβαίως, στο ματς, μια ακόμη αναμέτρηση του κάποτε… παραλίγο «ερυθρόλευκου» Σαρούνας Γιασικεβίτισιους με τον Ολυμπιακό στο αποψινό με την Μπαρτσελόνα! Διότι ναι, πριν από 13 χρόνια ο Λιθουανός λίγο έλειψε να φορέσει τα κόκκινα. Βασικά, φόρεσε κασκόλ του Ολυμπιακού, ως βλέπετε! Στην άφιξη της Λιθουανίας για το τουρνουά Ακρόπολις το 2007. Ωστόσο, αν και ο Ολυμπιακός ήθελε πολύ να τον φέρει από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και να τον προσθέσει δίπλα στον Αρβίντας Ματσιγιάουσκας, κατέληξε στον Παναθηναϊκό εν μέσω Eurobasket και με προσωπικές ενέργειες των Μάνου Παπαδόπουλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.


Κορυφαία του στιγμή ενάντια στον Ολυμπιακό; Μα φυσικά στο Final 4 του 2009 στο Βερολίνο, στο οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 84-82, με τον Γιασικεβίτσιους 50 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη να βγάζει στο pick n’ roll τον Πέκοβιτς που σκόραρε. Σε εκείνο το ματς είχε πετύχει 18 πόντους με 1/4 δίποντα, 4/6 τρίποντα, 4/4 βολές και είχε επίσης 3 ριμπάουντ και 5 ασίστ...

Γκολ στο Νησί


Δράση στην Championship με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ομολογώ ότι στο Στόουκ – Κάρντιφ, καίτοι αμφότερες έχουν… σφίξει πολύ αμυντικά (εξ ου και το under 2,5 πληρώνει μόλις 1.65) προσπάθησα να βρω επιχειρήματα, να πείσω εαυτόν πρωτίστως, για ματς με γκολ αλλά δεν… Και το Μίλγουολ – ΚΠΡ ιντριγκάρει, λονδρέζικο ντέρμπι με 2.000 κόσμο στο γήπεδο, οκτώ χωρίς νίκη (0-5-3) η γηπεδούχος αλλά όχι και στο 2.15 ο άσος ντε…

Και τι κράτησα; Μια δυάδα ασιατικών over, με μονάδα σε ακριβώς 2 γκολ και πληρωμή σε 3+: στο Κόβεντρι – Λούτον, όπου (ενστικτωδώς) δεν αποκλείω και το διπλό του 3.30, και στο λονδρέζικο ντέρμπι.



Δυάδα (απόδοσης 2.59)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:45 Κόβεντρι 🆚 Λούτον Over 2 🦊 1.64. (Betshop)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:45 Μίλγουολ 🆚 ΚΠΡ Over 2 🦊 1.58. (Betshop)

Σεντόνι… ανέμπνευστο


Αυλαία στους ομίλους του Champions League, μέρος πρώτο απόψε. Και, εμπειρικά, πιστέψτε με, το κίνητρο μπορεί μεν να διαμορφώνει τις αποδόσεις, αλλά συχνά έχουμε δει ότι ρόλο, εντέλει, δεν έπαιξε τόσο. Και το να ποντάρεις σε αδιάφορα ματς είναι δίκοπο μαχαίρι. Εξ ου και δεν με εμπνέει τόσο απόψε, ειδικά βλέποντας τους παίκτες… σκασμένους. Ισως βέβαια οι παγκίτες, με έξτρα κίνητρο, παίξουν καλύτερα…


Μια funbetιά στο Λάτσιο – Μπριζ, όπου οι Ρωμαίοι αν δεν ηττηθούν, προκρίνονται. Κατεβαίνουν με βασικούς και ο Τσίρο Ιμόμπιλε σκόραρε και στα πέντε πέντε τελευταία επίσημα ματς των «λατσιάλι», σε τρία εξ αυτών σημείωσε μάλιστα το πρώτο γκολ του αγώνα, αλλά και σε τρία σκόραρε με πέναλτι. Και ποιος σφυρίζει; Ο πεναλτάκις Τσουνεΐτ Τσακίρ. Pre game pick με «γκολ Ιμόμπιλε με πέναλτι» δεν βρήκα, στο 5.00 να σκοράρει η Λάτσιο με πέναλτι, κράτησα τούτο. Αν και ο φορμαρισμένος Τσίρο ανέτως βάζει και δεύτερο tonight…



Fun bet


🇮🇹🇧🇪 19:55 Λάτσιο 🆚 Μπριζ Γκολ Λάτσιο με πέναλτι 🦊 5.00. (Novibet)

Stat attack: Messi VS Ronaldo


Μπαρτσελόνα εναντίον Γιουβέντους στη Βαρκελώνη, αγώνας για την πρωτιά που, λογικά, έχει εξασφαλίσει η Μπάρτσα – θα τη χάσει μόνο αν ηττηθεί και είτε με 3 γκολ διαφορά είτε με 2 αλλά όχι 0-2 (άρα, 1-3, 2-4 κ.ο.κ). παρόντες οι σταρ των ομάδων, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.


Στο 21-5-5 η Μπαρτσελόνα φιλοξενώντας ιταλικές ομάδες και αήττητη εδώ και 20 χρόνια (!), ήτοι από το 2-0 από τη Μίλαν, σε όμιλο, τον Σεπτέμβριο του 2000, με γκολ από Κόκο και Μπίερχοφ. Εκτοτε, 14-5-0 για τους Καταλανούς, δύο εκ των ισοπαλιών ήταν με τη Γιούβε και σε μια εξ αυτών, αποκλεισμός στην παράταση (το 2003 με γκολ του Μαρσέλο Σαλαγέτα).

Στο 8-7-19 η Γιουβέντους επί ισπανικού εδάφους, αλλά με μονάχα τρεις νίκες στα τελευταία 11 εκεί.

Στο 5-4-5 η συνολική τους παράδοση, στον μόνο τους ευρωπαϊκό τελικό βέβαια, το 2015, νίκησε η Μπαρτσελόνα με 3-1, με τους «μπιανκονέρι» να εκδικούνται δύο χρόνια μετά, στα προημιτελικά (3-0 και 0-0). Στον πρώτο γύρο η Μπάρτσα νίκησε (με 2-0) για πρώτη φορά στο Τορίνο τη Γιούβε, μετά από έξι αποτυχημένες επισκέψεις. Στη Βαρκελώνη είναι 3-2-1, μόνη… καθαρή (ήτοι στο 90λεπτο και πλην της προαναφερθείσας, στην παράταση) νίκη της Γιουβέντους ήταν πριν από 50 χρόνια, 2-1 και για το Κύπελλο Εκθέσεων όπου καλά καλά η Μπάρτσα μετείχε ως… μεικτή Βαρκελώνης, ενίοτε.


Επί… προσωπικών τους, ο Μέσι έχει αντιμετωπίσει έξι φορές τη Γιουβέντους, βάζοντας τρία γκολ: δύο στο 3-0 του «Καμπ Νου» σε όμιλο το 2017 και ένα φέτος, στο 2-0 του πρώτου γύρου στο Τορίνο. Ο Ρονάλντο, που έλειψε από το ματς του Τορίνο φέτος, έχει αντιμετωπίζει άλλες 33 φορές την Μπάρτσα, τις 30 εξ αυτών με τη φανέλα της Ρεάλ κι έχει σκοράρει 18 φορές! Επιμέρους στη Βαρκελώνη σκόραρε σε 12 ματς επί συνόλου 17 και στα 9 από τα τελευταία 11!

Οσο για τα ματς που βρέθηκαν και οι δύο στο γήπεδο, συλλογικά; 15-9-9 μπροστά ο Μέσι σε νίκες σε όλα και επιμέρους 2-2-1 στο Champions League. Και στα 33 αυτά, στα 8 σκόραραν… και οι δύο! Ενδιαφέρον. Εχουν δυόμισι χρόνια να συναντηθούν σε τερέν οι δύο τους, είχαν σκοράρει σε εκείνο το 2-2, ο Πορτογάλος είναι σε φουλ φόρμα, ο Αργεντίνος όχι αλλά εκτελεί τα στημένα. Αρα;



Fun bet


🇪🇸🇮🇹 22:00 Μπαρτσελόνα 🆚 Γιουβέντους Γκολ Μέσι & γκολ Ρονάλντο 🦊 3.85. (Stoiximan)

Δεν είναι τόσες οι διαφορές τους


Ισοβαθμούν, έχοντας από μόλις 1 βαθμό στον όμιλο (από το… μεταξύ τους 2-2 στη Βουδαπέστη), η Ντινάμο και η Φέρεντσβαρος κι απόψε στο Κίεβο κρίνεται η θέση του Europa League. Η ουκρανική ομάδα τερματίζει 3η αν νικήσει ή φέρει ισοπαλία 0-0, 1-1, 2-2, σε κάθε άλλη περίπτωση πηγαίνουν στο Europa οι Μαγυάροι. Πρωτοπόρος στην Premier Liha ερχόμενη από τρεις σερί νίκες η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, αήττητη στην Nemzeti Bajnokság I (9-2-0) η Φερεντσβάρος του άλλοτε σταρ της Ντινάμο, Σερχέι Ρεμπρόφ, ο οποίος επιστρέφει ως αντίπαλος στο γήπεδο που μεγαλούργησε (1992-00 και 2005-08).


Αν το δεις βάσει κινήτρου, η Ούγγροι πρέπει να σκοράρουν για να ελπίζουν, μεταξύ τους (ως είπε και ο Ρεμπρόφ) δεν θα υπάρχει ο… φόβος εν συγκρίσει με τα άλλα ματς του ομίλου (Γιούβε και Μπάρτσα). Στη Βουδαπέστη η Ντινάμο είχε προηγηθεί με δύο γκολ ως την ανάπαυλα κι από συγκυρία απέφυγε την ήττα. Και δεν είναι τόσες οι διαφορές τους για να τιμάται τόσο ψηλά το διπλό. Ρισκάρω, με κάλυψη στο draw no bet. 



Ρίσκο


🇺🇦🇭🇺 22:00 Ντινάμο Κιέβου 🆚 Φέρεντσβαρος 2 dnb 🦊 3.44. (Betshop)

Περί… οπισθοφαρδίας


Και μια… ζαριά στο ματς της Λειψίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την αγγλική ομάδα να έχει προηγηθεί φέτος στις έξι από τις επτά εξορμήσεις της σε Premier League και Champions League και να έχει κάνει 5/5 διπλά στο πρωτάθλημα και 1/2 στην Ευρώπη. Μόνο με την Μπασάκσεχιρ δεν προηγήθηκε – και ηττήθηκε.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι ρέντα, είναι οπισθοφαρδία αυτό…

Οι Γερμανοί με νίκη προκρίνονται στους «16», με ισοπαλία θέλουν ήττα της Παρί από την Μπασάκ (απίθανο). Η Γιουνάιτεντ θέλει, απλά, να μην ηττηθεί αλλά δεν έχει ελέω τιμωρίας τον κομβικό χαφ Φρεντ και ελέω τραυματισμών τους Μαρσιάλ, Καβάνι. Ε, ας πάει… ανάποδα απόψε το αγγλικό σερί.

 

Special bet

 

🇩🇪 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:00 Λειψία 🆚 Μάντσεστερ Γ. 1ο γκολ Λειψία & 1Χ τελικό 🦊 2.30. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ