foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ42
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
nba.jpg

Προγνωστικά ΝΒΑ: Η ανάλυση των Play-offs 2015

L-Train

playoffsΗ regular season έφτασε στο τέλος της προχθές βράδυ και πραγματικά είχε δραματικό φινάλε, με κάποιες εκπλήξεις και ανατροπές. Παίρνοντας τα πράγματα από τα δεξιά προς τα αριστερά, η 3η θέση της Ανατολής πήγε στους Bulls, που επικράτησαν των Hawks (και μάλιστα με ανατροπή 19 πόντων), με τους Raptors να τερματίζουν 4οι, παρά την νίκη τους κόντρα στους Hornets. Όσον αφορά την 8η θέση, αυτή πήγε στους Nets, οι οποίοι επικράτησαν των Magic και περίμεναν 2 ώρες να μάθουν το αποτέλεσμα στο Memphis, ανάμεσα σε Grizzlies και Pacers. Η παρέα του Gasol, με τον ίδιο να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση κατάφερε και πήρε τη νίκη, αφήνοντας έτσι έξω τους Pacers, σε μια χρονιά πάντως, που έμοιαζε καταδικασμένη από την αρχή της για τους "ινδιάνους".

Στην Δύση είχαμε ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις, με τους Pelicans να κοιτούν στα μάτια τους Spurs, να φτάνουν στη νίκη, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την post-season. Παράλληλα, άφησαν εκτός τους Thunder, με τον Russel Westbrook πάντως να κερδίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην regular season. Για την μάχη της πρώτης 4άδας, οι Rockets επικράτησαν των Jazz και σε συνδυασμό με την ήττα των Spurs, ήταν αυτοί που τερμάτισαν στην 2η θέση της Δύσης. Την ήττα των Spurs εκμεταλλεύτηκαν και οι Grizzlies, οι οποίοι επικράτησαν και τερμάτισαν 5οι, ρίχνοντας τους πρωταθλητές στην 6η θέση.

Ένα στατιστικό που αξίζει να κρατήσετε, είναι το γεγονός ότι 3 στους 4 περσινούς φιναλίστ των 2 περιφερειών, έμειναν εκτός play-offs. Μιλάμε φυσικά για τους Heat, τους Thunder και τους Pacers.

Αρκετά όμως με την ανάλυση των προχθεσινών αποτελεσμάτων, πάμε να δούμε αναλυτικά τα 8 ζευγάρια και τι θα κρατήσουμε σαν μακροχρόνια στοιχήματα από τον πρώτο γύρο των play-offs. Οι ομάδες που αναγράφονται πρώτες, είναι αυτές που έχουν το πλεονέκτημα έδρας. (σημ. Στο ζευγάρι των Blazers με τους Grizzlies, το πλεονέκτημα έδρα το έχουν οι Grizzlies). Οι σειρές των ζευγαριών φτάνουν μέχρι τα 7 παιχνίδια (αν χρειαστεί) με format 2-2-1-1-1.

nba-playoff-bracket

Δυτική περιφέρεια

1. Golden State Warriors – 8. New Orleans Pelicans (3-1 στην regular)

Οι Warriors έπαιζαν όλη τη χρονιά το "τέλειο" μπάσκετ. Με rotation, χωρίς rotation, εντός έδρας, εκτός έδρας, οι Warriors ήταν απλά καθηλωτικοί, δίκαια πήραν το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ. Απέναντι τους στον πρώτο γύρο οι Pelicans, του υποψήφιου MVP, Davis. Με το μαχητικό πνεύμα που τους διέκρινε όλη τη χρονιά, τα έβαλαν και με τους τραυματισμούς τους (έπαιζαν κάποια στιγμή χωρίς τα 4/5 της βασικής τους 5άδας), κατάφεραν χάρη σε μια μεγάλη νίκη κόντρα στους Spurs, να βρεθούν στην post-season. Πολύ πιθανόν το ταξίδι τους να τελειώσει εδώ, αλλά και μόνο η συμμετοχή στα play-offs είναι πολύ σημαντική. Ο Davis και πάλι θα τα βάλει με όλους κάτω από τη ρακέτα, αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει. Η περιφέρεια των Warriors, με τους Curry και Thompson να συνθέτουν το καλύτερο δίδυμο κοντών στο NBA αυτή τη στιγμή, δεν έχει αντίπαλο. Αν κάνουν έστω μια νίκη οι Pelicans, θα πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Πιθανά στοιχήματα σειράς: Πρόκριση Warriors @1.01 Σκορ σειράς: Warriors 4-0 @2.75, Warriors 4-1 @2.50 Συνολικά παιχνίδια σειράς: Under 5.5 @1.40

2. Houston Rockets – 7. Dallas Mavericks (3-1 στην regular)

Και εδώ έχουμε την συμμετοχή μιας ομάδας, που σχεδόν όλη τη χρονιά στηρίχτηκε σε έναν παίχτη, που δικαίως είναι ανάμεσα στους υποψήφιους για το βραβείο του MVP. Ο λόγος για τους Houston Rockets του James Harden, που απόντως Howard, κουβάλησε για μεγάλο χρονικό διάστημα τους Rockets μόνος του. Η δεύτερη θέση τους έστειλε πάνω στους Mavericks του Nowitski, οι οποίοι βέβαια, εδώ και 2 μήνες δεν είναι η ομάδα που ήταν μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν βοήθησε καθόλου και ο ερχομός του Rondo, από τον οποίο όλοι στο Dallas περιμένουν περισσότερα στην post-season. Τα θετικά για τους Mavericks είναι το γεγονός ότι ότι ο Harden και πάλι θα είναι μόνος του, μιας και ο Beverly είναι τραυματίας και δεν προλαβαίνει. Οι Ellis και Rondo συνθέτουν ένα πολύ καλό δίδυμο και αμυντικά, που αν αποδώσει τα αναμενόμενα, τότε οι Rockets θα έχουν πρόβλημα. Ισχνό και το προβάδισμα των Rockets στην ρακέτα, μιας και ο Howard έχει μόνο τον Jones, εφόσον και ο Motejunas, ο οποίος έχει ανέβει πάρα πολύ φέτος, είναι τραυματίας. Οι Mavericks έχουν ένα πολύ καλό σύνολο και μόνο outsider δεν είναι. Περιμένω να δούμε μάχη ανάμεσα σε 2 πολύ καλές ομάδες και τους κοντούς των Mavs να βγάζουν το λάδι του Harden.

Πιθανά στοιχήματα σειράς: Πρόκριση: Mavericks @3.30 Σκορ σειράς: Mavericks [email protected] Χάντικαπ σειράς: Mavericks +2.5 @1.55 Πότε θα τελειώσει η σειρά: 7ο παιχνίδι @3.50 Συνολικά παιχνίδια σειράς: Over [email protected]

3. Los Angeles Clippers – 6. San Antonio Spurs (2-2 στην regular)

Εξαιρετικά αμφίρροπο και το συγκεκριμένο ζευγάρι, με τους Clippers να πέφτουν από νωρίς στα βαθιά. 2 χρόνια τώρα δεν έχουν καταφέρει, παρά το πολύ καλό ρόστερ που διαθέτουν, να φτάσουν σε τελικούς περιφέρειας. Για να το κάνουν φέτος, θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των πρωταθλητών. Οι Spurs μπορεί να ξεκίνησαν άσχημα, αλλά εδώ και 2.5 μήνες τρέχουν ένα καταπληκτικό σερί και είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της λίγκας. Οι τραυματίες έχουν επιστρέψει και ο Popovic με το rotation που κάνει τους έχει όλους "φρέσκους" και ετοιμοπόλεμους. Προσωπικά δεν μπορώ να δω τους Spurs εκτός, ειδικά από τον πρώτο γύρο και τους θεωρώ φαβορί για πρόκριση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Clippers δεν θα πέσουν αμαχητί.

Πιθανά στοιχήματα σειράς: Συνολικά παιχνίδια στη σειρά: Over [email protected] Πότε θα τελειώσει η σειρά: 7ο παιχνίδι @3.00

5. Memphis Grizzlies – 4. Portland Trail Blazers (4-0 στην regular)

Αν και ξεκίνησαν πολύ δυνατά οι Grizzlies και ήταν διεκδικητές της πρώτης θέσης, το τελευταίο δίμηνο χτυπήθηκαν από τραυματισμούς (κυρίως η απουσία του Allen) και έτσι έμειναν με την 5η θέση της περιφέρειας. Μια από τα ίδια και για τους Blazers, σχετικά μικρό το ρόστερ, αλλά ήταν και κακό το rotation του Scotts, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κούραση αρκετών παιχτών, με αποτέλεσμα να έχει αρκετά παιχνίδια τον Aldridge εκτός, ενώ έχασε για όλη την σεζόν και τον Mathews. Τον πρώτο λόγο στη σειρά τον έχουν οι Grizzlies, εφόσον έχουν υγιείς τους Randolph και Gasol, που συνθέτουν το καλύτερο δίμηνο ψηλών στο ΝΒΑ. Από κει και πέρα, πολλά θα εξαρτηθούν και από την συμμετοχή ή μη του Allen, όσον αφορά το matchάρσιμα στον Lillard. Προβάδισμα πρόκρισης στις "αρκούδες", αλλά όχι εύκολα.

Πιθανά στοιχήματα σειράς: Πρόκριση: Grizzlies @1.60 Συνολικά παιχνίδια στη σειρά: Over [email protected]

Ανατολική περιφέρεια

1. Atlanta Hawks – Brooklyn Nets (4-0 στην regular)

Εδώ και 1 μήνα οι Hawks ήξεραν ήδη ότι θα τερματίσουν στην πρώτη θέση της περιφέρειας, ενώ οι Nets πάλευαν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να καταφέρουν να μπουν στα play-offs. Από θέμα ποιότητας του ρόστερ, οι Nets δεν υπολοίπονται σχεδόν καθόλου, αλλά από κει και πέρα η διαφορά των 2 ομάδων είναι τεράστια. Οι Hawks είναι μια καλοδουλεμένη "μηχανή" και κάθε γρανάζι της (παίχτης) δίνει το 110% των δυνατοτήτων του σε κάθε ματς. Όπως έδειξαν σε όλη την διάρκεια της regular, ανεβάζουν και κατεβάζουν στροφές κατά το δοκούν. Αξέχαστο μου έχει μείνει το 11-0 του Korver (μέσα σε 1 λεπτό) σε ένα παιχνίδι των Bucks με τους Hawks, όπου η διαφορά από το +6 πήγε στο +17 και το παιχνίδι τελείωσε εκεί. Δεν δίνω πιθανότητες στους Nets, ελπίζοντας βέβαια ότι οι Hawks θα συνεχίσουν το ίδιο σοβαροί και στην post-season.

Πιθανά στοιχήματα σειράς: Πρόκριση: [email protected] Σκορ σειράς: Hawks [email protected], Hawks [email protected] Συνολικά παιχνίδια σειράς: Under [email protected] Χάντικαπ σειράς: Hawks [email protected]

2. Cleveland Cavaliers – 7. Boston Celtics (2-2 στην regular)

Οι Cavaliers χτίστηκαν το καλοκαίρι με έναν και μόνο σκοπό. Να κατακτήσουν το δαχτυλίδι. 1 μήνα μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν εκτός 8άδας, μετρούσαν περισσότερες ήττες από ότι νίκες και οι γκρίνιες στο Ohio ήταν αρκετές. Αυτό ήταν. Η μηχανή πήρε μπροστά, οι Cavaliers έφτασαν στην 2η θέση της περιφέρειας και είναι εκ των φαβορί πλέον, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σημαντικές και οι προσθήκες των Mozgov, Shumpert και Smith, παίχτες που "βούλωσαν" αρκετές τρύπες στο ρόστερ και κυρίως στον πάγκο των "ιπποτών". Για τους Celtics ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Η ομάδα χτίστηκε στην αρχή της χρονιάς για να κάνει tanking. Ειδικά δε, μετά την αποχώρηση των Rondo και Green και το πάρε δώσε παιχτών από το Garden (40 παίχτες συμπεριελήφθησαν στα trade που έκαναν οι Celtics). Κι όμως, οι Celtics με ένα τρομερό ντεμαράζ μετά το all-star game έκλεισαν δίκαια μια θέση στην post season. Το που μπορούν να φτάσουν; Μέχρι εδώ. Οκ, έκαναν 2 νίκες στην regular, αλλά ήταν 2 νίκες ειδικών συνθηκών. Οι Cavs κατέβηκαν και στα 2 παιχνίδια αδιάφοροι και με αλλαγές, ενώ οι Celtics έπαιζαν την ύπαρξη τους στα play-offs σε εκείνα τα παιχνίδια. Μαζί με Warriors-Pelicans και Hawks-Nets, είναι το τρίτο ζευγάρι που η "σκούπα" είναι αρκετά πιθανή.

Πιθανά στοιχήματα σειράς: Πρόκριση: Cavaliers @1.02 Σκορ σειράς: Cavaliers [email protected], Cavaliers [email protected] Συνολικά παιχνίδια σειράς: Under [email protected]

3. Chicago Bulls – 6. Milwaukee Bucks (3-1 στην regular)

Πέρυσι ήταν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά φέτος οι Bucks ήταν φανταστικοί. Με ρεκόρ 41-41 τερμάτισαν στην 6η θέση της περιφέρειας και η μοίρα τους στέλνει πάνω στους Bulls. Σημαντικός παράγοντας στην φετινή πορεία των Bucks και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που μέχρι και παίχτης της εβδομάδα αναδείχθηκε στην Ανατολική περιφέρεια. Λίγες οι πιθανότητες πρόκρισης τους απέναντι στους "ταύρους", οι οποίοι για πρώτη φορά μετά το 2011, παρατάσσονται στα play-offs με τον άνθρωπο που τους είχε οδηγήσει και τότε μέχρι τους τελικούς περιφέρειας. Ο λόγος για τον Derrick Rose, που και φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά τα κατάφερε και είναι ετοιμοπόλεμος την κατάλληλη στιγμή. Μαζί με τους πολύ ανεβασμένους Buttler και Mirotic, αλλά και τον Gasol, είναι η τετράδα παιχτών που καλείται να οδηγήσει και πάλι τους Bulls μακριά. Οι Bucks έχουν φτάσει στο ταβάνι τους, ότι κάνουν από δω και πέρα θα είναι μεγάλο κέρδος. Ένα τουλάχιστον παιχνίδι θεωρώ ότι θα το πάρουν. Θα ρισκάρω λέγοντας ότι θα πάρουν και δεύτερο. Αν το κάνουν αυτό, τότε η σειρά θεωρώ ότι θα πάρει μέχρι το τέλος, με το φαβορί πάντως να είναι και πάλι οι "ταύροι".

Πιθανά στοιχήματα σειράς: Πρόκριση: [email protected]

4. Toronto Raptors – 5. Washington Wizzards (3-0 στην regular)

Συντελεί το πιο αμφίρροπο ζευγάρι του πρώτου γύρου της Ανατολής. Raptors και Wizzards πήγαν χέρι-χέρι, από την αρχή μέχρι το τέλος της regullar. Ξεκίνησαν πολύ δυνατά, οι Raptors ήταν στην πρώτη θέση μέχρι περίπου το Δεκέμβρη, με τους Wizzards να είναι στις θέσεις 2-3. Κάποια στιγμή, μετά τα Χριστούγεννα, άρχισαν να πέφτουν και οι 2, σερί ηττών και εν τέλει τερμάτισαν στις θέσεις 4 και 5. Πολύ αθλητικές ομάδες και οι 2, Wall και Beal από τη μία, Lowry και DeRozan από την άλλη, τρέχουν και σκοράρουν στα guard, με τους Nene-Gortat και Johnson-Valanciunas να μοιάζουν αρκετά κάτω από τη ρακέτα. Δύσκολα να κάνεις πρόβλεψη εδώ, αν και θεωρώ ότι οι Raptors λόγω πλεονεκτήματος, έχουν τον πρώτο λόγο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάμε για 7ο παιχνίδι, και πάλι οι Raptors είναι το φαβορί.

Πιθανά στοιχήματα σειράς: Πότε θα τελειώσει η σειρά: 7ο παιχνίδι @3.30 Συνολικά παιχνίδια σειράς: Over 5.5 @1.65

Μια συνοπτική ανάλυση λοιπόν των 8 σειρών, στον πρώτο γύρο των play-offs. Αρκετά όπως θα είδατε τα στοιχήματα που θεωρώ πιθανά, στο πινακάκι μου βέβαια, θα κρατήσω κάποια ενδεικτικά στοιχήματα. Μην ξεχνάτε ότι, από την αρχή της χρονιά είχα δώσει για πρωταθλητές Ανατολής, αλλά και NBA τους Cavaliers, 2 στοιχήματα που παραμένουν ανοιχτά, πάντα βέβαια έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου και την κάλυψη, την κατάλληλη στιγμή. Παρακάτω θα αναφέρω και κάποια ακόμα μακροχρόνια στοιχήματα, που έχουν να κάνουν με τα play-offs.

Πρόκριση με ανατροπή στο σκορ (για τον πρώτο γύρο):

Clippers vs Spurs - Spurs @3.25

Δεν αποκλείεται οι Clippers να πάρουν το πρώτο, ίσως και το δεύτερο ματς, αλλά περιμένω τους Spurs να παίρνουν την πρόκριση εδώ.

Ζευγάρι τελικού (Δυτική περιφέρεια):

Warriors/Spurs @2.75

Ζευγάρι τελικού (Ανατολική περιφέρεια):

Hawks/Bulls @5.50 Hawks/Cavaliers @1.95

Ζευγάρι τελικού:

Cavaliers/Spurs @5.50 Hawks/Spurs @9.00

Προγνωστικά L-Train
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
04/05
02:00
Rockets - Mavericks - Over/Under Total Games Over 5.5 (1.67) 5.00 5 -5.00
2.56
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
04/05
02:00
Cavaliers - Celtics - Over/Under Total Games Under 5.5 (1.40) 5.00 4 -5.00
2.31
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
04/05
02:00
Clippers - Spurs - Over/Under Total Games Over 5.5 (1.50) 5.00 7 -5.00
2.40
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Rockets - Mavericks - Over/Under Total Games
04/05 | 02:00
Stake
5.00
Result
5
Profit
-5.00
Σημείο:
Over 5.5 (1.67)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Cavaliers - Celtics - Over/Under Total Games
04/05 | 02:00
Stake
5.00
Result
4
Profit
-5.00
Σημείο:
Under 5.5 (1.40)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Clippers - Spurs - Over/Under Total Games
04/05 | 02:00
Stake
5.00
Result
7
Profit
-5.00
Σημείο:
Over 5.5 (1.50)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
01/05
19:00
Ραπτάκης Ελ Ισμαΐλι - Αλ Άχλι 2 & Under 4.5 5.00
1.73
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 & Under 4.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος