foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ28
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Επόμενος James Bond Στοίχημα: Όνομα-έκπληξη το φαβορί του «Πράκτορα 007»!

Ειδικά Στοιχήματα | 25 Ιουν 2022 08:00
PRI_202145188.jpg

O γοητευτικός «Πράκτωρ 007» που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1953 από τον Άγγλο συγγραφέα Ίαν Φλέμινγκ, αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πιο αγαπητούς φανταστικούς ήρωες της μεγάλης οθόνης 🎬. Από την πρώτη ταινία που κυκλοφόρησε το 1962 με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Σερ Σον Κόνερι, μέχρι την 25η τον περασμένο χρόνο και «κύκνειο άσμα» του Ντάνιελ Κρεγκ, οι εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο συρρέουν στις κινηματογραφικές αίθουσες για να απολαύσουν τις περιπέτειες του κομψού και τζέντλεμαν κατασκόπου.

Για πρώτη φορά, ωστόσο, μετά το ντεμπούτο του Ντάνιελ Κρεγκ ως James Bond το 2006, οι παραγωγοί της ταινίας αναζητούν τον διάδοχο του 53χρονου Άγγλου, που θα ενσαρκώσει τον Mr 007. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η φημολογία σχετικά με τον επόμενο Τζέιμς Μποντ αποτελεί νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα ονόματα των υποψηφίων να έχουν αρχίσει ήδη να βρίσκουν τους δικούς τους υποστηρικτές.

Στην κατεύθυνση αυτή, η συντακτική ομάδα του Foxbet.gr σάς παρουσιάζει αναλυτικά το προφίλ των υποψηφίων, καθώς και τις αποδόσεις των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών, προκειμένου να αποφασίσετε για το ποιος διαθέτει τα ιδανικότερα χαρακτηριστικά, ώστε να ενσαρκώσει τον νέο πράκτορα 007📽.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επόμενος James Bond Αποδόσεις

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Novibet, δίνουν έτσι τη δυνατότητα στους φίλους της έβδομης τέχνης να ποντάρουν στον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ, προσφέροντάς τους μια μεγάλη γκάμα επιλογών με εξαιρετικά ελκυστικές αποδόσεις. Αναλυτικά:

Eπόμενος Τζέιμς Μποντ Απόδοση
Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ 3.00
Χένρι Καβίλ 4.00
Ίντρις Έλμπα 4.00
Έινταν Τέρνερ 7.00
Τομ Χάρντι 8.00
Μάικλ Φασμπέντερ 8.50
Ρίτσαρντ Μάντεν 9.00

Ποιος θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ;

Ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ αναμένεται να γράψει ιστορία ως ο πρώτος μαύρος Τζέιμς Μποντ

Φαβορί σύμφωνα με τις στοιχηματικές, θεωρείται ο ακριβοθώρητος ηθοποιός του Netflix, Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ. Ο 34χρονος Άγγλος, που έχει ύψος 1.83 και ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα, εντυπωσίασε ως «Δούκας του Χέιστινγκς» στη δημοφιλή σειρά της συνδρομητικής πλατφόρμας, «Μπρίτζερτον», ανεβάζοντας κατακόρυφα τις μετοχές του.

Στα θετικά του στοιχεία προσμετράται επίσης η ιδανική ηλικία του, η απροσποίητη γοητεία του, καθώς και το γεγονός πως πέραν της αναγνωρισιμότητάς του, δεν έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στον κινηματογράφο. Μάλιστα, η εκ των παραγωγών της ταινίας, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, έχει δηλώσει πως «ήρθε η ώρα για να ενσαρκώσει τον ρόλο του νέου Τζέιμς Μποντ ένας μαύρος ηθοποιός».

 

Ο Σούπερμαν θα «βγάλει την κάπα του» και θα ντυθεί Πράκτορας 007;

Γεννημένος στο νησί του του Τζέρσεϊ, στα αγγλονορμανδικά χωρικά ύδατα, ο 37χρονος Άγγλος, Χένρι Καβίλ, έγινε γνωστός από τον ρόλο του Σούπερμαν το 2013 στην ταινία «Man of Steel», το «Batman vs Superman: Dawn of Justice» το 2016, το «Justice League» το 2017, καθώς και πιο πρόσφατα από τη σειρά του Netflix «The Witcher».

Το 1.85 ύψος του, το κινηματογραφικό του πρόσωπο και το μυώδες σώμα που απέκτησε μετά από εξαντλητική προπόνηση και απόλυτη πειθαρχία για το ρόλο του υπερήρωα, σε συνδυασμό με τις «κασκαντερικές» του ικανότητες στο «Mission: Impossible – Fallout» στο πλευρό του Τομ Κρουζ, τον κατατάσσουν ως τον δεύτερο επικρατέστερο για τον νέο Τζέιμς Μποντ.

Betsson
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά*
check_3c
Cash Out* & Bet Builder*
check_3c
Εξελιγμένο mobile app
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «βετεράνος» Ίντρις Έλμπα

Το όνομα του βετεράνου ηθοποιού, παραγωγού και μουσικού, Ίντρις Έλμπα, είναι αλήθεια πως ακούγεται σταθερά εδώ και μια δεκαετία για τον ρόλο του πρώτου μη λευκού Τζέιμς Μποντ. Μάλιστα και οι ίδιοι οι παραγωγοί επιβεβαίωσαν πως έχουν κάνει συζητήσεις με τον 49χρονο ηθοποιό που έχει προταθεί τέσσερις φορές για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε μίνι σειρά ή τηλεταινία (κερδίζοντας τη μία), ενώ ήταν υποψήφιος πέντε φορές για βραβείο Emmy.

Ο υψηλόσωμος (1.89) αστέρας που έχει υποδυθεί τον διαταραγμένο επιθεωρητή Τζον Λούθερ στη σειρά του BBC One, καθώς και τον Νέλσον Μαντέλα στη βιογραφική ταινία «Ο Δρόμος προς την Ελευθερία», μπορεί ναι μεν να είναι δυνατός σωματικά, ωστόσο η ηλικία του (49 ετών) ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για την επιλογή του.

Τομ Χάρντι ή... αλλιώς αυτός που θέλει ο κόσμος

Στο άκουσμα της υποψηφιότητας του 44χρονου Άγγλου ηθοποιού, σεναριογράφου και παραγωγού, το φανατικό του κοινό κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιέζοντας τους παραγωγούς να τον επιλέξουν. Πράγματι, ο Τομ Χάρντι αποτελεί έναν από τις πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, έχοντας υποδυθεί απαιτητικούς ρόλους όπως αυτούς στο βιογραφικό ψυχολογικό δράμα «Bronson», στο γουέστερν θρίλερ «The Revenant», στην ταινία «Mad Max: Ο δρόμος της οργής», στο θρίλερ «Legend», καθώς και στη κινηματογραφική βιογραφία του Αλ Καπόνε.

Η ανεπιτήδευτη βρετανική γοητεία του, το καλογυμνασμένο του σώμα, η  «τσαλακωμένη κομψότητά» του με κοστούμι, καθώς και το πηγαίο χιούμορ του θα τον καθιστούσαν αναμφίβολα ως έναν διαφορετικό αντιήρωα Τζέιμς Μποντ.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο πως στα πρώτα του βήματα πολλοί ήταν εκείνοι που τον έχρισαν ως διάδοχο του θρυλικού Μάρλον Μπράντο. Στα αρνητικά του, σαφώς συγκαταλέγονται η μεγάλη εμπειρία και η δημοτικότητά του, καθώς και το εξαιρετικά υψηλό κασέ του.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «νεοφερμένος πρίγκιπας» Τζέιμς Νόρτον

Ο 36χρονος Λονδρέζος, Τζέιμς Νόρτον, εκτός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως πρίγκιπα Αντρέι Μπολκόνσκι στην τηλεοπτική μεταφορά του θρυλικού μυθιστορήματος «Πόλεμος και Ειρήνη», καθώς και στις σειρές «Happy Valley» και «Grantchester», διαθέτει απόλυτα την ηλικία και το ψηλόλιγνο παρουσιαστικό του κομψού πράκτορα, ενώ δεν απολαμβάνει της δημοφιλίας των προαναφερθέντων.

Ως εκ τούτου, προβάλει ως πέμπτος επικρατέστερος για τον ρόλο, στην περίπτωση που οι παραγωγοί επιλέξουν ένα φρέσκο και «άκαυτο» πρόσωπο, πάνω στο οποίο να χτίσουν τον ανανεωμένο πιο αγαπητό πράκτορα στον κόσμο.

Μάλιστα, μιλώντας για το ενδεχόμενο να ενσαρκώσει τον Τζέιμς Μποντ, αστειευόμενος δήλωσε πως: «έχω διαβήτη τύπου ένα. Δεν θα ήταν πολύ κουλ να έχετε έναν διαβητικό Μποντ;».

 

Από το... «Game of Thrones» στον Τζέιμς Μποντ

Ο κάτοχος μιας Χρυσής Σφαίρας για την εξαιρετική ερμηνεία του στο Bodyguard, που έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του Ρομπ Σταρκ στο επικό «Game of Thrones», Ρίτσαρντ Μάντεν, φιγουράρει ως υποψήφιος στη λίστα με τους διαδόχους του Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο 35χρονος Σκωτσέζος είναι απόφοιτος της Βασιλικής Ακαδημίας Μουσικής και Θεάτρου της Σκωτίας, έχει ύψος 1.77, ενώ έχει παραδεχτεί πως στην παιδική του ηλικία είχε παραπανίσια κιλά.

Μάλιστα, ο πρώην Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν, τον έχει χαρακτηρίσει ως «εξαιρετική επιλογή».

Ο ίδιος, βέβαια, από την πλευρά του τηρεί χαμηλούς τόνους σχετικά με το ενδεχόμενο του να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο, λέγοντας σε συνέντευξή του: «Είμαι παραπάνω από γοητευμένος που αναφέρομαι ως ένα από τα πρόσωπα που είναι υποψήφια για τον ρόλο. Δεν θέλω να το... γρουσουζέψω και να πω κάτι περισσότερο. Ως παιδί που μεγάλωσε στη Βρετανία, έβλεπα τις ταινίες με τον Κόνερι και τον Μουρ κάθε Σάββατο βράδυ στο ΒΒC και τις συζητούσαμε στις παρέες τις Δευτέρες».

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ
Όπως όλα δείχνουν ο Τζέιμς Μποντ περνάει σε μια νέα εποχή ανανέωσης, με τους παραγωγούς να αναζητούν ένα νέο πρόσωπο, πάνω στο οποίο θα στηριχθεί η συνέχιση της επιτυχημένης σειράς ταινιών. Συνεπώς, η επιλογή του Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ με απόδοση 3.00 είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες για Ειδικά Στοιχήματα

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ