Betshop

Betshop Προσφορές*

  • Πρόγραμμα ανταμοιβής*
  • Περισσότερα με το ΠΡΙΜ 200*
  • Παρα1*
  • Cash Out
  • Friday Movie Night
Παίξε νόμιμα στην Betshop

Γιατί να παίξεις στην Betshop

Ο μεγάλος αριθμός ειδικών στοιχημάτων και ασιατικών χάντικαπ έχουν φέρει τη Betshop μεταξύ των κορυφαίων στοιχηματικών εταιριών στην Ελλάδα. Με σταθερά ανοδική πορεία, η Betshop εκτός των διαδικτυακών της υπηρεσιών, διαθέτει δίκτυο επίγειων καταστημάτων σε αρκετές χώρες. Διαθέτει ιδιαίτερα εύχρηστη πλατφόρμα, ενώ η προσθήκη του Live Streaming, σε συνδυασμό με το Cash-Out, το Pre Cash Out και την μεγάλη γκάμα στοιχημάτων, κάνουν το live betting της κορυφαίο.

Όσον αφορά της Betshop προσφορές* Οι νέοι παίκτες της εταιρίας λαμβάνουν επιβράβευση 100%, ενώ τα ήδη υπάρχοντα μέλη δικαιούνται «Πριμ 200» στα κερδισμένα παρολί τους. Όσον αφορά στο mobile της Betshop είναι ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένο και βοηθάει τον παίκτη στη γρήγορη επιλογή αγορών και αθλημάτων.

Προσφορά Ημέρας
O έλεγχος των στοιχημάτων στα χέρια σου
Όλα είναι στο χέρι σου! Με το Cash Out* έχεις τον απόλυτο έλεγχο των δελτίων σου! Δεν χρειάζεται να περιμένεις το τελικό σφύριγμα! Πλέον μπορείς να διευθετήσεις το δελτίο σου με το Cash Out*! Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 2109237777. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Πόνταρε με ένα κλικ
Πόνταρε με ένα κλικTώρα κάνεις παιχνίδι στις μεγάλες αναμετρήσεις με ένα κλικ! Το BOT είναι εδώ και μπορείς να το μοιραστείς με τους φίλους σου. To παιχνίδι σου πιο γρήγορο από ποτέ! Έτοιμο δελτίο για να σταματήσεις… τη μελέτη! Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 2109237777.
Προσφορές & Υπηρεσίες
Παρά 1
Η Betshop προσφέρει ασφάλεια στους παίκτες που τους αρέσει να παίζουν σε παρολί. Όταν το δελτίο «σπάει» για μια επιλογή, τότε η εταιρία επιστρέφει* το ποντάρισμα. Η συγκεκριμένα προσφορά ισχύει για τα δελτία με τουλάχιστον τέσσερις επιλογές σε ποδόσφαιρο, ή μπάσκετ.
Πριμ* 200
Πέραν της επιστροφής* στα χαμένα, η Betshop επιβραβεύει* τα κερδισμένα παρολί. Με το «Πριμ 200», πολλαπλασιάζει τα κέρδη στα στοιχήματα που πάνε ταμείο. Προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι το δελτίο να έχει από τέσσερις έως τριάντα επιλογές και οι αποδόσεις αυτών να είναι ίσες ή μεγαλύτερες του 1.35.
«Replay» Reward Program
Οι άνθρωποι της Betshop πιστεύουν πως κάθε μέλος έχει τη δικιά του αξία και το αποδεικνύουν εμπράκτως μέσω του δίκαιου προγράμματος ανταμοιβής* που διαθέτουν. Η υπηρεσία λειτουργεί αυτόματα και «μετράει» την στοιχηματική δραστηριότητα κάθε παίκτη. Σημειώνεται πως η ταυτοποίηση στοιχείων είναι πρωτεύον κριτήριο συμμετοχής στο πρόγραμμα.
Betshop Cash Out
Η πρόωρη διευθέτηση είναι πλέον γεγονός στην Betshop! Το Cash out έφτασε και «λύνει τα χέρια» των παικτών, προσφέροντας κάλυψη σε δελτία που στραβώνουν αλλά και εξασφάλιση κέρδους όποτε εσείς το επιθυμείτε. Το παιχνίδι είναι πλέον στα χέρια σας! Σημειώνεται πως η υπηρεσία είναι διαθέσιμη τόσο για το pre-game όσο και για το live.
Betshop Συχνές Ερωτήσεις

Q1. Που μπορώ να δω όλες τις προσφορές* της Betshop;

Θα πρέπει αρχικά να κάνετε εγγραφή στη στοιχηματική εταιρία για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις προσφορές* και τους όρους τους. Αυτό συμβαίνει καθώς βάσει νόμου, οι εταιρίες απαγορεύεται να διαφημίζουν μπόνους που αφορούν χρηματικά ποσά και freebets.

Q2. Τί είναι το «Bet on Ticket»; 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, είναι μια από τις πιο «ιδιαίτερες» της Betshop. Εδώ, η εταιρία δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να ποντάρουν με τη βοήθεια των… συμπαικτών τους. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν έχουν μελετήσει το κουπόνι, μπορούν να παίξουν τα διαμορφωμένα ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς, παρόλι της εταιρίας.

Q3. Υπεύθυνο παιχνίδι στην Betshop

Η Betshop έχει ως κύρια προτεραιότητά της το Υπεύθυνο Παιχνίδι των εγγεγραμμένων μελών της. Η εταιρία έχει ως βασική αρχή τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και παρέχει τον τρόπο να θέσουν οι παίκτες όρια καταθέσεων αλλά και την επιλογή του αυτο-αποκλεισμού, είτε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είτε και μόνιμα (κλείσιμο λογαριασμού). Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα αυστηρή στα ηλικιακά επιτρεπτά όρια και απαγορεύει σε άτομα που είναι κάτω των 21 ετών να στοιχηματίζουν σε αυτήν.

Q4. Σε ποιον ανήκει η Betshop

Η Betshop λειτουργεί νόμιμα υπό την B2B Gaming Services Malta Ltd, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση «170, Pater House, Level 1 (Suite A41), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Malta» και είναι αδειοδοτημένη από την MGA.


* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

** Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 2109237777.