foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο παραλίγο «πράσινος» Μαραντόνα, το μπαράζ του Βόλου κι ένας θεούλης κίπερ…

Μποζιονέλος | 28 Νοε 2020 13:25
Ο-παραλίγο-«πράσινος»-Μαραντόνα-το-μπαράζ-του-Βόλου-ένας-θεούλης-κίπερ….jpg

Ο Ντιέγο Μαραντόνα συνάντησε τον δημιουργό του ή, κατά άλλους, τον… συνονόματό του και οι περισσότεροι νιώθουμε μια ατάκα που είπε οπαδός, της Ρίβερ (παρακαλώ) έξω από το νεκροταφείο τις προάλλες. «Πέθανε το ποδόσφαιρο μαζί με τον Ντιέγο». Υπερβολή, ναι, αλλά μέρος αυτού όντως. Όχι του αθλήματος αυτού καθ’ αυτού αλλά της καύλας που προσφέρει.

Διότι ο Ντιέγο ίσως δεν ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ήταν όπως ο παίκτης που λατρεύτηκε παγκοσμίως περισσότερο από κάθε άλλον.

Και, δις, παραλίγο να παίξει στον Παναθηναϊκό! Τον Απρίλιο του 1980 το «τριφύλλι» φερόταν να έχει κάνει τις κινήσεις του για το τεράστιο «μπαμ» με Αργεντινό, σύμφωνα με δημοσίευμα της εποχής από τα «Παναθηναϊκά Νέα». 19 ετών τότε ο Ντιέγο και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε επαφές στην Αργεντινή για να φέρει τον Μαραντόνα στην Ελλάδα. Τελικά, πήγε στην Μπόκα Τζούνιορς και από εκεί έχτισε τον μύθο του…


Tο, δε, 1994 ως αποκάλυψε πρόσφατα ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Μαραντόνα είχε όντως προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά «…τον απορρίψαμε. Είχε περάσει πολλές περιπέτειες, αλλά δεν ήθελα να τον δούμε στο τέλος της καριέρας του σε αυτή την κατάσταση και ήταν πολύ ιδιαίτερος και δύσκολος στη συνεργασία. Δεν το μετάνιωσα. Γιατί ήθελα να έχω τον Μαραντόνα που θα έδινε ρεσιτάλ, και όχι κάτι άλλο…».

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🦊 Γύρισε το… μπιφτέκι. Πάντα γυρίζει. 3.06 από το combo στο ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ προχθές, άλλο ένα λάθος στις αποδόσεις – καλά να είναι τα παιδιά. 3.46 πλήρωσε η μπασκετική δυάδα με το over στο Ζάλγκιρις – Ζενίτ και το αβάτζο της Μπασκόνια στο ΣΕΦ (σ.σ. διδακτική ήττα, ξέρουμε…) και 2.04 η διπλή ευκαιρία της Αλκμααρ με τη Σοσιεδάδ. Η οποία ήταν και σε δυάδα με το Χ2 του ΠΑΟΚ στο Αϊντχόφεν…

Ποτέ διπλό στο «Αλκαζάρ»!

🇬🇷 Με τον Γιάννη Τάτση να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, αλλά και στην κατηγορία ως προπονητής, η ΑΕΛ αναζητά τη νίκη και τη βαθμολογική ανάσα, απέναντι στον Ατρόμητο, που μέχρι τώρα δείχνει καλύτερος εκτός έδρας, απ'ότι στο Περιστέρι. Οι Λαρισαίοι δεν έχουν νίκη στον κάμπο από τις 22 Ιουνίου (επί του Βόλου), ήτοι μεσολάβησε καρέ αποτυχιών ενώ και τα 6 φετινά τους γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχουν σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στα τελευταία 11, μετά την προαναφερθείσα νίκη επί του Βόλου. Ο Ατρόμητος έχει απολογισμό 3-3-3 ως τώρα, δεχόμενος 13 γκολ, τα 11 από αυτά στο β’ ημίχρονο.

Στα της παράδοσης, οι Περιστεριώτες είναι αήττητοι στα τελευταία δέκα ενάντια στη θεσσαλική ομάδα ανεξαρτήτως έδρας: 7-3-0. Επιμέρους στη Λάρισα, ο τελευταίος άσος ήταν στις 28 Αυγούστου 2010, τότε 1-0 με γκολ του Κουζέν και έκτοτε 0-1-3. Αυτές είναι και οι μοναδικές του νίκες στη Λάρισα, όλες στην «ΑΕΛ FC Αρένα», ήτοι δεν έχει κερδίσει ποτέ στο «Αλκαζάρ» (5-3-3 συνολικά εκεί για την ΑΕΛ).

Ενάντια στη στατιστική, ένα θεσσαλικό γκολ ως την ανάπαυλα η επιλογή, με το εύλογο ρίσκο. Το βρήκα στο 3.04 κι αλλού είναι στο 2.40, άρα αξία υπάρχει. Tatsis’s influence…

 

Ειδικό

 

🇬🇷 17:15 ΑΕΛ 🆚 Ατρόμητος ΑΕΛ over 0,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 3.05. (Novibet)

Είναι να γελάει κανείς

🇹🇷 Από Τουρκία, είναι να γελάει κανείς (που έλεγε ο αείμνηστος ο Συρίγος) με το 2.20 της ελλιπούς, και ασταθούς, και αφερέγγυας, Γαλατασαράι στη Ριζούντα, όπου πάντως έχει καλή παράδοση ενάντια στη Ρίζεσπορ μεν (12-4-5) αλλά με μόνο δύο διπλά στα τελευταία οκτώ, μαζί με δύο για το Turkiye Kupasi. Πάντως, και στα δύο γήπεδα, ως και το περσινό 2-0 της Ρίζεσπορ η Γαλατά σκόραρε επί 29 σερί ματς, σερί που κρατούσε από το… 1987. Οι Πόντιοι με την ισοπαλία με τη Χατάι, δεχόμενοι γκολ στο 97’, απώλεσαν τη νίκη αλλά δεν έχουν ήττα στα τελευταία έξι, συν ότι γυρίζει ο Γάλλος αρχισκόρερ Ρεμί. Οι «ασλαντάρ» παίζουν χωρίς επτά: τον παγκίτη κίπερ Κοτσιούκ, τους μπακ Σαρατσί, Ομάρ, τους μέσους Τουράν, Μπελχαντά και τους φορ Φαλκάο και Μπάμπελ. Σε αμφίτερμα που η… Boziobet δεν θα το έδινε πάνω από 1.55, αγοράζεται (για να μπει σε δυάδα, ευλόγως).

CR7σιμο, κι ας μη του φαίνεται

🇮🇹 Απόντος Ρονάλντο, που πήρε… ρεπό (35άρισε, ντε…) και ενάντια στην Μπενεβέντο του άλλοτε παίκτη της (1997-01), Πίπο Ιντσάγκι, δοκιμάζεται η Γιουβέντους, μάλιστα για δέκα σεζόν (2001-2011) υπήρξαν συμπαίκτες στη Μίλαν με τον νυν «μπιανκονέρο» τεχνικό, Αντρέα Πίρλο.

Από τη νεοφώτιστη έλειπε ένα «ηχηρό» αποτέλεσμα, δεν έπαιζε κι άσχημα, το πήρε στη Φλωρεντία (και μετά από τέσσερις ήττες, μάλιστα), από τους βασικούς της λείπουν ο μπακ Φούλον και ο μέσος Νταμπό. Η Γιούβε νίκησε in extremis 2-1 τη Φέρεντσβαρος την Τετάρτη με γκολ του Μοράτα στο 92’, ελλείψει CR7 θα παίξουν μπροστά Ντιμπάλα και Μοράτα. Η Μπενεβέντο δεν έχει κόψει φέτος βαθμό σε κανέναν… μεγάλο, έχασε από Ιντερ, Νάπολι, Ρόμα αλλά σκόραρε σε όλα. Εξ ου και το να σκοράρει, απλά, αγοράζεται.

 

Δυάδα (απόδοσης 2.80)

 

🇹🇷 18:00 Ρίζεσπορ 🆚 Γαλατασαράι Goal/goal 🦊 1.74. (Stoiximan)

🇮🇹 19:00 Μπενεβέντο 🆚 Γιουβέντους Μπενεβέντο over 0,5 🦊 1.61 (Stoiximan)

Εύκολο, δεν είναι

🇪🇸 Η Ουέσκα παραμένει χωρίς νίκη στην Primera, η μόνη ως τώρα, με επτά ισοπαλίες σε δέκα ματς. Εχει σταθεί άτυχη, όχι πάντα ικανή αλλά σε πολλά άξιζε τη νίκη. Με την Οσασούνα στην Παμπλόνα πήρε 1-1, άξιζε να είναι μπροστά με δύο γκολ ως την ανάπαυλα, στο τέλος κινδύνεψε. Εντός «Αλκοράθ» πάντως, εκκίνησε με ήττα από την Κάντιθ κι έκανε έκτοτε τρία… χηνάρια, ανάμεσά τους και το μαχητικό 0-0 με την Ατλέτικο.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υποδέχεται τη Σεβίλλη η οποία με τη νίκη στο Κρασνόνταρ την Τρίτη πέρασε ήδη στους «16» του Champions League, τέταρτη σερί νίκη σε Ισπανία και Ευρώπη, σε καρέ εξορμήσεων στο πρωτάθλημα δέχθηκε γκολ σε όλα (με 1-1-2 απολογισμό). Λείπουν ο κίπερ Μπόνο, οι μπακ Ακούνια, Εσκουδέρο, ο εξτρέμ Σούσο και ο φορ Κάρλος Φερνάντεθ. Χαίρω πολύ, ρίσκο είναι αλλά τα απανωτά ματς επιφέρουν ενίοτε απρόσμενα αποτελέσματα, δεν είναι εύκολο για τη Σεβίλλη. Και με το διπλό τόσο χαμηλά, ευχαρίστως το κοντράρω, κι ας το χάσω...

 

Ρίσκο

 

🇪🇸 19:30 Ουέσκα 🆚 Σεβίλλη 1 dnb 🦊 3.30. (Betshop)

Πρωτοπόροι, αήττητοι αλλά… πελατειακή σχέση

🇬🇷 Αρης εναντίον Ολυμπιακού σε μια σχέση μάλλον… πελατειακή τα τελευταία χρόνια. Εννέα σερί νίκες ο Ολυμπιακός και στις δύο έδρες μετά το 2-2 στις 29 Οκτωβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη, η μοναδική φορά που ο Ολυμπιακός δεν νίκησε στους τελευταίους 14 αγώνες, τότε με «ερυθρόλευκα» γκολ από Αμπντούν και Χολέμπας. Ο Αρης δεν έχει νικήσει τον Ολυμπιακό από τα play offs στις 28 Απριλίου 2010, τότε με 2-0 και γκολ του Τζόνσον.

Εκτοτε, 16 σερί ματς αήττητος, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός. Στο 21-31-63 η παράδοσή τους συνολικά και 17-21-19 με γηπεδούχο τον Αρη.

Ο Αρης κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του με έξι νίκες και μια ισοπαλία σε επτά αγώνες, αήττητος - όπως και ο Ολυμπιακός, μαζί είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν δεχτεί ακόμα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Παραδόξως στο τελευταίο τους στο «Βικελίδης», 2-4 τον Ιούλιο, είχαν φέρει… 2-2 στο β’ ημίχρονο.

Ο Αρης έχει το απόλυτο εντός, έχει 428 αγωνιστικά λεπτά να δεχθεί γκολ, κατεβαίνει με 4-2-3-1 και με Γκαρσία, Γκάμα, Μπερτόλιο πίσω από τον Μάνο. Ο Ολυμπιακός μετρά 535 λεπτά χωρίς να έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα, έχει σημαντικές επιστροφές (Ελ Αραμπί, Χολέμπας), πιθανότατα ο Πέδρο Μαρτίνς να βάλει βασικό τον Φορτούνη, και τον Μασούρα, στα εξτρέμ.

ΟΚ, καλός ο Αρης φέτος αλλά ως εκεί, ο Ολυμπιακός έχει παίξει και με περισσότερες ελλείψεις φέτος – κι έχει νικήσει. Άμυνες καλές έχουν, καλύτερη σαφώς του Ολυμπιακού ελέω της παρουσίας της κορυφαίας τριάδας χαφ του πρωταθλήματος. Triple combo η επιλογή: διπλό, με περισσότερα γκολ στο β’ ημίχρονο και τουλάχιστον δύο γκολ συνολικά στο ματς, μόνο το… 0-1 το χαλάει (αν φυσικά ο Ολυμπιακός νικήσει).

 

Ρίσκο

 

🇬🇷 19:30 Αρης 🆚 Ολυμπιακός 2 & over 1,5 & περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ.🦊 3.75. (Bet365)

Για να μαθαίνουν οι νέοι

⏳📜 Σπάνιο να παίζει ο Άρης με τον Ολυμπιακό και να είναι οι Θεσσαλονικείς στην πρώτη θέση, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν μια κόντρα από τα παλιά… Κυρίως από το… μυθικό πρωτάθλημα της σεζόν 1979-80. Τότε που η κορυφή άλλαζε χέρια κάθε Κυριακή! Ενδεικτικό, σε μια κρίσιμη αγωνιστική τον Μάρτιο, τέσσερις ομάδες (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης και Ολυμπιακός) ήταν στην κορυφή και η ΑΕΚ μόλις ένα βαθμό πίσω και έφεραν τα εξής αποτελέσματα: ΑΕΛ – Ολυμπιακός 0-0, Άρης- Ηρακλής 1-1, ΑΕΚ – Παναχαϊκή 2-2, ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-1, Καστοριά – Παναθηναϊκός 1-1!

Εκείνη την χρονιά λοιπόν, ο Άρης τερμάτισε πρώτος με 47 βαθμούς, μαζί με τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα κρίθηκε στα μπαράζ του Βόλου. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που έπρεπε να καταλήξει στα χέρια των «κιτρινόμαυρων» καθώς υπερτερούσαν στην διαφορά τερμάτων. Ωστόσο τελικά, στα μέσα της χρονιάς αποφασίστηκε πως ο τίτλος θα κριθεί στα μπαράζ…

Στον Βόλο, ως βλέπετε, οι φίλοι του ΠΑΟΚ… πανηγύρισαν μαζί με αυτούς του Ολυμπιακού (!) την ήττα του Άρη, παρότι πριν από λίγα χρόνια ο Άρης είχε δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ νικώντας την ΑΕΚ. Τα καραβάνια των Αρειανών που ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη αλλά και από όλη την Ελλάδα, επέστρεψαν απογοητευμένα για τη χαμένη, τεράστια ευκαιρία να κατακτήσει η ομάδα το πρωτάθλημα.

Το περίπτερο, τα τσιγάρα και ο Κολοβέτσιος…

Θυμάμαι την παλιά ατάκα. «Πήγα στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα και ο περιπτεράς με ρώτησε αν είναι μεγάλος άσος η…» τάδε, σήμερα η Εβερτον. Είναι; Νίκησε τη Φούλαμ, 3-2, ίσως πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ αλλά εκ νέου αμυντικά προβλημάτισε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι: μετρά 6 σερί ματς δεχόμενη τουλάχιστον δύο γκολ, σερί που είχε να κάνει από το 2007. Ε, όσο παίζει τριάδα πίσω με Κιν, Μίνα και Γκόντφρεϊ (και οι τρεις μαζί, ένας Κολοβέτσιος), θα τα έχει αυτά. Η Λιντς είχε επίσης ξεκινήσει… φορτσάτη, run n’ gun ήταν τα παιχνίδια της, κατανοητό ότι έτσι η σεζόν δεν βγαίνει, έπαιξε (και μάλιστα καλή) άμυνα με την Αρσεναλ, όπου το 0-0 την αδικεί έχοντας τρία (!) δοκάρια και μπόλικες ευκαιρίες, παίζοντας όμως από το 50’ με παίκτη παραπάνω, και αποτυχία το λες… Ο, δε, Μπάμφορντ, αν σκοράρει θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής από το 1963 που πετυχαίνει γκολ σε πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας ματς.

Έχει ρέντα το παλικάρι, αλλά δεν το βλέπω. Με… γαργαλάει όμως η παράδοση στο «Γκούντισον Παρκ» όπου έχει 30 χρόνια να εμφανιστεί… διπλό. Τότε, Αύγουστος 1990, 3-2 η Λιντς με Σπιντ, Βάρανταϊ και Φέρκλαφ, έκτοτε 6-7-0 η Έβερτον. Και, άλλο τούτο πάλι, έκτοτε σε 27 ματς και στις δύο έδρες, μόνο μια φορά νίκησε η φιλοξενούμενη (η Έβερτον το 2002)!

Πού… κολλάει η φωτό; Από εκείνο το ματς, είναι ο Νέβιλ Σάουθχολ, κίπερ της Εβερτον τότε που μετά το 0-2 του ημιχρόνου, επέλεξε να μην πάει στα αποδυτήρια αλλά να αράξει με την πλάτη στο δοκάρι «για να καθαρίσει το κεφάλι μου», ως έλεγε στον κόσμο. Θεούλης.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΚ, γκολ θα έχει, δεν βλέπω… φεστιβάλ αυτών, όμως. Και δεν βλέπω άσο. Αποφεύγω, ή κοντράρω, τα public bets.

 

Combo

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Εβερτον 🆚 Λιντς Χ2 & over 1,5 🦊 2.20. (Stoiximan)

Δεν τα έχει… ματώσει ακόμη

🇪🇸 Η Ρεάλ υποδέχεται στη Μαδρίτη την Αλαβές έχοντας ξανά σημαντικές απουσίες (Ράμος, Μπενζεμά, Καρβαχάλ, Βαλβέρδε, Γιόβιτς), ο Ζινεντίν Ζιντάν παραδέχθηκε ότι… απήλαυσε την ομάδα του στο Μιλάνο και εμμένει με τον Μαριάνο Ντίας στην κορυφή και τους Ροδρίγο, Ασένσιο, Βινίσιους πίσω του εκτός κι αν μπει ο Αζάρ. Που δεν είναι για να παίζει συνεχόμενα, πάντως. Ο Ροδρίγο δεν έχει σκοράρει ακόμη στο πρωτάθλημα και δεν κυκλοφορεί και σε κακή απόδοση. Στο 16-1-1 η συνολική τους παράδοση εκεί, μόνο διπλό προ 20ετίας, 1-0 με γκολ του Γκάμπιολα, εποχή που η «βασίλισσα» είχε τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε στον πάγκο και στην ενδεκάδα Ανελκά, ΜακΜάναμαν, Μπάλιτς, Καρεμπέ κλπ.

 

Σκόρερ

 

🇪🇸 22:00 Ρεάλ Μ. 🆚 Αλαβές Γκολ Ροδρίγο 🦊 2.62. (Bet365)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ