foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ73
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ποτέ η Ρεάλ στο Μιλάνο, Πεπ εναντίον Ελλήνων και αρκαδικό… απόλυτο

Μποζιονέλος | 25 Νοε 2020 13:43
1984-85-Coppa-UEFA-24-aprile-1985-Real-Madrid-Inter-3-0-il-primo-gol-di-Santillana.jpg

Έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στον 21ο αιώνα που συμπλήρωσε διψήφιο αριθμό τερμάτων μετά τα 38 του χρόνια, στα top-5 πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δείχνει… αγέραστος και, λογικά, τα ίδια θα γράφουμε σε τρία χρόνια, όταν θα είναι επίσης 38 και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τι κι αν τον Απρίλιο του 2017 είχε διαλύσει το γόνατό του; Οι γιατροί τού είχαν συστήσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά ο Σουηδός πείσμωσε: «δεν μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω».

Σε τέτοια ηλικία θα μπορούσε να παραμείνει με ένα παχυλό συμβόλαιο στις ΗΠΑ ή σε καμιά Κίνα, με μικρό ανταγωνισμό – για την κλάση του. Κι όμως, επέλεξε να γυρίσει στη Μίλαν. Η ταχύτητά του σε σπριντ φτάνει τα 32 χιλιόμετρα την ώρα και το σώμα του θυμίζει 30χρονο παίκτη. Έχει βάλει γκολ σε… τρεις διαφορετικές δεκαετίες (τον Οκτώβριο του 1999 έβαλε το πρώτο του) και είναι ο μόνος που το έχει καταφέρει στο Champions League με έξι διαφορετικές ομάδες (Αγιαξ, Γιουβέντους, Ιντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν).


Και, φυσικά, η ζωή του θα γίνει ταινία: «I am Zlatan». Την ετοιμάζει η ιταλική εταιρεία Lucky Red, και θα είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφία του Σουηδού, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2021.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Παιχνίδι με ρέγουλο και ρίσκα ήταν το χθεσινό, άλλα βγήκαν, άλλα χάθηκαν, αρνητικό το πρόσημο στο τέλος. Πέρασε το 2.00 του over 24,5 φάουλ στο Κρασνόνταρ – Σεβίλλη (έγιναν… 25) και το 4.40 του να σκοράρει 2+ φορές ο Χάαλαντ στο Ντόρτμουντ – Μπριζ. Αν έβαζε κι ένα δεύτερο ο Κριστιάνο, θα είχαμε γίνει…

Το αρκαδικό… απόλυτο


Προερχόμενοι από ισοπαλία εκτός έδρας με το ίδιο σκορ 2-2, Αστέρας Τρίπολης και Απόλλωνας Σμύρνης συγκρούονται στην Αρκαδία. Πρώτο ματς στην Τρίπολη μετά από ένα μήνα για τον Αστέρα, όπου έχει 2/2 νίκες, με Παναθηναϊκό και ΟΦΗ (και οι δύο με 1-0, και οι δύο με γκολ στο 73’!) όντας αήττητος εκεί επί 12 αγωνιστικές (7-5-0).

Ο Απόλλωνας, μετά από πέντε ήττες, πήρε βαθμό (στο Περιστέρι, όπου χρειάστηκε να πετύχει δύο γκολ), παραμένει όμως έξι αγώνες χωρίς νίκη, μετά από αυτή στην πρεμιέρα επί της ΑΕΛ. Ο Αστέρας κυριαρχεί στην παράδοση, έχοντας 6/6 νίκες επί του Απόλλωνα, εξ ημισείας σε Τρίπολη και Ριζούπολη, για τη μεγάλη κατηγορία, ενώ έχει νικήσει και τα 9 επίσημα παιχνίδια που έχουν παίξει!

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Παραπάνω ο άσος από όσο περίμενα (1.90 αντί για 1.60), περίεργο. Προς τα δεξιά, αλλά για να ανέβει η απόδοση, με τουλάχιστον δύο γκολ, combαρισμένα.



Ρίσκο


🇬🇷 17:17 Αστέρας Τρ. 🆚 Απόλλων Σμ. Χ2 & over 1,5 🦊 2.90. (Betshop)


Οκτώ ματς χθες, ισάριθμες νίκες για τα φαβορί που έκαναν σωστή διαχείριση ρόστερ και δυνάμεων. Και το αποψινό πρόγραμμα δεν βοηθά για να κυνηγήσεις… αποδόσεις – μαμούθ. Να ήταν ας πούμε πλήρης ο Ολυμπιακός, θα το σκεφτόμουν (με κάλυψη) ή να μην είχε απολέσει τη φόρμα της η Αταλάντα. Που και πάλι δεν το αποκλείεις… Τέσπα (sic).


Όταν ο Γκουαρδιόλα αντιμετωπίζει… Έλληνες


Για τρίτη σεζόν και συνολικά, απόψε, έκτο παιχνίδι ο Πεπ Γκουαρδιόλα τίθεται αντιμέτωπος με ελληνική ομάδα. ο απολογισμός του; Πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, φυσικά και με γκολ… 18-1. Το μοναδικό γκολ μάλιστα σημείωσε ένας Γάλλος…


Το 2010-11 ήταν τεχνικός στην Μπαρτσελόνα και στον όμιλο κληρώθηκε με Κοπεγχάγη, Ρούμπιν Καζάν και τον «πολυμετοχικό» Παναθηναϊκό του Νίκου Νιόπλια. Από την επίσκεψη στο «Καμπ Νου» έμεινε να θυμάται την ασίστ του Τζιμπρίλ Σισέ και το γκολ του Σίντνεϊ Γκοβού, εξέλιξη που μάλλον… τσάντισε τους Καταλανούς: 5-1 τελικό, δύο ο Μέσι και από ένα οι Βίγια, Πέδρο και Ντάνι Αλβες. Στο, δε, ματς του ΟΑΚΑ το κοντέρ σταμάτησε στο 3-0, με τεχνικό τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ένα γκολ του Μέσι και δύο του Πέδρο.

Το 2015-16 βρέθηκε στον δρόμο του ο Ολυμπιακός και ο Γκουαρδιόλα ήταν τεχνικός στην Μπάγερν Μονάχου, στην τελευταία του σεζόν στη Βαυαρία. Με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο ηττήθηκε με 3-0 στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα (δύο γκολ ο Μίλερ, ένα ο Γκέτσε). Το, δε, σκορ στο Μόναχο ήταν στο 3-0 από το 20λεπτο, με την Μπάγερν να… χαλαρώνει έκτοτε βάζοντας μονάχα ένα ακόμη (Ντόουγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι, Μίλερ και Κομάν).


Και, φυσικά, υπάρχει το φετινό 3-0 στο Μάντσεστερ Σίτι – Ολυμπιακός, με τέρματα από Τόρες, Ζέσους και Κανσέλο.

Τρία χρόνια αλύγιστη εκτός Νησιού


Επί των αποψινών, η κουβέντα διαμορφώνεται ανάλογα ελέω των απουσιών των πρωταθλητών Ελλάδας: κρουσματικοί οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραντζέλοβιτς τραυματίες Βαλμπουενά, Μπρούμα, Χολέμπας, στο 50-50 ο Ραφίνια. Παίζει ο Πέδρο Μαρτίνς να ρίξει… τρία στόπερ, με Μπα, Σεμέδο, Σισέ, μπας και… Πιθανό μικρό rotation στη Σίτι, εκτός αποστολής Γουόκερ, Ντε Μπρόινε.

Η στατιστική έχει να… πει κάτι; Ο Ολυμπιακός έχει 7-5-5 υποδεχόμενος αγγλικές ομάδες, έσχατη νίκη με την Μπέρνλι πρόπερσι (και έκτοτε 0-2-1) ενώ έχει 10-4-2 στα τελευταία του 16 εντός έδρας ευρωπαϊκά, οι ήττες από Αρσεναλ και Μπάγερν. Η, δε, Σίτι έχει 10-2-2 στα τελευταία 12 εκτός έδρας της στον θεσμό, μάλιστα και οι δύο ήττες της ήρθαν από αγγλικές ομάδες, Λίβερπουλ και Τότεναμ. Για να βρει κανείς ήττα της Σίτι στο Champions League εκτός Νησιού, πάει πίσω στον Δεκέμβρη του ’17 και στο αδιάφορο 2-1 από τη Σαχτάρ στην Ουκρανία.

Στοιχηματικά, δεν τον θεωρώ χαμένο από χέρι τον Ολυμπιακό, ίσα ίσα επειδή δεν έχει κάτι να χάσει. Και στο ματς του Μάντσεστερ, οριακά έχανε στο ημίχρονο (ένα γκολ το άξιζε), παίζοντας πιο πλήρης βέβαια. Μια επιλογή να μην ηττάται ως την ανάπαυλα, μια άλλη να μπει γκολ από το 75’ ως τη λήξη.



Μονό


🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:55 Ολυμπιακός 🆚 Μάντσεστερ Σίτι 1Χ στο 1ο ημίχ. 🦊 2.10. (Stoiximan)

Special bet


🇬🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:55 Ολυμπιακός 🆚 Μάντσεστερ Σίτι Over 0,5 στο 75:00 – λήξη 🦊 1.95. (Netbet)

Κάποια στιγμή, θα ηττηθεί…


Η ξεθεωμένη, από τα σερί παιχνίδια, Μπάγερν μετρά 14 σερί νίκες στο Champions League, σερί που ξεκίνησε μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ το ’19 (με 3-1 στο Μόναχο), μετρά 17-2-0 σε ομίλους CHL με έσχατη ήττα το 3-0 από την Παρί τον Σεπτέμβριο του ‘18, ενώ ως γηπεδούχος σε όμιλο έχει να ηττηθεί από το 3-2 από τη Σίτι το ’13, μετρώντας έκτοτε 18-1-0! Σύμφωνοι, τα σερί είναι για να σπάνε…

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Βαυαροί έβγαλαν κούραση, παίζουν σερί, σχεδόν δεν ξεκουράστηκαν το καλοκαίρι, το έδειξαν και στο 1-1 με τη Βέρντερ όπου τερματίστηκε σερί εννέα νικών σε επίσημα, ενώ λείπουν Κίμιχ, Τολισό, Ζίλε, Σαρ, Ντέιβις. Κυρίως ο Γκορέτσκα δείχνει σκασμένος… Η Σάλτσμπουργκ έχει σκοράρει δις σε κάθε αγώνα του ομίλου, το παλεύει.

Η λογική λέει ότι το ματς είναι για πολλά με λίγα, άντε να βρουν κάνα γκολ οι Αυστριακοί, που ωστόσο κοίταξαν για ώρα στα μάτια την Μπάγερν στο προηγούμενο, μαγική εικόνα ήταν το 6-2 (με τρία γκολ στο τελευταίο 10λεπτο). ΟΚ, μια ψιλή στο διπλό την έβαλα, δεν το σημείωσα στο πινακάκι, σε ασιατικό όμως ποντάρεται. Και διπλασιάζει το +2 καθώς πληρώνεσαι αν δεν ηττηθεί, φυσικά, η αν ηττηθεί ως ένα γκολ διαφορά, αν ηττηθεί με ακριβώς δύο γκολ είναι μονάδα.

 

Ασιατικό

 

🇩🇪🇦🇹 22:00 Μπάγερν 🆚 Σάλτσμπουργκ 2 +2 ΑΗ 🦊 2.01. (Novibet)

73 μήνες αήττητη εντός σε ευρωπαϊκά

Η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που πρακτικά προκάλεσε… αναταράξεις στο «οικοδόμημα» της Αταλάντα, καθώς μετά το 5-0 του Μπέργκαμο οι Λομβαρδοί είναι αγνώριστοι – προς το χειρότερο. Στο 8-1-4 το εντός έδρας ρεκόρ των «reds» υποδεχόμενοι Ιταλούς, η ισοπαλία πέρυσι με τη Νάπολι, εντός «Ανφιλντ» δεν έχει ήττα σε 90λεπτο, σε ευρωπαϊκό, από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το 3-0 του Οκτωβρίου 2014, έκτοτε 14-5-0.

Επιστρέφει ο Σαλάχ, χωρίς Κεϊτά, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Γκόμεζ, Οξλέιντ-Τσάμπερλεν οι Άγγλοι, με αμφίβολους τους Χέντερσον, Τιάγο Αλκάνταρα, Σακίρι. Με 4-2-3-1 και με Ζότα, Φιρμίνο, Μανέ πίσω από τον Σαλάχ ο Γιούργκεν Κλοπ, πιθανώς βασικός ο Τσιμίκας. Χωρίς τους στόπερ Καλντάρα, Σούταλο, τους χαφ Ντεπάολι, Πάσαλιτς και τον μεσοεπιθετικό Μαλινόφσκι οι «μπεργκαμάσκι».

Χαλαρό ποντάρισμα, να σκοράρει ο φορμαρισμένος Ζότα που είχε κάνει χατ-τρικ στο Μπέργκαμο, ενώ έβαλε και στο τελευταίο, με τη Λέστερ.

 

Σκόρερ

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇮🇹 22:00 Λίβερπουλ 🆚 Αταλάντα ⏩ Γκολ Ζότα 🦊 2.25. (Stoiximan)

Ποτέ, μα ποτέ, διπλό στο Μιλάνο!

Χωρίς νίκη στον όμιλο μετά από τρία ματς η Ίντερ, must win το αποψινό, στην υποδοχή της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μιλάνο. Ισορροπία, στο 7-2-7 τα μεταξύ τους ευρωπαϊκά ωστόσο επί ιταλικού εδάφους η «βασίλισσα» δεν έχει νικήσει ποτέ τους «νερατζούρι», οι οποίοι μετρούν 5-2-0! Μάλιστα η έσχατη ισοπαλία ήταν τον Μάρτιο του 1983, 1-1 σε προημιτελικό για το Κυπελλούχων με γκολ από Οριάλι και Γκαχέγο, οι Μαδριλένοι είχαν περάσει με 2-1 στη ρεβάνς. Έκτοτε, τρεις σερί άσοι στα Ίντερ-Ρεάλ με πλέον… επίπονο το 3-1 του Απριλίου 1985. Τότε που το αυτογκόλ του Σαλγουέρο στο 89’, δύο λεπτά μετά το τέρμα του Βαλδάνο, έδειχνε να… τελειώνει την πρόκριση για τους Λομβαρδούς.

Ωστόσο, στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», η Ρεάλ έκανε άλλη μια ανατροπή, δημιουργώντας τον μύθο της τη δεκαετία του ’80: 3-1 στο 90λεπτο, 5-1 στην παράταση με δύο γκολ του Σαντιγιάνα και αποβολή του Μαντορλίνι στο 102’. Εκ των εν λόγω επτά, τα 5/7 ήταν under 2,5, η Ιντερ σκόραρε σε όλα και η Ρεάλ στα 3/7.

Και… πλάκα πλάκα, η Ρεάλ δεν έχει νικήσει ποτέ στο Μιλάνο, είτε τη Μίλαν είτε την Ιντερ, με τους «ροσονέρι» έχει επίσης 0-2-5 εκεί, στη σούμα 0-5-10 στη Λομβαρδία μαζί με το 1-1 του τελικού του Champions League 2014 με την Ατλέτικο, ο οποίος κρίθηκε στα πέναλτι! Ενδιαφέρον…

Η Ρεάλ μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Ιταλία, δεν είναι όμως σε φόρμα, φάνηκε και στο 1-1 του «Θεράμικα» της Βιγιαρεάλ, δεχόμενη γκολ για όγδοο σερί επίσημο ματς. Γυρίζει μεν ο Κασεμίρο αλλά λείπουν Σέρχιο Ράμος, Μιλιτάο, Οντριοθόλα, Βαλβέρδε, Γιόβιτς και Μπενζεμά, με Ασένσιο, Μαριάνο Ντίας, Αζάρ στην τριάδα μπροστά. Πτωχή. Η Ιντερ νίκησε 4-2 (από 0-2) την Τορίνο, έφτασε τα 13 τέρματα παθητικό σε οκτώ αγωνιστικές, τραυματίες ο χαφ Βεσίνο και ο φορ Πιναμόντι, με κορωνοϊό ο γκολκίπερ Παντέλι, ο μπακ Κόλαροφ και ο χαφ Μπρόζοβιτς.



Στο ματς κυριαρχεί βέβαια το νέο… αντάμωμα των Αντόνιο Κόντε και Ζινεντίν Ζιντάν, συμπαίκτες στη Γιουβέντους τη δεκαετία του ’90.

Κάτι η παράδοση (τρομερό…), κάτι οι ελλείψεις της Ρεάλ, δικαιολογούν τον άσο. Αλλά ποντάρεις φαβόρα του 2.25 σε τέτοια διοργάνωση και σε τέτοιο ματς, με βαριές φανέλες; Κατ’ εξαίρεση, ναι.

 

Μονό

 

🇮🇹🇪🇸 22:00 Ιντερ 🆚 Ρεάλ Μαδρίτης 1 🦊 2.28. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ