foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο δαγκωνιάρης, το πράσινο «ποτέ» στη Λαμία και τα σερί που, κάποτε, τελειώνουν…

Μποζιονέλος | 31 Οκτ 2020 12:56
Ο-δαγκωνιάρης-το-πράσινο-«ποτέ»-στη-Λαμία-και-τα-σερί-που-κάποτε-τελειώνουν…-1.jpg

Είναι, για τη γενιά μας, για τον αιώνα μας, πρωτόγνωρες αυτές οι καταστάσεις. Η πανδημία, ο κορωνοϊός, οι νεκροί, τα κρούσματα.

Το’ χω αναφέρει εκ νέου, δεν θα περάσει αυτό, και δεν αναφέρομαι σε μήνες αλλά για τουλάχιστον, δίχως υπερβολή, δύο χρόνια. Φάρμακο, γιατρειά δεν υπάρχει για τον κορωνοϊό. Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει φάρμακο για τη λογική κάθε κυβέρνησης του κόσμου, ειδικά στην Ευρώπη, που δίνει προτεραιότητα στην οικονομία και όχι στην υγεία! Αν είναι δυνατόν…

Προ μηνών ο (πανέξυπνος) Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε αναφέρει τα περί αντοχής του συστήματος υγείας στις χώρες της ΕΕ: θα αποτύγχαναν. Και αυτό συμβαίνει.

Φερ’ ειπείν, τι έπραξε η χώρα μας τους τελευταίους μήνες; Ενίσχυσε τα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ; Όχι. Πήρε πολύ παραπάνω προσωπικό; Ελάχιστο. Αλλά… αγόρασε πολεμικά αεροπλάνα από τη Γαλλία. Ζυγίστε τα, συγκρίνετέ τα.

Πατέρας γνωστού, πριν κάνα μήνα, «έφυγε» στα 71 του από κορωνοϊό. Η αδερφή του, σήμερα που μιλάμε, είναι σε ΜΕΘ. Άλλος, συνάδελφος και η σύζυγός του, κρουσματικοί και σε δύσκολη κατάσταση.

Τι άλλο μπορείς να πεις, πέραν το ότι ναι, είναι ατομική μας ευθύνη να προφυλαχθούμε πρωτίστως από τον κορωνοϊό και κατόπιν από τις κυβερνήσεις… Και, προς τους πολύ θρησκευόμενους, η θρησκεία είναι πρωτίστως μέσα μας. Στην καρδιά και στην ψυχή μας. Όχι στους ναούς..



Εκ νέου με σοβαρές ελλείψεις


Ακχμάτ Γκρόζνι – Κρασνόνταρ. Δεν πείθει τόσο η γηπεδούχος, που βέβαια έχει βελτιωθεί μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Αντρέι Ταλαλάγεφ, βρήκε ψυχολογία ως έδειξε και με τη νίκη επί της Ούφα ενώ έπαιζε με δέκα, πλήγμα η απώλεια του στόπερ Σιμιόνοφ. Γεμάτο ακόμη το ιατρικό δελτίο της Κρασνόνταρ η οποία είναι εν μέσω Champions League, ίσως την αδικεί η έκταση του σκορ (4-0) από την Τσέλσι. Νέες απώλειες ελέω τιμωρίας ο στόπερ Μαρτίνοβιτς, που όταν λείπει η άμυνα μπάζει, και ο μπακ Σμολνίκοφ, ο φορ Μαρκόφ και ο σταρ Καμπελά μόλις επανήλθαν από κορωνοϊό ενώ Σαρόκιν, Βάντερσον και Κλάεσον δίνονται αμφίβολοι.

Περίμενα τον άσο πιο πάνω, σηκώνει κάλυψη όμως.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ενάντια στις… Κ.Σ.


Αουγκσμπουργκ – Μάιντζ. Στο 10-6-10 η μοιρασμένη τους παράδοση και στις δύο έδρες, δεν έχουν φέρει ισοπαλία εδώ και πέντε χρόνια, ήτοι στα τελευταία εννέα (5-0-4 η Αουγκσμπουργκ). Επιμέρους είναι 6-4-3 στο γήπεδο της πρώτης, η οποία παραμένει ασταθής και χωρίς το εύκολο γκολ, όσο της λείπει ο Φινμπόγκασον, ο οποίος φέρεται σήμερα να επιστρέφει. Η Μάιντζ συνεχίζει με υπηρεσιακό τον Γιάν Μόριτζ Λίχτε που μετρά ήδη 3/3 ήττες αλλά χειρότερα δεν μπορεί να πάει, ειδικά ενάντια σε μια ομάδα περίπου ίδιας δυναμικής υπό… Κ.Σ., που λέγαμε και στη Φυσική: κανονικές συνθήκες.

Νομίζω σηκώνει λίγο μια κοντρίτσα τούτο.



Δυάδα (απόδοσης 4.96)


🇷🇺 15:30 Ακχμάτ Γκρόζνι 🆚 Κρασνόνταρ 1 dnb 🦊 2.12. (Betshop)

🇩🇪 16:30 Αουγκσμπουργκ 🆚 Μάιντζ 2 dnb 🦊 2.34. (Betshop)

Κακώς τόσο χαμηλά


Μπάρνσλι – Γουότφορντ. Στο ντεμπούτο του Βαλεριέν Ισμαέλ στην Μπάρνσλι ήρθε και η πρώτη φετινή νίκη, 3-0 την ΚΠΡ (έπαιζε όμως με παίκτη παραπάνω για μια ώρα αγώνα), είχαν προηγηθεί τρεις σερί ισοπαλίες, άντλησε και ψυχολογία. Η Γουότφορντ έμεινε αήττητη σε τέταρτο σερί με το 1-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Γουίκομ αλλά έκανε εκ νέου μέτρια εμφάνιση. Προσοχή, ειδικά στην άμυνα, ζητά από τους παίκτες του ο Βλάνταν Ιβιτς που στερείται εκ νέου τον περσινό αρχισκόρερ Ντίνι.


Οριακό, αμφίρροπο, κακώς όμως τόσο χαμηλά το διπλό. 

Ανοιχτό ματς, λογικά


Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα. Αμφότερες παίζουν καλή μπαλίτσα ως τώρα, μετά την ήττα στον Βόλο ο Ατρόμητος έκανε το 2/2 στο Περιστέρι με ΑΕΚ και Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ προ της ήττας από την ΑΕΚ είχε περάσει με νίκη από τη Ριζούπολη. Οι Περιστεριώτες έχουν να ηττηθούν από τον Σεπτέμβρη του 2016 από τους Γιαννιώτες (2-3-0), έχοντας 7-6-1 συνολική παράδοση ως γηπεδούχοι, μόνο διπλό τον Ιανουάριο του ’16 με Μανιά και Τσουκαλά (2-0). Σκεφτόμουν ότι το διπλό, αλλά η μη επάνοδος του Κριζμάν, σε συνδυασμό με την απώλεια των χαφ Σιόντη και Κάστρο, είναι αποτρεπτική.

Ωστόσο το line στα γκολ είναι υψηλό, σε ματς που περιμένεις να παίξουν ανοιχτά το over 2 σε ασιατικό (με επιστροφή μίζας σε ακριβώς δύο γκολ) είναι σε καλή τιμή.



Δυάδα (απόδοσης 2.88)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Μπάρνσλι 🆚 Γουότφορντ 1Χ 🦊 1.64. (Betshop)

🇬🇷 17:15 Ατρόμητος 🆚 ΠΑΣ Γιάννινα Over 2 A.H. 🦊 1.76. (Betshop)

Απέχει το «πράσινο μίλι»


Ιντερ – Πάρμα. Μετά το 0-0 στο Κίεβο με τη Σαχτάρ, όπου άξιζε τη νίκη, η Ιντερ παίζει σήμερα με την Πάρμα κι ακολουθεί η Ρεάλ. Στο 15-9-2 η παράδοσή της υποδεχόμενη την Πάρμα, τελευταίο διπλό όμως πρόπερσι ενώ χάνει το σημερινό το… πράσινο μίλι, ο Ρομέλου Λουκάκου που είναι αμφίβολος για το μεσοβδόμαδο. Η Πάρμα γκολ βρίσκει, ασταθής είναι, δεν αποκλείεται να κάνει σήμερα τη ζημιά στους Λομβαρδούς, ελλείψει Λουκάκου όμως ήρθε η ώρα ο Ερικσεν να βγάλει καμιά ασίστ στον Λαουτάρο Μαρτίνες…



Σκόρερ


🇮🇹 19:00 Ιντερ 🆚 Πάρμα Γκολ Λαουτάρο 🦊 2.00. (Bwin)

Χωρίς τον… δαγκωνιάρη


Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο 17-6-13 η συνολική τους παράδοση στην Παμπλόνα, πέντε διπλά στα τελευταία έξι για την Ατλέτι, η οποία μετά την αποχώρηση του Τομάς δεν είναι φερέγγυα στα χαφ και ομάδες όμως η Σάλτσμπουργκ τις βάζουν δύο γκολ στη Μαδρίτη (3-2, μεσοβδόμαδα), στα θετικά τούτου τα δύο γκολ του Ζοάο Φέλιξ. «Τρέχει» αήττητο 21 αγώνων (12-9-0) στο πρωτάθλημα, εκτός αποστολής για λόγους rotation ο Λουίς Σουάρες, εκ νέου έξω Ντιέγο Κόστα, Σαούλ, Καράσκο. Με Κορέα, Γιορέντε, Βιτόλο πίσω από τον Ζοάο Φέλιξ οι Μαδριλένοι ενάντια σε μια αήττητη, στα τελευταία τρία, Οσασούνα.

Ελλείψει του… δαγκωνιάρη, ευκαιρία ο ταλαντούχος Πορτογάλος να συνεχίσει το κρεσέντο του.



Σκόρερ


🇪🇸 19:30 Οσασούνα 🆚 Ατλέτικο Μ. Γκολ Ζοάο Φέλιξ 🦊 2.88. (Novibet)

Μα… ποτέ; Ποτέ;


Λαμία – Παναθηναϊκός. Είναι δύο από τις τέσσερις ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν νίκη μετά από πέντε ματς. Κι αν για τη Λαμία δεν ξενίζει, για τους «πράσινους» είναι η χειρότερη εκκίνηση στην ιστορία τους και παίζουν με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ που τους έχει κάνει… ζημιές και ζημιές. Την προηγούμενη φορά που δεν νίκησε ο Παναθηναϊκός πέντε διαδοχικά παιχνίδια ήταν τους τελευταίους δύο μήνες του 2017, όταν και δεν είχε νίκη σε έξι αγώνες ενώ δεν νίκησε στις τελευταίες πέντε εξόδους του στην επαρχία.


Και φυσικά δεν έχει νίκη στη Λαμία τρεις φορές για τη Super League και τρεις για το Κύπελλο (3-3-0 οι γηπεδούχοι), πλάκα πλάκα ο Παναθηναϊκός έχει φύγει με… χαμόγελο από τη Λαμία 1968, αλλά και τότε στην παράταση την είχε νικήσει, 2-1 για το Κύπελλο!

Στην επάνοδο του Μπάμπη του Τεννέ η Λαμία έφερε 0-0 με τον Παναιτωλικό, δεν έχει για σήμερα Χατζηστραβό, Βασιλακάκη, Βασιλόγιαννη, Νιάσε. Στην «πράσινη» αποστολή για πρώτη φορά ο Βιγιαφάνιες, απόντες οι Μπουζούκης, Χουανκάρ, Μαυρομάτης, Βέλεθ, Αγιούμπ, Αντόνιτο, Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης. Με 4-4-2 ο Λάζλο Μπόλονι, με Μακέντα, Καρλίτος μπροστά.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Δεν είναι για να ποντάρεις ομάδα που δεν βλέπεται, θέλει και κάλυψη το ματς. Σε ίδια τιμή με το διπλό τ ο combo του Χ2 με δύο γκολ στο ματς, προτιμότερο…



Combo


🇬🇷 19:30 Λαμία 🆚 Παναθηναϊκός Χ2 & over 1,5 🦊 1.95. (Stoiximan)

Όλα τα σερί κάποτε, τελειώνουν


Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ. Δεν είναι στα φόρτε της η Λίβερπουλ, καταπόνηση δείχνει, σοβαρές ελλείψεις έχει, είναι εμφανές. Ακόμη και με τη Μίντιλαντ μεσοβδόμαδα, πέρυσι τέτοιον καιρό το ματς θα έληγε με εξάρα (και το έφτασε ως το 2-0), ακολουθεί μεσοβδόμαδα η Αταλάντα, προηγήθηκε το αγχωτικό 2-1 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Ανφιλντ». Και οι ελλείψεις δεν έχουν τελειωμό, ο Γιούργεν Κλοπ υπολόγιζε τον χαφ Φαμπίνιο για αντί-Φαν Ντάικ σε πολλά ματς και τέθηκε εκτός, λείπουν οι Φαν Ντάικ, Τσιμίκας και Οξλέιντ Τσάμπερλεν ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάτιπ, Τιάγκο Αλκάνταρα και Κεϊτά. Τουλάχιστον μεσοβδόμαδα πήραν ανάσες Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο ενώ παρτενέρ του Γκόμεζ στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να είναι ο 19χρονος Ρις Γουίλιαμς.

H Γουέστ Χαμ έδειξε πυγμή και χαρακτήρα με τη Μάντσεστερ Σίτι, πήρε 1-1, διεύρυνε το αήττητο σερί της (2-2-0) και (απ)έδειξε ότι είναι ικανή για πιο ψηλά.


Οι δύο ομάδες συναντιούνται για 141η φορά σε επίσημο, 74 νίκες η Λίβερπουλ. Επιμέρους στο λιμάνι είναι 47-19-4 ανεξαρτήτως διοργάνωσης, τελευταία νίκη των «χάμερς» με 3-0 τον Αύγουστο του 2015 (με Λαντζίνι, Νομπλε και Σακό) και η αμέσως προηγούμενη ήταν τον… Απρίλιο του 1963 με 2-1. Ο Μπόμπι Μουρ ηγούνταν τότε των «χάμερς», μαζί με Μάρτιν Πίτερς και Τζεφ Χαρστ ενώ η Λίβερπουλ του Μπιλ Σάνκλι είχε Ρότζερ Χαντ, Ιαν Κάλαγαν και Τζέρι Μπράιν, και οι έξι αναδείχθηκαν παγκόσμιο πρωταθλητές με την Αγγλία το ’66.

Στα 62 σερί ματς το αήττητο σερί της Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» με 51 νίκες και 11 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και γκολ… 164-41! Τελευταία ήττα ήταν τον Απρίλιο του 2017 με 2-1 από την Κρίσταλ Πάλας με ισάριθμα γκολ του πρώην παίκτη της, Κρίστιαν Μπεντέκε, ο οποίος ήταν βασικός για τους «κόκκινους» στην προ πενταετίας 3άρα από τη Γουέστ Χαμ! Χμ… Άλλο ένα στατιστικό είναι ότι ο Ντέιβιντ Μόγες δεν έχει φύγει ποτέ νικηφόρα, σε 15 ματς, από το «Ανφιλντ» (0-6-9).

Το πιάσατε το υπονοούμενο λοιπόν…

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Λίβερπουλ 🆚 Γουέστ Χαμ 2 🦊 8.00. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ