foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πέρυσι 20.08 στο clasico, φέτος άλλη funbetιά, του 11.50

Μποζιονέλος | 24 Οκτ 2020 13:01
zidane-enrikque.jpg

Ωραιότατα, μετά την Τετάρτη, πήγε και η Πέμπτη. Ως είχα αναφέρει… ευρωλιγκίσαμε και τα του Europa ερίχθησαν (sic) χαλαρά, τα ρίσκα με 7άρες και 10άρες αποδόσεις δεν βγήκαν.

🦊 Πέρασαν όμως και τα πέντε, ναι, στην Euroleague: δυάδα του 2.76 (ας πρόσεχαν, που φαβορίτιζαν τη Ζάλγκιρις…), το under στο Παναθηναϊκός – Φενέρ του 1.97 (άλλο λάθος από εκεί) όπως και το συστηματάκι μονών και δυάδων (του 5.17) με τους πόντους της Βαλένθια και το αβάτζο του Παναθηναϊκού.

🦊 Στα του Europa ο Σβιντέρσκι δεν ξεκίνησε (σ.σ. σοβαρά, το θέμα είναι η αποζημίωση του Αμπέλ, ή κάτι άλλο;), ΑΕΚ, LASK και Νις funbetίστηκαν αλλά, φευ και έδωσαν κάτι δύο bets. Το trixie έβγαλε δυάδα του 6.42 φέρνοντας πίσω τη μίζα, συν κάτι ψιλά, και η δυάδα των goal/goal σε PSV – Γρανάδα και Τότεναμ – LASK κασαρίστηκε και κάτι ψίχουλα έφερε.

🦊 Σάββατο σήμερα, κλασικά αναζήτηση αουτσάιντερ τιμών με αξία, ξανά ένα trixάκι με ρίσκο, μερικοί σκόρερ και fun bets…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Ένα περίεργο clasico, ο Κούμαν και ο «Ζιζού»


Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφότερες δεν φτάνουν στο πρώτο φετινό clasico υπό τις καλύτερες διεθνείς προϋποθέσεις. Όπως, ειρήσθω εν παρόδω, είχε συμβεί και πέρυσι στο αντίστοιχο πρώτο, στη Βαρκελώνη, με τον υπογράφοντας να ρισκάρει ποντάροντας ακριβές αποτέλεσμα 0-0, που είχε μα εμφανιστεί 17 χρόνια μεταξύ τους, και να πληρώνει… 20.08. Και σε μέρα όπου είχαν βγει μάλιστα 7/9 με αποδοσάρες.


Πρόσωπο του ντέρμπι ο Ρόναλντ Κούμαν που θα καθοδηγήσει την Μπαρτσελόνα στο πρώτο του clasico, 31 χρόνια από όταν άρχισε να σκοράρει ως παίκτης κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ολλανδός είχε αγωνιστεί συνολικά 14 φορές κόντρα στη «βασίλισσα» και είχε σκοράρει 6 φορές, εκ των οποίων τέσσερα πέναλτι και δύο με (τα κλασικά του) απευθείας φάουλ: 6-3-5 ο απολογισμός του σε clasico.

Ο Κούμαν έπαιξε το 1989-95 στην Μπάρτσα και δεν… πρόλαβε φυσικά τον κατά εννέα χρόνια μικρότερό του, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος παίζει το… κεφάλι του πλέον στη Ρεάλ: έπαιξε στη «βασίλισσα» το 2001-06, είχε 4-4-3 ως παίκτης ενάντια στην Μπαρτσελόνα και μετρά 4-3-2 ως προπονητής. Κλασικός… τσαντίλας, όταν έπαιζε, ο Γάλλος, το 2003 έχασε την ψυχραιμία του με τον Λουίς Ενρίκε στο ντέρμπι…

Οι Κούμαν και Ζιντάν ανταμώνουν για πρώτη φορά ως αντίπαλοι στους πάγκους, ενώ ο Ολλανδός αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά τη Ρεάλ ως τεχνικός: το 2007-08 ήταν τεχνικός της Βαλένθια και την καθοδήγησε στο ματς του β’ γύρου, με θρίαμβο μάλιστα 3-2 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» με δύο γκολ του Νταβίδ Βίγια κι ένα του Αριθμένδι, είχε σκοράρει για τους «μερέχνες» του Μπερντ Σούστερ, δις, ο Ραούλ. Εξ όσων έπαιζαν τότε, μόνο Μαρσέλο και Ράμος παραμένουν ως σήμερα στη Ρεάλ.


Η Μπάρτσα έριξε μεσοβδόμαδα 5άρα στην αδύναμη Φερεντσβάρος αλλά είχε προηγηθεί η ήττα από τη Χετάφε, όπου ήταν (ξανά) ανύπαρκτη, εμμένει σε 4-2-3-1 ο Κούμαν με τον Μέσι στην κορυφή και τους Γκριζμάν, Κοουτίνιο, Φατί πίσω του. Η Ρεάλ… ρεζιλεύτηκε από την αποδεκατισμένη Σαχτάρ μεσοβδόμαδα στη Μαδρίτη χάνοντας 3-2, είχε προηγηθεί το 1-0 από την Κάντιθ, ο «Ζιζού» είναι πια υπό κρίση. Γυρίζει ο Ράμος, εκτός πάλι Καρβαχάλ. Αζάρ, Οντεγκααρντ, με 4-4-2 και τους Μπενζεμά, Βινίσιους, με «ρόμβο» στο κέντρο (και τον Μόντριτς οργανωτή) οι Μαδριλένοι.

Αφού… βγήκε και το 0-0 πέρυσι, ένα συχνό σκορ που καθυστερεί αρκετά είναι το 1-0, και στις δύο έδρες: έχει να εμφανιστεί επί 38 σερί clasico, ήτοι από το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 1-0 τον Νοέμβριο του 2009, με Πεπ Γκουαρδιόλα και Μανουέλ Πελεγκρίνι στους πάγκους, με γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο 56’, με αποβολές Μπουσκέτς (63’) και Λασανά Ντιαρά (90’) και με τους Μέσι, Ανρί από τη μια, Ιγουαΐν, Ρονάλντο από την άλλη, μπροστάρηδες. Ε, όχι, σε clasico αν κυνηγάς τέτοια, μπορεί να το χάσεις κι από το 20λεπτο αλλά ναι, μια ψιλή, ερίχθη. Αν πάει να βγει αλλά το ματς έχει ρυθμό, το πολύ πολύ το κασάρεις στο τέλος.

Επίσης, ο Μέσι μετρά 23 γκολ σε 43 clasico αλλά κανένα από τον Μάιο του 2018 (τότε, 2-2 στο «Καμπ Νου», ήτοι επί έξι συνεχόμενα επίσημα μεταξύ τους. Πολλά για τα… κυβικά του. Όχι πως είναι στα… χάι του, αλλά κάποτε ο Μέσι πλήρωνε 1.50 για να βάλει γκολ στη Ρεάλ…

Κοντολογίς, clasico για ειδικά. Άσο βλέπω αλλά δεν ποντάρεται έτσι όπως διαμορφώνεται το πρώτο φετινό ντέρμπι….


Fun bet

🇪🇸 17:00 Μπαρτσελόνα 🆚 Ρεάλ Μαδρίτης Ακριβές σκορ 1-0 🦊 11.50. (Interwetten)

Σκόρερ

🇪🇸 17:00 Μπαρτσελόνα 🆚 Ρεάλ Μαδρίτης Γκολ Μέσι 🦊 2.05. (Interwetten)

Ο Χόντγκσον ενάντια στην πρώην


Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας. Από τις 27 Απριλίου του 2019, σεζόν που έπεσε, έχει να κάνει νίκη στην Premier League η Φούλαμ, 0-1-4 φέτος αλλά στο 1-1 με τη Γιουνάιτεντ στο Σέφιλντ άξιζε τη νίκη, χάνοντας πέναλτι στο 77’ και δεχόμενη γκολ από πέναλτι στο 85’. Απέναντί της ο Ρόι Χόντγκσον της Κρίσταλ Πάλας, που εργάστηκε για μια τριετία (2007-10) στους «κότατζερς» και τους οδήγησε μέχρι τον τελικό του Europa League με την Ατλέτικο, το 2010.


Η Πάλας δέχθηκε κι αυτή γκολ στο τέλος, στο δικό της 1-1, με την Μπράιτον, της λείπει η αυτοπεποίθηση και έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία… 13 ματς πρωταθλήματος. Συν ότι ο κίπερ Μπάτλαντ και ο φορ Αγιού βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, νέα απώλεια ο βασικός στόπερ Κέιχιλ. Ασος μεν, αλλά θέλει και κάλυψη.

Crash test το σημερινό


Μπρίστολ Σίτι – Σουόνσι. Γειτονικό ντερμπάκι, χωρίς κόσμο, με καλή παράδοση για τη γηπεδούχο που έχασε μόλις ένα από τα τελευταία 11 φιλοξενώντας τους Ουαλούς ανεξαρτήτως διοργάνωσης (7-3-1), έρχεται από την πρώτη φετινή της ήττα (1-0 από Μίντλεσμπρο) μετά από εκκίνηση με καρέ νικών. Crash test σεζόν, το σημερινό και δίχως τον καλό στόπερ Μόουσον ενώ η αήττητη, ακόμη, εκτός έδρας (2-1-0) Σουόνσι παίζει καλύτερα από πέρυσι, αποδίδει η δουλειά του Στιβ Κούπερ. Ματς για αμφίτερμα.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυάδα (απόδοσης 3.31)

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Φούλαμ 🆚 Κρίσταλ Πάλας 1 dnb 🦊 1.83. (Betshop)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Μπρίστολ Σίτι 🆚 Σουόνσι Goal/goal 🦊 1.81. (Betshop)

Για το γκολ της… μεταγραφής

Φένλο – Αγιαξ. Δαυίδ εναντίον Γολιάθ ωστόσο η VVV βγάζει χαρακτήρα, πήρε 2-2 στο Αλκμααρ αν και στο 85’ έχανε με δύο γκολ, παίζοντας βέβαια με παίκτη παραπάνω από το 42’. Ο Αγιαξ έχασε μεσοβδόμαδα υποδεχόμενος τη Λίβερπουλ αλλά άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό, ακολουθεί την Τρίτη το ματς στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα, επιβεβλημένη η ορθή διαχείριση του ρόστερ. Δύσκολα θα… σπάσει, όχι απίθανα, τούτο.

Κράτησα… τον δικό μας: ο Γιώργος Γιακουμάκης γίνεται ολοένα και καλύτερος, σε τέτοια ματς αν σκοράρεις πας… για μεταγραφή μετά.

 

Σκόρερ

 

🇳🇱 17:30 Φένλο 🆚 Αγιαξ Γκολ Γιακουμάκης 🦊 4.50. (Bet365)

Του… covid γίνεται

Κρασνόνταρ – Σπαρτάκ Μόσχας. Με πολλές ελλείψεις και τύχη πήρε η Κρασνόνταρ μεσοβδόμαδα 1-1 στη Βρετάνη από τη Ρεν, τόσο ο προπονητής όσο και αρκετοί παίκτες επισήμως είναι «υπόπτως κρουσματικοί», κυρίως ο σταρ Καμπελά ενώ ακολουθεί μεσοβδόμαδα η υποδοχή της Τσέλσι. Χτύπησε και ο μπακ Πέτροφ, μια πεντάδα βασικών παικτών δίνονται αμφίβολοι. Μύλος. Πιο… νορμάλ τα νέα στη (συμπρωτοπόρο με τη Ζενίτ) Σπαρτάκ, που δεν έχει μετά τον μέσο Γκλούνσεκοφ και τον φορ Σομπόλεφ. Η Σπαρτάκ έχει καλή παράδοση στο Κρασνόνταρ με τρία διπλά στα τελευταία πέντε. Γιατί όχι ένα ακόμη; Πόνταρα, αλλά με κάλυψη σε draw no bet

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τσου-λου, μου ήθελες...


Μπασάκσεχιρ – Αντάλιασπορ. Πρωτάθλημα ήθελε η Μπασάκ, ας… τα λουστεί. Ναι μεν της έκανε καλό η διακοπή, νικώντας την Τράμπζονσπορ (πρώτο ματς που νίκησε, που σκόραρε, πρώτοι της βαθμοί) αλλά μεσοβδόμαδα στη Λειψία ηττήθηκε με 2-0 με το ματς να έχει τελειώσει πριν καν την ανάπαυλα ενώ την Τρίτη ακολουθεί… η Παρί. Δεδομένο το rotation στην πρωταθλήτρια, ενώ η Αντάλιασπορ ψάχνει το περσινό της momentum, έστω κι αν εντός έδρας δεν έχει ηττηθεί από τον Ιανουάριο και… την Μπασάκσεχιρ. Συν ότι ενάντια στην Μπασάκ έχουν τα χειρότερα αποτελέσματα κόντρα σε κάθε άλλη ομάδα από τότε που επέστρεψαν στη Super Lig (2015-16), ήτοι 1-1-8 με επτά σερί ήττες και στις δύο έδρες. Έχει μια καλή ευκαιρία απόψε, ελέω timing.

Οκτώ χρόνια αναμονή


Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τοπικό ντερμπάκι μεν, στη χώρα των Βάσκων αλλά με καλές σχέσεις (όπως για όλους τους συλλόγους της περιοχής) τα τελευταία χρόνια. Αποδεκατισμένη η Οσασούνα όμως (διαβάστε στην ανάλυση Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο), με τρεις μέσους και τρεις χαφ, άπαντες εν δυνάμει βασικούς, χωρίς άσο μεταξύ τους στο «Σαδάρ» εδώ και οκτώ χρόνια με τέσσερα σερί διπλά έκτοτε, με το 2-0 επί της Λεβάντε η Αθλέτικ κάτι άρχισε να δείχνει αλλά θέλει χρόνο. Πιθανή ισοπαλία, από τις σπάνιες που ποντάρω…

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Trixie (απόδοση τριάδας: 15.40)

 

🇷🇺 19:00 Κρασνόνταρ 🆚 Σπαρτάκ Μόσχας 2 dnb 🦊 2.32. (Bet365)

🇹🇷 19:00 Μπασάκσεχιρ 🆚 Αντάλιασπορ Χ2 🦊 2.29. (Bet365)

🇪🇸 19:30 Οσασούνα 🆚 Αθλέτικ Μπιλμπάο Χ 🦊 2.90. (Bet365)

Κηλίδα στην ιστορία του ενόψει;


Παναθηναϊκός – Βόλος. Ντεμπούτο για τον Λαντισλάο (σ.σ. Λάζλο για τους φίλους) Μπόλονι στους «πράσινους» που δεν έχουν νίκη ακόμη αλλά ο Βόλος έχει ήδη συγκομιδή 10 βαθμών (με τρεις νίκες στα πρώτα πέντε). Αν δεν νικήσει και σήμερα τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι η πρώτη φορά στα 62 χρόνια πρωταθλημάτων, που δεν θα έχει νίκη στα πρώτα πέντε παιχνίδια του! Θα τα καταφέρει κι αυτό ο Γιάννης μας; Πέρυσι στο ΟΑΚΑ ήρθαν 4-1 (με δύο από Μακέντα κι ένα από Νάγκι και Χατζηγιοβάνη) και 1-1 στον Βόλο.



Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τον άσο, πιθανολογώ όμως ο Καρλίτος να σκοράρει εκ νέου.

Σκόρερ


🇬🇷 20:30 Παναθηναϊκός 🆚 Βόλος Γκολ Καρλίτος 🦊 2.50. (Stoiximan)

61 σερί ματς αήττητη εντός


Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η περσινή SUFC θα απειλούσε στο «Ανφιλντ», ακόμη και αδειανό, τούτη φέτος δεν πείθει, απώλεσε το μενταλιτέ που πέρυσι την έφτασε να ελπίζει ακόμη και σε ευρωπαϊκή έξοδο και δεν έχει νίκη στα πρώτα πέντε. ΟΚ, τα… βλέπουμε όλα σε τούτη την περίεργη σεζόν, σε κάθε χώρα, κάποια στιγμή η πρωταθλήτρια Αγγλίας, η πρωταθλήτρια Αγγλίας λέγω, θα ηττηθεί και στο λιμάνι αλλά μάλλον όχι απόψε. Θυμίζω ότι είναι επί 61 σερί ματς αήττητη εντός (50-11-0) νικώντας στα τελευταία 27/28. Αν κάτι σπανίζει στα του «Ανφιλντ», πλην του διπλού, είναι τα γκολ του Φιρμίνο, μόλις ένα στα τελευταία… 57 (!). Ε, Σαββατόβραδο είναι, μπορεί να έχει φουσκοθαλασσιές… Η Μίντιλαντ ακολουθεί μεσοβδόμαδα, δεν έχει και πολλές εναλλακτικές ο Γιούργκεν Κλοπ για rotation.

Σκόρερ


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 22:00 Λίβερπουλ 🆚 Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Γκολ Φιρμίνο 🦊 2.75. (Novibet)

Η ντουζίνα του Σουάρες…

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις. Η Ατλέτι έφαγε 4άρα στο Μόναχο την Τετάρτη από την Μπάγερν, η σκέψη μας στον Λουίς Σουάρες που μετρά 12 γκολ σε δύο μήνες από την Μπάγερν, ακολουθεί η Σάλτσμπουργκ την Τρίτη, 7-1-0 μεταξύ τους στη Μαδρίτη μετά το τελευταίο διπλό των «βερδιμπλάνκος», 2-0 τον Δεκέμβριο του 2011 με γκολ από Ποθουέλο και Ρόκε Σάντα Κρουζ, έκτοτε σε οκτώ επίσημα εκεί σκόραραν μόνο σε ένα κι αυτό σε ματς που ηττήθηκαν 5-1, το 2016.

Στο 3-0-3 φέτος η ασταθής ομάδα του Μανουέλ Πελεγρίνι αλλά γκολ, ειδικά σε μια Ατλέτι που ίσως κατέβει με 2-3 αλλαγές, μπορεί να βρει.

 

Μονό

 

🇪🇸 22:00 Ατλέτικο Μ. 🆚 Μπέτις Goal/goal 🦊 2.10. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ