foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τα… τσαμπιά στον ΠΑΟΚ, το «ποτέ» της ΑΕΚ, το σίκουελ στο ΟΑΚΑ

Μποζιονέλος | 22 Οκτ 2020 13:28
omonoia-paok-1976-1.jpg

Ο,τι έχουν ζητήσει τα μεγάλα ευρωπαϊκά clubs, εδώ και χρόνια, από την UEFA, το πήραν, πάντα με την απειλή της… απόσχισης για τη δημιουργία μιας κλειστής, δικής τους λίγκας, ονόματι European Premier League. Είκοσι χρόνια τώρα, μια από τα ίδια: 32 από 24 ομάδες στο Champions League, κατάργηση της β’ φάσης ομίλων, δραματική μείωση των εισιτηρίων από τα προκριματικά (μόλις 6/32, πλέον), αύξηση, αύξηση και πάλι αύξηση από το market pool.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα, με την UEFA τα τελευταία 24ωρα να διαρρέει ότι δημιουργία της κλειστής Λίγκας των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων δεν μπαίνει καν σε συζήτηση. «Η αξία της ενότητας, του προβιβασμού, του υποβιβασμού και των ανοιχτών πρωταθλημάτων δεν γίνεται να μπουν σε διαπραγμάτευση και ν' ανατραπούν», διαδίδεται.

Στα τελευταία άρθρα αναφέρθηκε, στην εισαγωγή, το πλάνο που οριοθετείται από το 2024-25 και μετά. Αλλά τούτη τη φορά, οι «μεγάλες» δείχνουν αποφασισμένες.


🦊 Καλά πήγε χθες, πολύ καλά, ρέφαρε και με το παραπάνω την κακή Τρίτη και θύμισε, σε… ποσοστά, την εξαιρετική Κυριακή. Αν το έβαζε και ο Μπενεντέτο εκεί, νωρίς, ίσως έβγαινε και το 4.80 στο Καραϊσκάκη… Fun bet ήταν, χάθηκε, ως χάθηκε και η δυάδα του 2.86: πλήρωσαν οι κάρτες στο Μπάγερν – Ατλέτι αλλά στο Σάλτσμπουργκ – Λόκο εντέλει… παραέγιναν φάουλ. Πλήρωσαν:

🦊 2.00 το over 1,5 ημιχρόνου στο Σίτι – Πόρτο και 2.75 ο καταλογισμός πέναλτι, αμφότερα από το… 20λεπτο.

🦊 5.50 να σκοράρει ο Λουκάκου και να βγει over 2,5 με αμφίτερμα το Ιντερ – Γκλάντμπαχ, combo που ως και πριν τη σέντρα είχε πέσει πάρα πολύ.

🦊 1.89 η δυάδα με τα ασιατικό γκολ στο Μίντιλαντ – Αταλάντα (σ.σ. πάλι 4άρα, ως λέγαμε!), και πλήρωσε μόνο τόσο επειδή το ασιατικό στο Αγιαξ – Λίβερπουλ έμεινε στη… μονάδα.

🦊 2.15 το να μπει γκολ μετά το 75:00 στο Ολυμπιακός – Μαρσέιγ. Ταμάμ!


Όσο για τις… μπομπίτσες του διημέρου, που βγήκαν στα 16 ματς, τύπου Γιουνάιτεντ, Μπριζ ή, χθες, Σαχτάρ; Είπαμε από μέρες: θα αναστηθούν και οι πεθαμένοι φέτος.

Και πέρυσι, σε άδειο ΟΑΚΑ έπαιξαν 


Ζάλγκιρις – Βαλένθια. Με περιορισμένη παρουσία φιλάθλων το ματς στο Κάουνας, με τη Ζάλγκιρις να εκπλήσσει (όχι τους μη μύστες…) κάνοντας το 4/4 στην εκκίνηση της σεζόν, όχι πως είχε και βατό πρόγραμμα, ενώ οι 3/4 νίκες ήταν εκτός. Οι Λιθουανοί... κατάπιαν την Εφές αλλά απόψε αντιμετωπίζουν μια καλοδουλεμένη ομάδα, με τη Βαλένθια να δέχεται πρώτη ήττα, κι αυτή από την Μπαρτσελόνα. Εκτός έκανε ήδη ένα μεγάλο, και… πανεύκολα, διπλό, με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, την περσινή διακοπείσα σεζόν είχε κλείσει με πέντε διπλά σε οκτώ (ενώ είχε αρχίσει με έξι σερί ήττες μακριά από το «Λα Φοντέτα»), με πρώτο χρονικά… στο Κάουνας. Βρε, λες; Ούτως ή άλλως, ψάχνοντας (πάντα) κάτι κοντά στον διπλασιασμό, με μικρό αβάτζο πόντων την πόνταρα. 

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε. Απόψε, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν συνολικά για 32η φορά. Ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα με 16-14 στις νίκες, σε ένα… γαϊτανάκι που ξεκίνησε τη σεζόν 2000-01 αλλά η Φενέρ νίκησε και στα επτά από τα τελευταία εννέα -συμπτωματικά βέβαια και το περσινό στο ΟΑΚΑ διεξήχθη χωρίς κόσμο, ελέω τιμωρίας του «εξάστερου» μετά το clasico με τον Ολυμπιακό- και νίκησε 81-78 τους Τούρκους.


Οι «πράσινοι» ήταν καλοί στη Βαρκελώνη αλλά, κλασικά, λύγισαν στο τέλος, στην παράταση, νοκ άουτ τέθηκε ο Παπαπέτρου αλλά γυρίζει ο Μποχωρίδης. Η Φενέρ στη… διαβολοβδομάδα έχασε από ΤΣΣΚΑ (στην παράταση) και Μπάγερν (με 4 πόντους και… από το 45-25 του ημιχρόνου), αμφότερα στην Κωνσταντινούπολη, διακριτή η φετινή λογική με σκληρή άμυνα, καμία αντίπαλος δεν ξεπέρασε στους 75 στο 40λεπτο. Οκ, σημαντική η απουσία του Παπαπέτρου αλλά γιατί τόσο φαβορί η Φενέρ; Μην τρελαθούμε… 

Ερυθρός Αστέρας – ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πέντε φορές έχουν αναμετρηθεί στο Βελιγράδι, με τους Ρώσους να μετρούν τέσσερις νίκες. Οι Σέρβοι έρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Ζάλγκιρις και το ρόστερ είναι φρέσκο μιας και ο σέντερ Τέρι ανάρρωσε από κορωνοϊό ενώ ετοιμοπόλεμοι δηλώνουν οι νεοαποκτηθέντες, ο γνωστός μας γκαρντ Ρότσεστι και ο ψηλός Ο’ Μπράιαντ. Οι Ρώσοι, μετά τη νίκη στην Τουρκία επί της Φενέρ, ηττήθηκαν από την Αλμπα στη Μόσχα, καθώς παρασύρθηκαν από το… run and gun παιχνίδι των Γερμανών, ενώ πήραν 52 από τους 88 πόντους τους από Τζέιμς (27) και Κλάιμπερν (25) που ήταν, ωστόσο, μοιραίοι στο τέλος. Ο Μιλουτίνοφ ήταν κακός αλλά του λείπουν αγώνες. Η ΤΣΣΚΑ έβαλε στα πρώτα τρία της ως 33 πόντους μέχρι το ημίχρονο και στην Αλμπα… 51 (αλλά ηττήθηκε), ο Αστέρας δεν έχει ξεπεράσει τους 36 ως τώρα ως την ανάπαυλα… Κράτησα το χαμηλό line ημιχρόνου.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Δυάδα (απόδοσης 2.76) 🏀


🇱🇹🇪🇸 20:00 Ζάλγκιρις 🆚 Βαλένθια (+4,5) 2 🦊 1.72. (Stoiximan)

🇷🇸🇷🇺 21:45 Ερυθρός Αστέρας 🆚 ΤΣΣΚΑ Μόσχας Under 79,5 στο 1ο ημίχ. 🦊 1.61. (Stoiximan) 

Μονό 🏀


🇬🇷🇹🇷 21:00 Παναθηναϊκός 🆚 Φενέρμπαχτσε Under 156,5 🦊 1.97. (Stoiximan) 

Μονά και δυάδα (απόδοσης 5.17) 🏀


🇱🇹🇪🇸 20:00 Ζάλγκιρις 🆚 Βαλένθια Βαλένθια over 77,5 🦊 2.30. (Novibet)

🇬🇷🇹🇷 21:00 Παναθηναϊκός (+2,5) 🆚 Φενέρμπαχτσε 1 🦊 2.25. (Novibet)

Europa League λοιπόν και εννοείται ότι θα είμαι, πλην σπανίων εξαιρέσεων, λιτός. Νομίζω με 6.500 λέξεις ανάλυσης, ιστοριών και… αρκετά ταμεία, καλά να είμαστε, το διήμερο του Champions League, πάθατε… overdose από Virtubozo.

Με την ευχή να πάνε καλά οι ελληνικές ομάδες, οι «δικέφαλοί» μας, όπως χθες ο Ολυμπιακός, στη ρέντα του οποίου υποκλίνεται και ο μεγαλύτερος… εχθρός – αλλά κυρίως στην αξία του.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Όταν έπαιζε με την Ομόνοια για την… Α’ Εθνική


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ομόνοια στην άδεια Τούμπα, με τις δύο ομάδες να έχουν… προηγούμενα από το 1976-77, στον 1ο γύρο του Πρωταθλητριών, εποχή της πρώτης μεγάλης ομάδας του «δικεφάλου του Βορρά», Γιώργου Κούδα προεξάρχοντος.


Στο ενσταντανέ, ο κόσμος κρεμόταν σαν… τσαμπιά στο «Παγκύπρια» (παλιό ΓΣΠ) στον παρθενικό αγώνα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών: στο 39' ο Γιώργος Κούδας δέχτηκε την πάσα του Γούναρη και εκτέλεσε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ενώ, στο 87', ο Πέλλιος βρήκε με σέντρα τον Σαράφη που σκόραρε με κεφαλιά. Η ρεβάνς της Τούμπας ήταν διαδικαστική και πέρασε με 1-1 (67’ Σαράφης -  34’ Φίλιππος).

Βεβαίως, οι δύο ομάδες δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωπες μόνο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις άλλα και στην… Α’ Εθνική. Το 1971-72, εποχή που συμμετείχαν και οι κυπριακές ομάδες στο πρωτάθλημά μας ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει… μέσα, έξω με 3-1.

Για την Ομόνοια είναι συνολικά η έκτη φορά που αντιμετωπίζει Ελλαδίτες. Όλες ήταν σε νοκ άουτ αγώνες και αποκλείστηκε στις τέσσερις εξ αυτών, έχοντας απολογισμό συνολικά 1-4-5 και, επί ελληνικού εδάφους 1-2-2. Πρώτες ήταν οι αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό το 1965 (0-1, 1-1) και το 1988 το «τριφύλλι» τέθηκε αντιμέτωπο με… το «τριφύλλι»: τον Παναθηναϊκό, μένοντας εκτός με δύο ήττες (0-1, 0-2). Η μόνη επιτυχία της Ομόνοιας επί ελληνικής ομάδας επιτεύχθηκε στα προκριματικά του UEFA τον Αύγουστο του 2008, όταν απέκλεισε την ΑΕΚ: 1-0 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Καφού και πέρασε χάρη στο 2-2 της ρεβάνς (11’ και 70’ Ντούρο / 16’ Μπλάνκο, 89’ Παυλής). Και φυσικά, πριν ένα μήνα, στα play offs αποκλείστηκε ξανά από τον Ολυμπιακό (1-1, 0-2).

Μόνο ήττες η ΑΕΚ στην Πορτογαλία…


Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Μπράγκα, με τις δύο ομάδες να ανταμώνουν ξανά, μετά από 54 χρόνια. Τότε, στις αρχές της σεζόν 1966-67, η «Ενωση» την αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων και αποκλείστηκε με δύο ήττες: 1-0 στο «Νίκος Γκούμας» και 3-2 στην Πορτογαλία, προηγούμενη στο 6’ με τον Μίμη Παπαϊωάννου και μειώνοντας στο 87’ με αυτογκόλ.


Η Μπράγκα έχει από… ελληνικό παρελθόν και το 1-1 που απέσπασε το 2007 από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε μονό ματς ομίλου UEFA Cup.

Γενικότερα κόντρα σε ομάδες της Πορτογαλίας οι «κιτρινόμαυροι» έχουν 2-0-6 συνολικά. Στην Αθήνα μετρούν 2-0-2, καθώς κέρδισαν την Μπενφίκα το 2009 με 1-0 σε όμιλο UEFA (με γκολ του Μαϊστόροβιτς) και την Πόρτο το 1978 (με το αξέχαστο 6-1) και ηττήθηκαν από Μπράγκα το ’66 και Μπενφίκα το ’18. Σε καρέ επισκέψεων στη χώρα της Ιβηρικής, γνώρισε ισάριθμες ήττες: το 3-2 από την Μπράγκα πριν από 54 χρόνια, το 4-1 από την Πόρτο το 1978, το 2-1 του 2009 και το 1-0 του 2018 από την Μπενφίκα.

Τι κι αν πληρώνουν 7άρια και 10άρια;


Στοιχηματικά, η Ομόνοια δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, αν ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει τη συχνή έλλειψη αυτοπεποίθησης που τον χαρακτηρίζει, θα το πάρει το ματς. Λογικά ξεκινά ο Σβιντέρσκι που αρχίζει και βρίσκει ρυθμό σταδιακά. Και δεν πληρώνει κι άσχημα για απόψε. Για την ΑΕΚ, αξίζει ένα ρίσκο: και δεν θα χάνει… εσαεί στην Πορτογαλία και, προς επίρρωση τούτου, «τρέχει» αήττητο εκτός έδρας σερί δέκα αγώνων (5-5-0) στη διοργάνωση, που κρατάει από το 2011 και το 3-1 από τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα! Τρομερό… Ξερό διπλό και το κασάρεις προς το 80’, το πολύ πολύ.

Κατά τα λοιπά, κοιτάς ματς και αποδόσεις. Από φαβορί, ελάχιστα αξίζουν, ένα εξ αυτών η (ούσα επί 17 σερί ευρωπαϊκά χωρίς νίκη!) Λιλ στην Πράγα επί μιας Σπάρτα που έχει μερικές ελλείψεις και σε αγώνα που λογικό είναι να περιμένεις ρυθμό και γκολ: κατεβάζεις το ρίσκο με Χ2 και το ξανανεβάζεις ζητώντας 3 γκολ.

Από αουτσάιντερ, πρώτο η Αντβέρπ που παίζει, παρουσία ως και 3.000 θεατών, στο Ράζγκραντ ενάντια σε μια μάλλον μέτρια Λουντογκόρετς, παρά την πρόσληψη του έμπειρου Τσέχου Πάβελ Βρμπα. Η Αντβέρπ γύρισε στα Κύπελλα Ευρώπης μετά από 25 χρόνια, πέρυσι αποκλείστηκε από την Αλκμααρ, φέτος μπήκε απευθείας στους ομίλους και εντός συνόρων έρχεται από καλό σερί (4-1-0). Παρά την απουσία του τιμωρημένου φορ Μποκανί, κακώς είναι τόσο αουτσάιντερ, σε υπερβολική τιμή ακόμη και το draw no bet της.

Επίσης, δεν κατανοώ γιατί είναι στον… Θεό η τιμή της Νις, με την ομάδα (σόρι, αρμάδα) του Πατρίκ Βιεϊρά να παίζει εξαιρετικά πλέον, με αυτοματισμούς, με εύκολο γκολ και αρκετά καλή άμυνα. Η αποδυναμωμένη φέτος (χωρίς Φόλαντ και Χάβερτς) Λέβερκουζεν δεν είναι καλά αν και αήττητη στην Bundesliga (1-3-0), δεν είναι σταθερή και θα της λείψει απόψε και ο, κομβικός στα χαφ, Αράνχις. Οι Νικαιώτες έχουν πίσω τον φορ Ντόλμπεργκ, παίζει να παίξουν με τριάδα πίσω πάλι (σ.σ. της μοδός, πλέον, παντού). Αρα;

Κι από (τα αγαπημένα) goal/goal, μια δυαδούλα: εννοείται την Τότεναμ, μη σας πω η LASK κάνει και διπλό (ΟΚ, έριξα μια ψιλή) και το έτερο από το Αϊντχόφεν όπου η PSV κατεβαίνει με ελλείψεις και η (παρθένα, ως φέτος, στην Ευρώπη) Γρανάδα είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, έκανε τρεις προκρίσεις στα προκριματικά, γκολ ίσως βρει.

Ό,τι κατέβασε η κούτρα μου για απόψε, αλλά με ρέγουλο. Europa είναι…

 

Σκόρερ


🇬🇷🇨🇾 19:55 ΠΑΟΚ 🆚 Ομόνοια Γκολ Σβιντέρσκι 🦊 2.50. (Stoiximan)

Fun bet


🇩🇪🇫🇷 19:55 Λέβερκουζεν 🆚 Νις 2 🦊 7.50. (Bet365)

Trixie (απόδοση τριάδας: 15.10)

 

🇵🇹🇬🇷 22:00 Μπράγκα 🆚 ΑΕΚ Χ2 & under 4,5 🦊 2.35. (Betshop)

🇨🇿🇫🇷 22:00 Σπάρτα Πράγας 🆚 Λιλ Χ2 & over 2,5 🦊 2.70. (Betshop)

🇧🇬🇧🇪 22:00 Λουντογκόρετς 🆚 Αντβέρπ 2 dnb 🦊 2.38. (Betshop)

Fun bet


🇵🇹🇬🇷 22:00 Μπράγκα 🆚 ΑΕΚ 2 🦊 5.55. (Pamestoixima.gr)

Δυάδα (απόδοσης 3.42)

 

🇳🇱🇪🇸 19:55 PSV Αϊντχόφεν 🆚 Γρανάδα Goal/goal 🦊 1.90. (Netbet)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇦🇹 22:00 Τότεναμ 🆚 LASK Goal/goal 🦊 1.80. (Netbet)

Fun bet

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇦🇹 22:00 Τότεναμ 🆚 LASK 2 🦊 10.00. (Interwetten)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ