foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ278
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο Ερντογάν, η… Αβάνα, ο Αγιος Στέφανος και τα φάουλ στο ΟΑΚΑ

Μποζιονέλος | 18 Οκτ 2020 13:23
Ο-Ερντογάν-η…-Αβάνα-ο-Αγιος-Στέφανος-και-τα-φάουλ-στο-ΟΑΚΑ.jpg

OK, είπαμε, οι κανονισμοί αλλάζουν, ο VAR (σ.σ. παιδιά, συνάδελφοι κλπ., δεν είναι «το VAR», είναι «o VAR»: video assistant referee σημαίνει, άρα ρέφερι, άρα «ο») άλλαξε το άθλημα αλλά νισάφι κάπου; Όχι.

Ο Μανέ, λοιπόν, έγινε αποδέκτης της μπάλας από αριστερά μέσα στην περιοχή για να γυρίσει στον Χέντερσον κι αυτός με πλασέ να νικήσει τον Πίκφορντ και να κάνει το 3-2 για της Λίβερπουλ και το… μηχάνημα «υπέδειξε» οφσάιντ για χιλιοστά: ως ισχύει, πλέον.

Καταλάβετέ το, αποδεχθείτε το: ακόμη και ο Κλοπ, που διαμαρτυρήθηκε, αλλά και η επίσημη Λίβερπουλ με επιστολή της προς τη λίγκα, διαμαρτυρήθηκαν. Κι όμως, ήταν οφσάιντ. Διότι πλέον, από τη στιγμή που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ώμο για να σκοράρεις, τότε… αυτός είναι οσφάιντ αν είναι έστω και χιλιοστά μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό.

Μιλήστε μου λοιπόν για το ματς ΠΑΣ – Ολυμπιακού όπου η διοίκηση των πρωταθλητών διαμαρτυρήθηκε, ή για άλλες κι άλλες ομάδες. Πλέον, είναι ΟΦΣΑΪΝΤ.

Και ναι, διάολε, κάναμε τόσα χρόνια να μάθουμε στις γυναίκες μας τι είναι οφσάιντ και πάλι από την αρχή…


ΥΓ. Ο Πίκφορντ… ξαπέστειλε με ρήξη χιαστών τον Φαν Ντάικ (τεράστια απώλεια για τη Λίβερπουλ, αλλάζει όλα τα δεδομένα πλέον) και δεν αποβλήθηκε. Αυτό, ναι, ήταν λάθος χθες.

🦊 Τι Μασσαλία και τι Καζαμπλάνκα, ως την… Αβάνα πήγαμε χθες, ότι έπιανα, σκ@τ@ γινόταν, μόνο ένα 2άρι στο σνούκερ πέρασε το βράδυ (στο ματς του γερο-Χίγκινς με τον Τραμπ) και κασαρίστηκε το Φράιμπουργκ – Βέρντερ, δίνοντας τη μίζα και ελάχιστα κάτι παραπάνω. Στον Αρη με τον Απόλλωνα μπήκε ένα, ενώ «πνίγηκε» και ένα πέναλτι της «ελαφράς ταξιαρχίας», η Αρσεναλ έπαιξε φοβισμένα με τη Σίτι και η Μπορντό… κοτίσια με τη Μαρσέιγ (ΟΚ, fun bets ήταν) και το αφρικάνικο πήγε για βρούβες.

Α, και κάτι άλλο διότι «έμεινε» καμιά ώρα δημοσιευμένο. Στην αγγλική δυάδα (Μπλάκμπερν – Φόρεστ και Μίντλεσμπρο – Ρέντινγκ) εμφανίστηκαν και τα δύο ως Χ2 ενώ από την ανάλυση ήταν εμφανές ότι στο δεύτερο το ποντάρισμα ήταν goal/goal. Αλλάχθηκε επακριβώς 62 λεπτά μετά τη δημοσίευση του άρθρου, ήρθε 0-0 αλλά οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους και οφείλουμε να τα λέμε όλα. Όπως και ότι μερικοί μου στέλνατε, με το που έληξαν, «μπράβο για τη δυάδα», αλλά καρφωθήκατε: διαβάσατε μόνο τις προτάσεις και όχι τις αναλύσεις. Ευχαριστώ μπρε, τζάμπα λιώνω στην καρέκλα τόσες ώρες (χεχε);

Προχωράμε, συνεχίζουμε, όταν ψάχνεις αουτσάιντερ τιμές με αξία, και η… Κούβα στο πρόγραμμα είναι. Θα μου πεις, ας έπαιζες Χετάφε και Κάντιθ…

Και επειδή με το αυχενικό, δεν έχω κοιμηθεί κάτι μέρες τώρα και ήταν βαριά τα σκεπάσματα, εξ ου και μεσημέριασε αλλά… προλαβαίνετε. Ανετα.

Ο Πέλκας και… ο Ερντογάν


Φατίχ Καραγιουμρούκ – Κασίμπασα. Η νεοφώτιστη παίζει καλή μπαλίτσα και είχε δύσκολο πρόγραμμα, παίζει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (έδρα της Φενερμπαχτσέ) το τοπικό ντερμπάκι με μια Κασίμπασα που «τρέχει» 9άρι αήττητο εντός από πέρυσι (9-1-0) και εκτός «Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν» (σ.σ. ναι, έτσι το λένε το γηπεδάκι της…) αδυνατεί με 0-1-3 από πέρυσι. Ως πότε; Συν ότι έχει από τον… Απρίλιο του 1962 να ηττηθεί εκτός από Φατίχ σε επίπεδο Super Lig, 3-1-1 βέβαια συνολικά. Επιλογή combαρισμένα δύο γκολ και χωρίς άσο.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Το παράδοξο, που λέτε, είναι ότι Ερντογάν (ποδοσφαιριστής στα νιάτα τ0υ) δεν έπαιξε ποτέ στην Κασίμπασα, απλώς γεννήθηκε στον εν λόγω δήμο της Κωνσταντινούπολης. Έπαιξε σε ομάδες όπως η Ερόκσπορ, η Τσαμιατλί (στη φωτό το 1969 με τη φανέλα της), η ΙETT, λέγεται ότι τον ήθελε η Φενέρ αλλά δεν τον άφησε ο πατέρας του.


Γκιόζτεπε – Φενέρμπαχτσε. Αήττητη μπήκε προ της διακοπής η… Σμυρνιά (1-3-0), ερχόμενη από ισοπαλία στην Πόλη με την Μπασάκ στο τελευταίο, «αποκαλυπτήρια» με καθυστέρηση για τη Φενέρ που έκανε συνολικά 18 (!) μεταγραφές με τους Πέλκα, Περότι και Αντέμι τελευταίους χρονικά. Προφανώς απαιτείται χρόνος προσαρμογής, με 4-2-3-1 ο (γνωστός μας) Ερόλ Μπουλούτ και τους Βαλένσια, Τουφάν, Τιάμ πίσω από τον Σαμάτα, μια χαρά σχήμα. Συνάμα, στη Σμύρνη δεν… περνάει καλά η Φενέρ, μόνο ένα διπλό στα τελευταία 9, κι αυτό τον Νοέμβριο του 2011 με 5-0, ενώ το διπλό έπεσε στα όρια του δίφραγκου. Σε public bet εξελίσσεται, γκολ εκατέρωθεν λογικά θα έχει, σε τιμή για να μπει σε δυάδα, προτιμότερο από το να κυνηγήσεις το φαβορί.



Δυάδα (απόδοσης 2.99)


🇹🇷 16:00 Φατίχ Καραγιουμρούκ 🆚 Κασίμπασα X2 & over 1,5 🦊 1.86. (Netbet)

🇹🇷 19:00 Γκιόζτεπε 🆚 Φενέρμπαχτσε Goal/goal 🦊 1.61. (Netbet)

Οι ελλείψεις και ο υπηρεσιακός


ΟΦΗ – Παναθηναϊκός. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο μετά τον… Φευγιάτος ο Παναθηναϊκός, ο ΟΦΗ βέβαια ψάχνει την πρώτη του νίκη εντός (2/2 ισοπαλίες, και στις δύο πρώτος δέχθηκε γκολ), η νίκη στη Λαμία είναι η μοναδική στα τελευταία 14 (!) ενώ το «τριφύλλι» δεν έχει νίκη στο Ηράκλειο από το 3-2 τον Φεβρουάριο του 2015 (η μοναδική στα τελευταία οκτώ επίσημα στην έδρα του ΟΦΗ), τότε με γκολ από Καρέλη (δύο) και Πράνιτς και τεχνικό τον Γιάννη Αναστασίου.

Σε ελεύθερη πτώση το διπλό, με πολλές ελλείψεις οι Κρητικοί (Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Ναμπί, Νέιρα, Βούρος, Σολίς, Σόουζα όπως και μακροχρόνια οι Βαζ, Τσιλιανίδης). ΟΚ, ο ΠΑΟ μπορεί να το πάρει αλλά… όχι αναίμακτα και είθισται τα μεταξύ τους να εξελίσσονται σε ματς με αρκετά γκολ.

Για... σεφτέδες νικών και συνέχεια σερί

Σταλ Μίελετς – Βίσλα Κρακωβίας. Μπερδεμένο, κυρίως αναφορικά με τα νέα της Σταλ όπου γίνεται λόγος για ως και πέντε κρούσματα, δίχως να διαρρεύσει το παραμικρό αναφορικά με τα ονόματα, συν ότι (επειδή και εκεί ο κορωνοϊός «αναζωπυρώθηκε») έπαψε να υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Η Σταλ έρχεται από ήττα από την επίσης νεοφώτιστη Ποντμπεσκίτζιε, δεν παίζει καλά και η ως τώρα απογοητευτική Βίσλα έχει την ευκαιρία για πρώτη νίκη, έχοντας και καιρό να αγωνιστεί αφού το ματς με τη Λέχια Γκντανσκ είχε αναβληθεί. Εκτός Κρακωβίας έχει μόνο ισοπαλίες φέτος (3/3), το γυροφέρνει… Έστω και σε έδρα που έχει μόνο διπλά στα τελευταία 14, με τελευταίο τους επίσημο εκεί το 1993-94, αλλά έχουν άριστες σχέσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι μονάχα τον Αύγουστο έδωσαν δύο φιλικά.

Εμεν – Φορτούνα Σιτάρντ. Αμφότερες χωρίς νίκη ακόμη σε καρέ αγώνων στην Eredivisie, φαβοριτισμός για τη γηπεδούχο, πλην του επιχειρήματος «καλή στην έδρα της» δεν υπάρχει άλλος λόγος. Άντε και το 0-4-20, ήτοι σερί 24 αγώνων χωρίς διπλό στο πρωτάθλημα για τους… Φορτουνάτσηδες, ήτοι από τον Δεκέμβριο του 2018 (στο Ρότερνταμ μάλιστα τότε, με τη Φέγενορντ). Εννοείται ότι σηκώνει για ρίσκο, δεν είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές τους, συν ότι η Έμεν νίκησε μονάχα τα 3 από τα τελευταία 13 υποδεχόμενη τη Φορτούνα. 

Σεντ Ετιέν – Νις. Οι «στεφανουά» προ της διακοπής έκαναν δεύτερη σερί ήττα, από τη Λανς, πήραν και τον Ρέτσο και τον φορ της Ρεν, Νιανγκ, αλλά έχουν ελλείψεις για σήμερα: Μασόν και Ντεμπουσί (μπακ), Κολοτζιετζάκ (στόπερ), Νεϊγί (χαφ), Καζρί (φορ), Νορντέν (εξτρέμ), πέντε παίκτες της β’ ομάδας μπήκαν στην αποστολή. Η Νις είναι εξαιρετική, παίζει πολύ καλή μπάλα, πήρε τον εξαιρετικό χαφ Ρεν Αντελαϊντ (Λιόν) και τον φορ Ντα Κούνια (Ρεν), αμφότεροι ντεμπουτάρουν αλλά χάνει αιφνιδίως το σημερινό ο εξαιρετικός φορ Ντόλμπεργκ. Μονάχα μια ισοπαλία στα τελευταία 14 μεταξύ τους στην… Αγιοστεφανούπολη (7-1-6), πιο ποιοτικό το ρόστερ των Νικαιωτών, αγνοώντας ότι λείπει ο Ντόλμπεργκ, πήρα το ρίσκο. 

 

Trixie (απόδοση τριάδας: 17.55)

 

🇵🇱 16:00 Σταλ Μίελετς 🆚 Βίσλα 2 🦊 2.45. (Betshop)

🇫🇷 18:00 Σεντ Ετιέν 🆚 Νις 2 🦊 2.89. (Betshop)

🇳🇱 21:00 Εμεν 🆚 Φορτούνα Σιτάρντ 2 dnb 🦊 2.48. (Betshop)

Αλμυρόρίσκο (ενστίκτου)

Αλαβές – Ελτσε. Ούτε… φυλακισμένος δεν κάθεσαι να το δεις. Ωστόσο η Ελτσε έφτασε τις 14 μεταγραφές, έξι πήρε την τελευταία μέρα που είχαν 8-9 ημέρες να δουλέψουν με τον Αργεντινό τεχνικό Χόρχε Αλμιρόν, ο οποίος έφερε τους συμπατριώτες του Ροντρίγκες (κίπερ), Μαρκόνε (χαφ), Ριγκόνι (εξτρέμ), Καρίγιο (φορ), μάλιστα εγκαταλείπει την τριάδα πίσω για χάρη του 4-2-3-1 με τον Καρίγιο μπροστά βασικό. Σφιχτή πίσω η Αλαβές αλλά υποδέχεται μια άγνωστη, ακόμη και για τον… Αλμιρόν, ομάδα. Ματς που σηκώνει για κόντρα, ενστικτωδώς και… funbetικώς.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Fun bet


🇪🇸 19:30 Αλαβές 🆚 Ελτσε 2 🦊 5.75. (Betshop)

Οκτώ χρόνια χωρίς διπλό ο ΠΑΟΚ


ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Τέσσερις μέρες πριν μπουν στη μάχη των ομίλων του Europa League αναμετρώνται οι «δικέφαλοι» στο ΟΑΚΑ, χωρίς να έχουν ως τώρα σταθερή απόδοση στη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας έχει να χάσει από τις 2 Φεβρουαρίου, όταν τον νίκησε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ (3-5-0 έκτοτε) αλλά μετρά και μόνο δύο νίκες στα 11 τελευταία μεταξύ τους με την ΑΕΚ, στο πρωτάθλημα.


Τελευταίος άσος για την «Ενωση» στις 5 Νοεμβρίου 2017, με 1-0 και στη σεζόν που πήρε τον τίτλο, έκτοτε 3/3 ισοπαλίες, προηγήθηκαν τρεις νίκες της ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει να νικήσει την ΑΕΚ στην έδρα της από τις 29 Ιανουαρίου 2012, 2-0 τότε με Γεωργιάδη και Κλάους.

Τι παίζουμε; Φάουλ! Στα 35,5 το line, και ενδεικτικό ότι στα τελευταία τρία μεταξύ τους έγιναν τουλάχιστον 40. Εξ ου και φαβοριτίζεται. Για σημείο, η ΑΕΚ ναι έχει αρκετές ελλείψεις (δείτε το ρεπορτάζ του ΑΕΚ - ΠΑΟΚ) αλλά η ενδεκάδα της μια χαρά είναι, όπως και του ΠΑΟΚ. Funbetιά να σκοράρουν και οι δύο και να νικήσουν οι Θεσσαλονικείς που περιμένουν πολλά από τους νεοφερμένους…

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Special bet

 

🇬🇷 20:30 AEK 🆚 ΠΑΟΚ Over 35,5 φάουλ 🦊 1.80. (Stoiximan) 

Fun bet

 

🇬🇷 20:30 AEK 🆚 ΠΑΟΚ 2 & goal/goal 🦊 6.20. (Stoiximan)


Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ