foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο (άδειος) τόπος του εγκλήματος και τα 12άρια σερί Βέλγων και… Ναδάλ

Μποζιονέλος | 11 Οκτ 2020 12:45
Ο-άδειος-τόπος-του-εγκλήματος-και-τα-12άρια-σερί-Βέλγων-και…-Ναδάλ.jpg

Θα εξελιχθεί σε… πουλέν η γλυκιά Ιγκα Σφόιντεκ, με την Πολωνή να κατακτά εύκολα, εντέλει, το Roland Garros ελέω και του τραυματισμού της Σοφία Κένιν, ένας τραυματισμός που μας… χάλασε τα στοιχήματα βέβαια, αλλά ας είναι. Στο πρόγραμμα κι αυτά.

Κάτι ψιλά πλήρωσαν χθες: από τους τρεις σκόρερ, το έβαλε (και νωρίς) ο Γιόβετιτς στο Μαυροβούνιο – Αζερμπαϊτζάν (2.60 ήταν αυτό) ενώ τη νύχτα η Σάο Πάουλο πέρασε με 2-0 από την Παλμέιρας στο ντέρμπι, επιβεβαιώνοντας το combo του 2.50.

Ημέρα εθνικών ομάδων και η σημερινή, με δράση στο Nations League και με συνολικά 20 (!) αγώνες, η πανδημία έχει κάνει άνω κάτω το καλεντάρι. Όχι να δω, ούτε να μελετήσω όλους δεν πρόλαβα. Συν ότι, γνωστό για τη στήλη, μέσα μου επικρατεί αποστροφή όταν διεξάγονται ματς εθνικών ομάδων (εκτός Μουντιάλ ή Euro, βέβαια). Ο,τι βγήκε, πάντα με ρέγουλο για τα πονταρίσματά σας…





Μιας και… κουβεντιάσαμε αρκετά χθες για τη Μαφία, εξαιρετική η ντοκιμαντερίστικη, φετινή μίνι σειρά, τριών επεισοδίων, «Fear City». Μου χάρισε ένα όμορφο Σαββατόβραδο.


13η και φαρμακερή, Ράφα;


Δεν χρειάζεται να είσαι και… μύστης του τένις για να αράξεις και να δεις τελικό όποτε αναμετρώνται δύο από την… τριάδα (Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Ναδάλ), η οποία τριάδα αν δεν αποσυρθεί, δεν πολυβλέπω φως για την επόμενη γενιά… (χεχε). Το φετινό Roland Garros έχει, ούτως ή άλλως, το τέλος που του ταιριάζει με τον βασιλιά του χώματος, Ράφα Ναδάλ, ενάντια στον αλύγιστο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Δεν χρειάζεται κάτι άλλο να αναφερθεί, γνωστή η αξία τους, μόνο αν έχουν κάτι να… πουν οι αριθμοί, όπως ότι Ράφα και Νόλε αναμετρώνται για 56η φορά, με τον Σέρβο να προηγείται με 29-26 σε νίκες. Ο Ναδάλ ορέγεται, ένα βήμα μακριά είναι πλέον, το 20ό grand slam, επίδοση που κατέχει ο «βασιλιάς» Φέντερερ στη μάχη των τριών για τον GOAT του σπορ. Το απίστευτο για τον Ισπανό δεν είναι ότι έφτασε στον τελικό φέτος χωρίς να χάσει ούτε σετ, είναι ότι μετρά 12 νίκες σε ισάριθμους τελικούς Roland Garros (!), αδιανόητο αν το καλοσκεφτείς.


Ο Τζόκοβιτς έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος που σταματάει το αήττητο σερί του Ράφα, στο… κάστρο ονόματι «Phillippe Chatrier», είναι ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, έχασε το US Open με τη… χαζομάρα να χτυπήσει κατά λάθος με το μπαλάκι την επόπτρια γραμμής και επανήλθε κατακτώντας το τρόπαιο στη Ρώμη και διεκδικεί άλλο ένα σήμερα. Κι αν το πάρει σήμερα, θα φτάσει τους 18 τίτλους σε grand slam. Γιατί όχι, και τον Φέντερερ στο… σπίτι του Ελβετού, το Wimbledon, τρεις φορές τον νίκησε σε τελικό, στο Παρίσι πάντως έχει 1/4 κατακτήσεις σε τελικούς, έσχατη το 2016 με τον Αντι Μάρεϊ.

Οσο στα… μεταξύ τους; Και το 2012 και το 2014, σε τελικούς στο Παρίσι, τα πήρε φυσικά ο Ναδάλ, αμφότερα με 3-1 με τον Τζόκοβιτς να παίρνει το τρίτο και το πρώτο σετ, αντίστοιχα. Τον κέρδισε βέβαια στον προημιτελικό του 2015 χωρίς να χάσει σετ, το τελευταίο τους χρονικά ματς στο RG, αλλά τότε ο Ναδάλ ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στοιχηματικά, ευλόγως φαβορί ο Ναδάλ αλλά είμαι πάντα της άποψης ότι στον αθλητισμό οι παραδόσεις είναι για να… σπάνε. Πέριξ του 1.70 ο Ισπανός για νίκη, στο 3.75 (μόνο) να το πάρει με 3-0 ο Ναδάλ, στο 2.37 το ίδιο αλλά οι δύο να έχουν νικηφόρα σετ (σ.σ. set/set, όπως λέμε… goal/goal). Στέκει το τελευταίο, αν και ο Νόλε δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, προχθές ο Τσιτσιπάς τον έκανε να… ιδρώσει παραπάνω από όσο περίμενε.

Στοίχημα και λογική σπάνια έχουν σχέση. Η λογική λέει Ναδάλ με 3-0 ή 3-1, σε τέτοιο top ματς ναι, υπάρχει grand φαβορί, όσο κι αν η λογική μου στο στοίχημα είναι, συχνά, να βρίσκω αουτσάιντερ με αξία. Στους, δε, άλλους τους τελικούς (το ’12 και το ’14), αμφότεροι με 3-1, βγήκαν ακριβώς 39 games, μόλις 1.65 πληρώνει να βγουν τουλάχιστον τόσα σήμερα. Τέσπα, ρίσκο και να χαρούμε ματσάρα: Τζόκοβιτς αφενός (13η και φαρμακερή, θα λέμε μετά για τον Ράφα), αφετέρου τον Σέρβο σε ματς με 5 σετ. Γιατί όχι;



Ρίσκο 🎾


🇷🇸🇪🇸 16:00 Τζόκοβιτς 🆚 Ναδάλ 1 🦊 2.31. (Novibet)

Combo, fun bet 🎾


🇷🇸🇪🇸 16:00 Τζόκοβιτς 🆚 Ναδάλ 1 & over 40,5 games & 5 σετ 🦊 7.00. (Bet365)

Πρώτο τους επίσημο επί αγγλικού εδάφους


Αγγλία και Βέλγιο αναμετρώνται στο άδειο «Γουέμπλεϊ», αμφότερες με καλό momentum, ειδικά εκείνο της… αναγέννησης των «τριών λιονταριών» που με εξόχως νεανική ομάδα υπέταξαν 3-0 την Πέμπτη την Ουαλία σε φιλικό, ιδανικό ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Κάλβερτ-Λιούιν, Κόαντι και Ινγκ τα άλλα, επανέρχονται Σάντσο και Εϊμπραχαμ, νοκ άουτ ο Στέρλινγκ, ξανά με τριάδα πίσω η διάταξη. Αήττητη στα 19 από τα τελευταία 20, επίσημα ή φιλικά, εντός, μόνη ήττα από την Ισπανία.

Το Βέλγιο μετά τις 10/10 νίκες στα προκριματικά του Euro έκανε και το 2/2 στο UNL με 7-1 συνολικό σκορ ενάντια σε Δανία και Ισλανδία, απόντες οι… δύο Αζάρ καθώς και οι Κουρτουά, Σαντλί, Βερμάελεν, Μέρτενς, με 3-4-3 οι «κόκκινοι διάβολοι» με Ντοκού, Λουκάκου, Ντε Μπρόινε μπροστά.

Στο 15-5-3 η συνολική τους παράδοση, σε όλα, επιμέρους στο 5-1-0 επί αγγλικού εδάφους, όλα όμως ήταν φιλικά και η μόνη… μη βέλγικη ήττα ήταν το 2-2 του Οκτωβρίου 1964.


Όσο για τα επίσημα; Όλα, ως απόψε, ήταν σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων και, ως και το Μουντιάλ της Ρωσίας, το Βέλγιο δεν είχε νίκη:


  • 1954, Μουντιάλ, Ελβετία: Αγγλία – Βέλγιο 4-4 στην παράταση, ως προβλεπόταν σε ισοπαλία καίτοι ματς ομίλου, όπου κάθε ομάδα μόνο δύο, και όχι τρία, ματς. Οι Αγγλοι πέρασαν στους «8» αλλά αποκλείστηκαν με 4-2 από την Ουρουγουάη.

  • 1980, Euro, Ιταλία: Αγγλία – Βέλγιο 1-1. Οι Αγγλοι έμειναν τρίτοι στον όμιλοι, οι Βέλγοι ως πρώτοι πέρασαν απευθείας στον τελικό όπου ηττήθηκαν με 2-1 από τη Δυτική Γερμανία.

  • 1990, Μουντιάλ, Ιταλία: Αγγλία – Βέλγιο 1-0 στην παράταση, με γκολ του Ντέιβιντ Πλατ στο 119’ και σε εποχή που είχε… ρέντα στο τουρνουά, φτάνοντας ως τα ημιτελικά, όπου έμεινε εκτός στα πέναλτι από τη Δυτική Γερμανία.

  • 2018, Μουντιάλ, Ρωσία: Βέλγιο – Αγγλία 1-0 με γκολ του Γιανουζάι στον όμιλο και Βέλγιο – Αγγλία 2-0 στον μικρό τελικό, με τέρματα από Μενιέ και Εντέν Αζάρ.


Στοιχηματικά, λίγο το φρεσκάρισμα στο ρόστερ από τον Γκαρεθ Σάουθγκεϊτ, λίγο η βέλγικη φόρμα, φέρνει σε τιμή υψηλού φαβορί τους «κόκκινους διαβόλους», προσωπικά ανέβασα την απόδοση βάζοντας και τουλάχιστον δύο γκολ στον αγώνα.



Combo, ρίσκο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇧🇪 19:00 Αγγλία 🆚 Βέλγιο 2 & over 1,5 🦊 3.57. (Betshop)

Στον (άδειο) τόπο του εγκλήματος…



Τέσσερα χρόνια και τρεις μήνες μετά το πορτογαλικό έπος στη Γαλλία, αντίστοιχο με το ελληνικό έπος… στην Πορτογαλία το 2004, οι Ιβηρες επιστρέφουν για να αντιμετωπίσουν τους «μπλε» όχι μόνο στο Παρίσι μα και στο ίδιο γήπεδο, απλώς αυτή τη φορά θα είναι άδειο…

Κίνητρο έχουν και οι δύο στην πρώτη τους συνάντηση μετά τον τελικό του Euro 2016, όπου η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος παρά τον τραυματισμό, νωρίς νωρίς, του Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε το τρόπαιο στην παράταση με την γκολάρα του Εντερ. Οι Γάλλοι διέλυσαν με 7-1 την Ουκρανία σε φιλικό αλλά έπαιξαν και με αλλαγές και με τριάδα πίσω, ο Ντιντιέ Ντεσάν επαναφέρει το 4-3-1-2 με τον Γκριζμάν πίσω από Εμπαπέ, Ζιρού. Από τους Πορτογάλους λείπουν ο κίπερ Λόπες και ο στόπερ Φόντε ελέω κορωνοϊού, το ταξίδι για τη Γαλλία άργησε μια ημέρα για να γίνουν τα τεστ.

Επί ημερών Σάντος, εδώ και έξι χρόνια η Πορτογαλία έχει ηττηθεί μόνο τρεις φορές σε επίσημα: από την Ουρουγουάη στο Μουντιάλ κι από Ελβετία, Ουκρανία σε προκριματικά. Με Μπερνάντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, Κριστιάνο Ρονάλντο πίσω από τον Ζοάο Φέλιξ το 4-2-3-1 του Σάντος.


Τέσσερις φορές έχουν ανταμώσει σε επίσημα, όλα σε μεγάλα τουρνουά και τα 3/4 κρίθηκαν μετά το 90λεπτο!


  • 1984, Euro, Γαλλία: Γαλλία – Πορτογαλία 3-2 στην παράταση, σε έναν τρομερό ημιτελικό που κρίθηκε από το γκολ του Μισέλ Πλατινί στο 119’, οι «μπλε» πήραν το τρόπαιο στον τελικό με την Ισπανία του… γκαφατζή Αρκονάδα.

  • 2000, Euro, Βέλγιο: Γαλλία – Πορτογαλία 2-1 στην παράταση, τούτη τη φορά κρίθηκε στο… χρυσό γκολ, που ίσχυε τότε, με πέναλτι του Ζιντάν στο 117’ (και προκλητική, φιλογαλλική διαιτησία του Αυστριακού ρέφερι Γκίντερ Μπένκο).

  • 2006, Μουντιάλ, Γερμανία: Γαλλία – Πορτογαλία 1-0 ξανά με Ζιντάν, ξανά με πέναλτι, persona non grata για τους Ιβηρες έκτοτε ο Ουρουγουανός ρέφερι, Χόρχε Λαριόνδα.

  • 2016, Euro, Γαλλία: Πορτογαλία – Γαλλία 1-0 στην παράταση με γκολ του Εντερ και πρώτο διεθνές τρόπαιο για τους Πορτογάλους.


Θεωρητικά… ωραίο ματς αλλά εύκολα «σβήνει» και στο μηδέν. Δύσκολο πάντως. Μια επιλογή το ασιατικό over 2 (με μονάδα σε ακριβώς δύο γκολ και πληρωμή σε 3+), άλλη μια για σκόρερ και κράτησα τον Ζιρού που… φτιάχνεται όποτε φορά το εθνόσημο.



Σκόρερ ⚽


🇫🇷🇵🇹 21:45 Γαλλία 🆚 Πορτογαλία Γκολ Ζιρού 🦊 3.00. (Novibet)

Δεν έχει ηττηθεί ποτέ


Η Ρωσία δεν έχει ηττηθεί ποτέ, σε 8 αναμετρήσεις, ενάντια στην Τουρκία (6-2-0), αντάμωσαν για το Nations League και το 2018, με τους Ρώσους να κερδίζουν 2-0 εντός και 2-1 εκτός. Οι οποίοι Ρώσοι έχουν κάνει ήδη το 2/2 στον όμιλο. Ωστόσο τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά για τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ που ούτως ή άλλως δεν υπολόγισε σε πέντε τραυματίες (καρέ εκ των οποίων, λογιζόμενοι ως βασικοί). Συνάμα, χτύπησαν ο μπακ Πέτροφ και ο φορ Σμόλοφ ενώ οι Γκιγέρμε, Τζίκια και Φερνάντες διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Οι Τούρκοι έχασαν από τους Ούγγρους, έφεραν 0-0 στο Βελιγράδι, προβληματίζουν ως τώρα ενώ είναι ήδη στα τελικά του Euro 2021. Χωρίς σημαντικές ελλείψεις ο Σενιόλ Γκιουνιές πλην του στόπερ Αϊχάν της Σασουόλο, με Καρατσά, Τσαλχάνογλου, Ουντέρ πίσω από τον Μπουράκ Γιλμάζ οι γείτονες. Ματς που, αν μη τι άλλο, προσφέρεται για γκολ, ασιατικό over 2 κι εδώ.



Δυάδα (απόδοσης 2.72)


🇫🇷🇵🇹 21:45 Γαλλία 🆚 Πορτογαλία Over 2 A.H. 🦊 1.60. (Betshop)

🇷🇺🇹🇷 21:45 Ρωσία 🆚 Τουρκία Over 2 A.H. 🦊 1.70. (Betshop)

Με προηγούμενα από τα… παλιά


Πολλή… ισοπαλία έχει η παράδοση των αγώνων ανάμεσα σε Πολωνία και Ιταλία, 3-7-6 συνολικά σε επίσημα και φιλικά. Σημαντική, φυσικά, η επάνοδος του σταρ Λεβαντόφσκι που έλειψε από την ήττα από τους Ολλανδούς και νίκη επί των Βόσνιων. Λογικά και ο Μίλικ και ο Πιόντεκ μένουν στον πάγκο για απόψε, μόνος προωθημένος ο «Λέβα». Η Ιταλία εκκίνησε στο UNL με ισοπαλία με τη Βοσνία, κατόπιν νίκησε στην Ολλανδία, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε αρκετές δοκιμές στο 6-0 με τη Μολδαβία μεσοβδόμαδα, επεκτείνοντας και το αήττητο σερί της στα 17 ματς (15-2-0) με τελευταία ήττα από την Πορτογαλία πριν από 25 μήνες. Παίζει ο Κιέζα να ξεκινήσει αντί του Πελεγκρίνι στο 4-3-3 των «ατζούρι», δίπλα σε Κέαν, Ιμόμπιλε, οι Βεράτι, Ζορζίνιο, Μπαρέλα στα χαφ.


Οσο για τα… μεγάλα τους ραντεβού στο παρελθόν;


  • 1974, Μουντιάλ, Δυτική Γερμανία: Πολωνία – Ιταλία 2-1, οι «ατζούρι» αποκλείστηκαν πρόωρα, από τον όμιλο.

  • 1982, Μουντιάλ, Ισπανία: Ιταλία – Πολωνία 2-0, με ισάριθμα γκολ του… σεληνιασμένου Πάολο Ρόσι οι Ιταλοί νίκησαν στον ημιτελικό και, κατόπιν, το τρόπαιο στον τελικό με τους Δυτικογερμανούς, είχαν αναμετρηθεί νωρίτερα και στους ομίλους (Ιταλία – Πολωνία 0-0).


Για σκόρερ κι εδώ, ναι μεν καλοπληρώνει ο Λεβαντόφσκι αλλά, ενάντια σε ιταλική άμυνα, εύκολο δεν είναι. Επιλογή ο περσινός αρχισκόρερ της «γηραιάς ηπείρου», Τσίρο Ιμόμπιλε.


Σκόρερ

🇵🇱🇮🇹 21:45 Πολωνία 🆚 Ιταλία Γκολ Ιμόμπιλε 🦊 2.62. (Pamestoixima.gr)

Ξεμείναμε από δεξιό μπακ


Η Εθνική μας υποδέχεται τη Μολδαβία σε must win game μπας και ανέβουμε κατηγορία κάποια στιγμή στο Nations League, θετική στο 2-1 στην Πρίστινα κόντρα στο Κόσοβο, προβληματική μεσοβδόμαδα στην ήττα από την Αυστρία όπου όμως ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έκανε αρκετούς πειραματισμούς.

Δεξί μπακ, ελλείψει Μπακάκη, δεν υπάρχει για απόψε και ίσως παίξει εκ νέου εκεί ο χείριστος, στο τελευταίο, Λαμπρόπουλος, ή κάνει δώσει την ευκαιρία για ντεμπούτο στον Ρότα της Φορτούνα Σιτάρντ. Εκτός κι αν δούμε την εθνική με τριάδα πίσω, δεν αποκλείεται. Προσωπικά βλέπω 4-2-3-1 με Φορτούνη, Μπακασέτα, Λημνιό πίσω από Παυλίδη (ή Φούντα).

Και, κοιτώντας τις τιμές, ο… Μπακασετίνιο, που λέει και μια ψυχή, σουτάρει, είναι στις φάσεις, γιατί όχι;

 

Σκόρερ

 

🇬🇷🇲🇩 21:45 Ελλάδα 🆚 Μολδαβία Γκολ Μπακασέτας 🦊 2.78. (Pamestoixima.gr)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ