foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο Κόμπε, ο Tsitsifast και το clasico συμπτώσεων στο ΟΑΚΑ

Μποζιονέλος | 09 Οκτ 2020 13:08
esteban-oaka.jpg

 Καλούλια πήγε το διήμερο, με τα προχθεσινά early bets και τα χθεσινά picks.

🦊 Η Φενερμπαχτσέ νίκησε και… εύκολα την Εφές πληρώνοντας ένα ωραιότατο 2.55 με χάντικαπ 1,5 πόντων που υπερξεπέρασε, ενώ το under 160,5 στη Μόσχα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι επιβεβαίωσε διπλασιασμό (2.02).

🦊 Στα ποδοσφαιρικά, δε βγήκαν ούτε το ρίσκο με τους Βούλγαρους, ούτε η goalbetting δυάδα καθώς στο Σλοβακία – Ιρλανδία δεν… κινήθηκε φύλλο, αντίθετα πλήρωσε 2.11 το combo των Ισλανδών με τους Ρουμάνους.

Κάπως έτσι θα κινηθεί και το… ΠΣΚ, με αρκετό μπάσκετ απόψε και Εθνικές ομάδες αύριο και μεθαύριο καθώς επανέρχεται το Nations League… το εν εξελίξει. Γης μαδιάμ έχει κάνει το πρόγραμμα η πανδημία, πάλι καλά που βλέπουμε μπαλίτσα, έστω κι έτσι…



Ραντεβού με την ιστορία ο… Tsitsifast


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέκλεισε με 3-1 τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και αντιμετωπίζει σήμερα τον Στέφανο Τσιτσιπά στον, ιστορικό (και πρώτο) για τον Ελληνα, ημιτελικό του Roland Garros. Ο…Tsitsifast υπέταξε με 3-0 τον Αντρέι Ρούμπλεφ σε λιγότερο από δύο ώρες, ενώ ο «Νόλε» και χρειάστηκε συνολικά 190 λεπτά για να νικήσει τον Ισπανό, και παραδέχθηκε ότι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο χέρι (κάτι πάντως που ο Καρένιο Μπούστα, ευθαρσώς, αμφισβήτησε).


Ο Τσιτσιπάς έχει 2 νίκες και 3 ήττες με τον Σέρβο. Θα είναι το πρώτο τους παιχνίδι σε Grand Slam και ο πρώτος τους ημιτελικός. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει νικήσει τον "Νόλε" δυο φορές σε σκληρή επιφάνεια, στο Τορόντο το 2018 (Νο10 ο Τζόκοβιτς) και στη Σαγκάη το 2019 (Νο1). Η τελευταία τους φορά ήταν στον τελικό στο Ντουμπάι το 2020 με νικητή τον Σέρβο. Επίσης, σε χωμάτινη επιφάνεια έχουν μονάχα ένα παιχνίδι και αυτός είναι ο τελικός του 2019 στη Μαδρίτη με τον «Νόλε» να κερδίζει με 2-0.

Αουτσάιντερ ο Τσιτσιπάς, ευλόγως, πιο κάτω από 1.50 να πάρει ένα σετ, στο 2.25 να πάρει τουλάχιστον δύο. Κράτησα το over 38,5 games σε τιμή διπλασιασμού, με τη σκέψη ότι ένα σετ θα το πάρει και ο μέσος όρος των (τουλάχιστον) 4 σετ θα είναι 9,5 games.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Για το ματς του τρομερού Ντιέγο Σβάρτσμαν με τον Ράφα Ναδάλ, δεν υπάρχουν και πολλά να πεις. Αναλογιστείτε ότι το 3-0 για τον Ράφα πληρώνει κάτω κι από 1.90…



Ρίσκο 🎾


🇷🇸🇬🇷 18:00 Τζόκοβιτς 🆚 Τσιτσιπάς Over 38,5 games 🦊 2.01. (Betshop)

Ο… κρυπτονίτης «εξάστερος» και ο Μπαρτζώκας


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός απόψε στο ΟΑΚΑ. Πρόωρα… σκάει φέτος το clasico, ανέτοιμοι και οι δύο ακόμη. Ο «εξάστερος» μπορεί να νίκησε στη Ρωσία τη Χίμκι αλλά με Σαντ Ρος και Τζάκσον ανέτοιμους, τον Σάικς να ντεμπουτάρει και τον Μποχωρίδη νοκ άουτ με θλάση, καλείται σε… αλχημείες. Ούτε οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι, με τη Ζάλγκιρις όχι μόνο ηττήθηκαν στο ΣΕΦ αλλά έδειξαν παντελή έλλειψη χημείας και ομοιογένειας, εξ ου και ο Κώστας Σλούκας αναλώθηκε σε ασίστ (7 σε 26 λεπτά). Πάντως, αουτσάιντερ τον Παναθηναϊκό, έστω και σε άδειο γήπεδο, δεν τον βάζεις. Έχει πολυάριθμο ρόστερ ο Γιώργος Βόβορας που μπορεί να πάρει πράγματα ακόμη κι από τον τελευταίο του πάγκου. Και, ξέχωρα από αυτό, το line σε πόντους είναι χαμηλό, περιμένω ματς με υψηλό σκορ.

Εναλλακτικά, ο Παναθηναϊκός περιμένω να παίξει πολύ κάτω από τη ρακέτα και βρίσκω αξία στο να βάλει ο Παπαγιάννης τουλάχιστον 7 πόντους, όπως και ο Σλούκας να μοιράσει τουλάχιστον 7 ασίστ.

Ποτέ διπλό στο ΟΑΚΑ


Αναβιώνει παράλληλα και η κόντρα του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Παναθηναϊκό. Εκτός από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο κόουτς των Πειραιωτών έχει αντιμετωπίσει το «τριφύλλι» με ακόμη τέσσερις ακόμα: Μαρούσι, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μπαρτσελόνα και Χίμκι. Έχει τεθεί αντιμέτωπος συνολικά 14 φορές με τους «πράσινους», έχοντας 9 νίκες και 5 ήττες, όλες οι ήττες ήταν… στο ΟΑΚΑ, απ’ όπου δεν έχει φύγει ποτέ νικητής.

Επιμέρους ως, δε, προπονητής του Ολυμπιακού έχει 2 νίκες και 1 ήττα στην Euroleague. Συνολικά, πάντως, ο Παναθηναϊκός είναι ο… κρυπτονίτης του, αφού σε 18 παιχνίδια, έχει 8 νίκες και 10 ήττες από τον «εξάστερο». Στα της Euroleague, νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, τόσο στο top-16 του 2013-14 όσο και στην περσινή regular season.


Συνάμα, Γιάννης Παπαπέτρου και Κώστας Σλούκας τίθενται αντίπαλο για πρώτη φορά εν Ελλάδι, υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2013, όταν ο Παπαπέτρου αποφάσιζε να εγκαταλείψει το κολλέγιο του Τέξας για να υπογράψει στους Πειραιώτες σε ηλικία 19 ετών, όταν το άστρο του Σλούκα είχε ήδη λάμψει για τα καλά.

Συνάμα, σε άδειο γήπεδο αναμετρώνται οι «αιώνιοι» για έβδομη φορά και πρώτη… ευρωπαϊκά. Σε άλλα έξι, σε Α1 ή Κύπελλο, οι «πράσινοι» μέτρησαν τέσσερις νίκες (τρεις για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα) έναντι δύο των Πειραιωτών (και οι δύο στο πρωτάθλημα).

Οι συμπτώσεις με το 2014 (σαν σήμερα!)


Πώς τα… φέρνει η μπασκετική ζωή, ε… Πριν από έξι χρόνια αντάμωσαν ξανά Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε άδειο ΟΑΚΑ, ελέω τιμωρίας των «πράσινων» από τους τελικούς της προηγούμενης σεζόν. Και τότε, 2014 (ακριβώς σαν σήμερα, 9 Οκτωβρίου!), στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού βρισκόταν ο Μπαρτζώκας που έμπαινε στην τρίτη σεζόν του στους «ερυθρόλευκους», από τους νυν του ρόστερ υπήρχαν Σπανούλης, Πρίντεζης αλλά και Σλούκας και σε αυτό του Παναθηναϊκού ο Μποχωρίδης (δεν θα παίξει απόψε), ενώ ο Χαραλαμπόπουλος άλλαξε χρώματα. Τότε οι Πειραιώτες πήγαν ως φαβορί για τη νίκη καθώς από τους «πράσινους» έλειπαν Γκιστ, Νέλσον, Χαραλαμπόπουλος και Μαυροκεφαλίδης, πριν τη λήξη μάλιστα έχαναν 58-68. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός το γύρισε, ο Διαμαντίδης ισοφάρισε με τρίποντο 16” πριν το φινάλε και ο Σλούκας πήγε στη γραμμή των βολών δέκα δευτερόλεπτα αργότερα. Έβαλε τη μία, ο Διαμαντίδης πήρε την μπάλα, έτρεξε το γήπεδο πάσαρε στον Εστέμπαν Μπατίστα και μετά έγινε… αυτό.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση με 77-76 (για το Κύπελλο ήταν το ματς) με… καταστροφικές συνέπειες για τον Μπαρτζώκα, που στο ΣΕΦ περίμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού και ζήτησαν εξηγήσεις. Και την επόμενη ημέρα απολύθηκε…



Μονό 🏀


🇬🇷🇬🇷 21:00 Παναθηναϊκός 🆚 Ολυμπιακός Over 153,5 🦊 2.05. (Stoiximan) 

Ειδικά, μονά 🏀


🇬🇷🇬🇷 21:00 Παναθηναϊκός 🆚 Ολυμπιακός Παπαγιάννης over 6,5 π. 🦊 1.87. (Novibet)

🇬🇷🇬🇷 21:00 Παναθηναϊκός 🆚 Ολυμπιακός Σλούκας over 6,5 ασίστ. 🦊 1.80. (Novibet)

Ο Πασκουάλ, η παράταση και… η Λιμόζ


Κατά τα λοιπά, από τα αποψινά της Euroleague ξεχωρίζει φυσικά το ματς της Αγίας Πετρούπολης ανάμεσα σε Ζενίτ και Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να αντιμετωπίζει την ομάδα όπου εργάστηκε για εννέα συναπτά έτη, ως και το 2016. Κατέκτησε πολλούς εγχώριους τίτλους, αλλά και ευρωπαϊκό, το 2010 με τον Ολυμπιακό. Πρώτη φορά τέθηκε αντιμέτωπος της μεγάλης του αγάπης τη σεζόν 2016-17, όταν βρισκόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού και έχασε από την Μπάρτσα… του Μπαρτζώκα.


Στοιχηματικά όμως είναι… επίφοβη απόψε η -γνωστή για την αστάθειά της εκτός Βαρκελώνης- Μπάρτσα, ούτως ή άλλως 1.50 πληρώνει για να νικήσει, σε line πόντων το κοιτούσα για πάνω από 154-155, αλλά είναι ερώτημα αν η Ζενίτ θα ακολουθήσει τον ρυθμό των Καταλανών ή θα τους περιορίσει.

Συνάμα, σε έξι αποψινά ματς, μια… παράταση δεν θα βγει; Αυθόρμητα στο… προαναφερθέν, του ΟΑΚΑ, θα ήταν μια καλή περίπτωση αλλά κάτι μου λέει πως όχι. Ίσως στο Βελιγράδι, ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Μπασκόνια, όπου οι Σέρβοι μετρούν τρεις σερί ήττες υποδεχόμενοι του Βάσκους, δεν έβγαλαν καλό πρόσωπο στην πρεμιέρα, χάνοντας στην Πόλη από τη Φενέρ, ενώ παραμένει εκτός ο ψηλός Τέρι με κορωνοϊό. Η Μπασκόνια ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα με τη Ρεάλ (76-63) αλλά αποτελεί ερώτημα η εκτός Βιτόρια… συμπεριφορά της.

Στην παράταση πήγε το περσινό στο Βερολίνο ανάμεσα σε Αλμπα και Μπάγερν, οι δύο γερμανικές ομάδες εκκίνησαν με ήττες από Μακάμπι και Αρμάνι, σε Τελ Αβίβ και Μιλάνο, αντίστοιχα, τις εντυπώσεις κέρδισαν όμως με την εμφάνισή τους, οι Βαυαροί, που ίσως κακώς είναι αουτσάιντερ για απόψε. Πλην όμως τέτοιοι… εμφύλιοι έχουν τους δικούς τους κανόνες, ομάδες και παίκτες γνωρίζονται καλά, ρισκαδόρικη σκέψη για υψηλό line στους πόντους.

Αντίθετα, οι Γάλλοι της Βιλερμπάν έπαιξαν… φουλ άμυνα με τη Βαλένθια, παρά την ήττα τους έδειξαν πράγματα θυμίζοντας κάτι από… τη Λιμόζ του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς (για παλιούς και γνώστες…). Με ίδια λογική θα παίξουν απόψε στο Μιλάνο ενάντια σε μια Αρμάνι που προβλημάτισε στη νίκη επί της Μπάγερν και τα περίμενε όλα από τον Ντιλέινι. Ούτε την έκπληξη αποκλείω, στη Λομβαρδία…

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Το, δε, αγωνιστικό δελτίο έφερε τη Ζάλγκιρις γκραν φαβορί στις τιμές, στη Ρωσία με τη Χίμκι καθώς εκτός από τους τραυματίες γκαρντ Γιόβιτς, Μακ Κόλουμ και τον σταρ Σβεντ, διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό οι γκαρντ Βορόνοφ, Τίμα και ο οι ψηλοί Μίκι και Μονρό! Ούτε στο 1.70 οι Λιθουανοί πλέον, καμία αξία.



Fun bet 🏀


🇷🇸🇪🇸 20:00 Ερυθρός Αστέρας 🆚 Μπασκόνια Παράταση 🦊 9.75. (Stoiximan)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 3.95) 🏀


🇩🇪🇩🇪 21:00 Αλμπα 🆚 Μπάγερν Over 159,5 🦊 2.05. (Stoiximan)

🇮🇹🇫🇷 21:45 Αρμάνι Μ. 🆚 Βιλεμπάν Under 151,5 🦊 1.93. (Stoiximan)

Fun bet 🏀


🇮🇹🇫🇷 21:45 Αρμάνι Μ. 🆚 Βιλεμπάν 2 🦊 5.75. (Bet365)

Για τον Κόμπε…


Λος Αντζελες Λέικερς – Μαϊάμι Χιτ. Ταξιδάκι ως την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και, δη στη, Φλόριντα, στις εγκαταστάσεις της Ντίσνεϊλαντ, όπου το (τοπικό) Μαϊάμι θέλει να μείνει… ζωντανό στο κυνήγι του τίτλου.


Οι Λέικερς επιδιώκουν να τελειώσουν τη σειρά και τη... χρονιά, κάνοντας το 4-1 και πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα, το πρώτο τους από το 2010 και συνολικά το 17ο, ισοφαρίζοντας στην κορυφή τους Μπόστον Σέλτικς. Ένα πρωτάθλημα αφιερωμένο φυσικά στη μνήμη του αδικοχαμένου θρύλου τους, Κόμπε Μπράιαντ...

Οι Χιτ έκαναν ό,τι ήταν… ανθρώπινο, αλλά και μπασκετικό. Δεν μπορούσαν παραπάνω κι ας έχουν εξαιρετική ομάδα, ενώ ο Γκόραν Ντράγκιτς (που γύρισε μόλις στο game 4) είναι αμφίβολος και ο Μπαμ Αντεμπάγιο είναι απίθανο να προλάβει. Συν ότι ο Αντονι Ντέιβις αποδεικνύεται καθοριστικός και με την άμυνά του πάνω στον Τζίμι Μπάτλερ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντολογίς, πρωταθλητές οι Λέικερς από απόψε, εκτίμηση ότι θα πάρουν και με διαφορά το ματς.

 

Μονό 🏀

🇺🇲 04:00 Λ.Α. Λέικερς (-8,5) 🆚 Μαϊάμι Χιτ 1 🦊 2.10. (Netbet)

 Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ