foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Τσιτσι…πάς στο 2.60, Εθνική στο 4.85, early bets για Πέμπτη

Μποζιονέλος | 07 Οκτ 2020 13:02
Τσιτσι…πάς-στο-2.60-Εθνική-στο-4.85-early-bets-για-Πέμπτη.jpg

Ας μη θεωρηθεί τούτο πολιτικό σχόλιο, αλλά ανθρώπινο. Διότι, πάνω από όλα, μια μάνα έχασε το παιδί της. Γιατί; Ποια μάνα πρέπει να βιώνει, για χρόνια, τέτοιον πόνο;

Η υπόθεση της ακροδεξιάς, εγκληματικής οργάνωσης (και με απόφαση δικαστηρίου, πλέον) της ΧΑ δεν είναι πολιτικό ζήτημα. Είναι πάνω απ’ όλα κοινωνικό. Τα άκρα βρίσκουν χώρο να αναδειχθούν μέσα από κρίσεις. Από δυσκολίες.

Η οικονομική κρίση και τα μνημόνια έφεραν την εξάπλωση της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο στη χώρα μας. Ήταν νομοτελειακό. Δεν ήταν μοναδικό ως φαινόμενο. Ωστόσο οι υμνητές των ναζί, στα μέρη μας, έκαναν εγκλήματα για τα οποία, επιτέλους, μετά από χρόνια, καταδικάστηκαν.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω, ως Ελληνας πολίτης, κανέναν για την επιλογή της ψήφου του. Κανέναν και ποτέ. Εξαίρεση όμως αποτελεί όταν στρέφεται στα άκρα, στοχεύοντας σε τι; Στη βία, τι άλλο.

Λάιτ γράφω, αν και βράζω μέσα μου σήμερα.

Ωστόσο τούτη η χώρα ανέκαθεν ένιωθε έλξη προς τα άκρα. Βλέπε 7ετία Χούντας, βλέπε Μεταξάς (δύο δικτατορικά καθεστώτα ήταν), ακόμη ακόμη και παλαιότερα, τη δεκαετία του ’20 με τον Εθνικό Διχασμό και την επανάσταση του Ελευθερίου Βενιζέλου (σ.σ. διαβάστε το σχετικό βιβλίο για το 1915 του Γιώργου Μαυρογορδάτου, είναι παραπάνω κι από εξαιρετικό).


Και ανέκαθεν ονειρευόταν νέα εδάφη, κατακτήσεις, πολέμους. Ξέρετε ότι τον βασιλιά Κωνσταντίνο, εχθρό του Βενιζέλου τότε, όταν γεννήθηκε ο λαός στο άκουσμα του ονόματος θεωρούσε ότι ήρθε η ώρα να ξαναπάρουμε… την πόλη; Και ο πατέρας του, ο Γεώργιος, βλέποντας την εξ απαλών ονύχων απήχηση του διαδόχου, ανακοίνωσε στις εφημερίδες ότι «νονός του παιδιού θα είναι ο λαός»! Σοβαρά. Έκτοτε, ως και τη δολοφονία του στη Θεσσαλονίκη, τον Γεώργιο στο δρόμο τον αποκαλούσαν… κουμπάρο.

Έτσι, για να ελαφρύνουμε λίγο σήμερα το κλίμα και πάμε στα δικά μας…

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Πρόωρες, παναθηναϊκές… απολύσεις: Φερνάντο Σάντος


Ο Ντάνι Πογιάτος συνεχίζει, παραδόξως, στον πάγκο του Παναθηναϊκού αλλά ουδείς εγγυάται ότι θα κάνει και… παρέλαση – ξέρετε, αυτή που ακυρώθηκε για την 28η Οκτωβρίου. Βεβαίως ποδοσφαιρικά η Ελλάδα είναι η χώρα της προπονητοφαγίας, ενίοτε όχι άδικα.


Άσχημη εκκίνηση έχει κάνει ο Παναθηναϊκός κι άλλες φορές. Ειδικά μία ήταν… άστα, βράστα. Το 2002-03 όταν στον πάγκο καθόταν ο Φερνάντο Σάντος, προερχόμενος από την εξαιρετική δουλειά που είχε κάνει στην ΑΕΚ, στην πρώτη του παρουσία σε ελληνικό πάγκο. Ωστόσο το «τριφύλλι» τότε γνώρισε τρεις ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς πρωταθλήματος και ο Πορτογάλος απολύθηκε κακήν κακώς! Ναι, ο νυν πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία…

Τότε λοιπόν ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα διασύρθηκε με 4-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κατόπιν έχασε 1-0 από την Προοδευτική στη Λεωφόρο και με 1-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και κάπως έτσι ο Σάντος… βαπτίστηκε από μερίδα του Τύπου της εποχής ως «ο καρπουζάς του Εστορίλ». Άδικα; Όχι, ο Παναθηναϊκός σερνόταν, πλάνο δεν υπήρχε ενώ στο ευρωπαϊκό ματς με τη Λίτεξ Λόβετς στη Λεωφόρο ο κόσμος λίγο έλειψε να τον λιντσάρει βλέποντας το… σύστημα-σταυρός: γιόμες προς τον Κριστόφ Βαζέχα και οι άλλοι έκαναν τον σταυρό τους.

Πέρα από την πλάκα, η (πολύ σκληρή) προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Άγγλου Ρότζερ Σπράι, ο αυταρχικός χαρακτήρας του Σάντος, η διαμάχη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και φυσικά το τεταμένο κλίμα στην εξέδρα από τα διαδοχικά χαμένα πρωταθλήματα, δημιούργησαν ένα εκρηκτικό μείγμα από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο για πολλούς η δουλειά του Σάντος σε επίπεδο τακτικής και φυσικής κατάστασης, βγήκε στον Σέρχιο Μαρκαριάν που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε μια απίθανη πορεία στην Ευρώπη, μέχρι τα προημιτελικά (Πόρτο) και στην ισοβαθμία στο πρωτάθλημα, σ’ έναν τίτλο που κρίθηκε στο περίφημο ματς της Ριζούπολης…


Τότε λοιπόν ο Παναθηναϊκός γνωρίζει βαριά ήττα 4-1 από τον ΠΑΟΚ του Άγγελου Αναστασιάδη, ο Σαΐνιο περπατάει στο γήπεδο και οι Γεωργιάδης, Οκκάς χορεύουν, ενώ ο Σάντος 29’ (!) με το σκορ στο 2-0 αντικατέστησε τους Σαϊνιο και Σάριτς με τους Κυργιάκο και Βλάοβιτς! Οι πρώτες ύβρεις και κατά της διοίκησης Φιλιππίδη ήταν γεγονός… Με την Προοδευτική στη Λεωφόρο και ελλείψει του τραυματία Ρενέ Χένρικσεν, η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου νικά 1-0 με κεφαλιά του Πουλόπουλου (ανάμεσα σε Κυργιάκο, Βόκολο και Γκούμα).

Ακολουθεί συνάντηση του Φιλιππίδη με τον Κριστόφ Βαζέχα, παρουσία και του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Πολωνός ενημερώνεται ότι η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή και ότι επιβάλλεται πρόστιμο 6.000 ευρώ σε κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Βαζέχα ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις παικτών – προπονητή και ότι θεωρεί και ο ίδιος ανεξήγητο τι συμβαίνει… Ακολουθεί άλλωστε το ντέρμπι με την ΑΕΚ όπου ο Παναθηναϊκός γνωρίζει την τρίτη διαδοχική ήττα, με σκόρερ τον Ίλια Ίβιτς στο 42’, μετά από πάσα του Ντέμη Νικολαΐδη.

Η πρώτη «πράσινη» νίκη της σεζόν 2002-03 ήρθε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, όταν ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Ο Μπασινάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, σε ανατροπή του Καραγκούνη από τον Κινγκ (60’), δίνει το πρώτο τρίποντο στην ομάδα, που υποδέχεται κατόπιν τη Λίτεξ στη ρεβάνς της νίκης στο Λόβετς (1-0). Ωστόσο ο Παναθηναϊκός περνάει δια πυρός και σιδήρου της άσημης βουλγαρικής ομάδας στην παράταση με δύο γκολ του Βαζέχα (2-1) και οπαδοί έφτασαν στο σημείο ν’ ανέβουν πάνω από τον πάγκο της ομάδας και να προσπαθούν να έρθουν σε οπτική επαφή με τον Σάντος, κουνώντας χαρτονομίσματα! «Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα, κάποτε θα με χειροκροτούν. Το κακό στον Παναθηναϊκό είναι ότι για όλα φταίει ο προπονητής. Είμαι θλιμμένος για τον τρόπο που μου φέρθηκαν, αλλά σέβομαι την αντίδρασή τους» είπε τότε ο Πορτογάλος.


Ακολουθούν το 1-0 επί της Ξάνθης στη Λεωφόρο για το Κύπελλο με γκολ του παραγκωνισμένου Νίκου Λυμπερόπουλου αλλά η ομάδα… σέρνεται. Ο Σάντος μετά το τέλος του αγώνα, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί αποχώρησής του, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει ελληνικά (!) και αυτό ήταν και το τελευταίο ματς στον πάγκο του Παναθηναϊκού…

Στις 16 Οκτωβρίου 2002, μετά από ραντεβού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο Φερνάντο Σάντος υπέβαλε για δεύτερη φορά την παραίτησή του (η πρώτη φορά ήταν μετά το ματς με την Προοδευτική). Μάλιστα μιλώντας σε Πορτογάλους δημοσιογράφους τόνισε: «Επιστρέφω στην Πορτογαλία. Στην Ελλάδα δεν θα δουλέψω άλλο. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους λόγους της αποχώρησής μου». Και η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν μίλησε…

Και ο Μπάκε


Φυσικά, εκτός του Σάντος, υπάρχει και η γρήγορη απόλυση του Χανς Μπάκε. Ο Σουηδός, με πετυχημένη παρουσία στην Κοπεγχάγη, προσελήφθη με τις… ευλογίες του Ρενέ Χένρικσεν. Πρόλαβε να καθοδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μόλις τρεις αγώνες. Η εντός έδρας ισοπαλία με την άσημη ουκρανική Μέταλουργκ Ζαπορόζιε (στην Πάτρα), αλλά και η εν γένει αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας, είχε ως συνέπεια να εκδοθεί άμεσα το… διαζύγιο. Αργότερα, χάρη στις διασυνδέσεις του προσελήφθη ως βοηθός του Σβεν Γκόραν Έρικσον στη Μάντσεστερ Σίτι (2007-08).

Ο… εφιάλτης του Ναδάλ και το ραντεβού του Τσιτσιπά


Ματσάρες χθες στα προημιτελικά του Roland Garros: ο Ντιέγο Σβάρτσμαν, παίζοντας εντυπωσιακό τένις, απέκλεισε τον Ντόμινικ Τιμ με 3-2 σε ματς 5 ωρών και 8 λεπτών και θα αντιμετωπίσει στους «4» τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος πήρε μεν με 3-0 τον 19χρονο Ιταλό Γιανίκ, αλλά όχι τόσο εύκολα, ωστόσο προκρίθηκε για 13η φορά στα ημιτελικά με την 98η νίκη του σε 100 αγώνες στο Παρίσι (!). Ο Ισπανός έχει 100% επιτυχία σε ημιτελικούς (12/12) και τελικούς (12/12) αντιμετωπίζει τον τελευταίο που τον κέρδισε, και μάλιστα στο χώμα: τον Σβάρτσμαν!

Αυτά… στα προσεχώς. Σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζει με τον Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα.


Τσιτσιπάς και Ρούμπλεφ, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια στο ATP Tour, διεκδικώντας τους σημαντικότερους τίτλους, είχαν συναντηθεί πριν από δέκα ημέρες στον τελικό του European Open στο Αμβούργο, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ηττάται με 2-1 (6-4, 3-6, 7-5), χάνοντας προβάδισμα 5-3 games στο καθοριστικό σετ αλλά και τους 16 από τους 19 τελευταίους πόντους του τελικού.

Έπαθε. Έμαθε; Αυτή θα είναι η τέταρτη αναμέτρηση των δύο ανδρών, με τον Ρούμπλεφ να προηγείται 3-2 στις νίκες. Ο Στέφανος, Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί στον δεύτερο προημιτελικό του σε grand slam, μετά την πορεία του μέχρι τους «4» του Australian Open 2019 κι αν νικήσει θα ανέβει στο Νο 5 του ranking. Για τον Ρούμπλεφ, Νο 12 στον κόσμο, θα είναι ο τρίτος προημιτελικός σε major τουρνουά, μετά τους δύο στη Νέα Υόρκη (2017, 2020) και θα προσπαθήσει να περάσει για πρώτη φορά σε ημιτελική φάση grand slam διοργάνωσης.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στοιχηματικά, δεν είναι καλός αντίπαλος για τον Τσιτσιπά ο Ρώσος: κρύο αίμα, δυνατό χέρι, επαναφορές. Ως τώρα ο 'Ελληνας πρωταθλητής έχασε (με Μουνάρ, Κουέβας, Μπεντένε και Ντιμιτρόφ) μόνο δύο σετ, κι αυτό επειδή υποτίμησε τον Ισπανό, ενώ ο Ρούμπλεφ δυσκολεύτηκε με τον Φούκσοβιτς στον προηγούμενο γύρο.

Πρώτη επιλογή ο Τσιτσιπάς και σε ματς που θα κερδίσουν και οι δύο από ένα σετ. 



Ρίσκο 🎾


🇬🇷🇷🇺16:00 Τσιτσιπάς 🆚 Ρούμπλεφ 1 & και οι δύο να κερδίσουν σετ 🦊 2.60. (Bet365)

Fun bet 🎾


🇬🇷🇷🇺16:00 Τσιτσιπάς 🆚 Ρούμπλεφ 3-2 σετ 🦊 5.55. (Novibet)

Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ…


…κι αυτό να το πείτε στις φίλες (χεχε). Πέρα από την πλάκα όμως, εδώ και χρόνια έχω κόψει τα πονταρίσματα σε δαύτα, ακριβώς… για αυτό. Επειδή είναι φιλικά.

Ωστόσο, ίσα ίσα για να δω με λίγο παραπάνω ενδιαφέρον το αποψινό, κάτι έριξα στο Αυστρία – Ελλάδα, φιλικό που διεξάγεται στο Κλάγκενφουρτ. Οι Αυστριακοί του Φράνκο Φόντα δεν διάγουν καλή περίοδο, στο Nations League προβλημάτισαν, ενώ καρέ παικτών της Σάλτσμπουργκ (Στάνκοβιτς, Βέμπερ, Βάλτσι και Ούλμερ) έμειναν εκτός καθότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, για το οποίο άλλοι τρεις περιμένουν το σημερινό τεστ.

Οι… δικοί μας, και τα γράφω από πέρυσι, μια χαρά το πάνε το γράμμα. Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ δημιουργεί όντως σταδιακά μια ομάδα για το μέλλον, με στόχο το Κατάρ το 2022, δίνει χώρο και χρόνο σε νέα παιδιά και ενάντια σε κλικαδόρους τύπου Παπασταθόπουλο, Μανωλά, ή παίκτες που βγαίνουν εκτός κλίματος, όπως ο Σιόβας. Ποιος είναι ο Σιόβας και ζητά να κληθούν συγκεκριμένοι παίκτες;


Ερώτημα απόψε η ενδεκάδα, όχι τόσο και η διάταξη. Επανήλθε ύστερα από δύο χρόνια ο Τζαβέλας, γύρισε ο Βλαχοδήμος αντί του Πασχαλάκη, υγιής πλέον και ο Χατζηδιάκος, νέο πρόσωπο ο Λυκογιάννης, δεν ταξίδεψαν στην Αυστρία εντέλει Μασούρας και Πέλκας.

Ο Φαν’τ Σχιπ λογικά κατεβάζει 4-2-3-1 με Μπάρκα ή Βλαχοδήμο στα γκολπόστ, δεξιό μπακ τον Λάζαρο Ρότα (της Φορτούνα Σιτάρντ), αριστερό τον εξαιρετικό Γιαννούλη, στόπερ τους Χατζηδιάκο και Σβάρνα, χαφ δύο εκ των Ζέκα, Κουρμπέλη, Μπουχαλάκη, στα άκρα τους Μπακασέτα, Λημνιό, οργανωτή έναν εκ των Φορτούνη ή Μάνταλου και φορ τον Παυλίδη της Βίλεμ, εκτός κι αν ξεκινήσει ο πολύ φορμαρισμένος Φούντας της Ραπίντ Βιέννης. Κι έχει εναλλακτικές: και Τζόλη, και Κουλούρη.

Σίγουρα θα δούμε αρκετές αλλαγές και στο δεύτερο μέρος. Άλλωστε η Εθνική έχει αγώνα και την Κυριακή και την ερχόμενη Τετάρτη, συνεπώς όλοι οι παίκτες του ρόστερ χρειάζονται. Με γνώμονα τούτο, πήρα σκόρερ από παίκτη που πιθανώς θα παίξει στο β’ ημίχρονο, με την ελπίδα ο Ολλανδός να μη τον βάλει αλλαγή… στο 80’: τον Φούντα. Εκτός κι αν ξεκινήσει (μακάρι).



Fun bet


🇦🇹🇬🇷 21:30 Αυστρία 🆚 Ελλάδα 2 🦊 4.85. (Stoiximan)

Σκόρερ, fun bet


🇦🇹🇬🇷 21:30 Αυστρία 🆚 Ελλάδα Φούντας🦊 4.70. (Stoiximan)

Euroleague, early bet


Αύριο ξεκινά η 2η αγωνιστική της Euroleague, και την επόμενη έχει… διαβολοβδομάδα. Με τη σκέψη ότι ίσως οι αποδόσεις ως αύριο να έχουν αλλάξει, pick στον τουρκικό «εμφύλιο», Εφές – Φενέρμπαχτσε.


Ο Λάρκιν λείπει εκ νέου, και θα λείψει για καιρό εξ όσων μαθαίνω, η ομάδα του Ερτζίν Αταμάν εκκίνησε με ήττα στην Πόλη από τη Ζενίτ, κάνοντας κακή εμφάνιση, ενώ η Φενέρ, στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ήταν εξαιρετική με τον Ερυθρό Αστέρα (77-63), ειδικά αμυντικά. Ομάδα με πλάνο, με σωστές μεταγραφές, έτοιμη έδειξε. Pick ρίσκου, με μικρό χάντικαπ μάλιστα.



Early bet, ρίσκο 🏀


🇹🇷🇹🇷 08/10, 20:00 Εφές 🆚 Φενέρμπαχτσε (-1,5) 2 🦊 2.55. (Stoiximan)

Nations League, early bet


Αύριο διεξάγονται τα ημιτελικά των play offs για το Euro 2020 που θα… διεξαχθεί το 2021. Ο τρόπος διεξαγωγής τους άλλαξε και διεξάγονται ως μικρά Final 4 – αλλά όχι σε μόνο μια χώρα. Η Βουλγαρία παίζει στο «Βασίλ Λέφσκι» της Σόφιας με την Ουγγαρία και, όποια περάσει (νοκ άουτ είναι) θα παίξει με τη νικήτρια του Ισλανδία – Ρουμανία για μια θέση στην τελική φάση.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κεκλεισμένων των θυρών το ματς, οι Βούλγαροι κάνουν καλή πορεία τα τελευταία χρόνια, έχουν ανέβει πολύ αγωνιστικά, αρκετοί διεθνείς παίζουν πλέον εκτός συνόρων, γενικώς έχουν αποκτήσει παραπάνω δυναμική από ό,τι τους είχαμε συνηθίσει. Και οι Μαγυάροι έχουν ανανεωμένο ρόστερ, το αστέρι τους όμως, ο Σζομποσζλάι της Σάλτσμπουργκ τέθηκε νοκ άουτ ελέω καραντίνας.

Οι τιμές στο σετ έχουν μεγάλη απόκλιση και ένα ρίσκο, το παίρνει. Ο άσος πάντως είχε ανοίξει κοντά στο 4άρι και παίρνει ήδη την κατιούσα.

 

Ρίσκο

 

🇧🇬🇭🇺 8/10, 21:45 Βουλγαρία 🆚 Ουγγαρία 1 🦊 3.73. (Pamestoixima.gr)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ