foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Παραδόσεις, αριθμοί και «πρώην» από 2.20 ως… 25.57

Μποζιονέλος | 04 Οκτ 2020 13:10
1485782.jpg

Περίεργο ήταν στοιχηματικά το Σάββατο, απέμενε το βραδινό για να δεις που θα κάτσει η μπίλια: αν η Ιντερνασιονάλ νικούσε. Έμεινε στο 1-1 με την Γκρέμιο, μονάδα για το draw no bet, η μέρα έκλεισε με χασούρα, όχι μεγάλη μεν, για δύο λόγους δε, τον εξής ένα: το trixie. Ενώ είχε περάσει το combo της Εβερτον (σ.σ. τι όργια κάνει η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι…), ακυρώθηκε γκολ της Αρμίνια στις καθυστερήσεις στη Βρέμη (κακώς, κατ’ εμέ), ενώ η δύσμοιρη η Σεντ Ετιέν έπαιζε με δέκα από το 14’ και με εννέα από το 65’!

Κατά τα λοιπά, δεν σκόραρε ο Ζοάο Φέλιξ, οικτρή ήταν ξανά η Ατλέτι. Αντίθετα, πλήρωσε 2.50 η πρόκριση της Περσέπολις επί της Αλ Νασρ (στα πέναλτι!), 2.40 να σκοράρει ο Γιακουμάκης που σε λίγο καιρό θεωρώ ότι θα είναι ο βασικός φορ της Εθνικής μας, και 1.66 η δυάδα με το Χ2 της Ρίζε στο Ερζουρούμ, μιας και στο Αγρίνιο μπήκαν ακριβώς δύο.


Και, κάτι ψιλά έδωσε και το κασάρισμα της Λιντς με τη Σίτι γύρω στο 70’, δεν πειράζει που δεν βγήκε το 7,5άρι, μια χαρά το πάει το πράγμα το (έτερο φετινό, μαζί με την Εβερτον στο Νησί)… πουλέν.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Το 2.000ό και το… 2000


Παναθηναϊκός – Αρης. Στην περιφέρεια ο Παναθηναϊκός έκανε ήττα στην Τρίπολη και ισοπαλία στη Λάρισα, δεν πείθει, προβληματισμό βγάζει και σήμερα δίνει το 2.000ό παιχνίδι στην ιστορία του στο πρωτάθλημα! Και ο Άρης, μετά την Κόλος, προσπαθεί να συνέλθει, αν πάντως νικήσει σήμερα τυχόν, θα μετρά 10 βαθμούς στα πρώτα 4, συγκομιδή που έχει από το… 2000 να κάνει. Το περσινό 4-0 του Άρη είναι και η μοναδική του νίκη στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους, διπλό στην Αθήνα έχει να κάνει από τον Απρίλιο του 2007, 1-0 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Ροτζέριο, έκτοτε 11-2-0 οι «πράσινοι».

Με Ματίγια, Μπερτόλιο, Γκάμα στο κέντρο ο Αρης, σαφώς καλύτερο από αυτό του Παναθηναϊκού, πάντως το ποντάρισμα για διπλό, βλέπω… φοριέται πολύ σήμερα. Το κάλυψα λίγο και με την ευχή το βράδυ ο Ντάνι Πογιάτος να έχει μετονομαστεί σε Φευγιάτος…



Combo


🇬🇷 16:00 Παναθηναϊκός 🆚 Αρης Χ2 & over 1,5 🦊 2.80. (Betshop)

Έτοιμη ομάδα από πέρυσι


Μπενεβέντο – Μπολόνια. Ενάντια στην… πρώην, καθώς πρόπερσι ήταν τεχνικός των «ροσομπλού», ο Πίπο Ιντσάγκι που παρουσιάζει φέτος μια Μπενεβέντο με επιθετική λογική, ακόμη και με την Ιντερ βγήκε μπροστά αν και είχε δεχθεί γκολ από το… 23ο δευτερόλεπτο και το κοντέρ σταμάτησε στο 2-5, παραλίγο πάντως να κάνει το 3-3 πριν την ανάπαυλα. Η Μπολόνια πήρε εύκολα με 4-1 την Πάρμα χωρίς πάντως να είναι εξίσου εντυπωσιακή, έφτασε τις 25 σερί αγωνιστικές που δέχεται γκολ.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Παίζουν καλή μπαλίτσα οι νεοφώτιστοι, σε ματς που δείχνει ο… ορισμός για γκολ, κράτησα τον άσο σε draw no bet, απορώντας με την τόσο υψηλή τιμή του. Η Μπενεβέντο είναι έτοιμη ομάδα από πέρυσι…

Υπηρεσιακός εναντίον… κορωνοϊού


Μποταφόγκο – Φλουμινένσε. Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά τη «Φλου»: ούτε λίγο ούτε πολύ, 10 παίκτες λείπουν, αρκετοί εξ αυτών βασικοί στο φετινό Brasileirao όπως ο στόπερ Κλάρο, οι μέσοι Γκάνσο, ο εξτρέμ Μάρκος Πάουλο και ο φορ Λουίζ Ενρίκε, τραυματίας ο φορ Βέλινγκτον, εκ νέου εκτός ο χαφ Κάιο.


Στο τελευταίο νίκησε 4-0 την Κοριτίμπα, μαγική εικόνα το σκορ. Στη δε Μποταφόγκο απολύθηκε, μετά την ήττα από την ουραγό Μπαΐα και το ένατο σερί ματς χωρίς νίκη (0-6-3) ο Πάουλο Αουτουόρι και προσελήφθη προσωρινά ο γυρολόγος της κατηγορίας, Μπρούνο Λαζαρόνι. Λείπουν ο κίπερ Γκατίτο, ο Ιάπωνας σταρ Χόντα, ο χαφ Ναζάρι και ο στόπερ Μπαρανδέγι.

Τρία διπλά στα τελευταία έξι επίσημα η Φλου, μόνο δύο όμως στα τελευταία 11 για το Brasileirao κι αυτά την τελευταία τριετία. Αουτσάιντερ η Μποταφόγκο, ίσως λανθασμένα με τέτοιο απουσιολόγιο στη «Φλου» αλλά θέλει και κάλυψη.

15 χρόνια περιμένει ο Ζοσέ…


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ. Οι δύο ομάδες ανταμώνουν για 194η φορά (!), το 1-1 του Ιουνίου στο Λονδίνο ήταν η πρώτη τους ισοπαλία, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μετά από 11 επίσημα. Με τη Γιουνάιτεντ γηπεδούχο είναι 64-15-17 σε όλα και 56-14-13 σε ματς πρωταθλήματος. Στο «Ολντ Τράφορντ», σε επίσημα, είναι 14-0-3 μετά την τελευταία τους ισοπαλία εκεί, 1-1 τον Οκτώβριο του 2005 με γκολ από Σιλβέστρ και Τζένας, με Αλεξ Φέργκιουσον και Μάρτιν Γιολ στους πάγκους και εποχή που η μεν έπαιζε με Φαν Νίστελροϊ, Ρούνεϊ, Σκόουλς και Κριστιάνο και η δε με Λένον, Κάρικ, Ντάβιντς και Μίντο. Τελευταίο διπλό, το προπέρσινο (27/8/2018) 0-3 με τον Μουρίνιο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, και τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στους «σπερς».


Κεντρικό πρόσωπο βέβαια ο Ζοσέ Μουρίνιο που εργάστηκε για δυόμισι χρόνια στη Γιουνάιτεντ (2016-18), την οδήγησε σε ένα Λιγκ Καπ αλλά και στο Europa League ωστόσο ουδέποτε την κατέστησε ανταγωνιστική. Ως αντίπαλος της ManUtd έχει τεθεί συνολικά 22 φορές, είτε σε αγγλικές διοργανώσεις είτε στην Ευρώπη, και μετρά 9 νίκες, 10 ισοπαλίες και μονάχα 3 ήττες. Έσχατη ήττα το 2-1 στο περσινό του «Ολντ Τράφορντ». Η αμέσως προηγούμενη ήταν με την Ιντερ, στο Μάντσεστερ, 2-0 τον Μάρτη του ’09 για το Champions League – ένα χρόνο μετά όμως οδηγούσε τους «νερατζούρι» στο τρόπαιο. Και η πρώτη ήταν ξανά στο «Ολντ Τράφορντ», τον Νοέμβριο του 2005, 1-0 με γκολ του Φλέτσερ και με την Τσέλσι να κυριαρχεί στο γήπεδο με φάσεις από Τζο Κόουλ, Νταφ, Ντρογκμπά και… Μικαέλ Εσιέν.

Το… τρομερό βέβαια με τον Special One είναι ότι το 9-10-3 ενάντια στη Γιουνάιτεντ είναι 5-5-0 επιμέρους ως γηπεδούχος και 4-5-3 στο «Ολντ Τράφορντ», όπου γενικά νίκησε για τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2013 ως τεχνικός της Ρεάλ στα προημιτελικά (2-1 με Μόντριτς και Κριστιάνο) και, επιμέρους, στο πρωτάθλημα από το 3-1 της Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2005 με γκολ από Τιάγκο, Γκούντιονσεν και Τζο Κόουλ, είχε ανοίξει το σκορ ο Φαν Νίστελροϊ. 15 χρόνια, λοιπόν…


Στα… του σήμερα, η ManUtd έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι στο Μπράιτον (3-2 με πέναλτι στο 99’ και με την αντίπαλο να έχει 5 δοκάρια), την ίδια ομάδα νίκησε μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ με 3-0 αλλά αμφότερες έπαιζαν με αλλαγές, πιο επιβαρυμένη η Τότεναμ λόγω Μακάμπι Χάιφα, την οποία διέλυσε με 7-2 την Πέμπτη, ξεσπώντας μετά το άτυχο 1-1 με τη Νιούκαστλ την Κυριακή και την πρόκριση επί της Τσέλσι στα πέναλτι, στο Λιγκ Καπ, την προηγούμενη Τρίτη (29/9). Ναι, δίνει τέταρτο ματς μέσα σε επτά ημέρες! Εξ ου και ο Μουρίνιο έκανε προσεκτική διαχείριση του ρόστερ.

Η Γιουνάιτεντ από το 1986-87 έχει να υποστεί δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος και ήδη έκανε μία, από την Πάλας. Να γίνει και δεύτερη; Όλα πιθανά. Ειδικά με τον Μπρούνο Φερνάντες αμφίβολο, αλλά οι Λονδρέζοι έχουν αμφίβολο τον Σον.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπερδεμένο αλλά η Γιουνάιτεντ εμφανώς δεν είναι καλά, στα συν για σήμερα η περισσότερη φρεσκάδα από την Τότεναμ, στα μείον ότι ακόμη «χημεία» δεν έχει, απρόβλεπτοι οι καταβεβλημένοι, παρά το rotations, «σπερς». Προς τα δεξιά μεν, με ζητούμενο και δύο γκολ για να ανέβει η απόδοση της διπλής ευκαιρίας, έχοντας κατά νου πάντως ότι έχουν 15 χρόνια να φέρουν ισοπαλία εκεί (όπως και 15 χρόνια να νικήσει ο Ζοσέ στο «Ολντ Τράφορντ», στο πρωτάθλημα). Κάτι σε 1-1 μου κάνει…

Παίζουν μπαλάρα οι Βρετόνοι


Ρεν – Ρεμς. Πρωτοπόρος με 4-1-0 η εξαιρετική Ρεν, πέρασε… με 3άρα από το «Ζοφρέ Γκισάρ» επί της Σεντ Ετιέν, άψογη τακτικά, άψογη μεσοεπιθετικά, ήδη στα 3 γκολ ο νεοφερμένος φορ Γκιρασί, έκλεισε τον κίπερ Γκομίς της Ντιζόν, τον μπακ Νταλμπέρ της Ιντερ και τον στόπερ Ρουγκάνο της Γιουβέντους. Η Ρεμς, μετά τον αποκλεισμό από τη Φέχερβαρ, υποτάχθηκε με 2-0 στην Παρί Σεν Ζερμέν, τέταρτη σερί ήττα με μόνο ένα γκολ ενεργητικό σε αυτά. Εξέτισαν ο στόπερ Φαέ και ο μέσος Μουνεσί.

Στα της παράδοσης, η Ρεμς νίκησε και στα 4 τελευταία, και στις δύο έδρες, καθώς και στα τελευταία 3/4 στη Βρετάνη, όπου έχουν να φέρουν ισοπαλία στο πρωτάθλημα από το… 1988 (έκτοτε: 4-0-4). Η Ρεν πάντως δείχνει φορτσάτη, ο άσος έπεσε αλλά ανεβαίνει αν ζητηθούν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.



Yankee (2-3-4, απόδοση 4άδας: 25.57)


🇮🇹 16:00 Μπενεβέντο 🆚 Μπολόνια 1 dnb 🦊 2.29. (Betshop)

🇧🇷 17:00 Μποταφόγκο 🆚 Φλουμινένσε 1 dnb 🦊 2.18. (Betshop)

🇫🇷 18:00 Ρεν 🆚 Ρεμς 1 & over 1,5 🦊 2.18. (Betshop)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Μάντσεστερ Γ. 🆚 Τότεναμ Χ2 & over 1,5 🦊 2.35. (Betshop)

Ρίσκο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Μάντσεστερ Γ. 🆚 Τότεναμ Χ 🦊 3.76. (Stoiximan)

Η μεν δεν πείθει, η δε στρώνει


ΛεβάντεΡεάλ Μαδρίτης. Ακόμη και στην ήττα της Πέμπτης στη Σεβίλλη η Λεβάντε ήταν ανταγωνιστική, είχε φάσεις και λύγισε στο τέλος με 1-0, ως τώρα βγάζει χαρακτήρα η ομάδα του Πάκο Λόπεθ που αρχίζει σταδιακά και παίζει πιο ανοιχτά. Η Ρεάλ συνεχίζει, παρά τις νίκες, να προβληματίζει, 1-0 τη Βαγιαδολίδ και ξανά με την Κουρτουά… MVP, είχε προηγηθεί το 3-2 με την Μπέτις, γενικώς δεν πείθει ακόμη. Λείπουν Κρόος, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αζάρ. Στο 2-2-10 η παράδοσή τους εκεί, πέρυσι ο τελευταίος άσος, στο γειτονικό γήπεδο της Βιγιαρεάλ το σημερινό μιας και τα έργα στην έδρα της Λεβάντε δεν έχουν ολοκληρωθεί. Η Ρεάλ σκοράρει ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά και το κέντρο της, ελλείψει Κρόος, συχνά εκθέτει την άμυνα.


Πιάστ – Λεχ Πόζναν. Δικό της ματς έχασε η Πιάστ με τη Σταλ, εκεί που έδειχνε να το... καθαρίζει λύγισε με 3-2 και παραμένει και ουραγός, και άνευ νίκης στη σεζόν. Η Λεχ έρχεται από… διπλό στο Βέλγιο την Πέμπτη, 2-1 τη Σαρλερουά και μπήκε στους ομίλους του Europa, εντός συνόρων όμως παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας στη σεζόν, σε δύο… απόπειρες. Ως και 2.500 κόσμου στο γήπεδο σήμερα, ματς που προσφέρεται για γκολ μιας και η Πιάστ αρχίζει να βελτιώνεται, επιλογή το ασιατικό over 2,25 με επιστροφή μισού πονταρίσματος σε ακριβώς 2 γκολ (και πληρωμή σε 3+).



Δυάδα (απόδοσης 2.67)


🇪🇸 17:00 Λεβάντε 🆚 Ρεάλ Μαδρίτης Goal/goal 🦊 1.66. (Bet365)

🇵🇱 18:30 Πιάστ 🆚 Λεχ Πόζναν Over 2,25 A.H. 🦊 1.61. (Bet365)

Απουσιάζει 12 ματς η ισοπαλία


Ραπίντ Βιέννης – LASK Λιντζ. Πιο ξεκούραστη μεν η Ραπίντ, δεν είχε ματς μεσοβδόμαδα, 2-1 τη Σανκτ Πόλτεν στο τελευταίο, δέχθηκε γκολ και σε τρία φετινά, τρεις σερί νίκες έχει επί της LASK η οποία την Πέμπτη έκανε… όργια στη Λισσαβώνα (4-1 τη Σπόρτινγκ) συνεχίζοντας το περσινό της, ευρωπαϊκό κρεσέντο. Εντός συνόρων, δε, σκοράρει επί 27 σερί εκτός. Παρουσία 3.000 θεατών το ματς, ίδιες τιμές σε άσο και διπλό, χαμηλά αυτές στα γκολ.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ρίσκο με combo ισοπαλίας με γκολ, η οποία ισοπαλία απουσιάζει στα τελευταία 12 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας (9-0-3).

 

Combo, fun bet

 

🇦🇹 18:00 Ραπίντ Βιέννης 🆚 LASK Λιντζ X & goal/goal 🦊 4.35. (Stoiximan)

Ο Πορτογάλος αντί-Μανέ

Αστον Βίλα – Λίβερπουλ. Η Βίλα αποχαιρέτισε το Λιγκ Καπ την Πέμπτη με το 1-0 στην υποδοχή της Στόουκ παίζοντας όμως με αλλαγές, είχε προηγηθεί το 3-0 επί της Φούλαμ στο Λονδίνο, δεύτερη απανωτή νίκη (και δίχως να δεχθεί γκολ), έχει από το 1962-63 να μπει σε σεζόν με 3/3 επικρατήσεις. Και η Λίβερπουλ αποκλείστηκε την Πέμπτη, στα πέναλτι και παίζοντας με 9/11 αλλαγές με την Αρσεναλ, την οποία είχε νικήσει 3-1 τη Δευτέρα, χωρίς πάντως να πείσει. Εκτός με κορωνοϊό Μανέ και Τιάγκο Αλκάνταρα, ξεκινά βασικός ο νιόφερτος (από τη Γουλβς) Ζότα που σκόραρε στο 88’ του δευτεριάτικου έχοντας μπει αντί του Μανέ στο 80’. Ευκαιρία του απόψε για ένα ακόμη τέρμα, παίζοντας δίπλα σε Σαλάχ και Φιρμίνο.

Αν σηκώνει κόντρα του φαβορί το ματς; Φυσικά, για όποιον τολμά. For the record, έξι σερί νίκες έχει στο «Βίλα Παρκ», στο πρωτάθλημα, η Λίβερπουλ, τελευταία ήττα τον Μάιο του 2011 με 1-0 από τέρμα του Ντάουνινγκ, με τεχνικό τον Κένι Νταλγκλίς και της Βίλα τον… Ζεράρ Ουγιέ.

 

Σκόρερ

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 21:15 Αστον Βίλα 🆚 Λίβερπουλ Γκολ Ζότα 🦊 2.20. (Novibet)

 

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ