foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ48
ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Δεν ποντάρουμε σε ομάδες, αλλά σε αποδόσεις…

Μποζιονέλος | 03 Οκτ 2020 12:46
dontbeafraid.jpg

Καλά τσούλησε η Πέμπτη, πολύ καλά καθώς βγήκε τριάδα του 14.15 αλλά και τρεις δυάδες σε ένα ωραιότατο Trixie: 2.32 το combo στο Ρέιντζερς – Γαλατασαράι, 2.63 η νίκη της ΑΕΚ σε dnb με τη Βόλφσμπουργκ, 2.32 το goalcombo στο Σπόρτινγκ - LASK.

Αντίθετα, η Euroleague δεν τσούλησε καλά, άλλωστε τα περισσότερα ματς της πρεμιέρας κρίθηκαν οριακά, το line σε πόντους γενικώς δεν ήταν υψηλό και… εξίσου γενικώς, θα στρώσει κι αυτό.

Το κρίμα είναι που η έμπνευση με τη Ζενίτ στην Εφές, με αβάτζο, δεν πλήρωσε καθώς τη δυάδα χάλασε η οικτρή, Βαλένθια με τη Βιλερμπάν.

Μαθηματική… ακολουθία;


Ερζουρούμσπορ – Ρίζεσπορ. Αρέσκεται να παίζει στην κόντρα η Ερζουρούμ, φάνηκε και στην Καισάρεια όπου πανηγύρισε το δεύτερο φετινό της διπλό σε ισάριθμες εξόδους (3-1), είχε μεσολαβήσει η ήττα στην υποδοχή της Σίβασπορ. Να συνεχιστεί η… μαθηματική ακολουθία με γκέλα υποδεχόμενη τη σταθερά οικτρή εκτός Ριζούντας, Ρίζεσπορ; Πιθανώς, αφενός ενισχύθηκε με τον στόπερ Ντιλαβέρ, της Χάιντουκ, αφετέρου δεν έχει ήττα απέναντί στην Ερζουρούμσπορ ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας (2-2-0). Το σερί είναι στις 9 εκτός έδρας ήττες για τους Πόντιους και 1-1-14 στα τελευταία 16. Ε, ως πότε; Μπήκε σε δυάδα (βλ. παρακάτω).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Τα φιλαράκια…


Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο (επαρχιακοί) σύλλογοι έχουν άριστες σχέσεις διοικητικά εδώ και πολλά χρόνια. Στο γήπεδο, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Αστέρας έχει… χτίσει μια πολύ καλή παράδοση κόντρα στους Αγρινιώτες με 4-5-0 στα τελευταία εννέα, ανεξαρτήτως έδρας. Ο Παναιτωλικός έχει να κάνει νίκη από τον Ιανουάριο του 2016, τότε μάλιστα ήταν η τρίτη διαδοχική εις βάρος των Αρκάδων, 2-1 τότε με τεχνικούς Γιάννη Ματζουράκη και Στάικο Βεργέτη.


Και αγωνιστικά η ομάδα του Μάκη Χάβου δείχνει σαφώς βελτιωμένη εν συγκρίσει με την περσινή, οι Αρκάδες είναι πάντα υπολογίσιμοι. Με μια ματιά, προς τα δεξιά αλλά με κάλυψη, πιθανώς με γκολ εκατέρωθεν, αποτρεπτικό μεν ότι ο Παναιτωλικό φαβοριτίζει αλλά έχει και καιρό (4 χρόνια, 9 ματς) να τον νικήσει. Μπερδεμένο. Τίμιο το ασιατικό over 2 με επιστροφή μίζας σε ακριβώς δύο γκολ, απόδοση για να μπει σε δυάδα.



Δυάδα (απόδοσης 2.68)


🇹🇷 16:00 Ερζουρούμσπορ 🆚 Ρίζεσπορ X2 🦊 1.66. (Bet365)

🇬🇷 19:30 Παναιτωλικός 🆚 Αστέρας Τρίπολης Over 2 A.H. 🦊 1.62. (Bet365)

Το 14-1-1 και το 18άρι αήττητο


Βέρντερ Βρέμης – Αρμίνια Μπίλεφελντ. Βρήκε και… έκανε η ομάδα μου με τη Σάλκε ή αρχίζει και στρώνει; Νομίζω το πρώτο διότι οι «κένιχσμπλαουεν» είναι μαύρα χάλια φέτος. Και η Βέρντερ καλείται να κάνει παιχνίδι σε τέτοια ματς, όπως το σημερινό: δεν το έχει. Μετρά άλλωστε 1-3-12 εντός Βρέμης στην Bundesliga στα τελευταία 16, μόνη νίκη η περσινή 6άρα στην Κολωνία που την οδήγησε στα μπαράζ με την Πάντερμπορν, κι από εκεί στην παραμονή. Η Αρμίνια έχει ρέντα, πήρε βαθμό στη Φρανκφούρτη, νίκησε την Κολωνία από λάθος αντιπάλου, πλάκα πλάκα έχει να ηττηθεί σε πρωτάθλημα στα τελευταία 18, ήτοι από τον Δεκέμβριο του 2019, βέβαια τα 16 ήταν στην Zweiteliga. Θα μου πεις, η Βέρντερ για τέτοια ματς είναι. Ναι, αλλά δεν ποντάρουμε ομάδες: ποντάρουμε σε αποδόσεις…

Οσο για την παράδοση; 14-1-1 στη Βρέμη, συντριπτική, με μόνο διπλό στο τελευταίο τους εκεί, 2-1 η Αρμίνια τον Φεβρουάριο του 2009. 

Οιωνός τίτλου (!) για την Εβερτον


Εβερτον – Μπράιτον. ΟΚ, public bet η Εβερτον σήμερα αλλά… λογικό (σ.σ. και πόσο χαίρομαι που δικαιώνει πρόωρα τα μακροχρόνια της λίγκας – έρχονται κι άλλα, σύντομα, τώρα στο μπρέικ των εθνικών…). Για πρώτη φορά από το 1993-94 η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εκκίνησε με 3/3 νίκες, δίκαια 2-1 την Πάλας, και μεσοβδόμαδα συνέχισε το κρεσέντο με το 4-1 επί της Γουέστ Χαμ για το Λιγκ Καπ. Τέσσερις σερί νίκες στο ξεκίνημα έχει να κάνει από το… 1969-70, σεζόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα!


Ωστόσο, ο «Καρλέτο» δεν προφύλαξε πολλούς αρκετούς: έχασε με τραυματισμό τη χαφάρα ονόματι Αλαν ενώ δίνεται αμφίβολος ο σταρ Ρισάρλισον. Η Μπράιτον πορεύεται με… 3άρες: τόσα δέχθηκε εντός από Τσέλσι και Γιουνάιτεντ (σε ματς όπου είχε 5 δοκάρια, ρεκόρ στην Premier League, και λύγισε από ρηξικέλευθο πέναλτι στο… 100’), τόσα έβαλε στο Νιούκαστλ, στο ενδιάμεσο. Στο 5-2-0 η συνολική τους παράδοση στο Λίβερπουλ. Και ενάντια σε ό,τι πίστευα, κι ακόμη πιστεύω, φέτος για την Μπράιτον (ότι θα πέσει), προς ώρας με… διαψεύδει.

Επιλογή combo για να ανέβει η απόδοση, στο 1.85 ο άσος δείχνει… δώρο (δεν θα τον έδινα πάνω από 1.55) κι αυτό με κάνει καχύποπτο ενώ ο τρόπος που παίζει φέτος η Μπράιτον συνεισφέρει σε ανοιχτό ματς: combo χωρίς διπλό και με τουλάχιστον τρία γκολ, η επιλογή. 

Εγινε... Παρί η Λανς;


Λανς – Σεντ Ετιέν. Η Λανς πήγαινε για τέταρτη σερί νίκη αλλά δέχθηκε γκολ στο 87’ (1-1) με τη Νιμ, μπορούσε να το… καθαρίσει νωρίτερα, το επιθετικό δίδυμο των Κακουτά, Γκαναγκό κάνει… όργια αλλά ο δεύτερος είναι αμφίβολος για απόψε, όπως και ο σκύλος χαφ Τραορέ. Οι «στεφανουά» δέχθηκαν 3άρα υποδεχόμενη την εξαιρετική Ρεν, έχοντας πάνω παράπονα από διαιτησία και VAR. Τα πιτσιρίκια του Κλοντ Πιέλ πάντως παίζουν καλή μπαλίτσα και μπορούν να ανακάμψουν άμεσα, έστω και σε έδρα όπου η Σεντ Ετιέν δεν έχει καλή παράδοση (23-11-14 η Λανς, 5-1-1 στα τελευταία 7 με το διπλό… πέρυσι).

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Που λέτε, έπεσα για ύπνο με το διπλό στο 3.80 και το βρίσκω στο 5άρι. Μην τρελαθούμε κιόλας, δεν έγινε… Παρί η Λανς επειδή εκκίνησε με ρέντα στη σεζόν, αυτά γυρίζουν. Γνωστό. Νόμος. 



Trixie (απόδοση τριάδας: 12.32)


🇩🇪 16:30 Βέρντερ 🆚 Αρμίνια 2 dnb 🦊 2.55. (Betshop)

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Εβερτον 🆚 Μπράιτον 1Χ & over 2,5 🦊 2.27. (Betshop)

🇫🇷 18:00 Λανς 🆚 Σεντ Ετιέν Χ2 🦊 2.13. (Betshop)

Χαρμολύπες


Ατλέτικο Μ. – Βιγιαρεάλ. Από την 6άρα επί της Γρανάδα και τη Suarezmania η Ατλέτι… βυθίστηκε στη μιζέρια στο μεσοβδόμαδο 0-0 με την Ουέσκα, είχε και δοκάρι, είχε φάσεις αλλά δεν ήταν καλύτερη ενώ ο Ντιέγο Σιμεόνε έκανε αχρείαστες αλλαγές. Εκ νέου εκτός ο στόπερ Χιμένες που αναρρώνει από κορωνοϊό, αήττητη στο «Μετροπολιτάνο» η Ατλέτικο από τον Δεκέμβριο (11-3-0). Ανάλογη χαρμολύπη και στη Βιγιαρεάλ, άφαντη στη συντριβή από την Μπαρτσελόνα, άνετη στο 3-1 με την Αλαβές, ο Ουνάι Εμερι δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ντιέγο Σιμεόνε (0-4-4). Σε σκόρερ στράφηκα, στον ολοένα και πιο ώριμο στο γήπεδο, Ζοάο Φέλιξ (και όχι στον Σουάρες, που πληρώνει πολύ πιο χαμηλά) που είχε σκοράρει και στο αντίστοιχο περσινό τους. 



Σκόρερ


🇪🇸 17:00 Ατλέτικο Μ. 🆚 Βιγιαρεάλ Γκολ Ζοάο Φέλιξ 🦊 2.40. (Novibet)

Οι Σαουδάραβες και το ιρανικό momentum


Αλ Νασρ – Περσέπολις. Νοκ άουτ ημιτελικός, χωρίς θεατές, για το Champions League Ασίας στην ουδέτερη Ντόχα του Κατάρ, όπου ολοκληρώθηκε (με εμπόδια) η φάση των ομίλων των χωρών της δυτικής και κεντρικής Ασίας. Η σαουδαραβική Αλ Νασρ μπήκε στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην ιστορία της, αποκλείοντας τη… συντοπίτισσα Αλ Αλχι με 2-0. Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια ήταν εξαιρετική και… καθάρισε τον προημιτελικό από το ημίχρονο, στους «16» είχε αποκλείσει άλλη μια ομάδα της χώρας, την Αλ Τααβούν. Εκ νέου εκτός οι μέσοι Πέτρος, Αμραμπατ και ο φορ Μούσα.


Η Περσέπολη έφτασε ξανά στα ημιτελικά για τρίτη φορά την τελευταία 4ετία. Το 2017 έμεινε εκτός από μια άλλη σαουδαραβική, την Αλ Χιλάλ, το 2018 έφτασε στους τελικούς ενάντια στην καταρινή Αλ Σαντ και πέρυσι έμεινε πρόωρα εκτός. Οι φετινές συνθήκες ευνόησαν τους Ιρανούς, που στηρίζονται κατά κόρον σε… ντόπιους παίκτες και στους «8» απέκλεισε την έμπειρη, ουζμπέκικη Πάκχτακορ: πέμπτη νίκη σε έξι ματς μετά την επανέναρξη του θεσμού, δέχθηκε γκολ μόνο στην ήττα από την Αλ Ντουχαΐλ στον όμιλο. Εξαιρετική αμυντικά η ομάδα του Γκιαχιά Γκολμοχαμαντί.

Οι δύο σύλλογοι αντάμωσαν στους ομίλους το 2005 κάνοντας νίκη η καθεμιά στην έδρα της ενώ, στην εποχή του AFC Champions League, άλλες δύο φορές έπαιξαν Σαουδάραβες και Ιρανοί σε ημιτελικό: η Ζομπ Αχάν απέκλεισε την Αλ Χιλάλ το 2010 και η Αλ Χιλάλ την Περσέπολις προ 3ετίας.


Φαβορί του διπλασιασμού η Αλ Νασρ, αουτσάιντερ αλλά με momentum η Περσέπολις που θυμίζει, ο τρόπος που αγωνίζεται, κάτι από… Ελλάδα και 2004, με τη διαφορά ότι και τα προηγούμενα χρόνια έφτανε κοντά στο τρόπαιο. Δεν παραβλέπεται ότι η Αλ Νασρ παίζει στα φετινά νοκ άουτ για πρώτη φορά με ομάδα εκτός της χώρας της. Εχουν τσαγανό οι Ιρανοί που θεωρώ ότι έχουν κι ένα κλικ καλύτερες, από ό,τι δείχνουν οι αποδόσεις, για να περάσουν στον τελικό. 



Special bet


🇸🇦🇮🇷 18:00 Αλ Νασρ 🆚 Περσέπολις Πρόκριση Περσέπολις 🦊 2.50. (Stoiximan)

Ο Γκουρδιόλα, ο Μπιέλσα και οι αριθμοί


Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι. Από… φεστιβάλ του γκολ (εκκίνησε με 3-4 και 4-3) η Λιντς (απ)έδειξε ότι μπορεί να παίξει και… κυνικά, το έπραξε στο Σέφιλντ νικώντας 1-0 τη Γιουνάιτεντ γκολ στο 88’. Παίζει, ως ανάμενα, ώριμα σαν να μη έλειψε 16 χρόνια από την Premiership. Εκτός ο χαφ Χάρισον, καθότι δανεικός από τη Σίτι, πάγια έξω Ερνάντες, Φάρσουο. Η Σίτι συνετρίβη με 5-2 υποδεχόμενη τη Λέστερ (πρώτη φορά που ο -κατά Κλοπ- «Πέπε» δέχθηκε 5άρα στην καριέρα του), άρχισαν πρόωρα τα… περσινά για τους «σίτιζενς» που μεσοβδόμαδα ξέσπασαν με 3-0 στην Μπέρνλι, στο Λιγκ Καπ, παίζοντας με αλλαγές. Με κορωνοϊό ο Γκιντογάν, αμφίβολος ο Στόουνς, πάγια εκτός οι φορ Αγουέρο, Ζέσους. Η Σίτι έχει, μάλιστα, μόνο μια ήττα στα τελευταία 31 ματς με προβιβασθείσες ομάδες (25-5-1), η ήττα ήταν πέρυσι από τη Νόριτς.


Ο, δε, Πεπ Γκουαρδιόλα θαυμάζει τον Μαρσέλο Μπιέλσα και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να ακολουθήσει την προπονητική το 2006, όταν ταξίδεψε από το Μεξικό (ως παίκτης της Ντοράδος, τότε) στο Μπουένος Αϊρες για να τον συναντήσει. Ο Ισπανός έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τον Αργεντινό, στην Ισπανία, με απολογισμό 2-1-0 το 2011-12: 2-2 στο Μπιλμπάο και 2-0 η Μπάρτσα στο «Καμπ Νου» για την Primera Division, 3-0 η Μπάρτσα την Αθλέτικ στον τελικό του Copa Del Rey στη Μαδρίτη. Και στα τρία είχε σκοράρει ο Λιονέλ Μέσι που θεωρεί εκ των μεντόρων του τον Μπιέλσα…

Οσο για την παράδοση; Ανταμώνουν για 105η φορά σήμερα, 42-17-45 συνολικά, σε όλα, και 33-12-15 στη μεγάλη κατηγορία. Στο 28-8-15 με γηπεδούχο τη Λιντς σε όλα, 7-0-3 στα τελευταία δέκα με τελευταία ισοπαλία τον Σεπτέμβριο του 1988 (1-1). Ιντριγκάρει…

Η Λιντς βγάζει τσαγανό, η Σίτι προβλήματα. Μπορεί να της βάλει δύσκολα απόψε, ενώ ο Πεπ κάνει αλχημείες μπροστά ελλείψει Αγουέρο και Ζέσους η Λιντς έχει τον πρώτο παίκτη στην ιστορία της που σκόραρε και στα τρία πρώτα παιχνίδια που αγωνίστηκε σε επίπεδο Premier League, τον Μπάμφορντ, πρώτος από το 1968 και τον θρύλο Μικ Τζόουνς που βρήκε δίχτυα στα τρία πρώτα της χρονιάς! Υπάρχει momentum… Προσωπικά ρίσκαρα σε ξερό άσο, μπορεί να βγάλει και καλό cash out, προφανώς αν κάποιος ακολουθήσει το ίδιο… μονοπάτι, μπορεί να το καλύψει (με διπλή ευκαιρία, με dnb, με ασιατικό…).



Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 19:30 Λιντς 🆚 Μάντσεστερ Σίτι 1 🦊 7.50. (Bwin)

Ελα ρε δικέ μας…


Φένλο – Ντεν Χάαγκ. Η Φένλο έβγαλε εκνευρισμό με τη Χέρενφεεν τελειώνοντας το ματς με εννέα κι ενώ δέχθηκε το μόνο γκολ του ματς από πέναλτι στο 32’, θετικός ήταν εκ νέου ο Γιακουμάκης που παραλίγο να ισοφαρίσει στο τέλος. Τιμωρημένοι ο μπακ Πάσονικ και ο χαφ Γιάνσεν.


Η ομάδα της Χάγης λύγισε αναμενόμενα στο Ρότερνταμ με 4-2 από τη Φέγενορντ, αλλά στο πρώτο ημίωρο προηγήθηκε και μπορούσε βάλει κι άλλο, πριν το 1-1 στο 27′. Πλην όμως, δεύτερη ήττα σε ισάριθμα. Μόνο μια ισοπαλία από το… 1962 και σε 14 ματς στην έδρα της Φένλο, τρία διπλά στα τελευταία πέντε. Και… τέταρτο σκάει, πιθανώς, αμφίρροπο είναι, κράτησα τον… δικό μας. Χατ-τρικ στην πρεμιέρα, έκτοτε δραστήριος αλλά «άσφαιρος» σε δύο ματς. Ωρα του είναι. 



Σκόρερ


🇳🇱 21:00 Φένλο 🆚 Ντεν Χάαγκ Γκολ Γιακουμάκης 🦊 2.40. (Bet365)

Gre VS Nal


ΓκρέμιοΙντερνασιονάλ. Το clasico του Πόρτο Αλέγρε στη Βραζιλία, γνωστό ως «Grenal» (σ.σ. από το Grê και το Internacional). Αμφότερες έρχονται από μεσοβδόμαδες επιτυχίες στο Copa Libertadores, 2-0 την Κατόλικα εντός η «τρικολόρ», 0-0 με την Αμέρικα Ντε Κάλι στην Κολομβία η «κολοράντο», μεσοβδόμαδα υπάρχει εμβόλιμη και το rotation… δίνει και παίρνει. Ο Ρενάτο Γκαούσο στην Γκρέμιο υπολογίζει εκ νέου στον χαφ Εβερτον και τον μπακ χαφ Μαϊκόν, όχι όμως και στους βασικούς στόπερ Ζορόμελ και Κάνεμαν που αναρρώνουν από κορωνοϊό, όπως και στον στόπερ Γουέδες που τραυματίστηκε. Για τον ίδιο λόγο ο Εδουάρδο Κουδέτ δεν υπολογίζει στη «ναλ» τους αμυντικούς Ροντινέι και Μοϊσές, και στον τραυματία μπακ Σαράμπια, στον τιμωρημένο στόπερ Γκάμπριελ, ανάρρωσε ο γερόλυκος σταρ Ντ’ Αλεσάντρο, όχι όμως και ο έτερος Πάουλο Γκερέρο.


Βαθμολογικά, η Γκρέμιο είναι 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή, δύσκολα θα καλύψει την απόσταση, η Ιντερ δεν έχει νίκη στα τελευταία τρία. Στα της παράδοσης, στο μεγάλο ντέρμπι (και μίσους) η Γκρέμιο είναι αήττητη στα τελευταία δέκα (6-4-0 σε Brasileirao, Gaucho και Libertadores). Το, δε, τελευταίο διπλό της Ιντερνασιονάλ σημειώθηκε έξι χρόνια και… 14 ματς πριν: 2-1 στον τελικό του πολιτειακού Gaucho τον Μάρτιο του 2014 – και έκτοτε 6-8-0. Μάλιστα η Γκρέμιο στα τελευταία έξι (3-3-0) δεν δέχθηκε καν γκολ…

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τα ρίσκα της βραδιάς. Κάτι το rotation (ανάθεμα κι αν βγάζεις άκρη με δαύτο, σα πέρα), κάτι η αντιπαλότητα, κάτι τα απανωτά ματς, προς τα δεξιά το πήρα. Ξερό διπλό βλέπω, το κάλυψα όμως σε draw no bet. Αν βγει, βγήκε.

 

Μονό

 

🇧🇷 23:00 Γκρέμιο 🆚 Ιντερνασιονάλ 2 dnb 🦊 2.31. (Betshop)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ