foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ57
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο εφιάλτης της Τότεναμ, η παράδοση του ΟΦΗ και ο… Μπεμπέτο

Μποζιονέλος | 27 Σεπ 2020 12:04
vasco-bebeto-1990.jpeg

To Campionato έχει τους δικούς του fans αλλά σταδιακά θα αρχίσει να κερδίσει περισσότερους φίλους αν συνεχίσουν οι ομάδες στο ίδιο… τέμπο εν μέσω κορωνοϊού. Μόνο χθες, ενδεικτικά:


  • Ιντερ – Φιορεντίνα 4-3 με τρεις ανατροπές στο σκορ και τον Ντ’Αμπρόζιο στο 90’ να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

  • Τορίνο – Αταλάντα 2-4, δεν έχει να… πει τόσα η νίκη όσο ότι εκ νέου οι «μπεργκαμάνσκι» έκρυβαν το τόπι, παίζοντας μαγικό ποδόσφαιρο.

  • Σαμπντόρια – Μπενεβέντο 2-3 από 2-0 στο 19ο λεπτό, έβγαλε χαρακτήρα η νεοφώτιστη ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι, αλλά…


🦊 …αλλά δεν το χάρηκα τόσο καθότι δεν την είχα πονταρισμένη (σε ασιατικό μόνη της). Ήταν σε trixie μαζί με τη διπλή ευκαιρία της Σαντκ Πόλτεν (έχασε εντέλει από τη Ραπίντ) και το combo της Σεντ Ετιέν η οποία διεσύρθη από τη Ρεν…

Ναι, ευκαιρία να γκρινιάξω ήταν. Νωρίτερα λοιπόν, ωραιότατο απόγευμα Σαββάτου με δύο γερμανοαγγλικές πληρωμές: 2.70 από το Χ2 της Στουτγκάρδης (τη διέλυσε τη Μάιντζ) και το Χ2 της Κόβεντρι με την Μπάρνσλι και 3.61 με το combo της εξαιρετικής Έβερτον ενάντια στην Πάλας και το (εύκολο, τελικά) goal/goal της Μπρέντφορντ με τη Μίλγουολ.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολούθησαν τα ρισκαδόρικα σε ΠΑΟΚ (να ανοίξει το σκορ ο Τσόλακ) και Ολυμπιακό (να σκοράρει ο Ραντζέλοβιτς) και ο funbetικος άσος στο Μπέτις – Ρεάλ, τον οποίο κάσαρα στο ημίχρονο, με το σκορ 2-1 και έκλεισε γλυκά και τρυφερά το Σαββατόβραδο…

Σκαμπανεβάσματα

Ανζέ – Μπρεστ. Δύο κλασικές ομάδες έδρας στη Ligue 1, το… έπραξαν και στο τελευταίο: Μονπελιέ – Ανζέ 4-1 και Μπρεστ – Λοριάν 3-2, μεταξύ τους όμως τούτα αλλάζουν. Δύο διπλά η ομάδα της Βρέστης στις ισάριθμες τελευταίες επισκέψεις, διπλό και η Ανζέ πέρυσι. Με περισσότερα σκαμπανεβάσματα η απόδοση της Ανζέ, έχασε και τον μέσο Σανταμαρία που αποχώρησε, εξέτισε αλλά τραυματίστηκε ο στόπερ Τομά. Παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση η Μπρεστ, παίζει άριστα στην κόντρα (το έπραξε και στο τελευταίο, στην Ντιζόν), γιατί όχι και τρίτη σερί φορά στο «Ραϊμόν Κοπά»;

Ντεμπούτο για Μάντζιο και… ΠΑΣ

Αρης – ΠΑΣ Γιάννινα. Ο «Αγιαξ της ηπείρου» επιστρέφει στη Super League με το πρώτο του ματς στη σεζόν και αντιμετωπίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έναν Άρη θέλει την τρίτη του φετινή νίκη έχοντας στον πάγκο του ισάριθμο διαφορετικό προπονητή!

Ξεκίνησε με τον Μίκαελ Ένινγκ, συνέχισε για λίγο με υπηρεσιακό τον Απόστολο Τερζή και κάνει ντεμπούτο ο Απόστολος Μάντζιος, 20 χρόνια μετά τη διετή παρουσία του ως ποδοσφαιριστής (1998-00). Μάλιστα δεν έχει κερδίσει σε ντεμπούτο του σε πάγκο σε αγώνα της κατηγορίας από το 2011 και με τον Πανιώνιο, τότε. Ο δε ΠΑΣ στις τελευταίες εννέα πρεμιέρες του έχει 3-5-1, μόνη ήττα από την ΑΕΚ. Έκανε 11 μεταγραφές, παρατάσσεται σήμερα με έξι ξένους (Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο, Λέο, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς και Κρίζμαν).

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στα της παράδοσης, είναι 19-10-11 συνολικά και 14-5-1 με γηπεδούχο τον Άρη, ο οποίος έχει μονάχα μια νίκη στα τελευταία έξι, ενώ το μόνο… διπλό του ΠΑΣ καταγράφηκε τoν Νοέμβριο του 2012 (2-1). Βρήκε γκολ στα τρία από τα τελευταία τέσσερα με τον Άρη στη συμπρωτεύουσα και το ίδιο περιμένω και σήμερα, όντας σε ανταγωνιστική τιμή.

Ρε, δεν είναι πρόγραμμα αυτό…


Τότεναμ – Νιούκαστλ. Αρχίζουν και… ρολάρουν σταδιακά οι «σπερς» αφομοιώνοντας τη λογική του Ζοσέ Μουρίνιο, οι Σον και Κέιν… οργίασαν στο 5-2 του Σαουθάμπτον, το κερασάκι στην τούρτα που έλειπε ήταν η επάνοδος του Γκάρεθ Μπέιλ (δεν θα παίξει σήμερα). Ξεκούραστα πέρασε μεσοβδόμαδα τη Λέιτον Οριεντ, ομάδα με κρούσματα κορωνοϊού και αποκλείστηκε, πέρασε… μπάι (που λέμε) και μεθαύριο, Τρίτη, παίζει με την Τσέλσι! Σε 48 ώρες, ενώ μόλις την Πέμπτη απέκλεισε τη Σκεντίγια εκτός έδρας για το Europa League. Κοντολογίς δεν έπαιξε την περασμένη Τρίτη, έπαιξε Πέμπτη στα Βαλκάνια, παίζει Κυριακή σήμερα και την Τρίτη στο Λονδίνο και την Πέμπτη ξανά εντός, με τη Μακάμπι Χάιφα! Είναι δυνατόν;


Η Νιούκαστλ ήταν κάκιστη με την Μπράιτον, τσίμπησε την 3άρα της, μεσοβδόμαδα ξέσπασε με 7άρα στη Μόρκαμ για το Λιγκ Καπ (η μεγαλύτερη σε εύρος εκτός έδρας νίκη στην ιστορία της!). Αμφίβολοι ο μπακ Λιούις, ο χαφ Κλαρκ και ο εξτρέμ Σεντ Μάξιμιν.

Το εν λόγω ζευγάρι έβγαλε 9/13 διπλά στα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης! Είναι, ελέω του προγράμματος, πολύ ύπουλο για την Τότεναμ, ίσως ο Μουρίνιο προβεί σε αλλαγές διαχείρισης και συντήρησης, εξ ου και το αμφίτερμα δεν περνάει απαρατήρητο.

Από την εποχή του… Μπεμπέτο


Βάσκο – Μπραγκαντίνο. Κεκλεισμένων των θυρών και στη Βραζιλία. Βαρύ το κλίμα στη Βάσκο μετά τις απανωτές αποτυχίες, στο Κύπελλο αποκλείστηκε με το 0-0 της ρεβάνς από την Μποταφόγκο (όπου όμως άξιζε ένα γκολ), στο Brasileirao έχασε 1-0 από την Κοριτίμπα με ανύπαρκτο πέναλτι στο 91’, τρίτο σερί επίσημο ματς που δεν σκόραρε, δεύτερο σερί που άξιζε να σκοράρει και απέτυχε. Η Μπραγκαντίνο, που από πέρυσι ανήκει στον παγκόσμιο όμιλο της Red Bull (όπως η Λειψία, η Σάλτσμπουργκ κι άλλες καμιά δεκαριά) έρχεται από νίκη – ξέσπασμα με 4-2 επί της Σεαρά, μεταξύ άλλων σκόραρε και ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Λούκας. Εκτός ο τιμωρημένος μέσος Ρικάρδο και ο τραυματίας φορ Λεανδρίνιο, αμφίβολος ο μέσος Βιτίνιο.


Ενδιαφέρουσα η παράδοση: 6-8-1 συνολικά, επιμέρους 4-3-0 στο Ρίο και μόνη νίκη της Μπραγκαντίνο τον Νοέμβριο του… 1990, στο πρώτο τους αντάμωμα ever. Τότε με τεχνικό τον (νυν της Παλμέιρας) Βαντερλέι Λουσεμπούργκο, με Μπεμπέτο βασικό η Βάσκο, ενώ στην Μπραγκαντίνο έπαιζε ο μετέπειτα επί σειρά ετών ηγέτης της Ντεπορτίβο λα Κορούνια, Μάουρο Σίλβα.

Πάντως, η φόρμα δεν εξηγεί τέτοια απόκλιση στις τιμές, η Βάσκο αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί γκολ – και νίκες.



Trixie (απόδοση τριάδας: 10.52)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:00 Τότεναμ 🆚 Νιούκαστλ Goal/goal 🦊 2.07. (Betshop)

🇬🇷 16:00 Αρης 🆚 ΠΑΣ Γιάννινα Goal/goal 🦊 2.29. (Betshop)

🇧🇷 17:00 Βάσκο 🆚 Μπραγκαντίνο 1 dnb 🦊 2.22. (Betshop)

Από το… 1959


Ατλέτικο – Γρανάδα. Πρώτη στη σεζόν για τους «ροχιμπλάνκος» που ζουν πλέον στον ρυθμό του Λουίς Σουάρες, ενώ έστειλαν τον Μοράτα στη Γιουβέντους. Κατά τα άλλα, η περσινή ομάδα είναι, πλην του βασικού στόπερ Χιμένες ελέω κορωνοϊού. Από τον πάγκο ξεκινά ο Ουρουγουανός, με 4-4-2 και Ζοάο Φέλιξ, Ντιέγο Κόστα μπροστά η Ατλέτι. Επιβαρυμένη η Γρανάδα αλλά… ευτυχισμένη, 2-0 τη Λοκομοτίβ Τιφλίδας την Πέμπτη στο Europa, λίγα 24ωρα μετά το 2-1 επί της Αλαβές (έχει 4/4 νίκες στα επίσημα), την Πέμπτη παίζει στο Μάλμε για μια θέση στους ομίλους.


Στο 20-3-1 υποδεχόμενη τη Γρανάδα η παράδοση, 11-2-0 με τεχνικό τον Ντιέγο Σιμεόνε, ανεξαρτήτως έδρας. Μόνο διπλό της Γρανάδα στη Μαδρίτη τον Οκτώβριο του… 1959 και έκτοτε 16-1-0! Combo… επί τρία, υπερτριπλασιασμού με άσο, τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς και γκολ από τον… δαγκωνιάρη (θα παίξει κάνα μισάωρο, λογικά).



Combo, ρίσκου


🇪🇸 17:00 Ατλέτικο Μ. 🆚 Γρανάδα 1 & over 1,5 & γκολ Σουάρες 🦊 3.10. (Stoiximan)

Χέρι χέρι


Μπόρνμουθ Νόριτς. Μαζί έπεσαν από την Premier League, αμφότερες εκ των φαβορί για την άνοδο στη σεζόν. Η Μπόρνμουθ μεσοβδόμαδα έπαιξε με μόλις τρεις βασικούς στο Λιγκ Καπ, ηττήθηκε με 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι κι ένας εξ αυτών, ο στόπερ Κέλι, χτύπησε και απέχει από το σημερινό. 4 βαθμούς έχει στην Championship ερχόμενη από το 1-1 στο Μίντλεσμπρο, όσους και η Νόριτς μετά το 2-2 με την Πρέστον, ισοφαρίζοντας στο 85’ και ασκώντας πίεση στο β’ ημίχρονο. Ενδιαφέρον έχουν οι επιδόσεις τους σε επίπεδο Championship, απ’ όπου έλειπαν κάμποσο καιρό: 13-6-1 στα τελευταία 20 εντός η Μπόρνμουθ με τελευταία ήττα… από τη Νόριτς τον Ιανουάριο του 2015, 13-8-1 στα τελευταία 22 εκτός η Νόριτς με μόνη ήττα από την Πρέστον. Μπερδεμένο για σημείο, στο αμφίτερμα όμως δεν είμαι αρνητικός.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το μυαλό στην ΑΕΚ

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ. Με το περσινό 1-0 στο «Σβάρτσβαλντ» τερματίστηκε αήττητο σερί έξι επισκέψεων (5-1-0) για τους «λύκους» που απέκλεισαν την Πέμπτη την Ντέσνα (2-0) δίχως να… ιδρώσουν κι ακολουθεί την Πέμπτη η ΑΕΚ. Αρκετές αλλά πάγιες οι ελλείψεις της Βόλφσμπουργκ: Εμπαμπού, Βίλιαμ, Πόνγκρατσιτς, rotation θα κάνει ο Ολιβερ Γκλάζνερ. Η Φράιμπουργκ επιβεβαίωσε ότι στην κόντρα της πάνε τα παιχνίδια, έβγαλε μεγάλο διπλό στη Στουτγκάρδη, πιθανώς ντεμπούτο ως βασικός να κάνει ο χαφ Σανταμαρία (Ανζέ). Απαξίωση για σημείο, πιθανό το goal/goal.

 

Δυάδα (απόδοσης 2.92)

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:00 Μπόρνμουθ 🆚 Νόριτς Goal/goal 🦊 1.71. (Netbet)

🇩🇪 19:00 Φράιμπουργκ 🆚 Βόλφσμπουργκ Goal/goal 🦊 1.71. (Netbet)

12 χρόνια χωρίς διπλό στο Ηράκλειο

ΟΦΗ – Ατρόμητος. Ομάδες που φέρονται να διεκδικούν μια θέση στα play offs, με τον ΟΦΗ να έρχεται από… διπλό στη Λαμία κερδίζοντας τις εντυπώσεις μετά τις αποτυχίες με Παναιτωλικό και Απόλλωνα Λεμεσού ενώ δεν έχει νίκη στο «Γεντί Κουλέ» στα τελευταία έξι, από το 3-0 επί της Λαμίας την… Κυριακή της Αποκριάς (1/3). Ο Ατρόμητος έχασε από τον Βόλο στο Περιστέρι, πήρε όμως βαθμό στην Τούμπα παίζοντας καλά. 8-5-9 η παράδοσή τους συνολικά και 6-4-1 στο Ηράκλειο με μόνο διπλό τον Φεβρουάριο του 2008, με γκολ του Περόνε (1-0), έκτοτε 3-3-0 για τον ΟΦΗ.

Αγωνιστικά ο ΟΦΗ ακόμη ψάχνεται, πήρε τον Γιάννου αντί του Φιγεϊρέδο, έφερε και τον μπακ Λυμπεράκη που ήταν στον Πανιώνιο, πήρε και τον Στάρτζεον. Ο πρώτος ίσως ξεκινήσει. Στους Περιστεριώτες εξέτισε ο Ρισβάνης, νοκ άουτ τέθηκαν Αγκάγιεφ και Νταβιώτης, προς αποχώρηση ο Μπουσούλατζιτς.

Ο Ατρόμητος στα τελευταία 17 εκτός Περιστερίου δέχθηκε γκολ σε όλα πλην… Αγρινίου. Με τον ΟΦΗ ακόμη να διαμορφώνει ρόστερ και χαρακτήρα, συν… ιντριγκαδόρικη, για κόντρα, παράδοση, αξίζει το ρίσκο.

 

Fun bet

 

🇬🇷 18:00 ΟΦΗ 🆚 Ατρόμητος 2 🦊 3.60. (Bet365)

Ο Κουλουσέφσκι και ο Φραμπότα…

Ρόμα – Γιουβέντους. Οι «τζιαλορόσι» θα είχαν ένα βαθμό μετά το εναρκτήριο 0-0 στη Βερόνα, το έχασαν στα χαρτιά με 3-0 επειδή κατά λάθος ο Ντιαβαρά δηλώθηκε στη λίστα της U22 και μπήκε στα 23 από τις 17 Ιουλίου! Ο,τι να’ ναι, ενώ ο Πάουλο Φονσέκα είναι υπ’ ατμόν. Εκ νέου εκτός οι Περότι, Παστόρε, Τζανιόλο, Φάτσιο.

Συνεχίζει στη Ρόμα ο Τζέκο, καθώς εντέλει δεν προχώρησε η μετακίνησή του στη Γιουβέντους, η οποία μπήκε στη σεζόν με το 3-0 επί της Σαμπντόρια, στο ντεμπούτο του Αντρέα Πίρλο που προτίμησε το 3-5-2 και με εκπλήξεις (ξεκίνησε βασικός ο μπακ Φραμπότα). Διαθέσιμος για απόψε ο Μοράτα που αφίχθηκε από την Ατλέτικο και γύρισε μετά από 4 χρόνια στο Τορίνο, επιστρέφει και ο Ντιμπάλα, εκτός οι Σάντρο, Ντε Λιχτ, Μπερναρντέσκι και Κεντίρα. Με Κουλουσέφσκι, Ρονάλντο μπροστά η Γιούβε. O Μάρκο ντι Μπέλο σφυρίζει το ματς, δεν έχει δώσει δικαιώματα σε παλιότερες σεζόν αλλά… Γιούβε είσαι!

 

Special bet

 

🇮🇹 21:45 Ρόμα 🆚 Γιουβέντους Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.80. (Novibet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ