foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Οι κωλοτούμπες, οι Κύπριοι και ο… Αμποάγκουε

Μποζιονέλος | 23 Σεπ 2020 12:14
omonoia-osfp.jpg

Κυβίστηση, κοινώς κωλοτούμπα, ονομάζεται στην πολιτική ή επιχειρηματική ζωή το να λες άλλα, και να κάνεις άλλα. Όπως, επί παραδείγματι, όταν (σε λένε Αλέξη και) λες ότι θα σκίσεις τα μνημόνια ας πούμε αλλά εντέλει υπογράφεις ένα ακόμη. Όπως, επί παραδείγματι, όταν (σε λένε Κυριάκο και) χαρακτηρίζεις ως «ντροπή» τη συμφωνία των Πρεσπών και μετά όχι μόνο την τηρείς αλλά την ενισχύεις κιόλας.

Κοινός παρονομαστής, όχι ότι άλλα έλεγαν προεκλογικά και άλλα έπραξαν αλλά ότι έπραξαν, εντέλει… το σωστό. Και δίπλα στον Αλέξη και στον Κυριάκο μπαίνει κι ένας Γιάννης – διότι προκοπή δεν κάνει. Ο Αλαφούζος. Ο οποίος σήκωσε το μπαϊράκι της τηλεοπτικής επανάστασης… για 20 μέρες, κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να πληρώσει συνδρομή σε κάτι που ουδείς κατάλαβε πώς ονομαζόταν τελικά (PAO TV, Panathinaikos TV, Παναθηναϊκός ΤιΒι, κάτι τέτοιο) για να ανανεώσει, εντέλει, με τη Nova, κερδίζοντας… τι; Ως ο σύλλογος με το δεύτερο μεγαλύτερο brand στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκλεισε στα 7 μύρια ανά σεζόν, λιγότερα από Ολυμπιακό (11), ΠΑΟΚ (8) και κατιτίς περισσότερα από την ΑΕΚ (6,5) η οποία με το… δίκιο της γκρινιάζει. Και γκρινιάζει τόσο ώστε το ματς με τη Σεντ Γκάλεν το… έδωσε στην Cosmote TV.

Απλά υπέροχο…

Για να τα λέμε όλα όμως, τηλεοπτικό συμβόλαιο ίσον εγγυημένα έσοδα. Το PAOK TV απέτυχε. Αν έφερνε καλά έσοδα, δεν θα ανασκουμπώνονταν φέτος ο ΠΑΟΚ για να γυρίσει στη Nova. Απέτυχε από ομάδα που διεκδικεί τίτλους, δηλαδή σε τι ακριβώς προσδοκούσε ο Αλαφούζος, να βγάλει παραπάνω με το PAO TV; Ποτέ.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Μπορεί ο Κλεμέν Τουρπέν να μας πλήρωσε από το 6ο λεπτό στο Κρασνόνταρ, με τον καταλογισμό πέναλτι (έβγαλε και δεύτερο ο μπαγάσας, τα στατιστικά του… φώναζαν), μπορεί να κασάραμε (χάρη στο γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ) τη δυαδούλα με το γκολ της Μίντιλαντ στην Πράγα που… δεν μπήκε ποτέ, παίρνοντας πίσω τη μίζα και κατιτίς παραπάνω, αλλά η βραδιά καλή δεν ήταν.

Ο Τσακίρ έβγαλε μόνο 3 κάρτες στην Πράγα, ο ΠΑΟΚ έβγαλε τα μάτια του, ενώ το ματς έδειχνε για 1-1 με 1-2 δέχθηκε ένα παντελώς ηλίθιο γκολ (2.42 ήταν το combo, διάολε…) ενώ το fun bet σε Κεραυνό – Ηρακλή και το pick ρίσκου στο ΝΒΑ πήγαν... άκλαφτα. Ανοιχτό το να περάσει η Μίντιλαντ, από το 2.37 είναι πλέον (μετά το 0-0 με τη Σλάβια) στο 1.80.

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Με Ομόνοια ξανά, πριν από 55 χρόνια


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ομόνοια απόψε στο Καραϊσκάκη, στον πρώτο αγώνα για τα play offs του Champions League και για πέμπτη φορά τίθεται αντιμέτωπος με κυπριακή ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης, έχοντας απολογισμό συνολικά 4-1-3 και, επιμέρους ως γηπεδούχος, 2-1-1.


Ξετυλίγοντας το στόρι, η παρθενική του κόντρα με κυπριακή ομάδα έλαβε χώρα το φθινόπωρο του 1965 για το Κυπελλούχων, κόντρα στην Ομόνοια (τη μόνη άλλη φορά που αντάμωσαν). Στο -παλιό- ΓΣΠ, οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 1-0 χάρη σε γκολ του Μποτίνου στο 4’ και στο -παλιό- Καραϊσκάκη έμειναν στο 1-1 με τέρματα των Παπάζογλου και Γρηγορίου.

Μάλιστα η ήττα της Ομόνοιας στο α’ ματς ήταν ο πρώτος αγώνας του «τριφυλλιού» στα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ καταχειροκροτήθηκε στον επαναληπτικό από τους φίλους του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε κάνει μέτρια εμφάνιση και στον επόμενο γύρο αποκλείστηκε από την τότε κάτοχο του τροπαίου, Γουέστ Χαμ.

Τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα


Πέρασαν 33 χρόνια για να ανταμώσει ξανά με Κύπριους ο Ολυμπιακός. Το 1998-99 η κυρίαρχη, τότε, ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς αντιμετώπισε την Ανόρθωση στα προκριματικά, τη νίκησε με 2-1 στο ΟΑΚΑ (11’ Γιαννακόπουλος, 32’ Λουτσιάνο / 64’ Μιχάιλοβιτς) και 4-2 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με δύο γκολ του Τζόρτζεβιτς κι από έναν των Γεωργάτου και Γκόγκιτς, για την «κυρία» είχαν σκοράρει Μιχάιλοβιτς και Κριτσμάρεβιτς.


Εποχή που ο Ολυμπιακός έπαιζε με Ανατολάκη, Καραταΐδη, Καραπιάλη, Μαυρογενίδη μα και Ιβιτς, Οφορίκουε και… Αμποάγκουε (στο ενσταντανέ μία από τις δεκάδες φορές που πήγαινε να κάνει ντρίπλα, αποτυχημένα).

Η Ανόρθωση… πήρε το αίμα της πίσω εννιά χρόνια μετά, ξανά στον 3ο προκριματικό του Champions League. Με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο, που αργότερα πέρασε και δεν… ακούμπησε από τους «ερυθρόλευκους» και στα πρώτα ματς με τον Ερνέστο Βαλβέρδε οι Αμμοχωστιανοί νίκησαν 3-0 στο πρώτο (με γκολ από Σόσιν, Λάμπαν αλλά και αυτογκόλ του Τοροσίδη), έχασαν 1-0 στο Καραϊσκάκη από τέρμα του Μπελούσι αλλά μπήκαν στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Και, το 2016-17 ο Ολυμπιακός αντάμωσε για πρώτη φορά σε ομίλους με κυπριακή ομάδα: με τον ΑΠΟΕΛ στο Europa League, μαζί με Γιουνγκ Μπόις και Αστάνα.


Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αλλάξει δύο προπονητές (!) μέσα στο καλοκαίρι, μιας και πριν από την προετοιμασία παραιτήθηκε ο Μάρκο Σίλβα, ενώ ο Βίκτορ Σάντσεθ που τον αντικατέστησε, απολύθηκε μετά τον αποκλεισμό από την Χάποελ Μπέερ Σεβά, για να αναλάβει εντέλει ο Πάουλο Μπέντο: στο Καραϊσκάκη ηττήθηκε 1-0 από τέρμα του Πιέρου Σωτηρίου και στο ΓΣΠ με 2-0 από αυτογκόλ του Ντα Κόστα και τέρμα του Ντε Καμάργκο. Εντέλει, τόσο οι «γαλαζοκίτρινοι», όσο και οι «ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στους «32».

Ο Σαραβάκος, ο Κούδας και η μόνη πρόκριση


Και για την Ομόνοια είναι όμως συνολικά η πέμπτη φορά που αντιμετωπίζει Ελληνες. Όλες ήταν σε νοκ άουτ αγώνες και αποκλείστηκε στις τρεις εξ αυτών, έχοντας απολογισμό συνολικά 1-3-4 και, επί ελληνικού εδάφους 1-2-1. Πρώτες ήταν οι προαναφερθείσες αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό το 1965 (0-1, 1-1).

Ακολούθησαν τον Σεπτέμβριο του 1976 οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ στον 1ον γύρο του Πρωταθλητριών, εποχή της πρώτης μεγάλης ομάδας του «δικεφάλου του Βορρά», Γιώργου Κούδα προεξάρχοντος. Με γκολ των Κούδα (37’) και Σαράφη (87’) ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 στην Κύπρο και πέρασε με 1-1 στη ρεβάνς (67’ Σαράφης, 34’ Φίλιππος).


Μια ντουζίνα χρόνια μετά (1988) το «τριφύλλι» τέθηκε αντιμέτωπο με… το «τριφύλλι»: τον Παναθηναϊκό. Με τον Σουηδό Γκίντερ Μπένγκστον τότε στον πάγκο και τον Σαραβάκο να αποβάλλεται στο 87’ (αυτό κι αν ήταν σπάνιο) ο ΠΑΟ νίκησε 1-0 στην Κύπρο με γκολ του Μαυρίδη και 2-0 στο ΟΑΚΑ με τέρματα των Δημόπουλου και Νίλσεν.

Η μόνη επιτυχία της Ομόνοιας επί ελληνικής ομάδας επιτεύχθηκε στα προκριματικά του UEFA τον Αύγουστο του 2008, όταν απέκλεισε την ΑΕΚ: νίκησε 1-0 στο ΟΑΚΑ με γκολ του Καφού και πέρασε χάρη στο 2-2 της ρεβάνς (11’ και 70’ Ντούρο / 16’ Μπλάνκο, 89’ Παυλής). Με Σάχα, Χουανφράν, Ζορμπά, Καφέ, Ράμος, Λαγό, Χετεμάι κ.ά. εκείνη την εποχή η «Ενωση», ενώ στο «τριφύλλι» αγωνιζόταν και ο Γιάννης Οκκάς, που είχε επανέλθει στην Κύπρο.

Στοιχηματικά…


Ολυμπιακός – Ομόνοια. Στα προκριματικά πάει… τρένο ο Ολυμπιακός, 12-2-0 στα τελευταία 14, οι σερί νίκες του είναι 6 (με τελευταία ισοπαλία προ τριετίας με την Παρτίζαν) και δεν έχει ηττηθεί εντός σε προκριματικά του θεσμού… ποτέ (10-1-0). Έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του. Χωρίς σημαντικές ελλείψεις απόψε, με 4-2-3-1 ο Πέδρο Μαρτίνς και με Μασούρα, Φορτούνη, Βαλμπουενά πίσω από τον Ελ Αραμπί. Η Ομόνοια έχει ραντεβού με την ιστορία, έχει κάνει καλή, συμπαγή ομάδα ο Χένινγκ Μπεργκ (σ.σ. την άλλη εβδομάδα, αφιερωμένο άρθρο του έχω…), έχει εξαιρετικό κίπερ (Φαμπιάνο), παίζει πλήρης. Με 4-4-2 και τους… δύο Γκόμες, τον Παπουλή και τον Τιάγκο πίσω από Μποτεάκ, Ντούριτς η διάταξη.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Το 1.30 του άσου δεν λέει κάτι. Δεν είναι τόσο εύκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, η λογική λέει ότι η ποιότητα και η εμπειρία του θα… μιλήσουν, αλλά οι Κύπριοι είναι συμπαγείς, αποφασισμένοι. Μια σκέψη το ασιατικό +1,5 με πληρωμή ακόμη κι αν η Ομόνοια ηττηθεί ως ένα γκολ διαφορά, μια ενστικτωδώς για πέναλτι (8 σε 29 ματς UCL έχει δώσει ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι) μιας και ο VAR βοηθά (όπως χθες στο Κρασνόνταρ). Βλέπω, αλλά δεν μπήκε στο παιχνίδι, και ένα ακόμη ασιατικό, το over 2,25 με επιστροφή μισού πονταρίσματος σε 2 γκολ στο ματς (και πληρωμή σε 3+), στο 1.79.

Μόλντε – Φερεντσβάρος. Μια φορά όλη κι όλη έφτασαν ως τους ομίλους οι Νορβηγοί, το 1999-00 τότε που ο Αντρέας Λουντ… χόρευε τον Ολυμπιακό, ακόμη πιο πίσω η μόνη των Μαγυάρων, 1995-96.


Βαρύ το κλίμα τους Νορβηγούς καθώς μετά την ήττα από τη Βαλερένγκα έμειναν 16 βαθμούς πίσω από την κορυφή και ο τίτλος… πέταξε. Προηγήθηκαν οι προκρίσεις με Κουόπιο (5-0), Τσέλιε (2-1 εκτός) και Καραμπάχ στα πέναλτι στην ουδέτερη Λάρνακα. Οι Ούγγροι απέκλεισαν Τζουργκάρντεν, Σέλτικ (μέσα στη Γλασκώβη) και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μεγάλες οι επιτυχίες, κάνει εξαιρετική δουλειά από τον πάγκο ο Σεργκέι Ρεμπρόφ. Δεν προλαβαίνει ο (γνωστός μας) Μακ, με Ουζούνι και Μπολί μπροστά η Φερεντσβάρος που κακώς είναι τόσο αουτσάιντερ απόψε αφού… γενικά δεν είναι (ούτε στο 1.70 η πρόκρισή της). 

Γάνδη – Ντινάμο Κιέβου. Αντάμωσαν προ δεκαετίας, ξανά στα προκριματικά με την Ντινάμο του Σεφτσένκο, του Μιλέφσκι, του Γιαρμολένκο να επικρατεί 3-0 στο Κίεβο και 3-1 στο Βέλγιο. Στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Αλκμααρ (2-0 στο Κίεβο, μαγική εικόνα το σκορ) αλλά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου ζητά χρόνο (κι άλλο;). Πέντε χρόνια και οκτώ ματς έχει να βγάλει… διπλό στον θεσμό η ουκρανική ομάδα, που στερείται τους στόπερ Ποπόφ, Μπούρντα, Τίμτσικ και τον φορ Σολ.

Η Γάνδη μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι έκανε δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, ήταν τρομερά τυχερή στην πρόκριση (2-1) επί της Ραπίντ Βιέννης, συνεχίζει με υπηρεσιακό τον Φιμ ντε Ντέκερ, της λείπει εκ νέου ο μέσος Χακβετάτζε, αμφίβολος ο φορ Ντεπουά. Είναι αήττητη στα τελευταία 10 εντός έδρας ευρωπαϊκά της (6-4-0). Αουτσάιντερ απόψε η Ντινάμο (στο 3άρι για νίκη), φαβορί όμως για την πρόκριση (1.50), εκτιμώ ότι δεν θα ηττηθεί.

 

Δυάδα (απόδοσης 3.38)

 

🇳🇴🇭🇺 22:00 Μόλντε 🆚 Φερεντσβάρος X2 🦊 1.71. (Betshop)
🇧🇪🇺🇦 22:00 Γάνδη 🆚 Ντινάμο Κιέβου 2 dnb 🦊 1.98. (Betshop)

Ρίσκο

 

🇬🇷🇨🇾 22:00 Ολυμπιακός 🆚 Ομόνοια 2 +1,5 A.H. 🦊 2.05. (Bet365)

Special bet

 

🇬🇷🇨🇾 22:00 Ολυμπιακός 🆚 Ομόνοια Καταλογισμός πέναλτι 🦊 2.75. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ