foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ιταλία, Lega Basket: Preview σεζόν 2020-2021

Previews Πρωταθλημάτων | 23 Σεπ 2020 13:36
Ιταλία-LegaBasket-Serie-A-Preview-2020-2021.jpg

Μπορεί να μην έχει την αίγλη της ACB και τα λεφτά που ρίχνουν οι Ρώσοι στο δικό τους πρωτάθλημα, με τις πανάκριβες μεταγραφές όμως της Μιλάνο και την παράλληλη ενίσχυση ομάδων όπως η Βενέτσια κι η Βίρτους Μπολόνια, αλλά η Lega Basket επανέρχεται ενεργά στο προσκήνιο. Από τη στιγμή δε, που κι οι Γερμανοί μπαίνουν δυνατά στον χώρο, δεν γίνεται μια παραδοσιακή δύναμη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, σε συλλογικό και Εθνικό επίπεδο, να μην κάνει το Step Up!

Σύστημα διεξαγωγής

Όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής της Lega Serie A, έχουμε 16 ομάδες οι οποίες παίζουν 30 αγώνες (εντός κι εκτός, όλοι με όλους). Οι οχτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, βάσει βαθμολογικής κατάταξης, συμμετέχουν στα playoffs. Ο πρώτος γύρος είναι στις τρεις νίκες (best-of-5), ενώ τα ημιτελικά κι ο τελικός είναι στις τέσσερις νίκες (best-of-7), όπως το σύστημα διεξαγωγής των playoffs στο NBA. Η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος υποβιβάζεται στη Serie A2 Basket.

Η σεζόν 2019-2020 σημαδεύτηκε από την αναγκαστική -οριστική- διακοπή του πρωταθλήματος, ελέω Covid-19. Η μπασκετική ομοσπονδία της Ιταλίας αποφάσισε να ορίσει τα «εισιτήρια» εξόδου στην Ευρώπη, με την Αρμάνι Μιλάνο να είναι στην Ευρωλίγκα, τις Βενέτσια, Τρέντο, Βίρτους Μπολόνια και Μπρέσια στο Γιούροκαπ, και τις Σάσαρι, Φορτιτούντο Μπολόνια και Μπρίντιζι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρέτζιο Εμίλια θα παίξει στο FIBA Europe Cup. Στο αρχικό πλάνο της ομοσπονδίας ήταν να διεξαχθεί φέτος το πρωτάθλημα με 18 ομάδες (οι 17 περσινές, συν την άνοδο της Τορίνο). Εν τέλει όλα άλλαξαν, κι ο αριθμός των ομάδων έπεσε στις 16. Με την Πιστόια να δηλώνει εθελούσια αποχώρηση από την Lega Basket Serie A, για την A2 Serie Basket.

Τι παίζουμε

 

H Μιλάνο έκανε μεταγραφές για να έχει 2 ισάξιες πεντάδες. Από όσα είδαμε και στο Supercoppa Italiana, η λογική λέει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα δίχως να δυσκολευτεί. Το 1.55 δεν είναι τρομερή ευκαιρία, σε κουπόνι με δύο-τρια «δυνατά» μακροχρόνια όμως, μπορεί να μπει. Η Κρεμόνα ξεκινάει το πρωτάθλημα με ένα σχετικά αδύναμο ρόστερ κι αρκετά εξωαγωνιστικά προβλήματα να την «ταλανίζουν». Η τελευταία θέση, θεωρητικά είναι της Ρόμα. Δεν την βλέπω όμως να γλυτώνει την 15η θέση, με το 2.00 να είναι αρκετά καλή τιμή για την Κρεμόνα, να τερματίσει στην τελευταία δυάδα του πρωταθλήματος.

Κοιτώντας τώρα και τα ειδικά παιχτών, ο Λουί Σκόλα πήγε σε μια ομάδα (Βαρέζε), όπου δεδομένα θα είναι το πρώτο «βιολί». Στο Σούπερ Καπ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του τουρνουά, με 20+ πόντους ΜΟ. Στο φιλικό της Βαρέζε την Κυριακή έβαλε 32. Πιθανώς να είναι κι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, με το over17.0p ΜΟ στο 1.87 να είναι αρκετή αξιόλογη επιλογή.

Τέλος, στην επιλογή των Head2Head, αναφορικά με το ποια ομάδα θα τερματίσει πιο ψηλά, στο match-up Φορτιτούντο – Ρετζιάνα, βλέπω πάρα πολύ την ομάδα της Μπολόνια. Έκανε εξαιρετικές επιλογές στο μεταγραφικό «παζάρι» και ενισχύθηκε σημαντικά. Εν αντιθέσει με τη Ρετζιάνα, που έκανε αρκετές αλλαγές κι είναι σχετικά «θολό» το τοπίο, όσον αφορά το τι μπορεί να καταφέρει στο πρωτάθλημα. Στο 1.70 το να τερματίσει η Φορτιτούντο από πάνω.

➡ Αρμάνι Μιλάνο: Νικήτρια Διοργάνωσης (1.55) 

➡ Κρεμόνα: Να τερματίσει στις 2 τελευταίες θέσεις (2.00) 

➡ Λουί Σκόλα: Over 17.0 πόντοι στο πρωτάθλημα (1.87) 

➡ Καν. περίοδος: Φορτιτούντο VS Ρετζιάνα – Φορτιτούντο (1.70) 

Οι ομάδες της Lega Basket

Βίρτους Μπολόνια

Τι έκανε πέρυσι: Αναβάθμισε πάρα πολύ το ρόστερ της (Τεόντοσιτς, Γουίμς, Μάρκοβιτς) για να «χτυπήσει» τις Μιλάνο και Βενέτσια, στη μάχη του πρωταθλήματος. Και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, σχεδόν τα κατάφερε, αφού η διακοπή την βρήκε με άνεση στην κορυφή. Ο Κορονοϊός θα μας αφήσει με την απορία, αν η περσινή Βίρτους μπορούσε να τα καταφέρει και στα playoffs. Εξίσου καλά τα πήγε και στο Eurocup, όπου προκρίθηκε κι από τους δύο ομίλους για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Κι εκεί όμως, ο Covid-19 δεν μας άφησε να δούμε της δυνατότητες της περσινής Βίρτους.

Μεταγραφές: Δεν έκανε πολλές αλλαγές και λογικό. Απέκτησε τον πενταδάτο Άνταμς (PG-Μάλαγα, 12.9π/2.2ριμπ/2.2ασίστ) και γέμισε το ροτέισόν της με τους ποιοτικούς Αμπάς (G-Μπρέσια, 14.1π/4.4ριμπ/1.3ασίστ), Τεσιτόρι (C-Τρεβίζο, 8.1π/4.6ριμπ) και Αλιμπέγκοβιτς (PF-Ρόμα, 10.5π/7.2ριμπ).

Στον αντίποδα, της έφυγαν οι, Μπάλντι Ρόσι (C-Ρέτζιο Εμίλια, 4.5π/3.2ριμπ), Κούρνοχ (PG-Κρεμόνα, 4.6π/1.7ριμπ), Γκέινς (PG/SG-Μπνέι Χερζίλια, 9.7π/2.1ριμπ/1.2ασίστ), Μαρμπλ (SF-Ελεύθερος, 10.0π/5.0ριμπ/2.0ασίστ) και Ντέλια (C-ελεύθερος, 7.5π/4.5ριμπ/1.0ασίστ).

ΠροπονητήςΡόστερ: Πορεύεται από πέρυσι με τον Σέρβο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Γνωστός για τον εκρηκτικό κι ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, καταφέρνει όμως και βγάζει τα καλά στοιχεία των παιχτών του στη Βίρτους. Φυσικά στο ρόστερ ξεχωρίζει η επίσης εκρηκτική κι ιδιόρρυθμη προσωπικότητα του Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ πράγματα περιμένει η ομάδα κι ο από τον Βινς Χάντερ (γνωστός από το πέρασμά του από την ΑΕΚ).

Παίκτες ανά θέση:
PG: Τεόντοσιτς, Άνταμς, Παζόλα
SG: Μάρκοβιτς, Ντέρι
SF: Γουίμς, Αμπάς, Νίκολιτς
PF: Ρίτσι, Τεσιτόρι, Αλιμπέγκοβιτς
C: Γκαμπλ, Χάντερ

Εκτίμηση: Αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά φέτος στην Lega Serie A, η Μιλάνο δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Έχει όλα τα φόντα η Βίρτους όμως να φτάσει ως τους τελικούς. Με δείγμα τα ματς του Supercoppa, είναι μια ομάδα με άμυνα «γρανίτη». Με υγιή τον Τεόντοσιτς έχει δημιουργία, οπότε την περιμένουμε στους τελικούς του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Σάσαρι

Τι έκανε πέρυσι: Κάνει σταθερά βήματα εμπρός η ομάδα της Σαρδηνίας, την περσινή σεζόν κατάφερε το κάτι παραπάνω. Η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε στη δεύτερη θέση (μετρούσε δύο τέταρτες θέσεις τις περασμένες σεζόν). Με την ομάδα του Ποτσέκο να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις για ακόμα μια φορά. Θυμίζουμε ότι στην αρχή της σεζόν είχε κατακτήσει και το Ιταλικό Σούπερ Καπ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε πολύ άνετα από τον όμιλο, όμως στους 16 ηττήθηκε δις από την Σαν Πάμπλο Μπούργος.

Μεταγραφές: Κόσμος έφυγε, κόσμος ήρθε, συνολικά αποκτήθηκαν οχτώ παίχτες κι αποχώρησαν εννιά. Από τις προσθήκες σίγουρα θα την ανεβάσουν επίπεδο οι Τίλμαν (PF-Γκαλί Γκιλμπόα, 19.8π/10.3ριμπ), Μπενζιούς (PF-Βίλνιους Ρίτα, 10.7π/4.3ριμπ), Μπερνέλ (SF-Καντού, 11.7π/5.2ριμπ) και Πουσίκα (SG-Πεζάρο, 12.9π/3.3ριμπ/3.8ασίστ). Στο ρόστερ προστέθηκαν και οι Τρίερ (PF, 9.8π), Κρουσλίν (SG, 6.0π) και Γκαντίνι (PF).

Δεν έκανε τρομερή σεζόν πέρυσι, σίγουρα όμως θα της λείψει η εμπειρία του Τζέρελς (PG-Ελεύθερος, 8.7π/2.0ριμπ/2.3ασίστ). Εξίσου σημαντικές κι οι απώλειες των Πιέρε (SF-Φενερμπαχτσέ, 13.8π/7.0ριμπ/2.8ασίστ), Βιτάλι (SG-Μπάμπεργκ, 11.8π/3.1ριμπ/2.3ασίστ) και Έβανς (SF-Γκόλντεν Κινγκς, 14.1π/7.1ριμπ). Προς άλλες πολιτείες και οι Σορόκας (SF/PF, 12.5π), Μπουκαρέλι (SF), Κόουλμπι (C), Σμιθ (SG) και Μάγκρο (PF/C).

ΠροπονητήςΡόστερ: Μεσούσης της σεζόν πέρυσι, τα ηνία των Σαρδηνών ανέλαβε ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο. Παίζει πολύ επιθετικό μπάσκετ η Σάσαρι επί των ημερών του, δεν δίνει την ίδια έμφαση στην άμυνα. Στο ρόστερ ξεχωρίζει η περσινή προθήκη, ο Μίρο Μπίλαν, που από ότι είδαμε και στο Supercoppa και φέτος θα είναι σημείο αναφοράς στην επίθεση της ομάδας (14.7π. πέρυσι, πρώτος σκόρερ). Μαζί με τον Μπενζιούς θα συνθέσουν μια από τις δυνατές ρακέτες του πρωταθλήματος.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Σπίσου, Αντόνιο-Ρε, Τζεντίλε
SG: Μπερνέλ, Πούσικα, Κρουσλίν
SF: Τίλμαν, ΝτεΒέτσι
PF: Μπενζιούς, Τρίερ
C: Μπίλαν, Γκαντίνι

Εκτίμηση: Στο Supercoppa Italiana 2020 έδειξε στοιχεία της περσινής ομάδας. Παρά τις αρκετές αλλαγές, δεν «χάλασε» η «ταυτότητά» της. Με αρκετά επιθετικό και γρήγορο μπάσκετ, με πολλές επιθέσεις, σίγουρα στα παιχνίδια της θα βγάλει πολλά over! Όσον αφορά το long-term της υπόθεσης, θα είναι στην τετράδα, κι από κει και πέρα θα εξαρτηθεί και με ποιον «μεγάλο» θα διασταυρωθεί. Την Βίρτους ή την Βενέτσια μπορεί να τις «παλέψει». Τη Μιλάνο, πολύ δύσκολα.

Μπρέσια

Τι έκανε πέρυσι: Η νεοσύστατη ομάδα της Μπρέσια, μετά την απογοητευτική σεζόν, 2018-2019, πέρυσι παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο και κατάφερε να βρεθεί στην τρίτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Όταν ο Κορονοϊός έβαλε λουκέτο στη διοργάνωση. Είχε παρουσία και στo Γιούροκαπ, όπου αποκλείστηκε από τον όμιλο της φάσης των 16 (με Προμηθέα, Βενέτσια και Όλντενμπουργκ) και δεν κατάφερε να προκριθεί στα προημιτελικά.

Μεταγραφές: Έγιναν πάρα πολλές κινήσεις το καλοκαίρι. Εννιά παίχτες πήρε η ομάδα κι έφυγαν 15 (όχι φυσικά όλοι από το βασικό ροτέισον). Κλάιν (PF-Χαποέλ Χολόν, 12.9π/6.4ριμπ/3.1ασίστ) και Ρίστιτς (PF/C-Αστάνα 15.7π/10.9ριμπ) είναι οι δύο που ήρθαν και θα στελεχώσουν τη ρακέτα της ομάδας. Από κοντά κι ο Αντσελότι (PF-Λατίνα, 12.0π/7.6ριμπ). Πολύ δυνατές προσθήκες στα γκαρντ, αυτές των Τσέρι (PG-Ναντέρ, 14.0/3.6ασίστ) και Καλινόσκι (SG-Μπάνβιτ, 10.7π/3.5ριμπ/3.2 ασίστ), όπως και του εξαιρετικού σκόρερ, Μπορτολάνι (SG-Μπιέλα, 14.9π). Και ο Κρόφορντ (SF-Γκαζιαντέπ, 12.9/3.3ριμπ) θα την ενισχύσει σημαντικά. Άλλες προσθήκες, αυτές των Παρίλο (PG, 7.5π) και Μπερνς (PF, 2.1π).

Όσον αφορά τους αποχωρήσαντες, αξιοσημείωτες ήταν οι απώλειες των Αμπάς (SF, 14.1π/4.4ριμπ), Κάιν (PF, 10.1π/7.2ριμπ), Χόρτον (SF/PF, 11.9π/5.5ριμπ), Λάνσντον (13.3π/3.0ριμπ) και Τράις (PG, 11.1)

ΠροπονητήςΡόστερ: Με τον Βιτσέντζο Εσπόζιτο για δεύτερη σερί σεζόν στον πάγκο, αφού η περσινή στέφθηκε από επιτυχία. Δεδομένα το ρόστερ θα στηριχθεί αρκετά στην ποιοτική ρακέτα, με την παρουσία των Ρίστιτς και Κλάιν και στα γκαρντ όμως έγιναν καλές προσθήκες. Ελπίδα όλων στο «στρατόπεδο» της Μπρέσια, η ομάδα να πάει όπως και πέρυσι.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Τσέρι, Βιτάλι, Παρίλο
SG: Καλινόσκι, Μπαρτολάνι
SF: Κρόφορντ, Μπερνς, Μος, Σατσέτι
PF: Κλάιν, Αντσελότι
C: Ρίστιτς

Εκτίμηση: Δεν την είδαμε πλήρη στο Supercoppa Italiana, της έλλειπαν καταρχάς οι δύο βασικοί παίχτες της ρακέτας της. Καλή στο επιθετικό κομμάτι, αλλά απουσία της δυνατής ρακέτας της, ήταν κακή στην άμυνά της. Είναι αρκετά «θολό» το τοπίο όσον αφορά την εκτίμηση, αφού και πλήρη δεν την είδαμε στα έξι παιχνίδια που έδωσε και φυσικά έχει σχεδόν αλλάξει όλο το ρόστερ. Θα το παλέψει για την οχτάδα πάντως, αν παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη αμυντικά, ίσως τα καταφέρει.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μιλάνο

Τι έκανε πέρυσι: Έκανε μεταγραφές πολυτελείας. Ακόμα μεγαλύτερης αξίας από τις περασμένες σεζόν. Και στο Μιλάνο επέστρεψε από το ΝΒΑ ο Έτορε Μεσίνα. Για να «δέσει» ένα από τα πιο ακριβά ρόστερ της Ευρώπης. Οι μεταγραφές δεν της βγήκαν, ο Μεσίνα δεν μπόρεσε να κάνει θαύματα κι η Μιλάνο στην Ιταλία τερμάτισε τέταρτη πριν τη διακοπή και στην Ευρωλίγκα, αν και ξεκίνησε πολύ δυναμικά (6-1 στα επτά πρώτα ματς), το φινάλε την βρήκε στη 12η θέση. Σε μια πολύ κακή, τηρουμένων των αναλογιών, σεζόν.

Μεταγραφές: Φέτος, το χέρι από τον οίκο Αρμάνι, μπήκε ακόμα πιο βαθιά στην τσέπη. Και τα ονόματα που ήρθαν (επτά τον αριθμό), όλα ένα κι ένα. Μάλκομ Ντιλέινι (G-Μπαρτσελόνα, 10.3π/3.6ασίστ), Κάιλ Χάινς (PF/C-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 5.9π/4.4ριμπ), Κέβιν Πάντερ (SG-Ερυθρός Αστέρας, 10.9π), Λουίτζι Ντατόμε (F-Φενερμπαχτσέ, 8.2π/3.0ριμπ), Σαβόν Σιλντς (SF-Μπασκόνια, 11.7π/4.2ριμπ) και Ζακ ΛεΝτέι (PF/C-Ζαλγκίρις, 11.0π/4.2ριμπ). Προσθήκη από NCAA κι ο Νταβίντε Μορέτι (SG-Τεξ Ράιντερς, 13.0π/2.3ασίστ). Νομίζουμε ότι δε χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι για τον καθένα, τα ονόματα μιλάνε μόνα τους.

Επτά και οι αποχωρήσαντες, με τους Κρόφορντ (SF-Μπρέσια, 12.9π/3.3ριμπ, δανεικός στην Γκαζιαντέπ), Μπερνς (F/C-Μπρέσια, 2.1π/2.0ριμπ) και Σκόλα (PF-Βαρέζε, 11.2π/3.2ριμπ) να μένουν στην Ιταλία. Εκτός Μιλάνο κι οι Ντελα Βάλε (SG-Γκραν Κανάρια, 4.4π), Νέντοβιτς (SG-Παναθηναϊκός), Μακ (PG-Χάποελ Ιερουσαλήμ, 7.1π/3.3ριμπ/3.4ασίστ) και Γκουντάιτις (C-Ζενίτ, 7.6π/4.6ριμπ)

ΠροπονητήςΡόστερ: Προπονητής ίδιος από πέρυσι, ο Έτορε Μεσίνα κι επωμίζεται ακόμα μεγαλύτερο «φορτίο» φέτος, αφού λογικά κι οι απαιτήσεις των διοικούντων θα είναι αυξημένες μετά από τόσα έξοδα. Ποιον να πρωτοαναφέρουμε από το ρόστερ. «Μαέστρος» Ροντρίγκεζ, δύο εξαιρετικοί σκόρερ, οι Ντιλέινι και Σιλντς και τρομερή ποιότητα και στο frontcourt με σκόρερ (όπως Πάντερ, Ντατόμε), δύναμη (Χάινς, ΛεΝτέι) και μπασκετικό IQ (Μίτσοφ, Ταρζέφσκι). Έχει τα πάντα η φετινή Μιλάνο και δύο λύσεις (βασικές σε όλες τις ομάδες της Serie A) σε κάθε θέση.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Ροντρίγκεζ, Ντιλέινι, Τσιντσιαρίνι, Μορέτι
SG: Πάντερ, Ρολ, Μορατσίνι
SF: Ντατόμε, Σιλντς
PF: Μίτσοφ, ΛεΝτέι, Μπρουκς
C: Ταρζέφσκι, Χάινς, Μπιλίνγκα

Εκτίμηση: Αν δεν πάρει το πρωτάθλημα θα μιλάμε για τεράστια αποτυχία. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Και κανονικά, με τέτοιο ρόστερ, πρέπει να το πάρει και με περίπατο. Τουλάχιστον, αυτό το συμπέρασμα βγάλαμε όσο την είδαμε και στο Supercoppa Italiana το οποίο και κατέκτησε με ρεκόρ 8-0 και με σχετικά εύκολες νίκες. Ακόμα και στο Φάιναλ Φορ απέναντι σε Βενέτσια και Βίρτους Μπολόνια. Στην Ευρωλίγκα, αν δεν μπει οχτάδα, πάλι θα μιλάμε για παταγώδη αποτυχία. Για το Φάιναλ Φορ, οριακά το συζητάμε, αλλά νομίζουμε ότι κι εκεί πρέπει να το παλέψει για να μπει.

Μπρίντιζι

Τι έκανε πέρυσι: Έδειξε ότι μόνο «πυροτέχνημα» δεν ήταν η σεζόν 2018-19 κι η ομάδα από το Μπρίντιζι κατάφερε να παραμείνει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, όταν ο Covid-19 έβαλε «στοπ» στο ιταλικό πρωτάθλημα. Δείχνει να εδραιώνεται στις ομάδες δεύτερης ταχύτητας κι ότι μπορεί να έχει σταθερή παρουσία στα playoffs. Κατάφερε να φτάσει και στον τελικό του Ιταλικού Κυπέλου, όπου έχασε το τρόπαιο από τη Βενέτσια. Ευρωπαϊκά θα θελήσει να κάνει το step-up, όπου πέρυσι τερμάτισε τελευταία στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεταγραφές: Όσοι έφυγαν, άλλοι τόσοι ήρθαν. Οι Κρουμπάλι (SF/PF-Λε Πορτέλ, 9.2π/6.5ριμπ) και Χάρισον (SF-Λε Πορτέλ, 15.9π/4.7ριμπ/3.0ασίστ) είναι μεταγραφές από το πάνω «ράφι», όπως επίσης πράγματα θα δώσει κι ο Πέρκινς (C-Αλμπιρέξ Νιγκάτα, 20.4π/10.0ριμπ). Βισκόντι (SG-Μαντοβάνα, 10/9π/3.5ριμπ), Ούντομ (SG-Βερόνα, 8.8π/6.5ριμπ), Μπελ (SF-Προμηθέας, 4.5π/3.0ριμπ) και Γουίλις (PF-Ουλμ, 7.9π/4.7ριμπ) οι άλλες τρεις προσθήκες.

Σε ιταλικές ομάδες συνεχίζουν οι Μπανκς (SG-Φορτιτούντο Μπολόνια, 21.2π/3.6ριμπ/4.6ασίστ), Ικάνγκι (PF-Σαν Σεβέρο, 2.5π), Μάρτιν (SF-Τρεντίνο, 8.9π/6.9ριμπ/2.2ασίστ) και Κομπονγκράντε (PG/SG-Βίρτους Ρόμα, 4.1π), εκτός Ιταλίας αποχώρησαν οι Μπράουν (PF/C-Ούνικς Καζάν, 11.8π/6.1ριμπ), Σούτον (PF-Αλ Αχλί, 7.1π/5.6ριμπ) και Στόουν (PF-Ναντέρ, 14.7π/7.2ριμπ).

ΠροπονητήςΡόστερ: Συνεχίζει και φέτος με τον Φρανσέσκο Βιτούτσι στον πάγκο, κόουτς που βρίσκεται στην Μπρίντιζι από το 2017. Απώλεσε σημαντικές μονάδες, όμως ελπίζει ότι θα πάρει πράγματα από τους Κρουμπάλι και Χάρισον. Ο πρώτος δεν έδειξε πολλά στο Supercoppa Italiana, ο δεύτερος όμως φάνηκε πως μπορεί να μπει στα παπούτσια του Μπανκς.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Τόμσον, Ζανέλι, Γκουίντο
SG: Χάρισον, Βισκόντι
SF: Μπελ, Ούντομ
PF: Κρουμπάλι, Γουίλις
C: Πέρκινς, Γκασπάρδο, Καταπάν

Εκτίμηση: Κακά τα ψέματα, οι απώλειες των Μπανκς και Στόουν είναι σημαντικές. Κι έχασε και τους εξίσου ικανούς σκόρερ, Μπράουν, Μάρτιν και Σούτον. Στο Supercoppa Italiana έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε πολύ, ήταν πάρα πολύ επιθετική στα περισσότερα παιχνίδια της και πήρε τέσσερις νίκες. Αν συνεχίσει έτσι νομίζουμε ότι δε θα έχει πρόβλημα να μπει στα playoffs του πρωταθλήματος.

Κρεμόνα

Τι έκανε πέρυσι: Είχε μια αξιόλογη συνέχεια της καλύτερης σεζόν της ιστορίας της (2018-2019) και κατάφερε να τερματίσει στις θέσεις που θα οδηγούσαν στα playoffs, αν ο Κορονοϊός δεν σταματούσε κάθε μπασκετική δραστηριότητα στην Ιταλία. Η έκτη θέση ήταν η τρίτη καλύτερη θέση της ιστορίας της στη Lega Basket Serie A. Ακολούθως όμως, την βρήκαν αρκετά οικονομικά προβλήματα και μέσα στο Καλοκαίρι υπήρξε το ενδεχόμενο να δηλώσει εθελούσια αποχώρηση από τη Serie A, για τη δεύτερη τη τάξει, κατηγορία της Ιταλίας. Εν τέλει τα κατάφερε και μπόρεσε να δηλώσει συμμετοχή για το φετινό πρωτάθλημα.

Μεταγραφές: Άλλαξε σχεδόν όλο της το ρόστερ, αλλά κι όσοι ήρθαν είναι κι αυτοί με μονοετές συμβόλαιο λόγω της αβεβαιότητας στα οικονομικά της ομάδας. Αποκτήθηκαν από Ιταλικές ομάδες οι Μιάν (SG-Τρέντο, 3.4π), Κούρνοχ (F-Βίρτους Μπολόνια, 4.6π) Ποέτα (PG-Ρέτζιο Εμίλια, 5.0π/2,7ασίστ), Τρούνιτς (SG-Σανσεμπάσκετ), Ντόντα (C-Ορλαντίνα, 2.9π/4.0ριμπ). Από το εξωτερικό ήρθαν οι Τζάρβις Γουίλιαμς (PF-Λέιντεν, 17.8π/8.1ριμπ), Λι (PF/C-Φαλς Σκάιφορς, 10.9π/7.5ριμπ), Τι Τζέι Γουίλιαμς (PG-Χαποέλ Μπερ Σεβά, 18.8π/2.8ριμπ/4.8ασίστ).

Στον αντίποδα έφυγαν αρκετοί παίχτες, ξεχωρίζουν οι απώλειες των Χαπ (C, 18.3π/9.3ριμπ/2.5ασίστ), Σόντερς (SG-Μονακό, 14.0π/5.9ριμπ/3.4ασίστ), Τίμπι και Μάθιους (SG-Ελεύθερος, 10π/3.0ριμπ). Εκτός και οι Ακέλε (SG-Τρεβίζο, 7.6π/4.2ριμπ), Ντε Βίκο (SG-Βαρέζε, 5.1π), Ντινέρ (PG-Ελεύθερος, 8.5π/4.8ασίστ) Γκαζότι (SF, 2.1π), Ρουζιέρ (PG-Βαρέζε, 9.5π), Σανγκουινέτι (PG-Ριέτι, 3.2π), Σομπίν (SF-Βιλκοπόλσκι, 6.7π/6.3ριμπ), Στογιάνοβιτς (SG-Ελεύθερος, 7.7π/4.8ριμπ), Τίμπι (PF, 10.0π) και

ΠροπονητήςΡόστερ: Ο Ρομέο Σατσέτι την άφησε για την Φορτιτούντο Μπολόνια κι οι άνθρωποι της Κρεμόνα εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδες στον Πάολο Γκαμπιάτι. Δεν έχει βρεθεί ποτέ σε πάγκο μεγάλης ομάδας και ειδικά ως πρώτος προπονητής σε ομάδα της Lega Basket Serie A. Δύσκολο το εγχείρημα να τα καταφέρει με μια νέα ομάδα. Από το ρόστερ, πιθανώς να ξεχωρίσουν οι δύο Γουίλιαμς, που κακά τα ψέματα, θα τραβήξουν αρκετό «κουπί» στη φετινή πορεία της ομάδας.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Ποέτα, Τι Τζέι Γουίλιαμς
SG: Κούρνοχ, Τρούνιτς
SF: Πάλμι, Χόμς
PF: Λι, Μιάν
C: Τζάρβις Γουίλιαμς, Ντόντα

Εκτίμηση: Δεν ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς η χρονιά. Έχασε τον προπονητή με τον οποίο είχε τις καλύτερες σεζόν της στην A1. Έχασε όλο το ρόστερ. Λογικά κάτι θα βγει και με το νέο, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο. Πάει με νέο προπονητή, δίχως μεγάλη εμπειρία και φυσικά υπάρχουν πάντα και τα όποια οικονομικά θέματα της διοίκησης. Δε την βλέπουμε να μπαίνει στα playoffs, αν δεν ξεκινήσει και καλά στο πρωτάθλημα, δεν αποκλείεται να παίζει και για τη σωτηρία της κάποια στιγμή.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Βενέτσια

Τι έκανε πέρυσι: Ξεκίνησε τη σεζόν με έναν χαμένο τελικό στο Σούπερ Καπ, ενώ και στο πρωτάθλημα δεν ήταν εντυπωσιακή. Εφόσον ήταν κι η εν δυνάμει πρωταθλήτρια Ιταλίας, δεν έπαιξε ως τέτοια σχεδόν σε κανένα σημείο της σεζόν. Η διακοπή την βρήκε στην έβδομη θέση και σε ισοβαθμία κέρδιζε την είσοδό της στα playoffs. Παρόλα αυτά έκανε εκπληκτική πορεία στο Eurocup, αφού κατάφερε να προκριθεί στους «8», ενώ στέφθηκε και κυπελλούχος Ιταλίας στον Φλεβάρη, επικρατώντας με 73-67 της Μπρίντιζι στον τελικό.

Μεταγραφές: Είναι ακόμα -τύποις- πρωταθλήτρια Ιταλίας, οπότε διατήρησε σχεδόν όλο το ρόστερ ανέπαφο. Κοινώς το ρόστερ που την είχε φέρει στην κορυφή. Έφυγαν μόλις τέσσερις παίχτες. Ο λόγος για τους Ουντάνοχ (PF-Τριέστε, 7.7π/5.3ριμπ), Φιλόι (PG-Πεζάρο, 4.2π), Γκάουντλοκ (SG-Βίλνιους Ρίτας) και Πελεγρίνο (C-Ούντινε).

Μόλις δύο οι προσθήκες της, με τους Ντ΄Ερκόλ (PG-Πιστόια) και Φότου (PF-Τρεβίζο, 14.1π/5.3ριμπ) να παίρνουν μεταγραφή για τη Βενέτσια.

ΠροπονητήςΡόστερ: Ο Βάλτερ Ντι Ραφαέλε είναι στον πάγκο της από το 2016. Άκρως επιτυχημένος κόουτς, μαζί του πήρε τα δύο πρωταθλήματα μετά από μισό αιώνα και βάλε, ένα κύπελλο και κάνει καλές πορείες και στην Ευρώπη. Τυπικά ομάδα του προπονητή, με παίχτες «στρατιώτες» δίχως να ξεχωρίζει κάποιος για το ταλέντο του. Βατ και Νταγιέ ήταν οι άνθρωποι που την κουβάλησαν πέρυσι, δίχως φυσικά να παραγκωνίζεται η τεράστια αξία και προσφορά του κάπτεν της, Μάικ Μπράμου.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Στόουν, Ντε Νικολάο, Ντ΄Ερκόλ, Κασάριν
SG: Σαπέλ, Μπράμος
SF: Τόνουτ, Τσερέλα
PF: Νταγιέ, Φότου
C: Βατ, Ματσόλα, Ποσαμάι, Βίντμαρ

Εκτίμηση: Το να πάρει το πρωτάθλημα, το θεωρούμε δύσκολο. Για όλους είναι δύσκολο, παρουσία της Μιλάνο. Με τις Βίρτους Μπολόνια και Σάσαρι (ίσως και την Μπρέσια), μπορεί να παλέψει όμως για την είσοδο στην τετράδα και φυσικά την παρουσία της στον τελικό. Είναι από τα φαβορί για να φτάσει πάντως ως εκεί.

Φορτιτούντο Μπολόνια

Τι έκανε πέρυσι: Έδειξε ότι μπορεί να παραμείνει στα «σαλόνια» της Lega Basket Serie A, μετά την άνοδό της από την Α2. Δεν κινδύνεψε φυσικά σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος με υποβιβασμό, έπαιζε μάλιστα για την είσοδό της και στα playoffs του πρωταθλήματος. Εν τη αδυναμία της Κρεμόνα να παίξει σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, πήρε εισιτήριο και για το Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν που θα διανύσουμε. Δείχνει ότι επιστρέφει στο μπασκετικό στερέωμα της Ιταλίας και θέλει να μείνει.

Μεταγραφές: Έγιναν αλλαγές στο ρόστερ, με μια πρώτη ματιά την αναβαθμίζουν. Μένει να αποδεχθεί στο παρκέ. Πέντε μεταγραφές από ομάδες της Ιταλίας. Στην Φορτιτούντο οι Τοτέ (PF/C-Πεζάρο, 9.5π/6.0ριμπ), Μπανκς (SG-Μπρίντιζι, 21.2π/3.6ριμπ/4.6ασίστ), Σαμπατίνι (PG-Ουράνια Μιλάνο, 10.7π/4.5ριμπ/6.3ασίστ), Χαπ (PF/C-Κρεμόνα, 18.3π/9.3ριμπ) και Μπαλούμπο (G-Μπλου Μπάσκετ, 9.1π/6.0ριμπ). Από το εξωτερικό ήρθαν οι Γουίδερς (SF/PF-Ράπιντ Ντράιβ, 10.8π/5.0ριμπ) και Φλέτσερ (SG/SF-Ούρα Μπάσκετ, 18.0π/7.2ριμπ).

Αποχώρησαν οι Τσιντσιαρίνι (SG-Ραβένα, 5.8π), Ντάισον (G-Ελεύθερος), Σιμς (C-Ελέκτρολαντ Έλεφαντς, 15.1π/8.9ριμπ), Ντάνιελ (PF/C-Ηρακλής, 6.8π/3.6ριμπ), Στίπτσεβις (PG-Νόβο Μέστο, 3.5π) και Λέουνεν (PF-Καντού, 6.8π/5.8ριμπ).

ΠροπονητήςΡόστερ: Έπειτα από δύο χρόνια, αποχώρησε ο Άντιμο Μαρτίνο και την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Ρομέο Σακέτι. Τα οικονομικά προβλήματα της Κρεμόνα είχαν ως αποτέλεσμα ο 67χρονος κόουτς να αποχωρήσει, με την Φορτιτούντο να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία. Ο Σακέτι από το 2017 είναι κι ο κόουτς της Εθνικής Ιταλίας. Πλην του Σιμς δε μετράει άλλη σοβαρή απώλεια, ο Χαπ όμως (παίχτης του Σακέτι και στην Κρεμόνα) εύκολα θα καλύψει το κενό.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Μπανκς, Σαμπατίνι
SG: Φαντινέλι, Παλούμπο
SF: Αραντόρι, Φλέτσερ
PF: Γουίδερς, Ντελόστο
C: Χαπ, Μαντσινέλι, Τοτέ

Εκτίμηση: Έχει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα σε σχέση με πέρυσι. Προσθήκη από το πάνω ράφι είναι κι ο Μπανκς κι ο Χαπ, ενώ στην ομάδα υπάρχει ακόμα ο Αραντόρι. Θα είναι αποτυχία αν δεν μπει στην οχτάδα, αν παραμείνει σταθερή κι αντέξει και το βάρος των δύο διοργανώσεων, δεν αποκλείεται να κάνει το «μπαμ» τερματίζοντας και στο top4. Κάτι βέβαια που είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τουλάχιστον για φέτος.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τρεντίνο

Τι έκανε πέρυσι: Συνέχισε την καθοδική πορεία των τελευταίων ετών (δεύτερη τις σεζόν 16-17 και 17-18 και έκτη τη σεζόν 18-19) η περσινή διακοπή του πρωταθλήματος τη βρήκε στην ένατη θέση. Έπαιζε βέβαια για την είσοδό της στα playoffs, κάτι που οφείλεται βέβαια περισσότερο στον μικρό ανταγωνισμό στο δεύτερο μισό του πίνακα, παρά στο γεγονός ότι ήταν η ίδια σε καλή σεζόν. Προκρίθηκε οριακά από τον πρώτο όμιλο του Γιούροκαπ, πήγε «άπατη» στον δεύτερο, τελειώνοντας με ρεκόρ 0-6.

Μεταγραφές: Έγιναν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, με μια πρώτη ματιά φαίνεται να αποδυναμώθηκε. Τουλάχιστον αυτό λένε οι αριθμοί. Αποκτήθηκαν οι Σάντερς (SG-Άντβερπ, 10.8π/3.2ριμπ), Μόργκαν (SG-Μέρλινς, 11.8π/4.1ριμπ), Κόντι (SF-Μοντεγκρανάρο, 2.3π/2.2ριμπ), Μπράουν (SF-Νταρουσάφακα, 7.4π/3.5ασίστ), Μάγιε (SF/PF-Γουινσκόνσιν Χερντ, 10.6/7.4ριμπ), ΤζαΚόρει Γουίλιαμς (PF-ΠΑΟΚ, 9.0π/6.8ριμπ), Μάρτιν (SF-Μπρίντιζι, 8.9π/6.7ριμπ).

Φυσικά, έφυγαν κι αρκετοί. Επτά τον αριθμό, ο λόγος για τους Νοξ (PG-ΝτιΜπι Πρόμι, 10.6π/5.0ριμπ), Κέλι (F-Γκανζιαντέπ, 10.6π/6.1ριμπ), Μπλάκμον (SG-Ελεύθερος, 14.0π/3.2ριμπ), Κραφτ (PG-Αποσύρθηκε, 7.3π/3.8ριμπ/5.2ασίστ), Μιάν (SG-Κρεμόνα, 3.4π), Πικαρέλι (SG-Ριτρίβερς), Σάντρο Τζεντίλε (SF-Ελεύθερος, 15.1π/4.4ριμπ).

ΠροπονητήςΡόστερ: Στο «τιμόνι» της ομάδας, παραμένει από πέρυσι το καλοκαίρι ο Νικόλα Μπριένζα. Τώρα, όσον αφορά το ρόστερ, αποχώρησε ο Τζεντίλε, που κακά τα ψέματα, παρά τα όσα αμυντικά θέματα είχε, ήταν ο καλύτερος παίχτης της Τρεντίνο πέρυσι. Στα ματς του Σουπερ Καπ ο Γκάρι Μπράουν έδειξε πράγματα, θα φανεί και στο πρωτάθλημα αν θα μπορέσει να «κουβαλήσει» την Τρεντίνο φέτος. Σε δύο διοργανώσεις μάλιστα.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Μπράουν, Φορέι
SG: Μόργκαν, Μάρτιν, Μεζανότε
SF: Σάντερς, Κόντι
PF: Γουίλιαμς, Μάγιε
C: Πάσκολο, Λεχτάλερ, Λαντούρνερ

Εκτίμηση: Δεν προβλέπεται εύκολη χρονιά για την Τρέντο. Με την ενίσχυση και των υπολοίπων, το γεγονός ότι η ίδια αποδυναμώθηκε και με το σκεπτικό ότι ως ένα διάστημα θα έχει αγώνες Σαββατοκύριακο και μεσοβδόμαδα, πιο πιθανό είναι να «παλεύει» να μην τερματίσει τελευταία, παρά να κάνει «αγώνα» για να μπει στην οχτάδα. Δύσκολη σεζόν για την ομάδα από το Τρεντίνο.

Βαρέζε

Τι έκανε πέρυσι: Συνέχισε και πέρυσι στη μετριότητα των τελευταίων ετών η Βαρέζε. Η διακοπή την βρήκε στην 10η θέση κι αυτό (ισχύει βέβαια για όλες όσες τερμάτισαν κάτω από την ένατη θέση) γιατί ο ανταγωνισμός στο δεύτερο μισό ήταν μικρός. Και ομάδες με ένα υποφερτό ρόστερ, κατάφεραν απλά να αποφύγουν τα «μπλεξίματα» με τον υποβιβασμό.

Μεταγραφές: Έκανε την υπέρβαση και προσέθεσε στο ρόστερ της τον σπουδαίο Λουί Σκόλα (PF/C-Μιλάνο, 11.2/3.2ριμπ). Πέραν του Αργεντίνου, στο ρόστερ προστέθηκαν και οι Ντε Νικολάο (PG-Αγκριτζέντο, 9.6π/3.9ριμπ/3.6ασίστ), Στράουτνις (SF-Ούντινε, 2.1π), Ντε Βίκο (SG-Κρεμόνα, 5.1π), Ρουζίερ (PG-Κρεμόνα, 9.5π/3.1ασίστ), Άντερσον (SF-Λουλέα, 14.7π/6.9ριμπ) και Μόρς (C-Κόστα Ίμολα, 18.0π/7.3ριμπ).

Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Βένε (SF-Φουενλαμπράδα, 10.7π/4.2ριμπ), Νατάλι (SF-Φόρλι), Μάγιο (PG-Νάπολι, 15.7π/4.0ασίστ), Σίμονς (C-Τόφας, 10.5π/9.3ριμπ), Γκαντίνι (PF-Σάσαρι), Ριτς (PG-Αποσύρθηκε), Κλαρκ (PG-Τορίνο, 11.3π/4.4ριμπ), Κάρτερ (SG-Ζαντάρ) και Ταμπόνε (PG-Πεζάρο, 7.0π/2.7ριμπ)

ΠροπονητήςΡόστερ: Ο ερχομός του Σκόλα σήμανε το τέλος της συνεργασίας της Βαρέζε με τον, επί μια τετραετία προπονητή της ομάδας, Ατίγιο Κάτζα. Τουλάχιστον αυτό ανέφερε το ρεπορτάζ των ημερών. Ότι ήταν δύσκολη η συνύπαρξη των δύο, με τον Κάτζα να την «πληρώνει». Στη θέση του ένας πρώην παίχτης της Βαρέζε ο Μάσιμο Μπουλέρι. Όσον αφορά το ρόστερ, δε θέλει και ερώτημα για το ποιος είναι ο ηγέτης της φετινής Βαρέζε. Ο 40χρονος Λουί Σκόλα, ξεχωρίζει με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Ρουζίερ, Γιάκοβιτς
SG: Φερέρο, Ντε Νικολάο
SF: Στράουτνις
PF: Άντερσον, Ντε Βίκο
C: Σκόλα, Μορς

Εκτίμηση: Μπορεί η ομάδα να έχει τον Σκόλα, από κει και πέρα όμως το ρόστερ είναι πολύ μέτριο και «λίγο». Παρόλα αυτά, αν ο Αργεντίνος μείνει υγιής και την κουβαλήσει, μπορεί να κάνει και το «μπαμ», με την είσοδό της στην οχτάδα. Σίγουρα πρέπει να κλείσει ακόμα μια-δύο μεταγραφές, γιατί δε θα βγει σεζόν με ρόστερ εννιά παιχτών. Θα δείξει… Να σημειωθεί ότι ο Σκόλα έχει όλα τα φόντα για να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Καντού

Τι έκανε πέρυσι: Όπως κι η Βαρέζε, έτσι κι αυτή συνέχισε στην μετριότητα που τη διακρίνει τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα. Δεν κινδύνεψε με υποβιβασμό (όπως τη σεζόν 2016-17), όμως λίγα πράγματα έδειξε στην αγωνιστική σεζόν που μας πέρασε. Το παρελθόν κι οι ευρωπαϊκές κούπες των δεκαετιών του 70΄ και του 80΄ είναι μακρινές αναμνήσεις.

Μεταγραφές: Άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα πέρυσι, σε αλλαγές προχώρησε και φέτος. Επτά παίχτες ήρθαν και οχτώ αποχώρησαν από την ομάδα. Άπαντες Αμερικάνοι οι «νιόφερτοι» στο ρόστερ, ο λόγος για τους Τόμας (PF-Γκρόνιγκεν, 15.7π/7.4ριμπ/2.6ασίστ), Μπαγέχε (PF-Σαρκς, 11.6π/7.1ριμπ), Κέντεντι (C-Στέιτ Καουμπόι, 18.6π/10.9ριμπ), Σμιθ (PG-Σάσαρι, 6.0π), Γούνταρτ (SG-Μπαϊερούθ, 13.0π/3.7ριμπ), Λέουνεν (PF-Φορτιτούντο Μπολόνια, 6.8π/5.8ριμπ/3.2ασίστ) και Τζόνσον (PG/SG-Γουλφ Πακ, 15.9π/3.3ριμπ).

Επτά Αμερικάνοι κι ένας Ιταλός αυτοί που έφυγαν, οι εξής οχτώ, Χέις (C-Βιλερμπάν, 9.6π/7.3ριμπ), Μπερνέλ (SG-Σάσαρι, 11.7π/5.2ριμπ), Κλαρκ (G-Στρασμπούργκ, 14.7π/3.7ριμπ), Σιμιόνι (C-Ραβένα, 2.7π), Πούρβις (SG-Μπέργκαμο), Γιάνγκ (SG-Ελεύθερος, 9.5π), Γουίλσον (PF-Ελεύθερος, 9.4π/5.5ριμπ) και Ράγκλαντ (G-Χαποέλ Ελιάτ, 8.0π/3.8ριμπ/5.9ασίστ).

ΠροπονητήςΡόστερ: Σχεδόν 40 χρόνια σε πάγκους ο Τσέζαρε Πανκότο, από πέρυσι το καλοκαίρι στο «τιμόνι» της Καντού. Δεν έδειξε και πολλά πράγματα, εξάλλου και το ρόστερ (και το περσινό, αλλά κυρίως το φετινό) δεν είναι για πολλά πράγματα. Έχασε τον καλύτερό της αμυντικό (Χέις), έχασε τον πρώτο της σκόρερ (Κλαρκ) και θα ψάξει να βρει λύσεις από όσους ήρθαν στην ομάδα.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Σμιθ, Τζόνσον, Γούνταρτ
SG: Λα Τόρε, Προσίντα
SF: Πέτσια, Μπαπαράπε
PF: Τόμας, Λέουνεν
C: Κένεντι, Μπαγέχε

Εκτίμηση: Αυτή δεν έχει Σκόλα, όπως η Βαρέζε, οπότε όπως κι η Τρεντίνο (παραπάνω), θα χρειαστεί να παραμείνει σταθερή για να μην κινδυνέψει. Δεν είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, λογικά στο τέλος θα έχει έναν «αέρα» από τις τελευταίες θέσεις. Δύσκολα όμως θα αξιώσει το κάτι παραπάνω.

Ρέτζιο Εμίλια

Τι έκανε πέρυσι: Αφού γλύτωσε τον υποβιβασμό τη σεζόν 2018-19, αποφάσισε να αλλάξει όλο το ρόστερ, για να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο πέρυσι. Εν τέλει, μια από τα ίδια. Ξαναλέμε βέβαια, ότι με το «χάλι» της Πεζάρο, όλες οι Ιταλικές ομάδες, τρίτης και τέταρτης δυναμικής, απέφυγαν τον υποβιβασμό «εν τη γενέσει» του πρωταθλήματος, το ίδιο συνέβη και με την Ρέτζιο. Αδυναμία πάντως των υπολοίπων, η ομοσπονδία της Ιταλίας την «έστειλε» στο Fiba Europe Cup, δίχως πάντως να είναι απαραίτητα καλό το συγκεκριμένο (διπλά ματς κάθε βδομάδα).

Μεταγραφές: Το πάρε-δώσε της και φέτος ήταν έντονο, αφού 11 παίχτες έφυγαν κι ήρθαν οχτώ. Στις προσθήκες ξεχωρίζει αυτή του Τζόνσον (PF-Πιστόια, 13.4π/6.9ριμπ), ήρθαν επίσης οι Κίζλινκ (SG-Βίρτους Ρόμα, 12.7π/4.0ριμπ), Μπονατσίνι (G-Τραπάνι, 3.5π), Τέιλορ (PG-Λε Μαν, 15.2π/7.1ασίστ), Μπλουμς (G-Ρίγα, 10.4π), Μπόστιτς (SF-Άρκα Γκντίνια, 19.9π/5.0ριμπ/3.3ασίστ), Έλεγκαρ (C-Μάλαγα, 3.3π/3.1ριμπ) και Μπάλντι Ρόσι (PF-Βίρτους Μπολόνια, 4.5π/3.2ριμπ).

Από την άλλη πλευρά, «πόνεσε» κυρίως η φυγή του NBAερ, Γκαλ Μέκελ (PG-Μάλαγα, 12.1π/5.6ασίστ) δεν ήταν όμως ο μόνος. Αποχώρησαν οι Βοϊβόντα (G/F-Φέχερβαρ, 8.8π/2.4ριμπ), Ούπσο (PG-Μακάμπι Χάιφα, 11.9π/6.3ριμπ), Πάρντον (PF-Μπαϊερούθ, 6.1π/5.2ριμπ), Όουενς (C-Μπαχτσεσεχίρ, 10.0π/5.5ριμπ), Τσέρι (PG-Ελεύθερος, 7.0π/3.0ριμπ/4.5ασίστ), Φοντέκιο (SF-Άλμπα Βερολίνου, 11.0π/4.0ριμπ), Σοβιέρο (PG-Μπολόνια), Όντομ (G-Ορλεάνς, 15.5π/3.7ριμπ), Τσιπόλα (G-Ατζούρα Ρόμα) και Ποέτα (PG-Κρεμόνα, 5.0π).

ΠροπονητήςΡόστερ: Κάνοντας δύο εξαιρετικές σεζόν με την Φορτιτούντο, κερδίζοντας και το πρωτάθλημα στην Α2, ο Άντιμο Μαρτίνο υπέγραψε τον Μάιο του 2020 με την Ρέτζιο Εμίλια. Αντικαθιστώντας τον Μαουρίτσιο Μπουσκάγκλι. Τώρα, όσον αφορά το ρόστερ, με μια πρώτη ματιά φαίνεται αποδυναμωμένο. Ο Τέιλορ στο Supercoppa Italiana έδειξε πράγματα, όμως το πρωτάθλημα είναι άλλη ιστορία. Ένας «μαραθώνιος» 30 αγώνων.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Τέιλορ, Μπονατσίνι, Κάντι
SG: Κίζλινκ, Μπεσότσι, Μπλουμς
SF: Τζόνσον, Μπάλντι Ρόσι, Μανταλόνι
PF: Μπόστιτς, Ντιουφ
C: Έλεγκαρ, Χαμ

Εκτίμηση: Αν κι έχασε όλο τον βασικό κορμό της, θεωρούμε ότι δε θα κινδυνέψει. Θα είναι άνετη. Δεν την βλέπουμε όμως να μπαίνει στα playoffs. Με Μιλάνο, Βίρτους, Φορτιτούντο, Σάσαρι, Μπρίντιζι και Βενέτσια να έχουν -λογικά- θέση στην οχτάδα, θα παίξουν για τις δύο τελευταίες θέσεις, Μπρέσια, Πεζάρο, πιθανώς Ρέτζιο Εμίλια και Βαρέζε. Με την Ρέτζιο όμως να έρχεται τέταρτη στις εκτιμήσεις ματς. Μην ξεχνάτε ότι έχει και τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια, λόγω του Europe Cup.


Τρεβίζο

Τι έκανε πέρυσι: Στο ίδιο «καζάνι» με όλες τις υπόλοιπες από την Τρεντίνο και κάτω, έπαιζε χωρίς πολλές πιθανότητες για την είσοδό της στα playoffs, ήταν όμως μακριά κι από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Πάντως, έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει να μείνει κι άλλη σεζόν στην Λέγκα Μπάσκετ Σέριε Α.

Μεταγραφές: Έχασε αρκετούς παίχτες, ελάχιστοι αυτοί που ήρθαν. Προχώρησε στις μεταγραφές των Κάρολ (SF-Μπέργκαμο, 17.9π/6.2ριμπ), Βιλντέρα (PF/C-Ριέτι, 10.7π/6.5ριμπ), Μεκοούλου (C-Ορζινουόβι, 16.3π/12.4ριμπ), Ακέλε (PF-Κρεμόνα, 7.6π/4.2ριμπ), Ράσελ (PG-Μέρλινς, 14.5π/6.4ασίστ), Τσιζ (SG-Ζιπς, 15.7π/4.8ριμπ/3.4ασίστ).

Από την άλλη, έχασε εννιά παίχτες. Έφυγαν οι Αλμέιδα (SF-Βλοτσλάβεκ, 9.5π/5.0ριμπ), Τεσιτόρι (C-Βίρτους Μπολόνια, 8.1π/4.6ριμπ), Παρκς (F-Νάπολι, 8.5π/5.8ριμπ), Αλβίτι (PF-Τριέστε, 5.4π), Νίκολιτς (PG-Παρτιζάν, 10.8π/3.7ριμπ/4.8ασίστ), Ουγκλιέτι (SG-Νάπολι, 4.5π), Σεβερίνι (F/C-Ντερθόνα, 2.7π), Φότου (PF-Βενέτσια, 14.1π/5.3ριμπ) και Σαλαντίνι (PG-Μπενεντέτο).

ΠροπονητήςΡόστερ: Στον πάγκο της ομάδας είναι από το 2018 ο Μαξιμιλιάνο Μενέτι. Την ανέβασε κατηγορία κι οι διοικούντες προφανώς και τον κρατάνε στη θέση του. Όσον αφορά το ρόστερ, άλλαξε αρκετά, το θετικό ότι έμεινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ντέιβιντ Λόγκαν. Πολλά θα στηρίξει πάνω του και φέτος η Τρεβίζο.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Ράσελ, Ίμπρο
SG: Λόγκαν, Τσιζ, Πίτσιν
SF: Κάρολ, Μπαρτόλι
PF: Ακέλε
C: Μεκοούλου, Βιλντέρα, Τσίλο

Εκτίμηση: Έγιναν κάποιες αλλαγές, έφυγαν κάποιοι παίχτες, ήρθαν όμως αξιόλογες μονάδες, όπως οι Ράσελ, Κάρολ και Μεκοούλου. Έμεινε κι ο αρχισκόρερ Λόγκαν. Θεωρούμε ότι δε θα κινδυνέψει. Για να παλέψει για την οχτάδα, υπάρχουν σίγουρα καλύτερες ομάδες που έχουν καλύτερες πιθανότητες. Πάει για μια ήρεμη χρονιά -λογικά- χωρίς συγκινήσεις.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Βίρτους Ρόμα

Τι έκανε πέρυσι: Αν δεν υπήρχε η διακοπή λόγω του Κορονοϊού κι η Πεζάρο της μιας νίκης ήταν λίγο καλύτερη, δεν είμαστε σίγουρη αν η Ρόμα δε θα κινδύνευε και πέρυσι με υποβιβασμό. Γενικά, αν βάλουμε και τα ματς του φετινού Σούπερ Καπ, η Ρόμα έχει να κερδίσει σε επίσημη αναμέτρηση από τις 14/12/19. Δύσκολη χρονιά η περσινή, με την φετινή να προμηνύεται εξίσου ζόρικη, εφόσον παίζει κι η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Μεταγραφές: Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος άλλαξε όλη η ομάδα. Ήρθαν εννιά παίχτες (ανέβηκαν κι αρκετοί από τις ακαδημίες) κι αποχώρησαν άλλοι τόσοι. Στις προσθήκες είχαμε τους Κομπογκράντε (SG/SF- Μπρίντισι, 4.1π), Τσέρβι (C-Τριέστε), Έβανς (PF-Ορλεάνς, 14.9π/5.0ριμπ), Ρόμπινσον (G-Μπούρσασπορ, 9.4π), Μπιν (G-Σαρλερουά, 18.3π/3.2ριμπ), Χάτζιτς (PF- Κόλετς), Γουίλσον (SF-Καζάν, 3.8π), Μπιόρντι (PF/C-Σορεσίνα, 9.1π/5.8ριμπ) και Χαντ (C-Μπαρ, 8.6π/5.8ριμπ).

Από την άλλη πλευρά, αποχώρησαν οι Αλιμπέγκοβιτς (PF-Βίρτους Μπολόνια, 10.5π/7.2ριμπ), Κίζλινγκ (SG-Ρέτζιο Εμίλια, 12.7π/4.0ριμπ), Κουζέντσα (PF/C-Ελεύθερος), Ρούλιο (SG-Ελεύθερος, 2.9π), Πίνι (PF/C-Βερόνα, 4.8π/3.1ριμπ), Φάρλεϊ (G/G-Ελεύθερος), Σπινόζα (SG-Ελεύθερος), Τζέφερσον (PF/C-Ελεύθερος, 15.6π/8.3ριμπ) και Μπάφορντ (SG-Ελεύθερος, 12.0/3.0ριμπ).

ΠροπονητήςΡόστερ: Την έχει αναλάβει από το 2018 ο Πιέρο Μπούσι, κόουτς της «παλιάς» Ρόμα (Λοτομάτικα) και την τριετία 2002-2005. Με πέρασμα και από τη Μιλάνο, έχει προπονήσει κι άλλες ομάδες της Σέριε Α και τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθεί να κρατήσει τη Ρόμα στη μεγάλη κατηγορία. Φέτος ίσως είναι ακόμα πιο δύσκολο το εγχείρημα, γιατί η ομάδα άλλαξε και πάλι όλο το ρόστερ, ενώ ταλανίζεται από διοικητικά και οικονομικά προβλήματα.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Μπαλντάσο, Ρόμπινσον
SG: Μπιν, Κομπογκράντε, Τελέσκα, Φάρλεϊ
SF: Χάτζιτς, Έβανς
PF: Γουίλσον, Μπιόρντι
C: Τσέρβι, Χαντ

Εκτίμηση: Δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα, πραγματικά την τελευταία στιγμή. Ο πρόεδρος Αλεσάντρο Τότι την έχει βγάλει προς πώληση, δίχως να υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση (υπάρχουν πάντως ενδιαφερόμενοι). Γενικά μια περίεργη σεζόν για τους Ρωμαίους, που εκτιμούμε ότι είναι από τα φαβορί για να υποβιβαστούν. Σίγουρα θα βρίσκονται στην τελευταία δυάδα του πίνακα.


Τριέστε

Τι έκανε πέρυσι: Έκανε πάρα πολλές αλλαγές στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να μην είναι το ίδιο ανταγωνιστική, όπως και τη σεζόν 2018-19 όπου τερμάτισε στην έβδομη θέση. Στην πραγματικότητα, αν εξαιρέσουμε την Πεζάρο, ήταν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 16η θέση. Λίγο χειρότερη αν ήταν, λίγο καλύτερη αν ήταν η Πεζάρο, θα ήταν αυτή στον πάτο του πίνακα.

Μεταγραφές: Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες της «ουράς», δεν έκανε πολλές κινήσεις. Απέκτησε τους Γκραζιούλις (PF-Ντερθόνα, 16.8π/8.3ριμπ), Ουντάνοχ (PF-Βενέτσια, 7.7π/5.3ριμπ), Λακουιντάνα (PG-Μπρέσια, 7.7π/2.2ριμπ), Άπσον (PF/C- Στρασμπούργκ, 7.7π/3.9ριμπ), Αλβίτι (PF-Τρεβίζο, 5.4π), Χένρι (SF-Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, 13.4π/5.2ριμπ) και Ντόιλ (SG-Γουίντι Σίτι Μπουλς, 17.4π/4.1ριμπ/5.8ασίστ).

Στον αντίποδα έχασε τους Μίτσελ (C-Χαποέλ Γκιλμπόα, 9.5π/7.0ριμπ), Κουκ (PF/C-Χόνεϊ Μπάτζερς, 5.5π/6.0ριμπ), Ντεμάρκι (PG-Ελεύθερος), Τζόουνς (SF-Στόρκς, 14.0π/3.9ριμπ), Χίκμαν (G-Ελεύθερος, 7.2π/2.2ριμπ/2.4ασίστ), Τσέρβι (C-Βίρτους Ρόμα), Ουάσινγκτον (SF-Ελεύθερος, 9.8π/4.3ριμπ), Γιανελίτζε (PF-Νάπολι) και Τζάστις (SG-Ελεύθερος, 9.3π/2.4ριμπ).

ΠροπονητήςΡόστερ: Ο μακροβιότερος προπονητής σε πάγκο ομάδας της Λέγκα Μπάσκετ Σέριε Α. Ευγένιος Ντάλμανσον. Στην Τριέστε από το 2010. Μαζί της από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ιταλίας ως και την άνοδο στην Α1. Παρουσιάζει ενδιαφέρον το ρόστερ, που μπορεί να είχε αλλαγές, ήρθαν όμως παίχτες, όπως οι Ουντάνοχ, Χένρι, Ντόλι και Γκραζιούλις που πείθουν ότι θα την κρατήσουν μακριά από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Εφόσον τουλάχιστον υπάρχει η Ρόμα.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Φερνάντεζ, Λακουιντάνα, Αρνάλντο
SG: Ντόιλ, Καβαγιέρο
SF: Χένρι, Αλβίτι
PF: Ουντάνοχ, Κορονίκα, Ντα Ρος
C: Γκραζιούλις, Άπσον

Εκτίμηση: Είναι το δεύτερο φαβορί για υποβιβασμό, δεν ξέρουμε όμως πόσο καλύτερη μπορεί να είναι η Τρεβίζο ή πόσο πιο ανταγωνιστική θα είναι η Τρεντίνο, που θα έχει και δύο διοργανώσεις ως ένα σημείο. Και φυσικά, υπάρχουν κι οι Ρόμα και Κρεμόνα, που έχουν και εξωαγωνιστικά θέματα. Αν κινδυνέψει, θα είναι έκπληξη. Αλλά ως εκεί.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πεζάρο

Τι έκανε πέρυσι: Άλλαξε όλο το ρόστερ. Πήρε νέο προπονητή. 13 αγώνες μετά την πρεμιέρα όμως και με ένα ρεκόρ 0-13, τον άλλαξε. Ο νέος προπονητής δεν έφερε πολλές αλλαγές. Εν τέλει, η Πεζάρο έκανε την πρώτη της νίκη στον δεύτερο γύρο. Τραγική σεζόν για την ομάδα της Πεζάρο, που σώθηκε εν τέλει χάρις στον Κορονοϊό.

Μεταγραφές: Λιγότερες οι αλλαγές που πραγματοποίησε σε σχέση με την περσινή σεζόν. Πήρε τους Ντελφίνο (SG/SF-Ελεύθερος), Μάσενατ (PG-Ανδόρα, 6.9π), Ταμπόνε (PG-Βαρέζε, 7.0π/2.7ριμπ), Φιλιποβίτι (PF-Κοσαρλάμπδα, 12.2π/5.1ριμπ), Κάιν (C-Μπρέσια, 10.1π/7.2ριμπ), Ρόμπινσον (PG-Σαλόν, 11.6π/2.7ριμπ/5.9ασίστ) και Φιλόι (SG-Βενέτσια, 4.2π).

Στον αντίποδα, αποχώρησαν οι Έμπουα (SF-Ατζούρα Ρόμα, 7.4π/5.3ριμπ), Τότε (SF-Φορτιτούντο Μπολόνια, 9.5π/6.0ριμπ), Πούσικα (G-Σάσαρι, 12.9π/3.3ριμπ/3.8ασίστ), Μουσίνι (PG-Ελεύθερος, 8.1π), Μιάσκι (SG-Μπιέλα, 3.4π), Μπάρφορντ (SG-16.0π/4.5ριμπ/3.1ασίστ) και Γουίλιαμς (SF-16.0π/3.6ριμπ)

ΠροπονητήςΡόστερ: Άφησε τα «πειράματα» με νεαρούς και φιλόδοξους Ιταλούς προπονητές και πήρε τον σπουδαίο Γιάσμιν Ρέπεσα. Ιδιόρρυθμος, ναι, φωνακλάς, ναι, όμως δεν είναι «στοίχημα». Δύο φορές πρωταθλητής Ιταλίας, με συνολικά 20 τίτλους στο παλμαρέ του. «Στοίχημα» είναι το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, αφού αποχώρησαν άπαντες οι καλύτεροι σκόρερ της ομάδας, της περασμένης σεζόν. Ξεχωρίζει η παρουσία του Κάρλος Ντελφίνο πάντως κι αυτή του Φιλόι. Στα 38 του ο ένας, στα 33 ο άλλος, είναι όμως έμπειροι και θα δώσουν πολλά στην ομάδα.

Παίκτες ανά θέση:
PG: Ρόμπινσον, Μάσενατ, Γκαλμπίνι
SG: Ντρελ, Φιλόι, Ταμπόνε
SF: Ντελφίνο, Ζανότι
PF: Φιλιποβίτι, Σερπίλι
C: Κάιν, Μπάσο

Εκτίμηση: Στο Σούπερ Καπ έπαιξε καλό μπάσκετ. Έκανε τέσσερις νίκες κι έχασε την πρόκριση στην ισοβαθμία. Έδειξε πράγματα. Η λογική λέει ότι ο Ρέπεσα θα παρουσιάσει ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο. Η δε παρουσία των Φιλόι και Ντελφίνο, εμπνέουν ακόμα μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Δε θα κινδυνέψει. Δεν ξέρω αν θα αγωνιστεί με τις Μπρέσια, Ρέτζιο Εμίλια και τις υπόλοιπες, για να μπει και στην οχτάδα. Κι ο book πάντως την περιμένει να διεκδικήσει τα playoffs και την δίνει σχετικά χαμηλά (2.35) με βάσει και τα όσα είδαμε πέρυσι. Δεν έχει αξία σε αυτή την τιμή.

Επιμέλεια: Θ. Λεοντίου

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ