foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο προκλητικός Μουρίνιο, η πρόκληση των Ιρακινών, η τακτική του «Λούσε»

Μποζιονέλος | 20 Σεπ 2020 13:23
jose-mourinho-steven-gerrard-chelsea-liverpool_3299967.jpg

Φέτος ήταν από τις σπάνιες φορές που οι εκτός Super League ομάδες είχαν δίκιο. Τι ζήτησαν; Κατάργηση της Super League 2 και ενοποίησή της με τη Football League, σε δύο ομίλους.

100% δίκιο είχαν. Διότι η Super League 2 δημιουργήθηκε, τότε με την αναδιάρθρωση το καλοκαίρι του 2019, με… τυράκι (αλλά και κίνητρο) το εγγυημένο συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Έλα που όμως η κυβέρνηση άλλαξε και η νέα είχε άλλη τακτική: οι ομάδες έμειναν στον αέρα, και οικονομικώς. Τι νόημα λοιπόν έχουν δύο επαγγελματικές κατηγορίες προς της Super League;

Παράγοντες, πρόεδροι, φορείς και υπουργείο αποφάσισαν εντέλει (και κακώς) οι όποιες αλλαγές να προχωρήσουν από την… επόμενη σεζόν. Το επικρατέστερο σενάριο είναι, εφόσον είναι παρούσες και οι 22 ομάδες, η Football League να έχει δύο ομίλους. Από κει και πέρα, στόχος της πολιτείας, αλλά και της διοργανώτριας αρχής, είναι να υπάρχει ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια ώστε να μπορεί να πατάει σε στέρεες βάσεις.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Εμμένω, όμως: κακώς δεν συγχωνεύτηκαν από φέτος, ίσα ίσα θα είχε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πράμα.

Τα στατιστικά και η ιστορία του 21st century rivalry


Κάθε ντέρμπι στην Αγγλία έχει και το… αίτιο (της αντιπαλότητας): είτε τοπικιστικό, όπως το Σίτι – Γιουνάιτεντ, είτε από κάποιους αγώνες που άναψαν τη… σπίθα, όπως το Τσέλσι – Τότεναμ, είτε κοινωνικό όπως το Λίβερπουλ – Γιουνάιτεντ. Υπάρχει βέβαια και το Τσέλσι – Λίβερπουλ, «21st century rivalry» όπως το αποκαλούν στο Νησί, ήτοι η αντιπαλότητα του 21ου αιώνα. Ότι είναι, δηλαδή… φρέσκια.

Σύμφωνα με μερικούς, το εν λόγω… ντέρμπι «γεννήθηκε» στις 11 Μαΐου 2003, όταν η Τσέλσι νίκησε με 2-1 τη Λίβερπουλ στην τελευταία αγωνιστική, της πήρε την 4η θέση (και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League) και… σώθηκε από την οικονομική καταστροφή ενώ άνοιξε και ο δρόμος για την επένδυση υπό τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.


Όχι, όμως. «Γεννήθηκε» στις 27 Φεβρουαρίου του 2005 και τη σπίθα άναψε η χειρονομία του Ζοσέ Μουρίνιο μετά από αυτογκόλ του Στίβεν Τζέραρντ, στον τελικό του League Cup που εντέλει κατέκτησαν οι Λονδρέζοι με 3-2 στην παράταση. Μια κίνηση που… ξεσήκωσε τους οπαδούς των «reds», με οργή… Το «βουλώστε το» το σχολίασε ο Special One μετά το ματς, λέγοντας ότι σέβεται τους οπαδούς της Λίβερπουλ και ότι ήταν μήνυμα για τον Τύπο της Αγγλίας και όχι για αυτούς.

Η… εκδίκηση των «κόκκινων» ήρθε δύο, και κάτι, μήνες μετά, στις 3 Μαΐου στον ημιτελικό του Champions League με το γκολ-φάντασμα του Λουίς Γκαρσία και την πρόκριση στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, ενώ ο Μουρίνιο… απασφάλιζε: «Μπορεί κανείς να πει ότι χάσαμε από γκολ του επόπτη. Δεν σκόραραν σε δύο ματς και όμως μας νίκησαν, πώς γίνεται;».

Ούτε Μουρίνιο υπάρχει πλέον, ούτε Ράφα Μπενίτεθ (αξέχαστα τα mind games τους) αλλά ο Φρανκ Λάμπαρντ, που καλείται να διαχειριστεί ένα τρομερό ρόστερ, και ο Γιούργκεν Κλοπ που οδήγησε τη Λίβερπουλ τόσο στο πρωτάθλημα (μετά από 30 χρόνια) όσο και στη συνείδηση του κόσμου ότι είναι η καλύτερη ομάδα στο Νησί. Οι «μπλε» νίκησαν 3-1 στο Μπράιτον στην πρεμιέρα, με Χάβερτς και Βέρνερ να παίζουν από τους νεοφερμένους (και έκαναν τη διαφορά), εξέτισε ο Κόβασιτς, ίσως μπουν στην αποστολή Τιάγκο Σίλβα, Ζιγιάτς. Οι, δε, «κόκκινοι» σκόρπισαν προβληματισμό με το 4-3 επί της Λιντς στο «Ανφιλντ», ειδικά μεσοαμυντικά όπου κοτζάμ Φαν Ντάικ επέπεσε σε λάθη. Έκλεισαν ο Τιάγο Αλκάνταρα από την Μπάγερν και ο εξτρέμ Ζότα της Γουλβς (υπολογίζεται για σήμερα ο πρώτος), κόστισαν… μόλις 70 εκατ. μαζί, διαθέσιμος πλέον ο Τσιμίκας.


Επί των στατιστικών και των αριθμών… βεβαίως και έχει ψωμί! Η Τσέλσι δεν έχει ήττα τις τελευταίες 13 φορές που υποδέχθηκε εν ενεργεία πρωταθλητές (7-6-0)! Σερί που κρατάει από το 2001-02 και το Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3, με γκολ από Σκόουλς, Φαν Νίστελροϊ και Σόλσκερ και σε ματς που ήταν βασικός ο νυν τεχνικός της, Λάμπαρντ, με τεχνικό τον Κλαούντιο Ρανιέρι και παίκτες όπως ο Τζόλα, ο Χάσελμπαϊνκ, ο Πετί, ο Τέρι, ο Γκαλάς, ο Ντεσαγί και ο Ζέντεν.

Η Λίβερπουλ έχει 6-3-3 στα τελευταία 12 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ενώ έχει ηττηθεί μόνο μια φορά στα τελευταία 11 ενάντια στην Τσέλσι και στις δύο έδρες (5-5-1), την ώρα που η Τσέλσι ψάχνει έβδομη σερί νίκη πρωταθλήματος στο Λονδίνο.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στοιχηματικά, από τη μια η Λίβερπουλ έχει ρόστερ πιο αποτελεσματικό (αλλά όχι ακόμη ομοιογενές, για φέτος) και πιο έμπειρο προπονητή κι από την άλλη η Τσέλσι έχει την απειρία του Λάμπαρντ σε αντιδιαστολή με το εξόχως ενισχυμένο της ρόστερ – και κακώς είναι αουτσάιντερ για σήμερα. Δύο γκολ, λογικά, θα έχει (τουλάχιστον), plus τη μη νίκη της Λίβερπουλ, βγήκε το combo.



Combo


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Τσέλσι 🆚 Λίβερπουλ ⏩ 1X & over 1,5 🦊 2.11. (Stoiximan)

Δυάδα καλύψεων σε Λαμία και Νάντη


Λαμία – ΟΦΗ. Πλάκα πλάκα, με τα περσινά, η Λαμία δεν έχει νίκη στα τελευταία επτά (ήττα 3-1 από τον Αρη στην πρεμιέρα) και μόνο μία στα τελευταία 12 επίσημα, εντός (μόνο με τον Παναιτωλικό, 1-8-3)! Ο ΟΦΗ, μετά το 1-1 με τον Παναιτωλικό, αποκλείστηκε την Πέμπτη από τον Απόλλωνα Λεμεσού, δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (με τα περσινά) στα τελευταία 11 (με 0-3-8), ήτοι από το 3-0… επί της Λαμίας στο Ηράκλειο, την Κυριακή της Αποκριάς (3 Μαρτίου!), ενώ εκτός «Γεντί Κουλέ» έρχεται από επτά σερί ήττες. Γύρισε φαβορί πάντως η Λαμία, δεν… επικροτώ, επιλογή το draw no bet της.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ναντ – Σεντ Ετιέν. Ακατανόητο ότι τιμώνται ως αουτσάιντερ οι «στεφανουά», που έχουν ξεκινήσει περίφημα, 3/3 νίκες, και τη Μαρσέιγ (την Πέμπτη) με 2-0 την υπέταξαν, άριστα παίζουν αμυντικά παρά τις απουσίες που καλείται να καλύψει ο Κλοντ Πιέλ. Με Αμουμά και Αουσί και Μπουανγκά παίζει. Η Ναντ έρχεται από ήττα στο Μονακό (πρώτη φετινή) δείχνοντας ξανά άτολμη σε ματς εκτός «Μποζουάρ», ενώ λείπουν οι Λουζά, Κουλιμπαλί και γυρίζουν Φάμπιο, Κόκο. Ως και 5.000… νοματαίοι στο γήπεδο, βάσει πρωτοκόλλου, χωρίς ήττα στο τελευταίο καρέ επισκέψεων στη Νάντη η Σεντ Ετιέν (2-2-0). Αγοράζεται μεν, αλλά με κάλυψη.



Μονά και δυάδα (απόδοσης 4.68)


🇫🇷 18:00 Ναντ 🆚 Σεντ Ετιέν ⏩ 2 dnb 🦊 2.39. (Betshop)

🇬🇷 18:15 Λαμία 🆚 ΟΦΗ ⏩ 1 dnb 🦊 1.96. (Betshop)

Γράφουν ιστορία οι Ιρακινοί στο Κατάρ


Γκαζιαντέπ – Φατίχ Καραγιουμρούκ. Πρωτόγνωρο να παίζουν οι δύο τους στη SuperLig, σημεία των καιρών. Η Γκαζιαντέπ διαλύθηκε από τη Γαλατασαράι, ο Μάριους Σουμούντιτσα είναι ήδη υπ’ ατμόν στον πάγκο, ο Ρουμάνος γκρινιάζει για το ρόστερ ενώ η νεοφώτιστη εκκίνησε με 3άρα επί της Μαλάτιασπορ κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μεσοβδόμαδα, πήραν τον Αργεντινό χαφ Μπίλια, πολύπειρος στην κατηγορία έστω και στα 36 του, αλλά και τον Σλοβένο μπακ Μπάλκοβετς (από Βερόνα). Γενικώς έχουν ένα εξαιρετικό, για τα δεδομένα, ρόστερ, απορίας άξιον γιατί είναι τόσο αουτσάιντερ για απόψε.


Εστεγκλάλ – Αλ Σορτά. Μύλος και με το ασιατικό Champions League, όπου οι όμιλοι διεξάγονται στο Κατάρ και για το 1ο γκρουπ η Αλ Γουαχντά από τα ΗΑΕ δεν μπόρεσε να ταξιδέψει, άρα τα δύο εισιτήρια κρίνονται ανάμεσα σε Αλ Αχλί (6 β.), Αλ Σορτά (4 β.) και Εστεγκλάλ (1 β.), όσα είχαν γίνει με την Αλ Γουαχντά, μηδενίστηκαν. Η Εστεγκλάλ είναι δύναμη στο Ιράν αλλά και στην ήπειρο, φέτος απογοητεύει, πορεύεται με υπηρεσιακό, ενώ η Αλ Σορτά είναι πολύ κοντά στο να γίνει η πρώτη ομάδα από το Ιράκ που θα περάσει στους «16» του θεσμού. Την Πέμπτη επιβλήθηκε μάλιστα 2-1 της σαουδαραβικής Αλ Αχλί. Οι Ιρανοί με νίκη προκρίνονται, με ήττα μένουν έξω, με ισοπαλία θα έχουν κίνητρο και στο τελευταίο ματς, με την αδιάφορη Αλ Αχλί, ενώ οι Ιρακινοί θέλουν νίκη ή ισοπαλία με γκολ (από 2-2 και πάνω), σε ήττα δεν θα ορίσουν τη μοίρα τους αφού δεν δίνουν άλλο αγώνα. Στοιχηματικά, η αξία είναι στο να σκοράρουν οι Ιρακινοί, που παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο.



Δυάδα (απόδοσης 3.04)


🇹🇷 19:00 Γκαζιαντέπ 🆚 Φατίχ Καραγιουμρούκ ⏩ Χ2 🦊 1.79. (Novibet)

🇮🇷🇮🇶 21:00 Εστεγκλάλ 🆚 Αλ Σορτά ⏩ Αλ Σορτά over 0,5 🦊 1.70. (Novibet)

Με το μυαλό… αλλού


Γκρέμιο – Παλμέιρας. Υπόδειγμα ομάδας η Γκρέμιο τα τελευταία χρόνια, διάγει μεγάλη αγωνιστική κρίση – κι ας λέει ο Ρενάτο Γκαούσο ότι πρόκειται για ντεφορμάρισμα, έσχατη ήττα μεσοβδόμαδα με 2-0 στη Χιλή από τον Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, το κλίμα είναι άσχημο και ο κόσμος αποδοκιμάζει (τυχερή που τα γήπεδα είναι άδεια). Ερώτημα η ενδεκάδα αφού ακολουθεί μεσοβδόμαδα το ντέρμπι μίσους με την Ιντερνασιονάλ για το Copa Libertadores. Αντίθετα, η Παλμέιρας ήταν εξαιρετική τακτικά, επικράτησε επί βολιβιανού εδάφους μετά από 37 χρόνια (2-1 την Μπολίβαρ), ακολουθεί η παραγουανή Γκουαρανί, ενώ ο Βαντερλέι Λουσεμπούργο κάνει εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ. Στηρίζουμε «Λούσε» εμείς, οι οπαδοί της «βερδάο».

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρουσα η παράδοση: πέντε διπλά στα τελευταία επτά μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, τρία διπλά στα τελευταία τέσσερα η Παλμέιρας ανεξαρτήτως διοργάνωσης, μόνο ένας άσος στα τελευταία έξι για το Brasileirao. Επιλογή να μην ηττηθεί η «βερδάο» και να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς.

 

Ύπουλη, «βασιλική» πρεμιέρα

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης. Με πολλές ελλείψεις η Σοσιεδάδ, έφυγε με το 1-1 από τη Βαγιαδολίδ στην πρεμιέρα, είχε κατοχή αλλά δεν απείλησε και σκόραρε μόνο από λάθος τερματοφύλακα, παίζοντας με δέκα Ισπανούς και τον Σουηδό φορ Ισάκ (!). Παρών για πρώτη φορά φέτος ο σταρ Νταβίδ Σίλβα που λογικά ξεκινάει από τον πάγκο, εκτός οι Θαλδούα, Ιγιαραμέντι, Θουμπέλδια, Σανγκάλι, Θουμπιμέδι και ο θετικός σε κρούσμα φορ Βίλιαν Ζοσέ.

Η Ρεάλ πήρε την κούπα, πανάξια, είχε ήρεμο καλοκαίρι χωρίς μεταγραφές πλην της επανόδου από δανεισμό του Δανού Οντεργκααρντ (σ.σ. παιχταράς…), έδωσε μόνο ένα φιλικό ενώ ξεφορτώθηκε Μπέιλ (επιτέλους), Χάμες (επιτέλους λέμε). Απόντες για απόψε οι Μιλιτάο, Αζάρ (σ.σ. φύγε, ρε κουτσέ), Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο, Ισκο και Μαριάνο. Με Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος στα χαφ ο Ζινεντίν Ζιντάν και μπροστά τους Ροδρίγο, Μπενζεμά, Βινίσιους (σάμπα, λέμε).

Πέρα από την πλάκα όμως, πρεμιέρα (για τη Ρεάλ) γαρ, οι εκπλήξεις παραμονεύουν, στο Σαν Σεμπαστιάν έχει 5-0-2 στα τελευταία επτά: δεν περνάει δα και εύκολα. Μια funbetιά (κόντρα στα… οπαδικά μου πιστεύω), έτσι για την αλητεία… 

 

Fun bet

 

🇪🇸 22:00 Σοσιεδάδ 🆚 Ρεάλ Μαδρίτης ⏩ 1 🦊 5.33. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ