foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Η Αγγλίδα σταχτοπούτα, η τουρκική απειρία, το γερμανικό ρίσκο

Μποζιονέλος | 19 Σεπ 2020 11:50
QVNIMTE0MTI0OTE1.jpg

Είναι να γελάει κανείς με το οξύμωρο πολλών ελληνικών ομάδων που σκίζονται όλη τη σεζόν για να βγουν στην Ευρώπη και τελικά χρησιμοποιούν τα διεθνή ματς ως... πρόβα για το πρωτάθλημα, στο οποίο έχουν στόχο να ξαναβγούν στην Ευρώπη! Οι επιτυχίες των μεγάλων ομάδων έφεραν αρκετούς βαθμούς στη χώρα και το αποτέλεσμα ήταν επί σειρά ετών να παίρνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια και οι μικρότεροι σύλλογοι.

Με εξαίρεση μια χρονιά, όπου ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε στα γκρουπ του Europa League, οι εκτός big 4 ομάδες μας (πολλάκις και επανειλημμένως) απέδειξαν -για να κάνουμε κι έναν παραλληλισμό με την προχθεσινή αντίπαλο του Αρη- ότι τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους Kolo(u)s. Δεν μπορούν να πάνε καλύτερα διότι αυτό είναι το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Να χάνουν οι ομάδες μας με κάτω τα χέρια από τον (εξαιρετικά στημένο) Απόλλωνα Λεμεσού και μία πρωτάρα, στην Ευρώπη, ουκρανική ομάδα, που όταν έγινε η κλήρωση το όνομά της προκάλεσε λογοπαίγνια και γέλια.

Το γεγονός ότι τόσα χρόνια βγάζουμε πέντε ομάδες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα μας κάνει κακό, διότι οι συνολικοί βαθμοί διαιρούνται δια του πέντε και κάθε χρόνο πέφτουμε στην βαθμολογία της UEFA. Θα είναι σίγουρα καλύτερο να είναι τέσσερα τα ευρωπαϊκά εισιτήρια αφού ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ έχουν αποδείξει ότι μπορούν να μαζέψουν πόντους, η ΑΕΚ οφείλει να πράξει το ίδιο και κάποια στιγμή να… ανελκυστεί και το «ναυάγιο» του Παναθηναϊκού…

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Στο ψάξιμο μεν, αλλά...


Η χθεσινή πρεμιέρα της Bundesliga θύμισε… Μπαρτσελόνα (σ.σ. σόρι, ε;), με την Μπάγερν να διαλύει με 8-0 τη Σάλκε. Αντιστοιχηματικό το σαββατιάτικο πρόγραμμα εκεί, με ασύμφορες αποδόσεις – εκτός κι αν βρεις κάποιο αουτσάιντερ.


Ίσως η Φράιμπουργκ αποδειχθεί, τέτοιο, παίζοντας στη Στουτγκάρδη παρουσία ως και 8.000 θεατών (βάσει των νέων πρωτοκόλλων στη χώρα). Από το 1-0 επί της (ιστορικής, αλλά ως εκεί) Χάνσα στο Κύπελλο έρχεται η νεοφώτιστη VfΒ του Πελεγκρίνο Ματαράτσο, που δεν ενισχύθηκε κι έχασε και τον Μάριο Γκόμες, που αποσύρθηκε. Η, δε, Φράιμπουργκ μπήκε με το 2-1 επί της Βάλντχοφ στο Μάνχαϊμ, για το Κύπελλο, θέλει δουλειά ακόμη ο Κρίστιαν Στράιχ που πούλησε το καλοκαίρι τους Σβόλοφ, Βάλντσμιντ και Κοχ, μάζεψε 35 εκατ. ευρώ, ψάχνει παίκτες και μόλις χθες έκλεισε τον χαφ Μπαπτίστ Σανταμαρία της Ανζέ έναντι 15 εκατ.

Εντυπωσιακό ότι, για το πρωτάθλημα η Φράιμπουργκ έχει να τη νικήσει ανεξαρτήτως έδρας από τον Νοέμβριο του 2012, 3-0 εντός και έκτοτε 0-3-6 ενώ στη Σουηβία έχει να επιβληθεί περίπου από τότε, Ιανουάριο του 2011 (έκτοτε 0-2-4). Χωρίς πολλά πολλά, προς την κόντρα, πιο πολύ βάσει ενστίκτου και προαισθήματος. Αλλά θέλει κάλυψη. 



Ρίσκο


🇩🇪 16:30 Στουτγκάρδη 🆚 Φράιμπουργκ ⏩ 2 dnb 🦊 2.24. (Betshop)

Η σταχτοπούτα σε άλλο γήπεδο…


Και, ναι, αν και σπανίζουν από τη στήλη, μια… τζούρα από «μικρές Αγγλίες», ως τις λέγαμε στις στοιχηματικές εφημερίδες όταν βγάζαμε το πλάνο για το επόμενο τεύχος. Μου βγήκε λίγο το… μάτι με το Χάρογκεϊτ – Γουόλσολ βλέποντας τις αποδόσεις. Διότι η Χάρογκεϊτ είναι η… απόλυτη σταχτοπούτα της Football League, πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία μετά από 104 χρόνια ζωής, διάλυσε με 4-0 στην πρεμιέρα την… υπό διάλυση και αποδεκατισμένη Σάουθεντ, έχασε μεσοβδόμαδα από τα… δευτερότριτα της Γουέστ Μπρομ (πρώτη φορά στην ιστορία της αντιμετώπισε ομάδα Premier League) για το Λιγκ Καπ, χάνοντας 1-0 και υποδέχεται μια καλή ομάδα.


Πιο έμπειρη φυσικά η Γουόλσολ, νίκησε την Γκρίμσμπι στην πρεμιέρα, πρόπερσι υποβιβάστηκε από τη League 1, πέρυσι δεν έκανε εντέλει πολλά, φέτος είναι από τα φαβορί για άνοδο. Κοντολογίς, κακώς τόσο αουτσάιντερ η Γουόλσολ, όχι στο μικρούλι, μόλις 3.800 θέσεων, «Γουέδερμπι Ρόουντ» (φωτό) αλλά στο «Κίπμοουτ Στέιντιουμ» του γειτονικού, μόλις 70 χλμ. μακριά, Ντονκάστερ. Πρωτόγνωρες οι καταστάσεις για τη Χάρογκεϊτ.



Ρίσκο


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Χάρογκεϊτ 🆚 Γουόλσολ ⏩ 2 🦊 2.80. (Novibet)

…και η τύχη


Λίγο… πιο πάνω, η Σουόνσι υποδέχεται την Μπέρμιγχαμ. Οι Ουαλοί μπήκαν με νίκη στο Πρέστον, 1-0, παίζοντας αρκετά αποτελεσματικά αλλά στην κόντρα, δίνοντας για ώρα χώρο στην αντίπαλο, με τον Στιβ Κούπερ να βάζει αρκετά από τα αποκτήματα. Στην Μπέρμιγχαμ ο Αΐτορ Καράνκα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (και ο σύλλογος τη δική του από τις… 11 Φεβρουαρίου) με το 1-0 επί της Μπρέντφορντ, ματς όπου είχε και τύχη – αλλά η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, ενώ κράτησε τον γκολτζή Χόγκαν, που ήταν πέρυσι δανεικός από τη Βίλα.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Στο 5-3-5 η παράδοσή τους σε όλα επί ουαλικού εδάφους, επιλογή το διπλό, με το εύλογο ρίσκο (καλύπτεται φυσικά, για πιο safe).



Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Σουόνσι 🆚 Μπέρμιγχαμ ⏩ 2 🦊 4.10. (Bwin)

Αγώνες για γκολ και θέαμα…



Λιντς εναντίον Φούλαμ, αμφότερες πέρυσι ήταν στην Championship (3-0 στο «Ελαντ Ρόουντ», 2-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» η νίκη της καθεμιά στην έδρα της) αλλά μπήκαν με εκ διαμέτρου αντίθετες εμφανίσεις στη νέα σεζόν. Ενώ η Φούλαμ κοιτούσε ανήμπορη την Αρσεναλ, η Λιντς πάλεψε στο «Ανφιλντ» χάνοντας με 4-3, ότι… έμπαζε πίσω ήταν εμφανές. Δύο διπλά στα τελευταία οκτώ για τους Λονδρέζους, μόνο ένας άσος στα τελευταία πέντε. Έχω την αίσθηση ότι οι «κότατζερς» θα εμφανιστούν πιο βελτιωμένοι, σε ματς που νομίζω ότι ξεκινά από 1-1.

Από τις αδυναμίες η Λιντς, μετά από 16 χρόνια αναμονής η εν λόγω φωτό έγινε… viral.

Ωραίο ματσάκι… για να δεις, απόψε, το Ρεν – Μονακό. Αμφότερες έρχονται από πειστικές εμφανίσεις και, κυρίως, θεαματικές με τους Βρετόνους να επιβάλλονται 4-2 στη Νιμ και τους Μονεγάσκους με 2-1 επί της Ναντ στον Πριγκιπάτο, με κοινό παρονομαστή ότι είχαν σχεδόν καθολική κυριαρχία στο γήπεδο. Κι ενώ η ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν είχε δείξει τέτοια δείγματα από πέρυσι, αυτή του Νίκο Κόβατς αποτελεί ένα τρομερά ενδιαφέρον project, ενδεικτικό ότι σκόραραν ο 19χρονος Γκέμπελς και 0 20χρνος Ντιόπ. Χωρίς άσο μεταξύ τους στη Βρετάνη από τον Νοέμβριο του ’14 (0-3-1 έκτοτε). Χωρίς να αντιλέγω στον άσο, προτίμησα το αμφίτερμα.



Δυάδα (απόδοσης 3.15)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 17:00 Λιντς 🆚 Φούλαμ ⏩ Goal/goal 🦊 1.90. (Stoiximan)
🇫🇷 22:00 Ρεν 🆚 Μονακό ⏩ Goal/goal 🦊 1.66. (Stoiximan)

Απειρία στον πάγκο


Η Αλάνιασπορ υποδέχεται την Καϊσερίσπορ έχοντας υπέρ της την παράδοση σε επίπεδο Super Lig: 5-1-2 συνολικά και 3-0-1 στην Αλάνια. Στην πρεμιέρα νίκησε 2-0 στη Σεβάστεια τη Σίβασπορ παίζοντας… όπως πέρυσι, παρά τη φετινή αλλαγή προπονητή με την έλευση του άπειρου Καγκντάς Αγκντάν, ο οποίος μάλιστα το 2016-17 ήταν βοηθός τεχνικού… στην Καϊσέρισπορ, στο πλευρό του νυν τεχνικού της Μπεσίκτας, Σεργκέν Γιαλτσίν. Η Καϊσερίσπορ νίκησε 1-0 την Κασίμπασα με γκολ από τα… αποδυτήρια (2’) στο ντεμπούτο του νέου δικού της τεχνικού, Μπαϊράμ Μπεκτάς, δίνοντας το βάρος στην άμυνα. Η νίκη ήταν ακόμη πιο σπουδαία αφού δεν είχε, ελέω οικονομικών εκκρεμοτήτων, δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τους νεοαποκτηθέντες της και στερήθηκε 6-7 απ’ όσους λογίζονται βασικοί για φέτος. Άπαντες όμως είναι διαθέσιμοι για σήμερα, συν τους φορ Κανγκά (Ανζέ), Παρλάκ (Ανκαραγκουτσού) που έκλεισαν μεσοβδόμαδα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ρισκαδόρικη σκέψη μεν, ειδικά για μια ομάδα που έχει μόνο δύο διπλά στις τελευταίες 18 εξορμήσεις της (2-3-13) αλλά κατεβαίνει ενισχυμένη και ενάντια σε μια Αλάνια που την αναμένω χειρότερη από πέρυσι. Για διπλό του 7αριού μιλάμε βέβαια, εξ ου και θέλει κάλυψη: ασιατική επιλογή στο +1,5 με πληρωμή αν δεν ηττηθεί η Καϊσερίσπορ ή αν χάσει ως ένα γκολ διαφορά.

Λείπει η ισοπαλία από το Αγρίνιο


Από το Αγρίνιο ξεκινάει η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ που θέλει να αφήσει πίσω τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Super League Interwetten. Εκεί την περιμένει ο Παναιτωλικός, που η πετυχημένη πρεμιέρα του (1-1 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο) τον κάνει αισιόδοξο. Σημαντικό για την «Ενωση» ότι έχει να ηττηθεί σε έδρα της περιφέρειας από τον Νοέμβρη του 2019, 1-0 στο Ηράκλειο τότε από τον ΟΦΗ.


Στα της παράδοσης, η ΑΕΚ νίκησε δις πέρυσι τον Παναιτωλικό και άλλη μια φορά στο Κύπελλο, στα προημιτελικά, συν μια ισοπαλία. Στο 12-1-3 συνολικά υπέρ της ΑΕΚ, επιμέρους 5-0-3 στο Αγρίνιο όπου ηττήθηκε τον Μάρτιο του 2016, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League, τον Ιανουάριο του 2017 μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και τον Νοέμβριο του 2018, αφού είχε πάρει το πρωτάθλημα. Δεν έχουν φέρει πάντως ισοπαλία στα τελευταία επτά μεταξύ τους, μετά τη μοναδική που έχει εμφανιστεί, το 0-0 του Ιανουαρίου του 2017 στο ΟΑΚΑ.

Συνάμα, η ΑΕΚ δίνει την 56η πρεμιέρα της σε ματς Α’ Εθνικής ή Super League μετρώντας 29 νίκες, 15 ισοπαλίες και 11 ήττες. Έχει να δώσει εκτός έδρας πρεμιέρα από τις 29 Αυγούστου 2010 χάνοντας τότε 2-1 στην Κέρκυρα, η αντίστοιχη τελευταία εκτός έδρας νίκη σε εναρκτήριο ήταν στις 26/9/2007 στη Βέροια με 1-0.

Αγωνιστικά, η ΑΕΚ έχει να σκέφτεται τη Σεντ Γκάλεν, ενόψει Πέμπτης (και, αν περάσει, έπεται η Βόλφσμπουργκ) και έχει να αντιμετωπίσει και ελλείψεις: Κρστίτσιτς, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Λάτσι, Καρακλάγιτς, Ενομπακάρε, ο φευγάτος Βέρντε, ίσως ξεκινήσει ο Χνιντ αν προφυλαχθεί ο Τσιγκρίνσκι, Μπότος ή Μαχαίρας βασικοί στο κέντρο, στο 4-3-3 του Μάσιμο Καρέρα ξεκινούν μπροστά οι Αλμπάνης, Λιβάια, Ολιβέιρα ή Ανσαριφάρντ.

Καλοδουλεμένος ο Παναιτωλικός, μπερδεμένα όλα στην ΑΕΚ, η κόντρα στο 1.55 είναι εκ των ων ουκ άνευ, ασιατική επιλογή για ποντάρισμα το 1+ με επιστροφή πονταρίσματος αν ο Παναιτωλικός ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά (και πληρωμή, φυσικά, αν δεν ηττηθεί).

 

Δυάδα σε ασιατικά (απόδοσης 3.07)

 

🇹🇷 19:00 Αλάνιασπορ 🆚 Καϊσερίσπορ ⏩ 2 +1,5 Α.Η. 🦊 1.70. (Bet365)
🇬🇷 20:30 Παναιτωλικός 🆚 ΑΕΚ ⏩ 1 +1 Α.Η. 🦊 1.81. (Bet365)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ