foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο αετός που τρώει τα σωθικά του «δικεφάλου»…

Μποζιονέλος | 15 Σεπ 2020 13:01
Ο-αετός-που-τρώει-τα-σωθικά-του-«δικεφάλου»….jpg

«Είναι μια δύσκολη χρονιά με απαιτήσεις» το πρώτο, «νέα ομάδα, πολλοί νέοι παίκτες» το δεύτερο, «ο προπονητής χρειάζεται χρόνο», ένα ακόμη και, το καλύτερο, «περιμένετε να μπουν οι μεταγραφές».

Στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει να μιμούνται τον Ολυμπιακό στα… non papers, προφανώς 2-3 προσθήκες θα τον βελτιώσουν, ειδικά όταν γυρίσει ο Βιγιαφάνες, δεν παύει όμως να είναι μια κακή ομάδα, ενώ ο Ντάνι Πογιάτος έκανε… πειράματα (σ.σ. τον Κουρμπέλη μόνο κουτσό τον βγάζεις, σενιόρ) σε επίσημο ματς.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να μικραίνει – όποιος δεν το βλέπει, στρουθοκαμηλίζει. Δεν είναι τυχαίο ότι είχε, σε πρεμιέρα, να ηττηθεί από επαρχιακή ομάδα από το… 1988 και τον Ολυμπιακό Βόλου.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


🦊 Κατά τα λοιπά, το απόλυτο της Παρασκευής και το μέτριο Σάββατο έδωσε τη θέση του σε μια κακή Κυριακή, όπου μόνο ένα πέρασε αλλά… καλό, το 4.46 της Εβερτον με την Τότεναμ.

Χωρίς ισοπαλία… εν Ελλάδι


ΠΑΟΚ – Μπενφίκα λοιπόν, υπό… πρωτόγνωρες συνθήκες: και νοκ άουτ και σε άδειο γήπεδο. Αξέχαστη η εποχή που ζούμε, και αθλητικά…

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει για πέμπτη φορά αντίπαλο από την Πορτογαλία και τη μόνη φορά που προκρίθηκε ήταν απέναντι στην άσημη Λεϊσόες, στον 1ο προκριματικό του Κυπέλλου UEFA, στις αρχές της σεζόν 2002-03. Κι όμως, είχε δυσκολευτεί χάνοντας με 2-1 στο πρώτο για να το γυρίσει με 4-1 στην Τούμπα.

Οι άλλες τρεις φορές ήταν ενάντια στην Μπενφίκα και ο ΠΑΟΚ γνώρισε ισάριθμους αποκλεισμούς! Κάποια στιγμή θα περάσει, σύμφωνοι – και κάποια στιγμή θα αποκλείσει… και τον Αγιαξ. Σούμα σε 6 ματς; 1-1-4 με γκολ 5-12.


Η Μπενφίκα μετρά συνολικά 11-2-7 ενάντια σε ελληνικές ομάδες. Στην Ελλάδα έχει νικήσει, πλην των προαναφερθέντων 3/3 με τον ΠΑΟΚ, και τον Ολυμπιακό (το 1973-74) και την ΑΕΚ προ διετίας, στο 5-0-5 ο απολογισμός της με γκολ 13-15. Τρεις φορές έχασε από τον Ολυμπιακό, μια από την ΑΕΚ και μία από τον Αρη.

Η μεγάλη, χαμένη ευκαιρία του ΠΑΟΚ…


Το φθινόπωρο του 1999 ήταν πάντως η μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ, καίτοι αντιμετώπιζε τους «αετούς» του Γιουπ Χάινκες που είχαν τον Τσέχο παιχταρά Κάρελ Πομπόρσκι, τον Ζοάο Πίντο, τον Νούνο Γκόμεζ, τον Μάνικε (σ.σ. Μανίς, λανθασμένα, έγινε γνωστός) καθώς και τον μετέπειτα παίκτη του Αρη, Ρονάλντο Γκιάρο.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον Ολλανδό Αρι Χάαν στον πάγκο, έξι Έλληνες στην ενδεκάδα (Μαχαιρίδη, Βενετίδη, Κατσαμπή, Γ.Χ. Γεωργιάδη, Μαραγκό και Φρούσο), τον Αυστραλό κίπερ Τσόβιτς, τον Γεωργιανό μεσοαμυντικό Τετράντζε, τον Αιγύπτιο Σάμπρι, τον Λιβεριανό Νάγκμπε και τον Αργεντινό στόπερ Ντόλμπεργκ, ως αλλαγές μπήκαν Φραντζέσκος (που ισοφάρισε στο '87), Μπάντοβιτς, Βρύζας αλλά οι Νούνο Γκόμες (67’) και Γκιάρο (92’) έκαναν το 2-1 της Τούμπας.


Κι όμως στη ρεβάνς η ομάδα του Χάαν, παρουσία στην ενδεκάδα των Καφέ και Αδόλφο Βαλένσια, με γκολ από ισάριθμα φάουλ (!), των Μαραγκού (28’), Σάμπρι (44’), παρά το τέρμα του Κανταούροφ (25’), νίκησε 2-1 στο «Λουζ» και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί όπου Νίκος Φρούσος και Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης έχασαν τα πρώτα δύο (τα απέκρουσε εύκολα ο Ρόμπερτ Ένκε) και η Μπενφίκα προκρίθηκε.

Λίγο καιρό αργότερα η Μπενφίκα πήρε από τον ΠΑΟΚ και τον Μαχαιρίδη και τον Αμπντελασατάρ Σάμπρι. Ο Αιγύπτιος έπαιξε για δύο σεζόν, μετά πέρασε από Μαρίτιμο, Εστρέλα Αμαδόρα και γύρισε στην πατρίδα του όπου παίζει ακόμη! Ο Μαχαιρίδης έμεινε μόνο μια σεζόν και μετά έπαιξε σε Καλαμάτα, Αλκή Λάρνακας και Δόξα Δράμας.

Ακολούθησαν τα ματς για τους «32» του Europa League τον Φεβρουάριο του 2014, όπου ηττήθηκε δις με συνολικό σκορ 4-0: με 1-0 στην Τούμπα από τέρμα του Λίμα και 3-0 στη Λισσαβώνα με γκολ στο τέλος από Γκαϊτάν (70’), Λίμα (78’ πέν.) και Μάρκοβιτς (79’). Ξανά Ολλανδό τεχνικό είχε, τον Χουμπ Στέφενς και παίκτες όπως οι Κλάους, Νίνης, Κατσουράνης, Λίνο, Ινσαουράλδε, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, κλπ.

Και, τέλος, πριν από δύο καλοκαίρια για τα play offs του Champions League, κι ενώ είχε αποκλείσει Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας, ο ΠΑΟΚ απέσπασε το 1-1 μ' εκείνο το γκολ του Ουάρντα στο «Λουζ» κι άρχισε να ελπίζει ότι θα σταματήσει την εις βάρος της παράδοση. Φευ, κι ας προηγήθηκε με τον Πρίγιοβιτς στο 10’: οι Ζαρντέλ (20’), Σάλβιο (26’ πέν. και 49’ πέν.), Πίτσι (39’) διαμόρφωσαν το εφιαλτικό 1-4.

Φερέιρα εναντίον Ζέσους


Το αποτέλεσμα της κλήρωσης δημιούργησε και μία πορτογαλική αντιπαλότητα ανάμεσα στους δύο πάγκους, με την παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ και του Ζόρζε Ζέσους στην Μπενφίκα, οι οποίοι έχουν… κοντραριστεί τέσσερις φορές, όλες για την Primeira Liga και όλοι σε ματς της Μπράγκα με τη Σπόρτινγκ.


Τη σεζόν 2016-17 η Μπράγκα του Φερέιρα πέρασε νικηφόρα από το «Ζοσέ Αλβαλάδε» με 1-0, ενώ τα «λιοντάρια» του Ζεσούς πήραν τη ρεβάνς με 3-2 εκτός έδρας, εποχή που η Μπράγκα είχε φορ τον Χασάν του Ολυμπιακού και επίσης βασικό τον Ανδρέ Πίντο που πέρασε, και δεν ακούμπησε, από τον Παναθηναϊκό το 2012-13, ενώ στη Σπόρτινγκ έπαιζε ο Ρούμπεν Σεμέδο αλλά και οι πρώην «ερυθρόλευκοι», ο Τζόελ Κάμπελ και Ντανιέλ Ποντένσε!

Την επόμενη σεζόν, η Μπράγκα νίκησε με 1-0 εντός έδρας κι έφερε ισοπαλία 2-2 στο αντίστοιχο παιχνίδι στη Λισσαβώνα: κοντολογίς: 2-1-1 για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Εριξαν λεφτά οι Πορτογάλοι…


Στα… του σήμερα, η Μπενφίκα ενισχύθηκε πολύ στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς απέκτησε τον 33χρονο Βέλγο στόπερ, Γιαν Βερτόνγκεν, της Τότεναν, τον 24χρονο φορ Λούκα Βάλντσμιντ από τη Φράιμπουργκ, ενώ έριξε 40 εκατ. ευρώ για τρεις Βραζιλιάνους εξτρέμ, τον Εβέρτον της Γκρέμιο, τον Πεδρίνιο της Κορίνθιανς, όπως και για τον μπακ Ζιλμπέρτο της Φλουμινένσε. Λογικό, ο Ζέσους εμπιστεύτηκε τη βραζιλιάνικη αγορά, την οποία ξέρει αφού ήταν στη Φλαμένγκο ως και την περσινή χρονιά. Απόντες ο παγκίτης κίπερ Σβίλαρ, ο πολύπειρος στόπερ Ζαρντέλ αλλά και ο Σάμαρης. Με 4-2-3-1 και με Πίτσι, Ράφα Σίλβα, Εβερτον πίσω από τον Νούνιες οι Πορτογάλοι.


Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Μπεσίκτας με 3-1 αγωνιζόμενος πολύ επιθετικά, ζορίστηκε στο τέλος, με την ΑΕΛ στην πρεμιέρα ήταν κακός την Παρασκευή (1-0), ο Αμπέλ Φερέιρα εμμένει σε τριάδα πίσω, απόντες οι Ροδρίγο, Μάτος, Ζαμπά και μακροχρόνια οι Αουγκούστο, Μίσιτς. Με Τζόλη, Πέλκα στα φτερά και μπροστά τον Ακπομ ο ΠΑΟΚ.

Στοιχηματικά…


…ναι μεν η Μπενφίκα τα τελευταία χρόνια περνάει «αέρας» από την Ελλάδα, νικώντας δις το 2018-19 ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά τούτες είναι οι δύο από τις μόλις τρεις εκτός έδρας ευρωπαϊκές νίκες της την τελευταία τριετία, συν άλλη μια με τη Γαλατασαράι. Μόνο στα… Βαλκάνια νικά η Μπενφίκα, δηλαδή.


Συν ότι ιντριγκάρει το αποψινό: πάντα στα νοκ άουτ στριφογυρίζει η σκέψη για παράταση, πέναλτι κλπ. Μιας και το… πιάσαμε λοιπόν, ο ΠΑΟΚ έχει μια δεκαετία να δει ευρωπαϊκό του ματς να κρίνεται σε έξτρα χρόνο, από τη Φενερμπαχτσέ το 2010 (1-0 στην Τούμπα, 1-1 έξω) και το αμέσως προηγούμενο ήταν το 2000 με την Ουντινέζε (1-0 έχασε στο «Φρίουλι», 3-0 στη συμπρωτεύουσα). Στα πέναλτι έχει να κριθεί δικό το ζευγάρι από το 1999, το προαναφερθέν με την Μπενφίκα, όπως… για την ίδια ήταν το τελευταίο ζευγάρι που πήγε στη ρώσικη ρουλέτα, έκτοτε μόνο στον τελικό του 2014 με τη Σεβίλλη πήγε (και ηττήθηκε).

Οι, δε, παρατάσεις των Λουζιτανών επίσης σπάνιες: σε διπλά ματς μόνο το 1978 με την Γκλάντμπαχ, το 1991 με την Αρσεναλ και πέρυσι με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ! Και του ΠΑΟΚ σπανίζουν οι παρατάσεις, προ της Ουντινέζε το 2000 ήταν… με τη Σοσό το 1982 (και πρώτη το 1974 με τον Ερυθρό Αστέρα), τα άλλα (Αϊντραχτ 1981, Μπάγερν 1983, Σεβίλλη 1990) κρίθηκαν στα πέναλτι. Το πιάσατε το νόημα λοιπόν…


Το, δε, ματς σφυρίζει ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ. Καλός ρέφερι, αδέκαστος… όταν θέλει. Απλά να θυμίσω μερικά ευρωπαϊκά ματς ελληνικών ομάδων: του Παναθηναϊκού με Ρέιντζερς (1-1) και Ατλέτικο (2-3) στην Αθήνα, του Ολυμπιακού με την Παρί στο Καραϊσκάκη (1-4) και τον ΠΑΟΚ… συμπτωματικά, ξανά με την Μπενφίκα (στο προ διετίας 1-4)!

Δεν μας φέρνει γούρι ο Γερμαναράς… Νοκ άουτ είναι, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάτι να χάσει, κλοτσιές θα πέσουν… κάρτες να βγουν – με ρίσκο στον υπερδιπλασιασμό.



Fun bet


🇬🇷🇵🇹 21:00 ΠΑΟΚ 🆚 Μπενφίκα ⏩ Να κριθεί στην παράταση 🦊 6.50. (Bet365) 

Κάρτες


🇬🇷🇵🇹 21:00 ΠΑΟΚ 🆚 Μπενφίκα ⏩ Over 5,5 κίτρινες 🦊 2.05. (Novibet)

Κατά τα λοιπά…


Γάνδη – Ραπίντ Βιέννης. ΟΚ, φανέλες… βαριές δεν έχουν, το momentum μετρά. Οι Βέλγοι, που ως λαός ανέκδοτο είναι, έχουν και ανάλογες ομάδες, ο (γνωστός μας) Λάζλο Μπόλονι απολύθηκε και η Γάνδη ψάχνει για τρίτο τεχνικό στη σεζόν, ήδη (!), στο πρωτάθλημα σέρνεται και οι Αυστριακοί, με ηγέτη (respect) τον Ταξιάρχη Φούντα έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική ομάδα. Και με καρέ… διπλών στα τελευταία έξι, στα προκριματικά, έχουν το know how. Πρόβλημα ότι η Ραπίντ έχει 1-3-5 επί βελγικού εδάφους με μόνο διπλό με την Μπριζ, το 1989, αλλά... δε μασάμε.

Ντινάμο Κιέβου – ΑΖ Αλκμααρ: Μια… κι έξω κι αυτό, οι Ουκρανοί έχουν ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους, οι Ολλανδοί κανένα μιας και ζήτησαν αναβολή στην πρεμιέρα της Eredivisie, το 2010-11 σε όμιλο του Europa η Ντινάμο είχε νικήσει μέσα, έξω την ΑΖ (2-0 και 2-1), η οποία… μόνο τότε ηττήθηκε επί ουκρανικού εδάφους (2-2-1 συνολικά). Περιμένω ανοιχτό ματς.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περσέπολις – Αλ Τααβούν. Ματς για την 3η αγωνιστική ομίλου του ασιατικού Champions League, όλα εφεξής στο Κατάρ (ελέω κορωνοϊού) και κεκλεισμένων, δείτε και τις αναλύσεις του Foxbet.gr. Must win game για τους Ιρανούς αλλά αμυντικά δεν πείθουν, υπέρβαση κάνουν ως τώρα στον όμιλο οι Σαουδάραβες, ματς για goallbetting, επιλογή το ασιατικό over 2,25 με επιστροφή μισού πονταρίσματος σε ακριβώς δύο γκολ (άρα πάμε για τα 3+, αλλά με κάλυψη).

Μονπελιέ – Λιόν. Η Μονπελιέ διέλυσε τη Ρεν, το 3-1 την αδικεί, κλασική ομάδα έδρας αλλά έχει momentum και το (απ)έδειξε. Η Λιόν, μετά την 4άρα επί της Ντιζόν, κόλλησε στο 0-0 στην Μπορντό, είχε δοκάρι με τον Αουάρ που μπήκε ως αλλαγή, τη μισή ομάδα απασχολούν μεταγραφές και ο Ζαν Μισέλ Ολάς εννοείται ότι θα ξεπουλήσει. Τέσσερα διπλά έχει με τη Μονπελιέ στα τελευταία 8 επίσημα αλλά κανένα στα τελευταία τρία. Ξεκινά από 1-1, θαρρώ…

 

Μονό, αξία

 

🇧🇪🇦🇹 21:30 Γάνδη 🆚 Ραπίντ Βιέννης ⏩ Πρόκριση Ραπίντ 🦊 2.10. (Netbet) 

Δυάδα, ρίσκου (απόδοσης 4.04)

 

🇺🇦🇳🇱 20:00 Ντινάμο Κιέβου 🆚 ΑΖ Αλκμααρ ⏩ Over 2,5 & G/G 🦊 2.10. (Bet365)
🇮🇷🇸🇦 21:00 Περσέπολις 🆚 Αλ Τααβούν ⏩ Over 2,25 A.H. 🦊 1.925. (Bet365) 

Goalbetting

 

🇫🇷 22:00 Μονπελιέ 🆚 Λιόν ⏩ Any time σκορ 1-1 🦊 2.45. (Stoiximan)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ