foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ53
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ζοσέ εναντίον Κάρλο και θύμησες… πολυμετοχικού στην Τρίπολη

Μποζιονέλος | 13 Σεπ 2020 12:13
ancelotti-mourinho1.jpg

Χωρίς τίτλο έμεινε την προηγούμενη διετία ο Ολυμπιακός, όμως η επιστροφή του στην κορυφή ήρθε εμφατικά φέτος, με το 19ο νταμπλ της ιστορίας του. Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι άλλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει οκτώ νταμπλ μόνο την τελευταία 20ετία. Τόσα νταμπλ έχει ο Παναθηναϊκός σε όλη την ιστορία του! Συνεισφορά, δε, στα πέντε από τα οκτώ τελευταία νταμπλ (πλην του 2015, όταν είχε φύγει για τη Ρόμα) είχε ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος ολοκλήρωσε με τη συμμετοχή στον τελικό ως αρχηγός, τη μεγάλη καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Η, δε, ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με τέσσερις χαμένους τελικούς, σε ισάριθμα χρόνια. Χωρίς να μετέχει σε συνεχόμενες χρονιές σε τελικούς, ο ΠΑΟΚ είχε έξι σερί χαμένους (από το 1977 ως το 1992).

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Στα… πεταχτά


Νιμ – Ρεν. Οι… Νιμαίοι μετά την 4άρα επί της Μπρεστ, ηττήθηκαν 2-1 στη Νάντη παίζοντας μέτρια αν και με παίκτη παραπάνω για σχεδόν ένα ημίχρονο, οι Βρετόνοι επικράτησαν 2-1 της Μονπελιέ αξίζοντας διπλάσιο σκορ. Εκτός ο στόπερ Μποά και ο φορ Τεριέ (γαβ γαβ), αμφότεροι βασικοί. Προς τα αριστερά το… μάτι, η Νιμ είναι γνωστή για την αστάθειά της, αφήστε που τέτοιες φαβόρες (τύπου 2.25) στη Γαλλία σπάνια επιβεβαιώνονται.

Βααλβάικ – Φιτέσε. Η Βααλβάικ θα έπεφτε αν δεν είχε διακοπεί το περσινό πρωτάθλημα ελέω κορωνοϊού, ενισχύθηκε μεσοαμυντικά αλλά και πάλι δεν πείθει. Ξεκινά πάντως με ενθουσιασμό ενώ η Φιτέσε άλλαξε τεχνικό, αποδυναμώθηκε χάνοντας τους δύο αρχισκόρερ της (Λίνσεν και Μάταβζ έβαλαν πέρυσι μαζί 26 γκολ). Ματς για αμφίτερμα (για να μπει σε δυάδα, φυσικά), ως έληξαν και τα οκτώ τελευταία τους επίσημα και στις δύο έδρες.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Καϊσερίσπορ – Κασίμπασα. Περίεργη πρεμιέρα και για τις δύο, στο 9-7-4 η παράδοσή τους συνολικά στη SuperLig και στο 4-5-1 στην Καισάρεια, 3-4-0 μετά το τελευταίο διπλό, 3-1 τον Απρίλιο του 2011. Με τον άπειρο Μπαϊράμ Μπεκτάς στον πάγκο από φέτος η γηπεδούχος ενώ μόλις χθες η Λίγκα της απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει τους οκτώ νεοφερμένους ελέω οφειλών! Εξ ου και το διπλό κατέρρευσε στο 2.20, με την Κασίμπασα να έχει επίσης νέο προπονητή και να έχει χάσει τα 5/11 της περσινής της ενδεκάδας (μεταξύ αυτών τον γκολτζή Τιάμ). Μύλος. Αλλά ματς για γκολ, εννοείται.

Γουέστ Μπρομ – Λέστερ. Επιστροφή στα… σαλόνια για τη WBA, πανάξια πήρε την απευθείας άνοδο αν και στο τέλος χρειάστηκε γκέλα της Μπρέντφορντ, δεν απώλεσε βασικούς, ενισχύθηκε μεταγραφικά και ο Σλάβεν Μπίλιτς καλείται να… σβήσει την κακή του θητεία στη Γουέστ Χαμ (2015-17) στην κατηγορία. Από το 2010 έχει να νικήσει υποδεχόμενη τη Λέστερ (4/4 διπλά έκτοτε), η οποία μετά τη διακοπή «ξεφούσκωσε» και απώλεσε το όνειρο της 4άδας. Αντί του Τσίλγουελ (Τσέλσι) πήρε τον Καστάνιε της Αταλάντα, κακό το σερί καθώς σε επίπεδο Premier League αντιμετώπισε έξι φορές νεοφώτιστη στην πρεμιέρα και δεν νίκησε καμία. Θαρρώ ότι ξεκινά από το 1-1…



Δυάδα (απόδοσης 2.74)


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:00 Γουέστ Μπρομ 🆚 Λέστερ ⏩ Goal/goal 🦊 1.75. (Bwin)
🇳🇱 17:45 Βααλβάικ 🆚 Φιτέσε ⏩ Goal/goal 🦊 1.57. (Bwin)

Combo


🇫🇷 16:00 Nιμ 🆚 Ρεν ⏩ 1Χ & over 1,5 🦊 2.23. (Betshop)

Combo


🇹🇷 17:00 Καϊσερίσπορ 🆚 Κασίμπασα ⏩ Goal/goal & over 2,5 🦊 2.01. (Novibet)

Οι πέντε κούπες στο τερέν και τα σερί!


Στον αγωνιστικό χώρο του «Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ» θα παραταχθούν σήμερα πέντε… κούπες Champions League! Οι δύο του Ζοσέ Μουρίνιο, με την Πόρτο και την Ιντερ, και οι τρεις του Κάρλο Αντσελότι, δύο με τη Μίλαν και μία με τη Ρεάλ Μαδρίτης!


Ο Πορτογάλος και ο Ιταλός έχουν αναμετρηθεί άλλες έξι φορές στην καριέρα τους, με απολογισμό 4-0-2 υπέρ του Μουρίνιο με ισάριθμες συνεχόμενες νίκες! Μεταξύ αυτών και η πρώτη τους φορά χρονικά έκρινε μια… κούπα: το UEFA Super Cup 2003 ανάμεσα στη Μίλαν και την Πόρτο, με τους Λομβαρδούς να επικρατούν 1-0 με τέρμα του Αντρέι Σεφτσένκο και σε ματς με αρκετά… οικεία ματς πρόσωπα: παγκίτης κίπερ τότε για την Πόρτο ήταν ο νυν τεχνικός της Γουλβς και μετέπειτα βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό, Νούνο Σάντο, βασικός για τη Μίλαν ο άλλοτε τεχνικός του ΟΦΗ (και νυν της Νάπολι) Τζενάρο Γκατούζο, όπως και ο Ριβάλντο.

Εκτοτε… αντάμωσαν φυσικά σε Derby d’ Italia, δύο τον αριθμό, από μια νίκη ο καθένας ως (τυπικά) γηπεδούχος για Ιντερ (2-1) και Μίλαν) το 2008-09 και Βραζιλιάνους να κρίνουν τις νίκες (Αντριάνο και Ροναλντίνιο, αντίστοιχα) και, το 2009-10, στα προημιτελικά του Champions League με την Ιντερ του Μουρίνιο να αποκλείει… την πρώην του Μουρίνιο, και τότε ομάδα του «Καρλέτο», Τσέλσι με δύο νίκες και κατόπιν να κατακτά την… κούπα. Εσχατο παιχνίδι τους, το περσινό Τότεναμ – Εβερτον 1-0.

Μιας και πιάσαμε τις… παραδόσεις η Τότεναμ παραμένει αήττητη… μέσα, έξω με την Εβερτον εδώ και σχεδόν οκτώ χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2012 και το 2-1 στο «Γκούντισον Παρκ». Εκτοτε, 8-7-0 για τους «σπερς» και στις δύο έδρες, μάλιστα συμπτωματικά τότε η Τοτ’ν’μ (sic) είχε ξανά Πορτογάλο προπονητή, τον Αντρέ Βίλας Μπόας. Επιμέρους στο Λονδίνο, δε, η Εβερτον έχει να κάνει νίκη από τον Νοέμβριο του 2008, 1-0 τότε με τέρμα του Στίβεν Πίναρ, έκτοτε 7-4-0 για τους «σπερς».


Στα… του σήμερα, αποτελούν ερώτημα και οι δύο που έφεραν τους σταρ-προπονητές μεσούσης της περσινής σεζόν, άρα είχαν την ευκαιρία να κάνουν (έστω κι αυτή την υποτυπώδη) προετοιμασία για πρώτη φορά μαζί τους. Χαρτ, Ντόχερτι, Χόιμπιεργκ (χαφ) τα μόνα αποκτήματα της Τότεναμ που στοχεύει για πρώτη φορά από το 1967 σε τέταρτη συνεχόμενη νικηφόρα πρεμιέρα (!) ενώ ο Μουρίνιο ουδέποτε ηττήθηκε στο πρώτο ματς της σεζόν της Premier League (9-1-0). Ενδιαφέρον… Με Λούκας, Αλι, Σον πίσω από τον Κέιν σήμερα η ενδεκάδα, αμφίβολος ο Λο Σέλσο.


Αήττητη στις τελευταίες οκτώ πρεμιέρες της η Εβερτον (2-6-0), Χάμες Ροντρίγκες, Αλαν και Ντουκουρέ οι καλές προσθήκες, εκτός για σήμερα οι Χολγκέιτ, Γκμπαμέν, Ντελφ και Τοσούν, και οι τρεις νεοφερμένοι παίζουν στα χαφ, πίσω από Ρισάρλισον, Κάλβερτ Λιούιν.

Προς τα… δεξιά: μεγάλη η παράδοση χωρίς ήττα της Τότεναμ από την Εβερτον, ακόμη και το σερί… εκκίνηση του Ζοσέ δεν θα κρατήσει εσαεί: μια funbetιά… ξερό διπλό, έτερη επιλογή να μην ηττηθεί η Εβερτον και να μπουν τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς. 



Fun bet


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Τότεναμ 🆚 Εβερτον ⏩ 2 🦊 4.46. (Stoiximan)

Combo


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Τότεναμ 🆚 Εβερτον ⏩ Χ2 & over 1,5 🦊 2.74. (Betshop)

Αήττητος από την εποχή του… πολυμετοχικού!


Για έβδομη συνεχόμενη σεζόν, ο Παναθηναϊκός ξεκινά το πρωτάθλημα όχι μόνο εκτός έδρας, μα και ενάντια σε επαρχιακή ομάδα! Σημαντικό βέβαια ότι δεν ηττήθηκε σε κανένα από τα τελευταία έξι, από τον Αύγουστο του ’14 ως σήμερα: κατά σειρά 1-1 με τον Λεβαδειακό (τύποις φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ), 2-1 στο Αγρίνιο, 3-0 στη Λιβαδειά, 1-1 στα Χανιά με τον Πλατανιά, 1-0 στην Ξάνθη και 1-1 στη Λαμία. Γενικά σε πρεμιέρες ο Παναθηναϊκός «τρέχει» σερί 7-4-0 με έσχατη ήττα, το 2-1 από την ΑΕΚ τον Αύγουστο του 2008 (στο πρώτο ματς πρωταθλήματος επί πολυμετοχικότητας, με το «τριφύλλι», να μένει πίσω από πολύ νωρίς).


Και οι τρεις ήττες στις πρεμιέρες των «πρασίνων» την τελευταία 20ετία, έχουν σημειωθεί σε ντέρμπι: προηγήθηκαν αυτές από τον ΠΑΟΚ (4-1 τον Αύγουστο του 2002 και υποδοχή με... καφέδες προς τον Σάντος στο αεροδρόμιο) και με τον Ολυμπιακό (2-0 στο ΟΑΚΑ τον Αύγουστο του 2005, με αποβολές των Μόρις, Κώτσιου και... αντίο στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος απ’ την... 1η αγωνιστική).

Στα της παράδοσης, ο Παναθηναϊκός έχει τον Αστέρα στο 14-13-3 γενικά (ήτοι δε νίκησε ούτε στα μισά…), επιμέρους στην Τρίπολη είναι 3-7-5. Τον Φεβρουάριο ο αγώνας τους εκεί έληξε ισόπαλος, με τον Παναθηναϊκό να φεύγει με δεύτερη ισοπαλία στη σειρά, αλλά τρίτη φορά χωρίς νίκη. Ο Αστέρας έχει κάνει μόλις τρεις νίκες επί του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο ιστορικά παιχνίδι τους το 2007, το 2014 και το 2017. Όλες στην έδρα του.

Ματς – δίκοπο μαχαίρι για στοίχημα: με νέο προπονητή ο Παναθηναϊκός (Ντάνι Πογιάτος), και οι δύο με αλλαγές στο ρόστερ, καλή έδρα η Τρίπολη (5-5-0 μετά την τελευταία ήττα του Αστέρα, στις 15/12)

Χωρίς Σένκεφελντ, Χουανκάρ, Εμμανουηλίδη, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδη και Χατζηθεοδωρίδη οι «πράσινοι», Μαυρομάτης ή Ζαγαρίτης ο ένας μπακ, Σερπέζης ή Μπουζούκης στα χαφ, μπροστά Σαβιέ, Μακέντα, Καρλίτος.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τελευταία επτά μεταξύ τους επίσημα, και στις δύο έδρες, μπήκαν ως δύο γκολ, το over 2,5 λείπει εδώ τρία χρόνια, από το 5-0 του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη. Ναι μεν δεν έχουμε ασφαλή εικόνα τους αλλά η λογική των δύο προπονητών συμβάλει στο να κυνηγήσεις goalbetting, «ασιατική» επιλογή το over 2,25 με μισή μίζα χαμένη σε ακριβώς δύο γκολ.

 

Ασιατικό

 

🇬🇷 20:30 Αστέρας Τρ. 🆚 Παναθηναϊκός ⏩ Over 2,25 A.H. 🦊 2.04. (Bet365)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ