foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ116
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ολλανδία, Eredivisie: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 09 Σεπ 2020 15:21
Ολλανδία-Eredivisie-Preview-σεζόν-2020-21.jpg

Η περσινή Α' Ολλανδίας διεκόπη οριστικά στις αρχές Μαρτίου λόγω της πανδημίας με τις περισσότερες ομάδες να έχουν δώσει 26 αγώνες και τέσσερις εξ αυτών 25. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ολλανδίας κατοχύρωσε τις θέσεις ως είχαν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, δίνοντας και τα ανάλογα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα και αντίστοιχα να μην ανέβει κάποια από την δεύτερη κατηγορία.

Σύστημα διεξαγωγής

Το πρωτάθλημα αποτελείται από 18 ομάδες, που παίζουν δύο φορές μεταξύ τους (εντός-εκτός) σε 34, συνολικά, αγωνιστικές. Οι δύο πρώτες θέσεις δίνουν εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ (ο πρωταθλητής θα αγωνιστεί στους ομίλους και ο 2ος στον 2ο προκριματικό). Η ομάδα που θα καταλάβει την 3η θέση θα συμμετάσχει στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ αυτές που θα τερματίσουν από την 4η έως την 7η θέση θα αγωνιστούν στα πλέι οφ Ευρώπης, με έπαθλο ένα εισιτήριο στον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ο νικητής του Κυπέλλου μπαίνει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Υποβιβάζονται απευθείας η 17η και 18η, ενώ η 16η ομάδα θα διεκδικήσει την παραμονή σε παιχνίδια μπαράζ με άλλες 6 ομάδες από τη Β’ κατηγορία. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) διαφορά τερμάτων, 2) καλύτερη επίθεση, 3) βαθμοί στα μεταξύ τους, 4) διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 5) εκτός έδρας γκολ στα μεταξύ τους, 6) μπαράζ σε περίπτωση που κρίνεται πρωταθλητής, θέση στην Ευρώπη ή τον υποβιβασμό. Σε αντίθετη περίπτωση, γίνεται κλήρωση.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης


































1. Άγιαξ2. Φέγενορντ3. Αϊντχόφεν4. Άλκμααρ
5. Ουτρέχτη6. Φιτέσε7. Χέρενφεν8. Χεράκλες
9. Τβέντε10. Βίλεμ11. Γκρόνινγκεν12. Σπάρτα
13. Τσβόλε14. Ντεν Χάαγκ15. Έμεν16. Φορτούνα
17. Φένλο18. Βάαλβαϊκ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές








































ΠαίκτηςΘέσηΑπόΣε
Άριεν ΡόμπενΕπιθετικός-Γκρόνινγκεν
Φίλιπ ΜαξΑμυντικόςΆουγκσμπουργκΑϊντχόφεν
ΝτίμερςΜεσοεπιθετικόςΦορτούναΦέγενορντ
ΛίνσενΕπιθετικόςΦιτέσεΦέγενορντ
ΕλίαΕπιθετικόςΜπασακσεχίρΟυτρέχτη


Τι παίζουμε


Και φέτος ο Άγιαξ κουβαλά τον τίτλο του πρώτου φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά παραμένουμε μεγάλο ανταγωνισμό και το 1.60 δεν αποτελεί ευκαιρία. Η προσωπική μου άποψη είναι πως η Φέγενορντ μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην κορυφή και σίγουρα υπάρχει αξία στο ειδικό στοίχημα να τερματίσει στην πρώτη τριάδα σε απόδοση 2.10. Σε ότι αφορά την παραμονή, βρίσκω αξία στο ειδικό στοίχημα να τερματίσει η Φένλο στις δύο τελευταίες θέσεις σε απόδοση 4.00.

➡ Φέγενορντ: Να τερματίσει στην πρώτη τριάδα (2.10) - (Παίξε Νόμιμα |21+| MGA)

➡ Φένλο: Να τερματίσει εντός των τελευταίων θέσεων (4.00) - (Παίξε Νόμιμα |21+| MGA)


Οι ομάδες της Α' Ολλανδίας


Άγιαξ

Τι έκανε πέρυσι: Το περσινό πρωτάθλημα διεκόπη οριστικά στις αρχές Μαρτίου. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ισοβαθμούσε στην κορυφή με την Άλκμααρ, όντας πρώτος λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων και με απολογισμό 18-2-5. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Ουτρέχτη. Στο Γιουρόπα Λιγκ τέθηκε στην φάση των 32 από την Χετάφε κι ενώ νωρίτερα είχε κατακτήσει την 3η θέση στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προπονητής: Ο 50χρονος Ολλανδός Έρικ τεν Χαχ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άγιαξ στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 και παραμένει για τέταρτη σεζόν.

Έδρα: Johan Cruijff Arena (54.990)

Μεταγραφές: Αποδυναμώθηκε μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι. Αναφέρονται κυρίως η απόκτηση των Στεκέλενμπουργκ (τερματοφύλακας/Έβερτον), Άντονι (επιθετικός/Σάο Πάουλο) και Κούντους (επιθετικός/Νόρτζελαντ). Πούλησε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον μέσο Φαν ντε Μπέικ, στην Τσέλσι τον εξτρέμ Ζιγές και στη Λιλ τον αμυντικό Μπότμαν.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 6-1 της Βάαλβαϊκ, 5-1 της Ουτρέχτης, 2-0 της Βόλφσμπεργκερ, 4-1 της Ζάλτσμπουργκ, 5-2 της Χόλσταϊν Κίελ, 1-0 της Χέρτα, 2-1 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και 1-0 της Άουγκσμπουργκ. Ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Ουνιόν Βερολίνου.

Εκτίμηση: Έχασε σημαντικούς παίκτες αλλά υπάρχει νέα γενιά ποδοσφαιριστών με πλούσιο ταλέντο. Σταθερά εκ των φαβορί για τον τίτλο, πρώτο σύμφωνα με τις προσφερόμενες αποδόσεις.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Άλκμααρ

Τι έκανε πέρυσι: Όταν διεκόπη οριστικά το πρωτάθλημα ισοβαθμούσε στην κορυφή με τον Άγιαξ, ούσα δεύτερη λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων και με απολογισμό 18-2-5. Αδικείται λοιπόν από την εξέλιξη, κατέφυγε στα αρμόδια δικαστήρια αλλά δεν δικαιώθηκε. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Μπρέντα. Έφτασε μέχρι τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και αποκλείστηκε από την Λίντσερ.

Προπονητής: Ο 42χρονος Ολλανδός Άρνε Σλοτ θα βρίσκεται στον πάγκο για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Έδρα: AFAS Stadion (17.082)

Μεταγραφές: Λίγες οι αλλαγές στο ρόστερ. Πήρε από το Αμβούργο τον αμυντικό Λέτσχερτ και από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς τον τερματοφύλακα Φέρχουλστ. Έδωσε στην Ουντινέζε τον αμυντικό Οουβετζάν.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 1-0 της Γκενκ και 2-1 της Λιλ. Ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τέλσταρ και επίσης 1-1 με την Γάνδη. Ηττήθηκε με σκορ 0-1 από Ουτρέχτη, Τσβόλε, 0-2 από την Μονακό και 0-1 από την Ντεν Χάαγκ.

Εκτίμηση: Δεν είναι τόσο εύκολο να επαναλάβει σεζόν ανάλογη με την περσινή. Θα είναι σίγουρα ανταγωνιστική αλλά το πιο πιθανό είναι να βρεθεί μακριά από την κορυφή και συγκεκριμένα στην 4η θέση.

Φέγενορντ

Τι έκανε πέρυσι: Όταν διεκόπη οριστικά το περσινό πρωτάθλημα βρισκόταν στην 3η θέση με απολογισμό 14-8-3 και στο -6 από την κορυφή. Είχε επίσης προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετώπιζε την Ουτρέχτη, αλλά ο αγώνας δεν διεξήχθη. Συμμετείχε στον 7ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και κατέλαβε την τελευταία θέση.

Προπονητής: Ο 72χρονος Ολλανδός Ντίκ Άντβοκαατ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις 30 Οκτωβρίου του 2019, αντικαθιστώντας τον Γιαπ Σταμ, και συνεχίζει φέτος για δεύτερη σεζόν.

Έδρα: De Kuip (51.777)

Μεταγραφές: Επιλεκτικές κινήσεις έως τώρα με την απόκτηση των Ντίμερς (μέσος/Φορτούνα Σιτάρντ), Αντονούτσι (μέσος/Μονακό), Λίνσεν (επιθετικός/Φίτεσε) και την έξοδο των Τάπια (μέσος/Θέλτα), Έντγκαρ Ιέ (αμυντικός/Τραμπζονσπόρ).

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 3-0 της Σπάρτα Ρότερνταμ, 3-1 της Ντόρτμουντ και 2-1 της Ντούισμπουργκ. Ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ απέναντι σε Τβέντε και Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ηττήθηκε 1-0 από το Αμβούργο.

Εκτίμηση: Την περιμένουμε πολύ δυνατή φέτος και πιο ανταγωνιστική όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα είναι αποτυχία αν δεν βρεθεί εντός της πρώτης τριάδας.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


PSV Αϊντχόφεν

Τι έκανε πέρυσι: Έχοντας δώσει 26 αγώνες βρισκόταν στην 4η θέση με απολογισμό 14-7-5 όταν διεκόπη οριστικά το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την Μπρέντα. Συμμετείχε στον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και κατέλαβε την 3η θέση.

Προπονητής: Ο 53χρονος Γερμανός Ρότζερ Σμιντ είναι ο νέος προπονητής. Την προηγούμενη διετία ήταν στον πάγκο της Γκουοάν Πεκίνο, ενώ στο παρελθόν έχει κοουτσάρει τις Σάλτσμπουργκ, Λεβερκούζεν, μεταξύ άλλων. Θα δουλέψει για πρώτη φορά σε ολλανδικό σύλλογο.

Έδρα: Philips Stadion (36.150)

Μεταγραφές: Το μεταγραφικό παζάρι βρίσκεται σε εξέλιξη. Απόκτησε μεταξύ άλλων τον αμυντικό Μαξ από την Άουγκσμπουργκ, τον τερματοφύλακα Μβογκό από την Λειψία και τον επιθετικό Ρομέρο από την Βελέζ. Έφυγαν ο επιθετικός Ντόαν, ο μέσος Αφελάι, ο αμυντικός Σβάαμπ και ο επιθετικός Τσάτιτς.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 3-0 της Φερλ, 3-0 της Ίρντινγκεν και 4-0 της Χέρτα. Ήρθε ισόπαλη 1-1 με τις Φίτεσε, Βίλεμ και Βικτόρια Κολωνίας. Ηττήθηκε με 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Εκτίμηση: Από τους παραδοσιακά ισχυρούς συλλόγους είναι η μοναδική που υπάρχει ένα ερωτηματικό για το κατά πόσο μπορεί να είναι ανταγωνιστική ως προς τον τίτλο. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα οι παίκτες θα αφομοιώσουν την φιλοσοφία του νέου προπονητή.

Βίλεμ

Τι έκανε πέρυσι: Όταν διεκόπη οριστικά το πρωτάθλημα βρισκόταν στην 5η θέση με απολογισμό 13-5-8. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την Χέρενφεν.

Προπονητής: Ο 65χρονος Ολλανδός Άντριε Κόστερ θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για τρίτη διαδοχική σεζόν. Εξαιρετική η δουλειά που έχει παρουσιάσει στην ομάδα, ουσιαστικά την ανέβασε επίπεδο κι από εκεί που είχε στόχο την παραμονή, τώρα διεκδικεί ευρωπαϊκή έξοδο.

Έδρα: Koning Willem II Stadion (14.700)

Μεταγραφές: Προσεκτικές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Ήρθαν ο αμυντικός Κεν από την Μπάγερν Μονάχου, ο τερματοφύλακας Μπροντέιλ από την Τβέντε, ο αμυντικός Οβουσού από την Ντε Χράαφσχαπ κι ο τερματοφύλακας Ράουτερ από την PSV. Έφυγαν ο αμυντικός Ντάνκερλαου, ο αμυντικούς Λιούις, ο τερματοφύλακας Βέλενροϊτερ.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 2-1 της Φένλο, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την PSV, 1-1 με την Γάνδη και 2-2 με την VVCS.

Εκτίμηση: Δύσκολο να διατηρηθεί φέτος τόσο ψηλά όσο την περσινή σεζόν. Έχει γερή βάση για να πραγματοποιήσει βέβαια αξιόλογη πορεία και να ολοκληρώσει την σεζόν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Ουτρέχτη

Τι έκανε πέρυσι: Η οριστική διακοπή την βρήκε στην 6η θέση, ισόβαθμη με την Φίτεσε, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων και απολογισμό 12-5-8. Είχε προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου αλλά ο αγώνας δεν διεξήχθη. Αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ από την Ζρίνσκι.

Προπονητής: Ο 53χρονος Ολλανδός Γιον φαν ντεν Μπρομ θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Δεν του βγήκε η αλλαγή πέρσι, καθώς η Άλκμααρ (που άφησε) πήγε καλύτερα και η Ουτρέχτη (που ανέλαβε) χειρότερα από την προηγούμενη σεζόν.

Έδρα: Stadion Galgenwaard (23.750)

Μεταγραφές: Έγινε μία προσπάθεια ανανέωσης του ρόστερ με την άφιξη των Αρζάνι (επιθετικός/Μάντσεστερ Σίτι), Βάρμερνταμ (αμυντικός/Χρόνινχεβ), Ελία (επιθετικός/Μπασακσεχίρ), Μαχί (επιθετικός/Ζυρίχη) και την αναχώρηση των Ντούρμιτς (αμυντικός), Γιόουστεν (αμυντικός), Τσέρνι (επιθετικός), Φένεμα (επιθετικός).

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 1-0 της Άλκμααρ, 4-1 της Χέρενφεν και 2-0 της Τσβόλε. Ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Άντβερπ και 3-3 με την Γκενκ και συνετρίβη 5-1 από τον Άγιαξ.

Εκτίμηση: Έχει ξεκάθαρο στόχο την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και διαθέτει το κατάλληλο ρόστερ για να το πετύχει. Ανάμεσα σε 5η και 7η θέση η πιο πιθανή τελική κατάταξη.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Φίτεσε

Τι έκανε πέρυσι: Έχοντας δώσει 26 αγώνες, βρισκόταν στην 7η θέση, ισόβαθμη με την Ουτρέχτη, αλλά με χειρότερη διαφορά τερμάτων και απολογισμό 12-5-9. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον Άγιαξ.

Προπονητής: Ο 52χρονος Γερμανός Τόμας Λετς είναι ο νέος προπονητής, αντικαθιστώντας τον Έντβαρντ Στούρινγκ. Προηγούμενη δουλειά του ήταν πρόπερσι στον πάγκο της Αούστρια Βιέννης και είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί σε ολλανδικό σύλλογο.

Έδρα: GelreDome (25.500)

Μεταγραφές: Κυρίως με δανεισμούς παικτών εξελίσσεται η ενίσχυσή της μέχρι στιγμής. Ήρθαν ο επιθετικός Μπρόχα από την Τσέλσι, ο αμυντικός Βίτεκ από την Γκρόιτερ Φιρτ, ο μέσος Τουρέ από την Γιουβέντους, ο αμυντικός Ράσμουσεν από την Φιορεντίνα. Αποχώρησαν ο αμυντικός Λέλιφελντ, ο τερματοφύλακας Λάμπρου και οι επιθετικοί Λίνσεν, Μάταβζ, με τους δύο τελευταίους να αποτελούν σημαντικές απώλειες.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 5-0 της Φόλενταμ, 2-1 της Χέρενφεν, 4-2 της Βέστερλο και 4-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Γιονγκ Ουτρέχτη, 1-1 με την PSV και 2-2 με τις Ντεν Χάαγκ, Φορτούνα Ντίσελντορφ και Ντάρμσταντ.

Εκτίμηση: Με νέο προπονητή και με ευρωπαϊκές φιλοδοξίες. Λογικά θα δούμε μία βελτιωμένη έκδοση της περσινής Φίτεσε και ικανή να διεκδικήσει την 5η θέση.

Χέρακλες

Τι έκανε πέρυσι: Όταν διεκόπη οριστικά το πρωτάθλημα βρισκόταν στην 8η θέση με απολογισμό 10-6-10. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την Φίτεσε. Είχε και πάλι ως ορμητήριο το «κλουβί» της, όπου μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας.

Προπονητής: Ο 59χρονος Γερμανός Φρανκ Βόρμουτ θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για τρίτη διαδοχική σεζόν. Λάτρης της πειθαρχίας και αρκετά ικανός στο τακτικό σκέλος. Πολύ καλός στο να αναδεικνύει και εξελίσσει νεαρούς παίκτες.

Έδρα: Stadion Erve Asito (13.500), συνθετικό τερέν.

Μεταγραφές: Στις αφίξεις ξεχωρίζουν αυτές των Λούκα ντε λα Τόρε (μέσος/Φούλαμ), Φατίγκα (αμυντικός/Κλαμπ Μπριζ) και Φλουτ (μέσος/Εξέλσιορ) και στις αποχωρήσεις αυτές των Ντέσερς (επιθετικός, 1ος σκόρερ), Ντροστ (μέσος), Κόνινχς (επιθετικός), Νίμαϊερ (μέσος).

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 2-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, 2-0 της Έμεν, 4-0 της Τέλσταρ και 4-0 της Γιονγκ Ουτρέχτης. Ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ντούισμπουργκ. Ηττήθηκε 1-0 από Γκρόνινγκεν, Τσβόλε, Ντε Χράαφσχαπ και 2-0 από την Μπράουνσβαϊχ.

Εκτίμηση: Θα επιδιώξει και φέτος να βρίσκεται κοντά ή εντός των ευρωπαϊκών εισιτηρίων και στο τέλος θα φανεί αν έχει τις δυνάμεις να πάρει ένα. Δεν περιμένουμε θέαμα από την Χέρακλες αλλά αναμένουμε να δούμε πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι φέτος με τον ίδιο αμυντικό προσανατολισμό.

Γκρόνινγκεν

Τι έκανε πέρυσι: Η διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε στην 9η θέση με απολογισμό 10-5-11. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από την Ουτρέχτη. Γενικά ήταν μια μέτρια σεζόν για την ομάδα της Βόρειας Ολλανδίας.

Προπονητής: Ο 38χρονος Ολλανδός Ντάνι Μπάους θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για τρίτη διαδοχική σεζόν. Από τους λίγους προπονητές στην κατηγορία που έχουν αμυντικογενή νοοτροπία.

Έδρα: Hitachi Capital Mobility Stadium (22.579)

Μεταγραφές: Αναμφίβολα η είδηση είναι η επιστροφή του Άριεν Ρόμπεν, που βέβαια μένει να φανεί σε τι επίπεδο μπορεί να φτάσει στα 36 του. Κατά τα άλλα, ήρθαν οι Ντάμερς (αμυντικός/Φορτούνα Σιτάρντ), Γιόστεν (επιθετικός/Ουτρέχτη), Μπέρτραμς (τερματοφύλακας/Μάαστριχτ) και Ντάνκερλαου (αμυντικός/Βίλεμ). Έφυγαν οι Ζέιφαουκ (αμυντικός/Χέρτα), Αμπσαλέμ (αμυντικός/Ρόντα), Βάρμερνταμ (αμυντικός/Ουτρέχτη).

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 1-0 της Χέρακλες, 4-1 της Έμεν, 2-0 της Φόλενταμ. Ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αλμέρε Σίτι και 3-3 με την Μπρέντα. Ηττήθηκε 2-0 από την Τσβόλε και 4-0 από την Βέρντερ Βρέμης.

Εκτίμηση: Οφείλει να παρουσιάσει κάτι καλύτερο από το περσινό άνοστο και αντιαισθητικό ποδοσφαιρικό στυλ και σε αυτό λογικά θα βοηθήσει ο Άριεν Ρόμπεν. Βέβαια στο τέλος αυτό που μετράει είναι η ουσία. Ταβάνι της μία θέση στην πρώτη δεκάδα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Χέρενφεν

Τι έκανε πέρυσι: Όταν διεκόπη το πρωτάθλημα βρισκόταν στην 10η θέση, ισόβαθμη με την Σπάρτα Ρότερνταμ, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων και απολογισμό 8-9-9. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Φέγενορντ.

Προπονητής: Ο 45χρονος Ολλανδός Τζόνι Γιάνσεν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Ο ίδιος βέβαια εργάζεται σε διάφορα πόστα στον σύλλογο από τον Ιούλιο του 2012.

Έδρα: Abe Lenstra Stadion (27.224)

Μεταγραφές: Ισορροπία στο πάρε-δώσε μέχρι στιγμής. Πήρε τον επιθετικό Φέιρμαν από την Ζανκτ Πάουλι, τον τερματοφύλακα Μούλντερ από την Σουόνσι και τον αμυντικό Φερνάντεζ από την Ατλέτικο Ρίβερ Πλέιτ. Έδωσε τον επιθετικό Ετζουκέ (σημαντική απώλεια), τον μέσο Μπρουέιν, τον τερματοφύλακα Μπέντναρεκ.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες ηττήθηκε 1-0 από την Μπρέντα, 2-1 από την Φίτεσε, 5-1 από την Ντε Χράαφσχαπ, 4-1 από την Ουτρέχτη, 2-0 από την Όσναμπρικ και 1-0 από την Τσβόλε.

Εκτίμηση: Έχει την δυνατότητα να πραγματοποιήσει καλύτερη σεζόν από την περσινή αρκεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της. Είναι ομάδα που μπορεί να βρεθεί ακόμα και στην 6η θέση αλλά αν την πάρει από κάτω μπορεί επίσης να καταλήξει πολύ χαμηλά.

Σπάρτα Ρότερνταμ

Τι έκανε πέρυσι: Όταν διεκόπη οριστικά το πρωτάθλημα βρισκόταν στην 11η θέση, ισόβαθμη με την Χέρενφεν, έχοντας χειρότερη διαφορά τερμάτων και απολογισμό 9-6-11. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο από την Βίλεμ.

Προπονητής: Ο 54χρονος Ολλανδός Χενκ Φράσερ θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για τρίτη διαδοχική σεζόν. Την ανέβασε κατηγορία και γενικότερα επίπεδο από τότε που ανέλαβε. Παίζει κλειστά και με αντεπιθέσεις.

Έδρα: Sparta-Stadion Het Kasteel (11.026), συνθετικός χλοοτάπητας

Μεταγραφές: Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Ήρθαν ο τερματοφύλακας Φαν Λέιρ από τον Άγιαξ, ο επιθετικός Χράβενμπερχ από την Ντόρντρεχτ, ο τερματοφύλακας Οκόγιε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο επιθετικός Τι από την Τσβόλε, ο αμυντικός Μπέουχελσντεϊκ από την Ντεν Χάαγκ. Έφυγαν ο επιθετικός Άτσε, ο αμυντικός Ματέι, ο τερματοφύλακας Χάρους κι ο επιθετικός Τάβσαν.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 3-1 της ΤΟΠ Ος. Ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Τέλσταρ και 1-1 με τις Μπρέντα, Βάαλβαϊκ και Ντεν Χάαγκ. Ηττήθηκε -0 από την Φέγενορντ.

Εκτίμηση: Η παρουσία του Φράσερ στον πάγκο εγγυάται μαχητικότητα και ανταγωνισμό. Δεν θα έχει πρόβλημα με την παραμονή αλλά δεν περιμένουμε να διεκδικήσει και κάτι καλύτερο.

Έμεν

Τι έκανε πέρυσι: Η διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε στην 12η θέση με απολογισμό 9-5-12. Εξαιρετική επίδοση για μια ομάδα που θα διανύσει μόλις την 3η σεζόν της ιστορίας της στην Eredivisie. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο από την Μπρέντα.

Προπονητής: Ο 48χρονος Ολλανδός Ντικ Λούκιν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για πέμπτη διαδοχική σεζόν. Είναι ο αναμορφωτής της, πέρσι «ακούστηκε» για να αναλάβει μεγαλύτερο σύλλογο, τελικά όμως παρέμεινε στην Έμεν.

Έδρα: De Oude Meerdijk (8.600), συνθετικός χλοοτάπητας

Μεταγραφές: Από τις έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις ξεχωρίζουν η απόκτηση των Σαμπανί (αμυντικός/Γκλάντμπαχ), Τίμπλινγκ (μέσος/Μπρόντμπι) και Γκράνετσνι (αμυντικός/Μπάνικ Οστράβα) και η φυγή των Ούγκρινιτς (μέσος), Φράι (επιθετικός), Άτζιτς (επιθετικός).

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 1-0 της Τέλσταρ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τβέντε και ηττήθηκε -2 από την Καμπούρ, 4-1 από την Γκρόνινγκεν, 2-0 από την Χέρακλες, 1-0 από την Τσβόλε και 1-0 από την Ροτ-Βάις Έσεν.

Εκτίμηση: Έχει ξεκάθαρο στόχο την παραμονή και δεν θα είναι εύκολο να το πετύχει, διότι υπάρχουν πολλές ομάδες ανάλογου επιπέδου. Θα δώσει μάχη σίγουρα και θα φανεί πόση βοήθεια θα λάβει από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Φένλο

Τι έκανε πέρυσι: Έχοντας δώσει 26 αγώνες βρισκόταν στην 13η θέση όταν διεκόπη το πρωτάθλημα με απολογισμό 8-4-14. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο από την Χρούνε Στερ.

Προπονητής: Ο 60χρονος Ολλανδός Χανς ντε Κόνινχ θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Πολύπειρος αλλά... περιορισμένων δυνατοτήτων σε επίπεδο Eredivisie.

Έδρα: Covebo Stadion – De Koel (8.000), συνθετικός χλοοτάπητας

Μεταγραφές: Κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, αφού δεν υπάρχει και η κατάλληλη οικονομική άνεση. Ήρθαν ο αμυντικός Σβίνκελς από την Μάλιν, ο επιθετικός Χούπερτς από την Λόκερεν, ο αμυντικός Σμιτς από την Βόλφσμπεργκερ, ο επιθετικός Φαν Κρόουι από την Τσβόλε, ο επιθετικός Αρίας από την Έμεν. Αποχώρησαν ο μέσος Οποκού, ο αμυντικός Γιάνσεν, ο μέσος Νόιντεκερ, ο αμυντικός Ρέσελερ κι ο επιθετικός Σινκλέρ.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 19-0 της Σπόρτινγκ ΣΤ, 2-0 της EVV, 16-0 της Ρέουφερ. Ήρθε ισόπαλη 2-2 με την VVCS και ηττήθηκε 2-1 από Βίλεμ και Φορτούνα Σιτάρντ, 1-0 από την Στράελεν και 4-0 από την Γκλάντμπαχ.

Εκτίμηση: Ξέρει ότι το καλύτερο που μπορεί να πετύχει είναι η παραμονή στην κατηγορία. Έχει δύσκολο έργο διότι το ρόστερ έχει πολλές αδυναμίες αλλά δεν υστερεί σε κάτι σε σύγκριση με άλλες ομάδες που έχουν ανάλογο στόχο.

Τβέντε

Τι έκανε πέρυσι: Το πρωτάθλημα διεκόπη στις αρχές Μαρτίου και σε εκείνο το χρονικό σημείο βρισκόταν στην 14η θέση με απολογισμό 7-6-13. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Προπονητής: Ο 61χρονος Ολλανδός Ρον Γιανς είναι ο νέος προπονητής. Πέρυσι βρισκόταν στον πάγκο της Σινσινάτι ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει μεταξύ άλλων σε Έμεν, Χρόνινχεν, Χέρενφεν και Τσβόλε. Γνώστης της κατηγορίας και του... παρασκηνίου.

Έδρα: De Grolsch Veste (30.205)

Μεταγραφές: Δανείστηκε κάποιους ποδοσφαιριστές με στόχο να ενισχυθεί, όπως οι Γιερεμέγιεφ (επιθετικός/Ντινάμο Δρέσης), Λάμπρου (επιθετικός/ΠΑΟΚ), Ντανίλο (επιθετικός/Άγιαξ), Μαρκέλο (αμυντικός/Έβερτον). Αποχώρησαν οι Αϊτόρ Φερνάντεζ (αμυντικός), Βούτσκιτς (μέσος), Μπροντέελ (τερματοφύλακας).

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 3-1 της Εξέλσιορ, 2-1 της Φορτούνα Σιτάρντ, 2-0 της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, 2-1 της VVCS και 3-2 της Χόλσταϊν Κίελ. Ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Φέγενορντ και 1-1 με την Έμεν.

Εκτίμηση: Θα έχει καλύτερη πορεία από την περσινή διότι ενισχύθηκε, έστω και με δανεικούς, και ο Γιανς είναι έμπειρος προπονητής. Η άνετη παραμονή είναι εντός των δυνατοτήτων της και από εκεί πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει.

Τσβόλε

Τι έκανε πέρυσι: Η διακοπή του πρωταθλήματος την βρήκε στην 15η θέση, ισόβαθμη με την Φορτούνα Σιτάρντ, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων και απολογισμό 7-5-14. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο από την Φορτούνα Σιτάρντ.

Προπονητής: Ο 44χρονος Ολλανδός Τζον Στέχεμαν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Απέτυχε ουσιαστικά στην προηγούμενη, αλλά τον... έσωσε η πανδημία.

Έδρα: MAC³PARK Stadion (14.000), συνθετικός χλοοτάπητας

Μεταγραφές: Λίγα πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι στιγμής. Πήρε τον μέσο Ντροστ από την Χέρακλες και τον επιθετικό Τέντιτς από την Μάντσεστερ Σίτι. Αποχώρησαν οι μέσοι Χάμερ, Ντέκερ και οι επιθετικοί Τι, Φαν Κρόουι.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 1-0 της Άλκμααρ, 1-0 της Χέρακλες, 2-0 της Γκρόνινγκεν, 1-0 της Έμεν και 1-0 της Χέρενφεν. Ηττήθηκε με 2-0 από την Καμπούρ, 1-0 από την VVCS και 2-0 από την Ουτρέχτη.

Εκτίμηση: Ακόμα μία σεζόν που θα έχει άγχος αναφορικά με την παραμονή. Θα είναι σημαντικό να κάνει έναν καλό πρώτο γύρο ώστε να έχει καλύτερη ψυχολογία στην μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Φορτούνα Σιτάρντ

Τι έκανε πέρυσι: Όταν διεκόπη οριστικά το πρωτάθλημα βρισκόταν στην 16η θέση, ισόβαθμη με την Τσβόλε, έχοντας χειρότερη διαφορά τερμάτων και με απολογισμό 6-8-12. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στην φάση των «16» από την Φέγενορντ.

Προπονητής: Ο 41χρονος Ολλανδός Κέβιν Χόφλαντ θα βρίσκεται... επιτέλους και επίσημα στην τεχνική ηγεσία. Τις προηγούμενες δύο σεζόν δηλωνόταν ως βοηθός προπονητή διότι δεν είχε το απαραίτητο δίπλωμα. Αυτός είχε όμως το γενικό πρόσταγμα.

Έδρα: Fortuna Sittard Stadion (12.500)

Μεταγραφές: Πολλές αλλαγές στο ρόστερ, σημειώνεται κυρίως η απόκτηση των Χάνσον (αμυντικός/Ανόβερο), Πάρκες (αμυντικός/Γουέστ Χαμ), Σεμέντο (αμυντικός/ΟΦΗ), Μουσάμπα (μέσος/Φίτεσε) και Φαν Οσχ (τερματοφύλακας/PSV) και η φυγή των Ντίμερς (μέσος), Σις (αμυντικός), Γιουγκ (τερματοφύλακας), Ντάμερς (αμυντικός).

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 9-1 της Μπέκερφελντ, 2-1 της Ντόρντρεχτ, 2-1 της Χρούνε Σταρ, 2-1 της Φένλο και 3-0 της Γιονγκ Ουτρέχτης. Ηττήθηκε με 2-1 από την Τβέντε.

Εκτίμηση: Συγκρατημένη αισιοδοξία για την παραμονή, λόγω της καλής εικόνας στην προετοιμασία. Παραμένει βέβαια ένα σύνολο χαμηλής δυναμικότητας και θα είναι έκπληξη αν βρεθεί σε καλύτερη θέση από την 13η.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ντεν Χάαγκ

Τι έκανε πέρυσι: Έχοντας δώσει 26 αγώνες βρισκόταν στην 17η θέση όταν διεκόπη το πρωτάθλημα με απολογισμό 4-7-15. Ήταν από τις ομάδες που ευνοήθηκαν από την εξέλιξη, καθώς αντιμετώπιζε το φάσμα του υποβιβασμού. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο από την Φορτούνα Σιτάρντ.

Προπονητής: Ο 42χρονος Σέρβος Αλεξάνταρ Ράνκοβιτς είναι ο νέος προπονητής. Την προηγούμενη τριετία ήταν βοηθός προπονητή στους πάγκους των Φίτεσε και Σπάρτα Ρότερνταμ.

Έδρα: Cars Jeans Stadion (15.000), συνθετικός χλοοτάπητας

Μεταγραφές: Αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Στις αφίξεις σημειώνονται αυτές των Ράτιου (αμυντικός/Βιγιαρεάλ), Άλμπα Σέβα (μέσος/Βαλένθια), Ντε Μπουρ (αμυντικός/Σουόνσι), Κίσνα (επιθετικός/Λάτσιο) και Μπέσουλιεν (επιθετικός/Ρόμα). Αποχώρησαν αρκετά βασικά στελέχη, όπως ο στόπερ Μπέουχελσντεϊκ.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 2-1 της Αλμέρε Σίτι και 1-0 της Άλκμααρ. Ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μάαστριχτ, 2-2 με την Φίτεσε και 1-1 με την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Εκτίμηση: Χειρότερα από πέρυσι λογικά δεν γίνεται. Πολλά θα κριθούν από το έργο του νέου προπονητή και το κατά πόσο θα μπορέσει ο ίδιος να βοηθήσει ένα ρόστερ αρκετά αλλαγμένο το φετινό καλοκαίρι. Σίγουρα στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Βάαλβαϊκ

Τι έκανε πέρυσι: Με τις επιδόσεις που είχε ο μόνος τρόπος αποφυγής υποβιβασμού ήταν ο covid-19. Δικαιώθηκε -έστω και μέσω της μοίρας- η μαχητικότητα που έδειξε παρά το αδύναμο ρόστερ της. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στον πρώτο προκριματικό γύρο από την Χέρακλες.

Προπονητής: Ο 55χρονος Ολλανδός Φρεντ Χριμ θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για τρίτη διαδοχική σεζόν. Ήταν αυτός που με... ψίχουλα ανέβασε την ομάδα στην Eredivisie. Παρότι διαθέτει το μικρότερο μπάτζερ - χειρότερο ρόστερ, παίζει φουλ επίθεση και ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας.

Έδρα: Mandemakers Stadion (7.508)

Μεταγραφές: Η οικονομική κατάσταση στον σύλλογο δεν επιτρέπει ανοίγματα. Ήρθαν ο μέσος Όλσακ από την Μακάμπι Νετάνια, ο αμυντικός Τουμπά από την Κλαμπ Μπριζ, ο τερματοφύλακας Λάμπρου από την Φίτεσε, ο επιθετικός Ευμορφίδης από την Αλμέρε Σίτι. Συνεχίζουν αλλού ο μέσος Ρίνστρα, ο επιθετικός Μάατσεν, ο μέσος Μπάγκερμαν κι ο τερματοφύλακας Χέιμσκερκ.

Προετοιμασία: Σε φιλικούς αγώνες επικράτησε 3-0 της Πούτεν και 5-4 της Μάλιν. Ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σπάρτα Ρότερνταμ. Ηττήθηκε 6-1 από τον Άγιαξ, 4-2 από την Αλμέρε Σίτι, 2-0 από την Μπρέντα και 2-1 από την Ναϊμέχεν.

Εκτίμηση: Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα ξεκινούσε την σεζόν στην δεύτερη κατηγορία, οπότε αντιμετωπίζει την συμμετοχή της στην Eredivisie ως δώρο που οφείλει να εκμεταλλευτεί. Θα παλέψει για την παραμονή μέχρι τέλους, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Επιμέλεια: Λάμπρος Λυριτζής

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ